Cargando...
    • Splitting 36, 7826 CN Emmen
    • Splitting 36, 7826 CN Emmen
      lunes 22-09-2025:cerradomartes 23-09-2025:08:30-18:00
      miércoles 24-09-2025:08:30-18:00jueves 25-09-2025:08:30-18:00
      viernes 26-09-2025:08:30-18:00sábado 27-09-2025:08:30-16:00
      domingo 28-09-2025:cerradolunes 29-09-2025:cerrado
      martes 30-09-2025:08:30-18:00miércoles 01-10-2025:08:30-18:00
      jueves 02-10-2025:08:30-18:00viernes 03-10-2025:08:30-18:00
      sábado 04-10-2025:08:30-16:00domingo 05-10-2025:cerrado
    • Splitting 36, 7826 CN Emmen
      lunes 22-09-2025:martes 23-09-2025:10:00-18:00
      miércoles 24-09-2025:10:00-18:00jueves 25-09-2025:10:00-18:00
      viernes 26-09-2025:10:00-18:00sábado 27-09-2025:10:00-16:00
      domingo 28-09-2025:lunes 29-09-2025:
      martes 30-09-2025:10:00-18:00miércoles 01-10-2025:10:00-18:00
      jueves 02-10-2025:10:00-18:00viernes 03-10-2025:10:00-18:00
      sábado 04-10-2025:10:00-16:00domingo 05-10-2025:
      • recogida
        • dinero en efectivo
        • débito online
        • terminal de pago
    • Se puede solicitar información nutricional y sobre alérgenos por teléfono durante el horario de apertura via +31 591 675 204

    • Verjaardagen, maar ook de feestdagen zijn bij uitstek redenen voor een gezellige avond met vrienden en familie. Gourmetten, fonduen of steengrillen. Slagerij Bert Stanneveld levert mooi opgemaakte en breed gesorteerde vleesspecialiteiten voor een onvergetelijke avond. Eet smakelijk!

      • surtido gourmet §

        Voor fondue, gourmet en steengrill geldt een levertijd van 3 dagen


        • Gourmet Populair §

          • biefstuk
          • varkenshaas
          • kipfilet
          • shoarma of gyros
          • hamburger of slavink
          • schnitzel
          6 soorten vlees, 12 stuks per persoon.

          € 7,75 / persona

          persona
        • Gourmet Populair All-in §

          • biefstuk
          • varkenshaas
          • kipfilet
          • shoarma of gyros
          • hamburger of slavink
          • schnitzel
          • huzarensalade
          • rundvleessalade
          • stokbrood
          • kruidenboter
          • 3 soorten saus
          6 soorten vlees, 12 stuks per persoon.

          € 13,00 / persona

          persona
        • Gourmet Premium §

          • schnitzel
          • kipfilet
          • varkenshaas
          • biefstuk
          • hamburger of slavink
          5 soorten vlees, 10 stuks p.p.

          € 6,75 / persona

          persona
        • Gourmet Premium All-in §

          • schnitzel
          • kipfilet
          • varkenshaas
          • biefstuk
          • hamburger of slavink
          • huzarensalade
          • rundvleessalade
          • stokbrood
          • kruidenboter
          • 3 soorten saus
          5 soorten vlees, 10 stuks p.p.

          € 12,25 / persona

          persona
        • Gourmet De Luxe §

          • biefstuk
          • schnitzel
          • varkenshaas
          • kipfilet
          • shoarma
          • speklapje
          • cordonbleu
          • satéstokje
          • hamburger
          • slavink
          • gyros
          • tartaar
          12 soorten vlees, 12 stuks p.p.

          € 10,25 / persona

          persona
        • Gourmet De Luxe All-in §

          • biefstuk
          • schnitzel
          • varkenshaas
          • kipfilet
          • shoarma
          • speklapje
          • cordonbleu
          • satéstokje
          • hamburger
          • slavink
          • gyros
          • tartaar
          • huzarensalade
          • rundvleessalade
          • stokbrood
          • kruidenboter
          • 3 soorten saus
          12 soorten vlees, 12 stuks p.p.

          € 16,45 / persona

          persona
        • Fondueschotel §

          • biefstuk
          • varkensfilet
          • varkenshaas
          • kipfilet
          • gehaktballetje

          € 6,75 / persona

          persona
        • Fondueschotel All-in §

          • biefstuk
          • varkensfilet
          • varkenshaas
          • kipfilet
          • gehaktballetje
          • huzarensalade
          • rundvleessalade
          • stokbrood
          • kruidenboter
          • 3 soorten saus

          € 12,25 / persona

          persona
    • Heerlijke vleesproducten van de ambachtelijke slager.

      • carne de cerdo §


        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 9,99 / 500 g

          x 500 g
        • Varkenshaas lang §

          Varkenshaas komt uit de rug van het varken en is de meest malse spier.

          € 9,99 / 500 g

          x 500 g
        • Varkensrollade §

          Rollade is een gerecht waarbij verschillende gekruide plakken vlees om elkaar heen worden gedraaid. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.

          € 6,73 / 500 g

          x 500 g
        • Duitse schnitzel §

          Een heerlijke schnitzel van varkensvlees in een marinade waarna blank gepaneerd.

          € 8,73 / 500 g

          x 500 g
        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 7,75 / 500 g

          x 500 g
        • Hamschijf §

          Hamschijf wordt ook verkocht als ‘hips’ en in Duitsland als ‘Eisbein’. ‘Eisbein’ is licht gepekeld. Hamschijf smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en maaltijdsoepen. Het onderste gedeelte van het vlees is uitstekend geschikt voor soep.

          € 5,99 / 500 g

          x 500 g
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 7,49 / 500 g

          x 500 g
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 6,99 / 500 g

          x 500 g
        • Speklap met zwoerd §

          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort. Het zwoerd geeft een extra lekkere smaak aan het vlees, zodra krokant gebakken.

          € 6,49 / 500 g

          x 500 g
        • Varkenslap §

          Varkenslap komt uit de schouder van het varken. Braad de varkenslap aan en sudder deze gaar op een laag vuur.

          € 6,40 / 500 g

          x 500 g
        • Varkensribbetjes §

          Aan de voorkant van de varkensbuik zitten een aantal kleine ribbetjes die apart worden losgesneden om als krabbetjes dienst te doen. Ze kunnen gegrild, gebakken of gekookt gegeten worden.

          € 4,08 / 500 g

          x 500 g
        • Varkenssaucijs §

          Een varkenssaucijs is meestal samengesteld uit varkensgehakt met kruiden.

          € 5,85 / 500 g

          x 500 g
        • Varkensschnitzel gepaneerd §

          Zacht van smaak en zonder vet.

          € 9,49 / 500 g

          x 500 g
        • Varkensschnitzel ongepaneerd §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 8,73 / 500 g

          x 500 g
        • Vet gezouten spek §

          Vet spek is mooi blank van kleur en uitstekend geschikt in dunne plakjes of dobbelsteentjes uit te bakken.

          € 5,48 / 500 g

          x 500 g
      • carne de vaca §


        • Hollandse biefstuk §

          Hollandse biefstuk wordt van verschillende biefstukdelen gesneden.

          € 12,85 / 500 g

          x 500 g
        • Haasbiefstuk §

          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.

          € 29,75 / 500 g

          x 500 g
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 14,85 / 500 g

          x 500 g
        • Borstlappen §

          Het meest doorregen stoofvlees. Ongeveer drie uur stoven.

          € 8,53 / 500 g

          x 500 g
        • Magere braadlap §

          Deze magere runderlappen worden voornamelijk gesneden uit de dikke delen het rund.

          € 10,33 / 500 g

          x 500 g
        • Ossenstaart §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 8,78 / 500 g

          x 500 g
        • Riblap fijn §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 9,55 / 500 g

          x 500 g
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 12,38 / 500 g

          x 500 g
        • Runderpoulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 7,90 / 500 g

          x 500 g
        • Rundersaucijs §

          Saucijsjes worden gemaakt van mager rundvlees dat lekker is gekruid.

          € 8,55 / 500 g

          x 500 g
        • Runderschenkel §

          Schenkels zijn afkomstig van de bovenpoot. Ze bestaan uit vlees met been en merg. De lekkerste en krachtigste soepen en bouillons krijgt u door schenkels lang op te zetten.

          € 7,80 / 500 g

          x 500 g
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 10,08 / 500 g

          x 500 g
      • pollo §


        • Drumstick (gegaard) §

          heerlijke gare en sappige drumsticks.

          € 1,05 / pieza

          pieza
        • Gemarineerde kipdrumsticks §

          Heerlijk gemarineerde kippenpoten.

          € 3,83 / 500 g

          x 500 g
        • Gemarineerde kipfilet §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 6,95 / 500 g

          x 500 g
        • Kip de Tok §

          Een heerlijk mals stukje kip in een mosterdmarinade en omwikkeld met een plakje rookspek.

          € 7,45 / 500 g

          x 500 g
        • Kip Hawaïspies §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 1,50 / pieza

          pieza
        • Kipdrumsticks §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 3,58 / 500 g

          x 500 g
        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 6,95 / 500 g

          x 500 g
        • Kipfiletschnitzel §

          Kipfiletschnitzel is een opengesneden kipfilet. Heerlijk om snel te bakken en een zeer zacht stukje vlees.

          € 7,70 / 500 g

          x 500 g
        • Kipgrillburger §

          Een lekkere burger van kip. Ideaal voor op de barbecue.

          € 1,60 / pieza

          pieza
        • Kipkarbonade §

          Kipkarbonade is door het aanwezige been en vel heel smakelijk.

          € 3,33 / 500 g

          x 500 g
        • Kipkarbonade (gaar) §

          Voorgegaarde kipkarbonade.

          € 1,40 / pieza

          pieza
        • Kipkarbonade (gekruid) §

          Heerlijke gemarineerde kipkarbonade.

          € 3,58 / 500 g

          x 500 g
        • Kipsaté §

          Saté is van oorsprong een Indonesisch en Maleisisch gerecht, bestaande uit drie of meer stukjes geroosterd vlees op een dunne houten spies, meestal van bamboe.

          € 1,35 / pieza

          pieza
        • Kuikenbout §

          De achterpoot van een kuiken staat bekend als de kuikenbout. Hij wordt geleverd met vel en been. Kuikenbout is gewild op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 3,08 / 500 g

          x 500 g
        • Kuikenbout (gaar) §

          Een heerlijk reeds gegaarde kuikenbout. Gewild op de barbecue en bij de warme maaltijd. Laat zich makkelijk afkluiven.

          € 1,60 / pieza

          pieza
        • Kuikenbout gekruid §

          Kuikenbout, heerlijk gekruid en lekker mals.

          € 3,33 / 500 g

          x 500 g
        • TV-sticks §

          Lekkere gekruide kipsnacks als hapje voor bij de borrel of als tussendoortje.

          € 2,55 / 500 g

          x 500 g
        • TV-sticks gekruid §

          Lekkere gekruide kipsnacks als hapje voor bij de borrel of als tussendoortje.

          € 2,80 / 500 g

          x 500 g
      • pavo §


        • Babykalkoen (heel) §

          Kalkoen is net iets verfijnder dan kip en heeft een iets andere smaak. Het gewicht van de babykalkoen varieert van 2,5 tot 3 kilo. Levertijd is vijf werkdagen!

          € 25,63 / pieza

          pieza
        • Kalkoendrumstick §

          Een kalkoendrumstick heeft een gewicht dat varieert van 400 tot 500 gram. De drumstick kan op dezelfde manier als de bout bereid worden en is uitermate geschikt om te kluiven.

          € 3,58 / 500 g

          x 500 g
        • Kalkoenfilet §

          Kalkoenfilet is een groot stuk mager vlees van de borst van de kalkoen.

          € 16,40 / kilo

          kilo
      • carne de caballo §


        • Paardenbiefstuk §

          De paardenbiefstuk kan op dezelfde manier bereid worden als bij het rund. Paardenbiefstuk heeft als eigenschap niet snel taai te worden.

          € 15,88 / kilo

          kilo
        • Paardenvlees §

          Paardenlappen zijn uitermate geschikt om te sudderen.

          € 10,98 / kilo

          kilo
      • rápido y listo para cocinar §


        • Gehaktbal (voorgebraden) §

          Een heerlijke voorgebraden gehaktbal uit eigen keuken. Per stuk € 1,75. Bij een bestelling van 5 stuks betaalt u slechts € 7,00!

          € 1,75 / pieza

        • Hawaiburger §

          Een schijf van varkensgehakt, op smaak gebracht met kruiden en zout en met een dun schijfje ananas.

          € 1,60 / pieza

          pieza
        • Katenvlinder §

          Gekruid varkensgehakt omwikkeld met katenspek.

          € 1,45 / pieza

          pieza
        • Kipcordon bleu §

          Mooie plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Op een helft van de lap gaat een plak kaas en een plak gekookte ham. Daarna wordt de plak dichtgeslagen, vastgestoken met een prikker en gepaneerd.

          € 1,60 / pieza

          pieza
        • Kipkrokant §

          Plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Vervolgens wordt de schnitzel door een panade van cornflakes gehaald.

          € 1,70 / pieza

          pieza
        • Kipschnitzel §

          De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet en daarna gepaneerd. Bak de schnitzel niet al te hard aan want dan verbrandt het paneermeel. Een verse schnitzel heeft mooi droog paneermeel.

          € 1,50 / pieza

          pieza
        • Metschijf §

          Gemaakt van grof gemalen varkensvlees en lekkere kruiden. Ook geschikt voor de barbecue.

          € 1,35 / pieza

          pieza
        • Runderhamburger §

          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees. Niet van de biefstukdelen maar meer van de wat doorregen delen van de voorkant van het rund. Het vet en meegemalen bindweefsel geeft wel extra smaak aan deze lekkernij die met name tussen een broodje en op de barbecue zeer geliefd is. Het vlees is niet zo mager als een tartaartje want dan wordt het veel te droog. Bak deze runderspecialiteit zeker niet te gaar. Aan de originele hamburger mag absoluut geen varkensvlees worden toegevoegd.

          € 1,75 / pieza

          pieza
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 1,45 / pieza

          pieza
        • Verse hamburger §

          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees.

          € 1,75 / pieza

          pieza
      • picado §


        • Boerengehakt §

          Gekruid varkensvlees.

          € 4,88 / 500 g

          x 500 g
        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 4,99 / 500 g

          x 500 g
        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 6,99 / 500 g

          x 500 g
      • salchicha §


        • Verse worst (grof) §

          Door de grovere stukjes spek lijkt de worst vetter dan de fijne maar is het niet.

          € 1,28 / 100 g

          gramo
        • Verse worst (rund) §

          Een verse worst gemaakt van rundvlees.

          € 1,55 / 100 g

          gramo
      • salchichón §


        • Droge worst §

          Droge worst is een streekgerecht, waarbij de worst na het vullen wordt opgehangen om te drogen. De smaak verschilt afhankelijk van de gebruikte kruiden. Kruidnagel is daarvan de meest gebruikte. Droge worsten worden in Nederland voornamelijk in de Noordelijke kuststreken (Groningen, Friesland, maar ook in Drenthe en Overijssel) gemaakt, omdat daar de luchtvochtigheid geschikt is voor het drogen.

          € 3,25 / pieza

        • Droge worst (groot) §

          Droge worst is een streekgerecht, waarbij de worst na het vullen wordt opgehangen om te drogen. De smaak verschilt afhankelijk van de gebruikte kruiden. Kruidnagel is daarvan de meest gebruikte. Droge worsten worden in Nederland voornamelijk in de Noordelijke kuststreken (Groningen, Friesland, maar ook in Drenthe en Overijssel) gemaakt, omdat daar de luchtvochtigheid geschikt is voor het drogen.

          € 4,75 / pieza

        • Droge worst runder §

          Droge worst gemaakt van 100% puur rundvlees.

          € 3,95 / pieza

          pieza
      • salchichas cocidas §


        • Paardenkookworst §

          Paardenworst is supermager en heeft een heerlijke smaak.

          € 6,68 / ±500 g

          pieza
      • embutido de hígado §


        • Leverworst (grof) §

          Ambachtelijke grove leverworst uit eigen worstmakerij.

          € 7,95 / pieza

          pieza
      • salchicha ahumada §


        • Rookworst §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 3,85 / pieza

          pieza
      • suministros sopa §


        • Soeppakket §

          - runderpoulet
          - half om half gehakt
          - soepbotje.

          € 1,10 / 100 g

          gramo
      • embutidos §


        • Achterham §

          Voor de achterham zijn de magere delen van de ham in model gesneden zonder het spek en het zwoerd te verwijderen. Deze zijn uiteindelijk mede bepalend voor de smaak. Zeker wanneer de ham in het eigen vocht wordt gegaard. De ham laat zich moeilijk snijden vanwege de grote plak maar is uniek door smaak en malsheid.

          € 2,45 / 100 g

          x 100 g
        • Bacon §

          Bacon bestaat uit stukken vlees die gesneden worden van de flanken, de rug of de buik van een varken, die vervolgens worden geconserveerd (gezouten, gedroogd en mogelijk ook gerookt). Het wordt gewoonlijk gebruikt als een ingrediënt in een recept, vanwege het vet en de smaak.

          € 2,06 / 100 g

          x 100 g
        • Bloedworst §

          Bloedworst is een worst gewoonlijk bestaande uit een mengsel van bloed (meestal van het varken, maar er bestaat ook runderbloedworst), vet of reuzel (smout), spek, kruiden en vulmiddelen (rogge, brood, gerst, en/of havermout).
        • Boerenmetworst §

          Metworst of boerenmetworst is een harde gekruide worst gemaakt van stukjes varkensvlees en varkensvet.

          € 1,85 / 100 g

          x 100 g
        • Boerensnijworst §

          Boerensnijworst is een grove worst en zachter dan boerenmetworst.

          € 2,10 / 100 g

          x 100 g
        • Boterhamworst §

          Van het rundvlees en water wordt eerst een farce gecutterd waarna het fijngemalen kinnebakspek en het varkensvlees worden toegevoegd. Als kruiding worden witte peper, foelie, kardemom, gember en zout gebruikt. Vroeger werden daarna kleine spekblokjes toegevoegd. Nu vrijwel niet meer. Het spek is echter wel aanwezig, maar zo fijn gemalen dat het niet meer als zodanig wordt ervaren. Na het afstoppen in een kunstdarm wordt de worst gerookt en geweld in water van 80°C.Variaties: de Ardenner boterhamworst met meer varkensvlees, de kalfsboterhamworst en Parijzer boterhamworst die wat grover van structuur is.

          € 1,80 / 100 g

          x 100 g
        • Carpaccio filet §

          Carpaccio is een gerecht van dungesneden rauwe ossenhaas.

          € 3,85 / 100 g

          x 100 g
        • Gebraden gehakt §

          Vlees en spek worden gemalen en met de kruiden vermengd. Over het algemeen worden peper en nootmuskaat gebruikt. Aan de massa wordt paneermeel toegevoegd. Het deeg wordt goed gemengd tot een homogene massa, waarna het tot een brood wordt gevormd dat in de oven wordt afgebakken. Gebraden gehakt wordt gesneden verkocht.

          € 1,79 / 100 g

          x 100 g
        • Gebraden kipfilet §

          Deze smaakvolle kipfilet heeft een prachtige structuur en is heerlijk op brood.

          € 2,25 / 100 g

          x 100 g
        • Gebraden rosbief §

          De rosbief wordt gewoonlijk gemaakt van verschillende delen zoals de achtermuis (links), de platte bil of een van de lendedelen. De aard van het vlees bepaalt de kwaliteit van deze vleeswaar. Een goede rosbief is keimager en mals en mag niet te dik gesneden worden. De achtermuis is wel het bekendste deel. Daarnaast is een rosbief een uitstekend beleg voor mensen die een natriumbeperkt (zoutarm) dieet volgen. De rosbief wordt gewoonlijk namelijk alleen aan de buitenkant gezouten en niet gekruid. Vraag aan de slager gerust of hij tijdens de bereiding veel of weinig zout gebruikt heeft.

          € 2,64 / 100 g

          x 100 g
        • Gebraden spekrollade §

          Heerlijk gegrilld en gekruide rollade gemaakt van mager buikspek.

          € 1,95 / 100 g

          x 100 g
        • Gebraden varkensrollade §

          De varkensrollade bestaat uit de karbonadestrooken de buik aan één stuk. Het hart van de rollade is mooi mager en door het spek houdt hij de sappigheid.

          € 2,05 / 100 g

          x 100 g
        • Grillworst §

          Gegrilde worst met heerlijke kruiden. Geschikt als hapje maar ook te verwarmen en op een broodje te serveren.

          € 1,90 / 100 g

          x 100 g
        • Grillworst met ham en kaas §

          Grillworst gevuld met ham en kaas.

          € 2,00 / 100 g

          x 100 g
        • Katenspek §

          Katenspek is mager buikspek dat eerst wordt gepekeld en gegaard om daarna langdurig te worden gerookt.

          € 2,30 / 100 g

          x 100 g
        • Nagelhout §

          100 % puur rundvlees. Specifiek gekruid naar oeroud familierecept. Uit eigen worstmakerij!

          € 4,25 / 100 g

          x 100 g
        • Ontbijtspek (gerookt) §

          Ontbijtspek is vleeswaar dat veelal gebruikt wordt als broodbeleg. Het is buikspek van het varken dat na te zijn gedroogd en gerookt in dunne plakken wordt gesneden. Deze plakken zijn ongeveer 20 cm lang en 8 cm breed. Ontbijtspek wordt ook gebakken geconsumeerd.

          € 1,85 / 100 g

          x 100 g
        • Ontbijtspek gedroogd §

          Een smakelijke droge spekvariant met een verfijnde smaak.

          € 1,69 / 100 g

          x 100 g
        • Paardenrookvlees §

          Rookvlees is een bereidingsmethode voor vlees. Deze methode stamt uit de prehistorie. De smaken komen pas vrij bij verhitting. Het doel is om de eiwitrijke voedingsmiddelen die erin zitten, en die anders snel zouden bederven, voor lange periodes te conserveren. In de moderne tijd maakt de verbeterde smaak van gerookte levensmiddelen een delicatesse in vele culturen. In de lage landen wordt rookvlees gemaakt van onder meer een spierstuk van een paard of een rund.

          € 2,47 / 100 g

          x 100 g
        • Pepercervelaat §

          Mager borstvlees van het rund, dat is mooi stevig, wordt samen met varkensschoudervlees fijngehakt in de cutter. Tijdens deze bewerking worden zout en drogeworstkruiden toegevoegd. Het deeg gaat nu in een vorm om wat aan te drogen. De volgende dag wordt de zachte worst door de gebroken gedroogde pepers gerold en heel even vacuüm getrokken. Door het vacuüm trekken worden de pepers in de buitenrand van de worst gedrukt en blijven zo mooi zitten tijdens het snijden. De worst wordt niet verder gedroogd of gerookt, maar meteen verkocht. Door geen verdere bewerkingen meer toe te passen behoudt de worst de unieke pepersmaak.

          € 3,15 / 100 g

          x 100 g
        • Provencaalse ham §

          100% puur varkensvlees met een heerlijke mediterraanse smaak.

          € 2,15 / 100 g

          x 100 g
        • Runderrookspek §

          100 % puur Hollands rundvlees. Mooi doorregen, licht gezouten en traditioneel op beukenhout gerookt. Uit eigen worstmakerij!

          € 2,88 / 100 g

          x 100 g
        • Runderrookvlees §

          Rookvlees van hoogwaardig gezouten en traditioneel gerookte. eersteklas bovenbil van het rund.

          € 2,35 / 100 g

          x 100 g
        • Salami §

          Salami is de benaming voor gekruide worst van Italiaanse oorsprong. Het Italiaanse woord is de meervoudsvorm van salame, dat 'gezouten vlees' betekent.

          € 2,00 / 100 g

          x 100 g
        • Schenk §

          Schenk. 100 % puur varkensvlees. Mild gezouten. Uit eigen worstmakerij! Heerlijk op de boterham maar ook lekker als hapje bij de borrel.

          € 2,04 / 100 g

          x 100 g
        • Schouderham §

          Schouderham is redelijk eenvoudig te herkennen omdat het vlees, binnen één plak, in kleur varieert van licht tot donker.

          € 1,95 / 100 g

          x 100 g
        • Zeeuws spek §

          Zeeuws spek is een Zeeuws streekgerecht. De basis is een stuk doorregen spek zonder zwoerd. De ouderwetse variant werd zachtjes gaargekookt met zout, peper, laurier of andere in de ouderwetse keuken beschikbare kruiden. De slagers verkopen tegenwoordig onder deze naam een stuk spek dat wordt gemarineerd in een mengsel van olie, mosterd, sojasaus, ui, paprika, knoflook en peper en vervolgens gegrild of geroosterd. Het moderne Zeeuws spek heeft daardoor een kenmerkende smaak die doorgaans als barbecuesmaak wordt gekarakteriseerd.

          € 1,85 / 100 g

          x 100 g
    • Voor alle gelegenheden, groot en klein. Mooi gesorteerde verse hapjesschotels. Gemakkelijk en lekker!

      • Hapjesschalen §

        Voor hapjesschalen geldt een levertijd van 2 dagen


        • Hapjesschaal 55 stuks §

          Deze hapjesschaal wordt gevuld met o.a.
          • Zeeuws spek
          • ham met roomkaas/ ui
          • kaas met ananas
          • ei in rookvlees
          • grillworst
          • boterhamworst met augurk
          • rollade
          • kipfilet met kipkerrie
          • ananas in bacon
          • droge worst
          • leverworst

          € 24,95 / 55 piezas

          x 55 piezas
        • Hapjesschaal 60 stuks §

          Deze hapjesschaal wordt gevuld met o.a.
          • grillworst
          • schenk
          • cowboyvlees
          • rollade
          • ham met monchou
          • katenspek/ ei
          • boterhamworst met augurk
          • kaas/ worst / ui
          • kipfilet met kipkerrie
          • droge worst

          € 28,50 / 60 piezas

          x 60 piezas
        • Hapjesschaal 88 stuks §

          Deze hapjesschaal wordt gevuld met o.a.
          • leverworst
          • Zeeuws spek
          • ham met roomkaas/ ui
          • kaas met ananas
          • droge worst
          • grillworst
          • boterhamworst met augurk
          • rollade
          • kipfilet met kipkerrie
          • ananas in bacon
          • ei in rookvlees

          € 30,50 / 88 piezas

          x 88 piezas
        • Hapjes De Luxe 75 stuks §

          Luxe hapjesschaal, gevuld met o.a.
          • leverworst
          • Zeeuws spek
          • ham met roomkaas/ ui
          • kaas met ananas
          • Indische balletjes
          • schenk
          • droge worst
          • grillworst
          • boterhamworst met augurk
          • rollade
          • kipfilet met kipkerrie
          • ananas in bacon
          • gevuld ei
          • kip Bali stokjes
          • ei in rookvlees

          € 33,50 / 75 piezas

          x 75 piezas
        • Hapjes De Luxe 104 stuks §

          Deze hapjesschaal wordt gevuld met o.a.
          • leverworst
          • Zeeuws spek
          • ham met roomkaas/ ui
          • kaas met ananas
          • droge worst
          • grillworst
          • boterhamworst met augurk
          • rollade
          • kipfilet met kipkerrie
          • ananas in bacon
          • ei in rookvlees
          • Indisch balletje
          • kip Bali stokje

          € 35,50 / 104 piezas

          x 104 piezas
        • Hapjes De Luxe 120 stuks §

          Luxe hapjesschaal, gevuld met o.a.
          • leverworst
          • Zeeuws spek
          • ham met roomkaas/ ui
          • kaas met ananas
          • Indische balletjes
          • schenk
          • droge worst
          • grillworst
          • boterhamworst met augurk
          • rollade
          • kipfilet met kipkerrie
          • ananas in bacon
          • gevuld ei
          • kip Bali stokjes
          • ei in rookvlees

          € 41,50 / 120 piezas

          x 120 piezas
        • Wraprolletje kip §

          Wrap met kruidencrème, plakje kipfilet en gedroogde bieslook.

          € 8,00 / 10 piezas

          x 10 piezas
        • Wraprolletje rauwe ham §

          Wrap met oude smeerkaas, rauwe ham en rucola sla.

          € 8,00 / 10 piezas

          x 10 piezas
        • Wraprolletje zalm §

          Wrap met kruidencrème, zalm en carpacciodressing.

          € 8,50 / 10 piezas

          x 10 piezas
        • Smulbox Bourgondisch §

          • cowboyvlees
          • Indische balletjes
          • gebakken speklapje
          • hot wings
          • kip bali stokje

          € 24,50 / pieza

          pieza
        • Smulbox Standaard §

          • blokje kaas
          • droge worst
          • boterhamworst met augurk
          • kip bali stokje
          • leverworst

          € 20,50 / pieza

          pieza
    • Wat is er leuker dan gezellig met elkaar aan de barbecue? Bij ons bestelt u eenvoudig heerlijk gevarieerde en verse barbecueschotels.

      • paquete de barbacoa §

        Voor Barbecue geldt een levertijd van 3 dagen


        • Barbecue Premium §

          • karbonade
          • speklap
          • braadworst
          • shaslick
          • hamburger
          5 soorten vlees, u krijgt 5 stuks vlees per persoon.

          € 6,95 / persona

          persona
        • Barbecue Premium All-in §

          • karbonade
          • speklap
          • braadworst
          • shaslick
          • hamburger
          • rundvleessalade
          • huzarensalade
          • stokbrood
          • kruidenboter
          • sausjes
          • inclusief wegwerp borden, bestek en servetten
          5 soorten vlees, u krijgt 5 stuks vlees per persoon.

          € 14,50 / persona

          persona
        • Barbecue Populair §

          • karbonade
          • speklap
          • braadworst
          • shaslick
          • satéstokje
          • drumstick
          U krijgt 6 stuks vlees per persoon.

          € 8,50 / persona

          persona
        • Barbecue Populair All-in §

          • karbonade
          • speklap
          • braadworst
          • shaslick
          • satéstokje
          • drumstick
          • rundvleessalade
          • huzarensalade
          • stokbrood
          • kruidenboter
          • sausjes
          • inclusief wegwerp borden, bestek en servetten
          U krijgt 6 stuks vlees per persoon.

          € 15,50 / persona

          persona
        • Barbecue De Luxe §

          • karbonade
          • speklap
          • spekfakkel
          • shaslick
          • satéstokje
          • sparerib
          • filetlapje
          U krijgt 7 stuks vlees per persoon.

          € 10,95 / persona

          persona
        • Barbecue De Luxe All-in §

          • karbonade
          • speklap
          • spekfakkel
          • shaslick
          • satéstokje
          • sparerib
          • filetlapje
          • rundvleessalade
          • huzarensalade
          • stokbrood
          • kruidenboter
          • sausjes
          • inclusief wegwerp borden, bestek en servetten
          U krijgt 7 stuks per persoon.

          € 19,50 / persona

          persona
        • Barbecuepakket kinderen §

          • pipostok
          • hamburger
          • jungleburger

          € 4,75 / persona

          persona
      • accesorios para barbacoa §


        • Gasbarbecue §

          U kunt, in combinatie met een besteld barbecuepakket vanaf 15 personen, een barbecue van ons in bruikleen nemen. Wij vragen naast het bedrag voor het huren van de bbq € 30,- borg. Ontvangen wij de barbecue schoon en onbeschadigd retour, krijgt u de volledige borg weer van ons terug.

          € 25,00 / pieza

          pieza
        • Gasfles (bruikleen) §

          De BBQ's die u van ons in bruikleen kunt nemen werken op butaangas. U kunt van ons een afgevulde butaangasfles gebruiken waarbij u alleen voor het gas betaalt. De butaangasfles zelf dient bij het retourneren van de BBQ wel weer ingeleverd te worden ten einde de, voor de BBQ betaalde borg, weer volledig van ons terug te ontvangen.

          € 10,00 / pieza

          pieza
    • Gezond, lekker en altijd goed! Met een verse saladeschotel maakt u de barbecue, uw buffettafel of hapjesassortiment compleet. Gewoon met een stokbroodje of bij het vlees. Bij ons vindt u een keur aan heerlijk verse saladeschotels. Mooi opgemaakt en met een gevarieerde sortering aan kwalitatief hoogwaardige vleeswaren.

      • ensalada de plato §

        Voor de salades geldt een levertijd van 3 dagen


        • Huzarensalade §

          Een rulle aardappelsalade afgemaakt met o.a. augurkjes, appel, uitjes en wat romige mayonaise, afgegarneerd met zuur, vruchtjes, vleeswaren, ei en verse groente.

          € 3,60 / persona

          persona
        • Kartoffel-spek salade §

          Een heerlijke aardappelsalade met spek.

          € 4,05 / persona

          persona
        • Kartoffelsalade §

          Lekker frisse aardappelsalade, afgegarneerd met een combinatie van komkommer en ei.

          € 3,60 / persona

          persona
        • Pastasalade §

          Een overheerlijke pastasalade met kip, bleekselderij, rucola, mais, paprika en uien.

          € 4,05 / persona

          persona
        • Rauwkostsalade §

          Rijkelijk gevulde knapperige salade.

          € 2,50 / persona

          persona
        • Rundvleessalade §

          Heerlijke rundvleessalade, gegarneerd met een combinatie van vruchtjes, ei en vleeswaren.

          € 3,85 / persona

          persona
        • Scharrelsalade §

          Een lekkere salade zonder vlees dus ook geschikt voor de vegetariër.

          € 4,05 / persona

          persona
        • Vers fruit §

          Een tropische verrassing: ananas, verschillende soorten meloen, kiwi, aardbeien, eigenlijk te veel om op te noemen.

          € 2,75 / persona

          persona
      • bufé §

        De warme en koude buffetten van Slagerij Bert Stanneveld zijn ideaal wanneer u een feestje geeft en voor een grotere groep iets lekkers op tafel moet zetten. Voor buffetten geldt een levertijd van 7 dagen. Bezorgen van buffetten gaat in overleg.


        • Warm en koud buffet Barger Oosterveld §

          • bami
          • nasi
          • gebakken aardappelen
          • spareribs
          • drumsticks
          • saté met satésaus
          • gehaktballetjes in zoetzure saus
          • varkenshaas in champignonsaus
          • boontjes met spekjes
          • stokbrood en kruidenboter
          • rundvleessalade
          • huzarensalade
          • rollade
          • schenk
          • inclusief wegwerp bestek/ borden en servetten

          € 20,45 / persona

          persona
        • Warm en koud buffet Stanneveld §

          Kies twee soorten warme gerechten en twee salades en stel zo uw eigen buffet samen. Aangevuld met:
          • schnitzel met champignons en ui
          • spareribs
          • saté in satésaus
          • varkenshaas in champignonsaus
          • stokbrood
          • Italiaans stokbrood
          • kruidenboter
          • meloen met rauwe ham
          • inclusief wegwerp borden/ bestek en servetten

          € 25,00 / persona

          persona
        • Warm en koud buffet Culinair §

          Maak een keuze uit koude en warme gerechten en stel zo uw eigen buffet samen. Aangevuld met:
          • biefstukpuntjes in culinaire saus
          • plakken filetrollade in roomsaus
          • bourgondische jägerschotel
          • kipstroganoff
          • schaal met wraps en gevulde ei
          • pastasalade
          • Italiaanse rauwkost
          • stokbrood
          • breekbrood
          • kruidenboter
          • inclusief wegwerp borden/ bestek en servetten

          € 28,45 / persona

          persona
        • Chinees buffet §

          Kies een viertal warme vleesgerechten. Aangevuld met:
          • bami
          • nasi
          • witte rijst
          • kroepoek
          • atjar
          • pinda's (ongezouten)
          • geroosterde uitjes
          • inclusief wegwerp borden/ bestek en servetten

          € 22,00 / persona

          persona
        • Seizoensbuffet §

          Maak een keuze uit warme bijgerechten en stel zo uw eigen buffet samen. Dit buffet wordt aangevuld met:
          • boontjes
          • Mexicaanse groente
          • broccoli
          • goulash
          • hachee
          • kip stroganoff
          • Barger Oostervelds stoofpot (varkens)
          • jus
          • inclusief wegwerp borden/ bestek en servetten

          € 21,00 / persona

          persona
        • Stamppotbuffet §

          Kies drie soorten stamppot en 4 vleesgerechten en stel daarmee uw eigen buffet samen. Aangevuld met:
          • jus
          • augurk
          • zilveruitjes
          • Amsterdamse uitjes
          • mosterd
          • piccalilly
          • inclusief wegwerpborden/ bestek en servetten

          € 20,00 / persona

          persona
        • Buffet Winterkost §

          • snert
          • bonensoep
          • roggebrood
          • Zeeuws spek
          • mosterd
          • inclusief soepkom en schotel, wegwerpbestek, lepels, vorken, messen en servetten

          € 13,45 / persona

          persona
        • Soepbuffet §

          Maak een keuze uit verschillende soepen.

          € 8,95 / persona

          persona
        • Dessertbuffet §

          Kies voor een dessertbuffet ter afsluiting van uw feest. Te bestellen vanaf 20 personen. Dit buffet bestaat uit:
          • coupe bavarois
          • coupe panna cotta
          • coupe kwark
          • vers fruit en slagroom

          € 9,95 / persona

          persona
      • queso de vaca §


        • Friesche Nagelkaas §

          Kaas met een pure, eerlijke en volle smaak.

          € 1,01 / 100 g

          gramo
        • Jong belegen kaas §

          Kaas met een pure, eerlijke en volle smaak.

          € 1,72 / 100 g

          gramo
      • salsa §


        • Champignonroomsaus §

          Heerlijke champignonroomsaus. Aangeboden per bakje van 250 gram.

          € 2,75 / bandeja

          bandeja
        • Kruidenboter §

          Heerlijke kruidenboter uit eigen keuken.

          € 2,25 / bandeja

          bandeja
        • Pepersaus §

          Heerlijk romige pepersaus voor bij uw vleesgerecht. Aangeboden per bakje van 250 gram.

          € 2,75 / bandeja

          bandeja
        • Stroganoffsaus §

          Stroganoffsaus is een pittige saus uit de Russische keuken. Deze saus wordt gegeten bij biefstuk en ander rood rundvlees. Aangeboden per bakje van 250 gram.

          € 2,85 / bandeja

          bandeja
    • Als u wat te vieren heeft, kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht voor de heerlijkste (vlees-)specialiteiten maar ook voor cateringmateriaal bent u bij ons aan het juiste adres!

      • material de catering §


        • Mes §

          € 0,50 / pieza

          pieza
        • Vork §

          € 0,50 / pieza

          pieza
        • Lepel §

          € 0,50 / pieza

          pieza
        • Bierglas §

          Verhuur van alle soorten glazen.

          € 0,50 / pieza

          pieza
        • Biertap §

          Geschikt voor ieder evenement, van klein tot groot. Compleet geleverd met alle noodzakelijke toebehoren.

          € 30,00 / pieza

          pieza
        • Biertap en bar §

          Bent u op zoek naar een biertap met bar voor een feestje? U kunt hem hier huren.

          € 50,00 / pieza

          pieza
        • Borden §

          € 1,00 / pieza

          pieza
        • Frisdrankglazen §

          All-round frisdrankglas.

          € 0,50 / pieza

          pieza
        • Kop en schotel §

          Huur kopjes en schotels voor bijvoorbeeld een ontvangst met koffie en thee.

          € 1,50 / pieza

          pieza
        • Soepkom §

          Uw gasten soep serveren? Huur hier uw soepkommen.

          € 1,00 / pieza

          pieza
        • Stoel §

          Handige stapelstoelen om al uw gasten van een zitplaats te voorzien.

          € 1,50 / pieza

          pieza
        • Tafel §

          Tafels huren voor elk evenement.

          € 2,50 / pieza

          pieza
        • Buffettafel §

          Een buffettafel compleet met rok.

          € 5,00 / pieza

          pieza
        • Statafel §

          Statafels van zware kwaliteit en in een donkere uitvoering.

          € 5,00 / pieza

          pieza
        • Partytent (3x3) §

          Een partytent voor uw feest of evenement. 3 meter bij 3 meter. Zelf opbouwen!

          € 15,00 / pieza

          pieza
        • Partytent (3x6) §

          Een partytent voor uw feest of evenement. 3 meter bij 6 meter. Zelf opbouwen!

          € 35,00 / pieza

          pieza
        • Partytent (4x8) §

          Een partytent voor uw feest of evenement. 4 meter bij 8 meter. Zelf opbouwen!

          € 45,00 / pieza

          pieza