Carregando...
    • Steenstraat 16, 5961 EV Horst
    • Steenstraat 16, 5961 EV Horst
      segunda-feira 22-09-2025:12:00-17:30terça-feira 23-09-2025:08:00-17:30
      quarta-feira 24-09-2025:08:00-17:30quinta-feira 25-09-2025:08:00-17:30
      sexta-feira 26-09-2025:08:00-17:30sábado 27-09-2025:08:00-16:00
      domingo 28-09-2025:fechadosegunda-feira 29-09-2025:12:00-17:30
      terça-feira 30-09-2025:08:00-17:30quarta-feira 01-10-2025:08:00-17:30
      quinta-feira 02-10-2025:08:00-17:30sexta-feira 03-10-2025:08:00-17:30
      sábado 04-10-2025:08:00-16:00domingo 05-10-2025:fechado
    • Steenstraat 16, 5961 EV Horst
      segunda-feira 22-09-2025:13:00-17:30terça-feira 23-09-2025:10:00-17:30
      quarta-feira 24-09-2025:10:00-17:30quinta-feira 25-09-2025:10:00-17:30
      sexta-feira 26-09-2025:10:00-17:30sábado 27-09-2025:10:00-16:00
      domingo 28-09-2025:segunda-feira 29-09-2025:13:00-17:30
      terça-feira 30-09-2025:10:00-17:30quarta-feira 01-10-2025:10:00-17:30
      quinta-feira 02-10-2025:10:00-17:30sexta-feira 03-10-2025:10:00-17:30
      sábado 04-10-2025:10:00-16:00domingo 05-10-2025:
    • segunda-feira 22-09-2025:13:30-16:30terça-feira 23-09-2025:
      quarta-feira 24-09-2025:13:30-16:30quinta-feira 25-09-2025:
      sexta-feira 26-09-2025:13:30-16:30sábado 27-09-2025:
      domingo 28-09-2025:segunda-feira 29-09-2025:13:30-16:30
      terça-feira 30-09-2025:quarta-feira 01-10-2025:13:30-16:30
      quinta-feira 02-10-2025:sexta-feira 03-10-2025:13:30-16:30
      sábado 04-10-2025:domingo 05-10-2025:
    • região de entregataxa de entregavalor mínimo do pedido
      Horst aan de Maas€ 3,50€ 26,00
      • balcão
        • dinheiro a vista
        • débito online
        • terminal de pagamento
      • entrega
        • dinheiro a vista
        • débito online
        • terminal de pagamento
    • informações sobre alérgenos e nutrição podem ser solicitadas por telefone durante o horário de funcionamento via +31 77 398 1293

    • Verse maaltijden uit eigen keuken!
      Vers bereid, met verse ingrediënten. U heeft de keuze uit een klein portie van 400 gram, een middel portie van 500 gram en een bourgondische portie van 700 gram. Onze maaltijden zijn 3 dagen houdbaar in de koelkast. U kunt de maaltijden ook invriezen. Alle gerechten worden geleverd in een magnetronbestendige verpakking. Magnetron instellen op 600 watt. Klein portie is klaar in 3 minuten; overige porties in 5 minuten.

      • Zelf samenstellen §

        Stel zelf uw maaltijd samen. Zo krijgt u exact wat u graag wilt hebben. U heeft de keuze uit een klein portie van 400 gram, een middel portie van 500 gram en een bourgondische portie van 700 gram. Onze maaltijden zijn 3 dagen houdbaar in de koelkast. U kunt de maaltijden ook invriezen. Alle gerechten worden geleverd in een magnetronbestendige verpakking. Magnetron instellen op 600 watt. Klein portie is klaar in 3 minuten; overige porties in 5 minuten.


      • carne de porco §


        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 7,44 / ±300 g

          peça
        • Kophaas §

          De varkenskophaas is het meest geschikt voor de fondue. Het vlees is bijzonder zacht en laat zich gemakkelijk in blokjes snijden.

          € 4,22 / ±200 g

          peça
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.
        • Varkensschnitzel gepaneerd §

          Zacht van smaak en zonder vet.

          € 3,83 / ±175 g

          peça
        • Varkensschnitzel ongepaneerd §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 3,26 / ±175 g

          peça
        • Wienerschnitzel §

          In Nederland wordt voor de Wienerschnitzel vaak een lapje van de varkensfricandeau gebruikt. Keimager en mals.

          € 3,83 / ±175 g

          peça
        • Bami/ nasivlees §

          Nasi/bamivlees wordt meestal gemaakt van iets doorregen varkensvlees. Het vlees kan bij aankoop al iets gekruid of gemarineerd zijn, waardoor het zó gebruikt kan worden.

          € 1,60 / 100 g

          grama
        • Beenham heel §

          Deze ham, die wordt vervaardigd van de achterbout van een varken waaruit de beenderen zijn verwijderd en waarvan het bovenste schnitzeldeel is verwijderd. Aan de buitenzijde blijft het zwoerd en het dunne spek zitten. Het vlees wordt ingespoten met pekel en blijft aansluitend enkele dagen in deze lichte pekel liggen. Voor een aparte smaak kan de ham ingewreven worden met Provençaalse kruiden. Vervolgens wordt de ham omwikkeld met varkensnet en langzaam gegaard.

          € 19,35 / ±900 g

          peça
        • Blinde vink §

          De naam 'blinde' vink is ontstaan omdat het gehakt niet zichtbaar is. Blinde vink is gemaakt van gekruid gehakt omwikkeld met een dun lapje vlees.

          € 2,08 / ±125 g

          peça
        • Halslap §

          Mals varkenslapje gesneden van de nek van het varken.
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.
        • Houthakkerssteak §

          Schouderkarbonade zonder been, gekruid met een lapje ontbijtspek.

          € 3,06 / ±150 g

          peça
        • Reepjes naturel §

          Heerlijk malse met de hand gesneden varkensvleesreepjes.

          € 1,38 / 100 g

          grama
        • Shoarmareepjes §

          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.

          € 1,49 / 100 g

          grama
        • Spareribs gebraden §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest voor varkensribben. Gemarineerd zijn spareribs nog lekkerder.

          € 10,30 / ±500 g

          peça
        • Spareribs vers §

          Deze spareribs zijn vers/rauw en kun je zelf naar smaak marineren en/of bereiden.

          € 8,20 / ±500 g

          peça
        • Speklap §

          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort.
        • Steelkotelet §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 4,65 / ±250 g

          peça
        • Varkenscordon bleu §

          De cordon bleu is een gemarineerd varkensfiletlapje gevuld met ham en kaas.

          € 3,65 / ±180 g

          peça
        • Varkenshaas op stok §

          Varkenshaas op stok is een spies met varkenshaas gemarineerd en gevuld met zongedroogde tomaat, deze is omwikkeld met ontbijtspek.

          € 3,99 / ±140 g

          peça
        • Varkenshaaspuntjes §

          Kleine stukjes varkenshaas, zacht van smaak en heerlijk in Chinese of Indische gerechten.

          € 2,11 / 100 g

          grama
        • Varkenshiel §

          Varkenshiel smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en in maaltijdsoepen.

          € 6,54 / ±600 g

          peça
        • Varkenspoulet §

          Varkenspoulet zijn kleine, magere stukjes varkensvlees. Het is uitermate geschikt om te gebruiken als vlees in de bami of nasi.

          € 1,38 / 100 g

          grama
        • Varkenssaucijs §

          Een varkenssaucijs is meestal samengesteld uit varkensgehakt met kruiden.

          € 1,66 / ±120 g

          peça
        • Vet spek gezouten §

          Vet spek is mooi blank van kleur en uitstekend geschikt in dunne plakjes of dobbelsteentjes uit te bakken.

          € 1,82 / 100 g

          grama
        • Vleesribjes §

          Aan de voorkant van de varkensbuik zitten een aantal kleine ribbetjes die apart worden losgesneden om als krabbetjes dienst te doen. Ze kunnen gegrild, gebakken of gekookt gegeten worden.

          € 1,09 / 100 g

          grama
        • Zuurkoolspek §

          Gerookt spek speciaal voor zuurkool.

          € 5,38 / 250 g

          grama
      • carne de vaca §


        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 7,44 / ±175 g

          peça
        • Ossenhaas §

          Ossenhaas is heerlijk mals en niet voor niets het mooiste deel van het rund. Tournedos is hetzelfde als biefstuk van de haas. Een dubbele tournedos is een chateaubriand. Het gewicht van een hele ossenhaas is ongeveer tussen de twee en vijf kilo.
        • Rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.
        • Rosbiefsteak §

          Rosbieflapjes zijn gesneden van mager rundvlees, vol van smaak en heerlijk mals. Dun gesneden, dus in een handomdraai op tafel.

          € 5,69 / ±175 g

          peça
        • Runderschnitzel §

          Runderschnitzels worden ook bieflappen of baklappen genoemd en worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten.

          € 4,88 / ±150 g

          peça
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 12,75 / ±300 g

          peça
        • Stooflap §

          Van de klapstuk kan je heel mooie stooflappen snijden. Deze vallen in dezelfde categorie als de doorregen runderlappen. de draad van het vlees is echter vaak wat fijner maar daar staat tegenover dat er meer bindweefsel aanwezig is.

          € 3,15 / ±140 g

          peça
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 6,88 / ±250 g

          peça
        • Bavette §

          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Het heeft een lange en grove draad. De bavette is botermals en wordt gebruikt in de lekkerste gerechten.

          € 8,13 / ±250 g

          peça
        • Beefburger §

          Gemaakt van 100% rosbief.

          € 2,50 / peça

          peça
        • Black Angus burger §

          Huisgemaakte Black Angus burger.

          € 5,22 / ±130 g

          peça
        • Carpaccio §

          De originele carpaccio wordt gesneden van de ossenhaas. Dit is het fijnste stuk vlees van het rund.

          € 4,50 / porção

          porção
        • Ribeye §

          Zo mals en vol van smaak, minimaal twee maanden gerijpt.

          € 13,13 / ±250 g

          peça
        • Riblap §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 8,25 / ±300 g

          peça
        • Runderpoulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 2,50 / 100 g

          grama
        • Rundersaucijs §

          Saucijsjes worden gemaakt van mager rundvlees dat lekker is gekruid.

          € 2,22 / ±120 g

          peça
        • Runderschenkel §

          Schenkels zijn afkomstig van de bovenpoot. Ze bestaan uit vlees met been en merg. De lekkerste en krachtigste soepen en bouillons krijgt u door schenkels lang op te zetten.

          € 6,83 / 350 g

          grama
        • Steak Argentina §

          Heerlijke gemarineerde Argentijnse steak.

          € 2,50 / peça

          peça
      • frango §


        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 3,58 / ±200 g

          peça
        • Dijenvlees §

          Kipdijfilet is mager vlees met een klein beetje vet. Het is heel mals en heeft meer smaak dan de gewone kipfilet.

          € 1,62 / 100 g

          grama
        • Gemarineerde kipfilet §

          Heerlijk malse kipfilet met de smaak van Italië.

          € 4,16 / ±200 g

          peça
        • Kip op stok §

          Heerlijke kipfilet op een stokje. Keuze uit naturel of gemarineerd.

          € 2,48 / ±100 g

          peça
        • Gegrilde drumstick §

          Gegrilde kippenpoot, ook wel drumsticks genaamd.

          € 6,60 / 4 peças

          x 4 peças
        • Gerookte kipfilet §

          Malse kipfilet gerookt op hout. Gerookte kipfilet is direct te verwerken in een salade of lekker als tussendoor.

          € 6,30 / ±225 g

          peça
        • Kip krokant §

          Een heerlijke kipschnitzel in een krokant jasje.

          € 2,19 / ±100 g

          peça
        • Kipdrumsticks §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 1,14 / ±125 g

          peça
        • Kippenbout §

          De achterpoot van een kip staat bekend als de kippenbout. Hij wordt geleverd met vel en been. Kippenbout is populair op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 2,50 / ±275 g

          peça
        • Kippenpoot gegrild §

          Een heerlijk gebraden kippenpootje, lekker als snack, bij de maaltijd of als tussendoortje.

          € 3,30 / ±200 g

          peça
        • Scharrelbout §

          Goede bevleesde malse kippenbout van de scharrelkip.

          € 4,84 / ±325 g

          peça
        • Scharrelkipfilet §

          Heerlijke malse kipfilet van de scharrelkip. Natuurlijk gedrag en voeding zorgen voor een betere kwaliteit scharrelvlees.

          € 6,62 / ±225 g

          peça
      • rápido e pronto para cozinhar §


        • Baconburger §

          Een zacht gekruid gehaktmengsel, belegd met een plak bacon.

          € 2,09 / ±140 g

          peça
        • Gehaktbal §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 1,45 / ±120 g

          peça
        • Gehaktcordon bleu §

          Het varkensvlees wordt, vermengd met kruiden en het zout, fijn gemalen. Daarna worden de schijven met de hand gevormd of wordt het deeg afgestopt in een kunsstof darm en aangevroren waarna de 'paal' (slagerstaal) wordt gesneden op de snijmachine. Op de plak wordt een een plakje kaas en ham gelegd en vervolgens wordt de schijf dubbel geklapt en worden de randen goed dichtgedrukt. Daarna wordt de gehaktcordonbleu gepaneerd.

          € 2,04 / ±100 g

          peça
        • Hamburger §

          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees. Niet van de biefstukdelen maar meer van de wat doorregen delen van de voorkant van het rund. Het vet en meegemalen bindweefsel geeft wel extra smaak aan deze lekkernij die met name tussen een broodje en op de barbecue zeer geliefd is. Het vlees is niet zo mager als een tartaartje want dan wordt het veel te droog. Bak deze runderspecialiteit zeker niet te gaar. Aan de originele hamburger mag absoluut geen varkensvlees worden toegevoegd.

          € 1,76 / ±100 g

          peça
        • Jasmijntje §

          Een gehaktrolletje van lekker gekruid varkensgehakt.

          € 1,59 / ±120 g

          peça
        • Julianburger §

          Een schijf van fijn gemalen gehakt vermengd met kruiden en zout.

          € 1,75 / ±125 g

          peça
        • Kip ham kaas §

          Mooie plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Op een helft van de lap gaat een plak kaas en een plak gekookte ham. Daarna wordt de plak dichtgeslagen, vastgestoken met een prikker en gepaneerd.

          € 1,92 / ±85 g

          peça
        • Kipsatéschnitzel §

          Satéschnitzel van kip met een vulling van zacht pittige satésaus.

          € 2,04 / ±100 g

          peça
        • Kipschnitzel §

          De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet en daarna gepaneerd. Bak de schnitzel niet al te hard aan want dan verbrandt het paneermeel. Een verse schnitzel heeft mooi droog paneermeel.

          € 1,98 / ±85 g

          peça
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 1,54 / ±125 g

          peça
        • Tartaartje §

          Een tartaartje is gemaakt van 100% mager rundvlees.

          € 2,41 / ±125 g

          peça
        • Vega groenteschijf §

          Vegetarische burger met groenten. Heerlijk tussen een broodje.

          € 1,85 / peça

          peça
        • Vega hamburger §

          Een heerlijke vegetarische burger.

          € 1,85 / peça

          peça
      • roulades §


      • picado §


        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 1,65 / 100 g

          grama
        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 1,75 / 100 g

          grama
        • Varkensgehakt §

          Varkensgehakt bestaat volledig uit varkensvlees. Varkensgehakt lijkt vaak wat vetter dan de andere gehaktsoorten. Het voordeel van het zachte vet is dat het gemakkelijk uitbakt en de bal gehakt verlaat. Na het bakken is het vlees daardoor smeuïger en bevat toch minder vet dan voor het bakken.

          € 1,21 / 100 g

          grama
        • Stroganoffgehakt §

          Panklaar gehakt, a la stroganoff.

          € 1,64 / 100 g

          grama
      • salsicha §


        • Braadworst half om half §

          Een verse worst gemaakt van varkens- en rundvlees.
        • Braadworst §

          Braadworst is gemaakt van gemalen, en soms gekruid, vlees. Bij de bereiding in de pan is de worst eerst dichtgeschroeid in hete boter en daarna ongeveer 15 minuten gebraden. Braadworst op de BBQ vraagt om een andere bereiding, blancheer de worst eerst halfgaar in warme bouillon.
        • Balkenbrij §

          Balkenbrij is een oud gerecht dat vooral in het najaar en in de winter wordt gegeten. Een typisch streekgerecht en iedere regio heeft zijn eigen variant. Je kunt het zo eten maar het is ook erg lekker op een plak brood.

          € 6,35 / ±500 g

          peça
      • chouriço §


        • Rookworst §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 5,38 / ±250 g

          peça
      • linguiça de fígado §


        • Leverworst §

          Fijn gemalen leverworst. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en slagerszout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van slagerszout krijgt de worst haar roze kleur.

          € 2,66 / ±200 g

          peça
        • Kalfsleverworst §

          Eigenlijk is de kalfsleverworst een verfijnde en wat luxere vorm van de gewone leverworst.

          € 3,88 / ±250 g

          peça
        • Hausmacher §

          Een unieke grove leverworst met stevige smaak.

          € 2,17 / 100 g

          grama
      • suprimentos de sopa §


        • Mergpijp §

          Het mergpijpje is een runderbeen gezaagd van de bovenpoot van de koe. Ideaal om te gebruiken voor een heerlijke bouillon.

          € 2,50 / peça

          peça
        • Soepballetjes §

          Kleine met de hand gevormde balletjes van mager rundvlees.Het gehakt is gekruid en kan zo aan de soep worden toegevoegd.

          € 2,50 / ±125 g

          peça
        • Soepvlees §

          Poulet, soep- of bouillonvlees is allemaal hetzelfde. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon. Zet het vlees altijd op in koud water wanneer je het voor bouillon wilt gebruiken. Het vocht mag niet koken. De smaakstoffen trekken dan optimaal in de bouillon. Voor ragouts moeten die juist in het vlees blijven, daarvoor moet het vlees in warm water opgezet worden.

          € 2,25 / 100 g

          grama
        • Soepvlees met been §

          Poulet, soep- of bouillonvlees is allemaal hetzelfde. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon. Zet het vlees altijd op in koud water wanneer je het voor bouillon wilt gebruiken. Het vocht mag niet koken. De smaakstoffen trekken dan optimaal in de bouillon. Voor ragouts moeten die juist in het vlees blijven, daarvoor moet het vlees in warm water opgezet worden.

          € 11,25 / ±500 g

          peça
      • petiscos / aperitivos §


        • Knakworst §

          De knakworst is een kleine, dunne worst die zowel koud als warm op of zonder een broodje als snack gegeten kan worden.

          € 2,31 / 2 peças

          x 2 peças
        • Kroket §

          Een lekker krokant korstje met een smeuïge vulling.

          € 0,95 / peça

          peça
      • carnes frias §


      • BBQ Rundvlees §


        • Beefburger §

          Lekker malse burger van rundvlees.

          € 2,50 / peça

          peça
        • Black Angus hamburger §

          De Black Angus Burger heeft de smaak van gerijpt rundvlees en is lekker mals.

          € 5,22 / peça

          peça
        • Kogelbiefstuk puur §

          Malse biefstuk, puur.

          € 6,38 / ±150 g

          peça
        • Biefstuk gemarineerd §

          Malse biefstuk in een heerlijke marinade. Gewicht circa 100 gram.

          € 4,90 / ±150 g

          peça
        • Entrecôte puur §

          Dungesneden entrecôte om zelf te kruiden en/of te marineren.

          € 6,38 / ±150 g

          peça
        • Entrecôte gemarineerd §

          Dungesneden entrecôte in een heerlijke marinade.

          € 6,38 / ±150 g

          peça
        • Ribeye §

          Fijn doorregen en daardoor uitermate mals. Zeer geschikt voor zowel bakken als grillen.

          € 13,15 / ±250 g

          peça
        • Hamburger vers §

          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue.

          € 2,10 / peça

          peça
        • Baconburger §

          Een heerlijk verse runderhamburger voor de barbecue.

          € 2,50 / peça

          peça
        • Rosbief steak knoflook §

          Supersappig, kruidig stuk vlees wat prima op de barbecue te bereiden is.

          € 4,90 / ±150 g

          peça
        • Rundersaté §

          Runderspies is een spies bestaande uit malse rundvleesblokjes.

          € 3,07 / peça

          peça
      • BBQ Varkensvlees §


        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 1,54 / peça

          peça
        • Barbecueworst Tex-Mex §

          Licht pittige barbecueworst.

          € 1,54 / peça

          peça
        • Barbecueworst Tirol §

          Deze braadworstjes zijn omwikkeld met ontbijtspek en gemarineerd met een fijne marinade even op de grill en smullen maar.

          € 1,54 / peça

          peça
        • Filetlapje gyros §

          Smaakvol filetlapje met gyroskruiden. Heerlijk op de grill.

          € 2,75 / peça

          peça
        • Filetlapje knoflook-peper §

          Filetlapje gekruid met knoflook en peper.

          € 2,75 / peça

          peça
        • Filetlapje steakmarinade §

          Filetlapjes zijn gesneden van de lende of de rib van het varken.
          Het vlees is mager en heeft een fijne vleesdraad.
          Heerlijk voor op de barbecue!

          € 2,75 / peça

          peça
        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 2,40 / peça

          peça
        • Duitse frikadel §

          De Duitse frikadel is een soort Duitse versie van de Hollandse gehaktballen. Heerlijk op de barbecue.

          € 2,25 / peça

          peça
        • Houthakker barbecue §

          Schouderkarbonade zonder been, gekruid met een lapje ontbijtspek.

          € 2,75 / peça

          peça
        • Kruidengehaktstokje §

          Lekkere gehaktspies voor op de barbecue.

          € 1,85 / peça

          peça
        • Slagersfrikandel §

          Een spiesje met stukjes frikandel.

          € 1,85 / peça

          peça
        • Spareribs barbecue §

          Perfecte spareribs voor de barbecueliefhebber.

          € 14,50 / peça

          peça
        • Texas steak §

          Smaakvolle pittige steak. Heerlijk om te bereiden op de barbecue.

          € 2,40 / peça

          peça
        • Varkenshaas op stok §

          Varkenshaas op stok is een spies met gemarineerde varkenshaas omwikkeld met ontbijtspek.

          € 3,95 / peça

          peça
        • Varkenssatéstokje §

          Heerlijk spies met stukjes varkensvlees.

          € 2,95 / peça

          peça
        • Voorgebraden hamburger §

          Een heerlijke barbecuehamburger. Al voorgegaard dus zo klaar.

          € 1,65 / peça

          peça
      • BBQ Kip §


        • Kipdijspies §

          Een spies met heerlijk malse stukjes kipdij.

          € 1,65 / peça

          peça
        • Kipfilet Classic §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 2,10 / peça

          peça
        • Kipfilet Curry lemon §

          Heerlijk gemarineerd stukje kipfilet met een curry-lemon smaak.

          € 2,10 / peça

          peça
        • Kipfilet Ketjap §

          In ketjap gemarineerd mals stukje kipfilet om te grillen.

          € 2,10 / peça

          peça
        • Kipfilet Valencia §

          Gemarineerde kipfilet met Italiaanse kruiden.

          € 2,10 / peça

          peça
        • Kip op stok ongemarineerd §

          Malse kip naturel op een spies.

          € 2,50 / peça

          peça
        • Kip op stok gemarineerd §

          Gemarineerde kip op een spies.

          € 2,60 / peça

          peça
      • BBQ Vis §


        • Kabeljauwpakketje §

          Mals stukje verse kabeljauwfilet voor de visliefhebbers. Heerlijk om op de barbecue te bereiden.

          € 5,95 / peça

          peça
        • Scampispies §

          Heerlijke garnalen op een spies.

          € 3,25 / peça

          peça
        • Zalmpakketje §

          Heerlijk gekruide zalmfilet in folie.

          € 5,95 / peça

          peça
      • BBQ Vega §


        • Groenteschijf §

          De vegetariër hoeft zeker niet alleen maar stokbrood te eten op een barbecue. Deze groenteburger is heerlijk!

          € 2,45 / peça

          peça
        • Vegaburger §

          Een heerlijke vegetarische hamburger voor op de barbecue.

          € 2,45 / peça

          peça
        • Vegaspies §

          Een spiesje van drie balletjes afgewisseld met een stukje paprika.

          € 2,25 / peça

          peça
      • BBQ Stokbrood §


        • Stokbrood §

          € 2,50 / peça

          peça
        • Stokbrood gemarineerd §

          € 2,99 / peça

          peça
        • Kruidenboter §

          € 2,50 / bandeja

          bandeja
      • BBQ Salades §


        • Aardappelsalade §

          Aardappelsalade is een salade die van aardappels gemaakt wordt. In de wereld zijn er verschillende soorten aardappelsalades die ieder op een eigen manier bereid worden. U krijgt 100 gram per persoon.

          € 1,25 / pessoa

          pessoa
        • Fruitsalade §

          Een tropische verrassing: ananas, verschillende soorten meloen, kiwi, aardbeien, eigenlijk te veel om op te noemen. U krijgt 100 gram per persoon.

          € 1,75 / pessoa

          pessoa
        • Koolsalade §

          Een heerlijke salade van spitskool, atjar, verse bieslook en een saus op yoghurtbasis. U krijgt 100 gram per persoon.

          € 1,40 / pessoa

          pessoa
        • Koude schotel §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met mals rundvlees en groente en een smaakvol kruidenbouquet. U krijgt 100 gram per persoon.

          € 1,40 / pessoa

          pessoa
        • Macaronisalade §

          Macaronisalade komt uit de Italiaanse keuken en is een zeer voedzaam gerecht. U krijgt 100 gram per persoon.

          € 1,45 / pessoa

          pessoa
        • Pasta pestosalade §

          Een overheerlijke pastasalade met kip, bleekselderij, rucola, mais, paprika en uien. U krijgt 100 gram per persoon.

          € 1,65 / pessoa

          pessoa
      • BBQ Sauzen §


        • Cocktailsaus §

          Cocktailsaus is een saus die in zijn eenvoudigste vorm een mengsel van tomatenketchup met mierikswortel is.

          € 0,30 / pessoa

          pessoa
        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 0,30 / pessoa

          pessoa
        • Satésaus §

          Satésaus, of pindasaus, een populaire saus en heerlijk bij veel gerechten.

          € 0,55 / pessoa

          pessoa
        • Zigeunersaus §

          Heerlijke pikante saus met peper.

          € 0,30 / pessoa

          pessoa
      • Fondue/ Gourmetpakket §


        • Gourmet Standaard §

          • biefstuk
          • runderschnitzel
          • hamburger
          • slavink
          • minisaté
          • varkenshaas
          • fricandeau
          • gemarineerde kipfilet
          • kipfilet
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 7,25 / pessoa

          pessoa
        • Fondue Standaard §

          • biefblokjes
          • varkenshaasblokjes
          • fricandeaublokjes
          • kipfiletblokjes
          • slavink
          • 3x 2 soorten gehaktballetjes
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 7,25 / pessoa

          pessoa
      • prato de festa §


        • Het Plateau §

          Kant en klare hapjesschaal die zo op tafel kan.
          • 3 soorten salade
          • 3 soorten mini vleessnacks
          • 3 soorten luxe vleeswaren
          • olijven en tapenade
          • brood, toast en dipsaus

          € 34,95 / peça

          peça
      • panela de festa §


        • Partypan §

          Partypan met een assortiment van
          • spareribs
          • Indische balletjes
          • kip gehaktballetjes
          • kipkluifjes
          • hot en crispy chicken wings
          • mini kipsaté
          • boerenquiche
          • Joëste wors
          • inclusief flesje Dollie saus
          U krijgt circa 30 tot 45 hapjes.

          € 29,95 / peça

          peça