Carregando...
    • Warmoesstraat 36, West, 9076 DN Sint Annaparochie
    • Warmoesstraat 36, West, 9076 DN Sint Annaparochie
      segunda-feira 08-12-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00terça-feira 09-12-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00
      quarta-feira 10-12-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00quinta-feira 11-12-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00
      sexta-feira 12-12-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00sábado 13-12-2025:08:00-14:00
      domingo 14-12-2025:fechadosegunda-feira 15-12-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00
      terça-feira 16-12-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00quarta-feira 17-12-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00
      quinta-feira 18-12-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00sexta-feira 19-12-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00
      sábado 20-12-2025:08:00-14:00domingo 21-12-2025:fechado
    • Warmoesstraat 36, West, 9076 DN Sint Annaparochie
      segunda-feira 08-12-2025:terça-feira 09-12-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00
      quarta-feira 10-12-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00quinta-feira 11-12-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00
      sexta-feira 12-12-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00sábado 13-12-2025:08:00-12:00
      domingo 14-12-2025:segunda-feira 15-12-2025:
      terça-feira 16-12-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00quarta-feira 17-12-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00
      quinta-feira 18-12-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00sexta-feira 19-12-2025:08:00-12:00, 13:00-18:00
      sábado 20-12-2025:08:00-12:00domingo 21-12-2025:
      • balcão
        • dinheiro a vista
        • terminal de pagamento
    • informações sobre alérgenos e nutrição podem ser solicitadas por telefone durante o horário de funcionamento via +31 518 401 402

      • pacote Ggurmet §


        • Gourmet/ Steengrillschotel Standaard §

          Wij rekenen 350 gram vlees per persoon
          • biefstukje
          • varkenshaasje
          • kipfilet
          • hamburger
          • kipspies
          • shoarmavlees
          • gemarineerde biefreepjes

          € 9,28 / ±350 g

          pessoa
      • roulades §

        Voor al onze rollades werken wij met het fijnste scharrelvlees. Ook worden ze door ons fijn gekruid en op maat geleverd. Een rollade van 500 gram is een kleine rollade die geschikt is voor 2 personen. Voor 4 personen adviseren wij een rollade van minimaal 1000 gram en voor 6 personen een rollade van minimaal 1500 gram.


      • carne de vaca §


        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 3,45 / 100 g

          grama
        • Haasbiefstuk §

          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.

          € 6,50 / 100 g

          grama
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 3,45 / 100 g

          grama
        • Rosbief aan het stuk §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 2,95 / 100 g

          grama
        • Rib-eye steak §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 3,55 / 100 g

          grama
      • carne de porco §


        • Varkensfricandeau aan het stuk §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 1,60 / 100 g

          grama
        • Gerookte beenham §

          Ambachtelijke beenham met been, reeds voorgegaard. Opwarmen en klaar!

          € 29,25 / ±1,5 kg

          peça
      • frango §


        • Scharrelkip heel §

          Scharrelkip komt van een kip die op een zo natuurlijk mogelijke wijze mag leven en vrij bewegen (scharrelen).

          € 17,94 / ±1,3 kg

          peça
        • Kip in braadzak §

          Gekruide malse kip in braadzak. Oven voorverwarmen op 160 graden. Gaatje in de zak prikken en 60 minuten op 150 graden.

          € 13,50 / quilo

          quilo
        • Gevulde kipfilet §

          Gevulde kipfilet met roomkaas

          € 6,13 / ±250 g

          peça
      • pâté §


        • Bourgondische paté §

          Deze paté heeft als basis, afhankelijk van de gewenste kwaliteit en prijsstelling, kalfskopvlees of varkensvlees, zacht spek en kalfs- of varkenslever. Vrijwel iedere producent heeft zijn eigen kruidenmelange, maar belangrijke smaakmakers zijn peper, kardemom, foelie, majoraan, tijm en vanillesuiker. Ook worden wel citroenrasp, cognac, gefruite uitjes en eieren toegevoegd. Een deel van de grondstoffen wordt tot een gladde massa gecutterd*. Een deel van de lever en varkensvlees wordt grover gemalen en aan de gladde massa toegevoegd waardoor een grove uitstraling ontstaat. De massa wordt afgevuld in een ovenbak en daarna wordt afgekookt of gebakken.

          € 3,45 / 100 g

          grama
      • Eigengemaakte fijne vleeswaren §