Cargando...
    • Molenhoekpassage 8, Rosmalen-Zuid, 5242 CZ Rosmalen
    • Molenhoekpassage 8, Rosmalen-Zuid, 5242 CZ Rosmalen
      lunes 08-12-2025:08:00-18:00martes 09-12-2025:08:00-18:00
      miércoles 10-12-2025:08:00-18:00jueves 11-12-2025:08:00-18:00
      viernes 12-12-2025:08:00-19:00sábado 13-12-2025:08:00-17:00
      domingo 14-12-2025:cerradolunes 15-12-2025:08:00-18:00
      martes 16-12-2025:08:00-18:00miércoles 17-12-2025:08:00-18:00
      jueves 18-12-2025:08:00-18:00viernes 19-12-2025:08:00-19:00
      sábado 20-12-2025:08:00-17:00domingo 21-12-2025:cerrado
    • Molenhoekpassage 8, Rosmalen-Zuid, 5242 CZ Rosmalen
      lunes 08-12-2025:08:00-18:00martes 09-12-2025:08:00-18:00
      miércoles 10-12-2025:08:00-18:00jueves 11-12-2025:08:00-18:00
      viernes 12-12-2025:08:00-19:00sábado 13-12-2025:08:00-17:00
      domingo 14-12-2025:lunes 15-12-2025:08:00-18:00
      martes 16-12-2025:08:00-18:00miércoles 17-12-2025:08:00-18:00
      jueves 18-12-2025:08:00-18:00viernes 19-12-2025:08:00-19:00
      sábado 20-12-2025:08:00-17:00domingo 21-12-2025:
      • recogida
        • dinero en efectivo
        • terminal de pago
        • puntos de fidelidad del cliente
    • Se puede solicitar información nutricional y sobre alérgenos por teléfono durante el horario de apertura via +31 73 521 7303

      • pavo §


      • carne de caza §


        • Fazantfilet §

          Een stukje wild doet het altijd goed in een feestmenu. Heerlijk malse fazantfilet met een lekkere wildsmaak.

          € 5,75 / ±100 g

          pieza
        • Eendenborstfilet §

          De eendenborst is de laatste jaren een steeds populairder stukje vlees. Het heeft een verfijnde smaak. Bak de filet niet te lang want dan wordt het vlees droog en stug en verliest dan een belangrijk deel van de smaak.

          € 14,00 / ±400 g

          pieza
        • Gerookte eendenborst §

          Zorgvuldig gaargerookte eendenborst.

          € 7,00 / 100 g

          gramo
        • Parelhoenfilet §

          Uiterst mals en mager pluimveevlees van de parelhoenborst, zonder vel en been.

          € 7,42 / ±150 g

          pieza
        • Wilde konijnenbout §

          Wilde konijnenbout, vol van smaak! 60/90 minuten stoven, royaal onder het vocht.

          € 6,05 / ±275 g

          pieza
        • Hazenrugfilet §

          Hazenrugfilet is het mooiste gedeelte van de haas, is donkerrood van kleur en heeft een eigen karakteristieke smaak.

          € 8,34 / ±120 g

          pieza
        • Hazenbout §

          Een heerlijk stukje vlees voor de wildliefhebber.

          € 10,45 / ±380 g

          pieza
        • Hertenbiefstuk §

          Hertenbiefstuk is het meest bekende en meest gegeten stukje hertenvlees. Het wordt gesneden van de bovenbil, het spierstuk of de dikke lende.

          € 9,38 / ±150 g

          pieza
        • Hertenstoofvlees §

          Met hertenstoofvlees maak je een heerlijke stoofpot.

          € 3,25 / 100 g

          gramo
        • Wildzwijnpoulet §

          Ideaal vlees voor een wildstoofschotel.

          € 3,50 / 100 g

          gramo
        • Wild zwijnfilet §

          Wild zwijnfilet is vlees met een zeer eigen, vrij sterke smaak.

          € 5,95 / ±100 g

          pieza
      • surtido gourmet §


        • Gourmet Standaard §

          • kipfilet met paprikamarinade
          • kipfilet met knoflook-peper marinade
          • kipfilet naturel
          • varkenshaas gemarineerd
          • varkenshaas naturel
          • biefstuk naturel
          • hamburger
          • saucijsje
          U krijgt circa 250 gram vlees per persoon.

          € 7,50 / persona

          persona
        • Gourmet Luxe 1 §

          • kipfilet met paprikamarinade
          • kipfilet met knoflook-peper marinade
          • kipfilet naturel
          • varkenshaas gemarineerd
          • varkenshaas naturel
          • biefstuk naturel
          • biefstuk met bospaddenstoelmarinade
          • gekruid lamshaasje
          U krijgt circa 250 gram vlees per persoon.

          € 9,50 / persona

          persona
        • Gourmet Luxe 2 §

          • kipfilet met paprikamarinade
          • kipfilet met knoflook-peper marinade
          • kipfilet naturel
          • varkenshaas gemarineerd
          • varkenshaas naturel
          • biefstuk naturel
          • mini kipsaté
          • mini varkenshaassaté
          • slavink
          U krijgt circa 250 gram vlees per persoon.

          € 8,50 / persona

          persona
        • Fondueschotel §

          In blokjes gesneden:
          • kipfilet met paprikamarinade
          • kipfilet met knoflook-peper marinade
          • kipfilet naturel
          • varkenshaas gemarineerd
          • varkenshaas naturel
          • biefstuk naturel
          • gehaktballetje
          • slavink
          U krijgt circa 250 gram vlees per persoon.

          € 8,50 / persona

          persona
        • Fondueschotel (ongekruid) §

          • gehaktballetje
          • slavink
          • varkensvlees
          • biefstuk
          • kipfilet
          U krijgt circa 250 gram vlees per persoon.

          € 8,50 / persona

          persona
        • Fondueschotel (gekruid) §

          • gehaktballetje
          • slavink
          • varkensvlees
          • biefstuk
          • kipfilet
          U krijgt circa 250 gram vlees per persoon.

          € 8,50 / persona

          persona
        • Wild gourmet §

          • hazenrugfilet
          • hertenbiefstuk
          • wildzwijnfilet
          • parelhoenfilet
          • eendenborstfilet

          € 15,00 / persona

          persona
        • Kindergourmet §

          • mini-worstje
          • hamburgertje
          • slavinkje
          • kipfiletje

          € 4,50 / persona

          persona
      • rollitos §


      • carne de vaca §


        • Rundertong §

          Rundertong is een smaakvolle 'vergeten' vleessoort. In het buitenland en met name Frankrijk is het een delicatesse die ook als hoofdmaaltijd gegeten wordt. De rundertong weegt ongeveer 2 kilo. Wrijf de tong voor het koken stevig in met zout en laat hem na het koken even liggen.

          € 29,90 / ±2,0 kg

          pieza
        • Picanha §

          Botermals stuk staartstuk / rosbief met een vetlaag.

          € 24,75 / 500 g

          x 500 g
      • carne de cordero §


        • Lamsbout met been §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Door het bot is het vlees veel smakelijker en sappiger. Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst.

          € 3,75 / 100 g

          gramo
        • Lamsbout zonder been §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst.

          € 4,25 / 100 g

          gramo
      • Tapasschotels §


        • Tapasschotel De Luxe §

          • grillworst
          • Franse salami gevuld met roomkaas
          • gebraden tv-stick
          • fijn gesneden sopressa
          • kipspiesjes omwikkeld met spek
          • kip diamantje
          • snackballetjes
          • gemarineerde varkenshaasspiesjes
          • gebraden kippengehakt
          • truffelsalami
          • zachte mosterdsaus

          € 7,75 / persona

          persona
      • ensalada de plato §


        • Huzarenschotel De Luxe §

          Vul eventueel aan met gevulde eitjes of gevulde tomaatjes. Apart bij te bestellen.
          • 250 gram huzaren per persoon
          • ei omwikkeld met bacon
          • huisgemaakte fricandeau
          • ham met asperge
          • Pain d' Ardenne gevuld met roomkaas
          • fijngesneden serranoham
          • gebraden kiprollade
          • huisgemaakte mosterdrollade
          • zilveruitjes, worteltjes, augurkjes en tomaatjes

          € 10,95 / persona

          persona
        • Gevulde eitjes §

          Gevulde eieren of mimosa-eieren zijn door midden gesneden hardgekookte eieren, gevuld met een mengsel van de hardgekookte dooier en andere ingrediënten.

          € 1,50 / pieza

          pieza
        • Gevulde tomaatjes met beenham §

          Gevulde tomaat is heerlijk als voor- of bijgerecht.

          € 1,50 / pieza

          pieza
      • Traiteur §


        • Hazenpeper §

          Heerlijke huisgemaakte hazenpeper.

          € 11,25 / ±300 g

          persona
        • Kipragout §

          Heerlijk malse kippenragout uit eigen keuken.

          € 7,49 / ±300 g

          persona
        • Hachee §

          Heerlijke hachee uit eigen keuken.

          € 7,79 / ±300 g

          persona
        • Varkenshaas in champignonsaus §

          Gebraden varkenshaas in een champignonroomsausje.

          € 8,25 / ±300 g

          persona
        • Kalfsragout §

          Zachte, huisgemaakte kalfsragout.

          € 10,50 / ±300 g

          persona
        • Vitello Tonato §

          80 gram kalfsfricandeau per persoon.

          € 3,80 / ±80 g

          persona
        • Beenham in honingmosterdsaus §

          Dunne plakjes beenham met een romige honing mosterd saus. Topper!

          € 8,85 / ±300 g

          persona
        • Vitello Tonnatosaus §

          De heerlijke tonijnsaus van de welbekende Vitello Tonato.

          € 0,75 / ±25 g

          persona
        • Goulash §

          Heerlijke goulash met diverse wildstukjes.

          € 2,59 / 100 g

          gramo
      • Specialiteiten §


      • surtido gourmet §


        • Gourmet Standaard §

          • kipfilet met paprikamarinade
          • kipfilet met knoflook-peper marinade
          • kipfilet naturel
          • varkenshaas gemarineerd
          • varkenshaas naturel
          • biefstuk naturel
          • hamburger
          • saucijsje
          U krijgt circa 250 gram vlees per persoon.

          € 7,50 / persona

          persona
        • Gourmet Luxe 1 §

          • kipfilet met paprikamarinade
          • kipfilet met knoflook-peper marinade
          • kipfilet naturel
          • varkenshaas gemarineerd
          • varkenshaas naturel
          • biefstuk naturel
          • biefstuk met bospaddenstoelmarinade
          • gekruid lamshaasje
          U krijgt circa 250 gram vlees per persoon.

          € 9,50 / persona

          persona
        • Gourmet Luxe 2 §

          • kipfilet met paprikamarinade
          • kipfilet met knoflook-peper marinade
          • kipfilet naturel
          • varkenshaas gemarineerd
          • varkenshaas naturel
          • biefstuk naturel
          • mini kipsaté
          • mini varkenshaassaté
          • slavink
          U krijgt circa 250 gram vlees per persoon.

          € 8,50 / persona

          persona
        • Steengrillschotel §

          • kipfilet met paprikamarinade
          • kipfilet met knoflook-peper marinade
          • kipfilet naturel
          • varkenshaas gemarineerd
          • varkenshaas naturel
          • biefstuk naturel
          • mini kipsaté
          • mini varkenshaassaté
          • slavink
          U krijgt circa 250 gram vlees per persoon.

          € 8,50 / persona

          persona
        • Wild gourmet §

          • hazenrugfilet
          • hertenbiefstuk
          • wildzwijnfilet
          • parelhoenfilet
          • eendenborstfilet

          € 15,00 / persona

          persona
        • Kindergourmet §

          • mini-worstje
          • hamburgertje
          • slavinkje
          • kipfiletje

          € 4,50 / persona

          persona
        • Fondueschotel §

          In blokjes gesneden:
          • kipfilet met paprikamarinade
          • kipfilet met knoflook-peper marinade
          • kipfilet naturel
          • varkenshaas gemarineerd
          • varkenshaas naturel
          • biefstuk naturel
          • gehaktballetje
          • slavink
          U krijgt circa 250 gram vlees per persoon.

          € 8,50 / persona

          persona
        • Fondueschotel (ongekruid) §

          • gehaktballetje
          • slavink
          • varkensvlees
          • biefstuk
          • kipfilet
          U krijgt circa 250 gram vlees per persoon.

          € 8,50 / persona

          persona
        • Fondueschotel (gekruid) §

          • gehaktballetje
          • slavink
          • varkensvlees
          • biefstuk
          • kipfilet
          U krijgt circa 250 gram vlees per persoon.

          € 8,50 / persona

          persona
    • Welkom bij Traiteurslager van Otterdijk. Onze filosofie: persoonlijke aandacht, uitgebreid advies met een glimlach en met als speerpunt, alleen de allerbeste kwaliteit. Traiteurslager van Otterdijk, meer dan vlees alleen!

      • paquete de barbacoa §

        indisponible el: 21 - 31 diciembre

        • Barbecuepakket Traditioneel §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          • voorgegaarde hamburger
          • barbecueworst
          • gemarineerde kipfilet
          • kipsaté

          € 6,95 / persona

          persona
        • Barbecuepakket Populair §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          • runderhamburger
          • kipsaté
          • varkenshaassaté
          • gekruide speklap

          € 8,25 / persona

          persona
        • Barbecuepakket Super de Luxe §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          • scampispiezen
          • vakenshaasmedaillon
          • biefstuksaté
          • kip op stok

          € 12,25 / persona

          persona
        • Barbecuepakket Spiezen §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          • rundersaté
          • varkenshaasmedaillon
          • kipsaté
          • vuurpijl


          Een vuurpijl is een dunne speklap met een stokje met provinciaalse kruiden.

          € 9,95 / persona

          persona
        • Aanvullingspakket A §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          • 4 soorten saus: saté-, knoflook-, cocktail- en zigeunersaus
          • huzaren- en komkommersalade
          • stokbrood, vers afgebakken
          • kruidenboter uit eigen keuken

          € 6,50 / persona

          persona
      • Barbecuepakket compleet §

        indisponible el: 21 - 31 diciembre

        Op basis van beschikbaarheid een BBQ + gas.


        • BBQ Excellent §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Wij rekenen met 4 stuks vlees per persoon.
          • kipsaté
          • runderhamburger
          • biefstuksaté
          • varkenshaassaté
          • kip op stok
          • gemarineerde rib-eye
          • scampi spiezen
          • varkenshaasmedaillon

          Aangevuld met
          • huzaren-, komkommer-, aardappel-, pastasalade en Griekse koolsalade
          • cocktailsaus, knoflooksaus, barbecuesaus, satésaus en mosterd
          • kruidenboter
          • stokbrood, focaccia en ciabatta

          € 21,50 / persona

          persona
        • BBQ Royal §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Wij rekenen met 4 stuks vlees per persoon.
          • kipsaté
          • runderhamburger
          • BBQ-worst
          • gekruide speklap
          • gemarineerde kipfilet
          • biefstuk saté
          • quarterpounder

          Aangevuld met
          • huzaren-, komkommer- en aardappelsalade
          • cocktailsaus, knoflooksaus, barbecuesaus en satésaus
          • kruidenboter
          • stokbrood

          € 15,50 / persona

          persona
      • vegetariana §

        indisponible el: 21 - 31 diciembre

        • Barbecuepakket vegetarisch §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Heerlijke schotel voor de vegetariër.

          € 8,95 / persona

          persona
      • barbacoa §

        indisponible el: 21 - 31 diciembre

        • Barbecue drumstick §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Gaar laten worden op de barbecue. Een heerlijke snack.

          € 1,45 / 100 g

          x 100 g
        • Barbecueworst §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 1,30 / pieza

          pieza
        • Garnalenspies §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Een lekker en gezond visgerecht voor op de barbecue.

          € 3,25 / pieza

          pieza
        • Gehaktballetjesspies §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Lekkere gehaktspies voor op de barbecue.

          € 1,60 / 100 g

          x 100 g
        • Gemarineerde kipfilet §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Kipfilet gemarineerd met een rode wijn marinade.

          € 1,72 / 100 g

          gramo
        • Kinderspies §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Hamburger, knakworstje, worstje en gehaktballetje aan een spies.

          € 1,35 / 100 g

          x 100 g
        • Kip op stok §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Gemarineerde kipfilet omwikkeld met licht gerookt spek.

          € 1,95 / 100 g

          x 100 g
        • Kipfilet paprika §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Een mals stukje kipfilet gemarineerd met paprikamarinade.

          € 1,72 / 100 g

          x 100 g
        • Kipsaté Dijon §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Kipsaté met rode wijn/ mosterd marinade.

          € 1,85 / 100 g

          x 100 g
        • Kipsaté tandoori §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Kipsaté met tandoori marinade.

          € 1,85 / 100 g

          x 100 g
        • Lamsrackspies met pesto §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Lamsrack met pestomarinade.

          € 5,99 / 100 g

          x 100 g
        • Runderhamburger §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue.

          € 1,90 / pieza

          pieza
        • Rundersaté bospaddestoelen §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Rundersatévlees met bospaddestoelen.

          € 2,95 / 100 g

          x 100 g
        • Rundersaté pesto §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Rundersatévlees met pestomarinade.

          € 2,95 / 100 g

          x 100 g
        • Shaslick (varkensspies) §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui en paprika.

          € 2,75 / 100 g

          x 100 g
        • Speklap ketjap §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1,59 / 100 g

          x 100 g
        • Speklap Provencaals §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1,59 / 100 g

          x 100 g
        • Speklap taco §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1,59 / 100 g

          x 100 g
        • Varkenshaasmedaillon §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Varkenshaas omwikkeld met krokant spek. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 2,65 / 100 g

          x 100 g
        • Varkenshaassaté ketjap §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Heerlijk varkenshaassaté in een ketjapmarinade.

          € 2,30 / 100 g

          x 100 g
      • Barbecuesalade §

        indisponible el: 21 - 31 diciembre

        • Aardappelsalade §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Aardappelsalade is een salade die van aardappels gemaakt wordt. In de wereld zijn er verschillende soorten aardappelsalades die ieder op een eigen manier bereid worden.

          € 1,25 / 100 g

          gramo
        • Griekse witte koolsalade §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Een lekkere frisse salade op basis van Griekse witte kool.

          € 1,25 / 100 g

          gramo
        • Huzarensalade §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Een huzarensalade is een salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel, augurk en soms ui.

          € 1,25 / 100 g

          gramo
        • Kip-pesto salade §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Frisse pastasalade met kip en pesto.

          € 2,45 / 100 g

          gramo
        • Komkommersalade §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Een heerlijk frisse salade met komkommer, paprika, rode ui en bleekselderij.

          € 1,60 / 100 g

          gramo
      • Tapasschotels §

        indisponible el: 21 - 31 diciembre

        • Tapasschotel De Luxe §

          • grillworst
          • Franse salami gevuld met roomkaas
          • gebraden tv-stick
          • fijn gesneden sopressa
          • kipspiesjes omwikkeld met spek
          • kip diamantje
          • snackballetjes
          • gemarineerde varkenshaasspiesjes
          • gebraden kippengehakt
          • truffelsalami
          • zachte mosterdsaus

          € 7,75 / persona

          persona
        • Tapasplank §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          • krabsalade, likkepot, beenhamsalade
          • zalmsalade, bouillonsalade, eiersalade
          • parmaham, sopressa, domschinken
          • serranoham, Franse salami, gebraden kiprollade
          • naturel olijven, zongedroogde tomaten, Provençaalse olijven
          • kip met spek, varkenshaassaté, gemarineerde kipspiesjes
          • snackballetje, pikantje, grillworst
          • texaans balletje, saté gehakt, kipgehakt
          • zoete spare-rib, kipvleugeltje

          € 11,50 / persona

          persona
        • Tapasplank §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          • krabsalade, likkepot, beenhamsalade
          • zalmsalade, bouillonsalade, eiersalade
          • parmaham, sopressa, domschinken
          • serranoham, Franse salami, gebraden kiprollade
          • naturel olijven, zongedroogde tomaten, Provençaalse olijven
          • kip met spek, varkenshaassaté, gemarineerde kipspiesjes
          • snackballetje, pikantje, grillworst
          • Texaans balletje, saté gehakt, kipgehakt
          • zoete spare-rib, kipvleugeltje
          • tonijnsalade, mosterd/fricandeausalade, carpacciosalade
          • truffelsalami, cacciatore, ringworst

          € 12,75 / persona

          persona
      • Tapas §

        indisponible el: 21 - 31 diciembre

        • Gevulde peppersweets §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Zoete pikante pepertjes gevuld met roomkaas.

          € 3,95 / 100 g

          gramo
        • Olijven knoflook §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Heerlijke groene olijven in knoflookmarinade.

          € 3,45 / 100 g

          gramo
        • Olijven naturel §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          olijven zijn bijvoorbeeld heerlijk als borrelhapje of in een (Griekse) salade.

          € 3,45 / 100 g

          gramo
        • Olijven provençaals §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Heerlijke olijven met Provençaalse kruiden.

          € 3,45 / 100 g

          gramo
        • Rundertapenade §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Rundvleestapenade met olijfolie, peper, zeezout, pijnboompitjes en oude kaas.
          Lekker voor op toast.

          € 3,95 / 100 g

          gramo
        • Tapenade frommagi §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Tapenade van olijven, zontomaten en oude kaas. Lekker op stokbrood of op toast.

          € 4,25 / 100 g

          gramo
        • Tapenade noten §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Tapenade van noten, heerlijk voor bij de borrel.

          € 4,25 / 100 g

          gramo
        • Tapenade pesto §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Heerlijke pesto tapenade.

          € 4,25 / 100 g

          gramo
        • Tapenade tomaat §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Tapenade met zongedroogde tomaat.

          € 3,25 / 100 g

          gramo
        • Tapenade tricolore §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          De basis bestaat uit groene-,en zwarte olijven, zongedroogde tomaatjes en olie. Daaraan toegevoegd: kappertjes, knoflook en Parmezaan.

          € 2,95 / 100 g

          gramo
        • Zongedroogde tomaten §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Zongedroogde tomaatjes met oude kaas en Italiaanse kruiden.

          € 3,45 / 100 g

          gramo
      • Dippers §

        indisponible el: 21 - 31 diciembre

        • Dipper Italiaans §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre

          € 2,05 / 100 g

          gramo
        • Dipper kaas §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre

          € 2,75 / 100 g

          gramo
        • Dipper knoflook §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre

          € 2,05 / 100 g

          gramo
        • Dipper pesto §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre

          € 2,05 / 100 g

          gramo
      • Specialiteiten §

        indisponible el: 21 - 31 diciembre

        Tip: wij rekenen met ongeveer 150 gram per persoon


      • ensalada de plato §


        • Huzarenschotel De Luxe §

          Vul eventueel aan met gevulde eitjes of gevulde tomaatjes. Apart bij te bestellen.
          • 250 gram huzaren per persoon
          • ei omwikkeld met bacon
          • huisgemaakte fricandeau
          • ham met asperge
          • Pain d' Ardenne gevuld met roomkaas
          • fijngesneden serranoham
          • gebraden kiprollade
          • huisgemaakte mosterdrollade
          • zilveruitjes, worteltjes, augurkjes en tomaatjes

          € 10,95 / persona

          persona
        • Gevulde eitjes §

          Gevulde eieren of mimosa-eieren zijn door midden gesneden hardgekookte eieren, gevuld met een mengsel van de hardgekookte dooier en andere ingrediënten.

          € 1,50 / pieza

          pieza
        • Gevulde tomaatjes met beenham §

          Gevulde tomaat is heerlijk als voor- of bijgerecht.

          € 1,50 / pieza

          pieza
      • baguette §

        indisponible el: 21 - 31 diciembre

        • Stokbrood XXL §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Heerlijk vers stokbrood.

          € 2,25 / pieza

          pieza
        • Ciabatta §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Heerlijk vers ciabatta
          brood.

          € 3,60 / pieza

          pieza
        • Foccacia met kruidenboter §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Heerlijk vers stokbrood met een smeuïge kruidenboter.

          € 3,50 / pieza

          pieza
        • Kruidenboter §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Kruidenboter is boter met tuinkruiden zoals peterselie, bieslook en knoflook. Deze kruiden worden heel fijn gesneden en vervolgens door de boter gemengd.

          € 2,15 / 100 g

          x 100 g
      • comida §

        indisponible el: 21 - 31 diciembre

        • Aardappelgratin §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Een typisch winters bijgerecht. Een heerlijke en gezonde aardappelgratin.

          € 4,31 / 375 g

          x 375 g
        • Gehaktballen in jus §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Lekker gehaktballetjes in een heerlijke jus.

          € 2,48 / 150 g

          x 150 g
        • Kant en klaar speklap §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Heerlijke ouderwetse speklap voor bij de maaltijd.

          € 2,25 / 100 g

          gramo
        • Kip piri piri §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Lekker en gezond. Kip met de lekkere smaak van piri piri kruiden.

          € 1,75 / 100 g

          gramo
        • Kipsaté kant en klaar §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Heerlijke kipsaté. Even opwarmen in de magnetron en u kunt aan tafel.

          € 1,95 / 100 g

          x 100 g
        • Oma's runderlappen §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Een mals runderlapje uit grootmoeders tijd!

          € 2,45 / 100 g

          gramo
        • Snackballen in tex-saus §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Gehaktballetjes in een lekker gekruide saus.

          € 1,75 / 100 g

          gramo
        • Yakitorispies §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Yakitori is Japans voor gegrilde kip. Blokjes gemarineerde kip aan een spies.

          € 2,95 / 100 g

          gramo
      • Oriental §

        indisponible el: 21 - 31 diciembre

        • Bami §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Kant-en-klaar bamigerecht om op te warmen. Bami is, oorspronkelijk, een Chinees ingrediënt. De benaming komt uit de Min Nan Chinese taal waarbij "ba" vlees betekent, en "mie" de Min Nan benaming is voor een soort noedels gemaakt van tarwe. Bak-mie betekent dus eigenlijk: "tarwenoedels geschikt voor vleesgerechten". Ook in Indonesië, Maleisië en in Thailand worden deze tarwenoedels als bami aangeduid en via het Maleis (de voertaal in Nederlands-Indië) is het woord in de Nederlandse taal opgenomen.

          € 1,65 / 100 g

          gramo
        • Nasi §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Kant-en-klaar nasigerecht om op te warmen. De naam nasi goreng komt uit het Indonesische en Maleisische taalgebied: "nasi", dat gekookte rijst betekent, en "goreng", dat gebakken betekent.

          € 1,65 / 100 g

          gramo
        • Babi pangang §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Kant-en-klaar babi pangang gerecht om op te warmen. Babi pangang (in Indonesië en Maleisië geschreven als babi panggang) is de naam voor verschillende gerechten uit het Verre Oosten gemaakt van varkensvlees. De naam babi pangang komt van de twee Maleis/Indonesische woorden babi, dat varken betekent, en panggang, dat geroosterd betekent.

          € 2,05 / 100 g

          gramo
      • estofado §

        indisponible el: 21 - 31 diciembre

        • Boerenkoolstamp §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Klassieke boerenkoolstamppot. Een heerlijk winters en echt Hollands gerecht.

          € 1,75 / 100 g

          gramo
        • Wortelstamp §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Hutspot is een heerlijke echt Nederlandse stamppot van wortelen, uien en aardappelen.

          € 1,75 / 100 g

          gramo
      • sopa §

        indisponible el: 21 - 31 diciembre

        • Bospaddenstoelensoep §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Een vegetarische herfstige soep op basis van een bouillon van eekhoorntjesbrood met verschillende soorten paddenstoelen.

          € 5,25 / litro

          litro
        • Champignonsoep §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Champignonsoep is een gebonden soep, die wordt bereid door een roux te verdunnen met room en paddenstoelenbouillon. Hier worden dan plakjes champignon aan toegevoegd.

          € 5,25 / litro

          litro
        • Chinese tomatensoep §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Tomatensoep bestaat uit vocht en eventueel groente, gehaktballetjes of rundvlees, croutons, kruiden en/of specerijen. De soep wordt bereid uit tomaten.

          € 5,25 / litro

          litro
        • Erwtensoep §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Kant-en-klare erwtensoep om op te warmen. Erwtensoep, ook wel snert genoemd, is een dikke soep, gemaakt van spliterwten.

          € 5,25 / litro

          litro
        • Goulashsoep §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Een heerlijk pittige, goedgevulde maaltijdsoep.

          € 5,25 / litro

          litro
        • Groentesoep §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Groentesoep is een prima vervanging voor een uitgebreide warme maaltijd. Er zit zo’n beetje alles in wat je nodig hebt. Groenten, vlees, vocht en vitaminen.

          € 5,25 / litro

          litro
        • Kippensoep §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Kippensoep is soep die smaakt naar en gemaakt is uit vlees van de kip en soepgroenten. Kippensoep wordt vooral geconsumeerd voor de maaltijd, bij wijze van voorgerecht.

          € 5,25 / litro

          litro
        • Tomatensoep §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Tomatensoep bestaat uit vocht en eventueel groente, gehaktballetjes of rundvlees, croutons, kruiden en/of specerijen. De soep wordt bereid uit tomaten.

          € 5,25 / litro

          litro
      • ensalada §


        • Beenhamsalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met malse beenham in een smaakvolle saus.

          € 2,45 / 100 g

          gramo
        • Bouillonsalade §

          Bouillonsalade is salade van zeer goed gekookt rundvlees.

          € 3,45 / 100 g

          gramo
        • Carpacciofilet §

          Lekker voor op brood. Filet carpaccio, een ware traktatie.

          € 2,85 / 100 g

          gramo
        • Eiersalade §

          Een heerlijke verse eiersalade. Lekker voor op toast of als broodbeleg.

          € 2,35 / 100 g

          gramo
        • Filet americain §

          Filet americain wordt gemaakt van gemalen rauw mager rundvlees zoals biefstuk.

          € 2,65 / 100 g

          gramo
        • Filet Americain Martino §

          Een pikante variant van filet americain.

          € 2,65 / 100 g

          gramo
        • Grillworstsalade §

          Heerlijke grillworstsalade voor op brood of op een toastje.

          € 2,25 / 100 g

          gramo
        • Kip Kerriesalade §

          Een rijkgevulde salade met stukjes kip, appel, knolselderij en ananas in een milde kerriesaus.

          € 3,45 / 100 g

          gramo
        • Krabsalade §

          Krabsalade is een bereiding die meestal wordt gebruikt als broodbeleg. Krabsalade wordt gemaakt met stukjes krab, ei, sjalot, cayennepeper en mayonaise.

          € 3,35 / 100 g

          gramo
        • Selleriesalade §

          Een heerlijke frisse salade rijk gevuld met raspstukjes van de Selderijknol, ook wel Sellierieknol genoemd. Deze wordt vermengd met een "mayonaise-achtige" saus.

          € 2,25 / 100 g

          gramo
        • Tonijnsalade §

          Een heerlijke vissalade die als lunch geserveerd kan worden met een krokant geroosterd broodje en een frisse salade, of als borrelhapje met toastjes of sneetjes stokbrood.

          € 3,75 / 100 g

          gramo
        • Vitello salade §

          Heerlijke toastsalade van dungesneden kalfsvlees met tonijnsaus.

          € 2,65 / 100 g

          gramo
        • Zalmsalade §

          Zalmsalade is een heerlijke rijkgevulde salade met zalm, aardappelen, ei, ui, augurk en enkele kruiden.

          € 3,85 / 100 g

          gramo
      • Slaatje §


        • Rundvleesslaatje §

          Lekkere salade voor op de boterham of bij stokbrood.

          € 2,25 / pieza

          pieza
    • Welkom bij Traiteurslager van Otterdijk. Onze filosofie: persoonlijke aandacht, uitgebreid advies met een glimlach en met als speerpunt, alleen de allerbeste kwaliteit. Traiteurslager van Otterdijk, meer dan vlees alleen!

      • carne de vaca §

        indisponible el: 21 - 31 diciembre

        • Hollandse biefstuk §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Hollandse biefstuk wordt van verschillende biefstukdelen gesneden.
        • Haasbiefstuk §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.
        • Kogelbiefstuk §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.
        • Braadvlees mager §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Braadvlees. De naam zegt het al. Laat het vlees op kamertemperateur komen, lekker kruiden met peper en zout, boter in de braadpan, goed warm laten worden, dan het vlees er in, dichtschroeien en er uit halen. Dan het water erbij in de pan, als het kookt het vlees er weer in, het vuur zachtjes zetten, doe er nog wat kruiden bij en dan lekker lang (2,5 a 3 uur) laten pruttelen.

          € 2,45 / 100 g

          gramo
        • Duitse biefstuk §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Het vlees voor deze uitzonderlijk lekkernij wordt gesneden van de biefstuk (beste kwaliteit) of de rosbiefdelen. Volgens Duits recept moet het vlees fijngehakt worden. De stukjes die dan overblijven zijn onregelmatig van vorm, maar verliezen door deze werkwijze niet aan kwaliteit. De kruiding is per slager verschillend, maar is pittig en er wordt vaak knoflook gebruikt. De Duitse biefstuk wordt tot een bal gekneed en zo gebakken. Kneed niet te lang want dan kneed je de eiwitten los en dan kan het vlees taaier worden.

          € 2,20 / pieza

          pieza
        • Runderhamburger §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees.

          € 1,90 / pieza

          pieza
        • Magere runderlappen §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Mager suddervlees wat minder gemarmerd is dan riblappen en sukadelappen.

          € 2,45 / 100 g

          gramo
        • Ossenstaart §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 2,25 / 100 g

          gramo
        • Pepersteak §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Heerlijk malse pepersteak met versgemalen peper.

          € 4,43 / 150 g

          x 150 g
        • Rib-eye §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.
        • Riblap fijn §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 2,25 / 100 g

          gramo
        • Rosbief §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 3,00 / 100 g

          gramo
        • Runderentrecôte §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.
        • Runderpoulet §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 2,45 / 100 g

          gramo
        • Runderschnitzel §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Runderschnitzels worden ook bieflappen of baklappen genoemd en worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten.
        • Rundertong §

          Rundertong is een smaakvolle 'vergeten' vleessoort. In het buitenland en met name Frankrijk is het een delicatesse die ook als hoofdmaaltijd gegeten wordt. De rundertong weegt ongeveer 2 kilo. Wrijf de tong voor het koken stevig in met zout en laat hem na het koken even liggen.

          € 29,90 / ±2,0 kg

          pieza
        • Sucadelap §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.
        • Zijlende §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Het vaste zijdeel van de dikke lende. het is uitstekend geschikt voor het maken van lekker biefstukken, maar ook op de barbecue is het een gemakkelijk te bereiden stuk vlees dat van binnen best een klein beetje rauw mag blijven.

          € 3,95 / 100 g

          gramo
        • Carpaccio §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          De originele carpaccio wordt gesneden van de ossenhaas. Dit is het fijnste stuk vlees van het rund.

          € 5,25 / pieza

          pieza
        • Carpacciorolletje §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Runderrolletje met pesto, pijnboompitten en kaas.

          € 6,50 / 200 g

          x 200 g
        • Côte de boeuf met bot §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Botermals Nederlands rundvlees, 32 dagen gerijpt in onze rijpingskast.

          € 47,40 / ±1.200 g

          pieza
        • Cote de boeuf zonder been §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Botermals Nederlands rundvlees, 32 dagen gerijpt in onze rijpingskast.

          € 39,50 / kilo

          kilo
        • Haasbiefstuk aan een stuk §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.
        • Picanha §

          Botermals stuk staartstuk / rosbief met een vetlaag.

          € 24,75 / 500 g

          x 500 g
        • Rosbief aan een stuk §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.
      • carne de cerdo §

        indisponible el: 21 - 31 diciembre

        • Varkensfilet §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Een klassieker. Varkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z'n geheel te braden in de pan of oven.

          € 1,89 / 100 g

          gramo
        • Varkensfricandeau §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 1,99 / 100 g

          gramo
        • Varkenshaas §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 2,25 / 100 g

          gramo
        • Varkenslever §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Gebakken lever is een goede bron van mineralen en vitaminen én nog lekker ook.

          € 0,85 / 100 g

          gramo
        • Varkensoester §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Varkensoester is gesneden van de achterham. Een varkensoester is klein, maar fijn. Wentel het vlees voor het bakken door de bloem. Dit voorkomt uitdroging en levert een smakelijke gebonden jus op.

          € 1,99 / 100 g

          gramo
        • Varkenspoulet §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Varkenspoulet zijn kleine, magere stukjes varkensvlees. Het is uitermate geschikt om te gebruiken als vlees in de bami of nasi.

          € 1,75 / 100 g

          gramo
        • Haaskarbonade §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 2,70 / 200 g

          x 200 g
        • Halslapje §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Halslappen zijn malse stukken van de nek of de hals.

          € 2,06 / 120 g

          x 120 g
        • Hamlap §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 1,99 / 100 g

          gramo
        • Hamschijf §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Hamschijf wordt ook verkocht als ‘hips’ en in Duitsland als ‘Eisbein’. ‘Eisbein’ is licht gepekeld. Hamschijf smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en maaltijdsoepen. Het onderste gedeelte van het vlees is uitstekend geschikt voor soep.

          € 1,20 / 100 g

          gramo
        • Katenhaas §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Gemarineerde varkenshaas met katenspek.

          € 2,25 / 100 g

          gramo
        • Krabbetje §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Een krabbetje (meestal: krabbetjes) is een benaming voor de rib met vlees van een geslacht varken. Krabbetjes worden vaak als ingrediënt aan erwtensoep toegevoegd. In tegenstelling tot spareribs worden krabbetjes niet geroosterd maar gekookt.

          € 1,50 / 100 g

          gramo
        • Procureur §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          De procureur ligt meteen achter de kop. Daarnaast is het een mooi gemarmerd stuk vlees. Nooit droog en heeft erg veel smaak.

          € 1,72 / 100 g

          gramo
        • Ribkarbonade §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 2,78 / 200 g

          x 200 g
        • Schouderkarbonade §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 3,41 / 235 g

          x 235 g
        • Shoarmavlees §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.

          € 1,95 / 100 g

          gramo
        • Speklap met zwoerd §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort. Het zwoerd geeft een extra lekkere smaak aan het vlees, zodra krokant gebakken.

          € 1,25 / 100 g

          x 100 g
        • Speklap zonder zwoerd §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort.

          € 1,59 / 100 g

          x 100 g
        • Varkensschnitzel gepaneerd §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Zacht van smaak en zonder vet.

          € 2,99 / 150 g

          x 150 g
        • Varkensschnitzel ongepaneerd §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 2,99 / 150 g

          x 150 g
      • pollo §

        indisponible el: 21 - 31 diciembre

        • Gegrilde drumstick §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Gegrilde kippenpoot, ook wel drumsticks genaamd.

          € 1,45 / 100 g

          gramo
        • Gegrilde kippenbout §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Heerlijke malse kippenbout. Gewild op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 1,25 / 100 g

          gramo
        • Gerookte kipfilet §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Malse kipfilet gerookt op hout. Gerookte kipfilet is direct te verwerken in een salade of lekker als tussendoor.

          € 2,30 / 100 g

          gramo
        • Kipdijen §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Kipdijen is het bovenste deel van de poot.

          € 1,55 / 100 g

          gramo
        • Kipdrumsticks §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 0,99 / 100 g

          gramo
        • Kipgehakt §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Kipgehakt is een stuk lichter en slanker dan rundergehakt.

          € 1,35 / 100 g

          gramo
        • Kippenbout §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          De achterpoot van een kip staat bekend als de kippenbout. Hij wordt geleverd met vel en been. Kippenbout is populair op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 0,99 / 100 g

          gramo
        • Krokante kipschnitzel §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Een heerlijke kipschnitzel in een krokant jasje.

          € 2,19 / 125 g

          x 125 g
        • TV-sticks §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Lekkere gekruide kipsnacks als hapje voor bij de borrel of als tussendoortje.

          € 0,89 / 100 g

          gramo
      • ternera §

        indisponible el: 21 - 31 diciembre

        • Kalfsfricandeau §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Fricandeau is, net als kalfsoesters en schnitzels, gesneden van het lendestuk (dikke lende).

          € 3,65 / 100 g

          gramo
        • Kalfslap §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Kalfslapjes zijn gesneden van de ronde fricandeau van de achterbil.

          € 2,25 / 100 g

          gramo
        • Kalfslever §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Kalfslever is de fijnste en volgens kennis de lekkerste soort lever, met een zeer verfijnde smaak. Hoeft alleen om en om gebakken te worden. Verwijder voor het bakken wel het vlies of laat dat door de slager doen. Het vlies is niet eetbaar en als het blijft zitten trekt de plak krom bij het bakken.

          € 3,70 / 100 g

          gramo
        • Kalfsoester §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Kalfsoester is in feite de biefstuk van het kalf. De kalfsoester komt uit het spierstuk, bevat weinig tot geen bindweefsel en heeft een zeer fijne vleesdraad. Een heerlijk mals stukje vlees van superieure kwaliteit.
        • Kalfsschenkel (ossobuco) §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Kalfsschenkel bestaat uit bindweefsel rijk soepvlees en een bot dat het mergpijpje wordt genoemd. Het been en de merg zijn verantwoordelijk voor de rijke smaak van dit product. Deze geur- en smaakstoffen komen vrij na langdurig trekken of koken. Schenkel kan ook worden gebruikt voor stoofschotels. In de Italiaanse keuken wordt van de kalfs-achterschenkel Ossobucco gemaakt. Bij het bereiden van Ossobucco is het raadzaam om het vetrandje in te snijden. Dan trekt het vlees niet krom.

          € 2,70 / 100 g

          gramo
        • Kalfsschnitzel §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.
        • Kalfspoulet §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Poulet is zeer mager, waardoor de blokjes niet alleen geschikt zijn voor een mooie bouillon, maar ook voor goulash, ragouts, kroketten, bitterballen en in ovenschotels. Alleen kalfspoulet en de fricandeaudelen zijn geschikt voor fondue en gourmet.

          € 2,25 / 100 g

          gramo
      • carne de cordero §

        indisponible el: 21 - 31 diciembre

        • Lamsbout met been §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Door het bot is het vlees veel smakelijker en sappiger. Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst.

          € 3,75 / 100 g

          gramo
        • Lamsbout zonder been §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst.

          € 4,25 / 100 g

          gramo
        • Lamsfilet §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Dit is het magere stukje vlees uit de rug van het lam. Dit stukje vlees is zonder vet en te bereiden als biefstuk.

          € 5,50 / 100 g

          gramo
        • Lamshaas §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          De lamshaas is het zachtste stukje vlees van het lam. Het vlees is uit de rug gesneden en bevat geen spieren of zeentjes. Lamshaasjes zijn de zachtste stukjes van het lam. Lamshaas is niet alleen heerlijk mals maar ook supersnel klaar te maken. Honingtijmsaus met een vleugje sinaasappel past er uitstekend bij.

          € 5,50 / 100 g

          gramo
        • Lamsrack §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 5,95 / 100 g

          gramo
      • rápido y listo para cocinar §

        indisponible el: 21 - 31 diciembre

        • Filetlapje §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Het filetlapje is een mooi mager stukje vlees gesneden van de rug van het varken.

          € 1,89 / 100 g

          gramo
        • Roomschnitzel §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Heerlijk vers en mals, gemakkelijk en snel klaar.

          € 2,18 / 150 g

          x 150 g
        • Tartaartje §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Een tartaartje is gemaakt van 100% mager rundvlees.

          € 2,20 / pieza

          pieza
        • Gehaktbal §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 2,18 / 150 g

          x 150 g
      • suministros sopa §

        indisponible el: 21 - 31 diciembre

        • Soepvlees §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Poulet, soep- of bouillonvlees is allemaal hetzelfde. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon. Zet het vlees altijd op in koud water wanneer je het voor bouillon wilt gebruiken. Het vocht mag niet koken. De smaakstoffen trekken dan optimaal in de bouillon. Voor ragouts moeten die juist in het vlees blijven, daarvoor moet het vlees in warm water opgezet worden.

          € 2,45 / 100 g

          gramo
        • Mergpijp §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Het mergpijpje is een runderbeen gezaagd van de bovenpoot van de koe. Ideaal om te gebruiken voor een heerlijke bouillon.

          € 1,50 / pieza

          pieza
        • Runderschenkel §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Schenkels zijn afkomstig van de bovenpoot. Ze bestaan uit vlees met been en merg. De lekkerste en krachtigste soepen en bouillons krijgt u door schenkels lang op te zetten.

          € 1,50 / 100 g

          gramo
      • picado §

        indisponible el: 21 - 31 diciembre

        • Varkenssaucijs §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Een varkenssaucijs is meestal samengesteld uit varkensgehakt met kruiden. Gewicht circa 100 gram.

          € 1,40 / pieza

          pieza
        • Kindersaucijs §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Een heerlijk kindersaucijsje van kalfsvlees. Gewicht circa 100 gram.

          € 1,75 / pieza

          pieza
        • Blinde vink §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          De naam 'blinde' vink is ontstaan omdat het gehakt niet zichtbaar is. Blinde vink is gemaakt van gekruid gehakt omwikkeld met een dun lapje vlees. Gewicht circa 150 gram.

          € 1,65 / 100 g

          gramo
        • Rundersaucijs §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Heerlijk ambachtelijke rundersaucijs. Gewicht circa 100 gram.

          € 1,75 / pieza

          pieza
        • Rundertartaar §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Keimager gemalen rundvlees of gemalen biefstuk in het geval van de biefburger vormt de basis voor deze smakelijke schijf. Er mag beslist geen andere vleessoort in voorkomen en het van nature aanwezige vet mag maximaal 10% bedragen. De schijfjes mogen van binnen best een beetje rosé blijven. Dat komt de smaak alleen maar ten goede. Ze laten zich uitstekend combineren met alle mogelijk sauzen.

          € 2,20 / pieza

          pieza
        • Duitse biefstuk §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Het vlees voor deze uitzonderlijk lekkernij wordt gesneden van de biefstuk (beste kwaliteit) of de rosbiefdelen. Volgens Duits recept moet het vlees fijngehakt worden. De stukjes die dan overblijven zijn onregelmatig van vorm, maar verliezen door deze werkwijze niet aan kwaliteit. De kruiding is per slager verschillend, maar is pittig en er wordt vaak knoflook gebruikt. De Duitse biefstuk wordt tot een bal gekneed en zo gebakken. Kneed niet te lang want dan kneed je de eiwitten los en dan kan het vlees taaier worden.

          € 2,20 / pieza

          pieza
        • Gehakt speciaal §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Gehakt van varkensvlees-kalfsvlees.

          € 1,35 / 100 g

          gramo
        • Half-om-half gehakt §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 1,25 / 100 g

          gramo
        • Rundergehakt §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 1,65 / 100 g

          gramo
        • Slavink §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek. Gewicht circa 150 gram.

          € 1,50 / 100 g

          gramo
      • snacks / aperitivos §

        indisponible el: 21 - 31 diciembre

        • Gegrilde TV-sticks §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Lekker gegrild hapje voor bij de borrel of op een verjaardag.

          € 1,15 / 100 g

          gramo
        • Gehaktballen §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Heerlijke traditionele gehaktbal. Lekker als snack.

          € 1,45 / 100 g

          gramo
        • Kipgehaktstaaf §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Ambachtelijke gehaktstaaf. Heerlijk als snack tussendoor.

          € 1,65 / 100 g

          gramo
        • Marcaboules (kip) §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Hartig worstje voor bij het aperitief of gewoon als tussendoortje. Door het kleine formaat ook perfect als hapje te serveren.

          € 5,95 / 100 g

          gramo
        • Pikantje §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Lekker pikant gedroogd worstje voor bij de borrel.

          € 1,65 / 100 g

          x 100 g
        • Snackballetjes §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Snackballetjes zijn lekker als borrelhapje, maar ook als avondeten, geserveerd met bijvoorbeeld een lekkere pindasaus.

          € 1,65 / 100 g

          gramo
        • Spare-ribs §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Spare-ribs in een heerlijk zoete marinade.

          € 1,75 / 100 g

          gramo
        • Worstenbroodje §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Het Brabants worstenbroodje is een typisch broodje uit de provincie Noord-Brabant. Het broodje is ongeveer vijftien centimeter lang en is gevuld met een worst van gehakt.

          € 6,50 / pieza

          pieza
        • Wrap gehakt §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Tortillawrap gevuld met het lekkerste gehakt en saus.

          € 3,45 / pieza

          pieza
        • Wrap kip §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Een lekkere wrap gevuld met pikant gekruide kipstukjes met groente en saus.

          € 3,45 / pieza

          pieza
      • embutidos §

        indisponible el: 21 - 31 diciembre

      • paté §

        indisponible el: 21 - 31 diciembre

        • Beau berry paté §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Een grove paté dat veel wordt gegeten tijdens de feestdagen.

          € 3,75 / 100 g

          gramo
        • Bourgondische paté §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Deze paté heeft als basis, afhankelijk van de gewenste kwaliteit en prijsstelling, kalfskopvlees of varkensvlees, zacht spek en kalfs- of varkenslever. Vrijwel iedere producent heeft zijn eigen kruidenmelange, maar belangrijke smaakmakers zijn peper, kardemom, foelie, majoraan, tijm en vanillesuiker. Ook worden wel citroenrasp, cognac, gefruite uitjes en eieren toegevoegd. Een deel van de grondstoffen wordt tot een gladde massa gecutterd*. Een deel van de lever en varkensvlees wordt grover gemalen en aan de gladde massa toegevoegd waardoor een grove uitstraling ontstaat. De massa wordt afgevuld in een ovenbak en daarna wordt afgekookt of gebakken.

          € 3,50 / 100 g

          gramo
        • Cranberry paté §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Voor deze zachte en romige paté wordt als basis een smeuïge smeerleverworst gebruikt. Deze worst is gemaakt van varkensvlees, varkenslever en zacht spek. Het basisdeeg is heel zacht gekruid zodat de smaak van de varkenlever mooi herkenbaar blijft. Aan het nog warme deeg worden zacht gegaarde cranberry's toegevoegd. Het warme deeg wordt in een vorm gegoten. Na het opstijven wordt de stevige paté uit de vorm geklopt en afgegarneerd met een mooie bruine gelatine en cranberry's.

          € 3,50 / 100 g

          gramo
        • Notenpaté §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Verse paté met noten. Feestelijk en erg lekker.

          € 3,50 / 100 g

          gramo
        • Paté uienconfijt §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Pate met uienconfituur voor een intense smaak.

          € 3,50 / 100 g

          gramo
        • Roompaté §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Lekker smeuïge roompaté.

          € 3,25 / 100 g

          gramo
      • rollitos §

        indisponible el: 21 - 31 diciembre

      • salchicha §

        indisponible el: 21 - 31 diciembre

        • Verse worst (fijn) §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.

          € 1,40 / 100 g

          gramo
      • embutido de hígado §

        indisponible el: 21 - 31 diciembre

        • Berlinerworst §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          De basis van deze Duitse leverworstvariant bestaat uit spek van de kinnebak van het varken, varkensvlees en lever.

          € 2,05 / 100 g

          gramo
        • Hausmacher §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Een unieke grove leverworst met stevige smaak.

          € 2,25 / 100 g

          gramo
        • Kalfsleverworst §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Eigenlijk is de kalfsleverworst een verfijnde en wat luxere vorm van de gewone leverworst.

          € 1,59 / 100 g

          gramo
        • Likkepot §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Likkepot is saskische leverworst met een saus van mayonaise, kruiden, verse uitjes en paprika.

          € 2,35 / 100 g

          gramo
      • salchicha ahumada §

        indisponible el: 21 - 31 diciembre

        • Rookworst §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 3,88 / ±250 g

          pieza
      • salchichas cocidas §

        indisponible el: 21 - 31 diciembre

        • Knakworst §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          De knakworst is een kleine, dunne worst die zowel koud als warm op of zonder een broodje als snack gegeten kan worden.

          € 5,95 / pieza

          pieza
      • salchichón §

        indisponible el: 21 - 31 diciembre

        • Cacciatore §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          De meest bekende droge worst uit Italië. Lekker voor bij de borrel.

          € 6,95 / pieza

          pieza
        • Fuet §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Fuet, letterlijk 'zweep', is een Catalaanse lange, dunne, gefermenteerde en gedroogde worst. Deze heeft een licht zoete, licht gepeperde smaak. De worst valt op door zijn dunne vorm en het schimmellaagje dat tijdens het drogen ontstaat.

          € 5,95 / pieza

          pieza
        • Ringworst §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Worst van geselecteerd varkensvlees -en spek, op smaak gebracht met een in huis ontwikkelde traditionele kruidensamenstelling.

          € 8,95 / pieza

          pieza
        • Saltufo §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          De saltufo is een specialiteit met echte Italiaanse ingrediënten. De saltufo is een heerlijke salamikogel met echte zomertruffels en omringd met echte Parmezaanse kaas uit Parma (Italië).

          € 7,95 / pieza

          pieza
      • salsa §

        indisponible el: 21 - 31 diciembre

        • Barbecuesaus §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Barbecuesaus is een van de sauzen die bijna overal op tafel staat tijdens het barbecuen. Deze zoete en vaak ietwat pittige saus is heerlijk bij veel soorten vlees.

          € 1,50 / 100 g

          gramo
        • Cognacsaus §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Heerlijke cognacsaus met een zoete smaak. Lekker bij veel vleessoorten.

          € 2,50 / 100 g

          gramo
        • Gembersaus §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Heerlijke saus met een sterke maar aangename gembersmaak.

          € 2,50 / 100 g

          gramo
        • Knoflooksaus §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 1,50 / 100 g

          gramo
        • Kruidenboter §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Kruidenboter is boter met tuinkruiden zoals peterselie, bieslook en knoflook. Deze kruiden worden heel fijn gesneden en vervolgens door de boter gemengd.

          € 2,15 / 100 g

          gramo
        • Mosterd-dille dressing §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Heerlijk smaakvolle dressing van mosterd en dille. Past goed bij veel soorten vis maar is ook lekker door een salade.

          € 6,50 / pieza

          pieza
        • Mosterdsaus §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Heerlijk romige mosterdsaus.

          € 2,50 / 100 g

          gramo
        • Pepersaus §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Heerlijk romige pepersaus voor bij uw vleesgerecht.

          € 2,50 / 100 g

          gramo
        • Preiselbeere §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          De preiselbeer (ook wel vossenbes genoemd) is een gewaardeerde en geliefde vrucht die vooral bij wildgerechten wordt geserveerd.

          € 1,60 / 100 g

          gramo
        • Ravigottesaus §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Ravigottesaus komt uit de klassieke Franse keuken en wordt gemaakt op basis van vinaigrette. Aan deze vinaigrette worden kappertjes, tuinkruiden en gesnipperde ui toegevoegd.

          € 1,20 / 100 g

          gramo
        • Satésaus §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Satésaus, of pindasaus, een populaire saus en heerlijk bij veel gerechten.

          € 2,15 / 100 g

          gramo
        • Tzatziki §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Tzatziki is een traditioneel Grieks gerecht, dat bereid wordt met Griekse yoghurt, knoflook, komkommer, olijfolie en kruiden, zoals dille en een beetje peterselie.

          € 2,05 / 100 g

          gramo
        • Zigeunersaus §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre
          Heerlijke pikante saus met peper.

          € 1,50 / 100 g

          gramo
      • huevos §

        indisponible el: 21 - 31 diciembre

        • Scharreleieren §

          indisponible el: 21 - 31 diciembre

          € 0,45 / pieza

          pieza