Cargando...
    • Dorpsstraat 26, Wijk 00, 3931 EH Woudenberg
    • Dorpsstraat 26, Wijk 00, 3931 EH Woudenberg
      lunes 15-09-2025:10:00-12:30, 13:30-18:00martes 16-09-2025:08:00-12:30, 13:30-18:00
      miércoles 17-09-2025:08:00-12:30, 13:30-18:00jueves 18-09-2025:08:00-12:30, 13:30-18:00
      viernes 19-09-2025:08:00-18:00sábado 20-09-2025:08:00-15:00
      domingo 21-09-2025:cerradolunes 22-09-2025:10:00-12:30, 13:30-18:00
      martes 23-09-2025:08:00-12:30, 13:30-18:00miércoles 24-09-2025:08:00-12:30, 13:30-18:00
      jueves 25-09-2025:08:00-12:30, 13:30-18:00viernes 26-09-2025:08:00-18:00
      sábado 27-09-2025:08:00-15:00domingo 28-09-2025:cerrado
    • Dorpsstraat 26, Wijk 00, 3931 EH Woudenberg
      lunes 15-09-2025:10:00-12:30, 13:30-18:00martes 16-09-2025:10:00-12:30, 13:30-18:00
      miércoles 17-09-2025:10:00-12:30, 13:30-18:00jueves 18-09-2025:10:00-12:30, 13:30-18:00
      viernes 19-09-2025:10:00-18:00sábado 20-09-2025:10:00-15:00
      domingo 21-09-2025:lunes 22-09-2025:10:00-12:30, 13:30-18:00
      martes 23-09-2025:10:00-12:30, 13:30-18:00miércoles 24-09-2025:10:00-12:30, 13:30-18:00
      jueves 25-09-2025:10:00-12:30, 13:30-18:00viernes 26-09-2025:10:00-18:00
      sábado 27-09-2025:10:00-15:00domingo 28-09-2025:
    • lunes 15-09-2025:10:00-12:30, 13:30-20:00martes 16-09-2025:10:00-12:30, 13:30-20:00
      miércoles 17-09-2025:10:00-12:30, 13:30-20:00jueves 18-09-2025:10:00-12:30, 13:30-20:00
      viernes 19-09-2025:10:00-20:00sábado 20-09-2025:10:00-18:00
      domingo 21-09-2025:lunes 22-09-2025:10:00-12:30, 13:30-20:00
      martes 23-09-2025:10:00-12:30, 13:30-20:00miércoles 24-09-2025:10:00-12:30, 13:30-20:00
      jueves 25-09-2025:10:00-12:30, 13:30-20:00viernes 26-09-2025:10:00-20:00
      sábado 27-09-2025:10:00-18:00domingo 28-09-2025:
    • región de entregacargo de entregaentrega gratis en
      Werkhoven€ 2,50€ 75,00
      Woudenberg€ 2,50€ 75,00
      Scherpenzeel€ 7,50€ 75,00
      Leusden€ 7,50€ 75,00
      Utrechtse Heuvelrug€ 7,50€ 75,00
      • recogida
        • dinero en efectivo
        • débito online
        • terminal de pago
      • entrega
        • dinero en efectivo
        • débito online
    • Se puede solicitar información nutricional y sobre alérgenos por teléfono durante el horario de apertura via +31 33 286 1264

      • surtido gourmet §


        • Gourmet Gewoon §

          • kipfilet
          • biefstuk
          • varkenshaas
          • gekruide tartaarburger

          € 9,50 / persona

          persona
        • Gourmet de Luxe §

          • kipfilet
          • biefstuk
          • varkenshaas
          • gekruide tartaarburger
          • mini slavink
          • mini shaslick
          • shoarmavlees
          • inclusief 2 sausjes

          € 10,95 / persona

          persona
        • Fondueschotel §

          Een heerlijke schotel voor een gezellig fondue-avond met vrienden of familie.

          € 9,50 / persona

          persona
        • Steengrillschotel §

          Een heerlijke schotel met vlees voor een gezellig avondje steengrillen.

          € 9,50 / persona

          persona
      • baguette §


        • Kruidenboter §

          Kruidenboter is boter met tuinkruiden zoals peterselie, bieslook en knoflook. Deze kruiden worden heel fijn gesneden en vervolgens door de boter gemengd. Een bakje is 100 cc.

          € 3,25 / bandeja

          bandeja
        • Stokbrood §

          Knapperig gebakken wit stokbrood.

          € 2,95 / pieza

          pieza
      • paquete de barbacoa §


        • Barbecue Populair §

          • 2 stokjes kip-of varkenshaassaté
          • hamburger
          • Franse steak
          • shaslick
          • speklap

          € 12,50 / persona

          persona
        • Barbecue Populair Compleet §

          • 2 stokjes kip- of varkenshaassaté
          • hamburger
          • Franse steak
          • shaslick
          • speklap
          • rundvlees- of aardappelsalade
          • inclusief kunststof bord, pochet met bestek
          • stokbrood
          • kruidenboter
          • knoflook-, kerrie- en zigeunersaus

          € 19,95 / persona

          persona
        • Barbecue Exclusive §

          • Franse steak
          • souvlakispies
          • caribische kipfilet
          • 3 stokjes kip- of varkenshaassaté

          € 13,50 / persona

          persona
        • Barbecue Exclusive Compleet §

          • Franse steak
          • souvlakispies
          • Caribische kipfilet
          • 3 stokjes kip- of varkenshaassaté
          • rundvlees- of aardappelsalade
          • inclusief kunststof bord, pochet met bestek
          • stokbrood
          • kruidenboter
          • knoflook-, kerrie- en zigeunersaus

          € 20,95 / persona

          persona
        • Barbecue Royaal §

          • 2 stokjes kip- of varkenshaassaté
          • spareribs
          • gemarineerde ribkarbonade
          • voorgegaarde drumstick
          • hamburger

          € 14,95 / persona

          persona
        • Barbecue Royaal Compleet §

          • 2 stokjes kip- of varkenshaassaté
          • spareribs
          • gemarineerde ribkarbonade
          • voorgegaarde drumstick
          • hamburger
          • rundvlees- of aardappelsalade
          • inclusief kunststof bord, pochet met bestek
          • stokbrood
          • kruidenboter
          • knoflook-, kerrie- en zigeunersaus

          € 22,25 / persona

          persona
        • Kidspakket §

          • bambispies
          • barbecueworst
          • kipsatéstokje
          • hamburger

          € 8,25 / persona

          persona
        • Servicepakket §

          • luxe kunststofbord
          • pochet met bestek
          • stokbrood
          • kruidenboter
          • knoflook-, kerrie- en zigeunersaus

          € 4,50 / persona

          persona
      • barbacoa §


        • Bambi spies §

          Een heerlijke spies voor de barbecue, speciaal voor de kleintjes.

          € 2,20 / pieza

          pieza
        • Barbecuehamburger §

          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue.

          € 2,75 / pieza

          pieza
        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 1,85 / pieza

          pieza
        • Bernerworst §

          Barbecueworst gevuld met kaas en omwikkeld met spek.

          € 2,40 / pieza

          pieza
        • Caribische kipfilet §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 2,60 / pieza

          pieza
        • Franse steak §

          Magere gemarineerde steak voor op de barbecue.

          € 2,25 / pieza

          pieza
        • Gebraden drumstick §

          Kant en klare lekker gekruide drumsticks.

          € 2,25 / pieza

          pieza
        • Gemarineerde entrecôte §

          Dungesneden entrecôte in een heerlijke marinade.

          € 4,30 / 100 g

          gramo
        • Gemarineerde Hollandse biefstuk §

          Malse biefstuk in een heerlijke marinade.
        • Gemarineerde lamskotelet §

          Malse lamskotelet gemarineerd in een kruidige marinade.

          € 4,25 / 100 g

          gramo
        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 2,20 / pieza

          pieza
        • Kipsatéstokje §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,60 / pieza

          pieza
        • Lange ritter §

          Deze lekkernij heeft qua uiterlijk wel wat weg van een Hollandse frikandel. Daarmee houdt iedere vergelijking echter op. Lange ridders zijn gemaakt van vers mager varkens- en rundvlees dat klein is gehakt.

          € 2,25 / pieza

          pieza
        • Scampispies §

          Heerlijke garnalen op een spies.

          € 4,50 / pieza

          pieza
        • Shaslick (kipspies) §

          De kipspies is een spies met puur heerlijk gemarineerd kippenvlees.

          € 2,20 / pieza

          pieza
        • Shaslick (varkensspies) §

          Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui, spek en paprika.

          € 2,20 / pieza

          pieza
        • Souvlakispies §

          Een heerlijk malse souvlakispies.

          € 3,85 / pieza

          pieza
        • Sparerib barbecue §

          Spareribs behoren tot het populairste barbecuevlees wereldwijd. Het vlees van spareribs is mals en sappig, en aan elke spare rib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten.

          € 2,40 / 100 g

          gramo
        • Spies saté fricandeau §

          Fricandeau satéstokje, heerlijk op de barbecue.

          € 1,50 / pieza

          pieza
        • Toscaanse procureur §

          Deze malse procureurlapjes worden gesneden van de varkensprocureur (hals/schouder) en daarna gekruid. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 2,10 / 100 g

          gramo
        • Varkenshaassatéstokje §

          Met de hand geregen en gesneden spies van varkenshaas.

          € 1,60 / pieza

          pieza
        • Westernsteak §

          Heerlijke gemarineerde steak voor de grill.

          € 2,25 / pieza

          pieza
        • Zalmspies §

          Een heerlijke visspies voor op de barbecue.

          € 4,95 / pieza

          pieza
      • Barbecuesalades §


        • Aardappelsalade §

          Basis aardappelsalade als aanvulling bij de barbecue of gourmet/ fondue.

          € 1,50 / 100 g

          gramo
        • Brabantse rundvleessalade §

          Heerlijke basissalade voor bijvoorbeeld uw barbecuefeestje of bij gourmet/ fondue.

          € 1,50 / 100 g

          gramo
        • Kip fruit salade §

          Een heerlijk frisse kip fruit salade. Lekker bij de barbecue.

          € 2,40 / 100 g

          gramo
      • accesorios para barbacoa §


        • Luxe kunststofbord §

          Bestel wegwerpborden en bestek voor uw feestje. Wel zo makkelijk.

          € 0,70 / pieza

          pieza
        • Bestekpochette §

          Op een mooi gedekte tafel mag een bestekpochette niet ontbreken.

          € 0,75 / pieza

          pieza
        • Briketten §

          Heb je een barbecue, die je kunt afsluiten met een deksel? Dan zijn briketten een absolute aanrader. Briketten blijven lang op temperatuur. Ideaal als je vlees hebt dat langzaam moet garen.

          € 4,95 / pieza

          pieza
        • Houtskool §

          Houtskool verbrandt snel, zorgt voor veel meer vlammen en bereikt een veel hogere temperatuur dan briketten. Hierdoor is houtskool perfect voor open barbecues en direct grillen, waarbij hoge temperaturen gewenst zijn.

          € 7,95 / pieza

          pieza
        • Huur barbecue icm vleesbestelling (v.a. € 100,-) §

          Voor het huren van een barbecue kunt u bellen met de winkel +31 33 286 126 4 en vragen naar de beschikbaarheid.

          € 15,00 / pieza

          pieza
        • Huur gas voor barbecue of koekenpan §

          € 10,00 / pieza

          pieza
        • Huur koekenpan icm vleesbestelling (v.a. € 100,-) §

          Voor het huren van een koekenpan kunt u bellen met de winkel +31 33 286 126 4 en vragen naar de beschikbaarheid.

          € 10,00 / pieza

          pieza
      • carne de vaca §


      • carne de cerdo §


        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 8,95 / pieza

          pieza
        • Varkensschnitzel §

          Filetschnitzel gesneden van de filet zonder procureur.

          € 2,95 / pieza

          pieza
        • Varkensschnitzel gepaneerd §

          Zacht van smaak en zonder vet.

          € 3,10 / pieza

          pieza
        • Gevulde varkenshaas §

          Gemarineerd met een pikante marinade gevuld met een kruidencreme kaas op een bedje van
          bospaddestoelensaus.

          € 13,95 / pieza

          pieza
        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 4,75 / pieza

          pieza
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 3,75 / pieza

          pieza
        • Procureur §

          De procureur ligt meteen achter de kop. Daarnaast is het een mooi gemarmerd stuk vlees. Nooit droog en heeft erg veel smaak.
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 4,25 / pieza

          pieza
        • Rookspek dobbelsteentjes §

          Pakje met 250 gram rookspek dobbelsteentjes.

          € 7,25 / paquete

          paquete
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 3,95 / pieza

          pieza
        • Shoarmavlees §

          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.
        • Spareribs, rauw §

          Deze spareribs zijn vers/rauw en kun je zelf naar smaak marineren en/of bereiden.

          € 15,95 / pieza

          pieza
        • Speklap §

          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 3,75 / pieza

          pieza
        • Varkenshaas in bladerdeeg §

          Heerlijk mals varkenshaasje in een krokant jasje van bladerdeeg.

          € 4,95 / pieza

          pieza
        • Varkenspoulet §

          Varkenspoulet zijn kleine, magere stukjes varkensvlees. Het is uitermate geschikt om te gebruiken als vlees in de bami of nasi.
        • Vetspek dobbelsteentjes §

          Pakje met 250 gram vetspek dobbelsteentjes.

          € 5,50 / paquete

          paquete
      • pollo §


        • Scharrel drumsticks §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 1,80 / pieza

          pieza
        • Scharrel halve kip (gegaard) §

          Een heerlijk gegaarde specialiteit. Even opwarmen en klaar.

          € 6,50 / pieza

          pieza
        • Scharrel kipfilet (enkel) §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 5,00 / pieza

          pieza
        • Scharrel kippendijvlees §

          Kipdijen is het bovenste deel van de poot.

          € 3,10 / pieza

          pieza
        • Scharrel kippenpoot §

          Kippenpoten kunnen op vele manieren worden bereid. Ze kunnen gebakken of gebraden worden, gestoofd met allerhande kruiden , gekookt of gegrild op de barbecue.

          € 4,50 / pieza

          pieza
        • Scharrel kippoulet §

          In blokjes gesneden kippenvlees.
        • Scharrel kipshoarma §

          Kipshoarma van het magerste stukje vlees van de kip. Ideaal om te roerbakken.
      • rápido y listo para cocinar §


        • Bernerworst §

          Smaakvolle, sappige worst waar je het ambacht nog in proeft.

          € 2,40 / pieza

          pieza
        • Bieslooksteak §

          Dun lapje biefstuk gemarineerd in een bieslookmarinade.

          € 3,50 / 100 g

        • Boomstammetje §

          Een gehaktrolletje van lekker gekruid varkensgehakt.

          € 2,65 / pieza

          pieza
        • Cotelette Suisse §

          De Cotelet Suisse is een ribkarbonade met been gevuld met ham en kaas.

          € 5,50 / pieza

          pieza
        • Gehaktbal gebraden §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 2,95 / pieza

          pieza
        • Gehaktcordon bleu §

          Het varkensvlees wordt, vermengd met kruiden en het zout, fijn gemalen. Daarna worden de schijven met de hand gevormd of wordt het deeg afgestopt in een kunsstof darm en aangevroren waarna de 'paal' (slagerstaal) wordt gesneden op de snijmachine. Op de plak wordt een een plakje kaas en ham gelegd en vervolgens wordt de schijf dubbel geklapt en worden de randen goed dichtgedrukt. Daarna wordt de gehaktcordonbleu gepaneerd.

          € 2,75 / pieza

          pieza
        • Hamburger §

          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees.

          € 2,75 / pieza

          pieza
        • Hawaiburger §

          Een schijf van varkensgehakt, op smaak gebracht met kruiden en zout en met een dun schijfje ananas.

          € 2,85 / pieza

          pieza
        • Katenburger §

          Gekruid varkensgehakt omwikkeld met katenspek.

          € 2,65 / pieza

          pieza
        • Kip ham/kaas burger §

          Een heerlijke magere burger gemaakt van kip.

          € 3,95 / pieza

          pieza
        • Kiphoekje §

          Heerlijk stukje gepaneerde kip in driehoekvorm.

          € 2,95 / pieza

          pieza
        • Kipvink §

          Kipvink is gemaakt van 100% kippengehakt, omwikkeld met een lapje kipfilet en kent vele varianten.

          € 3,75 / pieza

          pieza
        • Kipzigeunerschnitzel §

          Een kipzigeunerschnitzel is een kipschnitzel met paprika en andere kruiden door het paneermeel.

          € 3,95 / pieza

          pieza
        • Knusperschnitzel §

          Een heerlijke kipschnitzel in een krokant jasje.

          € 5,40 / pieza

          pieza
        • Kwartetje §

          Dun gesneden speklapjes met ham en kaas en omwikkeld met spek.

          € 3,95 / pieza

          pieza
        • Oerhammetje §

          Heerlijk hamvlees met een beentje vormt de basis van het gebraden oerhammetje.

          € 6,80 / pieza

          pieza
        • Roomschnitzel §

          Heerlijk vers en mals, gemakkelijk en snel klaar.

          € 2,50 / pieza

          pieza
        • Runderschnitzel §

          Runderschnitzels worden ook bieflappen of baklappen genoemd en worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten.

          € 3,50 / 100 g

        • Satéschnitzel §

          Voorgegaarde satéschnitzel van mager varkensvlees met een vulling van een zacht pittige satésaus.

          € 2,50 / pieza

          pieza
        • Scharrel kip cordon bleu §

          Mooie plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Op een helft van de lap gaat een plak kaas en een plak gekookte ham. Daarna wordt de plak dichtgeslagen, vastgestoken met een prikker en gepaneerd.

          € 6,25 / pieza

          pieza
        • Scharrel kipschnitzel §

          De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet en daarna gepaneerd. Bak de schnitzel niet al te hard aan want dan verbrandt het paneermeel. Een verse schnitzel heeft mooi droog paneermeel.

          € 3,95 / pieza

          pieza
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 2,60 / pieza

          pieza
        • Toscaanse procureur §

          Het procureurlapje is een ontbeende schouderkarbonade. Deze lapjes zijn al heerlijk gekruid.

          € 4,25 / pieza

          pieza
        • Varkenscordon bleu §

          De cordon bleu is een gemarineerd varkensfiletlapje gevuld met ham en kaas.

          € 3,95 / pieza

          pieza
        • Varkensfiletlapje §

          Het filetlapje is een mooi mager stukje vlees gesneden van de rug van het varken.

          € 2,85 / pieza

          pieza
      • picado §


      • rollitos §


      • suministros sopa §


        • Mergpijp §

          Het mergpijpje is een runderbeen gezaagd van de bovenpoot van de koe. Ideaal om te gebruiken voor een heerlijke bouillon.

          € 2,10 / pieza

          pieza
      • salchicha §


        • Verse worst (fijn) §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.

          € 3,85 / pieza

          pieza
        • Verse worst (rund) §

          Een verse worst gemaakt van rundvlees.

          € 4,95 / pieza

          pieza
      • salchicha ahumada §


        • Rookworst §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 4,98 / pieza

          pieza
        • Rookworst grof §

          Ambachtelijke slagersrookworst, grovere maling. Heerlijk bij stamppotten.

          € 4,98 / pieza

          pieza
        • Rookworst gekookt §

          Authentieke gekookte rookworst.

          € 2,00 / 100 g

          gramo
      • snacks / aperitivos §


      • embutidos §


        • Bacon §

          Bacon bestaat uit stukken vlees die gesneden worden van de flanken, de rug of de buik van een varken, die vervolgens worden geconserveerd (gezouten, gedroogd en mogelijk ook gerookt). Het wordt gewoonlijk gebruikt als een ingrediënt in een recept, vanwege het vet en de smaak.
        • Bloedworst §

          Bloedworst is een worst gewoonlijk bestaande uit een mengsel van bloed (meestal van het varken, maar er bestaat ook runderbloedworst), vet of reuzel (smout), spek, kruiden en vulmiddelen (rogge, brood, gerst, en/of havermout).
        • Boerenmetworst §

          Metworst of boerenmetworst is een harde gekruide worst gemaakt van stukjes varkensvlees en varkensvet.
        • Boterhamworst §

          Van het rundvlees en water wordt eerst een farce gecutterd waarna het fijngemalen kinnebakspek en het varkensvlees worden toegevoegd. Als kruiding worden witte peper, foelie, kardemom, gember en zout gebruikt. Vroeger werden daarna kleine spekblokjes toegevoegd. Nu vrijwel niet meer. Het spek is echter wel aanwezig, maar zo fijn gemalen dat het niet meer als zodanig wordt ervaren. Na het afstoppen in een kunstdarm wordt de worst gerookt en geweld in water van 80°C.Variaties: de Ardenner boterhamworst met meer varkensvlees, de kalfsboterhamworst en Parijzer boterhamworst die wat grover van structuur is.
        • Bourgondisch gebraad §

          Gepekelde, gekruide gebraden ham van varkensvlees. Heerlijk op de boterham.
        • Cervelaatworst §

          Cervelaat is een droge worst, doorgaans gemaakt van varkens- en rundvlees.De naam komt van het Latijnse cerebellum (kleine hersenen) via het Italiaanse cervellata.
        • Chorizo §

          Chorizo is een van oorsprong Spaanse worstsoort die kruidig van smaak en roodachtig van kleur is en een stevige, grove structuur heeft. Een kenmerkend ingrediënt is de pimiento choricero, een paprika(poeder) (al dan niet pittig) wat niet alleen zorgt voor de smaak en de rode kleur van de chorizo, maar dankzij de daarin aanwezige etherische oliën ook bijdraagt aan een betere houdbaarheid.
        • Coburger rauwe ham §

          Deze ham is vermoedelijk ontstaan in het plaatsje Coburg in Duitsland. De ham bestaat uit de twee schnitzeldelen van het varken; de boven- en de plattebil. Het vlees wordt drooggezouten met zeezout.
        • Cornedbeef §

          Cornedbeef is gekookt rundvlees.Doordat er zout aan het vlees is toegevoegd en het gekookt is, is het lang houdbaar. De term "corn" betekent "kleine, harde korrel" en verwijst naar het gebruikte zout (vergelijk het Nederlandse pekelvlees). Cornedbeef is oorspronkelijk een joods gerecht.
        • Gebraden gehakt §

          Vlees en spek worden gemalen en met de kruiden vermengd. Over het algemeen worden peper en nootmuskaat gebruikt. Aan de massa wordt paneermeel toegevoegd. Het deeg wordt goed gemengd tot een homogene massa, waarna het tot een brood wordt gevormd dat in de oven wordt afgebakken. Gebraden gehakt wordt gesneden verkocht.
        • Gebraden kipfilet §

          Deze smaakvolle kipfilet heeft een prachtige structuur en is heerlijk op brood.
        • Gebraden kiprollade §

          Een ambachtelijke kiprollade vervaardigd van grove delen filet en kippendijvlees.
        • Gebraden rosbief §

          De rosbief wordt gewoonlijk gemaakt van verschillende delen zoals de achtermuis (links), de platte bil of een van de lendedelen. De aard van het vlees bepaalt de kwaliteit van deze vleeswaar. Een goede rosbief is keimager en mals en mag niet te dik gesneden worden. De achtermuis is wel het bekendste deel. Daarnaast is een rosbief een uitstekend beleg voor mensen die een natriumbeperkt (zoutarm) dieet volgen. De rosbief wordt gewoonlijk namelijk alleen aan de buitenkant gezouten en niet gekruid. Vraag aan de slager gerust of hij tijdens de bereiding veel of weinig zout gebruikt heeft.
        • Gebraden runderrollade §

          De rollade wordt gemaakt van de magere vleesdelen van de runderborst, de binnenkant van het vlees wordt gekruid.
        • Gebraden varkensrollade §

          De varkensrollade bestaat uit de karbonadestrooken de buik aan één stuk. Het hart van de rollade is mooi mager en door het spek houdt hij de sappigheid.
        • Grillham §

          Achterham met een lekker gekruid randje.
        • Jong belegen blokkaas §

          Blokkaas of ook wel genoenmd de korstloze kaasin de variant jong belegen.
        • Kalfs smeerleverworst §

          Heerlijke kalfssmeerworst.
        • Katenspek §

          Katenspek is mager buikspek dat eerst wordt gepekeld en gegaard om daarna langdurig te worden gerookt.
        • Kipcervelaat §

          Traditioneel wordt cervelaat met varkensvlees bereid. Maar de kip cervelaat is een uitzondering. Deze is gemaakt van puur kippenvlees.
        • Lever §

          De varkenslever bestaat uit vier verschillende lobben zodat het niet eenvoudig is om er een mooie goed te snijden vleeswaar van te maken. Om dat toch te bereiken wordt de lever op dezelfde manier behandeld als de runder lever alleen worden de lobben in een vorm gelegd en afgewisseld met dunne laagjes gelatine. De vorm wordt gesloten en de samengeperste inhoud langzaam gegaard. Na afkoeling wordt de bloklever uit de vorm gehaald en gesneden verkocht. De varkenslever is van nature vetter en malser maar ook veel voller van smaak.
        • Leverkaas §

          Leverkaas behoort tot de vleeswaren en is sterk verwant aan leverpastei, maar het is door toevoegingen als zetmelen steviger geworden.Het voordeel daarvan is dat het in dunne plakjes te snijden is en door de slager voorgesneden kan worden verkocht.
        • Ontbijtspek §

          Ontbijtspek is vleeswaar dat veelal gebruikt wordt als broodbeleg. Het is buikspek van het varken dat na te zijn gedroogd en gerookt in dunne plakken wordt gesneden. Deze plakken zijn ongeveer 20 cm lang en 8 cm breed. Ontbijtspek wordt ook gebakken geconsumeerd.
        • Parmaham §

          Parmaham of Prosciutto di Parma in het Italiaans is een op traditionele manier gedroogde rauwe ham uit de provincie Parma.
        • Pekelvlees §

          Vlees dat in de pekel wordt bewaard. De naam is afkomstig uit de tijd van de VOC waar aan boord van de schepen, om de bemanning te voeden, het vlees in houten vaten in pekel werd bewaard.
        • Pepercervelaat §

          Mager borstvlees van het rund, dat is mooi stevig, wordt samen met varkensschoudervlees fijngehakt in de cutter. Tijdens deze bewerking worden zout en drogeworstkruiden toegevoegd. Het deeg gaat nu in een vorm om wat aan te drogen. De volgende dag wordt de zachte worst door de gebroken gedroogde pepers gerold en heel even vacuüm getrokken. Door het vacuüm trekken worden de pepers in de buitenrand van de worst gedrukt en blijven zo mooi zitten tijdens het snijden. De worst wordt niet verder gedroogd of gerookt, maar meteen verkocht. Door geen verdere bewerkingen meer toe te passen behoudt de worst de unieke pepersmaak.
        • Runderrookvlees §

          Rookvlees van hoogwaardig gezouten en traditioneel gerookte. eersteklas bovenbil van het rund.
        • Salami §

          Salami is de benaming voor gekruide worst van Italiaanse oorsprong. Het Italiaanse woord is de meervoudsvorm van salame, dat 'gezouten vlees' betekent.
        • Salami Parmezaan §

          Salami met Parmezaanse kaas is broodbeleg voor de echte fijnproever. Ook lekker als tapashapje.
        • Schouderham §

          Schouderham is redelijk eenvoudig te herkennen omdat het vlees, binnen één plak, in kleur varieert van licht tot donker.
        • Serranoham §

          Serranoham is een rauwe ham, oorspronkelijk afkomstig uit de Spaanse bergen. Tegenwoordig wordt hij gemaakt van een speciaal gefokt Spaans varkensras.Oorspronkelijk is de serranoham afkomstig uit de bergachtige regio Andalusië. Daar werd de gezouten ham gedroogd in de berglucht. (Vandaar de term serrano: serrano,-a is Spaans voor berg-, gebergte-).De originele serranoham is te herkennen aan het S-logo. Nadat de verse ham in een pekelbad met kruiden heeft gelegen, rijpt hij zo'n negen maanden in een ruimte waar de temperatuur langzaam toeneemt tot 30 graden. Tegelijkertijd neemt de vochtigheid af, waardoor de hammen uitdrogen.De ham is rijk aan ijzers en eiwitten en vetarm. Hierdoor wordt deze ham soms ook voorgeschreven aan mensen met bloedarmoede of een ijzertekort.
        • Slagersachterham §

          Voor de achterham zijn de magere delen van de ham in model gesneden zonder het spek en het zwoerd te verwijderen. Deze zijn uiteindelijk mede bepalend voor de smaak. Zeker wanneer de ham in het eigen vocht wordt gegaard. De ham laat zich moeilijk snijden vanwege de grote plak maar is uniek door smaak en malsheid.
        • Truffelsalami §

          Een heerlijke salami met de volle smaak van truffel. Een ware smaaksensatie.
        • Vlaamse zachte metworst §

          Een eerlijk en heerlijk product gemaakt van puur zuiver vlees.
        • Zeeuws spek §

          Zeeuws spek is een Zeeuws streekgerecht. De basis is een stuk doorregen spek zonder zwoerd. De ouderwetse variant werd zachtjes gaargekookt met zout, peper, laurier of andere in de ouderwetse keuken beschikbare kruiden. De slagers verkopen tegenwoordig onder deze naam een stuk spek dat wordt gemarineerd in een mengsel van olie, mosterd, sojasaus, ui, paprika, knoflook en peper en vervolgens gegrild of geroosterd. Het moderne Zeeuws spek heeft daardoor een kenmerkende smaak die doorgaans als barbecuesmaak wordt gekarakteriseerd.
        • Zure zult §

          Zure zult is een streekgerecht uit Brabant en is gemaakt van varkensvlees. Verder zit er in: peperkorrel, zout, nootmuskaat,kruidnagel, ui, zure augurken en azijn.
      • Paté §


        • Bourgondische paté §

          Deze paté heeft als basis, afhankelijk van de gewenste kwaliteit en prijsstelling, kalfskopvlees of varkensvlees, zacht spek en kalfs- of varkenslever. Vrijwel iedere producent heeft zijn eigen kruidenmelange, maar belangrijke smaakmakers zijn peper, kardemom, foelie, majoraan, tijm en vanillesuiker. Ook worden wel citroenrasp, cognac, gefruite uitjes en eieren toegevoegd. Een deel van de grondstoffen wordt tot een gladde massa gecutterd*. Een deel van de lever en varkensvlees wordt grover gemalen en aan de gladde massa toegevoegd waardoor een grove uitstraling ontstaat. De massa wordt afgevuld in een ovenbak en daarna wordt afgekookt of gebakken.
        • Cranberry paté §

          Voor deze zachte en romige paté wordt als basis een smeuïge smeerleverworst gebruikt. Deze worst is gemaakt van varkensvlees, varkenslever en zacht spek. Het basisdeeg is heel zacht gekruid zodat de smaak van de varkenlever mooi herkenbaar blijft. Aan het nog warme deeg worden zacht gegaarde cranberry's toegevoegd. Het warme deeg wordt in een vorm gegoten. Na het opstijven wordt de stevige paté uit de vorm geklopt en afgegarneerd met een mooie bruine gelatine en cranberry's.
      • Leverworst §


      • Gekookte worst §


      • Gegrilde worst §


      • Gedroogde worst §


        • Saltufo gesneden §

          De saltufo is een specialiteit met echte Italiaanse ingrediënten. De saltufo is een heerlijke salamikogel met echte zomertruffels en omringd met echte Parmezaanse kaas uit Parma (Italië).

          € 6,95 / pieza

          pieza
        • Rotterdammertje §

          Dit lid van de boerenmetworst familie bestaat uit mager varkensvlees en spek en is niet al te fijn gemalen. De worstjes worden afgestopt in langwerpige kunstdarmen, gedroogd en daarna licht gerookt.

          € 4,95 / pieza

          pieza
        • Zoeltjes §

          Mini harde droge worstjes.

          € 1,90 / pieza

          pieza
      • carne congelada §


        • Saucijzenbroodje §

          Dit hartige broodje is gemaakt van bladerdeeg en gevuld met heerlijk gekruid gehakt.

          € 3,90 / pieza

          pieza
        • Kiploempia §

          Een lekker vers gevulde kiploempia.

          € 2,95 / pieza

          pieza
        • Kippenlevertjes §

          Kippenlevertjes worden niet zoveel gegeten, maar er kunnen heerlijke recepten van gemaakt worden.

          € 1,65 / bandeja

          bandeja
        • Carpaccio §

          Portie carpaccio uit de diepvries.

          € 4,25 / paquete

          paquete
      • Schulp sappen §


        • Schulp Appel §

          De appels van Hollandse bodem die wij gebruiken voor onze appelsap zijn ideale appeltjes voor de dorst. Proef het zelf!

          € 2,85 / 0,75 ml

          x 0,75 ml
        • Schulp Appel Aardbei §

          De zomer in je glas met onze natuurtroebele appel-aardbeiensap van Hollandse bodem. Vers van de pers.

          € 3,75 / 0,75 ml

          x 0,75 ml
        • Schulp Appel Zwarte Bes §

          Puur sap met 80% Hollandse appels en 20% zwarte bessen.

          € 3,75 / 0,75 ml

          x 0,75 ml
        • Schulp Appel Framboos §

          Natuurtroebel appel-frambozensap, uiteraard zonder toevoegingen. Proef zelf deze gezonde zomerse verrassing.

          € 3,75 / 0,75 ml

          x 0,75 ml
        • Schulp Sinaasappel §

          Versgeperst sinaasappelsap. Rijk aan vruchtvezels en vitamine C.

          € 4,50 / 0,75 ml

          x 0,75 ml
        • Schulp Vlierbes §

          Puur sap van heerlijk fruit. 80% Hollandse appels en 20% vlierbessen.

          € 6,75 / 0,75 ml

          x 0,75 ml
        • Schulp puur Cranberry §

          Puur sap van heerlijk fruit. 100% puur cranberrysap.

          € 8,75 / 0,75 ml

          x 0,75 ml
        • Sapset Schulp §

          Vier kleine flesjes Schulp sap van 0,2 liter. Leuk om weg te geven.

          € 6,95 / pieza

          pieza