lunes 22-09-2025: | cerrado | martes 23-09-2025: | cerrado |
miércoles 24-09-2025: | 09:00-12:30, 13:30-17:00 | jueves 25-09-2025: | 09:00-12:30, 13:30-17:00 |
viernes 26-09-2025: | 08:00-12:30, 13:30-17:00 | sábado 27-09-2025: | 08:00-14:00 |
domingo 28-09-2025: | cerrado | lunes 29-09-2025: | cerrado |
martes 30-09-2025: | cerrado | miércoles 01-10-2025: | 09:00-12:30, 13:30-17:00 |
jueves 02-10-2025: | 09:00-12:30, 13:30-17:00 | viernes 03-10-2025: | 08:00-12:30, 13:30-17:00 |
sábado 04-10-2025: | 08:00-14:00 | domingo 05-10-2025: | cerrado |
lunes 22-09-2025: | martes 23-09-2025: | ||
miércoles 24-09-2025: | 10:00-12:30, 13:30-17:00 | jueves 25-09-2025: | 10:00-12:30, 13:30-17:00 |
viernes 26-09-2025: | 10:00-12:30, 13:30-17:00 | sábado 27-09-2025: | 10:00-14:00 |
domingo 28-09-2025: | lunes 29-09-2025: | ||
martes 30-09-2025: | miércoles 01-10-2025: | 10:00-12:30, 13:30-17:00 | |
jueves 02-10-2025: | 10:00-12:30, 13:30-17:00 | viernes 03-10-2025: | 10:00-12:30, 13:30-17:00 |
sábado 04-10-2025: | 10:00-14:00 | domingo 05-10-2025: | |
Se puede solicitar información nutricional y sobre alérgenos por teléfono durante el horario de apertura via +31 475 491 842
De bourgondische ovensteen! De smulsteen wordt gegaard in de oven op 180 graden circa 25-30 minuten. U krijgt een houder erbij zodat hij veilig op tafel gezet kan worden. Heerlijk te combineren met onze salades of met stokbrood/ breekbrood.