Cargando...
    • Torenstraat 10, 3861 BT Nijkerk
    • Torenstraat 10, 3861 BT Nijkerk
      lunes 22-09-2025:08:00-18:00martes 23-09-2025:08:00-18:00
      miércoles 24-09-2025:08:00-18:00jueves 25-09-2025:08:00-18:00
      viernes 26-09-2025:08:00-18:00sábado 27-09-2025:08:00-15:00
      domingo 28-09-2025:cerradolunes 29-09-2025:08:00-18:00
      martes 30-09-2025:08:00-18:00miércoles 01-10-2025:08:00-18:00
      jueves 02-10-2025:08:00-18:00viernes 03-10-2025:08:00-18:00
      sábado 04-10-2025:08:00-15:00domingo 05-10-2025:cerrado
    • Torenstraat 10, 3861 BT Nijkerk
      lunes 22-09-2025:12:00-18:00martes 23-09-2025:12:00-18:00
      miércoles 24-09-2025:12:00-18:00jueves 25-09-2025:12:00-18:00
      viernes 26-09-2025:12:00-18:00sábado 27-09-2025:12:00-15:00
      domingo 28-09-2025:lunes 29-09-2025:12:00-18:00
      martes 30-09-2025:12:00-18:00miércoles 01-10-2025:12:00-18:00
      jueves 02-10-2025:12:00-18:00viernes 03-10-2025:12:00-18:00
      sábado 04-10-2025:12:00-15:00domingo 05-10-2025:
    • lunes 22-09-2025:11:00-13:00martes 23-09-2025:11:00-13:00
      miércoles 24-09-2025:11:00-13:00jueves 25-09-2025:11:00-13:00
      viernes 26-09-2025:11:00-13:00sábado 27-09-2025:11:00-13:00
      domingo 28-09-2025:lunes 29-09-2025:11:00-13:00
      martes 30-09-2025:11:00-13:00miércoles 01-10-2025:11:00-13:00
      jueves 02-10-2025:11:00-13:00viernes 03-10-2025:11:00-13:00
      sábado 04-10-2025:11:00-13:00domingo 05-10-2025:
    • región de entregacargo de entrega
      Nijkerk€ 3,50
      Wijk 00€ 3,50
      • recogida
        • dinero en efectivo
        • débito online
        • terminal de pago
      • entrega
        • dinero en efectivo
        • débito online
    • Se puede solicitar información nutricional y sobre alérgenos por teléfono durante el horario de apertura via +31 33 245 0670

    • Stel hieronder zelf uw gourmet samen uit de lekkerste vleesspecialiteiten. Handig verpakt in bakjes.


      Ons advies om het juiste aantal bakjes te bestellen:
      • 4 personen: 7 tot 9 bakjes
      • 5 personen: 8 tot 10 bakjes
      • 6 personen: 9 tot 11 bakjes
      • 7 personen: 11 tot 13 bakjes
      • 8 personen: 12 tot 14 bakjes

      • Gourmet Standaard §


        • Mini biefstuk §

          € 7,98 / ±200 g

          bandeja
        • Varkenshaas §

          € 5,75 / ±200 g

          bandeja
        • Speklapje §

          € 4,50 / ±200 g

          bandeja
        • Kipfilet §

          € 4,98 / ±200 g

          bandeja
        • Shoarmavlees §

          € 3,98 / ±200 g

          bandeja
        • Mini hamburger §

          € 4,25 / 6 piezas

          x 6 piezas
        • Mini slavink §

          € 4,50 / 6 piezas

          x 6 piezas
        • Mini cordon bleu §

          € 3,75 / 4 piezas

          x 4 piezas
      • Gourmet Voor de Fijnproevers §


        • Ribeye in kruidenbotermarinade §

          € 8,98 / ±200 g

          bandeja
        • Biefstukspiesje Spaanse knoflook §

          € 8,50 / 6 piezas

          x 6 piezas
        • Black Angus hamburgertje §

          € 6,50 / 6 piezas

          x 6 piezas
        • Mini lamsrack Spaanse knoflook §

          € 11,99 / 4 piezas

          x 4 piezas
        • Kalfsbiefstukje §

          € 8,90 / ±200 g

          bandeja
        • Gemarineerde stukjes zalmfilet §

          € 7,98 / ±200 g

          bandeja
        • Gemarineerde gamba's §

          € 6,50 / 8 piezas

          x 8 piezas
      • Gourmet De Luxe §


        • Biefstukje in chilimarinade §

          € 7,98 / ±200 g

          bandeja
        • Varkenshaas in knoflookmarinade §

          € 5,75 / ±200 g

          bandeja
        • Pepersteak §

          € 7,50 / ±200 g

          bandeja
        • Gemarineerd speklapje §

          € 5,75 / ±200 g

          bandeja
        • Kipsatéstokje §

          € 5,98 / 6 piezas

          x 6 piezas
        • Gemarineerde kipfilet §

          € 4,98 / ±200 g

          bandeja
      • Gourmet Extra bij te bestellen §


        • Knoflooksaus §

          € 2,50 / ±200 g

          bandeja
        • Cocktailsaus §

          € 2,50 / ±200 g

          bandeja
        • Zigeunersaus §

          € 2,50 / ±200 g

          bandeja
        • Kruidenboter §

          € 2,98 / bandeja

          bandeja
      • surtido gourmet §


        • Gourmetschotel Standaard §

          • biefstuk
          • varkenshaas
          • shoarma
          • speklap
          • kipfilet
          • hamburger
          Circa 300 gram p.p.

          € 8,90 / persona

          persona
        • Gourmetschotel De Luxe §

          • biefstuk gemarineerd
          • varkenshaas gemarineerd
          • kipfilet gemarineerd
          • slavink
          • hamburger
          • speklap gemarineerd
          Circa 300 gram p.p.

          € 9,90 / persona

          persona
        • Gourmetschotel Superieur §

          • lamsrack gemarineerd
          • hamburger Black Angus
          • biefstukspies
          • varkenshaas gemarineerd
          • biefstukreepjes
          • saté
          Circa 300 gram p.p.

          € 12,50 / persona

          persona
        • Gourmet Compleet §

          • 200 gram rundvleessalade
          • 3 soorten saus
          • stokbrood en kruidenboter

          € 4,98 / persona

          persona
      • paquete de barbacoa §


        • Barbecuepakket kinderen §

          • hamburger gegaard
          • barbecueworst
          • satéstokje

          € 4,50 / persona

          persona
        • Barbecuepakket Plus §

          • rundvleessalade/ scharrelsalade (200gram p.p)
          • knoflooksaus
          • barbecuesaus
          • cocktailsaus
          • stokbrood (zelf af te bakken)
          • kruidenboter
          • bordje met pochet bestek (weggooi)

          € 5,50 / persona

          persona
        • Barbecuepakket Budget §

          • varkenssaté groot
          • speklapje gemarineerd
          • hamburger
          • filetlapje gemarineerd
          • barbecueworst

          € 8,98 / persona

          persona
        • Barbecuepakket Kingsize §

          • varkenssaté groot
          • biefstukspies
          • hamburger of barbecueworst
          • filetlapje gemarineerd
          • speklapje gemarineerd
          • kipspies piri piri

          € 11,98 / persona

          persona
        • Barbecuepakket American Style §

          • spareribs
          • hamburger vers
          • kip Texas
          • varkenssaté
          • rundersteak gemarineerd
          • speklapje gemarineerd

          € 12,90 / persona

          persona
        • Pakket Buurtbarbecue §

          • kip Texas
          • varkenssaté
          • speklapje gemarineerd
          • hamburger vers
          • shaslick
          • 200 gram rundvleessalade
          • 3 soorten sausjes
          • stokbrood (zelf af te bakken)
          • kruidenboter
          • weggooibord met pochet bestek

          € 14,90 / persona

          persona
      • barbacoa §


        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 7,75 / 5 piezas

          x 5 piezas
        • Barbecueworst kaas jalapeno §

          Barbecueworst gevuld met kaas.

          € 8,75 / 5 piezas

          x 5 piezas
        • Beefburger §

          Verse runderhamburger gemaakt van mager rundergehakt en diverse kruiden. Heerlijk om te grillen.

          € 2,15 / pieza

          pieza
        • Biefstukspies gemarineerd §

          Een spies met malse stukjes biefstuk.

          € 2,85 / pieza

          pieza
        • Black Angus hamburger §

          De Black Angus Burger heeft de smaak van gerijpt rundvlees en is lekker mals.

          € 3,49 / pieza

          pieza
        • Entrecôte Argentina §

          Dungesneden entrecôte in een heerlijke marinade.

          € 9,00 / ±250 g

          pieza
        • Garnalenspies §

          Een lekker en gezond visgerecht voor op de barbecue.

          € 2,98 / pieza

          pieza
        • Gegaarde spareribs §

          Perfecte spareribs voor de barbecueliefhebber.

          € 9,45 / ±500 g

          pieza
        • Gemarineerde filetlap §

          Filetlapjes zijn gesneden van de lende of de rib van het varken.
          Het vlees is mager en heeft een fijne vleesdraad.
          Heerlijk voor op de barbecue!

          € 1,95 / pieza

          pieza
        • Gemarineerde kipfilet §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,79 / 100 g

          x 100 g
        • Gemarineerde lamskotelet §

          Malse lamskotelet gemarineerd in een kruidige marinade.

          € 3,50 / pieza

          pieza
        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1,90 / pieza

          pieza
        • Golfstick §

          Een spiesje van drie balletjes afgewisseld met een stukje paprika.

          € 1,95 / pieza

          pieza
        • Hamburger voorgegaard §

          Een heerlijke barbecuehamburger. Al voorgegaard dus zo klaar.

          € 1,30 / pieza

          pieza
        • Hawaïstick §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 1,99 / pieza

          pieza
        • Kip op stok §

          Kippendijenspies omwikkeld met rookspek.

          € 1,99 / pieza

          pieza
        • Kip Texas §

          Smaakvol stukje kipdijfilet in een heerlijke Texaanse marinade.

          € 1,69 / 100 g

          x 100 g
        • Kipsaté §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,85 / pieza

          pieza
        • Kipspies Piri Piri §

          Heerlijke spies van kipfilet gemarineerd in een klassieke piri-pirisaus.

          € 1,99 / pieza

          pieza
        • Lamsrack §

          Supermals vlees in een heerlijke marinade. Ideaal voor de barbecue.

          € 13,50 / ±300 g

          pieza
        • Lange ritter §

          Deze lekkernij heeft qua uiterlijk wel wat weg van een Hollandse frikandel. Daarmee houdt iedere vergelijking echter op. Lange ridders zijn gemaakt van vers mager varkens- en rundvlees dat klein is gehakt. Het deeg is met verse kruiden en uien op smaak gebracht en tot het frikandelformaat gevormd. Deze Duitse gehaktstaven zijn in de frituur voorgebakken en ideaal voor op de barbecue.

          € 1,99 / pieza

          pieza
        • Oerhammetje §

          Heerlijke kluifjes gemaakt van de varkenshiel met een klein botje. Dit botje wordt dusdanig bewerkt dat er een handgreep blijft.

          € 2,98 / pieza

          pieza
        • Picanha steak §

          Picanha is een spectaculair stuk vlees dat je zeker een keer gegeten moet hebben: staartstuk van de koe dat maar weinig nodig heeft en makkelijk te bereiden is.

          € 6,18 / ±200 g

          pieza
        • Procureurlap gemarineerd §

          Deze malse procureurlapjes worden gesneden van de varkensprocureur (hals/schouder) en daarna gekruid. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,55 / 100 g

          x 100 g
        • Procureurspies §

          Een spies met heerlijk zacht vlees van de procureur.

          € 1,99 / pieza

          pieza
        • Rib-eye §

          Rib-eye is een dik, goed dooraderd en mooi rood stuk vlees. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 9,75 / ±250 g

          pieza
        • Runderschnitzel §

          Een schnitzel kan ook prima bereid worden op de barbecue.

          € 3,74 / ±150 g

          pieza
        • Shaslick (varkensspies) §

          Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui, spek en paprika.

          € 1,95 / pieza

          pieza
        • Varkenshaasspies §

          Met de hand geregen en gesneden varkenshaas spies. De varkenshaas is het zachtste en mooiste stukje vlees van het varken.

          € 2,25 / pieza

          pieza
        • Varkenssaté §

          Varkenssatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,75 / pieza

          pieza
        • Verse hamburger §

          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue.

          € 1,85 / pieza

          pieza
        • Vleesfakkel §

          Lange spies omwikkeld met vlees. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,85 / pieza

          pieza
        • Zalmfilet §

          Speciaal voor de visliefhebber. Een heerlijk stukje verse zalm voor de barbecue.

          € 42,50 / kilo

          kilo
      • Grootvlees Barbecue §


      • accesorios para barbacoa §


        • Dammers Restaurant houtskool §

          Dammers Restaurant houtskool wordt gemaakt van Zuid-Afrikaanse Acacia. Deze houtskool brandt gelijkmatig en langdurig. Topkwaliteit!

          € 28,90 / 10,0 kg

          x 10,0 kg
        • Aanmaakkrullen §

          Met deze houtkrullen heb je in een mum van tijd jouw barbecue of vuurkorf aangestoken.

          € 5,98 / pieza

          pieza
        • Koeltas §

          € 2,75 / pieza

          pieza
        • Vleesthermometer digitaal §

          € 6,98 / pieza

          pieza
        • Schoonmaakborstel BBQ §

          € 4,98 / pieza

          pieza
        • BBQ handschoen leder §

          € 9,98 / pieza

          pieza
        • Barbecuetang §

          € 2,98 / pieza

          pieza
        • Koelaanhanger weekend (op aanvraag) §

          Koelaanhanger, ideaal voor grotere groepen.

          € 90,00 / pieza

          pieza
        • Pepermolen grof §

          € 6,50 / pieza

          pieza
        • Himalaya zoutmolen §

          € 4,98 / pieza

          pieza
        • Olijfolie §

          € 14,90 / pieza

          pieza
      • ensalada §


      • ensalada de plato §

        Bij de salades gaan we uit van 200 gram per persoon. Al onze salades worden voor u opgemaakt en gegarneerd met diverse vleeswaren en hapjes.


        • Huzarensalade §

          € 6,50 / persona

          persona
        • Kartoffelsalade §

          € 6,50 / persona

          persona
        • Rundvleessalade §

          € 6,50 / persona

          persona
        • Scharreleisalade §

          € 6,50 / persona

          persona
      • ensalada para pan e tostados §


        • Eierbieslooksalade §

          Je kunt deze salade op een lekker broodje doen (heerlijk bij een kom verse soep) of als borrelhapje gebruiken.

          € 3,98 / 200 g

          x 200 g
        • Filet americain §

          Filet americain wordt gemaakt van gemalen rauw mager rundvlees zoals biefstuk.

          € 5,20 / 200 g

          x 200 g
        • Kipkerriesalade §

          Een rijkgevulde salade met stukjes kip, appel, knolselderij en ananas in een milde kerriesaus.

          € 4,38 / 200 g

          x 200 g
        • Kipsatésalade §

          Een rijk gevulde salade met stukjes gebraden kip in satésaus.

          € 4,38 / 200 g

          x 200 g
        • Selderijsalade §

          Een heerlijke frisse salade rijk gevuld met raspstukjes van de Selderijknol, ook wel Sellierieknol genoemd. Deze wordt vermengd met een "mayonaise-achtige" saus.

          € 3,75 / 200 g

          x 200 g
        • Tomaat-mozzarella salade §

          Een heerlijke salade van tomaat en mozzarella-kaas. Fris en toch pittig.

          € 3,85 / 200 g

          x 200 g
      • Hapjesschotel §


        • Hapjesschotel Standaard §

          • keuze uit 50 of 100 hapjes
          • grillworst
          • kookworst
          • grillworst met kaas
          • boterhamworst met augurk
          • balletjes gehakt
          • Zeeuws spek
          • boerenmetworst

          € 23,50 / pieza

        • Hapjesschotel de Luxe §

          • keuze uit 50 of 100 hapjes
          • rookvlees met ei
          • snackspek
          • gevulde wraps
          • grillworst
          • grillworst met kaas
          • boterhamworst met augurk
          • balletjes gehakt

          € 27,50 / pieza

        • Tapasplank §

          • keuze uit 75 of 120 hapjes.
          • diverse tapas hapjes
          • lekkere smeersels

          € 45,00 / pieza

        • Partypan Warme Hapjes §

          In totaal 75 hapjes:
          • gehaktballetjes
          • grillworst
          • grillworst met kaas
          • kippeling
          • kipkluifjes
          .

          € 37,50 / pieza

          pieza
      • carne de vaca §


        • Beefburger §

          Verse runderhamburger gemaakt van mager rundergehakt en diverse kruiden.

          € 2,15 / pieza

          pieza
        • Bieflap §

          Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 2,99 / 125 g

          x 125 g
        • Haasbiefstuk §

          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.
        • Magere runderlappen §

          Mager suddervlees wat minder gemarmerd is dan riblappen en sukadelappen.

          € 12,45 / 500 g

          x 500 g
        • Ossenstaart §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 4,73 / ±250 g

          pieza
        • Rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 16,99 / 500 g

          x 500 g
        • Runderhacheevlees §

          Hacheevlees is gesneden van de onderrib (hals). Om gaar en zacht te worden heeft het vlees een langere bereidingstijd nodig.

          € 2,49 / 100 g

          x 100 g
        • Runderpoulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 2,19 / 100 g

          x 100 g
        • Runderschnitzel §

          Runderschnitzels worden ook bieflappen of baklappen genoemd en worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten.

          € 3,74 / ±150 g

          pieza
        • Rundertartaar §

          Keimager gemalen rundvlees of gemalen biefstuk in het geval van de biefburger vormt de basis voor deze smakelijke schijf. Er mag beslist geen andere vleessoort in voorkomen en het van nature aanwezige vet mag maximaal 10% bedragen. De schijfjes mogen van binnen best een beetje rosé blijven. Dat komt de smaak alleen maar ten goede. Ze laten zich uitstekend combineren met alle mogelijk sauzen.

          € 2,49 / ±100 g

          pieza
        • Rundervink §

          Rundervink is één van de meest gegeten vleesproducten. Rundervink bestaat uit rundergehakt dat gekruid is, omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees (rosbieflapje). Het is belangrijk dat het braden op niet te hoog vuur gebeurt om te voorkomen dat het rundvlees aangebrand is voordat het gehakt gaar is.

          € 2,85 / pieza

          pieza
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 6,23 / 250 g

          x 250 g
      • carne de cerdo §


        • Boerenkarbonade §

          Stoere karbonade met spek en zwoerd.

          € 3,88 / ±250 g

          pieza
        • Gelderse schijf §

          Een Gelderse schijf is eigenlijk een 'varkenshamburger'. Met dien verstande dat deze variant meestal gepaneerd wordt aangeboden. Het vlees is puur varken en wordt, vermengd met de kruiden en het zout, fijn gemalen.

          € 1,65 / pieza

          pieza
        • Gerookt spek (mager) §

          De speklap van het varken (buik) wordt goed gezouten en daarna gerookt waarna het stuk mager spek nog enkele dagen narijpt voor een betere stevigheid.

          € 3,88 / 250 g

          x 250 g
        • Gerookt spek (vet) §

          De speklap van het varken (rug) wordt goed gezouten en daarna gerookt waarna het stuk spek nog enkele dagen narijpt voor een betere stevigheid.

          € 6,95 / 500 g

          x 500 g
        • Gerookte spekblokjes §

          Heerlijke ambachtelijk gerookte magere spekblokjes.

          € 3,98 / 250 g

          x 250 g
        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 3,98 / ±250 g

          pieza
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 3,88 / 250 g

          x 250 g
        • Hamschijf §

          Hamschijf wordt ook verkocht als ‘hips’ en in Duitsland als ‘Eisbein’. ‘Eisbein’ is licht gepekeld. Hamschijf smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en maaltijdsoepen. Het onderste gedeelte van het vlees is uitstekend geschikt voor soep.

          € 7,18 / ±800 g

          pieza
        • Krabbetje §

          Een krabbetje (meestal: krabbetjes) is een benaming voor de rib met vlees van een geslacht varken. Krabbetjes worden vaak als ingrediënt aan erwtensoep toegevoegd. In tegenstelling tot spareribs worden krabbetjes niet geroosterd maar gekookt.

          € 4,95 / 500 g

          x 500 g
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 2,98 / 200 g

          x 200 g
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 3,88 / 250 g

          x 250 g
        • Spareribs, rauw §

          Deze spareribs zijn vers/rauw en kun je zelf naar smaak marineren en/of bereiden.

          € 10,43 / ±700 g

          pieza
        • Speklap §

          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 2,33 / ±150 g

          pieza
        • Varkensfilet cordon blue §

          De varkensfiletlapjes worden belegd met een plak Goudse kaas en een plak sappige ham.

          € 3,18 / ±200 g

          pieza
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 7,95 / 500 g

          x 500 g
        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 6,45 / 300 g

          x 300 g
        • Varkenslap §

          Varkenslap komt uit de schouder van het varken. Braad de varkenslap aan en sudder deze gaar op een laag vuur.

          € 3,98 / 250 g

          x 250 g
        • Varkenslever §

          Gebakken lever is een goede bron van mineralen en vitaminen én nog lekker ook.

          € 2,25 / ±250 g

          pieza
        • Varkenspoulet §

          Varkenspoulet zijn kleine, magere stukjes varkensvlees. Het is uitermate geschikt om te gebruiken als vlees in de bami of nasi.

          € 1,69 / 100 g

          x 100 g
        • Varkensschnitzel gepaneerd §

          Zacht van smaak en zonder vet.

          € 2,80 / ±160 g

          pieza
        • Zuurkoolspek §

          Gerookt spek speciaal voor zuurkool.

          € 6,36 / 400 g

          x 400 g
      • pollo §


        • Dijenfilet §

          Kipdijfilet is mager vlees met een klein beetje vet. Het is heel mals en heeft meer smaak dan de gewone kipfilet.

          € 6,45 / 500 g

          x 500 g
        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 3,73 / 250 g

          x 250 g
        • Kipvleugels §

          Kipvleugels zijn de kleinste stukjes vlees van de kip. Ideaal om te grillen en als snack te gebruiken.

          € 4,45 / 500 g

          x 500 g
      • rápido y listo para cocinar §


        • Boomstammetje §

          Een gehaktrolletje van lekker gekruid varkensgehakt.

          € 1,90 / pieza

          pieza
        • Gehaktbal §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 2,25 / pieza

          pieza
        • Gelderse schijf §

          Gekruide en gepaneerde half om half burger.

          € 1,65 / pieza

          pieza
        • Hamburger §

          De lekkerste hamburger van half om half gehakt.

          € 1,85 / pieza

          pieza
        • Kwartetje §

          Dun gesneden speklapjes met ham en kaas en omwikkeld met spek.

          € 2,45 / pieza

          pieza
        • Shoarmavlees §

          Natuurlijk heerlijk voor in een pitabroodje, maar met shoarmavlees kun je nog veel meer!

          € 3,98 / 250 g

          x 250 g
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 1,80 / pieza

          pieza
        • Speklap gemarineerd §

          Lekker dun gesneden gemarineerde speklapjes.

          € 2,11 / ±125 g

          pieza
        • Varkenshaasmedaillon §

          Varkenshaas omhuld met rookspek en gemarineerd.

          € 2,90 / pieza

          pieza
        • Kruidenrolletje §

          € 2,49 / pieza

          pieza
        • Rosbief rolletje §

          Lapje rosbief met roomkaas, rauwe ham, pijnboompitten en kruiden.

          € 3,50 / pieza

          pieza
      • rollitos §


      • picado §


        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 1,49 / 100 g

          gramo
        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 1,68 / 100 g

          gramo
      • salchicha §


        • Verse worst (fijn) §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.

          € 1,85 / pieza

          pieza
        • Verse worst (rund) §

          Een verse worst gemaakt van rundvlees.

          € 2,25 / pieza

          pieza
        • Balkenbrij §

          Balkenbrij is een oud gerecht dat vooral in het najaar en in de winter wordt gegeten. Een typisch streekgerecht en iedere regio heeft zijn eigen variant. Je kunt het zo eten maar het is ook erg lekker op een plak brood.

          € 6,76 / ±400 g

          pieza
        • Ossenworst (smeerbaar) §

          Deze specialiteit vindt haar oorsprong in de zeventiende eeuw, toen op grote schaal ossen uit Denemarken en Duitsland werden geïmporteerd. De specerijen in deze worst, zoals peper, kruidnagel, foelie en nootmuskaat, kwamen uit Nederlands-Indië. Mager rundvlees is de basis van deze typisch Amsterdamse specialiteit. Het vlees wordt gemalen en vermengd met witte peper, foelie, nootmuskaat en zout. Na het afstoppen in een runder- of kunstdarm wordt het vlees een paar te rijpen gelegd in de koeling. In die tijd ontstaat de zo kenmerkende smaak.

          € 4,75 / pieza

          pieza
      • salchicha ahumada §


        • Rookworst fijn §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 4,20 / pieza

          pieza
        • Rookworst grof §

          Ambachtelijke slagersrookworst, grovere maling. Heerlijk bij stamppotten.

          € 4,20 / pieza

          pieza
        • Runderrookworst §

          Een ambachtelijk bereide rookworst van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout.

          € 4,98 / pieza

          pieza
      • salchicha a la parrilla §


        • Grillworst §

          Gegrilde worst met heerlijke kruiden. Geschikt als hapje maar ook te verwarmen en op een broodje te serveren.

          € 5,98 / pieza

          pieza
        • Grillworst met kaas §

          Een heerlijke grillworst gevuld met kaas. Heerlijk voor bij de borrel of op brood.

          € 6,50 / pieza

          pieza
        • Grillworst saté §

          Heerlijke gegrilde worst met saté.

          € 6,50 / pieza

          pieza
        • Nijkerkse grillworst §

          Gegrilde worst met heerlijke kruiden. Geschikt als hapje maar ook te verwarmen en op een broodje te serveren.

          € 6,50 / pieza

          pieza
        • Uiengrillworst §

          Heerlijke gegrilde worst met ui.

          € 5,00 / pieza

          pieza
      • salchichón §


        • Boerenmetworst §

          Metworst of boerenmetworst is een harde gekruide worst gemaakt van stukjes varkensvlees en varkensvet.

          € 2,59 / 100 g

          gramo
        • Droge worstjes met kruidnagel §

          Ambachtelijke droge worst met kruidnagel.

          € 3,98 / pieza

          pieza
        • Rotterdammertje §

          Dit lid van de boerenmetworst familie bestaat uit mager varkensvlees en spek en is niet al te fijn gemalen. De worstjes worden afgestopt in langwerpige kunstdarmen, gedroogd en daarna licht gerookt.

          € 3,98 / pieza

          pieza
        • Saltufo §

          De saltufo is een specialiteit met echte Italiaanse ingrediënten. De saltufo is een heerlijke salamikogel met echte zomertruffels en omringd met echte Parmezaanse kaas uit Parma (Italië).

          € 4,75 / pieza

          pieza
      • salchichas cocidas §


        • Ambachtelijke knakworst §

          De knakworst is een kleine, dunne worst die zowel koud als warm op of zonder een broodje als snack gegeten kan worden.

          € 4,98 / 5 piezas

          x 5 piezas
        • Kookworst §

          Deze populaire kookworst heet met name in het westen ook wel 'metworst'. De worst is gemaakt van mager rund- en doorregen varkensvlees en spek. Het deeg wordt meestal gekruid met een speciale kookworstmelange bestaande uit: peper, foelie, gember, kardemom en nootmuskaat. Na het afstoppen wordt de worst gerookt en geweld.

          € 4,23 / ±250 g

          pieza
      • embutido de hígado §


        • Boerenleverworst §

          Boerenleverworst is rijk gevuld met lever, is grover van structuur en kent een goede bite.

          € 4,75 / pieza

          pieza
        • Bolletje smeerleverworst §

          Een heerlijk smeuïge smeerbare leverworst.

          € 2,75 / pieza

          pieza
        • Leverworst §

          Fijn gemalen leverworst. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en slagerszout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van slagerszout krijgt de worst haar roze kleur.

          € 4,25 / pieza

          pieza
        • Pittige leverworst §

          Leverworst met pittige smaak.

          € 4,90 / pieza

          pieza
      • snacks / aperitivos §


        • Indische gehaktballetjes §

          Indische gehaktballetjes met de bekende Oosterse smaak.

          € 4,25 / 250 g

          x 250 g
        • Kippeling §

          Gegrilde stukjes kipdijvlees.

          € 4,50 / 250 g

          x 250 g
        • Sjoelstenen §

          € 5,00 / 250 g

          x 250 g
        • Snackspek §

          Knabbelspek met een heerlijke braadsmaak.

          € 4,73 / 250 g

          x 250 g
        • Tortilla kip §

          Goedgevulde tortillawrap met kip.

          € 2,98 / pieza

          pieza
        • Tortilla rund §

          Een heerlijk gevulde wrap met rundvlees.

          € 2,98 / pieza

          pieza
      • embutidos §


      • comida §


        • Hachee §

          Hachee is een traditioneel stoofgerecht op basis van blokjes vlees, vis of gevogelte, en groenten.

          € 8,45 / ±500 g

          porción
      • Oriental §


        • Bami §

          Kant-en-klaar bamigerecht om op te warmen. Bami is, oorspronkelijk, een Chinees ingrediënt. De benaming komt uit de Min Nan Chinese taal waarbij "ba" vlees betekent, en "mie" de Min Nan benaming is voor een soort noedels gemaakt van tarwe. Bak-mie betekent dus eigenlijk: "tarwenoedels geschikt voor vleesgerechten". Ook in Indonesië, Maleisië en in Thailand worden deze tarwenoedels als bami aangeduid en via het Maleis (de voertaal in Nederlands-Indië) is het woord in de Nederlandse taal opgenomen.

          € 7,95 / ±500 g

          porción
        • Nasi §

          Kant-en-klaar nasigerecht om op te warmen. De naam nasi goreng komt uit het Indonesische en Maleisische taalgebied: "nasi", dat gekookte rijst betekent, en "goreng", dat gebakken betekent.

          € 7,95 / ±500 g

          porción
      • pasta §


        • Lasagne §

          Kant-en-klare lasagne met gehakt, courgette, paprika en tomaten.

          € 7,45 / ±500 g

          porción
      • estofado §


        • Boerenkoolstamppot §

          Klassieke boerenkoolstamppot. Een heerlijk winters en echt Hollands gerecht.

          € 7,75 / ±500 g

          porción
        • Hutspotstamppot §

          Hutspot is een heerlijke echt Nederlandse stamppot van wortelen, uien en aardappelen.

          € 7,75 / ±500 g

          porción
        • Zuurkoolstamppot §

          Een traditioneel en lekker Hollands gerecht: zuurkoolstamppot met rookworst en spekjes.

          € 7,75 / ±500 g

          porción
      • sopa §


        • Bruine bonensoep §

          De basis voor bonensoep is een bouillon van rundvlees, met daarin groenten als prei, selderij, ui en natuurlijk bruine bonen.

          € 6,98 / litro

          litro
        • Champignonsoep §

          Champignonsoep is een gebonden soep, die wordt bereid door een roux te verdunnen met room en paddenstoelenbouillon. Hier worden dan plakjes champignon aan toegevoegd.

          € 4,75 / pieza

          pieza
        • Erwtensoep §

          Kant-en-klare erwtensoep om op te warmen. Erwtensoep, ook wel snert genoemd, is een dikke soep, gemaakt van spliterwten.

          € 5,98 / litro

          litro
        • Groentesoep §

          Groentesoep is een prima vervanging voor een uitgebreide warme maaltijd. Er zit zo’n beetje alles in wat je nodig hebt. Groenten, vlees, vocht en vitaminen.

          € 4,75 / litro

          litro
        • Kippensoep §

          Kippensoep is soep die smaakt naar en gemaakt is uit vlees van de kip en soepgroenten. Kippensoep wordt vooral geconsumeerd voor de maaltijd, bij wijze van voorgerecht.

          € 4,75 / litro

          litro
        • Mosterdsoep §

          Mosterdsoep is een heerlijke zachte soep.

          € 4,75 / litro

          litro
        • Tomatensoep §

          Tomatensoep bestaat uit vocht en eventueel groente, gehaktballetjes of rundvlees, croutons, kruiden en/of specerijen. De soep wordt bereid uit tomaten.

          € 4,75 / litro

          litro
        • Uiensoep §

          Uiensoep is een soep, gemaakt van bouillon en ui. De soep wordt gemaakt door ui te fruiten, en deze met runderbouillon te blussen. Tip: serveer de soep met croutons met daarop geraspte kaas.

          € 4,75 / litro

          litro
      • Voorgerecht §


        • Kant-en-klare carpaccio §

          Met rucola sla, pijnboompitten, tomaat, Old Amsterdam oude kaas, kappertjes en truffelmayonaise.

          € 7,98 / ±200 g

          bandeja
    • Zelf uw buffet samenstellen? Neem contact met ons op.

      • bufé §

        Voor onze buffetten geldt een langere bereidingstijd. Graag minimaal 3 dagen van tevoren bestellen.


        • Hollands buffet §

          • gebakken aardappeltjes
          • 2 gehaktballetjes in bourgondische saus
          • kipsaté in satésaus
          • 2 kippenvleugeltjes piri piri
          • huisgemaakte rundvleessalade
          • huisgemaakte eiersalade
          • stokbrood met kruidenboter

          € 16,90 / persona

          persona
        • Indisch buffet §

          • nasi
          • bami
          • hete kip
          • saté in satésaus
          • gegrilde spareribs
          • kroepoek
          • atjar
          • rauwkostsalade
          • stokbrood met kruidenboter

          € 17,90 / persona

          persona
        • Bourgondisch buffet §

          • gebakken aardappeltjes
          • gegrilde spareribs
          • oerhammetje
          • koude varkensrollade
          • huisgemaakte rundvleessalade
          • rauwkostsalade
          • stokbrood met kruidenboter

          € 17,90 / persona

          persona
      • salsa §


        • Barbecuesaus §

          Barbecuesaus is een van de sauzen die bijna overal op tafel staat tijdens het barbecuen. Deze zoete en vaak ietwat pittige saus is heerlijk bij veel soorten vlees.

          € 1,25 / 100 g

          x 100 g
        • Beenhamsaus §

          Heerlijk bij al uw snacks en gerechten waarin beenham een rol speelt maar ook lekker bij andere vleesgerechten.

          € 2,60 / 200 g

          x 200 g
        • Cocktailsaus §

          Cocktailsaus is een saus die in zijn eenvoudigste vorm een mengsel van tomatenketchup met mierikswortel is.

          € 1,25 / 100 g

          x 100 g
        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 1,25 / 100 g

          x 100 g
        • Kruidenboter §

          Kruidenboter is boter met tuinkruiden zoals peterselie, bieslook en knoflook. Deze kruiden worden heel fijn gesneden en vervolgens door de boter gemengd.

          € 2,98 / paquete

          paquete
        • Piri Piri saus §

          Deze saus van rode pepers zorgt voor de scherpe smaak in pittige gerechten. Ook heerlijk voor bij de barbecue.

          € 1,25 / 100 g

          x 100 g
        • Satésaus (kant en klaar) §

          Satésaus, of pindasaus, een populaire saus en heerlijk bij veel gerechten.

          € 1,25 / 100 g

          x 100 g
        • Smulsaus §

          Een koude, gelige saus. De saus wordt meestal gegeten bij friet, diverse snacks en hamburgers.

          € 1,25 / 100 g

          x 100 g
        • Zigeunersaus §

          Heerlijke pikante saus met peper.

          € 1,25 / 100 g

          x 100 g