Laden...
    • Dorpsstraat 6, 6088 BN Roggel
    • Dorpsstraat 6, 6088 BN Roggel
      maandag 08-09-2025:geslotendinsdag 09-09-2025:gesloten
      woensdag 10-09-2025:geslotendonderdag 11-09-2025:gesloten
      vrijdag 12-09-2025:geslotenzaterdag 13-09-2025:gesloten
      zondag 14-09-2025:geslotenmaandag 15-09-2025:gesloten
      dinsdag 16-09-2025:geslotenwoensdag 17-09-2025:gesloten
      donderdag 18-09-2025:geslotenvrijdag 19-09-2025:gesloten
      zaterdag 20-09-2025:geslotenzondag 21-09-2025:gesloten
    • Dorpsstraat 6, 6088 BN Roggel
      maandag 08-09-2025:dinsdag 09-09-2025:
      woensdag 10-09-2025:donderdag 11-09-2025:
      vrijdag 12-09-2025:zaterdag 13-09-2025:
      zondag 14-09-2025:maandag 15-09-2025:
      dinsdag 16-09-2025:woensdag 17-09-2025:
      donderdag 18-09-2025:vrijdag 19-09-2025:
      zaterdag 20-09-2025:zondag 21-09-2025:
      • afhalen
        • contant geld
        • internetbankieren
        • betaalautomaat
    • allergenen- en voedingsinformatie kan tijdens openingstijden telefonisch opgevraagd worden via +31 475 491 842

      • varkensvlees §


        • Varkenshaas lang §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 6,83 / ±300 g

          stuk
        • Varkensoester gemarineerd §

          Varkensoester is gesneden van de achterham. Een varkensoester is klein, maar fijn. Wentel het vlees voor het bakken door de bloem. Dit voorkomt uitdroging en levert een smakelijke gebonden jus op.

          € 2,44 / ±125 g

          stuk
        • Varkensschnitzel ongepaneerd §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 1,78 / ±100 g

          stuk
        • Wienerschnitzel §

          In Nederland wordt voor de Wienerschnitzel vaak een lapje van de varkensfricandeau gebruikt. Keimager en mals.

          € 1,99 / ±125 g

          stuk
        • Zigeunerschnitzel §

          Een schnitzel met paprika en andere kruiden door het paneermeel.

          € 1,99 / ±125 g

          stuk
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 2,16 / ±125 g

          stuk
        • Filetkarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 1,79 / ±100 g

          stuk
        • Halskarbonade §

          Karbonade is het meest bekende stukje varkensvlees. Karbonade wordt gesneden van verschillende delen: rib- en haaskarbonade (mals) en hals- en schouderkarbonade (minder mager en minder mals). Karbonaden kunnen ook gemarineerd worden.

          € 1,86 / ±125 g

          stuk
        • Steelkotelet §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 2,77 / ±175 g

          stuk
        • Varkenspoulet §

          Varkenspoulet zijn kleine, magere stukjes varkensvlees. Het is uitermate geschikt om te gebruiken als vlees in de bami of nasi.
        • Speklap met zwoerd §

          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort. Het zwoerd geeft een extra lekkere smaak aan het vlees, zodra krokant gebakken.

          € 1,23 / ±100 g

          stuk
        • Speklap zonder zwoerd §

          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort.

          € 1,34 / ±100 g

          stuk
        • Vleesribben §

          Heerlijk om gewoon zo te bakken of te marineren en in de oven te braden.
        • Varkenshiel §

          Varkenshiel smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en in maaltijdsoepen.

          € 7,35 / ±750 g

          stuk
        • Shoarmavlees §

          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.

          € 6,25 / 500 g

      • rundvlees §


        • Biefstuk van de haas §

          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 3,45 / 100 g

        • Baklap §

          Baklappen worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 2,88 / ±100 g

          stuk
        • Stooflap §

          Van de klapstuk kan je heel mooie stooflappen snijden. Deze vallen in dezelfde categorie als de doorregen runderlappen. de draad van het vlees is echter vaak wat fijner maar daar staat tegenover dat er meer bindweefsel aanwezig is.

          € 2,88 / ±125 g

          stuk
        • Runderpoulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 3,59 / ±150 g

          stuk
        • Lendelap §

          Lendelappen zijn lapjes die van de dunne lende gesneden worden. Heerlijke runderlappen met een klein vet randje wat de smaak ten goede komt.

          € 4,55 / ±150 g

          stuk
        • Mager soepvlees §

          Poulet, soep- of bouillonvlees is allemaal hetzelfde. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon. Zet het vlees altijd op in koud water wanneer je het voor bouillon wilt gebruiken. Het vocht mag niet koken. De smaakstoffen trekken dan optimaal in de bouillon. Voor ragouts moeten die juist in het vlees blijven, daarvoor moet het vlees in warm water opgezet worden.
        • Runderriblap §

          Wanneer je riblappen lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.
        • Bavette §

          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Het heeft een lange en grove draad. De bavette is botermals en wordt gebruikt in de lekkerste gerechten.
        • Biefstukreepjes gekruid §

          In kleine reepjes gesneden biefstuk en heerlijk gekruid.

          € 3,54 / 100 g

        • Carpaccio van ossenhaas §

          De originele carpaccio wordt gesneden van de ossenhaas. Dit is het fijnste stuk vlees van het rund.

          € 4,56 / ±80 g

          gram
        • Ossenstaart §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 8,00 / 500 g

        • Rib-eye §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.
        • Runderrosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 2,85 / 100 g

          gram
      • kip §


        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 2,25 / ±125 g

          stuk
        • Kippenbout §

          De achterpoot van een kip staat bekend als de kippenbout. Hij wordt geleverd met vel en been. Kippenbout is populair op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 3,25 / ±300 g

          stuk
        • Drumsticks §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 0,89 / ±90 g

          stuk
      • kalfsvlees §


        • Kalfsfricandeau §

          Fricandeau is, net als kalfsoesters en schnitzels, gesneden van het lendestuk (dikke lende).

          € 3,50 / 100 g

          gram
        • Kalfsoester §

          Kalfsoester is in feite de biefstuk van het kalf. De kalfsoester komt uit het spierstuk, bevat weinig tot geen bindweefsel en heeft een zeer fijne vleesdraad. Een heerlijk mals stukje vlees van superieure kwaliteit.

          € 3,50 / 100 g

          gram
      • Gehaktproducten §


        • Varkensgehakt §

          Varkensgehakt bestaat volledig uit varkensvlees. Varkensgehakt lijkt vaak wat vetter dan de andere gehaktsoorten. Het voordeel van het zachte vet is dat het gemakkelijk uitbakt en de bal gehakt verlaat. Na het bakken is het vlees daardoor smeuïger en bevat toch minder vet dan voor het bakken.

          € 2,70 / 250 g

        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 3,50 / 250 g

        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 3,75 / 250 g

        • Bretons gehakt §

          Panklaar gehakt, heerlijk gekruid met Bretonse kruiden.

          € 2,96 / 250 g

        • Dunne saucijsjes §

          Een varkenssaucijs is meestal samengesteld uit varkensgehakt met kruiden.

          € 3,91 / 250 g

        • Runderworst diepvries §

          De runderworst is gemaakt van mager rundvlees dat lekker is gekruid. Met het deeg wordt een varkensdarm gevuld, waarna de worstjes worden afgedraaid. Wanneer je de worst voor het bakken enkele tellen in heet water legt dan wordt de darm wat steviger. Droog de worstjes vervolgens af en bak ze. Door de behandeling zullen ze minder snel knappen.

          € 1,65 / ±100 g

          stuk
        • Tartaartje §

          Een tartaartje is gemaakt van 100% mager rundvlees.

          € 2,00 / ±100 g

          stuk
        • Verse varkensworst §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.

          € 2,89 / 250 g

        • Verse worst half-om-half §

          Een verse worst gemaakt van varkens- en rundvlees.

          € 3,75 / 250 g

      • rollades §


      • Winterkost §


        • Bakbloedworst §

          Bakbloedworst wordt gemaakt van zwoerd, varkenskopvlees, bloed en spek. De kruiding bestaat uit zwarte peper, piment, majoraan, kaneel en uien.
        • Bakleverworst §

          Een streekproduct uit Twente. Ook wel leverbeuling genaamd.

          € 3,24 / 250 g

          gram
        • Balkenbrij §

          Balkenbrij is een oud gerecht dat vooral in het najaar en in de winter wordt gegeten. Een typisch streekgerecht en iedere regio heeft zijn eigen variant. Je kunt het zo eten maar het is ook erg lekker op een plak brood.
        • Casselerrib met been §

          Casselerrib is een soort van ribkarbonade, die is gepekeld (net als ham) die u kunt bakken of opwarmen.

          € 1,78 / 100 g

          gram
        • Gebraden gehaktbal §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 1,80 / stuk

          stuk
        • Knakworst §

          De knakworst is een kleine, dunne worst die zowel koud als warm op of zonder een broodje als snack gegeten kan worden.

          € 1,10 / stuk

          stuk
        • Rookworst §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 3,63 / 250 g

        • Vet gezouten spek §

          Vet spek is mooi blank van kleur en uitstekend geschikt in dunne plakjes of dobbelsteentjes uit te bakken.
        • Zure zult §

          Zure zult is een streekgerecht uit Brabant en is gemaakt van varkensvlees. Verder zit er in: peperkorrel, zout, nootmuskaat,kruidnagel, ui, zure augurken en azijn.

          € 3,25 / 250 g

      • vleeswaren §


        • Grillham §

          Achterham met een lekker gekruid randje.

          € 2,88 / 100 g

        • Gekookte achterham §

          Voor de achterham zijn de magere delen van de ham in model gesneden zonder het spek en het zwoerd te verwijderen. Deze zijn uiteindelijk mede bepalend voor de smaak. Zeker wanneer de ham in het eigen vocht wordt gegaard. De ham laat zich moeilijk snijden vanwege de grote plak maar is uniek door smaak en malsheid.

          € 2,68 / 100 g

        • Boerenbeenham §

          Beenham wordt gemaakt van het deel wat meer naar onder op de bout zit.

          € 2,78 / 100 g

        • Runderrosbief §

          De rosbief wordt gewoonlijk gemaakt van verschillende delen zoals de achtermuis (links), de platte bil of een van de lendedelen. De aard van het vlees bepaalt de kwaliteit van deze vleeswaar. Een goede rosbief is keimager en mals en mag niet te dik gesneden worden. De achtermuis is wel het bekendste deel. Daarnaast is een rosbief een uitstekend beleg voor mensen die een natriumbeperkt (zoutarm) dieet volgen. De rosbief wordt gewoonlijk namelijk alleen aan de buitenkant gezouten en niet gekruid. Vraag aan de slager gerust of hij tijdens de bereiding veel of weinig zout gebruikt heeft.

          € 2,99 / 100 g

        • Gebraden karbonade §

          Door het aanwezige spek blijft het vlees heel mooi zacht en wordt de natuurlijke smaak van het vlees versterkt, heerlijk op de boterham.

          € 2,58 / 100 g

        • Gebraden Zeeuws spek §

          Zeeuws spek is een typisch Zeeuws streekgerecht, heerlijk voor op de boterham.

          € 2,28 / 100 g

        • Kalfspastei §

          Traditionele vleeswaar voor op brood, bij een boerentafel of als snack.

          € 2,05 / 100 g

        • Gebraden gehakt §

          Vlees en spek worden gemalen en met de kruiden vermengd. Over het algemeen worden peper en nootmuskaat gebruikt. Aan de massa wordt paneermeel toegevoegd. Het deeg wordt goed gemengd tot een homogene massa, waarna het tot een brood wordt gevormd dat in de oven wordt afgebakken. Gebraden gehakt wordt gesneden verkocht.

          € 2,28 / 100 g

        • Gebraden uiengehakt §

          Ambachtelijk gebraden gehakt met een uitje. Royaal gesneden is dit een heerlijk broodbeleg.

          € 2,28 / 100 g

        • Berlinerworst §

          De basis van deze Duitse leverworstvariant bestaat uit spek van de kinnebak van het varken, varkensvlees en lever.

          € 2,18 / 100 g

        • Cervelaatworst groot §

          Cervelaat is een droge worst, doorgaans gemaakt van varkens- en rundvlees.De naam komt van het Latijnse cerebellum (kleine hersenen) via het Italiaanse cervellata.

          € 2,18 / 100 g

        • Cervelaatworst klein §

          Cervelaat is een droge worst, doorgaans gemaakt van varkens- en rundvlees.De naam komt van het Latijnse cerebellum (kleine hersenen) via het Italiaanse cervellata.

          € 2,05 / 100 g

        • Linea cervelaat §

          Magere cervelaat. Lekker van smaak en prima geschikt op de boterham of als hapje.

          € 2,53 / 100 g

        • Runderrookvlees §

          Rookvlees van hoogwaardig gezouten en traditioneel gerookte. eersteklas bovenbil van het rund.

          € 2,99 / 100 g

        • Runderrookvlees zoutarm §

          Licht gezouten rookvlees heeft zoals de naam doet vermoeden een lager zoutgehalte dan het gewone rookvlees.

          € 2,99 / 100 g

        • Ambachtelijke rauwe ham §

          Heerlijk licht gerookte rauwe ham uit eigen keuken.

          € 2,28 / 100 g

        • Magere rauwe ham §

          Een magere gerookte ham met een licht pittige smaak.

          € 2,48 / 100 g

        • Salami naturel §

          Naturel van smaak met slechts een klein beetje knoflook.

          € 2,28 / 100 g

        • Salami sopressa venata §

          Een traditionele salami uit de regio Veneto. Deze worst is gerijpt in wijn met knoflook en peper. De salami is zacht, aromatisch en vooral een volle knoflook smaak.

          € 3,10 / 100 g

        • Salami Parmezaan §

          Salami met Parmezaanse kaas is broodbeleg voor de echte fijnproever. Ook lekker als tapashapje.

          € 3,85 / 100 g

        • Pain d'Ardenne §

          Een heerlijke franse worstsoort met een beetje knoflook.

          € 3,30 / 100 g

        • Boterhamworst §

          Van het rundvlees en water wordt eerst een farce gecutterd waarna het fijngemalen kinnebakspek en het varkensvlees worden toegevoegd. Als kruiding worden witte peper, foelie, kardemom, gember en zout gebruikt. Vroeger werden daarna kleine spekblokjes toegevoegd. Nu vrijwel niet meer. Het spek is echter wel aanwezig, maar zo fijn gemalen dat het niet meer als zodanig wordt ervaren. Na het afstoppen in een kunstdarm wordt de worst gerookt en geweld in water van 80°C.Variaties: de Ardenner boterhamworst met meer varkensvlees, de kalfsboterhamworst en Parijzer boterhamworst die wat grover van structuur is.

          € 1,65 / 100 g

        • Gebraden kippenham §

          Dagelijks vers voor u gesneden. Ambachtelijk gebraden kippenham. Heerlijk door een salade of op de boterham.

          € 2,58 / 100 g

        • Ontbijtspek §

          Ontbijtspek is vleeswaar dat veelal gebruikt wordt als broodbeleg. Het is buikspek van het varken dat na te zijn gedroogd en gerookt in dunne plakken wordt gesneden. Deze plakken zijn ongeveer 20 cm lang en 8 cm breed. Ontbijtspek wordt ook gebakken geconsumeerd.

          € 2,06 / 100 g

        • Serranoham §

          Serranoham is een rauwe ham, oorspronkelijk afkomstig uit de Spaanse bergen. Tegenwoordig wordt hij gemaakt van een speciaal gefokt Spaans varkensras.Oorspronkelijk is de serranoham afkomstig uit de bergachtige regio Andalusië. Daar werd de gezouten ham gedroogd in de berglucht. (Vandaar de term serrano: serrano,-a is Spaans voor berg-, gebergte-).De originele serranoham is te herkennen aan het S-logo. Nadat de verse ham in een pekelbad met kruiden heeft gelegen, rijpt hij zo'n negen maanden in een ruimte waar de temperatuur langzaam toeneemt tot 30 graden. Tegelijkertijd neemt de vochtigheid af, waardoor de hammen uitdrogen.De ham is rijk aan ijzers en eiwitten en vetarm. Hierdoor wordt deze ham soms ook voorgeschreven aan mensen met bloedarmoede of een ijzertekort.

          € 3,85 / 100 g

        • Virginia ham §

          Licht gerookte ham met een sublieme smaak.

          € 3,50 / 100 g

        • Vitello Tonnato §

          Wellicht de meest verrassende combinatie uit de Italiaanse keuken is ‘Vitello tonnato’. Kalfsvlees gecombineerd met tonijn.

          € 4,03 / 100 g

      • paté §


        • Roompaté §

          Lekker smeuïge roompaté.

          € 2,49 / 125 g

        • Boerenpaté §

          Deze paté heeft als basis, afhankelijk van de gewenste kwaliteit en prijsstelling, kalfskopvlees of varkensvlees, zacht spek en kalfs- of varkenslever. Vrijwel iedere producent heeft zijn eigen kruidenmelange, maar belangrijke smaakmakers zijn peper, kardemom, foelie, majoraan, tijm en vanillesuiker. Ook worden wel citroenrasp, cognac, gefruite uitjes en eieren toegevoegd. Een deel van de grondstoffen wordt tot een gladde massa gecutterd*. Een deel van de lever en varkensvlees wordt grover gemalen en aan de gladde massa toegevoegd waardoor een grove uitstraling ontstaat. De massa wordt afgevuld in een ovenbak en daarna wordt afgekookt of gebakken.

          € 2,63 / 125 g

        • Cranberry paté §

          Voor deze zachte en romige paté wordt als basis een smeuïge smeerleverworst gebruikt. Deze worst is gemaakt van varkensvlees, varkenslever en zacht spek. Het basisdeeg is heel zacht gekruid zodat de smaak van de varkenlever mooi herkenbaar blijft. Aan het nog warme deeg worden zacht gegaarde cranberry's toegevoegd. Het warme deeg wordt in een vorm gegoten. Na het opstijven wordt de stevige paté uit de vorm geklopt en afgegarneerd met een mooie bruine gelatine en cranberry's.

          € 2,84 / 125 g

        • Paté di Napoli §

          Lekkere pomodore tomaat met oregano en sali, mooie structuur en verfijnde nasmaak.

          € 2,84 / 125 g

      • barbecuepakket §


        • BBQ-pakket 1 §

          • barbecueworst
          • hamburger h.o.h.
          • speklapje gekruid
          • shaslick
          • kipsatéstokje

          € 6,95 / persoon

          persoon
        • BBQ-pakket 2 §

          • kipfilet gemarineerd
          • varkenshaasspies
          • souvlaki karbonade
          • runderspies
          • drumsticks gegaard

          € 9,15 / persoon

          persoon
        • BBQ-pakket 3 §

          • barbecueworst tuinkruiden
          • pepersteak
          • Kreta steak
          • angusburger
          • scampispies

          € 10,90 / persoon

          persoon
        • BBQ-pakket Aanvullend §

          • aardappelsalade
          • vers fruitsalade
          • pastasalade
          • fitnesssalade
          • witte koolsalade
          • knoflook-, cocktail-, zigeuner- en satésaus
          • kruidenboter
          • stokbrood

          € 7,50 / persoon

          persoon
      • barbecue §


        • Barbecuehamburger §

          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue.

          € 1,35 / ±100 g

          stuk
        • Black Angus beefburger §

          De Black Angus Burger heeft de smaak van gerijpt rundvlees en is lekker mals.

          € 2,99 / ±130 g

          stuk
        • Gemarineerde kipfilet §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,78 / ±100 g

          stuk
        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1,35 / ±100 g

          stuk
        • Halskarbonade gemarineerd §

          Doorregen schouderlapje zonder bot in een lekkere marinade.

          € 1,95 / ±130 g

          stuk
        • Honeypop kip §

          Gemarineerde kipfilet omwikkeld met spek.

          € 2,28 / ±120 g

          stuk
        • Pepersteak §

          Heerlijke pepersteak met versgemalen peper voor de barbecue.

          € 3,23 / ±125 g

          stuk
        • Runderschnitzel §

          Een schnitzel kan ook prima bereid worden op de barbecue.

          € 3,35 / ±125 g

          stuk
        • Souvlaki karbonade §

          Gemarineerde karbonades zijn zeer geschikt om te braden of te grillen, ze blijven lekker sappig.

          € 2,31 / ±125 g

          stuk
      • Voorgegaard §


        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 1,50 / ±100 g

          stuk
        • Barbecueworst de Luxe §

          Barbecueworst gevuld met kaas en omwikkeld met spek.

          € 2,15 / ±125 g

          stuk
        • Barbecueworst tuinkruiden §

          Smaakvolle barbecueworst met tuinkruiden.

          € 1,50 / ±100 g

          stuk
        • Frikandelstick §

          Een spiesje met stukjes frikandel.

          € 2,60 / stuk

          stuk
        • Gebraden drumstick §

          Kant en klare lekker gekruide drumsticks.

          € 1,40 / ±100 g

          stuk
        • Kipfilet Indisch §

          Smaakvol stukje kipfilet in een Indische marinade.

          € 1,98 / ±100 g

          stuk
        • Kipfilet Mexico §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,98 / ±100 g

          stuk
        • Spaakhammetje §

          Voor deze gegrilde lekkernij die we tegenwoordig ook kennen onder de naam 'kuithammetjes' of 'beenhammetjes' worden varkens-bovenbeentjes gebruik. Het zwoerd (varkensvel) wordt verwijderd en soms wordt het kleine scheenbeentje er uitgehaald. Je houdt dan een stevig stuk vlees met handvat (botje) over. Lekker voor op de barbecue.

          € 3,78 / ±225 g

          stuk
        • Spareribs naturel (3 ribjes) §

          Perfecte spareribs voor de barbecueliefhebber.

          € 4,19 / ±300 g

          stuk
        • Spareribs Piri Piri (3 ribjes) §

          Spareribs behoren tot het populairste barbecuevlees wereldwijd. Het vlees van spareribs is mals en sappig, en aan elke spare rib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten.

          € 4,19 / ±300 g

          stuk
      • Spiesen §


        • Hawaïspies §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 1,81 / stuk

          stuk
        • Kiphoneypop spies §

          Spies van kip met ontbijtspek en honing.

          € 1,95 / ±100 g

          stuk
        • Kipsatéstokje §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 0,91 / ±50 g

          stuk
        • Mix spies §

          Spies met varkens, rund- en kippenvlees.

          € 2,45 / ±100 g

          stuk
        • Shaslick (varkensspies) §

          Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui, spek en paprika.

          € 1,81 / stuk

          stuk
        • Toscaanse spies §

          Spies met heerlijk gemarineerde blokjes runderrosbief afgewisseld met zongedroogde tomaatjes.

          € 3,10 / ±100 g

          stuk
        • Varkenshaas op stok §

          Varkenshaas op stok is een spies met gemarineerde varkenshaas omwikkeld met ontbijtspek.

          € 2,53 / ±100 g

          stuk
        • Varkenshaassatéstokje §

          Met de hand geregen en gesneden spies van varkenshaas.

          € 1,35 / 60 g

      • Specials §


      • gourmetpakket §


        • Gourmetpakket Standaard §

          • runderrosbief
          • varkensfricandeau
          • kipfilet
          • Bretons schijfje
          • gekruid tartaartje

          € 6,65 / persoon

          persoon
        • Gourmet Over de Grens §

          • runderschnitzel Argentinia
          • souvlaki karbonade
          • kipreepjes Mexico
          • Cevapcici schijfje
          • shoarmavlees

          € 7,45 / persoon

          persoon
        • Gourmet Luxe §

          • kogelbief met kruidenboter
          • gevulde varkenshaas met bretons gehakt
          • Filet de Paris (kip met coburgerham, kruidenboter en bieslook)
          • varkensmedaillon gemarineerd
          • Bretons schijfje

          € 8,75 / persoon

          persoon
        • Scampi’s §

          Heerlijke scampi's voor een lekkere gourmetavond.

          € 3,25 / ±100 g

          bakje
        • Kindergourmet §

          • hamburgertje
          • mini saucijsje
          • satéstokje
          • frikandelstukje

          € 3,25 / persoon

          persoon
        • Aanvullend pakket §

          • aardappelsalade
          • 3 seizoensgebonden rauwkostsalades
          • vers fruitsalade
          • aardappelschijfjes
          • uiringen gesneden
          • paprikareepjes (rood-groen-geel)
          • champignons gesneden
          • cocktail-, knoflook- en zigeunersaus
          • kruidenboter
          • stokbrood

          € 7,50 / persoon

          persoon
      • partypan §


        • Snackpan §

          • geschikt voor 3-4 personen
          • speenverkskes
          • lange lat
          • spareribs
          • chill sticks kip
          • gehaktballetjes

          € 37,50 / stuk

          stuk
        • Stamppot pan §

          • geschikt voor 4-5 personen
          • zuurkoolstamppot
          • boerenkoolstamppot
          • hutspot
          • rookworst
          • jus

          € 37,50 / stuk

          stuk
        • Chinese pan §

          • geschikt voor 3-4 personen
          • bami
          • nasi
          • balletjes in satésaus
          • babi pangang

          € 37,50 / stuk

          stuk
        • Lasagne pan §

          • geschikt voor 6-8 personen
          • gevuld met overheerlijke lasagne

          € 37,50 / stuk

          stuk
        • Gehaktballetjes in tomatensaus pan §

          • geschikt voor 6-8 personen
          • gevuld met gehaktballetjes in tomatensaus

          € 37,50 / stuk

          stuk
        • Varkenspoulet in champignonsaus pan §

          • geschikt voor 6-8 personen
          • gevuld met varkenspoulet in een romige champignonsaus

          € 37,50 / stuk

          stuk
        • Zuurvlees oet Roggel pan §

          • geschikt voor 6-8 personen
          • gevuld met de lekkerste zuurvlees oet Roggel

          € 37,50 / stuk

          stuk
        • Kip in Oosterse kerriesaus pan §

          • geschikt voor 6-8 personen
          • gevuld met malse kip in Oosterse kerriesaus

          € 37,50 / stuk

          stuk
      • saladeschotel §


        • Huzarensalade §

          Schaal met huzarensalade, hamtaart, gebraden karbonade, fruit en een half eitje. Ideaal als aanvulling bij de partypannen of bij uw barbecue- of gourmetfeestje.

          € 32,50 / 4 personen

      • brood- en toastsalade §


        • Kipkerriesalade §

          Huisgemaakte kipkerriesalade. Perfect voor op een broodje of voor op een toastje bij de borrel.

          € 3,04 / ±150 g

          bakje
        • Filet americain §

          Smaakvolle filet americain van mals rundvlees.

          € 3,96 / ±200 g

          bakje
      • salade §


        • Huzarensalade §

          € 1,15 / 100 g

          gram
        • Vis cocktail salade §

          € 2,68 / 100 g

          gram
      • Borrelplanken §

        Heerlijke gevarieerde planken voor vele gelegenheden


        • Slagersplank §

          • saltufo
          • brescia cacciatore
          • virginiaham
          • speenverkskes
          • lange lat
          • knabbelspekjes
          • knoflookolijven

          € 23,75 / ±6 personen

          stuk
      • smulsteen §

        De bourgondische ovensteen! De smulsteen wordt gegaard in de oven op 180 graden circa 25-30 minuten. U krijgt een houder erbij zodat hij veilig op tafel gezet kan worden. Heerlijk te combineren met onze salades of met stokbrood/ breekbrood.

        • Haal de smulsteen 1 uur voor bereiding uit de koelkast.
        • De smulsteen in een voorverwarmde oven op 180 graden in 25-30 minuten garen.
        • Zet de houder van de smulsteen in de buurt van de oven op een stevige ondergrond.
        • Gebruik goede ovenwanten bij het uit de oven halen van de smulsteen.
        • De smulsteen inclusief houder krijgt u van ons in bruikleen en wordt nimmer uw eigendom.
        • De borg voor de smulsteen bedraagt € 15.00. Dit ontvangt u terug als u de steen ongeschonden en schoon retour bezorgd (binnen 3 werkdagen).
        • De smulsteen mag niet met afwasmiddel worden schoongemaakt en mag niet in de vaatwasser. De smulsteen maakt u schoon met enkel een beetje lauw water en keukenrol om schoon te deppen. De ovensteen is verzadigd met olie en wij bakken de stenen nadat u hem terug heeft gebracht eerst in de oven met een paar druppels olie.


        • Bulgaarse smulsteen §

          Geschikt voor 2 personen
          • varkenshaas
          • aardappelwedges
          • paprika
          • courgette
          • broccoli

          € 15,95 / stuk

          stuk
        • Amerikaanse smulsteen §

          Geschikt voor 2 personen
          • spareribs
          • pofaardappelen
          • maïs
          • broccoli

          € 15,95 / stuk

          stuk
        • Franse smulsteen §

          Geschikt voor 2 personen
          • varkenshaas
          • haricotverts
          • broccoli
          • aardappelwedges

          € 16,75 / stuk

          stuk
        • Hollandse beenhamsmulsteen §

          Geschikt voor 2 personen
          • beenham
          • haricotverts
          • maïs
          • aardappelwedges

          € 16,75 / stuk

          stuk
        • Mixed grill trio smulsteen §

          Geschikt voor circa 3-4 personen
          • varkenshaas
          • kipfilet
          • biefstuk

          € 21,00 / stuk

          stuk
      • Soepen en Hartig §


        • Tomatensoep §

          Alle soepen zijn verpakt in glazen potten en zijn gepasteuriseerd en zijn ongekoeld houdbaar.

          € 7,55 / liter

          liter
        • Cacciatore brescia §

          Kleine Italiaanse cervelaatworstjes, overheerlijk en heel moeilijk van af te blijven.

          € 7,50 / stuk

          stuk
        • Knabbelspek §

          Mooi en mager ontbijtspek wordt op ambachtelijke wijze gezouten, gedroogd en daarna op beukenhoutsnippers gerookt. Het ontbijtspek wordt in dunne plakjes in heteluchtovens (geen frituurvet) afgebakken. Door deze werkwijze is de Streaky Bacon niet zout en heeft een heerlijk braadsmaak.

          € 2,53 / ±100 g

          zakje
      • Uit eigen keuken §


        • Speenverkskes §

          Een van onze hardlopers. Heerlijk gekruide kleine speklapjes, in de oven uitgebakken. Kan zowel koud als warm gegeten worden.

          € 2,00 / 100 g

          gram
        • Balkenbrij §

          Balkenbrij is een oud gerecht dat vooral in het najaar en in de winter wordt gegeten. Een typisch streekgerecht en iedere regio heeft zijn eigen variant. Je kunt het zo eten maar het is ook erg lekker op een plak brood.
        • Deense smulslof §

          Rijkelijk gevulde smulslof met gekruid half om half gehakt in een heerlijke Deense spread.

          € 4,85 / stuk

          stuk
        • Gebraden gehaktbal §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 1,80 / stuk

          stuk
        • Kiploempia §

          Verse kiploempia uit eigen keuken.

          € 2,49 / stuk

          stuk
        • Lange latten §

          Grillworst uit eigen keuken. Heerlijk zowel koud als warm bij de borrel of bij stamppotten.

          € 2,80 / ±175 g

          stuk
        • Oma's aardappelen §

          Heerlijk gekruide aardappelwedges, alleen even opwarmen.
        • Pizza ham kaas §

          met chorizo, tomatensaus, uien en kaas.

          € 4,65 / stuk

          stuk
        • Saucijzenbroodje §

          Dit hartige broodje is gemaakt van bladerdeeg en gevuld met heerlijk gekruid gehakt.

          € 2,10 / stuk

          stuk
        • Worstenbroodje §

          Het Brabants worstenbroodje is een typisch broodje uit de provincie Noord-Brabant. Het broodje is ongeveer vijftien centimeter lang en is gevuld met een worst van gehakt.

          € 1,60 / stuk

          stuk
        • Zeeuws spek §

          Zeeuws spek is een Zeeuws streekgerecht. De basis is een stuk doorregen spek zonder zwoerd. De ouderwetse variant werd zachtjes gaargekookt met zout, peper, laurier of andere in de ouderwetse keuken beschikbare kruiden. De slagers verkopen tegenwoordig onder deze naam een stuk spek dat wordt gemarineerd in een mengsel van olie, mosterd, sojasaus, ui, paprika, knoflook en peper en vervolgens gegrild of geroosterd. Het moderne Zeeuws spek heeft daardoor een kenmerkende smaak die doorgaans als barbecuesmaak wordt gekarakteriseerd.

          € 2,28 / 100 g

          gram
        • Zure zult §

          Zure zult is een streekgerecht uit Brabant en is gemaakt van varkensvlees. Verder zit er in: peperkorrel, zout, nootmuskaat,kruidnagel, ui, zure augurken en azijn.

          € 3,25 / ±250 g

          stuk
      • Saus §


        • Zigeunersaus §

          Heerlijke pikante saus met peper.

          € 2,60 / 250 g

        • Cocktailsaus §

          Cocktailsaus is een saus die in zijn eenvoudigste vorm een mengsel van tomatenketchup met mierikswortel is.

          € 2,60 / 250 g

        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 2,74 / 250 g

        • Satésaus §

          Satésaus, of pindasaus, een populaire saus en heerlijk bij veel gerechten.

          € 5,25 / ±500 g

          stuk