Carregando...
    • Schuttersweg 78, Apeldoorn West, 7314 LJ Apeldoorn
    • Schuttersweg 78, Apeldoorn West, 7314 LJ Apeldoorn
      segunda-feira 15-09-2025:11:00-17:30terça-feira 16-09-2025:09:00-17:30
      quarta-feira 17-09-2025:09:00-17:30quinta-feira 18-09-2025:09:00-17:30
      sexta-feira 19-09-2025:09:00-17:30sábado 20-09-2025:08:30-16:00
      domingo 21-09-2025:fechadosegunda-feira 22-09-2025:11:00-17:30
      terça-feira 23-09-2025:09:00-17:30quarta-feira 24-09-2025:09:00-17:30
      quinta-feira 25-09-2025:09:00-17:30sexta-feira 26-09-2025:09:00-17:30
      sábado 27-09-2025:08:30-16:00domingo 28-09-2025:fechado
    • Schuttersweg 78, Apeldoorn West, 7314 LJ Apeldoorn
      segunda-feira 15-09-2025:15:00-17:30terça-feira 16-09-2025:15:00-17:30
      quarta-feira 17-09-2025:15:00-17:30quinta-feira 18-09-2025:15:00-17:30
      sexta-feira 19-09-2025:15:00-17:30sábado 20-09-2025:14:00-16:00
      domingo 21-09-2025:segunda-feira 22-09-2025:15:00-17:30
      terça-feira 23-09-2025:15:00-17:30quarta-feira 24-09-2025:15:00-17:30
      quinta-feira 25-09-2025:15:00-17:30sexta-feira 26-09-2025:15:00-17:30
      sábado 27-09-2025:14:00-16:00domingo 28-09-2025:
    • segunda-feira 15-09-2025:terça-feira 16-09-2025:18:00-19:00
      quarta-feira 17-09-2025:18:00-19:00quinta-feira 18-09-2025:18:00-19:00
      sexta-feira 19-09-2025:18:00-19:00sábado 20-09-2025:16:30-17:30
      domingo 21-09-2025:segunda-feira 22-09-2025:
      terça-feira 23-09-2025:18:00-19:00quarta-feira 24-09-2025:18:00-19:00
      quinta-feira 25-09-2025:18:00-19:00sexta-feira 26-09-2025:18:00-19:00
      sábado 27-09-2025:16:30-17:30domingo 28-09-2025:
    • região de entregataxa de entregavalor mínimo do pedido
      Apeldoorn Centrum€ 7,50€ 37,50
      Apeldoorn West€ 7,50€ 37,50
      Apeldoorn Zuidwest€ 7,50€ 37,50
      Apeldoorn Zuid€ 7,50€ 37,50
      Apeldoorn Zuidoost€ 7,50€ 37,50
      Apeldoorn Oost€ 7,50€ 37,50
      Apeldoorn Noordoost€ 7,50€ 37,50
      Apeldoorn Noord€ 7,50€ 37,50
      Hoog Soeren en omgeving€ 7,50€ 37,50
      Hoenderloo en omgeving€ 7,50€ 37,50
      Beekbergen en omgeving€ 7,50€ 37,50
      Lieren en omgeving€ 7,50€ 37,50
      Klarenbeek en omgeving€ 7,50€ 37,50
      Wenum, Wiesel en Beemte€ 7,50€ 37,50
      Klarenbeek-Teuge€ 7,50€ 37,50
      • balcão
        • dinheiro a vista
        • débito online
        • terminal de pagamento
      • entrega
        • débito online
    • informações sobre alérgenos e nutrição podem ser solicitadas por telefone durante o horário de funcionamento via +31 55 355 2980

    • De groenteman is tegenwoordig niet meer de groenteman die hij vroeger was... het is een specialist geworden. Iemand die zich gespecialiseerd heeft in het werken met verse, mooie en lekkere producten. Groenteman Kolvoort, is al meer dan 25 jaar een begrip in Apeldoorn op het gebied van verse groenten en fruit.

      • vegetais folhosos §


        • Andijvie §

          Andijvie is een groene bladgroente met een licht bittere smaak. Krulandijvie of frisee is een variëteit met lichtgroene gekrulde bladeren. Deze variant is heel lekker en decoratief in salades. Andijvie kan gekookt of rauw gegeten kan worden. Eet de groente apart of als stamppot. Vooral het buitenste groene blad van andijvie is rijk aan vitamine A, vitamine C en mineralen.

          € 2,49 / 500 g

          x 500 g
        • Gemengde sla §

          Een luxe slamix uit eigen keuken.

          € 2,75 / 200 g

          x 200 g
        • IJsbergsla §

          IJsbergsla is een dikke, lichtgroene krop met knapperige bladeren.

          € 2,25 / colheita

          colheita
        • Lollo Rossa §

          Lollo rossa (de rode) en lollo bionda (de lichtgroene) zijn slasoorten met een losse krop en een sterk gekroesd blad. Het blad is zacht en de smaak is heel neutraal. Deze decoratieve slasoorten komen van oorsprong uit Italië.

          € 2,75 / colheita

          colheita
        • Mesclun slamix §

          Mesclun is een verse salade uit de Franse keuken. Het mengsel bestaat uit verschillende jong geoogste bladgroenten. Men noemt Mesclun ook wel "babyleafs".

          € 2,75 / caixa

          caixa
        • Rucola §

          Een doosje smaakvolle rucola sla verpakt per 125 gram.

          € 2,75 / 125 g

          x 125 g
        • Sla §

          Naast de traditionele en vertrouwde kropsla zijn er de laatste jaren vele soorten bijgekomen en dat is in veel gevallen de verdienste van de inventieve Hollandse tuinder. Hij zoekt permanent naar mogelijkheden om handel en consument te verrassen met nieuwe soorten. Zo kwamen er de ijsbergsla, romanasla, eikenbladsla, lollo rosso, rucola en little gem. Soorten die je onbeperkt kunt combineren tot de heerlijkste gerechten.

          € 1,99 / colheita

          colheita
        • Spinazie §

          Oorspronkelijk komt spinazie uit Azië. Het is een donkergroene bladgroente met malse blaadjes en een volle smaak. Aan het begin en eind van het jaar is er kleinbladige spinazie die heel goed geschikt is voor gebruik in salades. Vanaf maart is de wat stuggere en grootbladerige spinazie te koop, die wordt meestal gekookt of verwerkt in warme gerechten. Daarnaast is er de zogenaamde wilde spinazie, die een wat steviger en onregelmatiger blad heeft. Het is een nitraatrijke groente. Eet spinazie daarom niet vaker dan twee keer per week.

          € 1,99 / 500 g

          x 500 g
        • Veldsla §

          Veldsla verpakt in een doos van 125 gram.

          € 2,75 / caixa

          caixa
        • Witlof §

          Mooie blanke witlof, uit de koekoekspolder.

          € 2,49 / 500 g

          x 500 g
      • vagem §


        • Peulen §

          Peultjes zijn de jonge peulen van de doperwtenplant. Ze behoren tot de vlinderbloemigen. De peultjes worden zeer jong geoogst. Dan is de schil nog jong en mals en er heeft zich nog geen vlies in de peul gevormd. De erwtjes zijn nog maar nauwelijks ontwikkeld. Peultjes zijn heldergroen, plat en knapperig. Zowel de schil als de erwten worden gegeten. Ze hebben een zoete smaak. Peultjes zijn rijk aan vitaminen en mineralen. Ze mogen niet rauw worden gegeten omdat ze van nature een giftige stof bevatten. Door het koken of blancheren wordt deze stof geneutraliseerd. Peultjes in glas, blik en uit de diepvries zijn voorgekookt.

          € 3,65 / pacote

          pacote
        • Pijnboompitten §

          Doosje pijnboompitten. De pitten hebben een licht harsachtige smaak en zijn rijk aan olie.

          € 6,99 / caixa

          caixa
        • Snijbonen §

          Iedereen kent ze: die platte bonen die wel 25 cm lang kunnen worden. We hebben het over de snijboon, een plantensoort uit de familie van de vlinderbloemigen met brede, platte peulen. De snijboon wordt, zoals de naam al zegt, fijngesneden gegeten, om op deze manier het aroma ten volle tot zijn recht te laten komen. Je vindt ze in de AGF-afdeling van de supermarkt en bij je groenteman in de winkel of in zijn marktkraam. Je kunt ze in stukjes of reepjes bereiden als sologroente of als onderdeel van een groenteschotel. Supermarkten en groentespeciaalzaken geven je vaak de keuze: zelf snijden of kant-en-klaar gesneden kopen.

          € 2,49 / 250 g

          x 250 g
        • Sperziebonen §

          Deze bekende groente is ook bekend onder de namen slabonen en prinsessenbonen. Sperziebonen kun je koken, stoven, smoren en roerbakken. Deze Hollands kwaliteitsproducten van de volle grond zijn er in de veel voorkomende groene uitvoering en de wat meer zeldzame gele versie. Er is nog een variant: de haricot vert. Dit is een slanke en rechte boon die het vooral goed doet bij feestelijke dinertjes.

          € 3,99 / 500 g

          x 500 g
      • repolho §


        • Bloemkool §

          Bloemkool is een ronde koolsoort, die bestaat uit groene stengels met witte bloemknoppen. Het is door zijn milde, toegankelijke smaak een van de meest populaire groenten in Nederland. De groente komt uit Nederland, maar ook uit onder meer Frankrijk en Italië.

          € 2,99 / peça

          peça
        • Broccoli §

          Mooi stevig en lekker groen. Circa 400 gram per stronk.

          € 2,99 / toco

          toco
        • Paksoi §

          Een vergeten groente?? Niet bij ons. Mooi vers. Heerlijk om te wokken of licht te stoven. Een stamppotje is ook een tip!

          € 1,99 / peça

          peça
        • Rode kool §

          Rode kool is een van de belangrijkste sluitkoolgewassen en wordt voornamelijk voor de verse markt geteeld. Andere sluitkolen zijn witte kool, spitskool en savooiekool. Rode kool is een van de oudste koolsoorten. Er is zomer- en winter rode kool. Ook worden er kleine een- of tweepersoons kooltjes geteeld. De blauwrode kleur van rode kool wordt veroorzaakt door een natuurlijke kleurstof (die je moeilijk uit je kleren krijgt!). De intensiteit van de rode kool is afhankelijk van het ras.

          € 2,25 / peça

          peça
        • Spitskool §

          Dit is het neefje van de witte kool. Hij heeft een spitse vorm, een zachte smaak en is wat sappiger en lichter verteerbaar dan zijn grote oom. Spitskool is ideaal om te koken, te stoven, te smoren en te roerbakken. Je kunt er allerlei westerse en oosterse gerechten mee maken!

          € 2,79 / peça

          peça
        • Witte kool §

          Witte kool is een stevige, ronde bal met gesloten bladeren. Witte kool wordt gebruikt om zuurkool van te maken, maar is zelf ook buitengewoon heel smakelijk om te eten en makkelijk klaar te maken. Bovendien kun je er, vanwege de neutrale smaak, eindeloos mee variëren. Wat ook interessant is: het is nooit duur. Veel witte kool komt in topkwaliteit uit Noord-Holland.

          € 2,49 / peça

          peça
        • Zuurkool Mildessa §

          Een hele milde wijnzuurkool. Superzacht en daardoor veel minder lang koken.

          € 2,75 / 500 g

          x 500 g
      • tubérculos §


        • Bieten §

          Bieten zijn donkerrode knollen met groen blad met rode nerf. Ze worden ook wel kroten genoemd. Er zijn zomer- en winterbieten. In de winterperiode van oktober tot april komen winterbieten in de handel: dat zijn grote, ronde bieten zonder loof. In de zomermaanden van ongeveer mei tot september zijn Hollandse zomerbieten of bosbieten verkrijgbaar. Deze zijn veel kleiner dan de winterbieten en komen in bosjes gebonden met het groene loof eraan in de handel. Het loof kun je gebruiken om te wokken. De rode biet die wij kennen, heeft men al ergens in de 16e eeuw ontdekt als een voedzame en lekkere groente. De rode kleur die bieten hebben komt door de natuurlijke kleurstof betanine die erin zit.

          € 2,75 / quilo

          quilo
        • Bospeen §

          Bospeentjes zijn lange slanke wortelen, die worden verkocht in bossen met het loof er nog aan. Bospeen smaakt lichtzoet. Ze combineren heel goed met andere lentegroenten, zoals peultjes of doperwtjes. Bospeen komt uit Nederland, maar ook uit Spanje en Frankrijk.

          € 2,79 / ramo

          ramo
        • Gekookte biet §

          Rode bieten zijn donkerrode knollen met groen blad met rode nerf. Ze worden ook wel kroten genoemd. Er zijn zomer- en winterbieten. In de winterperiode van oktober tot april komen winterbieten in de handel: dat zijn grote, ronde bieten zonder loof. In de zomermaanden van ongeveer mei tot september zijn Hollandse zomerbieten of bosbieten verkrijgbaar. Deze zijn veel kleiner dan de winterbieten en komen in bosjes gebonden met het groene loof eraan in de handel. Het loof kun je gebruiken om te wokken. De rode biet die wij kennen, heeft men al ergens in de 16e eeuw ontdekt als een voedzame en lekkere groente. De rode kleur die bieten hebben komt door de natuurlijke kleurstof betanine die erin zit.

          € 2,79 / 500 g

          x 500 g
        • Gember §

          Gember is een wortelknol van de gemberplant. Al in de middeleeuwen werd de knol gebruikt om gerechten op smaak te brengen. Vlees wordt malser door gember, omdat verse gember een eiwitsplitsend enzym bevat. Gember is als verse knol te koop, maar ook in vele andere gedaantes:
          - gekonfijt: bolletjes geschilde gember ingelegd in suikersiroop
          - gekristalliseerd: gekonfijte gember met een laagje suiker
          - bakgember: fijngesneden gember op siroop
          - gemberpoeder: gemalen gedroogde gemberwortel. Indonesische naam is djahé
          - gembersiroop: de siroop waarin gekonfijte gember wordt bewaard. Omdat gember veel smaak en aroma afgeeft, heeft deze suikersiroop dit overgenomen.

          € 1,25 / 100 g

          x 100 g
        • Radijs §

          Radijs is de wortel van een plantje dat behoort tot de familie van kruisbloemigen. Deze bolle, (meestal) rode wortels worden rauw gegeten met de schil er nog aan. Ze smaken lekker pittig. Je kunt ze verwerken in soep of in aardappelpuree. Vanwege de felrode schil wordt radijs ook vaak gebruikt als decoratie. Bijvoorbeeld in de Japanse keuken waar de rode sliertjes de rauwe stukjes vis (sashimi) versieren. Er zijn echter ook witte en roodwitte varianten. Nederlandse radijs is heel populair. In eigen land, maar ook in Duitsland, Engeland en Japan.

          € 2,49 / ramo

          ramo
        • Winterpeen §

          De winterpeen is een grote, vlezige wortel met een feloranje kleur. De kern is iets lichter van tint. Winterwortels kun je een paar weken bewaren en zijn daarom altijd handig om in huis te hebben. Naar men aanneemt, werden de eerste wortels geteeld in Nederland en België in de 15e eeuw. Na diverse kruisingen ging de wortel twee eeuwen later op reis door Europa. In Nederland worden de bospeen en winterpeen geteeld op ruim 7.000 hectare zeer vruchtbare grond en dat proef je. Rauw en goed gewassen is peen een lekker gezond en knapperig tussendoortje, maar je kunt er ook van alles mee koken, bakken, roerbakken en stoven.

          € 1,49 / quilo

          quilo
      • culturas tronco §


        • Bleekselderij §

          Bleekselderij zijn de jonge, lichtgroene stengels van de selderijplant. Elke klassieke Italiaanse tomatensaus begint met het fruiten van het gouden trio: een fijngehakt uitje, worteltje en stengel bleekselderij. Tegenwoordig staat bleekselderij, met zijn frisse smaak, vooral bekend als saladegroente. Echter bleekselderij kan ook worden gebakken, gestoofd of gekookt.

          € 1,99 / peça

          peça
        • Venkel §

          Via middeleeuwse handelsroutes bereikte het Aziatische venkel West-Europa en verraste onze voorouders telkens weer met nieuwe toepassingen. De venkelplant is een naar anijs smakend kruid dat meer dan een meter hoog kan worden en met zijn fraaie takken, draadachtige bladeren en schermbloemen heel mooi is om te zien. De verdikking aan de onderkant van de steel wordt gebruikt als groente. De zaden staan bekend om hun geneeskrachtige werking. Van venkelzaden kun je ook olie maken en thee zetten. Over veelzijdig gesproken!

          € 2,99 / 500 g

          x 500 g
      • brotos §


        • Champignons §

          Hagelwitte champignons. 250 gram per doos.

          € 1,59 / caixa

          caixa
      • frutificação §


        • Aubergine §

          De aubergine is een heerlijke vrucht die tot de groenten wordt gerekend. Met deze kleurrijke vruchtgroente kan eindeloos worden gevarieerd. Als men aan aubergines denkt, denkt men aan de Mediterrané/ Geerlijke gerechten, zoals moussaka. Ook van Nederlandse bodem zijn deze lekkere aubergines verkrijgbaar. De kwaliteit van de Nederlandse aubergine is altijd gegarandeerd. Haal de Mediterrané van de Hollandse bodem in huis en geniet onbezorgd!

          € 2,25 / peça

          peça
        • Courgette §

          De courgette is een langwerpige vruchtgroente met een lengte van tussen de 10 en 25 centimeter. De groente is familie van de komkommer en heeft een zachte, neutrale smaak. De courgette is het lekkerst als die nog klein en maximaal 30 cm (350 gram) lang is. In Nederland wordt vanaf 7 cm (50 gram) lengte geoogst. Een courgette heeft geen uitgesproken smaak van zichzelf, die moet vooral komen van de andere ingrediënten in een courgetterecept. Courgettes groeien in Nederlandse kassen en kunnen vanaf half juni ook in de volle grond worden uitgeplant.

          € 1,99 / peça

          peça
        • Gele paprika §

          Paprika’s zijn er in allerlei kleuren, vormen, smaken en sinds kort ook maten en behoort tot de vruchtgroenten net als de tomaat, komkommer en de aubergine. De paprika vindt zijn oorsprong in Midden- en Zuid-Amerika, maar komt tegenwoordig in de hoogste kwaliteit uit Nederlandse kassen. De grote hoeveelheid vitamine C en de lekkere frisse smaak zijn goede redenen om veel met deze vruchtgroente te doen. Nieuw van Nederlandse bodem: ze zijn er nu ook in speciale kleine maatjes met een extra zoete smaak als verantwoorde (kinder)snack!

          € 1,39 / peça

          peça
        • Groene paprika §

          Paprika’s zijn er in allerlei kleuren, vormen, smaken en sinds kort ook maten en behoort tot de vruchtgroenten net als de tomaat, komkommer en de aubergine. De paprika vindt zijn oorsprong in Midden- en Zuid-Amerika, maar komt tegenwoordig in de hoogste kwaliteit uit Nederlandse kassen. De grote hoeveelheid vitamine C en de lekkere frisse smaak zijn goede redenen om veel met deze vruchtgroente te doen. Nieuw van Nederlandse bodem: ze zijn er nu ook in speciale kleine maatjes met een extra zoete smaak als verantwoorde (kinder)snack!

          € 1,39 / peça

          peça
        • Komkommer §

          De komkommer is een eenjarige vruchtgroente die behoort tot de familie van de meloen en de courgette. De komkommer groeit aan een klimplant met grote bladeren. Aan één stengel kunnen tientallen komkommers groeien. De vrucht wordt geoogst als deze nog donkergroen is. Al rijpend verkleurt de vrucht naar geelgroen. Komkommers worden geteeld in Nederlandse kassen, waar ideale groeiomstandigheden de perfecte kwaliteit garanderen. Deze sappige vriend is door zijn frisse smaak één van de meest populaire saladegroenten in ons land, maar je kunt er meer mee: ook stoven en bakken.

          € 1,99 / peça

          peça
        • Rode paprika §

          Paprika’s zijn er in allerlei kleuren, vormen, smaken en sinds kort ook maten en behoort tot de vruchtgroenten net als de tomaat, komkommer en de aubergine. De paprika vindt zijn oorsprong in Midden- en Zuid-Amerika, maar komt tegenwoordig in de hoogste kwaliteit uit Nederlandse kassen. De grote hoeveelheid vitamine C en de lekkere frisse smaak zijn goede redenen om veel met deze vruchtgroente te doen. Nieuw van Nederlandse bodem: ze zijn er nu ook in speciale kleine maatjes met een extra zoete smaak als verantwoorde (kinder)snack!

          € 1,39 / peça

          peça
      • cebolas §


        • Bieslook §

          De oorsprong van bieslook ligt in China, maar tegenwoordig wordt het gekweekt in Europa en Amerika. De plant behoort tot de lookfamilie en is dus verwant aan bolgewassen zoals ui, prei en knoflook. Dit soort planten maakt een voedselvoorraadje onder de grond aan die de winter overleeft. Hierdoor kunnen deze planten in de lente heel snel opkomen, bloeien en zaad produceren. Bieslook bloeit in juni-juli en krijgt dan rozepaarse knoppen. In België en Nederland komt nog wilde bieslook voor. Bieslook heeft een verfijnde uiensmaak, maar wordt ook gebruikt om kleur te geven aan gerechten.

          € 2,49 / jarra

          jarra
        • Bosui §

          De bosui dankt zijn naam aan de manier waarop ze worden verkocht: in bosjes. Ze worden ook wel lente-uitjes of stengeluitjes genoemd. De smaak is zacht en doet een beetje aan prei denken. Rauw en in ringetjes gesneden past bosui prima in bijvoorbeeld salades of soepen. Maar rauwe bosuitjes zijn ook heel smakelijk in rauwkost, gestoofde groenten, op een boterham met kaas of in een omelet. Meegestoofd geven bosuitjes een gerecht een lichte uiensmaak. Stoof of bak ze wél kort, want anders gaat de lekkere smaak verloren. Gestoofde bosui smaakt lekker in voorjaarsgroenten, eiergerechten en lichte vleessoorten, zoals kalfsvlees, kip en vis. Bosui wordt ook veel gebruikt in Aziatische gerechten, zoals noedelsoep of curryschotels. Je kunt bosui zelfs als groente serveren: snijd de uitjes dan in stukjes van ca. 5 cm en stoof deze in 3 tot 4 minuten in wat boter gaar. Daarna bestrooi je ze met wat (zee)zout.

          € 1,99 / ramo

          ramo
        • Knoflook §

          Een mooie stevige bol Franse knoflook met een lekkere knoflooksmaak.

          € 1,35 / peça

          peça
        • Prei §

          Prei is een aromatische, pittige groente met lange witte stelen en groen schutblad. Prei behoort tot de lookfamilie waartoe ook ui, bieslook en knoflook behoren. En dat ruik je! Noord-Brabant en Limburg zijn de belangrijkste teeltgebieden in Nederland. Prei wordt het gehele jaar door aangevoerd. Er is winter-, herfst en zomerprei. Winterprei is dikker en steviger en kleurt van grijsgroen tot blauwgroen. Zomer- en herfstprei heeft een lange, dunne schacht met geelgroen blad met een fijne structuur. Deze preisoorten zijn minder lang houdbaar dan winterprei. De schacht van de prei wordt gebleekt: tijdens de groei worden de voren steeds met aarde aangevuld.

          € 0,99 / peça

          peça
        • Rode ui §

          De ui behoort net als prei, knoflook en bieslook tot het geslacht Allium, ofwel de uienfamilie. De rode ui heeft een dieprode, bijna paarse, schil die iets dunner is dan de schil van de gele ui. Gesneden is de ui lichtrood met wit. Daardoor is de rode ui heel decoratief in bijvoorbeeld een salade. De in Nederland geteelde rode ui smaakt wat minder scherp dan de gele ui. Ook voor rode ui geldt dat ze zeer veelzijdig is in de keuken. De befaamde salade Niçoise kan niet zonder rode ui! Of doe net als in de Scandinavische landen: gebruik de rode ui ook eens om onder meer haring in te leggen. Rode ui is verder ideaal bij wild, in barbecuemarinades en in Antilliaanse en Surinaamse gerechten. Rode ui past ook uitstekend in stoofgerechten.

          € 1,75 / 500 g

          x 500 g
        • Ui §

          De ui behoort net als prei, knoflook en bieslook tot het geslacht Allium, ofwel de uienfamilie. Sla een willekeurig kookboek op een willekeurige pagina open of zet zomaar een kookprogramma op TV aan. Kijk hoe vaak dat begint met: pel en snipper een ui. Als er één groente zich thuis voelt in uiteenlopende gerechten, dan is dat wel de ui. Hij wordt gebruikt als smaakgevend ingrediënt, maar doet het zelfstandig ook uitstekend in bijvoorbeeld uiensoep en hachee. De ui staat meestal in de basis en speelt vrijwel alle uit- en thuiswedstrijden mee. In de keuken in soepen, stoofschotels, buitenlandse specialiteiten, op hamburgers en in brochettes op de barbecue. Om er maar een paar te noemen. Er zijn ook zoete witte uien, pittige rode of Italiaanse uien, kleine zilveruitjes voor de inmaak, lente-uitjes, bosuitjes en sjalotten. Je zou ze allemaal eens moeten proberen!

          € 1,75 / quilo

          quilo
      • cogumelos §


        • Kastanjechampignons §

          De kastanjechampignon lijkt qua grootte en vorm op de witte champignon. Het verschil zit ‘m in de bruine kleur en de nootachtige smaak. Bovendien bevat de kastanjechampignon minder vocht waardoor hij minder slinkt bij het bereiden.

          € 2,49 / caixa

          caixa
        • Oesterzwammen §

          De oesterzwam is na de champignon de bekendste paddenstoel van Nederland. Hij wordt in de allerhoogste kwaliteit geteeld. De vorm van een oesterzwam lijkt op die van een oesterschelp, vandaar de naam. De meest gangbare soorten zijn de bruingrijze en de lichtpaarse oesterzwam. De bruingrijze wordt ook wel de kalfsoesterzwam genoemd, omdat de zachte smaak iets weg heeft van kalfsvlees. De lichtpaarse oesterzwam wordt ook wel tongetjeszwam genoemd, omdat hij smaakt naar… tong. In het wild groeit hij in trossen op boomstammen en dood hout. Geteeld worden ze op geprepareerd stro. Bij de oogst worden ze in trossen geplukt en dan één voor één met de hand losgesneden. De zachte smaak van oesterzwammen is heerlijk in bijvoorbeeld roomsauzen en in combinatie met fijne vlees- en vissoorten. Het vruchtvlees is zacht, wit en vezelig.

          € 2,99 / caixa

          caixa
        • Shi take §

          Een zeer smakelijke paddestoel.

          € 2,99 / caixa

          caixa
      • tomates §


        • Honingtomaten §

          Een doosje met 200 gram honingtomaatjes. De zoetste tomaat. Een ware smaakexplosie.

          € 2,79 / 100 g

          x 100 g
        • Joyn trostomaat §

          Een hollandse smaak tomaat. Wat groter als de tasty tom en wat kleiner dan de gemiddelde trostomaat. Zeer goed smakend.

          € 2,99 / 500 g

          x 500 g
        • Snoeptomaten §

          Een beker met 250 gram heerlijke snoeptomaatjes.

          € 2,79 / copo

          copo
        • Tomaat pomodori §

          Vol van smaak en heerlijk in een tomatensaus voor een pastagerecht.

          € 2,79 / 500 g

          x 500 g
        • Trostomaten §

          De tomaat komt oorspronkelijk uit Amerika en schijnt een van de vele ontdekkingen van Columbus te zijn. Het zijn vooral de Hollandse veredelaars en tuinders die door langdurig selecteren en kruisen het aantal tomatensoorten en de algehele kwaliteit hebben verhoogd. Nu zijn er wel 60 tomatensoorten, waarvan de vleestomaat het bekendst is. Verder heb je de trostomaat, de Romatomaat, de kleine snoep- of kerstomaat en de nog vrij zeldzame ’Coeur de Boeuf’, een grote, wat afgeplatte tomaat met ribbels en een buitengewoon heerlijke smaak. De meeste tomaten komen uit Nederlandse kassen. Populair zijn ook de diverse kleine tomaatjes. Ze hebben veel smaak en er zijn nu zelfs speciale varianten die speciaal zijn gekweekt voor de kindersmaak. Als verantwoord tussendoortje! Behalve lekker zijn tomaten gezond, onder andere doordat ze rijk zijn aan de sterke anti-oxydant lycopeen.

          € 2,99 / 500 g

          x 500 g
      • legumes picados §


        • Andijvie fijn gesneden §

          Ideaal voor de stamppot andijvie.

          € 2,79 / 350 g

          x 350 g
        • Gesneden bieten §

          Heerlijke vers gesneden bieten.

          € 3,99 / 400 g

          x 400 g
        • Gesneden bloemkool §

          Bloemkoolroosjes. Panklaar.

          € 2,99 / 250 g

          x 250 g
        • Gesneden prei §

          Prei, gesneden in ringen, is erg geschikt voor roerbakken en ovenschotels. De gehele prei, dus het lichtgroene en het donkergroene gedeelte, is eetbaar.

          € 2,99 / 400 g

          x 400 g
        • Gesneden rode kool §

          Rode kool is een van de belangrijkste sluitkoolgewassen en wordt voornamelijk voor de verse markt geteeld. Het is een van de oudste koolsoorten.

          € 2,99 / 500 g

          x 500 g
        • Gesneden snijbonen §

          Gesneden snijbonen kun je het best dezelfde dag bereiden en eten.

          € 4,49 / 400 g

          x 400 g
        • Gesneden spitskool §

          Dit is het neefje van de witte kool. Hij heeft een spitse vorm, een zachte smaak en is wat sappiger en lichter verteerbaar dan zijn grote oom.

          € 3,25 / 500 g

          x 500 g
        • Spinazie gewassen §

          Schoongewassen spinazie. Donkergroene bladgroente met malse blaadjes en een volle smaak.

          € 3,49 / 400 g

          x 400 g
        • Bospeen geschrapt §

          Een zak bospeentjes, vers geschrapt met een toefje peterselie.

          € 3,49 / 500 g

          x 500 g
        • Bami/nasi groenten §

          Fijn gesneden prei, paprika en uistift.

          € 3,99 / 400 g

          x 400 g
        • Macaronipakket §

          Een pak macaronigroenten met prei, ui, paprika en champignons. Circa 250 gram.

          € 2,99 / 250 g

          x 250 g
        • Hollandse wokgroente §

          Heerlijk voor wokgerechten. Wokgroenten met prei, paprika, witte kool en ui.

          € 4,25 / 400 g

          x 400 g
        • Hutspotgroenten §

          Een kant-en-klaar pakket voor de lekkerste hutspot. Je kunt natuurlijk zelf vers snijden, maar dit scheelt een stukje werk.

          € 3,99 / 750 g

          x 750 g
        • Soepgroente §

          Soepgroente met bloemkool, wortel, prei, selderij en peterselie.

          € 2,99 / 300 g

          x 300 g
        • Bloemkoolroosjes §

          stronkjes bloemkool panklaar.

          € 2,99 / 250 g

          x 250 g
    • Vers, Verser, Verst!

      Zoals met veel dingen in het leven moet de basis goed zijn. Deze basis is bij ons altijd kwaliteit en vers. Iedere dag kopen wij via verschillende kanalen de meest verse en lekkerste producten die er te krijgen zijn.

      • frutos vermelhos §


        • Aardbeien §

          Lambada is het kenmerk voor een zoetige, sappige smaak. De smaak van deze aardbei is duidelijk beter dan die van de meeste andere aardbeienrassen.

          € 5,99 / caixa

          caixa
        • Blauwe druiven §

          Topaanbieding. De lekkerste en de mooiste druiven.

          € 3,99 / 500 g

          x 500 g
        • Druiven wit (pitloos) §

          Druiven zijn de ronde tot ovale vruchten van de wijnstok waar zij in trossen aan groeien. Deze zoete vruchten groeien in ons land in kleine hoeveelheden in kassen. Verder komen ze onder andere uit Chili, Griekenland en Italië. Bijna 90% van de totale druivenoogst op de wereld is bestemd voor het maken van wijn. Wijndruiven zijn niet zo geschikt om te eten. Tafeldruiven wel omdat ze veel zoeter zijn. Tegenwoordig zijn er ook veel soorten die zonder pit worden gekweekt zoals de Thompson Seedless en de Sultana. Er zijn blauwe en ‘witte’ (eigenlijk geelgroene) druiven.

          € 3,99 / 500 g

          x 500 g
        • Frambozen §

          Frambozen zijn rozerode tot donkerrode vruchten. Net als aardbeien behoren ze tot de grote rozenfamilie. Het zijn zomervruchten bij uitstek. Net als bramen zijn ze opgebouwd uit talrijke bolletjes, de zogenaamde deelvruchtjes. Frambozen zijn lekker sappig en zoet, stevig en egaal van kleur. Ze groeien volop in Nederland maar worden ook aangevoerd uit onder andere Duitsland en Frankrijk. Frambozen zijn goed te mengen met ander zachtfruit en kunnen worden gepureerd voor handig bruikbare sauzen. Frambozensaus is lekker in sorbets, soufflés, jams, geleien, gebaksvullingen en azijnsoorten. Echter natuurlijk ook in salades of als vruchtje op een heerlijke ijscoupe. Bij bepaalde warme gerechten, meestal bij vlees of wild, is frambozencompôte een heerlijke aanvulling. Frambozen zijn rijk aan vezels en vezels heb je nodig voor een goede darmwerking.

          € 3,49 / caixa

          caixa
        • Galia meloen §

          De meloen is familie van de komkommer en de pompoen en dus eigenlijk een (vrucht)groente. De meeste meloenen die we in Nederland eten, komen uit tropische en subtropische landen, zoals Israel. Maar ook in Nederlandse kassen groeien ze onder gecontroleerde omstandigheden. De schil van de ronde geel tot groene Galiameloen lijkt een beetje op kurk door de lichte ribbels. Het vruchtvlees is groen-wit en smaakt kruidig-zoet.

          € 3,99 / peça

          peça
      • maçãs §


        • Elstar §

          Superelstar. Mooie grote elstar van teler Piet Verhage.

          € 2,99 / 6 peças

          x 6 peças
        • Fuji §

          De fuji is een heerlijke appel die het jaarrond verkrijgbaar is. Deze appelen worden uit diverse landen geïmporteerd maar de beste komen wel uit Nieuw-Zeeland en Chili. Het is een prachtige appel met helder rode wangen op een gele ondergrond. De smaak is fris/zuur. Het is een echte handappel en eventueel ook goed te gebruiken in salades.

          € 3,99 / 6 peças

          x 6 peças
        • Granny Smith §

          De Granny Smith is een stevige en friszure appel. Deze appel is heel bekend en wordt meestal bestempeld als zure appel. De Granny Smith groeit niet in Nederland maar wordt voornamelijk geïmporteerd uit Frankrijk en Chili. Deze appel is het gehele jaar door verkrijgbaar.

          € 3,99 / 6 peças

          x 6 peças
        • Kanzi §

          De Kanzi is een stevige Friszurige Appel.

          € 3,99 / 6 peças

          x 6 peças
        • Pink Lady §

          De appelvorm is ellipsvormig en heeft een onderscheidende roze tint op een groene "achtergrond" en een zure smaak. De appels van de Cripps Pink variëteit vereisen een groeiperiode van 200 dagen en een warm klimaat en zijn dus niet geschikt voor gematigde streken. Ze worden vooral geproduceerd in Australië, maar groeien ook in Nieuw-Zeeland, Chili, Canada, Frankrijk, Italië, Spanje en de Verenigde Staten sinds het einde van de jaren 1990.

          € 4,99 / quilo

          quilo
      • frutas exóticas §


        • Ananas §

          Een heerlijk sappige en zoete Gold ananas.

          € 4,99 / peça

          peça
        • Ananasblokjes §

          Heerlijke vers gesneden blokjes ananas.

          € 2,49 / caixa

          caixa
        • Banaan §

          De banaan komt onder andere uit Colombia, Costa Rica en Honduras. Bananen bevatten diverse vitaminen en mineralen, maar ze zijn opvallend rijk aan vitamine B6 en kalium. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, groeien bananen niet aan een boom. Bananenplant is feitelijk een kruid.

          € 2,99 / quilo

          quilo
        • Kiwi §

          De kiwi is een ovale vrucht met een lengte van ca. 7 cm. De schil is donker groen/bruin en licht behaard. De vrucht groeit aan een struikachtige klimplant die goed kan groeien in subtropische gebieden. Het vruchtvlees is bij een groene kiwi grasgroen van kleur, ligt om een witte kern heen en bevat kleine, zwarte, eetbare pitjes. Kiwi's zijn er ook in een gele variant. Deze laatste hebben een frisse citrussmaak en ook wat steviger vruchtvlees dan de groene kiwi.
          De kiwi komt oorspronkelijk uit China. In Nieuw Zeeland kreeg deze zoete vrucht de naam kiwi, omdat het lijf van de daar toen wonende loopvogel lijkt op deze harige vrucht. (Overigens worden ook de bewoners van dit werelddeel wel ‘kiwi’s’ genoemd). De oorspronkelijke naam van de kiwi was Chinese kruisbes. Aanvoerlanden zijn onder andere Nieuw Zeeland, Griekenland, Frankrijk, Italië en Chili.

          € 4,99 / 6 peças

          x 6 peças
      • frutas de caroço §


        • Avocado §

          De avocado, ook wel advocaatpeer genoemd, is een groene vrucht die groeit aan de advocaatboom. De naam avocado komt uit het Nahuatl, de taal van de oorspronkelijke bewoners van Mexico: de Azteken, Tolteken en Nahua. Daar betekende het woord ook ‘teelbal’. Rijp is een avocado zacht als boter. Het vruchtvlees is zeer vet, het vetgehalte kan oplopen tot dertig procent. De schil is relatief hard, donkergroen (soms tot zwart) en licht geribbeld. Binnenin bevindt zich een relatief grote, ronde pit. Deze wordt voor consumptie verwijderd. De vrucht kan ongeveer een vuist groot zijn. Naast vitaminen zit er ook veel oliezuur in, een enkelvoudig onverzadigd vetzuur dat gunstig is voor het cholesterolgehalte van het bloed. Daarnaast zijn ze een rijke bron aan kalium, een mineraal dat je hart en bloedvaten gezond helpt houden Ook het vezelgehalte mag er met 10 gram per vrucht wezen. En dat is weer goed voor de werking van de darmen. Er zijn verschillende soorten avocado’s. De Hass avocado met zwarte schil wordt door liefhebbers als het lekkerste gezien.

          € 2,49 / peça

          peça
        • Mango §

          Deze mango is de "gevlogen" Mango. Deze mango blijft aan de boom hangen tot dei volledig rijp is. Daarna oogsten en met de KLM als een speer naar de betere Fruit verkopers. U proeft echt het verschil, en dan is de prijs maar bijzaak.

          € 4,99 / peça

          peça
      • bagas §


        • Blauwe bessen §

          Blauwe bessen hebben een knapperige bite en een friszoete smaak. Blauwe bessen zijn heerlijk om zo uit de hand te eten als gezonde snack maar worden ook vaak gebruikt door de yoghurt of in een smoothie.

          € 3,49 / caixa

          caixa
      • citrinos §


        • Citroen §

          Citroen is een citrusvrucht en familie van de sinaasappel. Er waren oorspronkelijk zo’n 12 soorten citrusvruchten, maar door kruisingen is dit aantal inmiddels sterk gegroeid. Citroenen komen van oorsprong uit de moessongebieden in zuidoost Azië waar ze al meer dan 4000 jaar worden gekweekt.Ook het gebied rond de Middellandse Zee heeft een perfect klimaat voor citrusvruchten. Een citroen is voor de meeste mensen te zuur om zo uit de hand te eten. Echter het sap geeft gerechten, dranken en sauzen een frisse smaak. Bovendien kan het sap verkleuring van bijvoorbeeld banaan, appel en avocado voorkomen. De schil is bijzonder aromatisch en kun je daarom heel goed fijngeraspt toevoegen aan deeg voor gebak en cake. Het sappige, lichtgele zure vruchtvlees versterkt de smaak van ander voedsel en activeert en verfrist de smaakpapillen.

          € 2,49 / 3 peças

          x 3 peças
        • Clementine Mandarijnen §

          Fris zoet, zonder pit en sappig.

          € 4,99 / quilo

          quilo
        • Grapefruit §

          Grapefruits zijn grote ronde citrusvruchten met wit, lichtroze of donkerroze vruchtvlees. Waarschijnlijk is deze vrucht ooit ontstaan uit een kruising van een sinaasappel en pompelmoes. Grapefruits zijn een van de grootste citrusvruchten, met een diameter van 10 tot 17 cm. De vruchten komen, naast Israël en de Verenigde Staten, ook gewoon uit Nederland. Hoe roder het vruchtvlees, hoe zoeter de smaak. Grapefruits bevatten veel voedingsvezels en vitamine C en weinig calorieën.

          € 5,99 / 5 peças

          x 5 peças
        • Limoen §

          zusje van de citroen maar aromatischer en sappiger.

          € 2,99 / 4 peças

          x 4 peças
        • Perssinaasappel §

          Heerlijk sappige sinaasappelen. Ongeveer 12 stuks in 2 kilo.

          € 4,99 / 2,0 kg

          x 2,0 kg
        • Sinaasappel §

          Dit is de bekendste citrusvrucht. Hij wordt in zoete en zoetzure versies geïmporteerd uit onder meer Spanje, Marokko en Zuid-Afrika. Er zijn verschillende soorten, zoals de gewone sinaasappel, de navelsinaasappel en de bloedsinaasappel. Aan de boom zijn ze geelgroen van kleur die door de nachtelijke kou verandert in oranje. Een handsinaasappel is sappig en kan na het pellen zo gegeten worden. Een perssinaasappel heeft vruchtvlees van een meer vezelige structuur en leent zich beter om uit te persen.

          € 7,99 / 2,0 kg

          x 2,0 kg
      • peras culinária §


      • peras de mesa §


        • Conference §

          Conference peren zijn langwerpig en als je ze aan het steeltje vasthoudt lijkt het net alsof hij een lange nek heeft. Sommige mensen vinden de peer lekker als ze nog niet heel rijp zijn, groen en knapperig. Anderen hebben de voorkeur voor een rijpe Conference die zoet is en lichtgeel van kleur. De Conference peer behoort tot de populairste peren in Nederland. Ze groeien het best in een zeeklimaat. Dit betekent dat de meeste perentelers in Noord-Holland en Flevoland voorkomen.

          € 2,99 / quilo

          quilo
    • Na een dag (hard) werken heb je niet altijd zin om nog uitgebreid in de keuken staan. Dan is het fijn als iemand alvast wat voorbereidend werk heeft gedaan: De Echte Groenteman!


      De maaltijden worden op ambachtelijke wijze gekookt met aandacht voor smaak!

      • macarrão §


        • Lasagne §

          Een heerlijke bolognaise Lasagne, opgebouwd met gemengde groenten en rundergehakt. 20 minuten in de oven op 200 graden.

          € 7,49 / 500 g

          x 500 g
        • Lasagne Bolognese Runder §

          Een heerlijke bolognese lasagne, opgebouwd met gemengde groenten en rundergehakt. 20 minuten in de oven op 200 graden.

          € 7,49 / 500 g

          x 500 g
        • Macaroni §

          Macaroni met ham, champignons, prei en ui. Kan in de magnetron of koekenpan opgewarmd worden.

          € 7,49 / 500 g

          x 500 g
        • Tagliatelle broccoli kip §

          Heerlijk romig pastagerecht met broccoli en kip.

          € 7,49 / 500 g

          x 500 g
        • Vegetarische lasagne §

          Deze huisgemaakte lasagne is een verrassend product. Veel groenten en een Hollandaisesaus. 20 minuten in de oven op 200 graden en smullen maar!

          € 7,49 / 500 g

          x 500 g
      • refeição §


        • Boerensmulpot §

          In de oven gegaarde kriel met spek, ui en knoflook, bloemkool en broccoli en gebakken kippendijen in een champignonsaus.

          € 7,49 / 500 g

          x 500 g
        • Hollandse ovenschotel §

          In de oven gegaarde krieltjes (met schil), Hollandse groentenmix in een romige saus met een vleescomponent.

          € 7,49 / 500 g

          x 500 g
        • Oma's bonenpot §

          Aardappelpartjes, sperziebonen, rundvlees en jachtsaus. In de magnetron of koekenpan op te warmen.

          € 7,49 / 500 g

          x 500 g
        • Pizza vers §

          Verse pizza uit eigen keuken. Goed gevuld. Kan ingevroren worden zonder smaakverlies. 20 minuten in de oven op 200 graden.

          € 7,49 / peça

          peça
        • Prei Gehakt schotel §

          Gestoofde prei met gehaktballetjes in carbonare saus op een bodempje van aardappelpuree.

          € 7,49 / 500 g

          x 500 g
        • Rundergoulash §

          Heerlijk gerecht met ui, paprika, rundvlees en goulashsaus.

          € 7,49 / 500 g

          x 500 g
        • Witlofschotel §

          Rolletjes witlof in ham en kaas op een bedje van aardappelpuree. 250 Gr. Aardappelpuree met daar boven op 2 stronkjes witlof ingerold in ham en kaas. 20 Min. in de oven op 180 c.

          € 7,49 / peça

          peça
      • Oriental §


        • Aziatische kipschotel §

          Mie met kip in een ketjapsaus en een groentenmengsel. 500 gram is voor één persoon.

          € 7,49 / 500 g

          x 500 g
        • Bami goed gevuld §

          Mie, varkensvlees gemarineerd, en roerbakgroenten.

          € 7,49 / 500 g

          x 500 g
        • Nasi goed gevuld §

          Rijst met gemarineerd varkensvlees en roerbakgroenten.

          € 7,49 / 500 g

          x 500 g
      • ensopado §


        • Andijviestamppot §

          De lekkerste van Apeldoorn en omgeving. Goed gevuld met natuurlijk een uitgebakken spekje.

          € 7,49 / 500 g

          x 500 g
        • Andijviestamppot met gehaktbal §

          Stamppot andijvie met één Oma's gehaktbal in een oven/magnetron verpakking.

          € 7,49 / 500 g

          x 500 g
        • Bietenstamppot §

          Stamppot van rode biet met spek, ui en appel.

          € 7,49 / 500 g

          x 500 g
        • Zuurkoolstamppot met worst §

          Traditionele stamppot zuurkool, gekookt met Duitse wijnzuurkool, een uitgebakken spekje en Gelderse rookworst.

          € 7,49 / 500 g

          x 500 g
      • pacote Ggurmet §


        • Groenteschotel §

          Een groenteschotel voor bij uw gourmetfeest met rode ui, piepertjes, paprika, champignons en tomaat.

          € 13,99 / 4 pessoas

          x 4 pessoas
        • Groenteschotel de Luxe §

          Een groenteschotel voor bij uw gourmetfeest met cherrytomaatjes, fijn gesneden ui, prei, champignons en paprika-ringen.

          € 13,99 / 4 pessoas

          x 4 pessoas
      • sobremesas §


        • Fruitkwark §

          Een heerlijke vruchtenkwark, rijkelijk afgegarneerd met verse aardbeien. Verpakt in een bakje.

          € 3,69 / peça

          peça
        • Proeverij van toetjes A §

          Een heerlijke dessertschaal, gevuld met vers fruit, verse ananas en roomkwark. Maximaal 3 dagen houdbaar mits koel bewaard.

          € 13,99 / 4 pessoas

          x 4 pessoas
        • Proeverij van toetjes B §

          Een heerlijke dessertschaal met vers fruit, roomkwark en Rote Grütze. Maximaal 3 dagen houdbaar mits koel bewaard.

          € 13,99 / 4 pessoas

          x 4 pessoas
    • Elke salade is uniek in samenstelling en smaak... en natuurlijk gemaakt van dagverse producten. En dat proef je! Bereid volgens vaste receptuur op ambachtelijke wijze in een professionele snijkeuken. Proef en overtuig uzelf!

      • Salade §


        • Beenhamsalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met malse beenham in een smaakvolle saus.

          € 6,99 / 400 g

          x 400 g
        • Bleekselderijsalade §

          Vernieuwd recept. Erg lekkere bleekselderijsalade. Als tussendoortje of bij de maaltijd.

          € 6,99 / 400 g

          x 400 g
        • Ei van Columbus §

          Komkommer, granny, ei en een rood uitje. In een yoghurtdressing. Ervaar deze ontdekking.

          € 6,99 / 400 g

          x 400 g
        • Feta-olijf salade §

          Een mix van komkommer, honing tomaten, tricolore paprika, zwarte en groene olijven, bosui en feta kaas.

          € 6,99 / 400 g

          x 400 g
        • Groente dipschotel §

          Een gezond alternatief op de traditionele hapjes. Lekker bij de borrel, of elk ander gezellig samenzijn.

          € 15,99 / peça

          peça
        • Huissalade §

          Deze salade is al jaren een toppertje onder onze rauwkosten. Smaakvol met spitskool, appel, wortel, ananas en rozijnen. Licht aangemaakt met een calorie-arme dressing. Een zoetige smaak.

          € 6,99 / 400 g

          x 400 g
        • Komkommersalade §

          Een lekkere frisse salade met komkommer, rode paprika en ui. Aangemaakt met een kruidendressing. Heerlijk te combineren bij wat pittige en pasta gerechten.

          € 6,99 / 400 g

          x 400 g
      • salada de frutas §


        • Fruitsalade §

          Met de hand gesneden fruitsalade, verser kan het niet.

          € 6,99 / 400 g

          x 400 g
      • salada refeição §


        • Eiersalade §

          Een heerlijke eiersalade. Per doosje verkocht.

          € 2,69 / peça

          peça
        • Russisch Ei Salade §

          Een bolletje huisgemaakte rundvlees salade met daar bovenop een half eitje en een frisse yoghurtdressing.

          € 2,49 / peça

          peça
        • Tonijn Salade §

          Een frisse tonijnsalade met appel, komkommer, augurk, bleekselderij en aardappel in en romige tartaarsaus.

          € 6,99 / 400 g

          x 400 g
      • batatas meio serosas §


        • Bildtstar §

          Mooie Friese bildtstar. Stevig in de kook.

          € 3,99 / 2,0 kg

          x 2,0 kg
        • Frieslander §

          Nieuwe oogst Hollandse aardappels. Stevig in de kook. Ook voor salade, friet of gratin.

          € 3,75 / 2,0 kg

          x 2,0 kg
      • batatas §


        • Aardappelen panklaar §

          Gevacumeerde aardappelen. Klaar om de pan in te gaan. Geen conserveermiddelen toegevoegd.

          € 2,99 / 500 g

          x 500 g
        • Geschrapte kriel §

          Nieuwe oogst! Vers geschrapt en vacuum verpakt. Geen conserveermiddelen toegevoegd.

          € 2,99 / 500 g

          x 500 g
      • batatas cozidas §


        • Aardappelpartjes voorgekookt §

          Dit is de vervanger voor schijfjes. Waarom? Veel meer smaak.

          € 3,99 / 500 g

          x 500 g
        • Gekookte krielaardappeltjes §

          Onze voorgekookte krieltjes zijn gaar. Even (10 minuten) opbakken en smullen maar!

          € 3,99 / 500 g

          x 500 g
      • temperos §


        • Basilicum §

          Basilicum komt van oorsprong uit Zuid-Azië en werd in de 16e eeuw vanuit India en Perzië naar Europa gebracht. De naam basilicum is terug te voeren op het Oudgrieks, waar 'Basileus' koning betekent, wat je terugziet in de alternatieve naam koningskruid. Basilicum heeft een kruidige smaak, maar toch met een zoet aroma. Het wordt vooral veel in de Italiaanse keuken en bij tomaatgerechten gebruikt. Basilicum is een vaste plant, maar niet winterhard en daarom overwintert hij in een kas. De hoeveelheid mineralen in basilicum is spectaculair! Naast de groene basilicum bestaan ook de rode basilicum, citroen basilicum en Thaise basilicum. De rode (paarse) smaakt iets sterker dan de groene. Thaise basilicum neigt iets naar de smaak van dragon en anijs.

          € 3,49 / peça

          peça
        • Peterselie §

          De frisse, hartige smaak maakt peterselie een onmisbaar kruid in de keuken. Dit plantje, dat zijn oorsprong vindt in het Middellandse Zeegebied is heerlijk in tal van gerechten. Peterselie werd vereerd door de Grieken. Zij geloofden erin dat hij was ontstaan uit het bloed van hun mythologische held Archemous. De Romeinen kroonden hun overwinnaars met peterselie kransen.Een takje (of een paar blaadjes) is ook heel geschikt als versiering naast of op diverse koude schotels en op soep. Peterselie bevat recordbrekend veel vitamine C en mineralen! Er bestaan twee soorten peterselie: de decoratieve krulpeterselie en de ‘platte’ peterselie die wat meer smaak heeft.

          € 2,49 / ramo

          ramo
        • Selderij §

          Selderij is een tuinkruid dat vergelijkbaar is met peterselie, maar het heeft wel een veel sterkere smaak. Andere benamingen voor selderij zijn: snijselderij, bladselderij, bosselderij en struikselderij. De plant kan hoogten bereiken van meer dan een meter. Selderij wordt zowel onder glas als in de volle grond geteeld. Selderij is lekker bij wortelen, prei, bloemkool, sperziebonen, vis, gehakt, varkensvlees, bami en nasi.

          € 2,49 / ramo

          ramo
    • Fruitschalen zijn altijd een gezond, lekker en verrassend cadeau om weg te geven. Er is niets leuker om familie, vrienden of relaties een fruitschaal te geven.

      Wij zijn erin gespecialiseerd een fruitgeschenk tot iets speciaals te maken. Eerste klas producten op een verantwoorde wijze gepresenteerd en creatief opgemaakt tot een lust voor het oog en natuurlijk ook boordevol vitaminen en smaak.

      • cesta de frutas §


        • Fruitmand §

          Fruitschaal gevuld met alleen puur vers fruit. Leuk om te geven; lekker om te krijgen.

          € 20,00 / peça

          peça
        • Fruitmand §

          Fruitschaal gevuld met alleen puur vers fruit. Leuk om te geven; lekker om te krijgen.

          € 25,00 / peça

          peça
        • Fruitmand §

          Fruitschaal gevuld met alleen puur vers fruit. Leuk om te geven; lekker om te krijgen.

          € 32,50 / peça

          peça
        • Fruitmand §

          Fruitschaal gevuld met alleen puur vers fruit. Leuk om te geven; lekker om te krijgen.

          € 40,00 / peça

          peça