Cargando...
    • Beckumerstraat 18, Landelijk gebied en kernen, 7548 BG Enschede
    • Beckumerstraat 18, Landelijk gebied en kernen, 7548 BG Enschede
      lunes 15-09-2025:cerradomartes 16-09-2025:08:30-18:00
      miércoles 17-09-2025:08:30-18:00jueves 18-09-2025:08:30-18:00
      viernes 19-09-2025:08:30-18:00sábado 20-09-2025:08:00-16:00
      domingo 21-09-2025:cerradolunes 22-09-2025:cerrado
      martes 23-09-2025:08:30-18:00miércoles 24-09-2025:08:30-18:00
      jueves 25-09-2025:08:30-18:00viernes 26-09-2025:08:30-18:00
      sábado 27-09-2025:08:00-16:00domingo 28-09-2025:cerrado
    • Beckumerstraat 18, Landelijk gebied en kernen, 7548 BG Enschede
      lunes 15-09-2025:martes 16-09-2025:08:30-18:00
      miércoles 17-09-2025:08:30-18:00jueves 18-09-2025:08:30-18:00
      viernes 19-09-2025:08:30-18:00sábado 20-09-2025:08:00-16:00
      domingo 21-09-2025:lunes 22-09-2025:
      martes 23-09-2025:08:30-18:00miércoles 24-09-2025:08:30-18:00
      jueves 25-09-2025:08:30-18:00viernes 26-09-2025:08:30-18:00
      sábado 27-09-2025:08:00-16:00domingo 28-09-2025:
    • lunes 15-09-2025:martes 16-09-2025:08:30-18:00
      miércoles 17-09-2025:08:30-18:00jueves 18-09-2025:08:30-18:00
      viernes 19-09-2025:08:30-18:00sábado 20-09-2025:08:00-16:00
      domingo 21-09-2025:lunes 22-09-2025:
      martes 23-09-2025:08:30-18:00miércoles 24-09-2025:08:30-18:00
      jueves 25-09-2025:08:30-18:00viernes 26-09-2025:08:30-18:00
      sábado 27-09-2025:08:00-16:00domingo 28-09-2025:
    • región de entregacargo de entregavalor mínimo del pedido
      Dorp Boekelo€ 2,50€ 50,00
      Almelo€ 7,50€ 50,00
      Borne€ 7,50€ 50,00
      Enschede€ 7,50€ 50,00
      Haaksbergen€ 7,50€ 50,00
      Hengelo€ 7,50€ 50,00
      Losser€ 7,50€ 50,00
      Oldenzaal€ 7,50€ 50,00
      Delden€ 7,50€ 50,00
      Overig Delden€ 7,50€ 50,00
      Hengevelde€ 7,50€ 50,00
      Bentelo€ 7,50€ 50,00
      Weerselo€ 7,50€ 50,00
      Saasveld€ 7,50€ 50,00
      Deurningen€ 7,50€ 50,00
      • recogida
        • dinero en efectivo
        • débito online
        • terminal de pago
      • entrega
        • débito online
    • Se puede solicitar información nutricional y sobre alérgenos por teléfono durante el horario de apertura via +31 53 428 1216

      • surtido gourmet §


        • Wagelaars gourmet §

          • gemarineerde biefstuk
          • gemarineerde varkenshaas
          • gemarineerde kipfilet
          • hamburger
          • slavink
          • shoarmavlees
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 8,50 / persona

          persona
        • Luxe gourmet §

          • gemarineerde biefstuk
          • gemarineerde varkenshaas
          • gemarineerde kipfilet
          • hamburger
          • naturel varkenshaas
          • naturel biefstuk
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 9,95 / persona

          persona
        • Boekelo's gourmetpakket §

          • kogelbiefstuk
          • varkenshaas
          • kipfilet
          • hamburgers
          • slavinkjes
          • shoarmareepjes
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 6,95 / persona

          persona
        • Boekelo's fonduepakket §

          • kogelbiefstuk
          • varkenshaas
          • kipfilet
          • hamburgers
          • slavinkjes
          • gehaktballetjes
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 6,95 / persona

          persona
        • Gourmet/fondue compleet §

          • rundvlees- of huzarensalade naar keuze
          • knoflooksaus
          • stokbrood
          • kruidenboter

          € 5,00 / persona

          persona
    • Als barbecuespecialist hebben wij een zeer compleet aanbod lekkere producten en specialiteiten voor de barbecue. Kies voor één van onze heerlijke barbecuepakketten of stel uw barbecue zelf geheel naar wens samen.

      • paquete de barbacoa §

        Bij het bestellen van een barbecuepakket voor 15 personen of meer bezorgen wij gratis.


        • Barbecue Populair §

          • braadworst
          • hamburger (vers)
          • speklap
          • saté van de haas

          € 6,65 / persona

          persona
        • Barbecue Medium §

          • procureurlapje
          • kipfilet
          • mixed spies
          • shaslick

          € 8,75 / persona

          persona
        • Barbecue Budget §

          • braadworst
          • fricandeau saté
          • hamburger (gegaard)
          • speklap
          • rundvlees-/ huzarensalade
          • knoflook-/ cocktailsaus
          • stokbrood (niet afgebakken)

          € 8,95 / persona

          persona
        • Barbecue De Luxe §

          • varkensoester
          • mixed spies
          • pampafilet
          • pepersteak
          • kip op stok

          € 13,00 / persona

          persona
        • Barbecue Spiespakket §

          • saté van de haas
          • mixed spies
          • kip op stok
          • mama-mia-spies

          € 8,90 / persona

          persona
        • Barbecue De Koekepan §

          • biefstukreepjes
          • kipreepjes
          • varkensreepjes
          • rauwkostsalade
          • broodjes
          • twee soorten saus

          € 14,50 / persona

          persona
        • Barbecue Kids §

          • braadworst
          • hamburger (gegaard)
          • saté

          € 3,90 / persona

          persona
        • Barbecue Compleet §

          • salades in bak: rundvlees- of huzaren
          • twee soorten saus
          • stokbrood
          • kruidenboter

          € 3,95 / persona

          persona
        • Barbecue Compleet Boekelo §

          • rundvleessalade in bak
          • huzarensalade in bak
          • satésaus
          • 2 soorten koude saus naar keuze
          • stokbrood
          • kruidenboter

          € 4,95 / persona

          persona
        • Barbecue Compleet de Luxe §

          • rauwkost
          • salade opgemaakt: rundvlees- of huzaren
          • fruitsalade
          • twee soorten saus
          • satésaus
          • stokbrood
          • kruidenboter

          € 11,65 / persona

          persona
        • Boekelose Reuzespies §

          Aan een roterende spies worden diverse soorten vlees (naar keuze) knapperig gegrild zoals
          • procureurrollade
          • malse kipfilet
          • Twentse beenham
          • grillspek
          • inclusief barbecue en gasverbruik

          € 15,95 / persona

          persona
      • vegetariana §


        • Barbecue Vega §

          • satéspies
          • groenteschijf
          • worst
          • vegaburger

          € 8,80 / persona

          persona
      • barbacoa §


        • Biefspies §

          Heerlijk gekruide biefstukblokjes aan een spies.

          € 3,75 / pieza

          pieza
        • Braadworst §

          Zoals een echte braadworst hoort te zijn, mager en sappig vlees.

          € 1,20 / pieza

          pieza
        • Fricandeau saté §

          Met de hand geregen en gesneden spies van fricandeau.

          € 1,50 / pieza

          pieza
        • Garnalen §

          Een lekker en gezond visgerecht voor op de barbecue.

          € 2,95 / pieza

          pieza
        • Gemarineerde biefstuk §

          Malse biefstuk in een heerlijke marinade.

          € 3,75 / pieza

          pieza
        • Gemarineerde filetsteak §

          Heerlijke gemarineerde minute-steak. Ideaal voor op de barbecue.

          € 1,90 / pieza

          pieza
        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1,70 / pieza

          pieza
        • Haastrio §

          Heerlijke spies van varkenshaas.

          € 2,95 / pieza

          pieza
        • Hamburger §

          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue.

          € 1,80 / pieza

          pieza
        • Karbonade §

          Gemarineerde karbonades zijn zeer geschikt om te braden of te grillen, ze blijven lekker sappig.

          € 1,70 / pieza

          pieza
        • Mamamiaspies §

          Een lekkere spies van varkenshaas.

          € 2,25 / pieza

          pieza
        • Mixed spies §

          Spies met varkens, rund- en kippenvlees.

          € 2,75 / pieza

          pieza
        • Pampafilet §

          Heerlijk gekruid stukje varkensvlees voor de barbecue.

          € 1,90 / pieza

          pieza
        • Pepersteak §

          Heerlijke pepersteak met versgemalen peper voor de barbecue.

          € 3,75 / pieza

          pieza
        • Procureurlapje §

          Deze malse procureurlapjes worden gesneden van de varkensprocureur (hals/schouder) en daarna gekruid. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 2,10 / pieza

          pieza
        • Saté van de haas §

          Met de hand geregen en gesneden spies van varkenshaas.

          € 1,95 / pieza

          pieza
        • Scharrel kip op stok §

          Gemarineerde kipfilet omwikkeld met licht gerookt spek.

          € 1,95 / pieza

          pieza
        • Scharrel kip-hawaïspies §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 1,95 / pieza

          pieza
        • Scharrel kipdrumstick §

          Kant en klare lekker gekruide drumsticks.

          € 1,70 / pieza

          pieza
        • Scharrel kipfilet §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,85 / pieza

          pieza
        • Scharrel kipshaslick §

          De kipspies is een spies met puur heerlijk gemarineerd kippenvlees.

          € 2,05 / pieza

          pieza
        • Spekfakkel §

          Heerlijke spies omwikkeld met spek.

          € 1,75 / pieza

          pieza
        • Varkenshaas shaslick §

          Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui, spek en paprika.

          € 2,05 / pieza

          pieza
        • Varkensoester van de haas §

          Heerlijk mals stukje varkensvlees, ideaal voor op de barbecue.

          € 2,75 / pieza

          pieza
        • Zalmfilet in folie §

          Heerlijk gekruide zalmfilet in folie.

          € 4,25 / pieza

          pieza
      • Barbecue Grootvlees §


        • Bavette §

          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Heerlijk om te grillen.

          € 10,99 / 500 g

          x 500 g
        • Picanha §

          Picanha is een spectaculair stuk vlees dat je zeker een keer gegeten moet hebben: staartstuk van de koe dat maar weinig nodig heeft en makkelijk te bereiden is.

          € 9,99 / 500 g

          x 500 g
        • Spareribs naturel §

          Perfecte spareribs voor de barbecueliefhebber.

          € 6,99 / 500 g

          x 500 g
        • Entrecôte §

          4 cm dik rundvlees voor de grill.

          € 19,49 / 500 g

          x 500 g
        • Rib-eye §

          4 cm dik rundvlees voor de grill.

          € 19,99 / 500 g

          x 500 g
        • Côte de boeuf §

          4 cm dik rundvlees voor de grill.

          € 16,49 / 500 g

          x 500 g
      • accesorios para barbacoa §


        • Gasbarbecue inclusief gasverbruik §

          U huurt een gasbarbecue inclusief gasverbruik en onze schoonmaakservice dus u hoeft de barbecue niet zelf schoon te maken.

          € 45,00 / pieza

          pieza
        • Koekenpan inclusief gasverbruik §

          € 45,00 / pieza

          pieza
        • Borden en bestek afgespoeld retour §

          Borden en bestek welke u zelf afspoelt voordat u het retourneert.

          € 0,60 / persona

          persona
        • Borden en bestek vuil retour §

          Borden en bestek welke u vuil retour mag brengen. Wij doen de afwas voor u.

          € 1,60 / persona

          persona
        • BBQ Huur tot 15 personen §

          Bestel onze schoonmaakservice erbij en wij maken het gehuurde materiaal schoon.

          € 20,00 / pieza

          pieza
      • carne de cerdo §


        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 3,10 / 200 g

          x 200 g
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 3,20 / 220 g

          x 220 g
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 3,25 / 250 g

          x 250 g
        • Beenham §

          Deze ham, die wordt vervaardigd van de achterbout van een varken waaruit de beenderen zijn verwijderd en waarvan het bovenste schnitzeldeel is verwijderd. Aan de buitenzijde blijft het zwoerd en het dunne spek zitten. Het vlees wordt ingespoten met pekel en blijft aansluitend enkele dagen in deze lichte pekel liggen. Voor een aparte smaak kan de ham ingewreven worden met Provençaalse kruiden. Vervolgens wordt de ham omwikkeld met varkensnet en langzaam gegaard.

          € 8,99 / 500 g

          gramo
        • Dobbelsteentjesspek §

          Dobbelsteentjes spek, fijn gesneden blokjes gerookt spek, toepasbaar in vele gerechten en salades.

          € 2,19 / 100 g

          x 100 g
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 2,62 / 175 g

          x 175 g
        • Knusper schnitzel gepaneerd §

          Een krokante schnitzel met een braadsmaak.

          € 2,59 / 140 g

          x 140 g
        • Procureurlapje §

          Een procureurlapje is een schouderkarbonade zonder been.

          € 1,69 / 100 g

          x 100 g
        • Shoarmavlees §

          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.

          € 1,49 / 100 g

          gramo
        • Spareribs vers §

          Deze spareribs zijn vers/rauw en kun je zelf naar smaak marineren en/of bereiden.

          € 6,99 / 500 g

          gramo
        • Spareribs, gemarineerd §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest namelijk voor varkensribben. Gemarineerd zijn spare-ribs nog lekkerder.

          € 7,49 / 500 g

          gramo
        • Speklap met zwoerd §

          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort. Het zwoerd geeft een extra lekkere smaak aan het vlees, zodra krokant gebakken.

          € 1,59 / 100 g

          x 100 g
        • Speklap zonder zwoerd §

          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort.

          € 1,65 / 100 g

          x 100 g
        • Varkenscordon bleu §

          De cordon bleu is een gemarineerd varkensfiletlapje gevuld met ham en kaas.

          € 3,00 / 150 g

          x 150 g
        • Varkensfilet §

          Een klassieker. Varkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z'n geheel te braden in de pan of oven.

          € 1,97 / 110 g

          x 110 g
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 7,00 / 500 g

          gramo
        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 7,50 / 300 g

          x 300 g
        • Varkenspoulet §

          Varkenspoulet zijn kleine, magere stukjes varkensvlees. Het is uitermate geschikt om te gebruiken als vlees in de bami of nasi.

          € 1,55 / 100 g

          gramo
        • Varkensschnitzel gepaneerd §

          Een varkensschnitzel is een veelzijdig stukje vlees. Je kunt hem bakken, braden, stoven, grillen en ga zo maar door. Gewicht circa 135 gram per stuk.

          € 2,59 / 140 g

          x 140 g
        • Varkensschnitzel ongepaneerd §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 1,79 / 100 g

          x 100 g
        • Vet spek §

          Vet spek is mooi blank van kleur en uitstekend geschikt in dunne plakjes of dobbelsteentjes uit te bakken.

          € 1,39 / 100 g

          gramo
        • Vleesribben §

          Aan de voorkant van de varkensbuik zitten een aantal kleine ribbetjes die apart worden losgesneden om als krabbetjes dienst te doen. Ze kunnen gegrild, gebakken of gekookt gegeten worden.

          € 1,19 / 100 g

          gramo
        • Zuurkoolspek §

          Gerookt spek speciaal voor zuurkool.

          € 1,99 / 100 g

          gramo
      • carne de vaca §


        • Bieflap §

          Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 3,24 / 110 g

          x 110 g
        • Braadvlees mager §

          Braadvlees. De naam zegt het al. Laat het vlees op kamertemperateur komen, lekker kruiden met peper en zout, boter in de braadpan, goed warm laten worden, dan het vlees er in, dichtschroeien en er uit halen. Dan het water erbij in de pan, als het kookt het vlees er weer in, het vuur zachtjes zetten, doe er nog wat kruiden bij en dan lekker lang (2,5 a 3 uur) laten pruttelen.

          € 10,49 / 500 g

          gramo
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 6,60 / 150 g

          x 150 g
        • Magere runderlappen §

          Mager suddervlees wat minder gemarmerd is dan riblappen en sukadelappen.

          € 2,86 / 130 g

          x 130 g
        • Riblap fijn §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 10,99 / 500 g

          gramo
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 9,24 / 220 g

          x 220 g
        • Runderhacheevlees §

          Hacheevlees is gesneden van de onderrib (hals). Om gaar en zacht te worden heeft het vlees een langere bereidingstijd nodig.

          € 2,19 / 100 g

          gramo
        • Runderpoulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 1,85 / 100 g

          gramo
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 3,22 / 140 g

          x 140 g
        • Argentina steak §

          Heerlijke gemarineerde Argentijnse steak.

          € 3,90 / 130 g

          x 130 g
        • Côte de boeuf §

          Botermals Nederlands rundvlees.

          € 39,59 / 1.200 g

          x 1.200 g
        • French steak §

          Biefstuk gemarineerd met kruidenbotermarinade.

          € 3,90 / 130 g

          x 130 g
        • Ossenhaas §

          Ossenhaas is heerlijk mals en niet voor niets het mooiste deel van het rund. Tournedos is hetzelfde als biefstuk van de haas. Een dubbele tournedos is een chateaubriand. Het gewicht van een hele ossenhaas is ongeveer tussen de twee en vijf kilo.

          € 11,24 / 150 g

          x 150 g
        • Rib-eye §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 10,12 / 220 g

          x 220 g
        • Runderschenkel §

          Schenkels zijn afkomstig van de bovenpoot. Ze bestaan uit vlees met been en merg. De lekkerste en krachtigste soepen en bouillons krijgt u door schenkels lang op te zetten.

          € 4,50 / 300 g

          x 300 g
      • pollo §


        • Scharrel kipdrumsticks §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 1,30 / 130 g

          x 130 g
        • Scharrel kipdrumsticks gekruid §

          Heerlijk gemarineerde kippenpoten.

          € 1,36 / 130 g

          x 130 g
        • Scharrel kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 3,60 / 200 g

          x 200 g
        • Scharrel kippenbout §

          De achterpoot van een kip staat bekend als de kippenbout. Hij wordt geleverd met vel en been. Kippenbout is populair op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 3,06 / 340 g

          x 340 g
        • Scharrel kippenbout gekruid §

          Heerlijk gemarineerde kippenbout. Lekker als snack of bij de maaltijd.

          € 3,23 / 340 g

          x 340 g
        • Gebraden scharrel kippenbout §

          Heerlijke malse kippenbout. Gewild op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 3,75 / 250 g

          x 250 g
        • Gebraden scharrel kipdrumstick §

          Gegrilde kippenpoot, ook wel drumsticks genaamd.

          € 1,49 / 100 g

          gramo
        • Scharrel kippeling §

          Gegrilde stukjes kipdijvlees.

          € 1,79 / 100 g

          gramo
        • Kip op stok §

          Lekker gekruide kipfilet met plakje rookspek.

          € 1,50 / 80 g

          x 80 g
        • Kipcordon bleu §

          Mooie plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Op een helft van de lap gaat een plak kaas en een plak gekookte ham. Daarna wordt de plak dichtgeslagen, vastgestoken met een prikker en gepaneerd.

          € 2,99 / pieza

          pieza
        • Hele kip §

          Een hele kip. Het vlees is mals en bijzonder mager en wordt opgebonden aangeboden.

          € 8,99 / kilo

          kilo
        • Scharrel kipdijvlees naturel §

          Zacht van smaak en niet droog. Erg lekker door diverse gerechten.

          € 1,69 / 100 g

          x 100 g
        • Scharrel kipdijvlees gemarineerd §

          Heerlijk kipdijlapje gemarineerd met kerriemarinade.

          € 1,79 / 100 g

          x 100 g
        • Kippoulet §

          In blokjes gesneden kippenvlees.

          € 1,79 / 100 g

          gramo
        • Kippenlevertjes §

          Kippenlevertjes worden niet zoveel gegeten, maar er kunnen heerlijke recepten van gemaakt worden.

          € 0,79 / 100 g

          gramo
        • Gerookte kipfilet §

          Malse kipfilet gerookt op hout. Gerookte kipfilet is direct te verwerken in een salade of lekker als tussendoor.

          € 5,28 / 160 g

          x 160 g
      • rápido y listo para cocinar §


        • Krokante kipschnitzel §

          Een heerlijke kipschnitzel in een krokant jasje.

          € 2,49 / pieza

          pieza
        • Boekelose rol §

          Gekruid gehakt met ham en kaas. De buitenkant is van ontbijtspek en een beetje paneermeel.

          € 5,70 / 300 g

          x 300 g
        • Gebraden gehaktbal §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 1,85 / pieza

          pieza
        • Gebraden spareribs §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest voor varkensribben. Gemarineerd zijn spareribs nog lekkerder.

          € 9,99 / 500 g

          gramo
        • Gehaktcordon bleu §

          Het varkensvlees wordt, vermengd met kruiden en het zout, fijn gemalen. Daarna worden de schijven met de hand gevormd of wordt het deeg afgestopt in een kunsstof darm en aangevroren waarna de 'paal' (slagerstaal) wordt gesneden op de snijmachine. Op de plak wordt een een plakje kaas en ham gelegd en vervolgens wordt de schijf dubbel geklapt en worden de randen goed dichtgedrukt. Daarna wordt de gehaktcordonbleu gepaneerd.

          € 2,79 / pieza

          pieza
        • Kipschnitzel §

          De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet en daarna gepaneerd. Bak de schnitzel niet al te hard aan want dan verbrandt het paneermeel. Een verse schnitzel heeft mooi droog paneermeel.

          € 2,49 / pieza

          pieza
        • Minute steak §

          Gemarineerde bieflap met Smokey barbecuemarinade.

          € 3,90 / 130 g

          x 130 g
        • Pampaschijf §

          Pampaschijf wordt gemaakt van de magere delen van de varkensfilet zonder been. Deze filet wordt aan de bovenkant 2 of 3 keer ingesneden waarna deze insnijding wordt gekruid met pampa (Argentijnse) kruiden en gevuld met reepjes mager rook- of katenspek. De buitenkant wordt eveneens met de pampakruiden bestrooid.

          € 2,59 / 130 g

          x 130 g
        • Runderhamburger §

          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees. Niet van de biefstukdelen maar meer van de wat doorregen delen van de voorkant van het rund. Het vet en meegemalen bindweefsel geeft wel extra smaak aan deze lekkernij die met name tussen een broodje en op de barbecue zeer geliefd is. Het vlees is niet zo mager als een tartaartje want dan wordt het veel te droog. Bak deze runderspecialiteit zeker niet te gaar. Aan de originele hamburger mag absoluut geen varkensvlees worden toegevoegd.

          € 1,80 / 90 g

          x 90 g
        • Rundervink §

          Rundervink is één van de meest gegeten vleesproducten. Rundervink bestaat uit rundergehakt dat gekruid is, omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees (rosbieflapje). Het is belangrijk dat het braden op niet te hoog vuur gebeurt om te voorkomen dat het rundvlees aangebrand is voordat het gehakt gaar is.

          € 2,49 / 100 g

          x 100 g
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 1,89 / 100 g

          x 100 g
        • Tartaartje §

          Een tartaartje is gemaakt van 100% mager rundvlees.

          € 2,49 / 100 g

          x 100 g
      • picado §


        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 1,49 / 100 g

          gramo
        • Gemengd gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 1,29 / 100 g

          gramo
      • salchicha §


        • Rundersaucijs §

          Saucijsjes worden gemaakt van mager rundvlees dat lekker is gekruid.

          € 2,20 / 130 g

          x 130 g
        • Boerenbraadworst §

          Braadworst is gemaakt van gemalen, en soms gekruid, vlees. Bij de bereiding in de pan is de worst eerst dichtgeschroeid in hete boter en daarna ongeveer 15 minuten gebraden. Braadworst op de BBQ vraagt om een andere bereiding, blancheer de worst eerst halfgaar in warme bouillon.

          € 4,20 / 350 g

          x 350 g
        • Boerensaucijs §

          Heerlijke boerensaucijs met kruidnagel.

          € 1,56 / 130 g

          x 130 g
        • Saucijzen fijn §

          Een saucijs is een soort worst gemaakt van gekruid varkensgehakt. Het gehakt wordt bijeengehouden door een natuurlijke darm. De saucijs - waarvan de naam is afgeleid van het Franse woord saucisse - is verwant met de braadworst, zij het dat de saucijs dikwijls korter en iets dikker is. Saucijzen zijn zowel los, als nog aan elkaar verbonden verkrijgbaar. Een saucijs wordt in ongeveer 15 minuten gaar gebakken in een braadpan. Om het knappen van de worst tegen te gaan, wordt geadviseerd de saucijs alvorens deze te bakken, eerst te laten wellen in water. De saucijs kan ook worden bereid op de barbecue of onder de gril.

          € 1,56 / 130 g

          x 130 g
        • Verse worst (fijn) §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.

          € 4,20 / 350 g

          x 350 g
        • Verse worst (grof) §

          Door de grovere stukjes spek lijkt de worst vetter dan de fijne maar is het niet.

          € 4,20 / 350 g

          x 350 g
      • salchicha ahumada §


        • Rookworst fijn §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 4,99 / pieza

          pieza
        • Rookworst grof §

          Ambachtelijke slagersrookworst, grovere maling. Heerlijk bij stamppotten.

          € 4,99 / pieza

          pieza
        • Runderrookworst §

          Een ambachtelijk bereide rookworst van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout.

          € 5,39 / pieza

          pieza
      • salchichón §


        • Droge worst §

          Droge worst is een streekgerecht, waarbij de worst na het vullen wordt opgehangen om te drogen. De smaak verschilt afhankelijk van de gebruikte kruiden. Kruidnagel is daarvan de meest gebruikte. Droge worsten worden in Nederland voornamelijk in de Noordelijke kuststreken (Groningen, Friesland, maar ook in Drenthe en Overijssel) gemaakt, omdat daar de luchtvochtigheid geschikt is voor het drogen.

          € 3,50 / pieza

        • Droge worst Mediterraan §

          Mediterraan gekruide droge worst.

          € 3,75 / pieza

      • salchicha a la parrilla §


        • Grillworst §

          Gegrilde worst met heerlijke kruiden. Geschikt als hapje maar ook te verwarmen en op een broodje te serveren.

          € 3,30 / 200 g

          x 200 g
        • Grillworst met kaas §

          Een heerlijke grillworst gevuld met kaas. Heerlijk voor bij de borrel of op brood.

          € 3,30 / 200 g

          x 200 g
      • salchichas cocidas §


        • Knakworst §

          De knakworst is een kleine, dunne worst die zowel koud als warm op of zonder een broodje als snack gegeten kan worden.

          € 4,99 / 5 piezas

          x 5 piezas
      • embutidos §


        • Achterham §

          Voor de achterham zijn de magere delen van de ham in model gesneden zonder het spek en het zwoerd te verwijderen. Deze zijn uiteindelijk mede bepalend voor de smaak. Zeker wanneer de ham in het eigen vocht wordt gegaard. De ham laat zich moeilijk snijden vanwege de grote plak maar is uniek door smaak en malsheid.

          € 3,49 / 100 g

          gramo
        • Bakbloedworst §

          Bakbloedworst wordt gemaakt van zwoerd, varkenskopvlees, bloed en spek. De kruiding bestaat uit zwarte peper, piment, majoraan, kaneel en uien.

          € 2,13 / 250 g

          gramo
        • Boterhamworst §

          Van het rundvlees en water wordt eerst een farce gecutterd waarna het fijngemalen kinnebakspek en het varkensvlees worden toegevoegd. Als kruiding worden witte peper, foelie, kardemom, gember en zout gebruikt. Vroeger werden daarna kleine spekblokjes toegevoegd. Nu vrijwel niet meer. Het spek is echter wel aanwezig, maar zo fijn gemalen dat het niet meer als zodanig wordt ervaren. Na het afstoppen in een kunstdarm wordt de worst gerookt en geweld in water van 80°C.Variaties: de Ardenner boterhamworst met meer varkensvlees, de kalfsboterhamworst en Parijzer boterhamworst die wat grover van structuur is.

          € 2,29 / 100 g

          gramo
        • Coburger rauwe ham §

          Deze ham is vermoedelijk ontstaan in het plaatsje Coburg in Duitsland. De ham bestaat uit de twee schnitzeldelen van het varken; de boven- en de plattebil. Het vlees wordt drooggezouten met zeezout.

          € 4,89 / 100 g

          gramo
        • Filet americain §

          Filet americain wordt gemaakt van gemalen rauw mager rundvlees zoals biefstuk.

          € 3,75 / 150 g

          x 150 g
        • Gebraden gehakt §

          Vlees en spek worden gemalen en met de kruiden vermengd. Over het algemeen worden peper en nootmuskaat gebruikt. Aan de massa wordt paneermeel toegevoegd. Het deeg wordt goed gemengd tot een homogene massa, waarna het tot een brood wordt gevormd dat in de oven wordt afgebakken. Gebraden gehakt wordt gesneden verkocht.

          € 2,39 / 100 g

          gramo
        • Gebraden rosbief §

          De rosbief wordt gewoonlijk gemaakt van verschillende delen zoals de achtermuis (links), de platte bil of een van de lendedelen. De aard van het vlees bepaalt de kwaliteit van deze vleeswaar. Een goede rosbief is keimager en mals en mag niet te dik gesneden worden. De achtermuis is wel het bekendste deel. Daarnaast is een rosbief een uitstekend beleg voor mensen die een natriumbeperkt (zoutarm) dieet volgen. De rosbief wordt gewoonlijk namelijk alleen aan de buitenkant gezouten en niet gekruid. Vraag aan de slager gerust of hij tijdens de bereiding veel of weinig zout gebruikt heeft.

          € 3,69 / 100 g

          gramo
        • Gebraden varkensrollade §

          De varkensrollade bestaat uit de karbonadestrooken de buik aan één stuk. Het hart van de rollade is mooi mager en door het spek houdt hij de sappigheid.

          € 2,59 / 100 g

          gramo
        • Hausmacher §

          Een unieke grove leverworst met stevige smaak.

          € 4,75 / 250 g

          gramo
        • Katenspek §

          Katenspek is mager buikspek dat eerst wordt gepekeld en gegaard om daarna langdurig te worden gerookt.

          € 3,59 / 100 g

          gramo
        • Kookworst §

          Kookworst, traditioneel gerookt en met een fijne maar neutrale gekookte worstsmaak.

          € 4,87 / 250 g

          gramo
        • Leverworst §

          Een lekkere smeuïge leverworst voor op de boterham.

          € 3,25 / 250 g

          gramo
        • Ontbijtspek §

          Ontbijtspek is vleeswaar dat veelal gebruikt wordt als broodbeleg. Het is buikspek van het varken dat na te zijn gedroogd en gerookt in dunne plakken wordt gesneden. Deze plakken zijn ongeveer 20 cm lang en 8 cm breed. Ontbijtspek wordt ook gebakken geconsumeerd.

          € 2,49 / 100 g

          gramo
        • Pain d'Ardenne §

          Een heerlijke franse worstsoort met een beetje knoflook.

          € 6,59 / 100 g

          gramo
        • Runderrookvlees §

          Rookvlees van hoogwaardig gezouten en traditioneel gerookte. eersteklas bovenbil van het rund.

          € 5,25 / 100 g

          gramo
        • Salami §

          Salami is de benaming voor gekruide worst van Italiaanse oorsprong. Het Italiaanse woord is de meervoudsvorm van salame, dat 'gezouten vlees' betekent.

          € 3,59 / 100 g

          gramo
        • Schouderham §

          Schouderham is redelijk eenvoudig te herkennen omdat het vlees, binnen één plak, in kleur varieert van licht tot donker.

          € 3,19 / 100 g

          gramo
        • Serranoham §

          Serranoham is een rauwe ham, oorspronkelijk afkomstig uit de Spaanse bergen. Tegenwoordig wordt hij gemaakt van een speciaal gefokt Spaans varkensras.Oorspronkelijk is de serranoham afkomstig uit de bergachtige regio Andalusië. Daar werd de gezouten ham gedroogd in de berglucht. (Vandaar de term serrano: serrano,-a is Spaans voor berg-, gebergte-).De originele serranoham is te herkennen aan het S-logo. Nadat de verse ham in een pekelbad met kruiden heeft gelegen, rijpt hij zo'n negen maanden in een ruimte waar de temperatuur langzaam toeneemt tot 30 graden. Tegelijkertijd neemt de vochtigheid af, waardoor de hammen uitdrogen.De ham is rijk aan ijzers en eiwitten en vetarm. Hierdoor wordt deze ham soms ook voorgeschreven aan mensen met bloedarmoede of een ijzertekort.

          € 4,25 / 100 g

          gramo
        • Snijworst §

          Het vlees van snijworst bestaat uit rundvlees en spek. Het vlees wordt heel sterk verkleind tot blokjes van een paar millimeter. De massa wordt bijna bevroren vermengd met peper en zout en daarna in een poreuze kunstdarm gestopt zodat het aanwezige vocht tijdens het drogen kan uittreden. De worsten worden te drogen gehangen totdat ze voldoende stevig zijn om op de machine te snijden. Vroeger duurde dit drogen tot wel twee maanden. Tegenwoordig wordt het drogen versneld door aan het deeg bepaalde bacteriën toe te voegen. Daardoor is de smaak wat zuurder, maar dat wordt door de consumenten als prettig ervaren. De kwaliteit van een snijworst wordt onder andere bepaald door de hoeveelheid aanwezig vlees.

          € 3,59 / 100 g

          gramo
        • Twentse bakleverworst §

          Een streekproduct uit Twente. Ook wel leverbeuling genaamd.

          € 2,13 / 250 g

          gramo
      • Specials §

        Heerlijke specials van uw Zaak vol Smaak slagerij Mark Wagelaar.


        • Briehaasje §

          Gekruid varkenshaasje gevuld met brie en spek.

          € 2,50 / 100 g

          gramo
        • Katenhaas §

          Gemarineerde varkenshaas met katenspek.

          € 2,19 / 100 g

          gramo
        • Haastrio §

          Heerlijk malse stukjes gekruide varkenshaas met katenspek.

          € 2,50 / 100 g

          gramo
        • Griekse cordonbleu §

          Varkensfilet gevuld met roomkaas en tomaat.

          € 2,99 / 150 g

          x 150 g
      • Hapjesschalen §


        • Bourgondische hapjesschaal §

          Schaal met 35 gesorteerde hapjes
          • gebraden gehaktballetjes
          • plakjes fijne leverworst
          • blokjes kaas
          • plakjes grillworst
          • plakjes kookworst
          • plakjes Hausmacher leverworst
          • stukjes droge worst

          € 19,95 / pieza

          pieza
        • Bleekerij hapjes §

          Schaal met 35 gesorteerde hapjes
          • kipspiesje
          • quiche met salami en tomaat
          • wrap gevuld met gerookte kipfilet
          • gevuld ei
          • grillworst kaas
          • boterhamworst met augurk
          • rundvleessalade cocktailtje

          € 31,50 / pieza

          pieza
        • Boekelo's hapjesschaal §

          Schaal met 48 gesorteerde hapjes
          • gevuld ei
          • berehap
          • snijworstroosje met roomkaas
          • plakjes leverworst
          • plakjes grillworst
          • rolladepuntje met ananas
          • kaas, droge worst en zilveruitje
          • ei in rookvlees

          € 45,60 / pieza

          pieza
        • Luxe hapjesschotel §

          Schaal met 35 gesorteerde hapjes
          • stokbroodje filet
          • stokbroodje zalm
          • stokbroodje brie
          • gevuld ei
          • gehaktballetjes met ananas
          • garnalencocktailtje
          • beenham met asperge en roomkaas

          € 38,50 / pieza

          pieza
        • Noaber hapjes §

          Schaal met 35 gesorteerde hapjes
          • gevulde eieren
          • garnalencocktailtje
          • kipspiesje
          • quiche gevuld met filet americain
          • rundvleessalade cocktailtje
          • tomaat-mozzarella spies
          • wrap gevuld met zalm

          € 38,50 / pieza

          pieza
        • Wagelaars hapjes §

          Schaal met 40 gesorteerde hapjes
          • wrap gevuld met zalm
          • berehap
          • plakjes leverworst
          • plakjes kookworst
          • rolladepuntje met ananas
          • snijworstroosje met roomkaas
          • quiche gevuld met salami en tomaat
          • tomaat-mozzarellaspies

          € 36,00 / pieza

          pieza
      • Hapjespan §


        • Hapjespan §

          Gevuld met 50 hapjes:
          • gehaktballetjes
          • plakjes grillworst
          • spare ribs
          • kipkluifjes
          • honey pops

          € 50,00 / pieza

          pieza
        • Hapjespan kip §

          Gevuld met 50 kiphapjes:
          • kip kluifjes
          • kipdij saté
          • kippenling
          • honey pops

          € 50,00 / pieza

          pieza
      • sopa §


        • Bospaddenstoelensoep §

          Een vegetarische herfstige soep op basis van een bouillon van eekhoorntjesbrood met verschillende soorten paddenstoelen. Een pot bevat 620 ml.

          € 5,99 / tarro

          tarro
        • Erwtensoep §

          Kant-en-klare erwtensoep om op te warmen. Erwtensoep, ook wel snert genoemd, is een dikke soep, gemaakt van spliterwten. Andere landen, zoals Engeland en Duitsland, kennen ook erwtensoep, maar het traditionele Nederlands gerecht dat in de winter gegeten wordt is een sterk gebonden versie. Een pot bevat 620 ml.

          € 5,99 / tarro

          tarro
        • Groentesoep §

          Groentesoep is een prima vervanging voor een uitgebreide warme maaltijd. Er zit zo’n beetje alles in wat je nodig hebt. Groenten, vlees, vocht en vitaminen. Een pot bevat 620 ml.

          € 5,49 / tarro

          tarro
        • Kippensoep §

          Kippensoep is soep die smaakt naar en gemaakt is uit vlees van de kip en soepgroenten. Kippensoep wordt vooral geconsumeerd voor de maaltijd, bij wijze van voorgerecht. Een pot bevat 620 ml.

          € 5,49 / tarro

          tarro
        • Tomatensoep §

          Tomatensoep bestaat uit vocht en eventueel groente, gehaktballetjes of rundvlees, croutons, kruiden en/of specerijen. De soep wordt bereid uit tomaten. Een pot bevat 620 ml.

          € 5,49 / tarro

          tarro
      • bufé §


        • Warm en koud buffet §

          • malse saté
          • gebraden spareribs
          • gehaktballetjes in ketjapsaus
          • rundvleessalade
          • huzarensalade of rauwkostsalade
          • knoflooksaus
          • stokbrood
          • kruidenboter

          € 13,95 / persona

          persona
        • Wagelaars Luxe Buffet §

          • varkenshaassaté
          • beenham
          • gebraden spareribs
          • gehaktballetjes in ketjapsaus
          • scharrelsalade
          • rundvleessalade
          • vers fruit
          • honing-mosterdsaus
          • knoflooksaus
          • stokbrood
          • kruidenboter

          € 17,50 / persona

          persona
        • Stamppotbuffet §

          • boerenkool
          • zuurkool
          • hutspot
          • rookworst
          • verse worst
          • hachee
          • gebakken speklapjes
          • zuren
          • jus
          • appelmoes

          € 12,95 / persona

          persona
      • Brood- en toastsalade §


        • Beenhamsalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met malse beenham in een smaakvolle saus.

          € 1,99 / 100 g

          gramo
        • Diverse rauwkost §

          Een heerlijk frisse rauwkostsalade met mandarijn.

          € 1,69 / 100 g

          x 100 g
        • Ei-bieslook salade §

          Je kunt deze salade op een lekker broodje doen (heerlijk bij een kom verse soep) of als borrelhapje gebruiken.

          € 2,69 / 100 g

          gramo
        • Huzarensalade §

          Een huzarensalade is een salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel, augurk en soms ui.

          € 0,99 / 100 g

          gramo
        • Kartoffelsalade §

          Een heerlijke salade met aardappelschijfjes in een saus met grof gemalen peper.

          € 0,99 / 100 g

          gramo
        • Kipkerriesalade §

          Een rijkgevulde salade met stukjes kip, appel, knolselderij en ananas in een milde kerriesaus.

          € 3,19 / 100 g

          gramo
        • Rundvleessalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met mals rundvlees en groente en een smaakvol kruidenbouquet.

          € 1,29 / 100 g

          gramo
        • Scharrelsalade §

          Een lekkere salade zonder vlees dus ook geschikt voor de vegetariër.

          € 1,39 / 100 g

          gramo
        • Selleriesalade §

          Een heerlijke frisse salade rijk gevuld met raspstukjes van de Selderijknol, ook wel Sellierieknol genoemd. Deze wordt vermengd met een "mayonaise-achtige" saus.

          € 1,99 / 100 g

          gramo
        • Zalmsalade §

          Zalmsalade is een heerlijke rijkgevulde salade met zalm, aardappelen, ei, ui, augurk en enkele kruiden.

          € 1,99 / 100 g

          gramo
      • sándwiches §


        • Broodje gezond §

          € 4,50 / pieza

          pieza
        • Broodje gegrilde kip §

          € 5,00 / pieza

          pieza
        • Broodje filet americain §

          € 4,25 / pieza

          pieza
        • Broodje brie §

          € 4,25 / pieza

          pieza
        • Broodje zalmfilet §

          € 5,00 / pieza

          pieza
        • Broodje rosbief §

          € 4,25 / pieza

          pieza
        • Broodje ham kaas §

          € 2,35 / pieza

          pieza
        • Broodje ham §

          € 2,35 / pieza

          pieza
        • Broodje kaas §

          € 2,35 / pieza

          pieza
      • ensalada de plato §


        • Huzarensalade §

          Huzarensalade gegarneerd met drie soorten vleeswaren, fruit en zuren.

          € 4,95 / persona

          persona
        • Rundvleessalade §

          Rundvleessalade gegarneerd met drie soorten vleeswaren, fruit en zuren.

          € 4,95 / persona

          persona
        • Kartoffelsalade §

          Kartoffelsalade gegarneerd met drie soorten vleeswaren, fruit en zuren.

          € 4,95 / persona

          persona
        • Scharrelsalade §

          Scharrelsalade gegarneerd met drie soorten vleeswaren, fruit en zuren.

          € 5,95 / persona

          persona
        • Zalmsalade §

          Het neusje van de zalm voor de visliefhebbers. Deze specialiteit is rijkelijk gevuld met zalm en wordt luxe gedecoreerd met verse producten.

          € 8,95 / persona

          persona
        • Fruitsalade (niet opgemaakt) §

          Een tropische verrassing!

          € 5,95 / persona

          persona
      • queso de vaca §


        • Jong belegen kaas §

          Milde jong belegen kaas.

          € 2,09 / 100 g

          x 100 g
      • huevos §


        • Eieren §

          Eieren passen in een gezonde voeding. Ze bevatten veel goede voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen en eiwitten.Een doosje bevat 6 eieren.

          € 2,45 / caja

          caja
      • café §


        • Koffie §

          € 1,95 / pieza

          pieza
        • Cappuccino §

          € 2,30 / pieza

          pieza
        • Latte macchiato §

          € 2,75 / pieza

          pieza
        • Espresso §

          € 1,95 / pieza

          pieza
        • Koffie verkeerd §

          € 2,10 / pieza

          pieza
      • §


        • Thee diverse smaken §

          € 1,85 / pieza

          pieza
      • salsa §


        • Cocktailsaus §

          Cocktailsaus is een saus die in zijn eenvoudigste vorm een mengsel van tomatenketchup met mierikswortel is.

          € 0,99 / 100 g

          x 100 g
        • Honing-mosterd saus §

          Heerlijke honing-mosterd saus voor bijvoorbeeld over de beenham of over een salade.

          € 2,69 / 100 g

          x 100 g
        • Joppiesaus §

          Joppiesaus is een koude, gelige saus. De saus wordt meestal gegeten bij friet, diverse snacks en hamburgers.

          € 1,09 / 100 g

          x 100 g
        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 1,29 / 100 g

          x 100 g
        • Kruidenboter §

          Kruidenboter is boter met tuinkruiden zoals peterselie, bieslook en knoflook. Deze kruiden worden heel fijn gesneden en vervolgens door de boter gemengd.

          € 2,39 / 150 g

          x 150 g
        • Satésaus §

          Satésaus, of pindasaus, een populaire saus en heerlijk bij veel gerechten.

          € 0,99 / 100 g

          x 100 g
        • Zigeunersaus §

          Heerlijke pikante saus met peper.

          € 0,99 / 100 g

          x 100 g