Laden...
    • Dorpstraat 28, 6691 AX Gendt
      Markt 41a, 6681 AG Bemmel
      Vierakkerstraat 32, 6851 BE Huissen
    • Dorpstraat 28, 6691 AX Gendt
      maandag 08-09-2025:geslotendinsdag 09-09-2025:08:30-17:30
      woensdag 10-09-2025:08:30-17:30donderdag 11-09-2025:08:30-17:30
      vrijdag 12-09-2025:08:30-17:30zaterdag 13-09-2025:08:00-16:00
      zondag 14-09-2025:geslotenmaandag 15-09-2025:gesloten
      dinsdag 16-09-2025:08:30-17:30woensdag 17-09-2025:08:30-17:30
      donderdag 18-09-2025:08:30-17:30vrijdag 19-09-2025:08:30-17:30
      zaterdag 20-09-2025:08:00-16:00zondag 21-09-2025:gesloten
      Markt 41a, 6681 AG Bemmel
      maandag 08-09-2025:geslotendinsdag 09-09-2025:08:30-17:30
      woensdag 10-09-2025:08:30-17:30donderdag 11-09-2025:08:30-17:30
      vrijdag 12-09-2025:08:30-17:30zaterdag 13-09-2025:08:00-16:00
      zondag 14-09-2025:geslotenmaandag 15-09-2025:gesloten
      dinsdag 16-09-2025:08:30-17:30woensdag 17-09-2025:08:30-17:30
      donderdag 18-09-2025:08:30-17:30vrijdag 19-09-2025:08:30-17:30
      zaterdag 20-09-2025:08:00-16:00zondag 21-09-2025:gesloten
      Vierakkerstraat 32, 6851 BE Huissen
      maandag 08-09-2025:geslotendinsdag 09-09-2025:08:30-17:30
      woensdag 10-09-2025:08:30-17:30donderdag 11-09-2025:08:30-17:30
      vrijdag 12-09-2025:08:30-17:30zaterdag 13-09-2025:08:00-16:00
      zondag 14-09-2025:geslotenmaandag 15-09-2025:gesloten
      dinsdag 16-09-2025:08:30-17:30woensdag 17-09-2025:08:30-17:30
      donderdag 18-09-2025:08:30-17:30vrijdag 19-09-2025:08:30-17:30
      zaterdag 20-09-2025:08:00-16:00zondag 21-09-2025:gesloten
    • Dorpstraat 28, 6691 AX Gendt
      maandag 08-09-2025:dinsdag 09-09-2025:14:00-17:30
      woensdag 10-09-2025:12:00-17:30donderdag 11-09-2025:12:00-17:30
      vrijdag 12-09-2025:12:00-17:30zaterdag 13-09-2025:12:00-16:00
      zondag 14-09-2025:11:00-11:30maandag 15-09-2025:
      dinsdag 16-09-2025:14:00-17:30woensdag 17-09-2025:12:00-17:30
      donderdag 18-09-2025:12:00-17:30vrijdag 19-09-2025:12:00-17:30
      zaterdag 20-09-2025:12:00-16:00zondag 21-09-2025:11:00-11:30
      Markt 41a, 6681 AG Bemmel
      maandag 08-09-2025:dinsdag 09-09-2025:14:00-17:30
      woensdag 10-09-2025:12:00-17:30donderdag 11-09-2025:12:00-17:30
      vrijdag 12-09-2025:12:00-17:30zaterdag 13-09-2025:12:00-16:00
      zondag 14-09-2025:maandag 15-09-2025:
      dinsdag 16-09-2025:14:00-17:30woensdag 17-09-2025:12:00-17:30
      donderdag 18-09-2025:12:00-17:30vrijdag 19-09-2025:12:00-17:30
      zaterdag 20-09-2025:12:00-16:00zondag 21-09-2025:
      Vierakkerstraat 32, 6851 BE Huissen
      maandag 08-09-2025:dinsdag 09-09-2025:14:00-17:30
      woensdag 10-09-2025:12:00-17:30donderdag 11-09-2025:12:00-17:30
      vrijdag 12-09-2025:12:00-17:30zaterdag 13-09-2025:12:00-16:00
      zondag 14-09-2025:maandag 15-09-2025:
      dinsdag 16-09-2025:14:00-17:30woensdag 17-09-2025:12:00-17:30
      donderdag 18-09-2025:12:00-17:30vrijdag 19-09-2025:12:00-17:30
      zaterdag 20-09-2025:12:00-16:00zondag 21-09-2025:
    • maandag 08-09-2025:dinsdag 09-09-2025:12:00-18:30
      woensdag 10-09-2025:12:00-18:30donderdag 11-09-2025:12:00-18:30
      vrijdag 12-09-2025:12:00-18:30zaterdag 13-09-2025:12:00-18:30
      zondag 14-09-2025:14:00-18:30maandag 15-09-2025:
      dinsdag 16-09-2025:12:00-18:30woensdag 17-09-2025:12:00-18:30
      donderdag 18-09-2025:12:00-18:30vrijdag 19-09-2025:12:00-18:30
      zaterdag 20-09-2025:12:00-18:30zondag 21-09-2025:14:00-18:30
    • bezorgregiobezorgtoeslagminimum bestelbedraggratis bezorging vanaf
      Lingewaard€ 15,00€ 250,00€ 395,00
      Arnhem€ 25,00€ 250,00
      Nijmegen€ 25,00€ 250,00
      Overbetuwe€ 25,00€ 250,00
      • afhalen
        • contant geld
        • internetbankieren
        • betaalautomaat
      • bezorging
        • contant geld
        • internetbankieren
    • allergenen- en voedingsinformatie kan tijdens openingstijden telefonisch opgevraagd worden via +31 481 422 383

      • rollades §


        • Kiprollade §

          De kiprollade is het vlees van een hele kip in een netje bij elkaar gehouden. Heerlijk gekruid en makkelijk te bereiden.

          € 11,70 / 600 g

        • Runderlenderollade §

          De meest malse rollade wordt van de dunne lende gemaakt. Kenmerkend voor de rollade is het dunne randje vet aan de buitenkant. Dat geeft deze rollade zijn specifieke smaak. De rollade is al gekruid dus hij kan zo de pan in. Een lenderollade is rosé het lekkerst. Laat na het bakken een rollade altijd een kwartiertje rusten. Het vlees komt dan tot rust en het zal bij het aansnijden veel minder vocht verliezen.
        • Runderstoofrollade §

          Een licht doorregen rollade om 2 uur zachtjes te laten sudderen.
        • Varkensfiletrollade §

          Een rollade van varkensfilet braden in de oven is een makkelijk recept voor een feestelijk etentje. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.
      • donderdag §


        • Varkensschnitzel gepaneerd §

          Zacht van smaak en zonder vet.

          € 5,40 / 2 stuks à ±150 g € 4,20 / 2 stuks à ±150 g

          x 2 stuks
      • gourmetpakket §


        • Gourmetschotel §

          • biefstuk
          • kipfilet
          • varkensschnitzel
          • slavinkje
          • mini tartaar
          • mini hamburger
          • shoarma
          • gemarineerd speklapje
          • u krijgt circa 300 gram vlees per persoon

          € 8,25 / persoon

          persoon
        • Gourmetschotel Speciaal §

          • biefstuk
          • kipfilet
          • varkensschnitzel
          • mini tartaar
          • mini hamburger
          • shoarma
          • shaslick
          • cordonbleu
          • worstje
          • u krijgt circa 350 gram vlees per persoon

          € 9,25 / persoon

          persoon
        • Gourmetschotel De Luxe §

          • haasbiefstuk
          • varkenshaaas
          • kipfilet
          • lamsbout
          • kalfsschnitzel
          • mini cordonbleu
          • saté van de haas
          • mini Black Angus burger
          • u krijgt circa 350 gram vlees per persoon

          € 15,50 / persoon

          persoon
        • Kindergourmet §

          Een gourmetschaal speciaal voor kinderen

          € 5,75 / persoon

          persoon
        • Steengrillschotel §

          • biefstuk
          • schnitzel
          • kipfilet
          • gemarineerd speklapje
          • hamburger
          • tartaar
          • slavink
          • u krijgt circa 350 gram vlees per persoon

          € 8,50 / persoon

          persoon
        • Fondueschotel §

          • biefstuk
          • schnitzel
          • kipfilet
          • kerrieballetjes
          • hamburgerballetjes
          • tartaarballetjes
          • slavink
          • u krijgt circa 300 gram vlees per persoon

          € 7,75 / persoon

          persoon
        • Uitbreidingspakket §

          • rundvleessalade
          • fruitsalade
          • rauwkost
          • stokbrood en kruidenboter
          • knoflook- en cocktailsaus
          • magere spekjes
          • paprika, ui en champignons
          • te bestellen vanaf 4 personen

          € 8,95 / persoon

          persoon
      • barbecuepakket §


        • Barbecue Compleet Pakket Deluxe §

          • varkenshaassaté
          • spies van kippendij
          • mixed grill
          • entrecôte steak of Black Angus burger naar keuze
          • gemarineerde kipfilet
          • rundvleessalade (200 gram per persoon)
          • satésaus
          • stokbrood en kruidenboter
          • knoflook-, cocktail- en barbecuesaus
          • rauwkostsalade
          • vers fruit salade
          • inclusief barbecue naar keuze bij afname van 15 personen of meer, exclusief gasverbruik
          • vanaf 15 personen inclusief borden en bestek

          € 27,95 / persoon

          persoon
        • Vleespakket 1 §

          • 2 kipsaté
          • hamburger
          • worst
          • gemarineerde speklap

          € 6,95 / persoon

          persoon
        • Vleespakket 2 §

          • 2 kipsaté
          • hamburger of worst naar keuze of mix van beide
          • hawaïspies of shaslick naar keuze of mix van beide
          • drumstick (voorgegaard)

          € 7,95 / persoon

          persoon
        • Vleespakket 3 §

          • 2 kipsaté
          • drumstick
          • gemarineerde speklap
          • hamburger of worst naar keuze of mix van beide
          • rundersteak of gemarineerde kipfilet naar keuze of mix van beide
          • spareribs (2 botjes)

          € 10,95 / persoon

          persoon
        • Vegetarisch pakket §

          • vegetarische hamburger
          • vegetarische groenteburger
          • vegetarische shaslick
          • vegetarische wrap

          € 12,50 / persoon

          persoon
        • Barbecue Compleet Pakket §

          • 4 stuks gevarieerd barbecuevlees
          • rundvleessalade (200 gram per persoon)
          • satésaus
          • stokbrood en kruidenboter
          • knoflook-, cocktail- en barbecuesaus
          • rauwkostsalade
          • vers fruit salade
          • inclusief barbecue naar keuze, porseleinen borden en bestek bij afname vanaf 15 personen

          € 23,95 / persoon

          persoon
        • Uitbreidingspakket §

          Vanaf 10 personen
          • rundvleessalade (200 gram per persoon)
          • satésaus
          • stokbrood en kruidenboter
          • knoflook-, cocktail- en barbecuesaus
          • rauwkostsalade
          • vers fruitsalade

          € 8,95 / persoon

          persoon
        • Verenigingspakket §

          • 2 kipsaté
          • hamburger
          • barbecueworst
          • gemarineerde speklap
          • shaslick of hawaïspies naar keuze of mix van beide
          • rundvleessalade (200 gram per persoon)
          • satésaus
          • stokbrood en kruidenboter
          • knoflook-, cocktail- en barbecuesaus
          • inclusief barbecue naar keuze bij afname van 15 personen of meer, exclusief gasverbruik.

          € 18,50 / persoon

          persoon
      • Vlugklaar specialiteiten §


        • Barbecuehamburger §

          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue.

          € 1,65 / ±100 g

          stuk
        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 1,45 / stuk

          stuk
        • Varkenshaassatéstokje §

          Met de hand geregen en gesneden spies van varkenshaas.

          € 2,65 / 100 g

          x 100 g
      • Rundvlees specialiteiten §


        • Gemarineerde entrecôte §

          Dungesneden entrecôte in een heerlijke marinade.

          € 3,75 / 100 g

          x 100 g
        • Rundersteak §

          Een steak (uit het oud Noors: Steik) is een snede, of “cut” dwars op het spierweefsel van een stuk vlees. De rundersteak is uitermate geschikt voor de barbecue.

          € 3,50 / 100 g

          x 100 g
        • Biefstukspies §

          Een spies met malse stukjes biefstuk.

          € 3,75 / stuk

          stuk
        • Runderhamburger §

          Een heerlijk verse runderhamburger voor de barbecue.

          € 2,25 / stuk

          stuk
      • Varkensvlees specialiteiten §


        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1,75 / stuk

          stuk
        • Gemarineerde filetlap §

          Filetlapjes zijn gesneden van de lende of de rib van het varken.
          Het vlees is mager en heeft een fijne vleesdraad.
          Heerlijk voor op de barbecue!

          € 1,85 / stuk

          stuk
        • Gemarineerde karbonade §

          Gemarineerde karbonades zijn zeer geschikt om te braden of te grillen, ze blijven lekker sappig.

          € 2,30 / stuk

          stuk
        • Spareribs (voorgegaard) §

          Spareribs behoren tot het populairste barbecuevlees wereldwijd. Het vlees van spareribs is mals en sappig, en aan elke spare rib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten.

          € 1,85 / 100 g

          x 100 g
        • Varkensribeye §

          Rib-eye is een dik, goed dooraderd en mooi rood stuk vlees. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 2,10 / stuk

          stuk
      • Kip specialiteiten §


        • Gemarineerde kipfilet §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Kipsatéstokje §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 3,55 / 3 stuks

        • Drumstick (voorgegaard) §

          Kant en klare lekker gekruide drumsticks.

          € 1,45 / stuk

          stuk
      • Barbecuespiesen §


        • Shaslick (varkensspies) §

          Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui, spek en paprika.

          € 2,50 / stuk

          stuk
        • Golfspies §

          Een spies van balletjes gehakt afgewisseld met stukjes paprika, ui en spek.

          € 2,10 / stuk

          stuk
        • Hawaïspies §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 2,50 / stuk

          stuk
        • Kinderspies §

          Een heerlijke spies voor de barbecue, speciaal voor de kleintjes.

          € 1,80 / stuk

          stuk
      • Luxe barbecuespiesen §


        • Mixed-grillspies §

          Spies met varkens, rund- en kippenvlees.

          € 3,95 / stuk

          stuk
        • Biefstukspies §

          Heerlijk gekruide biefstukblokjes aan een spies.

          € 3,75 / stuk

          stuk
        • Katenhaasspies §

          Spies met lekker gekruide stukjes varkenshaasmedaillon.

          € 2,90 / stuk

          stuk
        • Lamsspies §

          Een spies met heerlijk zacht lamsvlees.

          € 3,75 / stuk

          stuk
        • Kipdijspies §

          Heerlijk malse spies van kipdijfilet

          € 2,75 / stuk

          stuk
      • Luxe visspiesen §


        • Garnalenspies §

          Een lekker en gezond visgerecht voor op de barbecue.

          € 3,50 / stuk

          stuk
        • Zalmspies §

          Een heerlijke visspies voor op de barbecue.

          € 4,50 / stuk

          stuk
      • Luxe specialiteiten §


      • vegetarisch §


        • Vegetarische braadworst §

          Heerlijke sappige worst, puur vegetarisch.

          € 2,75 / stuk

          stuk
        • Vegetarische hamburger §

          Een heerlijke vegetarische hamburger voor op de barbecue.

          € 2,85 / stuk

          stuk
        • Vegetarische shaslick §

          Spies met heerlijk gekruid vlees, ui, spek en paprika.

          € 2,35 / stuk

          stuk
        • Vegetarische Wrap §

          € 3,00 / stuk

          stuk
      • garnering §


        • Stokbrood wit §

          Maak uw barbecuefeestje compleet met lekker vers en knapperig stokbrood en kruidenboter.

          € 2,50 / stuk

          stuk
        • Stokbrood bruin §

          Heerlijk knapperig ambachtelijk gebakken stokbrood.

          € 2,50 / stuk

          stuk
        • Kruidenboter §

          Huisgemaakt: luchtig en romig.

          € 2,75 / bakje

          bakje
      • barbecuetoebehoren §


        • Gasbarbecue exclusief gasverbruik §

          U kunt een gasbarbecue in bruikleen krijgen. Let op! Alleen mogelijk bij afname van barbecuevlees. Kosten zijn exclusief gasverbruik.

          € 17,50 / stuk

          stuk
      • rundvlees §


        • Haasbiefstuk §

          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.

          € 11,48 / ±150 g

          stuk
        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 1,35 / 100 g

          gram
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 5,99 / ±150 g

          stuk
        • Magere stooflap §

          Van de klapstuk kan je heel mooie stooflappen snijden. Deze vallen in dezelfde categorie als de doorregen runderlappen. de draad van het vlees is echter vaak wat fijner maar daar staat tegenover dat er meer bindweefsel aanwezig is.

          € 13,75 / 500 g

          x 500 g
        • Riblap §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees.

          € 13,75 / 500 g

          x 500 g
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 10,50 / 300 g

          x 300 g
        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 1,75 / 100 g

          gram
        • Runderpoulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 2,60 / 100 g

          gram
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 14,25 / 500 g

          x 500 g
      • varkensvlees §


        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 4,38 / 2 stuks à ±125 g

          x 2 stuks
        • Speklap zonder zwoerd §

          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort.

          € 4,38 / 2 stuks à ±125 g

          x 2 stuks
        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 7,95 / ±300 g

          stuk
        • Varkensschnitzel gepaneerd §

          Zacht van smaak en zonder vet.

          € 5,40 / 2 stuks à ±150 g € 4,20 / 2 stuks à ±150 g

          x 2 stuks
        • Varkensschnitzel ongepaneerd §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 5,46 / 2 stuks à ±150 g

          x 2 stuks
        • Verse worst (fijn) §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.

          € 3,48 / 250 g

        • Verse worst (grof) §

          Door de grovere stukjes spek lijkt de worst vetter dan de fijne maar is het niet.

          € 3,55 / 250 g

      • kip §


        • Kipdijvlees §

          Kipdijen is het bovenste deel van de poot.

          € 6,75 / 4 stuks à ±125 g

          x 4 stuks
        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 3,66 / 200 g

      • Huisgemaakte rookworst §


        • Rookworst (fijn) §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 4,45 / ±250 g

          stuk
        • Rookworst (grof) §

          Ambachtelijke slagersrookworst, grovere maling. Heerlijk bij stamppotten.

          € 4,28 / ±250 g

          stuk
        • Runderrookworst §

          Een ambachtelijk bereide rookworst van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout.

          € 4,88 / ±250 g

          stuk
      • vlug en panklaar §


        • Beefburger §

          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees. Niet van de biefstukdelen maar meer van de wat doorregen delen van de voorkant van het rund. Het vet en meegemalen bindweefsel geeft wel extra smaak aan deze lekkernij die met name tussen een broodje en op de barbecue zeer geliefd is. Het vlees is niet zo mager als een tartaartje want dan wordt het veel te droog. Bak deze runderspecialiteit zeker niet te gaar. Aan de originele hamburger mag absoluut geen varkensvlees worden toegevoegd.

          € 2,15 / ±100 g

          stuk
        • Cordon bleu §

          De cordon bleu is een gemarineerd varkensfiletlapje gevuld met ham en kaas.

          € 3,59 / ±175 g

          stuk
        • Gebraden gehaktbal §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 1,85 / stuk

          stuk
        • Hamburger §

          Smaakvolle hamburger van 70% rundvlees en 30% varkensvlees.

          € 1,65 / ±100 g

          stuk
        • Kipschnitzel §

          De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet en daarna gepaneerd. Bak de schnitzel niet al te hard aan want dan verbrandt het paneermeel. Een verse schnitzel heeft mooi droog paneermeel.

          € 2,08 / ±130 g

          stuk
        • Rundervink §

          Rundervink is één van de meest gegeten vleesproducten. Rundervink bestaat uit rundergehakt dat gekruid is, omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees (rosbieflapje). Het is belangrijk dat het braden op niet te hoog vuur gebeurt om te voorkomen dat het rundvlees aangebrand is voordat het gehakt gaar is.

          € 2,70 / ±150 g

          stuk
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 2,06 / ±125 g

          stuk
        • Spareribs (voorgegaard) §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest voor varkensribben. Gemarineerd zijn spareribs nog lekkerder.

          € 9,25 / 500 g

          x 500 g
        • Verse krokante kipschnitzel §

          Een heerlijke kipschnitzel in een krokant jasje.

          € 2,59 / ±115 g

          stuk
      • rollades §


        • Kiprollade §

          De kiprollade is het vlees van een hele kip in een netje bij elkaar gehouden. Heerlijk gekruid en makkelijk te bereiden.

          € 11,70 / 600 g

        • Runderlenderollade §

          De meest malse rollade wordt van de dunne lende gemaakt. Kenmerkend voor de rollade is het dunne randje vet aan de buitenkant. Dat geeft deze rollade zijn specifieke smaak. De rollade is al gekruid dus hij kan zo de pan in. Een lenderollade is rosé het lekkerst. Laat na het bakken een rollade altijd een kwartiertje rusten. Het vlees komt dan tot rust en het zal bij het aansnijden veel minder vocht verliezen.
        • Runderstoofrollade §

          Een licht doorregen rollade om 2 uur zachtjes te laten sudderen.
        • Varkensfiletrollade §

          Een rollade van varkensfilet braden in de oven is een makkelijk recept voor een feestelijk etentje. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.
      • Wraps §


        • Wrap kip piri piri §

          € 3,95 / stuk

          stuk
        • Wrap kip sesam §

          € 3,95 / stuk

          stuk
        • Wrap pulled pork §

          € 3,95 / stuk

          stuk
        • Wrap sombrero §

          € 3,95 / stuk

          stuk
      • Maaltijd compleet §


        • Bami met saté in satésaus §

          € 7,25 / ±500 g

          portie
        • Nasi met kip piri piri §

          € 7,25 / ±500 g

          portie
        • Witlofschotel §

          € 8,25 / ±500 g

          portie
        • Pulled Chicken schotel §

          € 8,25 / ±500 g

          portie
      • stamppot §


        • Rode koolstamppot §

          € 6,50 / ±500 g

          portie
      • oosters §


        • Bami §

          Kant-en-klaar bamigerecht om op te warmen. Bami is, oorspronkelijk, een Chinees ingrediënt. De benaming komt uit de Min Nan Chinese taal waarbij "ba" vlees betekent, en "mie" de Min Nan benaming is voor een soort noedels gemaakt van tarwe. Bak-mie betekent dus eigenlijk: "tarwenoedels geschikt voor vleesgerechten". Ook in Indonesië, Maleisië en in Thailand worden deze tarwenoedels als bami aangeduid en via het Maleis (de voertaal in Nederlands-Indië) is het woord in de Nederlandse taal opgenomen.

          € 6,50 / ±500 g

          portie
        • Nasi §

          Kant-en-klaar nasigerecht om op te warmen. De naam nasi goreng komt uit het Indonesische en Maleisische taalgebied: "nasi", dat gekookte rijst betekent, en "goreng", dat gebakken betekent.

          € 6,50 / ±500 g

          portie
      • soep §


      • buffet §


        • Hamburgerbuffet §

          • 10 hamburgers
          • 10 Black Angus burgers
          • 10 broodjes Pulled Pork
          • inclusief broodjes, sausjes en diverse aankleed producten

          € 17,50 / persoon

          persoon
        • Worst in pot §

          Maagvullend hapje voor op uw feest of partij
          • stukjes beenham in honingmosterdsaus
          • gehaktballetjes in jus
          • gebraden worstjes
          • gegrilde spareribs in sweet chilisaus
          Aangevuld met
          • royaal opgemaakte rundvleessalade
          • diverse stokbroden
          • kruidenboter en huisgemaakte salades voor op stokbrood
          • inclusief borden en bestek (bij afname vanaf 20 personen)

          € 17,95 / persoon

          persoon
        • Hollands stamppotbuffet §

          • 3 stamppotten naar keuze uit boerenkool, hutspot, zuurkool en rode kool stamppot (vanaf 25 personen krijgt u ze alle 4)
          • spareribs
          • rookworst
          • hachee
          • gehaktballetjes
          • gebakken speklappen
          • diverse zoetzuur zoals ananas, augurken, appelmoes en mosterd
          • uit te breiden met erwtensoep als starter
          • inclusief borden en bestek

          € 19,50 / persoon

          persoon
        • Het Gendts Buffet §

          Koud:
          • diverse stokbroden met kruidenboter en salades
          • ardennerham met meloen
          • royaal opgemaakte rundvleessalade
          • twee soorten rauwkost
          • vers fruit
          Warm:
          • varkenshaas in champignonroomsaus
          • saté in satésaus
          • kipfilet in Piri Piri saus
          • gehaktballetjes in jussaus
          • rijst
          • gebakken aardappels
          • inclusief borden en bestek

          € 25,50 / persoon

          persoon
        • Bourgondisch buffet §

          Koud:
          • stokbroden, kruidenboter en diverse salades
          • rundvleessalade
          • kartoffelsalade
          • diverse rauwkosten
          • pudding
          • vers fruit
          Warm:
          • schnitzel met champignonroomsaus
          • curryworst met saus
          • drumsticks met Piri Piri saus
          • spareribs
          • gebakken aardappeltjes met spek en ui
          • inclusief borden en bestek

          € 27,50 / persoon

          persoon
        • Italiaans buffet §

          Koud:
          • pizzapuntjes
          • diverse stokbroden met bruschetta en Italiaanse vleeswaren
          Warm:
          • lasagne
          • zalmfilet met dillesaus
          • spaghetti bolognese
          • tagliatelle carbonara
          • biefstuk in rodewijn saus
          • kipfilet met een Italiaanse marinade en parmaham
          • afgesloten met tiramisu als dessert
          • uit te breiden met tomatensoep als starter
          • inclusief borden en bestek

          € 27,50 / persoon

          persoon
        • Buffet Lingewaard §

          Koud:
          • diverse stokbroden met kruidenboter en salades
          • royaal opgemaakte rundvleessalade
          • vispalet bestaande uit paling, haring, zalm en garnaaltjes
          • carpaccio
          • vitello tonato
          • ardennerham met meloen
          • twee soorten rauwkost
          Warm:
          • geroosterde kip met satésaus
          • biefstuk stroganoff
          • gegrilde zalmfilet met dillesaus
          • aardappelgratin
          • rijst
          • gebakken aardappeltjes
          • inclusief dessertglaasje
          • inclusief borden en bestek

          € 35,50 / persoon

          persoon
        • Vispalet §

          • paling
          • haring
          • zalm
          • garnaaltjes

          € 12,50 / persoon

          persoon
        • Satéstokjes in satésaus §

          Doet het altijd goed bij een feestje. Te bestellen vanaf 20 stuks.

          € 2,25 / stuk

          stuk
      • partypan §


        • Partypan groot §

          Partypan gevuld met:
          • spareribs
          • kipkluifjes
          • gehaktballetjes in pangangsaus
          • braadworstjes
          • mini kipspiesjes
          • gehaktballetjes in jussaus
          • circa 140 hapjes

          € 82,50 / stuk

          stuk
        • Partypan klein §

          Partypan gevuld met:
          • grillworst
          • kipkluifjes
          • gehaktballetjes in pangangsaus
          • braadworstjes
          • mini kipspiesjes
          • gehaktballetjes in jussaus
          • circa 60 hapjes

          € 39,95 / stuk

          stuk
      • Partypan zonder pan §


        • Partypan groot (zonder pan) §

          Schaal met:
          • spareribs
          • kipkluifjes
          • gehaktballetjes in pangangsaus
          • braadworstjes
          • mini kipspiesjes
          • gehaktballetjes in jussaus
          • circa 140 hapjes

          € 82,50 / stuk

          stuk
        • Partypan klein (zonder pan) §

          Schaal met:
          • grillworst
          • kipkluifjes
          • gehaktballetjes in pangangsaus
          • braadworstjes
          • mini kipspiesjes
          • gehaktballetjes in jussaus
          • circa 60 hapjes

          € 39,95 / stuk

          stuk
      • saladeschotel §


        • BBQ salade opgemaakt §

          Opgemaakte rundvlees salade gegarneerd met tomaat, zoetzuur: augurkjes, zilver ui en wortel.

          € 4,95 / persoon

          persoon
        • Rundvleessalade luxe opgemaakt §

          Royaal opgemaakte rundvleessalade gegarneerd met gevuld ei, carpaccio en ardennerham met meloen.

          € 6,95 / persoon

          persoon
        • Zalmsalade luxe opgemaakt met vis §

          Het neusje van de zalm voor de visliefhebbers. Deze specialiteit is rijkelijk gevuld met zalm en wordt luxe gedecoreerd met verse producten.

          € 12,50 / persoon

          persoon
      • maaltijdsalade §


        • Kip Caesar salade §

          Vers gemaakte salade van pluksla en rucola met tomaatjes, kip en een dressing van gebrande pijnboompitjes.

          € 7,25 / stuk

          stuk
        • Carpacciosalade §

          Vers gemaakte salade van pluksla en rucola met tomaatjes, rosbief en truffelmayonaise.

          € 7,95 / stuk

          stuk
        • Gerookte zalmsalade §

          Vers gemaakte salade van pluksla en rucola met rode ui, komkommer, paprika, gerookte zalm en een honing dille dressing.

          € 12,95 / stuk

          stuk
      • Huisgemaakte salades en rauwkost §


        • Rundvleessalade §

          Huisgemaakte op ambachtelijke wijze gemaakte rundvleessalade

          € 7,00 / 500 g

        • Zomersalade §

          Huisgemaakte rauwkostsalade op basis van spitskool, zilverui, paprika en wortel. Afgemaakt met selderij salade.

          € 6,75 / 500 g

        • Gendtse poldersalade §

          Huisgemaakte rauwkostsalade op basis van spitskool, appel, paprika en wortel. Afgemaakt met een dressing op basis van kwark, ananas en kerrie.

          € 6,75 / 500 g

        • Rauwkost light salade §

          Huisgemaakte rauwkostsalade op basis van spitskool, bleekselderij, mandarijn en appel. Afgemaakt met een vruchten-yoghurt dressing.

          € 6,75 / 500 g

        • Pastasalade §

          Huisgemaakte rauwkostsalade pasta, appel, bleekselderij en lente ui. Afgemaakt met een dressing van selderij en tonijn.

          € 7,25 / 500 g

        • Aardappelsalade §

          Aardappelsalade is een salade die van aardappels gemaakt wordt. In de wereld zijn er verschillende soorten aardappelsalades die ieder op een eigen manier bereid worden.

          € 5,48 / 500 g

        • Asperge-ham salade §

          Huisgemaakte rauwkostsalade met asperges, ham en ei.

          € 6,75 / 500 g

        • Fruitsalade §

          Huisgemaakte fruitsalade op basis van galia meloen, cantaloupe, ananas en druiven aangevuld met seizoensvruchten.

          € 7,25 / 500 g

        • Kip pesto salade §

          € 7,25 / 500 g

      • saus §


        • Barbecuesaus §

          Barbecuesaus is een van de sauzen die bijna overal op tafel staat tijdens het barbecuen. Deze zoete en vaak ietwat pittige saus is heerlijk bij veel soorten vlees.

          € 1,55 / 100 g

          gram
        • Cocktailsaus §

          Cocktailsaus is een saus die in zijn eenvoudigste vorm een mengsel van tomatenketchup met mierikswortel is.

          € 1,55 / 100 g

          gram
        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 1,55 / 100 g

          gram
        • Kruidenboter §

          Kruidenboter is boter met tuinkruiden zoals peterselie, bieslook en knoflook. Deze kruiden worden heel fijn gesneden en vervolgens door de boter gemengd.

          € 2,75 / ±100 g

          stuk
        • Satésaus §

          Satésaus, of pindasaus, een populaire saus en heerlijk bij veel gerechten.

          € 1,25 / 100 g

          gram