Laden...
    • Garderenseweg 5, Uddel en omgeving, 3888 LA Apeldoorn
    • Garderenseweg 5, Uddel en omgeving, 3888 LA Apeldoorn
      maandag 08-09-2025:08:00-12:15, 13:15-18:00dinsdag 09-09-2025:08:00-12:15, 13:15-18:00
      woensdag 10-09-2025:08:00-12:15, 13:15-18:00donderdag 11-09-2025:08:00-12:15, 13:15-18:00
      vrijdag 12-09-2025:08:00-20:00zaterdag 13-09-2025:08:00-16:00
      zondag 14-09-2025:geslotenmaandag 15-09-2025:08:00-12:15, 13:15-18:00
      dinsdag 16-09-2025:08:00-12:15, 13:15-18:00woensdag 17-09-2025:08:00-12:15, 13:15-18:00
      donderdag 18-09-2025:08:00-12:15, 13:15-18:00vrijdag 19-09-2025:08:00-20:00
      zaterdag 20-09-2025:08:00-16:00zondag 21-09-2025:gesloten
    • Garderenseweg 5, Uddel en omgeving, 3888 LA Apeldoorn
      maandag 08-09-2025:08:00-12:15, 13:15-18:00dinsdag 09-09-2025:08:00-12:15, 13:15-18:00
      woensdag 10-09-2025:08:00-12:15, 13:15-18:00donderdag 11-09-2025:08:00-12:15, 13:15-18:00
      vrijdag 12-09-2025:08:00-20:00zaterdag 13-09-2025:08:00-16:00
      zondag 14-09-2025:maandag 15-09-2025:08:00-12:15, 13:15-18:00
      dinsdag 16-09-2025:08:00-12:15, 13:15-18:00woensdag 17-09-2025:08:00-12:15, 13:15-18:00
      donderdag 18-09-2025:08:00-12:15, 13:15-18:00vrijdag 19-09-2025:08:00-20:00
      zaterdag 20-09-2025:08:00-16:00zondag 21-09-2025:
    • maandag 08-09-2025:15:00-19:00dinsdag 09-09-2025:15:00-19:00
      woensdag 10-09-2025:15:00-19:00donderdag 11-09-2025:15:00-19:00
      vrijdag 12-09-2025:15:00-19:00zaterdag 13-09-2025:15:00-19:00
      zondag 14-09-2025:maandag 15-09-2025:15:00-19:00
      dinsdag 16-09-2025:15:00-19:00woensdag 17-09-2025:15:00-19:00
      donderdag 18-09-2025:15:00-19:00vrijdag 19-09-2025:15:00-19:00
      zaterdag 20-09-2025:15:00-19:00zondag 21-09-2025:
    • bezorgregiobezorgtoeslagminimum bestelbedraggratis bezorging vanaf
      Uddel en omgeving€ 20,00
      Garderen€ 20,00
      Speuld€ 20,00
      Elspeet-Vierhouten€ 20,00
      Ermelo€ 15,00€ 20,00€ 30,00
      Nunspeet€ 15,00€ 20,00€ 30,00
      Harderwijk€ 15,00€ 20,00€ 30,00
      • afhalen
        • contant geld
        • internetbankieren
        • betaalautomaat
      • bezorging
        • internetbankieren
    • allergenen- en voedingsinformatie kan tijdens openingstijden telefonisch opgevraagd worden via +31 577 401 206

    • Natuurlijk kan de zomer niet voorbij gaan zonder een paar keer de barbecue aangestoken te hebben. Hiervoor hebben wij de juiste producten. Van lekkere malse biefstukjes en speklapjes tot en met stokbrood met kruidenboter of krielaardappeltjes.

      • barbecue §


        • Barbecuehamburger §

          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue.

          € 1,75 / stuk

          stuk
        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 1,25 / stuk

          stuk
        • Biefstuk gekruid §

          Malse biefstuk in een heerlijke marinade.

          € 2,95 / stuk

          stuk
        • Gebraden drumstick §

          Kant en klare lekker gekruide drumsticks.

          € 2,00 / stuk

          stuk
        • Gemarineerde entrecôte §

          Dungesneden entrecôte in een heerlijke marinade.

          € 4,75 / stuk

          stuk
        • Gemarineerde kipfilet §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1,50 / stuk

          stuk
        • Hawaïspies §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 1,98 / stuk

          stuk
        • Kipsatéstokje §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 2,50 / 3 stuks

          x 3 stuks
        • Lamskotelet §

          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Van de barbecue een nog intensere smaak.

          € 3,25 / stuk

          stuk
        • Runderspies §

          Runderspies is een spies bestaande uit malse rundvleesblokjes.

          € 3,25 / stuk

          stuk
        • Scampispies §

          Heerlijke garnalen op een spies.

          € 2,45 / stuk

          stuk
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade met bot in een lekkere marinade.

          € 1,75 / stuk

          stuk
        • Shaslick (varkensspies) §

          Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui, spek en paprika.

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Sparerib barbecue §

          Spareribs behoren tot het populairste barbecuevlees wereldwijd. Het vlees van spareribs is mals en sappig, en aan elke spare rib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten.

          € 1,95 / stuk

          stuk
        • Supersaté §

          Met de hand geregen en gesneden satéspies.

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Varkenssatéstokje §

          Varkenssatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 2,25 / 3 stuks

          x 3 stuks
        • Zalmmoot §

          Het vlees van kweekzalm is half zacht, vettig en zeer smaakvol. Zalm is geschikt om te stoven, bakken of grillen. Zalm wordt ook vaak gerookt aangeboden.

          € 4,35 / stuk

          stuk
      • Barbecuesalade §

        Onze heerlijke barbecuesalades zijn te bestellen vanaf 4 personen.


        • Huzarensalade §

          Een huzarensalade is een salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel, augurk en soms ui.

          € 1,75 / persoon

          persoon
        • Kartoffelsalade §

          Een heerlijke salade met aardappelschijfjes in een saus met grof gemalen peper.

          € 1,75 / persoon

          persoon
        • Vleessalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met mals rundvlees en groente en een smaakvol kruidenbouquet.

          € 1,95 / persoon

          persoon
        • Zalmsalade §

          Zalmsalade is een heerlijke rijkgevulde salade met zalm, aardappelen, ei, ui, augurk en enkele kruiden.

          € 3,00 / persoon

          persoon
      • garnering §


        • Aardappelschijfjes §

          Lekker makkelijk. Aardappelschijfjes om snel te beginnen met bakken.

          € 1,25 / persoon

          persoon
        • Stokbrood en kruidenboter §

          Maak uw barbecuefeestje compleet met lekker vers en knapperig stokbrood en kruidenboter.

          € 0,95 / persoon

          persoon
      • barbecuetoebehoren §


        • Aanmaakkrullen §

          € 3,98 / doos

          doos
        • Briketten §

          € 4,98 / zak

          zak
    • Alléén het beste is goed genoeg voor onze slagerij. Het beste van het beste en géén concessies betreffende kwaliteit van de grond- en hulpstoffen. Met andere woorden: steeds gaan voor de beste kwaliteit met de beste smaak.

      • rundvlees §

        Het Rundvlees van Slagerij van Rhee is een klasse apart. De runderen, van vrouwelijk geslacht, worden levend ingekocht bij boeren uit eigen dorp. Het zijn dikbillen van ongeveer drie jaar oud, diervriendelijk gemest en die minimaal één keer gekalfd hebben. Dus een stukje mals en smakelijk vlees.


        • Haasbiefstuk §

          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.

          € 6,49 / 100 g

          gram
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 3,69 / 100 g

          gram
        • Bieflap §

          Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 2,69 / 100 g

          gram
        • Braadlap §

          Deze magere runderlappen worden voornamelijk gesneden uit de dikke delen het rund.

          € 1,79 / 100 g

          gram
        • Dikke lende §

          Lendelappen zijn lapjes die van de dunne lende gesneden worden. Heerlijke runderlappen met een klein vet randje wat de smaak ten goede komt.

          € 2,69 / 100 g

          gram
        • Half-om-halfrollade §

          Kenmerkend voor een 'half-om-half' rollade is de combinatie van rund en varkensvlees. Van groot belang is daarbij dat het meest malse vlees binnenin de rollade zit. Op die manier kan het braden gelijkmatig verlopen. Over het algemeen gebruikt de slager mals rundvlees aan de buitenkant en varkensfilet of varkenshaasjes (duurder) aan de binnenkant. De varkensfilet wordt rondom gekruid en de dunne lap rundvlees alleen aan de binnenkant. Daarna wordt het geheel opgerold en stevig opgebonden met rolladetouw. Het lekkerst wordt de rollade door hem langzaam in de oven te garen.

          € 2,29 / 100 g

          gram
        • Magere runderlappen §

          Mager suddervlees wat minder gemarmerd is dan riblappen en sukadelappen.

          € 2,19 / 100 g

          gram
        • Ossenhaas carpaccio §

          De originele carpaccio wordt gesneden van de ossenhaas. Dit is het fijnste stuk vlees van het rund.

          € 6,49 / 100 g

          gram
        • Ossenstaart §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 1,69 / 100 g

          gram
        • Rib-eye §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 3,25 / 100 g

          gram
        • Riblap fijn §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 1,98 / 100 g

          gram
        • Rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 2,98 / 100 g

          gram
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 3,75 / 100 g

          gram
        • Rundergoulashvlees §

          De grovere blokjes worden gesneden van de runderborst en van de vettere delen van de riblappen. Het vlees heeft een hoog bindweefselgehalte en moet dus lang opstaan.

          € 2,39 / 100 g

          gram
        • Runderhacheevlees §

          Hacheevlees is gesneden van de onderrib (hals). Om gaar en zacht te worden heeft het vlees een langere bereidingstijd nodig.

          € 2,39 / 100 g

          gram
        • Runderlenderollade §

          De meest malse rollade wordt van de dunne lende gemaakt. Kenmerkend voor de rollade is het dunne randje vet aan de buitenkant. Dat geeft deze rollade zijn specifieke smaak. De rollade is al gekruid dus hij kan zo de pan in. Een lenderollade is rosé het lekkerst. Laat na het bakken een rollade altijd een kwartiertje rusten. Het vlees komt dan tot rust en het zal bij het aansnijden veel minder vocht verliezen.

          € 2,89 / 100 g

          gram
        • Runderrollade §

          De magere runderrollade is een heerlijk stuk mager rundvlees. Deze is bereid met heerlijke rolladekruiden.

          € 2,18 / 100 g

          gram
        • Rundersaucijs §

          Saucijsjes worden gemaakt van mager rundvlees dat lekker is gekruid.

          € 1,49 / 100 g

          gram
        • Runderschenkel §

          Schenkels zijn afkomstig van de bovenpoot. Ze bestaan uit vlees met been en merg. De lekkerste en krachtigste soepen en bouillons krijgt u door schenkels lang op te zetten.

          € 1,59 / 100 g

          gram
        • Runderschnitzel §

          Runderschnitzels worden ook bieflappen of baklappen genoemd en worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten.

          € 2,19 / 100 g

          gram
        • Rundertartaar §

          Keimager gemalen rundvlees of gemalen biefstuk in het geval van de biefburger vormt de basis voor deze smakelijke schijf. Er mag beslist geen andere vleessoort in voorkomen en het van nature aanwezige vet mag maximaal 10% bedragen. De schijfjes mogen van binnen best een beetje rosé blijven. Dat komt de smaak alleen maar ten goede. Ze laten zich uitstekend combineren met alle mogelijk sauzen.

          € 2,10 / 100 g

          gram
        • Rundervink §

          Rundervink is één van de meest gegeten vleesproducten. Rundervink bestaat uit rundergehakt dat gekruid is, omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees (rosbieflapje). Het is belangrijk dat het braden op niet te hoog vuur gebeurt om te voorkomen dat het rundvlees aangebrand is voordat het gehakt gaar is.

          € 1,75 / 100 g

          gram
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 2,49 / 100 g

          gram
        • T-bone §

          De T-bone is een type steak dat van de dunne lende (entrecote) en de ossenhaas van een rund wordt versneden. De steak kenmerkt zich door het t-vormige bot waaraan hij zijn naam te danken heeft.

          € 3,45 / 100 g

          gram
      • varkensvlees §

        Ook aan het varkensvlees stellen wij hoge eisen. Wij hebben het vlees van het wroetvarken voor u in de toonbank liggen. Deze varkens leven in wroetstallen en hebben meer bewegingsruimte en de dikke laag met strooisel zorgt voor een comfortabel ligbed waar de varkens op kunnen rusten. Dat er goed voer gebruikt wordt voor onze varkens, proeft u terug in het vlees.


        • Varkensfiletrollade §

          Een rollade van varkensfilet braden in de oven is een makkelijk recept voor een feestelijk etentje. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.

          € 1,98 / 100 g

          gram
        • Procureur varkensrollade §

          Rollade is een gerecht waarbij verschillende gekruide plakken vlees om elkaar heen worden gedraaid. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.

          € 1,39 / 100 g

          gram
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 1,39 / 100 g

          gram
        • (Barbecue)worst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 1,25 / stuk

          stuk
        • Beenham §

          Deze ham, die wordt vervaardigd van de achterbout van een varken waaruit de beenderen zijn verwijderd en waarvan het bovenste schnitzeldeel is verwijderd. Aan de buitenzijde blijft het zwoerd en het dunne spek zitten. Het vlees wordt ingespoten met pekel en blijft aansluitend enkele dagen in deze lichte pekel liggen. Voor een aparte smaak kan de ham ingewreven worden met Provençaalse kruiden. Vervolgens wordt de ham omwikkeld met varkensnet en langzaam gegaard.

          € 1,98 / 100 g

          gram
        • Gelderse schijf §

          Een Gelderse schijf is eigenlijk een 'varkenshamburger'. Met dien verstande dat deze variant meestal gepaneerd wordt aangeboden. Het vlees is puur varken en wordt, vermengd met de kruiden en het zout, fijn gemalen.

          € 0,89 / stuk

          stuk
        • Gerookt spek (mager) §

          De speklap van het varken (buik) wordt goed gezouten en daarna gerookt waarna het stuk mager spek nog enkele dagen narijpt voor een betere stevigheid.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 1,69 / 100 g

          gram
        • Hamschijf §

          Hamschijf wordt ook verkocht als ‘hips’ en in Duitsland als ‘Eisbein’. ‘Eisbein’ is licht gepekeld. Hamschijf smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en maaltijdsoepen. Het onderste gedeelte van het vlees is uitstekend geschikt voor soep.

          € 1,04 / 100 g

          gram
        • Katenhaas §

          Gemarineerde varkenshaas met katenspek.

          € 1,99 / 100 g

          gram
        • Krabbetje §

          Een krabbetje (meestal: krabbetjes) is een benaming voor de rib met vlees van een geslacht varken. Krabbetjes worden vaak als ingrediënt aan erwtensoep toegevoegd. In tegenstelling tot spareribs worden krabbetjes niet geroosterd maar gekookt.

          € 0,98 / 100 g

          gram
        • Mager dobbelsteenspek §

          Magere blokjes kunnen uitstekend gebakken worden als smaakmaker bij een winterse stamppot. Wanneer je stukjes mager spek bakt dan is na het bakken ongeveer 35% van het vet uit het spek verdwenen.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Procureurlap §

          De procureurlap is een schouderkarbonade zonder been. Het is een doorregen lapje wat gaar gegeten moet worden. De procureur kan ook aan een stuk gebraden worden. In de zomer wordt de procureurlap wat dunner gesneden. Een populair product op de barbecue!

          € 1,69 / 100 g

          gram
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 1,49 / 100 g

          gram
        • Shoarmavlees §

          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.

          € 1,69 / 100 g

          gram
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 0,89 / stuk

          stuk
        • Spekblokjes (vet) §

          Spekblokjes van de rug van het varken.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Speklap zonder zwoerd §

          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort.

          € 1,40 / 100 g

          gram
        • Varkenscordon bleu §

          De cordon bleu is een gemarineerd varkensfiletlapje gevuld met ham en kaas.

          € 1,69 / 100 g

          gram
        • Varkensfilet §

          Een klassieker. Varkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z'n geheel te braden in de pan of oven.

          € 1,79 / 100 g

          gram
        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 1,98 / 100 g

          gram
        • Varkenspoulet §

          Varkenspoulet zijn kleine, magere stukjes varkensvlees. Het is uitermate geschikt om te gebruiken als vlees in de bami of nasi.

          € 1,49 / 100 g

          gram
        • Varkenssaucijs §

          Een varkenssaucijs is meestal samengesteld uit varkensgehakt met kruiden.

          € 1,15 / stuk

          stuk
        • Varkensschnitzel gepaneerd §

          Zacht van smaak en zonder vet.

          € 1,64 / 100 g

          gram
        • Varkensschnitzel ongepaneerd §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 1,69 / 100 g

          gram
        • Vet spek §

          Vet spek is mooi blank van kleur en uitstekend geschikt in dunne plakjes of dobbelsteentjes uit te bakken.

          € 1,40 / 100 g

          gram
        • Zeeuws spek §

          Zeeuws spek is een Zeeuws streekgerecht. De basis is een stuk doorregen spek zonder zwoerd. De ouderwetse variant werd zachtjes gaargekookt met zout, peper, laurier of andere in de ouderwetse keuken beschikbare kruiden. De slagers verkopen tegenwoordig onder deze naam een stuk spek dat wordt gemarineerd in een mengsel van olie, mosterd, sojasaus, ui, paprika, knoflook en peper en vervolgens gegrild of geroosterd. Het moderne Zeeuws spek heeft daardoor een kenmerkende smaak die doorgaans als barbecuesmaak wordt gekarakteriseerd.

          € 1,98 / 100 g

          gram
      • kip §

        Aangezien wij op zoek zijn naar het beste voor u zijn we een partner tegengekomen die aan onze wens kan voldoen, voor wat betreft het kipvlees. Het is scharrelvlees, lekker vol van smaak. Kip is altijd een product waar de consument goed mee om moet gaan. Daarom kiezen wij voor een dagverse gekoelde levering volgens de HACCP normen. Hierdoor kunnen wij een breed en gevarieerd assortiment voeren.


        • Gemarineerde kipdrumsticks §

          Heerlijk gemarineerde kippenpoten.

          € 0,95 / 100 g

          gram
        • Gemarineerde kipkarbonade §

          Heerlijk gemarineerd en gaar gebraden kipkarbonade.

          € 0,88 / 100 g

          gram
        • Gerookte kipfilet §

          Malse kipfilet gerookt op hout. Gerookte kipfilet is direct te verwerken in een salade of lekker als tussendoor.

          € 1,98 / 100 g

          gram
        • Hele kip §

          Een hele kip. Het vlees is mals en bijzonder mager en wordt opgebonden aangeboden.

          € 0,90 / 100 g

          gram
        • Kipdijen §

          Kipdijen is het bovenste deel van de poot.

          € 14,48 / stuk

          stuk
        • Kipdrumsticks §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 0,95 / 100 g

          gram
        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 1,59 / 100 g

          gram
        • Kipkarbonade §

          Kipkarbonade is door het aanwezige been en vel heel smakelijk.

          € 0,88 / 100 g

          gram
        • Kippenbout §

          De achterpoot van een kip staat bekend als de kippenbout. Hij wordt geleverd met vel en been. Kippenbout is populair op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 0,95 / 100 g

          gram
        • Kippoulet §

          In blokjes gesneden kippenvlees.

          € 1,98 / 100 g

          gram
        • Kiprollade §

          De kiprollade is het vlees van een hele kip in een netje bij elkaar gehouden. Heerlijk gekruid en makkelijk te bereiden.

          € 1,98 / 100 g

          gram
        • TV-sticks §

          Lekkere kipsnacks als hapje voor bij de borrel of als tussendoortje.

          € 0,92 / 100 g

          gram
        • TV-sticks gemarineerd §

          Lekker gegrild hapje voor bij de borrel of op een verjaardag.

          € 0,98 / 100 g

          gram
      • vlug en panklaar §


        • Amerikaanse hamburger §

          Sappige en klassieke Amerikaanse hamburger.

          € 0,89 / stuk

          stuk
        • Boomstammetje §

          Een gehaktrolletje van lekker gekruid varkensgehakt.

          € 0,89 / stuk

          stuk
        • Gehaktbal §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 1,75 / stuk

          stuk
        • Kipcordon bleu §

          Mooie plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Op een helft van de lap gaat een plak kaas en een plak gekookte ham. Daarna wordt de plak dichtgeslagen, vastgestoken met een prikker en gepaneerd.

          € 1,29 / stuk

          stuk
        • Kipschnitzel §

          De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet en daarna gepaneerd. Bak de schnitzel niet al te hard aan want dan verbrandt het paneermeel. Een verse schnitzel heeft mooi droog paneermeel.

          € 1,98 / 100 g

          gram
        • Rolladeschijf §

          Gemaakt van grof gemalen varkensvlees en lekkere rolladekruiden. Ook geschikt voor de barbecue.

          € 0,89 / stuk

          stuk
        • Satéschnitzel §

          Voorgegaarde satéschnitzel van mager varkensvlees met een vulling van een zacht pittige satésaus.

          € 1,89 / stuk

          stuk
        • Tartaartje §

          Een tartaartje is gemaakt van 100% mager rundvlees.

          € 0,89 / stuk

          stuk
      • gehakt §


        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Gehakt half om half §

          Gehakt dat deels uit rund- en deels uit varkensgehakt bestaat.

          € 1,35 / 100 g

          gram
      • worst §

        De worstmakerij is één van de hoofdtakken binnen ons bedrijf. Ruim 80 % van ons worst- en vleeswarenassortiment komt uit eigen worstmakerij. Ook binnen de worstmakerij streven we ernaar om het beste te kunnen leveren.


        • Verse worst (grof) §

          Door de grovere stukjes spek lijkt de worst vetter dan de fijne maar is het niet.

          € 1,15 / 100 g

          gram
        • Balkenbrij §

          Balkenbrij is een oud gerecht dat vooral in het najaar en in de winter wordt gegeten. Een typisch streekgerecht en iedere regio heeft zijn eigen variant. Je kunt het zo eten maar het is ook erg lekker op een plak brood.

          € 1,00 / 100 g

          gram
      • soepbenodigdheden §


        • Soep (merg) been §

          Als basis voor een heerlijk smaakvolle soep.

          € 2,50 / stuk

          stuk
        • Soepvlees §

          Poulet, soep- of bouillonvlees is allemaal hetzelfde. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon. Zet het vlees altijd op in koud water wanneer je het voor bouillon wilt gebruiken. Het vocht mag niet koken. De smaakstoffen trekken dan optimaal in de bouillon. Voor ragouts moeten die juist in het vlees blijven, daarvoor moet het vlees in warm water opgezet worden.

          € 1,89 / 100 g

          gram
      • snacks / hapjes §


        • Gehaktballetjes §

          Gehaktballetjes zijn lekker als borrelhapje, maar ook bij het avondeten, geserveerd met bijvoorbeeld een lekkere pindasaus. Verpakt per 10 stuks.

          € 3,98 / 10 stuks

          x 10 stuks
        • Saucijzenbroodje §

          Dit hartige broodje is gemaakt van bladerdeeg en gevuld met heerlijk gekruid gehakt.

          € 1,78 / stuk

          stuk
      • vleeswaren §

        De vleeswaren worden bij ons nog ambachtelijk bereid met eerste klas vlees en grondstoffen. Door weinig toevoeging van hulpstoffen krijgt u een (h)eerlijk vleeswaar op tafel.


      • gegrilde worst §


        • Grillworst §

          Gegrilde worst met heerlijke kruiden. Geschikt als hapje maar ook te verwarmen en op een broodje te serveren.

          € 1,79 / 100 g

          gram
        • Grillworst met ham en kaas §

          Een heerlijke grillworst gevuld met kaas. Heerlijk voor bij de borrel of op brood.

          € 1,79 / 100 g

          gram
      • leverworst §


        • Boerenleverworst §

          Boerenleverworst is rijk gevuld met lever, is grover van structuur en kent een goede bite.

          € 1,49 / 100 g

          gram
        • Hausmacher §

          Een unieke grove leverworst met stevige smaak.

          € 1,89 / 100 g

          gram
        • Kalfsleverworst §

          Eigenlijk is de kalfsleverworst een verfijnde en wat luxere vorm van de gewone leverworst.

          € 1,59 / 100 g

          gram
        • Likkepot §

          Likkepot is saskische leverworst met een saus van mayonaise, kruiden, verse uitjes en paprika.

          € 2,29 / 100 g

          gram
        • Paté §

          Een snijpaté is in tegenstelling tot een gewone paté uitstekend te snijden op de snijmachine. Dat komt door het gebruik van steviger grondstoffen en omdat er langer gemengd wordt waardoor de binding veel beter wordt. De grondstoffen bestaan uit kersverse varkenslever, varkensschoudervlees en mager buikspek. De smaak wordt verfijnd door het gebruik van verschillende kruiden als peper, foelie, kardamom, majoraan, kruidnagel en vaak wat vanillepoeder, rode wijn en een vleuhje knoflook. Na het bakken moet de paté goed doorgekoeld worden en kan dan gesneden worden.

          € 2,49 / 100 g

          gram
      • gedroogde worst §


        • Droge worst §

          Droge worst is een streekgerecht, waarbij de worst na het vullen wordt opgehangen om te drogen. De smaak verschilt afhankelijk van de gebruikte kruiden. Kruidnagel is daarvan de meest gebruikte. Droge worsten worden in Nederland voornamelijk in de Noordelijke kuststreken (Groningen, Friesland, maar ook in Drenthe en Overijssel) gemaakt, omdat daar de luchtvochtigheid geschikt is voor het drogen.

          € 1,98 / 100 g

          gram
        • Harde worst kruidnagel §

          Deze boerenmetworst wordt van varkensvlees en spek vervaardigd. Het deeg wordt gekruid met witte peper en kruidnagel.

          € 1,98 / 100 g

          gram
      • gekookte worst §


        • Kookworst §

          Deze populaire kookworst heet met name in het westen ook wel 'metworst'. De worst is gemaakt van mager rund- en doorregen varkensvlees en spek. Het deeg wordt meestal gekruid met een speciale kookworstmelange bestaande uit: peper, foelie, gember, kardemom en nootmuskaat. Na het afstoppen wordt de worst gerookt en geweld.

          € 1,69 / 100 g

          gram
        • Knakworst groot §

          De knakworst is een kleine, dunne worst die zowel koud als warm op of zonder een broodje als snack gegeten kan worden.

          € 3,98 / 5 stuks

          x 5 stuks
      • rookworst §


        • Rookworst fijn §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 1,59 / 100 g

          gram
        • Rookworst grof §

          Zelfgerookte slagersrookworst.

          € 1,59 / 100 g

          gram
      • lamsvlees §


        • Lamsbout §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Het vlees kan met en zonder bot (iets kortere bereidingstijd) bereid worden.

          € 3,24 / 100 g

          gram
        • Lamspoulet §

          Magere stukjes lamsvlees die ideaal te gebruiken zijn om stoofpotjes mee te bereiden.

          € 1,69 / 100 g

          gram
        • Lamsrack §

          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 4,98 / 100 g

          gram
      • maaltijd §

        Veel van onze maaltijden komen uit eigen keuken. Hierdoor kunnen we aan elke maaltijd een eigen smaak geven. Door de kleine hoeveelheden kunnen wij er voor zorgen dat de maaltijden zo dagvers mogelijk zijn. Dit heeft als bijkomend voordeel dat we altijd een kwalitatief hoogstaand product kunnen leveren


      • oosters §


        • Bami §

          Kant-en-klaar bamigerecht om op te warmen. Bami is, oorspronkelijk, een Chinees ingrediënt. De benaming komt uit de Min Nan Chinese taal waarbij "ba" vlees betekent, en "mie" de Min Nan benaming is voor een soort noedels gemaakt van tarwe. Bak-mie betekent dus eigenlijk: "tarwenoedels geschikt voor vleesgerechten". Ook in Indonesië, Maleisië en in Thailand worden deze tarwenoedels als bami aangeduid en via het Maleis (de voertaal in Nederlands-Indië) is het woord in de Nederlandse taal opgenomen.
        • Nasi §

          Kant-en-klaar nasigerecht om op te warmen. De naam nasi goreng komt uit het Indonesische en Maleisische taalgebied: "nasi", dat gekookte rijst betekent, en "goreng", dat gebakken betekent.
        • Babi pangang §

          Kant-en-klaar babi pangang gerecht om op te warmen. Babi pangang (in Indonesië en Maleisië geschreven als babi panggang) is de naam voor verschillende gerechten uit het Verre Oosten gemaakt van varkensvlees. De naam babi pangang komt van de twee Maleis/Indonesische woorden babi, dat varken betekent, en panggang, dat geroosterd betekent.
        • Chinese kip §

          Een Aziatisch hoofdgerecht.
      • pasta §


      • stamppot §


      • soep §

        Eén van de vele specialiteiten van Slagerij van Rhee is het maken van soep.Al deze zijn soepen zijn kant en klaar, alleen even opwarmen en uw soep is klaar!!


        • Aspergesoep §

          Heerlijke witte, romige aspergesoep.

          € 5,98 / liter

          liter
        • Bospaddenstoelensoep §

          Een vegetarische herfstige soep op basis van een bouillon van eekhoorntjesbrood met verschillende soorten paddenstoelen.

          € 5,98 / liter

          liter
        • Bruine bonensoep §

          De basis voor bonensoep is een bouillon van rundvlees, met daarin groenten als prei, selderij, ui en natuurlijk bruine bonen.

          € 5,98 / liter

          liter
        • Champignonsoep §

          Champignonsoep is een gebonden soep, die wordt bereid door een roux te verdunnen met room en paddenstoelenbouillon. Hier worden dan plakjes champignon aan toegevoegd.

          € 5,98 / liter

          liter
        • Erwtensoep §

          Kant-en-klare erwtensoep om op te warmen. Erwtensoep, ook wel snert genoemd, is een dikke soep, gemaakt van spliterwten.

          € 5,98 / liter

          liter
        • Groentesoep §

          Groentesoep is een prima vervanging voor een uitgebreide warme maaltijd. Er zit zo’n beetje alles in wat je nodig hebt. Groenten, vlees, vocht en vitaminen.

          € 5,98 / liter

          liter
        • Kippensoep §

          Kippensoep is soep die smaakt naar en gemaakt is uit vlees van de kip en soepgroenten. Kippensoep wordt vooral geconsumeerd voor de maaltijd, bij wijze van voorgerecht.

          € 5,98 / liter

          liter
        • Mosterdsoep §

          Mosterdsoep is een heerlijke zachte soep.

          € 5,98 / liter

          liter
        • Tomatensoep §

          Tomatensoep bestaat uit vocht en eventueel groente, gehaktballetjes of rundvlees, croutons, kruiden en/of specerijen. De soep wordt bereid uit tomaten.

          € 5,98 / liter

          liter
      • salade §


        • Beenhamsalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met malse beenham in een smaakvolle saus.

          € 1,79 / 100 g

          gram
        • Eiersalade §

          Een heerlijke verse eiersalade. Lekker voor op toast of als broodbeleg.

          € 1,79 / 100 g

          gram
        • Farmersalade §

          Een heerlijk frisse salade met knapperige witte kool, wortel en selderij in een witte yoghurtsaus.

          € 1,30 / 100 g

          gram
        • Kipsatésalade §

          Een rijk gevulde salade met stukjes gebraden kip in satésaus.

          € 2,84 / 100 g

          gram
        • Komkommersalade §

          Een heerlijk frisse salade met komkommer, paprika, rode ui en bleekselderij.

          € 1,40 / 100 g

          gram
        • Selleriesalade §

          Een heerlijke frisse salade rijk gevuld met raspstukjes van de Selderijknol, ook wel Sellierieknol genoemd. Deze wordt vermengd met een "mayonaise-achtige" saus.

          € 1,59 / 100 g

          gram
        • Tonijnsalade §

          Een heerlijke vissalade die als lunch geserveerd kan worden met een krokant geroosterd broodje en een frisse salade, of als borrelhapje met toastjes of sneetjes stokbrood.

          € 2,34 / 100 g

          gram
        • Zalmsalade §

          Zalmsalade is een heerlijke rijkgevulde salade met zalm, aardappelen, ei, ui, augurk en enkele kruiden.

          € 2,98 / 100 g

          gram
      • Slaatje §


        • Rundvleesslaatje §

          Lekkere salade voor op de boterham of bij stokbrood.

          € 1,98 / stuk

          stuk
      • saus §


        • Cocktailsaus §

          Cocktailsaus is een saus die in zijn eenvoudigste vorm een mengsel van tomatenketchup met mierikswortel is.

          € 1,59 / 100 g

          x 100 g
        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 1,59 / 100 g

          x 100 g
        • Satésaus §

          Satésaus, of pindasaus, een populaire saus en heerlijk bij veel gerechten.

          € 1,14 / 100 g

          x 100 g
        • Shoarmasaus §

          Een heerlijke, beetje pittige saus. Past uitstekend bij alle soorten vlees, maar in het bijzonder bij shoarmavlees.

          € 1,59 / 100 g

          x 100 g
      • koeienkaas §


        • Weydeland Jong 48+ §

          De jonge Weydeland is op ambachtelijke wijze bereid van verse Hollandse melk. 4 weken heeft deze kaas in het pakhuis liggen rijpen, waardoor een smeuïge kaas ontstaat die heerlijk romig van smaak is.

          € 1,98 / 100 g

          gram
        • Weydeland Jong Belegen 48+ §

          De jong belegen Weydeland kaas dankt zijn smaak aan 8 weken rijping in ons geconditioneerde kaaspakhuis waar een constante luchtvochtigheid en temperatuur heerst. De kaas krijgt hier alle liefde en zorg die het nodig heeft om de romige smaak te ontwikkelen.

          € 2,00 / 100 g

          gram
        • Weydeland Belegen 48+ §

          De Belegen Weydeland kaas is een van onze TOPPERS. Speciaal voor de liefhebber van kaas met karakter. 4 maanden heeft deze kaas in alle rust liggen rijpen waardoor `n stevige kaas met smaak ontstaat. Dit proeft u!

          € 2,19 / 100 g

          gram
        • Weydeland Oud 48+ §

          In deze oude variant proeft u de pure smaak van kaas. De Oude Weydeland ligt een jaar te rusten in ons pakhuis waarbij de natuur haar gang gaat en de bijzondere smaak zich ontwikkelt. Ondanks zijn leeftijd is de kaas nog prima snijdbaar. U proeft een echte premium kwaliteitskaas.

          € 2,35 / 100 g

          gram
        • Komijnekaas jong belegen §

          Deze jonge komijnekaas biedt een heerlijk subtiele smaak. Een lekkere kaas van de hoogste kwaliteit, gecombineerd met komijn en is romig van karakter en mild van smaak.

          € 1,98 / 100 g

          gram
        • Oude kaas §

          Door een natuurlijke rijping ontwikkelt zich een bijzondere smaak. Ondanks de leeftijd is oude kaas nog prima snijdbaar.

          € 2,35 / 100 g

          gram
        • Roombrie §

          Roombrie is een bekende Franse kaasspecialiteit uit het hart van de Seine-et-Marne-streek, de oorspronkelijke briestreek. De delicaat milde smaak krijgt Roombrie door zorgvuldige rijping in speciaal uitgeruste rijpingskelders.

          € 1,98 / 100 g

          gram
      • tapas §


        • Groene olijven §

          De groene olijf is, naast borrelhapje, een heerlijke toevoeging voor salades, pizza's en andere maaltijden.

          € 2,25 / 100 g

          gram
        • Zwarte olijven §

          De zwarte olijf is, naast borrelhapje, een heerlijke toevoeging voor salades, pizza's en andere maaltijden.

          € 2,25 / 100 g

          gram