Laden...
    • Warmoesstraat 36, West, 9076 DN Sint Annaparochie
    • Warmoesstraat 36, West, 9076 DN Sint Annaparochie
      maandag 08-09-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00dinsdag 09-09-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00
      woensdag 10-09-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00donderdag 11-09-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00
      vrijdag 12-09-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00zaterdag 13-09-2025:08:00-14:00
      zondag 14-09-2025:geslotenmaandag 15-09-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00
      dinsdag 16-09-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00woensdag 17-09-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00
      donderdag 18-09-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00vrijdag 19-09-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00
      zaterdag 20-09-2025:08:00-14:00zondag 21-09-2025:gesloten
    • Warmoesstraat 36, West, 9076 DN Sint Annaparochie
      maandag 08-09-2025:dinsdag 09-09-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00
      woensdag 10-09-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00donderdag 11-09-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00
      vrijdag 12-09-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00zaterdag 13-09-2025:08:00-12:00
      zondag 14-09-2025:maandag 15-09-2025:
      dinsdag 16-09-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00woensdag 17-09-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00
      donderdag 18-09-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00vrijdag 19-09-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00
      zaterdag 20-09-2025:08:00-12:00zondag 21-09-2025:
      • afhalen
        • contant geld
        • betaalautomaat
    • allergenen- en voedingsinformatie kan tijdens openingstijden telefonisch opgevraagd worden via +31 518 401 402

      • rollades §

        Voor al onze rollades werken wij met het fijnste scharrelvlees. Ook worden ze door ons fijn gekruid en op maat geleverd. Een rollade van 500 gram is een kleine rollade die geschikt is voor 2 personen. Voor 4 personen adviseren wij een rollade van minimaal 1000 gram en voor 6 personen een rollade van minimaal 1500 gram.


      • varkensvlees §


        • Varkenshaas lang §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 6,93 / ±350 g

          stuk
        • Varkens(kop)haas §

          De varkenskophaas is het meest geschikt voor de fondue. Het vlees is bijzonder zacht en laat zich gemakkelijk in blokjes snijden.

          € 3,96 / ±200 g

          stuk
        • Bildtse haasjes §

          Heerlijk stukje varkenshaas omwikkeld met fijn Bildts spek in een fijne marinade.

          € 2,97 / ±150 g

          stuk
        • Wienerschnitzel §

          In Nederland wordt voor de Wienerschnitzel vaak een lapje van de varkensfricandeau gebruikt. Keimager en mals.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Varkensfricandeau aan het stuk §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 1,55 / 100 g

          gram
        • Varkenshaas lang §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 6,93 / ±350 g

          stuk
        • Varkens(kop)haas §

          De varkenskophaas is het meest geschikt voor de fondue. Het vlees is bijzonder zacht en laat zich gemakkelijk in blokjes snijden.

          € 3,96 / ±200 g

          stuk
        • Wienerschnitzel §

          In Nederland wordt voor de Wienerschnitzel vaak een lapje van de varkensfricandeau gebruikt. Keimager en mals.

          € 1,60 / 100 g

          gram
      • kip §


        • Scharrelkipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 1,85 / 100 g

          gram
        • Scharrelkip heel §

          Scharrelkip komt van een kip die op een zo natuurlijk mogelijke wijze mag leven en vrij bewegen (scharrelen).

          € 17,55 / ±1,3 kg

          stuk
        • Scharrelkip heel §

          Scharrelkip komt van een kip die op een zo natuurlijk mogelijke wijze mag leven en vrij bewegen (scharrelen).

          € 17,55 / ±1,3 kg

          stuk
        • Kip in braadzak §

          Gekruide malse kip in braadzak. Oven voorverwarmen op 160 graden. Gaatje in de zak prikken en 60 minuten op 150 graden.

          € 11,50 / kilo

          kilo
      • Eigengemaakte fijne vleeswaren §


      • rundvlees §


        • Haasbiefstuk §

          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.

          € 5,90 / 100 g

          gram
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 3,40 / 100 g

          gram
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 3,15 / 100 g

          gram
        • Rib-eye steak §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 2,95 / 100 g

          gram
        • Pepersteak §

          Heerlijk malse pepersteak met versgemalen peper.

          € 3,15 / 100 g

          gram
        • Haasbiefstuk §

          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.

          € 5,90 / 100 g

          gram
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 3,40 / 100 g

          gram
        • Rib-eye steak §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 2,95 / 100 g

          gram
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 3,15 / 100 g

          gram
        • Rosbief aan het stuk §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 2,65 / 100 g

          gram
      • paté §


        • Bourgondische paté §

          Deze paté heeft als basis, afhankelijk van de gewenste kwaliteit en prijsstelling, kalfskopvlees of varkensvlees, zacht spek en kalfs- of varkenslever. Vrijwel iedere producent heeft zijn eigen kruidenmelange, maar belangrijke smaakmakers zijn peper, kardemom, foelie, majoraan, tijm en vanillesuiker. Ook worden wel citroenrasp, cognac, gefruite uitjes en eieren toegevoegd. Een deel van de grondstoffen wordt tot een gladde massa gecutterd*. Een deel van de lever en varkensvlees wordt grover gemalen en aan de gladde massa toegevoegd waardoor een grove uitstraling ontstaat. De massa wordt afgevuld in een ovenbak en daarna wordt afgekookt of gebakken.

          € 2,95 / 100 g

          gram
        • Cranberry paté §

          Voor deze zachte en romige paté wordt als basis een smeuïge smeerleverworst gebruikt. Deze worst is gemaakt van varkensvlees, varkenslever en zacht spek. Het basisdeeg is heel zacht gekruid zodat de smaak van de varkenlever mooi herkenbaar blijft. Aan het nog warme deeg worden zacht gegaarde cranberry's toegevoegd. Het warme deeg wordt in een vorm gegoten. Na het opstijven wordt de stevige paté uit de vorm geklopt en afgegarneerd met een mooie bruine gelatine en cranberry's.

          € 2,95 / 100 g

          gram
      • gourmetpakket §


        • Gourmet/ Steengrillschotel Standaard §

          Wij rekenen 350 gram vlees per persoon
          • biefstukje
          • varkenshaasje
          • kipfilet
          • hamburger
          • biefstuk-spiesje
          • shoarmareepjes
          • kipshoarmareepjes
          • mini saucijsjes

          € 8,58 / ±350 g

          persoon
      • barbecuepakket §


        • BBQ Voordeel §

          • procureurlapje (voorgegaard)
          • barbeueworst (voorgegaard)
          • satéstok 100 gram
          • hamburger (voorgegaard)
          • shaslick, hawaïspies of gehaktbalspies naar keuze

          € 9,95 / persoon

          persoon
        • BBQ De Luxe §

          • sparerib gegaard
          • procureurlapje (voorgegaard)
          • runderhamburger
          • biefstukspies
          • gemarineerd filetlapje

          € 14,50 / persoon

          persoon
        • BBQ Kinderpakket §

          • voorgebraden hamburger
          • gegaarde barbecueworst
          • gehaktbalspies

          € 5,50 / persoon

          persoon
      • barbecue §


        • Hamburger (voorgegaard) §

          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue.

          € 2,00 / stuk

          stuk
        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 2,00 / stuk

          stuk
        • Shaslick (voorgegaard) §

          Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui, spek en paprika.

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Kip-Hawaïspies §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Gehaktbalspies §

          Barbecuespies met gegaarde gehaktballetjes, ook erg geschikt voor kinderen.

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Kipdrumstick (voorgegaard) §

          Kant en klare lekker gekruide drumsticks.

          € 2,00 / stuk

          stuk
        • Procureurlapje (voorgegaard) §

          Deze malse procureurlapjes worden gesneden van de varkensprocureur (hals/schouder) en daarna gekruid. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Spareribs (voorgegaard) §

          Dik bevleesde en reeds voorgegaarde spareribs. Het vlees van spareribs is mals en sappig.

          € 1,75 / 100 g

          gram
        • Filetlapje gemarineerd §

          Filetlapjes zijn gesneden van de lende of de rib van het varken.
          Het vlees is mager en heeft een fijne vleesdraad.
          Heerlijk voor op de barbecue!

          € 1,75 / 100 g

          gram
        • Biefstukspies §

          Een spies met malse stukjes biefstuk.

          € 3,40 / 100 g

          gram
        • Lamskotelet §

          Malse lamskotelet gemarineerd in een kruidige marinade.

          € 3,85 / 100 g

          gram
        • Rib-eye §

          Rib-eye is een dik, goed dooraderd en mooi rood stuk vlees. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 3,25 / 100 g

          gram
        • Entrecôte §

          Dungesneden entrecôte in een heerlijke marinade.

          € 3,15 / 100 g

          gram
        • Procureur (aan een stuk) §

          Grote stukken vlees zoals procureur laten zich perfect garen op de barbecue.

          € 1,40 / 100 g

          gram
        • Kipsatéstokje §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 2,25 / ±100 g

          stuk
        • Varkenssatéstokje §

          Varkenssatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 2,25 / ±100 g

          stuk
      • garnering §


        • Huzarensalade §

          Fraai opgemaakte huzarensalade gegarneerd met een combinatie van vruchtjes, ei en vleeswaren.

          € 4,75 / persoon

          persoon
        • Rundvleessalade §

          Heerlijke rundvleessalade, gegarneerd met een combinatie van vruchtjes, ei en vleeswaren.

          € 4,75 / persoon

          persoon
    • Welkom in de webshop van Natuurslagerij Bijlsma. Specialist in scharrelvlees, puur en (h)eerlijk! Vers van het mes!

      • gourmetpakket §


        • Gourmet/ Steengrillschotel Standaard §

          Wij rekenen 350 gram vlees per persoon
          • biefstukje
          • varkenshaasje
          • kipfilet
          • hamburger
          • biefstuk-spiesje
          • shoarmareepjes
          • kipshoarmareepjes
          • mini saucijsjes

          € 8,58 / ±350 g

          persoon
      • rundvlees §


        • Haasbiefstuk §

          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.

          € 5,90 / 100 g

          gram
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 3,40 / 100 g

          gram
        • Bieflap §

          Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 2,15 / 100 g

          gram
        • Rosbief aan het stuk §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 2,65 / 100 g

          gram
        • Biefstuk §

          Hollandse biefstuk wordt van verschillende biefstukdelen gesneden.

          € 3,15 / 100 g

          gram
        • Biefstukspies §

          Mals gekruid rundvlees met paprika op stok

          € 2,95 / 100 g

          gram
        • Lendelap §

          Lendelappen zijn lapjes die van de dunne lende gesneden worden. Heerlijke runderlappen met een klein vet randje wat de smaak ten goede komt.

          € 2,20 / 100 g

          gram
        • Magere stooflap §

          Van de klapstuk kan je heel mooie stooflappen snijden. Deze vallen in dezelfde categorie als de doorregen runderlappen. de draad van het vlees is echter vaak wat fijner maar daar staat tegenover dat er meer bindweefsel aanwezig is.

          € 2,05 / 100 g

          gram
        • Pepersteak §

          Heerlijk malse pepersteak met versgemalen peper.

          € 3,15 / 100 g

          gram
        • Rib-eye steak §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 2,95 / 100 g

          gram
        • Riblap §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 1,95 / 100 g

          gram
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 3,15 / 100 g

          gram
        • Runderpoulet/ satévlees §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 2,05 / 100 g

          gram
        • Rundertartaar §

          Keimager gemalen rundvlees of gemalen biefstuk in het geval van de biefburger vormt de basis voor deze smakelijke schijf. Er mag beslist geen andere vleessoort in voorkomen en het van nature aanwezige vet mag maximaal 10% bedragen. De schijfjes mogen van binnen best een beetje rosé blijven. Dat komt de smaak alleen maar ten goede. Ze laten zich uitstekend combineren met alle mogelijk sauzen.

          € 1,95 / 100 g

          gram
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 2,05 / 100 g

          gram
      • varkensvlees §


        • Varkenshaas lang §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 6,93 / ±350 g

          stuk
        • Varkensschnitzel ongepaneerd §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 2,40 / ±150 g

          stuk
        • Varkensschnitzel gepaneerd §

          Zacht van smaak en zonder vet.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Bildtse haasjes §

          Heerlijk stukje varkenshaas omwikkeld met fijn Bildts spek in een fijne marinade.

          € 2,97 / ±150 g

          stuk
        • Gerookte beenham §

          Ambachtelijke beenham met been, reeds voorgegaard. Opwarmen en klaar!

          € 27,75 / ±1,5 kg

          stuk
        • Gevulde varkenshaasjes §

          Gemarineerd met een pikante marinade gevuld met een kruidencreme kaas.

          € 1,95 / 100 g

          gram
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 1,44 / 100 g

          gram
        • Houthakkerssteak §

          Schouderkarbonade zonder been, gekruid met een lapje ontbijtspek.

          € 2,63 / ±150 g

          stuk
        • Procureur §

          De procureur ligt meteen achter de kop. Daarnaast is het een mooi gemarmerd stuk vlees. Nooit droog en heeft erg veel smaak.

          € 1,40 / 100 g

          gram
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 1,45 / 100 g

          gram
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 1,25 / 100 g

          gram
        • Shoarmavlees §

          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.

          € 1,19 / 100 g

          gram
        • Spareribs, gemarineerd en gegaard §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Dik bevleesd en reeds gegaard.

          € 1,49 / 100 g

          gram
        • Spareribs, rauw §

          Deze spareribs zijn vers/rauw en kun je zelf naar smaak marineren en/of bereiden.

          € 1,15 / 100 g

          gram
        • Speklap §

          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 1,45 / 100 g

          gram
        • Varkens(kop)haas §

          De varkenskophaas is het meest geschikt voor de fondue. Het vlees is bijzonder zacht en laat zich gemakkelijk in blokjes snijden.

          € 3,96 / ±200 g

          stuk
        • Varkenscordon bleu §

          De cordon bleu is een gemarineerd varkensfiletlapje gevuld met ham en kaas.

          € 1,65 / 100 g

          gram
        • Varkensfiletlapje §

          Het filetlapje is een mooi mager stukje vlees gesneden van de rug van het varken.

          € 1,65 / 100 g

          gram
        • Varkensfricandeau aan het stuk §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 1,55 / 100 g

          gram
        • Varkenspoulet §

          Varkenspoulet zijn kleine, magere stukjes varkensvlees. Het is uitermate geschikt om te gebruiken als vlees in de bami of nasi.

          € 1,44 / 100 g

          gram
        • Vleeskrabben §

          Een krabbetje (meestal: krabbetjes) is een benaming voor de rib met vlees van een geslacht varken. Krabbetjes worden vaak als ingrediënt aan erwtensoep toegevoegd. In tegenstelling tot spareribs worden krabbetjes niet geroosterd maar gekookt.

          € 0,80 / 100 g

          gram
        • Wienerschnitzel §

          In Nederland wordt voor de Wienerschnitzel vaak een lapje van de varkensfricandeau gebruikt. Keimager en mals.

          € 1,60 / 100 g

          gram
      • kip §


        • Scharrelkipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 1,85 / 100 g

          gram
        • Kippenbout §

          De achterpoot van een kip staat bekend als de kippenbout. Hij wordt geleverd met vel en been. Kippenbout is populair op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 0,78 / 100 g

          gram
        • Kipdrumsticks §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 0,78 / 100 g

          gram
        • Kipfiletschnitzel §

          Kipfiletschnitzel is een opengesneden kipfilet. Heerlijk om snel te bakken en een zeer zacht stukje vlees.

          € 1,95 / 100 g

          gram
        • Scharrelkip heel §

          Scharrelkip komt van een kip die op een zo natuurlijk mogelijke wijze mag leven en vrij bewegen (scharrelen).

          € 17,55 / ±1,3 kg

          stuk
        • Kip in braadzak §

          Gekruide malse kip in braadzak. Oven voorverwarmen op 160 graden. Gaatje in de zak prikken en 60 minuten op 150 graden.

          € 11,50 / kilo

          kilo
        • Kippendijenvlees §

          Kipdijfilet is mager vlees met een klein beetje vet. Het is heel mals en heeft meer smaak dan de gewone kipfilet.

          € 1,49 / 100 g

          gram
        • Kip Ardenner steak §

          Mals stukje kipfilet omwikkeld met ontbijtspek in een mosterdmarinade.

          € 1,95 / 100 g

          gram
        • Gegrilde kippenbout §

          Heerlijke malse kippenbout. Gewild op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 2,50 / stuk

          stuk
        • Gerookte kipfilet §

          Malse kipfilet gerookt op hout. Gerookte kipfilet is direct te verwerken in een salade of lekker als tussendoor.

          € 2,45 / 100 g

          gram
      • Gehakt en worst §


        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 1,69 / 100 g

          gram
        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 1,30 / 100 g

          gram
        • Verse worst §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.

          € 1,55 / 100 g

          gram
        • Runderworst §

          De runderworst is gemaakt van mager rundvlees dat lekker is gekruid. Met het deeg wordt een varkensdarm gevuld, waarna de worstjes worden afgedraaid. Wanneer je de worst voor het bakken enkele tellen in heet water legt dan wordt de darm wat steviger. Droog de worstjes vervolgens af en bak ze. Door de behandeling zullen ze minder snel knappen.

          € 1,79 / 100 g

          gram
      • Uit eigen worstmakerij §


        • Ambachtelijke rookworst §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 4,00 / stuk

          stuk
        • Ambachtelijke runderrookworst §

          Een ambachtelijk bereide rookworst van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout.

          € 4,50 / stuk

          stuk
        • Grillworst §

          Gegrilde worst met heerlijke kruiden. Geschikt als hapje maar ook te verwarmen en op een broodje te serveren.

          € 1,85 / 100 g

          gram
        • Grillworst met kaas §

          Een heerlijke grillworst gevuld met kaas. Heerlijk voor bij de borrel of op brood.

          € 1,85 / 100 g

          gram
        • Kipgrillworst §

          Fijne kipgrillworst kenmerkt zich door de mooie aanwezige grillrand.

          € 1,85 / 100 g

          gram
        • Droge worst (turfgerookt lang) §

          Droge worst is een streekgerecht, waarbij de worst na het vullen wordt opgehangen om te drogen. De smaak verschilt afhankelijk van de gebruikte kruiden. Kruidnagel is daarvan de meest gebruikte. Droge worsten worden in Nederland voornamelijk in de Noordelijke kuststreken (Groningen, Friesland, maar ook in Drenthe en Overijssel) gemaakt, omdat daar de luchtvochtigheid geschikt is voor het drogen.

          € 4,00 / stuk

          stuk
        • Rotterdammers §

          Dit lid van de boerenmetworst familie bestaat uit mager varkensvlees en spek en is niet al te fijn gemalen. De worstjes worden afgestopt in langwerpige kunstdarmen, gedroogd en daarna licht gerookt.

          € 3,75 / stuk

          stuk
        • Mini droge worstjes §

          Mini harde droge worstjes.

          € 1,25 / stuk

          stuk
        • Leverworst (fijn) §

          Fijn gemalen leverworst. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en slagerszout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van slagerszout krijgt de worst haar roze kleur.

          € 1,35 / 100 g

          gram
        • Boerenleverworst §

          Boerenleverworst is rijk gevuld met lever, is grover van structuur en kent een goede bite.

          € 1,35 / 100 g

          gram
      • paté §


        • Bourgondische paté §

          Deze paté heeft als basis, afhankelijk van de gewenste kwaliteit en prijsstelling, kalfskopvlees of varkensvlees, zacht spek en kalfs- of varkenslever. Vrijwel iedere producent heeft zijn eigen kruidenmelange, maar belangrijke smaakmakers zijn peper, kardemom, foelie, majoraan, tijm en vanillesuiker. Ook worden wel citroenrasp, cognac, gefruite uitjes en eieren toegevoegd. Een deel van de grondstoffen wordt tot een gladde massa gecutterd*. Een deel van de lever en varkensvlees wordt grover gemalen en aan de gladde massa toegevoegd waardoor een grove uitstraling ontstaat. De massa wordt afgevuld in een ovenbak en daarna wordt afgekookt of gebakken.

          € 2,95 / 100 g

          gram
        • Cranberry paté §

          Voor deze zachte en romige paté wordt als basis een smeuïge smeerleverworst gebruikt. Deze worst is gemaakt van varkensvlees, varkenslever en zacht spek. Het basisdeeg is heel zacht gekruid zodat de smaak van de varkenlever mooi herkenbaar blijft. Aan het nog warme deeg worden zacht gegaarde cranberry's toegevoegd. Het warme deeg wordt in een vorm gegoten. Na het opstijven wordt de stevige paté uit de vorm geklopt en afgegarneerd met een mooie bruine gelatine en cranberry's.

          € 2,95 / 100 g

          gram
      • vlug en panklaar §


        • Runderhamburger §

          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees. Niet van de biefstukdelen maar meer van de wat doorregen delen van de voorkant van het rund. Het vet en meegemalen bindweefsel geeft wel extra smaak aan deze lekkernij die met name tussen een broodje en op de barbecue zeer geliefd is. Het vlees is niet zo mager als een tartaartje want dan wordt het veel te droog. Bak deze runderspecialiteit zeker niet te gaar. Aan de originele hamburger mag absoluut geen varkensvlees worden toegevoegd.

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Tartaartje §

          Een tartaartje is gemaakt van 100% mager rundvlees.

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Kipschnitzel §

          De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet en daarna gepaneerd. Bak de schnitzel niet al te hard aan want dan verbrandt het paneermeel. Een verse schnitzel heeft mooi droog paneermeel.

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Satéschnitzel §

          Voorgegaarde satéschnitzel van mager varkensvlees met een vulling van een zacht pittige satésaus.

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Gehaktcordon bleu §

          Het varkensvlees wordt, vermengd met kruiden en het zout, fijn gemalen. Daarna worden de schijven met de hand gevormd of wordt het deeg afgestopt in een kunsstof darm en aangevroren waarna de 'paal' (slagerstaal) wordt gesneden op de snijmachine. Op de plak wordt een een plakje kaas en ham gelegd en vervolgens wordt de schijf dubbel geklapt en worden de randen goed dichtgedrukt. Daarna wordt de gehaktcordonbleu gepaneerd.

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Kipburger §

          Een heerlijke magere burger gemaakt van kip.

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Gebraden gehaktbal §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 2,25 / stuk

          stuk