Laden...
    • Houtplein 20, Haarlemmerhoutkwartier, 2012 DH Haarlem
    • Houtplein 20, Haarlemmerhoutkwartier, 2012 DH Haarlem
      maandag 08-09-2025:geslotendinsdag 09-09-2025:08:00-18:00
      woensdag 10-09-2025:08:00-18:00donderdag 11-09-2025:08:00-18:00
      vrijdag 12-09-2025:08:00-18:00zaterdag 13-09-2025:08:00-17:00
      zondag 14-09-2025:geslotenmaandag 15-09-2025:gesloten
      dinsdag 16-09-2025:08:00-18:00woensdag 17-09-2025:08:00-18:00
      donderdag 18-09-2025:08:00-18:00vrijdag 19-09-2025:08:00-18:00
      zaterdag 20-09-2025:08:00-17:00zondag 21-09-2025:gesloten
    • Houtplein 20, Haarlemmerhoutkwartier, 2012 DH Haarlem
      maandag 08-09-2025:dinsdag 09-09-2025:11:00-18:00
      woensdag 10-09-2025:11:00-18:00donderdag 11-09-2025:11:00-18:00
      vrijdag 12-09-2025:11:00-18:00zaterdag 13-09-2025:11:00-18:00
      zondag 14-09-2025:maandag 15-09-2025:
      dinsdag 16-09-2025:11:00-18:00woensdag 17-09-2025:11:00-18:00
      donderdag 18-09-2025:11:00-18:00vrijdag 19-09-2025:11:00-18:00
      zaterdag 20-09-2025:11:00-18:00zondag 21-09-2025:
      • afhalen
        • contant geld
        • internetbankieren
        • betaalautomaat
    • allergenen- en voedingsinformatie kan tijdens openingstijden telefonisch opgevraagd worden via +31 23 531 1625

      • barbecuepakket §


        • Barbecuepakket De Luxe §

          • gemarineerde rundersteak
          • runder barbecuespies
          • Rocky steak
          • kipsaté
          • hamburger (100% rundvlees)

          € 12,20 / persoon

          persoon
        • Barbecuepakket Populair §

          • barbecueworst
          • kip op z'n Javaans
          • hamburger (100% rundvlees)
          • lamssaté
          • rouletje

          € 11,20 / persoon

          persoon
      • barbecue §


        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 2,69 / 100 g

          gram
        • Varkenshaassaté §

          Varkenssatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 3,22 / 100 g

          gram
        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1,57 / 100 g

          gram
        • Rocky steak §

          Stoere steak van varkensvlees voor de barbecue. Mals en krachtig van smaak.

          € 3,17 / 100 g

          gram
        • Pulled pork §

          Pulled pork, een langzaam gegaarde varkensschouder of procureur van de barbecue.

          € 2,95 / 100 g

          gram
        • Picanha §

          Picanha is een spectaculair stuk vlees dat je zeker een keer gegeten moet hebben: staartstuk van de koe dat maar weinig nodig heeft en makkelijk te bereiden is.

          € 18,45 / 500 g

          gram
        • Côte de boeuf §

          Lekker, simpel en super mals.

          € 29,52 / 800 g

          gram
        • Gemarineerde steak §

          Smaakvolle, gemarineerde steak. Heerlijk om te bereiden op de barbecue.

          € 3,10 / 100 g

          gram
        • Runderhamburger §

          Een heerlijk verse runderhamburger voor de barbecue.

          € 1,96 / 100 g

          gram
        • Lamssaté §

          Een spies met heerlijk zacht lamsvlees.

          € 3,99 / 100 g

          gram
        • Lamsmerguez §

          Heerlijk lamsworstje gemaakt van de magere lamsnek, uitstekend op de barbecue te bereiden.

          € 3,08 / 100 g

          gram
        • Lamskotelet §

          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Van de barbecue een nog intensere smaak.

          € 3,18 / 100 g

          gram
        • Lams kebabspies §

          Gehaktspies met turkse kruiden.

          € 3,08 / 100 g

          gram
        • Kipsaté §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 3,59 / 100 g

          gram
        • Kip op z'n Javaans §

          Javaans gekruide kip voor de barbecue. Heerlijk mals en sappig.

          € 3,04 / 100 g

          gram
        • Kip op blik §

          Een kip op blik, niet alledaags maar wel erg smaakvol.

          € 1,36 / 100 g

          gram
        • Kalfsspies §

          Spiesje van stukjes kalfsvlees, met de hand geregen en lekker gekruid voor de barbecue.

          € 3,80 / 100 g

          gram
        • Kalfsentrecôte §

          De kalfsentrecôte is van de lende gesneden en is net zo zacht als een biefstuk/oester. Dit stukje vlees is goed op de grill te bereiden en dient rosé te worden gegeten.

          € 3,96 / 100 g

          gram
        • Kalfssteak §

          Smaakvolle steak van kalfsvlees voor de grill.

          € 3,80 / 100 g

          gram
        • Kip barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 2,69 / 100 g

          gram
      • Barbecue Salades §


        • Kartoffelsalade §

          Lekker frisse aardappelsalade, afgegarneerd met een combinatie van komkommer en ei.

          € 1,49 / 100 g

          gram
        • Rundvleessalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met mals rundvlees en groente en een smaakvol kruidenbouquet.

          € 1,61 / 100 g

          gram
      • barbecuetoebehoren §


        • Gasbarbecue §

          Wij vragen € 125,00 borg bij bruikleen. Bij vuil afleveren wordt € 25,00 schoonmaakkosten ingehouden. Voor grotere groepen vanaf circa 15 personen kunt u gratis een gasbarbecue in bruikleen krijgen.

          € 10,00 / stuk

          stuk
        • Briketten §

          Heb je een barbecue, die je kunt afsluiten met een deksel? Dan zijn briketten een absolute aanrader. Briketten blijven lang op temperatuur. Ideaal als je vlees hebt dat langzaam moet garen.

          € 5,99 / zak

          zak
        • Houtskool §

          Houtskool verbrandt snel, zorgt voor veel meer vlammen en bereikt een veel hogere temperatuur dan briketten. Hierdoor is houtskool perfect voor open barbecues en direct grillen, waarbij hoge temperaturen gewenst zijn.

          € 6,99 / zak

          zak
      • varkensvlees §


        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 8,06 / 250 g

          gram
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 2,93 / 100 g

          gram
        • Varkensschnitzel §

          Filetschnitzel gesneden van de filet zonder procureur.

          € 2,93 / 100 g

          gram
        • Varkensschnitzel gepaneerd §

          Zacht van smaak en zonder vet.

          € 2,93 / 100 g

          gram
        • Bourgondische rib §

          Bourgondische rib is een stukje ambachtswerk. Hierbij wordt een stukje varkensfilet enkele dagen gepekeld.

          € 17,25 / 450 g

          gram
        • Braadworst §

          Braadworst is gemaakt van gemalen, en soms gekruid, vlees. Bij de bereiding in de pan is de worst eerst dichtgeschroeid in hete boter en daarna ongeveer 15 minuten gebraden. Braadworst op de BBQ vraagt om een andere bereiding, blancheer de worst eerst halfgaar in warme bouillon.

          € 2,21 / 100 g

          gram
        • Bretonse braadworst §

          Gekruide varkensworst gegaard en omwikkeld met procureurspek in een lekker Mediterraanse marinade.

          € 2,49 / 100 g

          gram
        • Casselerrib gerookt §

          Het ontbeende stuk vlees wordt gekruid en gezouten en vervolgens licht gerookt. Op deze manier bereid, is casselerrib een lekker stuk vlees, dat door zijn lichte zoute smaak heel goed past bij een zuurkoolgerecht en bij diverse stamppotten.

          € 3,39 / 100 g

          gram
        • English style worstjes §

          Traditioneel Engels worstje, gemaakt van rundvlees. Typisch Engels ontbijtgerecht.

          € 2,58 / 100 g

          gram
        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 2,54 / 100 g

          gram
        • Hamschijf §

          Hamschijf wordt ook verkocht als ‘hips’ en in Duitsland als ‘Eisbein’. ‘Eisbein’ is licht gepekeld. Hamschijf smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en maaltijdsoepen. Het onderste gedeelte van het vlees is uitstekend geschikt voor soep.

          € 1,10 / 100 g

          gram
        • Krabbetje §

          Een krabbetje (meestal: krabbetjes) is een benaming voor de rib met vlees van een geslacht varken. Krabbetjes worden vaak als ingrediënt aan erwtensoep toegevoegd. In tegenstelling tot spareribs worden krabbetjes niet geroosterd maar gekookt.

          € 1,30 / 100 g

          gram
        • Nasi/ bamivlees §

          Nasi/bamivlees wordt meestal gemaakt van iets doorregen varkensvlees. Het vlees kan bij aankoop al iets gekruid of gemarineerd zijn, waardoor het zó gebruikt kan worden.

          € 2,25 / 100 g

          gram
        • Ontbijtspek blokjes §

          Spek zit bij het varken op de rug en op de buik. Rugspek bestaat voornamelijk uit vet. Buikspek bevat meer vlees, het zogenaamde doorregen spek.

          € 2,66 / 100 g

          gram
        • Procureur §

          De procureur ligt meteen achter de kop. Daarnaast is het een mooi gemarmerd stuk vlees. Nooit droog en heeft erg veel smaak.

          € 2,95 / 100 g

          gram
        • Procureurlap gemarineerd §

          Het procureurlapje is een ontbeende schouderkarbonade. Deze lapjes zijn al heerlijk gekruid.

          € 2,95 / 100 g

          gram
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.
        • Rocky steak §

          Drie stukjes varkensfilet omwikkeld met ontbijtspek aan een stok geregen.

          € 3,33 / 100 g

          gram
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.
        • Shoarmavlees §

          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.

          € 2,34 / 100 g

          gram
        • Spareribs, rauw §

          Deze spareribs zijn vers/rauw en kun je zelf naar smaak marineren en/of bereiden.

          € 2,17 / 100 g

          gram
        • Speklap zonder zwoerd §

          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort.

          € 1,84 / 100 g

          gram
        • Varkenscordon bleu §

          De cordon bleu is een gemarineerd varkensfiletlapje gevuld met ham en kaas.

          € 2,93 / 100 g

          gram
        • Varkensfiletlapje §

          Het filetlapje is een mooi mager stukje vlees gesneden van de rug van het varken.

          € 2,93 / 100 g

          gram
        • Zuurkoolspek §

          Gerookt spek speciaal voor zuurkool.

          € 2,47 / 100 g

          gram
      • rundvlees §


        • Spaarnwouder biefstuk §

          Hollandse biefstuk wordt van verschillende biefstukdelen gesneden.

          € 4,10 / 100 g

          gram
        • Spaarnwouder haasbiefstuk §

          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.

          € 8,60 / 100 g

          gram
        • Spaarnwouder kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 4,60 / 100 g

          gram
        • Spaarnwouder rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 4,10 / 100 g

          gram
        • Bavette schnitzel §

          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Het heeft een lange en grove draad. De bavette is botermals en wordt gebruikt in de lekkerste gerechten.

          € 3,20 / 100 g

          gram
        • Duitse biefstuk §

          Het vlees voor deze uitzonderlijk lekkernij wordt gesneden van de biefstuk (beste kwaliteit) of de rosbiefdelen. Volgens Duits recept moet het vlees fijngehakt worden. De stukjes die dan overblijven zijn onregelmatig van vorm, maar verliezen door deze werkwijze niet aan kwaliteit. De kruiding is per slager verschillend, maar is pittig en er wordt vaak knoflook gebruikt. De Duitse biefstuk wordt tot een bal gekneed en zo gebakken. Kneed niet te lang want dan kneed je de eiwitten los en dan kan het vlees taaier worden.

          € 2,71 / 125 g

          gram
        • Frans runderrolletje §

          Gevuld runderrolletje.

          € 2,40 / 100 g

          gram
        • Gemarineerde runderschnitzel §

          Runderschnitzels worden ook bieflappen of baklappen genoemd en worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten.

          € 3,20 / 100 g

          gram
        • Hacheevlees §

          Hacheevlees is gesneden van de onderrib (hals). Om gaar en zacht te worden heeft het vlees een langere bereidingstijd nodig.

          € 2,57 / 100 g

          gram
        • Magere stooflap §

          Van de klapstuk kan je heel mooie stooflappen snijden. Deze vallen in dezelfde categorie als de doorregen runderlappen. de draad van het vlees is echter vaak wat fijner maar daar staat tegenover dat er meer bindweefsel aanwezig is.

          € 2,57 / 100 g

          gram
        • Muiderslotje §

          Het Muiderslotje is een ingesneden biefstuk, gevuld met een mengsel van roomkaas en kruidenboter. De randen van het vlees zijn door pampakruiden gehaald.

          € 3,27 / 100 g

          gram
        • Ossenhaas carpaccio §

          De originele carpaccio wordt gesneden van de ossenhaas. Dit is het fijnste stuk vlees van het rund.

          € 6,25 / stuk

          stuk
        • Ossenstaart §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.
        • Rib-eye §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.
        • Riblap fijn §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 2,57 / 100 g

          gram
        • Runderbraadworst §

          Runderbraadworst is fijngemalen mager rundvlees in worstvorm.

          € 2,06 / 100 g

          gram
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.
        • Runderschnitzel §

          Runderschnitzels worden ook bieflappen of baklappen genoemd en worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten.

          € 3,20 / 100 g

          gram
        • Rundertartaar §

          Keimager gemalen rundvlees of gemalen biefstuk in het geval van de biefburger vormt de basis voor deze smakelijke schijf. Er mag beslist geen andere vleessoort in voorkomen en het van nature aanwezige vet mag maximaal 10% bedragen. De schijfjes mogen van binnen best een beetje rosé blijven. Dat komt de smaak alleen maar ten goede. Ze laten zich uitstekend combineren met alle mogelijk sauzen.

          € 2,10 / 100 g

          gram
        • Rundervink §

          Rundervink is één van de meest gegeten vleesproducten. Rundervink bestaat uit rundergehakt dat gekruid is, omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees (rosbieflapje). Het is belangrijk dat het braden op niet te hoog vuur gebeurt om te voorkomen dat het rundvlees aangebrand is voordat het gehakt gaar is.

          € 2,30 / 100 g

          gram
        • Schenkel met been §

          Schenkels zijn afkomstig van de bovenpoot. Ze bestaan uit vlees met been en merg. De lekkerste en krachtigste soepen en bouillons krijgt u door schenkels lang op te zetten.

          € 1,81 / 100 g

          gram
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 2,57 / 100 g

          gram
      • kip §


        • Braadkip §

          Onze polderhoen wordt diervriendelijk en milieuvriendelijk gehouden met een vrije uitloop naar buiten.

          Ze kunnen zonder antibiotica gezond gehouden worden en leven ongeveer 11 weken.

          € 23,15 / ±1,7 kg

          stuk
        • Soepkip §

          De soepkip is een kip van minimaal 1 jaar oud. De kip is vetter dan de gebruikelijke kip en is juist daardoor ideaal voor het trekken van een heerlijke bouillon.

          € 10,40 / stuk

          stuk
        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 3,40 / 100 g

          gram
        • Kippenbout §

          De achterpoot van een kip staat bekend als de kippenbout. Hij wordt geleverd met vel en been. Kippenbout is populair op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 5,57 / 350 g

          gram
        • Kipdrumsticks §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 2,65 / 150 g

          gram
        • Kipvleugels §

          Kipvleugels zijn de kleinste stukjes vlees van de kip. Ideaal om te grillen en als snack te gebruiken.

          € 1,23 / 100 g

          gram
        • Kipvleugels gemarineerd §

          Lekker gekruide vleugels van een kip. Ideaal voor een feestje of een snelle maaltijd.

          € 1,23 / 100 g

          gram
        • Kipdijbeenfilet §

          Kipdijfilet is mager vlees met een klein beetje vet. Het is heel mals en heeft meer smaak dan de gewone kipfilet.

          € 3,03 / 100 g

          gram
        • Gerookte kipfilet §

          Malse kipfilet gerookt op hout. Gerookte kipfilet is direct te verwerken in een salade of lekker als tussendoor.

          € 3,92 / 100 g

          gram
        • Kippenbout in braadzak §

          Heerlijk gemarineerde kippenbout. Lekker als snack of bij de maaltijd.

          € 6,36 / 400 g

          gram
        • Kippenlevertjes §

          Kippenlevertjes worden niet zoveel gegeten, maar er kunnen heerlijke recepten van gemaakt worden.

          € 1,38 / 100 g

          gram
      • lamsvlees §


        • Lams verse worst §

          Smaakvolle verse worst van lamsvlees.

          € 3,12 / 100 g

          gram
        • Lamsbout met been §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Door het bot is het vlees veel smakelijker en sappiger. Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst.

          € 3,44 / 100 g

          gram
        • Lamsboutlap §

          Lamsvlees heeft een uitgesproken smaak en is vooral vanwege zijn malsheid zeer geliefd.

          € 4,29 / 100 g

          gram
        • Lamskarbonade §

          Schouderkarbonade wordt uit de voorbout van het lam gehaald. De voorbout wordt in plakken gesneden waarna het uitermate geschikt is voor de barbecue, grill of koekenpan.

          € 3,66 / 100 g

          gram
        • Lamskotelet §

          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Lamskotelet is dik en mals en bevat een mooie vetrand die wegsmelt tijdens het bakken en veel smaak geeft.

          € 4,08 / 100 g

          gram
        • Lamsmerguezworstje §

          Een pittig worstje gemaakt van vers lamsvlees wat gekruid wordt in ietwat pittige merguezkruiden met toevoeging van frisse peterselie.

          € 3,18 / 100 g

          gram
        • Lamspoulet §

          Magere stukjes lamsvlees die ideaal te gebruiken zijn om stoofpotjes mee te bereiden.

          € 3,92 / 100 g

          gram
        • Lamsrack §

          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 4,59 / 100 g

          gram
        • Lamsragoutvlees §

          Ragoutvlees van verschillende delen van het voorste deel van het lam.

          € 3,92 / 100 g

          gram
        • Lamsschenkel §

          De lamsschenkel is afkomstig van de poot van het lam. De schijf vlees met een stukje bot is ronduit heerlijk.

          € 2,58 / 100 g

          gram
        • Lamsschouder met been §

          De schouder is een van de meest boeiende stukken van het lam, omdat u er zoveel kanten mee uit kan. Een lamsschouder bevat een massa zacht en smeuïg vlees. De schouder wordt ook wel in zijn geheel bereid, zonder dat het been verwijderd wordt.

          € 2,44 / 100 g

          gram
        • Lamsshoarmavlees §

          Heerlijk malse shoarmareepjes.

          € 3,25 / 100 g

          gram
        • Lamsstooflapje §

          Dit lamsstoofvlees wordt gesneden van de lamsschouder.

          € 3,92 / 100 g

          gram
        • Lamszadel §

          Lamszadel is van de rug gesneden met of zonder bot. Rosé gebraden is het vlees het lekkerst.

          € 4,08 / 100 g

          gram
      • kalfsvlees §


        • Italiaanse kalfsworst vers §

          Kalfs verse worst uit eigen worstmakerij. Doordat kalfsvlees van nature mager vlees is, is het een heerlijk zacht worstje.

          € 2,59 / 100 g

          gram
        • Kalfs Côte de Boeuf rosé §

          De Côte de Boeuf is het ribstuk van het kalf. Het vlees is heerlijk zacht en heeft een dun laagje vet.

          € 4,06 / 100 g

          gram
        • Kalfsbiefstuk rosé §

          Biefstuk is altijd gesneden van de bovenbil, het spierstuk of de dikke lende. Anders mag het geen biefstuk heten. Biefstuk is snel om en om te bakken. Biefstuk kan zowel rood, rosé als doorbakken geserveerd worden. Kalfsbiefstuk is lichter van kleur dan runderbiefstuk.

          € 4,28 / 100 g

          gram
        • Kalfsentrecôte rosé §

          Kalfsentrecôte is gesneden van de dunne lende. Kalfsentrecôte is malser dan runderentrecôte. Het vlees heeft een subtiele smaak en is bleekroze van kleur.

          € 4,06 / 100 g

          gram
        • Kalfsfricandeau gebraden §

          Fricandeau is, net als kalfsoesters en schnitzels, gesneden van het lendestuk (dikke lende).

          € 4,70 / 100 g

          gram
        • Kalfsgehaktbal §

          Mager gekruid kalfsgehakt.

          € 2,50 / 100 g

          gram
        • Kalfshaas §

          Kalfshaas is het malste en mooiste deel van het kalf, omdat dit jonge vlees bijna geen bindweefsel bevat. Biefstuk van de haas is hetzelfde als een tournedos. De kalfshaas is dan in dikke plakken gesneden.

          € 8,89 / 100 g

          gram
        • Kalfslever §

          Kalfslever is de fijnste en volgens kennis de lekkerste soort lever, met een zeer verfijnde smaak. Hoeft alleen om en om gebakken te worden. Verwijder voor het bakken wel het vlies of laat dat door de slager doen. Het vlies is niet eetbaar en als het blijft zitten trekt de plak krom bij het bakken.

          € 2,31 / 100 g

          gram
        • Kalfsschenkel rosé §

          Kalfsschenkel bestaat uit bindweefsel rijk soepvlees en een bot dat het mergpijpje wordt genoemd. Het been en de merg zijn verantwoordelijk voor de rijke smaak van dit product. Deze geur- en smaakstoffen komen vrij na langdurig trekken of koken. Schenkel kan ook worden gebruikt voor stoofschotels. In de Italiaanse keuken wordt van de kalfs-achterschenkel Ossobucco gemaakt. Bij het bereiden van Ossobucco is het raadzaam om het vetrandje in te snijden. Dan trekt het vlees niet krom.
        • Kalfsschnitzel rosé §

          Kalfslapjes zijn gesneden van de ronde fricandeau van de achterbil.

          € 3,94 / 100 g

          gram
        • Kalfsstoofvlees §

          Licht doorregen kalfsstoofvlees. Licht doorregen wil zeggen dat het vlees dunne laagjes vet bevat.

          € 2,72 / 100 g

          gram
      • vlug en panklaar §


        • Gehaktcordon bleu §

          Het varkensvlees wordt, vermengd met kruiden en het zout, fijn gemalen. Daarna worden de schijven met de hand gevormd of wordt het deeg afgestopt in een kunsstof darm en aangevroren waarna de 'paal' (slagerstaal) wordt gesneden op de snijmachine. Op de plak wordt een een plakje kaas en ham gelegd en vervolgens wordt de schijf dubbel geklapt en worden de randen goed dichtgedrukt. Daarna wordt de gehaktcordonbleu gepaneerd.

          € 2,19 / 100 g

          gram
        • Runderhamburger §

          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees. Niet van de biefstukdelen maar meer van de wat doorregen delen van de voorkant van het rund. Het vet en meegemalen bindweefsel geeft wel extra smaak aan deze lekkernij die met name tussen een broodje en op de barbecue zeer geliefd is. Het vlees is niet zo mager als een tartaartje want dan wordt het veel te droog. Bak deze runderspecialiteit zeker niet te gaar. Aan de originele hamburger mag absoluut geen varkensvlees worden toegevoegd.

          € 1,96 / 100 g

          gram
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 2,69 / 100 g

          gram
        • Wereldbal §

          Een ouderwets lekkere bourgondische gehaktbal.

          € 2,08 / 100 g

          gram
      • rollades §


      • gehakt §


        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 1,91 / 100 g

          gram
        • Mager rundergehakt §

          Mager rundergehakt bevat maximaal 15% vet (wettelijk geregeld).

          € 1,95 / 100 g

          gram
        • Varkensgehakt §

          Varkensgehakt bestaat volledig uit varkensvlees. Varkensgehakt lijkt vaak wat vetter dan de andere gehaktsoorten. Het voordeel van het zachte vet is dat het gemakkelijk uitbakt en de bal gehakt verlaat. Na het bakken is het vlees daardoor smeuïger en bevat toch minder vet dan voor het bakken.

          € 1,65 / 100 g

          gram
        • Lamsgehakt §

          Gehakt van lamsvlees is een bijzonder product. De meeste delen van het lam worden als één stuk bereid waardoor er weinig kleine stukjes overblijven om gehakt van te draaien.

          € 2,75 / 100 g

          gram
        • Kalfsgehakt §

          Kalfsgehakt heeft een zachte en sappige structuur. Het bevat bijna geen vet. Kalfsgehakt is heel delicaat van smaak.

          € 2,48 / 100 g

          gram
      • rookworst §


        • Runderrookworst §

          Een ambachtelijk bereide rookworst van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout.

          € 5,02 / 200 g

          gram
        • Gelderse rookworst §

          De overbekende Gelderse rookworst wordt gemaakt van kersvers en mager varkensvlees en kinnebakspek.

          € 5,37 / 200 g

          gram
        • Kiprookworst §

          Deze worst is gemaakt van kippendijenvlees, de bleekste onder de rookworsten. De lichte kleur komt omdat de worst heel licht is gerookt in combinatie met het bijna witte vlees.

          € 5,00 / 200 g

          gram
        • Lamsrookworst §

          Huisgemaakte verse lamsrookworst.

          € 5,90 / 200 g

          gram
      • gegrilde worst §


        • Grillworst §

          Gegrilde worst met heerlijke kruiden. Geschikt als hapje maar ook te verwarmen en op een broodje te serveren.

          € 2,21 / 100 g

          gram
        • Grillworst met kaas §

          Een heerlijke grillworst gevuld met kaas. Heerlijk voor bij de borrel of op brood.

          € 2,29 / 100 g

          gram
        • Kipgrillworst §

          Fijne kipgrillworst kenmerkt zich door de mooie aanwezige grillrand.

          € 2,49 / 100 g

          gram
      • leverworst §


        • Fijne leverworst §

          Fijn gemalen leverworst. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en slagerszout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van slagerszout krijgt de worst haar roze kleur.

          € 3,78 / 200 g

          x 200 g
        • Hausmacher leverworst §

          Een unieke grove leverworst met stevige smaak.

          € 3,97 / 200 g

          x 200 g
        • Likkepot §

          Likkepot is saskische leverworst met een saus van mayonaise, kruiden, verse uitjes en paprika.

          € 2,30 / 100 g

          gram
      • soepbenodigdheden §


        • Mergpijp §

          Het mergpijpje is een runderbeen gezaagd van de bovenpoot van de koe. Ideaal om te gebruiken voor een heerlijke bouillon.

          € 1,45 / 100 g

          gram
        • Soepvlees §

          Poulet, soep- of bouillonvlees is allemaal hetzelfde. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon. Zet het vlees altijd op in koud water wanneer je het voor bouillon wilt gebruiken. Het vocht mag niet koken. De smaakstoffen trekken dan optimaal in de bouillon. Voor ragouts moeten die juist in het vlees blijven, daarvoor moet het vlees in warm water opgezet worden.

          € 2,21 / 100 g

          gram
      • snacks / hapjes §


        • Ham-kaasbroodje §

          Vers en ambachtelijk gebakken ham-kaasbroodje.

          € 2,11 / stuk

          stuk
        • Saucijzenbroodje §

          Dit hartige broodje is gemaakt van bladerdeeg en gevuld met heerlijk gekruid gehakt.

          € 2,05 / stuk

          stuk
        • Kroket §

          Een lekker krokant korstje met een smeuïge vulling.

          € 1,57 / stuk

          stuk
        • Tortilla §

          Tortillawrap gevuld met de lekkerste ingrediënten.

          € 2,38 / stuk

          stuk
        • Quiche lorraine §

          Een smaakvolle quiche, waarvan spek en kaas de hoofdingrediënten vormen.

          € 2,43 / stuk

          stuk
        • Kiptortilla §

          Een lekkere tortillawrap gevuld met kip.

          € 3,22 / stuk

          stuk
        • Quiche geitenkaas-broccoli §

          Heerlijk hartig taartje met toevoeging van broccoli en geitenkaas.

          € 3,22 / stuk

          stuk
        • Quiche groente §

          Een quiche met verse groente.

          € 2,43 / stuk

          stuk
      • vleeswaren §


        • Prosciutto di San Daniele §

          De prosciutto di San Daniele is de tweede meest bekende ham van Italië. Deze ham lijkt op de Parma ham, maar is iets lichter van kleur en zachter (soms noemt men het ook wel zoeter) van smaak.

          € 5,05 / 100 g

          gram
        • Kleine venkelsalami §

          Lekkere salami gekruid met venkelzaad.

          € 4,25 / 100 g

          gram
        • Salami con aglio §

          Heerlijke salami bevat knoflook en zwarte peper, heerlijk op de boterham maar zeer zeker ook als tapashapje.

          € 3,80 / 100 g

          gram
        • Salami cacciatore §

          Cacciatore salami was een voedzame snack van jagers in het aloude Italië; rijk aan eiwitten, de worstjes werden meegenomen tijdens de jacht.

          € 3,80 / 100 g

          gram
        • Ganda ham §

          De smaak, de kleur en het aroma van Ganda Ham zijn het resultaat van een natuurlijk rijpingsproces dat meer dan negen maanden duurt.

          € 5,35 / 100 g

          gram
        • Achterham §

          Voor de achterham zijn de magere delen van de ham in model gesneden zonder het spek en het zwoerd te verwijderen. Deze zijn uiteindelijk mede bepalend voor de smaak. Zeker wanneer de ham in het eigen vocht wordt gegaard. De ham laat zich moeilijk snijden vanwege de grote plak maar is uniek door smaak en malsheid.

          € 3,99 / 100 g

          gram
        • Bacon §

          Bacon bestaat uit stukken vlees die gesneden worden van de flanken, de rug of de buik van een varken, die vervolgens worden geconserveerd (gezouten, gedroogd en mogelijk ook gerookt). Het wordt gewoonlijk gebruikt als een ingrediënt in een recept, vanwege het vet en de smaak.

          € 3,38 / 100 g

          gram
        • Beenham §

          Beenham wordt gemaakt van het deel wat meer naar onder op de bout zit.

          € 4,24 / 100 g

          gram
        • Boterhamworst §

          Van het rundvlees en water wordt eerst een farce gecutterd waarna het fijngemalen kinnebakspek en het varkensvlees worden toegevoegd. Als kruiding worden witte peper, foelie, kardemom, gember en zout gebruikt. Vroeger werden daarna kleine spekblokjes toegevoegd. Nu vrijwel niet meer. Het spek is echter wel aanwezig, maar zo fijn gemalen dat het niet meer als zodanig wordt ervaren. Na het afstoppen in een kunstdarm wordt de worst gerookt en geweld in water van 80°C.Variaties: de Ardenner boterhamworst met meer varkensvlees, de kalfsboterhamworst en Parijzer boterhamworst die wat grover van structuur is.

          € 2,51 / 100 g

          gram
        • Brugsche rauwe ham §

          Een heerlijke rauwe ham.

          € 5,05 / 100 g

          gram
        • Coppa di parma §

          Coppa di Parma is een hamsoort met een vrij sterke, kruidige smaak, afkomstig van de nek en schouder van het varken. Coppa is heerlijk als hapje of op een plank met vleeswaren.

          € 3,95 / 100 g

          gram
        • Gebraden gehakt §

          Vlees en spek worden gemalen en met de kruiden vermengd. Over het algemeen worden peper en nootmuskaat gebruikt. Aan de massa wordt paneermeel toegevoegd. Het deeg wordt goed gemengd tot een homogene massa, waarna het tot een brood wordt gevormd dat in de oven wordt afgebakken. Gebraden gehakt wordt gesneden verkocht.

          € 2,98 / 100 g

          gram
        • Gebraden kipfilet §

          Deze smaakvolle kipfilet heeft een prachtige structuur en is heerlijk op brood.

          € 4,56 / 100 g

          gram
        • Gebraden kiprollade §

          Een ambachtelijke kiprollade vervaardigd van grove delen filet en kippendijvlees.

          € 3,94 / 100 g

          gram
        • Gebraden rosbief §

          De rosbief wordt gewoonlijk gemaakt van verschillende delen zoals de achtermuis (links), de platte bil of een van de lendedelen. De aard van het vlees bepaalt de kwaliteit van deze vleeswaar. Een goede rosbief is keimager en mals en mag niet te dik gesneden worden. De achtermuis is wel het bekendste deel. Daarnaast is een rosbief een uitstekend beleg voor mensen die een natriumbeperkt (zoutarm) dieet volgen. De rosbief wordt gewoonlijk namelijk alleen aan de buitenkant gezouten en niet gekruid. Vraag aan de slager gerust of hij tijdens de bereiding veel of weinig zout gebruikt heeft.

          € 4,49 / 100 g

          gram
        • Gebraden rundergehakt §

          Ambachtelijk gebraden rundergehakt.

          € 3,31 / 100 g

          gram
        • Gebraden runderrollade §

          De rollade wordt gemaakt van de magere vleesdelen van de runderborst, de binnenkant van het vlees wordt gekruid.

          € 3,75 / 100 g

          gram
        • Gekookte worst §

          Gekookte worst is een kookworst van mager varkensvlees. Het product wordt op smaak gebracht met kruiden en na het koken in darm verpakt. Hierna wordt de worst licht gerookt op beuken- en eikenhout.

          € 2,37 / 100 g

          gram
        • Golfetta §

          Voor deze vleeswarenspecialiteit met witte wijn toevoeging maakt men enkel gebruik van het allerbeste vlees.

          € 4,35 / 100 g

          gram
        • Grillrollade §

          Een heerlijk op smaak gebrachte rollade welke daarna is gegrild voor een extra fijne smaak.

          € 3,10 / 100 g

          gram
        • Grillworst §

          Grillworst is een gebraden worst met een hartige smaak. De worst kan met behulp van verschillende soorten vlees zijn gemaakt. De buitenkant is doorgaans sterk gekruid.

          € 2,31 / 100 g

          gram
        • Katenspek §

          Katenspek is mager buikspek dat eerst wordt gepekeld en gegaard om daarna langdurig te worden gerookt.

          € 2,89 / 100 g

          gram
        • Kleine truffelsalami §

          Een heerlijke salami met de volle smaak van truffel. Een ware smaaksensatie.

          € 5,75 / 100 g

          gram
        • Mortadella §

          De mortadella is één van de oudere worstsoorten uit Italië. Voor de worst wordt rund- en varkensvlees gebruikt. Aan het vlees worden specerijen als witte peper, koriander, nootmuskaat, kaneel en gember toegevoegd. Evenals een scheut rum. Als het deeg heel fijn is gecutterd, bijna tot een dikke pasta, worden er spekblokjes en eventueel pistachenoten doorheen gemengd. Het deeg wordt afgestopt in een brede en lange kunstdarm, soms wel met een doorsnede van 25 cm en een lengte van enkele meters. Na het afstoppen wordt de worst minstens 24 uur geweld.

          € 3,06 / 100 g

          gram
        • Ontbijtspek §

          Ontbijtspek is vleeswaar dat veelal gebruikt wordt als broodbeleg. Het is buikspek van het varken dat na te zijn gedroogd en gerookt in dunne plakken wordt gesneden. Deze plakken zijn ongeveer 20 cm lang en 8 cm breed. Ontbijtspek wordt ook gebakken geconsumeerd.

          € 2,78 / 100 g

          gram
        • Pancetta §

          Pancetta is Italiaans spek afkomstig van de varkensbuik, dat ongeveer gedurende 3 maanden aan de lucht gedroogd is. Het wordt gekruid met zout, peper en andere kruiden zoals kaneel, nootmuskaat en kruidnagel.

          € 3,60 / 100 g

          gram
        • Parmaham §

          Parmaham of Prosciutto di Parma in het Italiaans is een op traditionele manier gedroogde rauwe ham uit de provincie Parma.

          € 5,05 / 100 g

          gram
        • Pekelvlees runder §

          Vlees dat in de pekel wordt bewaard. De naam is afkomstig uit de tijd van de VOC waar aan boord van de schepen, om de bemanning te voeden, het vlees in houten vaten in pekel werd bewaard.

          € 3,17 / 100 g

          gram
        • Procureurspek §

          Mager spek van de schouder.

          € 2,61 / 100 g

          gram
        • Rauwe ham §

          Rauwe hammen zijn van oorsprong ontstaan vanuit de behoefte om vlees na het slachten langer te kunnen bewaren, want er waren vroeger nog geen koelkasten en dus moest het vlees wel geconserveerd worden. In grote lijnen gebeurde dat door het vlees te zouten of in de pekel te leggen. Eventueel werd tijdens of na het zouten een kruidenboeket toegevoegd. De laatste belangrijke smaakmaker is echter de rijping, al of niet in de buitenlucht.

          € 3,99 / 100 g

          gram
        • Runderham §

          De mooiste runderhammen worden gesneden uit de biefstukdelen van de achterbout* van een jonge koe. Om ze mooi te kunnen snijden worden de stukken vlees in een net getrokken, gepekeld en gerookt. Vervolgens worden ze zachtjes gegaard zodat de plak lekker sappig blijft.

          € 3,79 / 100 g

          gram
        • Runderlever §

          Onze gekookte runderlever is zonder spek en huis gemaakt.

          € 3,05 / 100 g

          gram
        • Runderrookvlees §

          Rookvlees van hoogwaardig gezouten en traditioneel gerookte. eersteklas bovenbil van het rund.

          € 4,49 / 100 g

          gram
        • Salami picante §

          Lekkere pikante salami.

          € 3,95 / 100 g

          gram
        • Schouderham §

          Schouderham is redelijk eenvoudig te herkennen omdat het vlees, binnen één plak, in kleur varieert van licht tot donker.

          € 3,38 / 100 g

          gram
        • Schwarzwälder rauwe ham §

          Een beenloze, gerookte rauwe varkensham uit het Duitse Zwarte Woud.

          € 4,05 / 100 g

          gram
        • Serranoham §

          Serranoham is een rauwe ham, oorspronkelijk afkomstig uit de Spaanse bergen. Tegenwoordig wordt hij gemaakt van een speciaal gefokt Spaans varkensras.Oorspronkelijk is de serranoham afkomstig uit de bergachtige regio Andalusië. Daar werd de gezouten ham gedroogd in de berglucht. (Vandaar de term serrano: serrano,-a is Spaans voor berg-, gebergte-).De originele serranoham is te herkennen aan het S-logo. Nadat de verse ham in een pekelbad met kruiden heeft gelegen, rijpt hij zo'n negen maanden in een ruimte waar de temperatuur langzaam toeneemt tot 30 graden. Tegelijkertijd neemt de vochtigheid af, waardoor de hammen uitdrogen.De ham is rijk aan ijzers en eiwitten en vetarm. Hierdoor wordt deze ham soms ook voorgeschreven aan mensen met bloedarmoede of een ijzertekort.

          € 6,05 / 100 g

          gram
        • Spaanse chorizo §

          Chorizo is een van oorsprong Spaanse worstsoort die kruidig van smaak en roodachtig van kleur is en een stevige, grove structuur heeft. Een kenmerkend ingrediënt is de pimiento choricero, een paprika(poeder) (al dan niet pittig) wat niet alleen zorgt voor de smaak en de rode kleur van de chorizo, maar dankzij de daarin aanwezige etherische oliën ook bijdraagt aan een betere houdbaarheid.

          € 3,35 / 100 g

          gram
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 3,19 / 100 g

          gram
        • Zeeuws spek §

          Zeeuws spek is een Zeeuws streekgerecht. De basis is een stuk doorregen spek zonder zwoerd. De ouderwetse variant werd zachtjes gaargekookt met zout, peper, laurier of andere in de ouderwetse keuken beschikbare kruiden. De slagers verkopen tegenwoordig onder deze naam een stuk spek dat wordt gemarineerd in een mengsel van olie, mosterd, sojasaus, ui, paprika, knoflook en peper en vervolgens gegrild of geroosterd. Het moderne Zeeuws spek heeft daardoor een kenmerkende smaak die doorgaans als barbecuesmaak wordt gekarakteriseerd.

          € 2,73 / 100 g

          gram
      • paté §


        • Boerenpaté §

          Een snijpaté is in tegenstelling tot een gewone paté uitstekend te snijden op de snijmachine. Dat komt door het gebruik van steviger grondstoffen en omdat er langer gemengd wordt waardoor de binding veel beter wordt. De grondstoffen bestaan uit kersverse varkenslever, varkensschoudervlees en mager buikspek. De smaak wordt verfijnd door het gebruik van verschillende kruiden als peper, foelie, kardamom, majoraan, kruidnagel en vaak wat vanillepoeder, rode wijn en een vleuhje knoflook. Na het bakken moet de paté goed doorgekoeld worden en kan dan gesneden worden.

          € 3,14 / 100 g

          gram
        • Cranberry paté §

          Voor deze zachte en romige paté wordt als basis een smeuïge smeerleverworst gebruikt. Deze worst is gemaakt van varkensvlees, varkenslever en zacht spek. Het basisdeeg is heel zacht gekruid zodat de smaak van de varkenlever mooi herkenbaar blijft. Aan het nog warme deeg worden zacht gegaarde cranberry's toegevoegd. Het warme deeg wordt in een vorm gegoten. Na het opstijven wordt de stevige paté uit de vorm geklopt en afgegarneerd met een mooie bruine gelatine en cranberry's.

          € 3,05 / 100 g

          gram
        • Knoflookpaté §

          Een fijne, lekker smeuïge paté met zachte knoflooksmaak.

          € 3,09 / 100 g

          gram
        • Normandische paté §

          Een grove paté, die op smaak is gebracht met stukjes appel, noten en calvados.

          € 3,21 / 100 g

          gram
        • Notenpaté §

          Verse paté met noten. Feestelijk en erg lekker.

          € 2,98 / 100 g

          gram
        • Peperpaté §

          De peperpaté heeft dezelfde basis als de crèmebasis, afhankelijk van de gewenste kwaliteit en prijsstelling, kalfskopvlees of varkensvlees, zacht spek en kalfs- of varkenslever. Vrijwel iedere producent heeft zijn eigen kruidenmelange, maar belangrijke smaakmakers zijn peper, kardemom, foelie, majoraan, tijm en vanillesuiker. Ook worden wel citroenrasp, cognac, gefruite uitjes en eieren toegevoegd. De grondstoffen worden tot een gladde massa gecutterd* en vervolgens worden zachte groene en soms gehakte rode pepertjes toegevoegd waarna het deeg wordt afgevuld in een ovenbak om vervolgens afgekookt of gebakken te worden. Door de pepertjes wordt de smaak extra pittig.

          € 2,91 / 100 g

          gram
        • Roompaté §

          Lekker smeuïge crèmepaté.

          € 2,89 / 100 g

          gram
        • Wildzwijnpaté §

          De paté wordt gemaakt van zwijnenvlees, spek en zachte lever.

          € 3,04 / 100 g

          gram
      • vleespakket §


        • Rundvlees pakket 1-persoons §

          • 1 biefstuk (125 gram)
          • 1 runderschnitzel (125 gram)
          • 1 hamburger
          • 1 rundervink
          • 1 runderbraadworst
          • 1 rundergehakt (150 gram)

          € 18,75 / pakket

          pakket
        • Rundvleespakket 2-persoons §

          • 2 biefstukjes (125 gram)
          • 2 runderschnitzels (125 gram)
          • 500 gram stooflappen
          • 2 hamburgers
          • 2 rundervinken
          • 2 runderbraadworsten
          • 2 x rundergehakt (250 gram)

          € 46,40 / pakket

          pakket
        • Varkensvleespakket 1-persoons §

          • 1x rib- of haaskarbonade
          • 1 varkensschnitzel
          • 1 slavink
          • 1 varkensbraadworst
          • 1 filetlapje

          € 16,26 / pakket

          pakket
        • Varkensvleespakket 2-persoons §

          • 2 rib- of haaskarbonades
          • 2 varkensschnitzels
          • 2 slavinken
          • 2 varkensbraadworsten
          • 2 varkensfiletlapjes

          € 29,29 / pakket

          pakket
        • Gemengd vleespakket 1-persoons §

          • 1 biefstuk (125 gram)
          • 1 hamburger
          • 1 rundervink
          • 1 rib- of haaskarbonade
          • 1 varkensschnitzel
          • 1 slavink

          € 21,24 / pakket

          pakket
        • Gemengd vleespakket 2-persoons §

          • 2 biefstukjes (125 gram)
          • 2 hamburgers
          • 2 runderbraadworsten
          • 2 x rundergehakt (250 gram)
          • 500 gram stooflappen
          • 2 rib- of haaskarbonades
          • 2 varkensschnitzels
          • 2 slavinken

          € 49,06 / pakket

          pakket
        • Vlug en panklaar pakket §

          • 2 hamburgers
          • 2 rundervinken
          • 2 runderschnitzels (125 gram)
          • 2 slavinken
          • 2 varkensschnitzels
          • 2 varkensbraadworsten
          • 2 x rundergehakt (250 gram)

          € 40,62 / pakket

          pakket
    • Welkom in de webshop van Stan Alkemade Biologische Slagerij. Biologisch vlees is een bewuste keuze voor verantwoord en lekker eten. De term biologisch is wettelijk beschermd en wordt gegarandeerd door het EKO-keurmerk. Ieder facet in de biologische keten, van voer tot boer en van land tot klant, wordt streng gecontroleerd door onafhankelijke organisaties. Dat geeft vlees van biologische herkomst een veilig gevoel!

      • gourmetpakket §


        • Gourmetschotel §

          • biefstuk
          • schnitzel
          • kipfilet
          • mini slavink (runder)
          • mini hamburger
          • mini tartaar
          • reepjesvlees

          € 9,95 / persoon

          persoon
        • Fondueschotel §

          • biefstuk
          • fricandeau
          • kipfilet
          • mini slavink (runder)

          € 8,13 / persoon

          persoon