Laden...
    • Kerkstraat 49-b, 5076 AT Haaren
    • Kerkstraat 49-b, 5076 AT Haaren
      Montag 15-12-2025:08:00-18:00Dienstag 16-12-2025:08:00-18:00
      Mittwoch 17-12-2025:08:00-18:00Donnerstag 18-12-2025:08:00-18:00
      Freitag 19-12-2025:08:00-18:00Samstag 20-12-2025:08:00-16:00
      Sonntag 21-12-2025:geschlossenMontag 22-12-2025:08:00-18:00
      Dienstag 23-12-2025:08:00-18:00Mittwoch 24-12-2025:08:00-15:00
      Donnerstag 25-12-2025:geschlossenFreitag 26-12-2025:geschlossen
      Samstag 27-12-2025:geschlossenSonntag 28-12-2025:geschlossen
    • Kerkstraat 49-b, 5076 AT Haaren
      Montag 15-12-2025:10:00-18:00Dienstag 16-12-2025:10:00-18:00
      Mittwoch 17-12-2025:10:00-18:00Donnerstag 18-12-2025:10:00-18:00
      Freitag 19-12-2025:10:00-18:00Samstag 20-12-2025:10:00-16:00
      Sonntag 21-12-2025:Montag 22-12-2025:10:00-18:00
      Dienstag 23-12-2025:10:00-18:00Mittwoch 24-12-2025:10:00-15:00
      Donnerstag 25-12-2025:Freitag 26-12-2025:
      Samstag 27-12-2025:Sonntag 28-12-2025:
    • Montag 15-12-2025:08:00-18:00Dienstag 16-12-2025:08:00-18:00
      Mittwoch 17-12-2025:08:00-18:00Donnerstag 18-12-2025:08:00-18:00
      Freitag 19-12-2025:08:00-18:00Samstag 20-12-2025:08:00-16:00
      Sonntag 21-12-2025:Montag 22-12-2025:08:00-18:00
      Dienstag 23-12-2025:08:00-18:00Mittwoch 24-12-2025:
      Donnerstag 25-12-2025:Freitag 26-12-2025:
      Samstag 27-12-2025:Sonntag 28-12-2025:
    • Lieferung RegionZustellgebührGratisversand ab
      Oisterwijk€ 7,50€ 75,00
      Haaren€ 7,50€ 75,00
      • abholen
        • Bargeld
        • Internet-Banking
        • Zahlungsterminal
      • Lieferung
        • Bargeld
        • Internet-Banking
    • Allergen- und Nährwertangaben können während der Öffnungszeiten telefonisch erfragt werden via +31 411 621 490

      • Gourmet-Paket §


        • Gourmet de Luxe §

          • kogelbiefstuk
          • varkenshaas
          • kipfilet
          • hamburger
          • vinkje
          • Jambon
          • 2 satétokjes
          • cordon bleu
          • kruidenboter
          Verpakt op een bordje. U krijgt circa 350 gram vlees per persoon.

          € 10,95 / Persoon

          Persoon
        • Gourmet Populair §

          • kogelbiefstuk
          • varkensschnitzel
          • kipfilet
          • kalkoenfilet
          • satéstokje
          • vinkje
          • hamburger
          • shoarma
          Verpakt op een bordje. U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 9,50 / Persoon

          Persoon
        • Gourmet Kids §

          • kipfilet
          • vinkje
          • hamburger
          • 1 satéstokje
          • gehaktschnitzel
          Circa 200 gram vlees per kind.

          € 5,25 / Persoon

          Persoon
        • Gourmet Du Chef §

          Zeer uitgebreide vleesschotel met:
          • gemarineerde kogelbiefstuk
          • gemarineerde kiphaasjes
          • gemarineerde varkenshaas
          • Oosterse biefpuntjes
          • gemarineerde varkensfilet
          • kipfilet
          • varkensschnitzel
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 12,50 / Persoon

          Persoon
        • Fondue Populair §

          • kogelbiefstuk naturel en gekruid
          • kipfilet naturel en gekruid
          • varkensfricandeau naturel en gekruid
          • gehaktballetjes
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 8,95 / Persoon

          Persoon
        • Aanvullingspakket §

          • 2 soorten rauwkost
          • gemarineerde krieltjes
          • gemarineerde aardappelschijfjes met ui, paprika en courgette
          • 3 kleuren paprika
          • ui wit/rood
          • champignons

          € 24,95 / ±4 Personen

          Stück
        • Complete aanvulling §

          Let op: voor levering op vrijdag en zaterdag te bestellen tot en met donderdag 18:00 uur
          • huzarensalade (100 gram)
          • 2 soorten rauwkost (150 gram)
          • fruitsalade mogelijk als extra optie (meerprijs)
          • afbakstokbrood
          • kruidenboter
          • cocktailsaus
          • zigeunersaus
          • knoflooksaus
          Te bestellen vanaf 4 personen.

          € 8,50 / Persoon

          Persoon
      • Gourmet à la carte §

        Stel zelf uw gourmetfeest samen. Een bakje bevat circa 200 gram vlees. Wij adviseren 1,5 - 2 bakjes vlees per persoon.


        • Biefstuk gemarineerd §

          € 7,50 / Tray

          Tray
        • Biefstuk naturel §

          € 7,50 / Tray

          Tray
        • Kalfsschnitzel gemarineerd §

          € 8,95 / Tray

          Tray
        • Kalkoenschnitzel gemarineerd §

          € 5,65 / Tray

          Tray
        • Kipfilet gemarineerd §

          € 4,65 / Tray

          Tray
        • Kipfilet naturel §

          € 4,65 / Tray

          Tray
        • Lamsrack gemarineerd §

          € 8,50 / Tray

          Tray
        • Mini biefspiesjes §

          € 7,50 / Tray

          Tray
        • Mini hamburgers §

          € 4,50 / Tray

          Tray
        • Mini kipsatéspiesjes §

          € 4,95 / Tray

          Tray
        • Mini slavinkjes §

          € 4,35 / Tray

          Tray
        • Mini speklapjes gekruid §

          € 4,65 / Tray

          Tray
        • Mini varkenssatéspiesjes §

          € 4,95 / Tray

          Tray
        • Oosterse biefstukpuntjes §

          € 7,50 / Tray

          Tray
        • Scampi's gemarineerd §

          € 6,95 / Tray

          Tray
        • Varkensfilet gemarineerd §

          € 4,65 / Tray

          Tray
        • Varkenshaas gemarineerd §

          € 5,75 / Tray

          Tray
        • Varkensschnitzel §

          € 4,65 / Tray

          Tray
      • Rollades/ beenham §


      • Kant en klaar §


        • Hachee §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Hachee is een traditioneel stoofgerecht op basis van blokjes vlees, vis of gevogelte, en groenten.
        • Kipragout §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Kipragout is gemaakt van magere, gekookte kipfilet in een zachte champignonroomsaus.
        • Hazenpeper §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Hazenpeper is typisch een gerecht voor liefhebbers van wild, want hierin proef je de wildsmaak extra goed.

          € 39,50 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Aardappelgratin §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Een typisch winters bijgerecht. Een heerlijke en gezonde aardappelgratin.

          € 4,50 / ±400 g

          Portion
        • Kalfsragout §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Ambachtelijke kalfsragout. Heerlijk bij de warme maaltijd of gecombineerd met een pasteitje.
        • Reepeper §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Heerlijke wildmaaltijd met blokjes gesneden reevlees en spekblokjes.

          € 39,90 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Rundvleesragout §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
        • Tamme konijnenbouten in jus gegaard §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Dit is een typisch Limburgs recept en smaakt overheerlijk.

          € 4,95 / Stück

          Stück
      • Ovenschaaltjes §


        • Biefstuk pannetje §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember

          € 6,98 / ±175 g

          Stück
        • Kipdij spek/ honing/ ketjap §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember

          € 3,41 / ±175 g

          Stück
        • Varkenshaas Champignonsaus §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember

          € 4,29 / ±175 g

          Stück
        • Varkenshaas Mediterraan §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember

          € 4,29 / ±175 g

          Stück
      • Diverse §


        • Carpaccio §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember

          € 5,40 / ±80 g

          Portion
        • Gebraden kalfsfricandeau §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember

          € 3,99 / 100 g

          Gram
        • Gerookte kipfilet §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember

          € 2,29 / 100 g

          Gram
      • Hapjespan §

        De party-/hapjespan sluit u aan op netstroom om de inhoud op te warmen. Zo heeft u in een handomdraai de lekkerste warme hapjes op tafel.


        • Hapjespan 60 hapjes §

          • spareribs
          • snackbal
          • tv-boutje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 34,50 / Stück

          Stück
        • Hapjespan 90 hapjes §

          • spareribs
          • snackbal
          • tv-boutje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 45,00 / Stück

          Stück
        • Hapjespan 60 hapjes zonder bot §

          • Spaans frikandelletje
          • snackbal
          • kipknotsje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 34,50 / Stück

          Stück
        • Hapjespan 90 hapjes zonder bot §

          • Spaans frikandelletje
          • snackbal
          • kipknotsje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 45,00 / Stück

          Stück
      • Salades groenteman §


        • Waldorfsalade §

          Spitskool, appel, rozijnen, ananas, mandarijn, walnoten en dressing.

          € 6,62 / ±350 g

          Tray
        • Tomaat/ mozzarella salade §

          Snoeptomaatjes, bieslook en mozzarella dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          Tray
        • Salade speciaal §

          Witte kool, paprika, prei, wortel en dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          Tray
        • Slanksalade §

          Spitskool, druiven, bleekselderij, wortel, ananas en dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          Tray
        • Fruitsalade §

          Een tropische verrassing: ananas, verschillende soorten meloen, kiwi, aardbeien, eigenlijk te veel om op te noemen.

          € 5,92 / ±350 g

          Tray
        • Huzarensalade §

          Een huzarensalade is een salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel, augurk en soms ui.

          € 4,38 / ±350 g

          Tray
        • Tonijn/ appel salade §

          Tonijn, appel, bosui, wortel en dressing.

          € 7,88 / ±350 g

          Tray
        • Pastasalade met kip §

          Heerlijke koude pastasalade met malse kipstukjes.

          € 5,92 / ±350 g

          Tray
        • Humorsalade §

          Spitskool, wortel, rode ui, bieslook en dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          Tray
      • Rindfleisch §


        • Haasbiefstuk §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.

          € 7,79 / 100 g

          Gram
        • Kogelbiefstuk §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 4,39 / 100 g

          Gram
        • Runderentrecôte §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 3,89 / 100 g

          Gram
        • Gemarineerde entrecôte §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Malse biefstuk met een klein randje vet, heerlijk gemarineerd.

          € 7,98 / 200 g

          Gram
        • Rosbief §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 13,96 / 400 g

          Gram
        • Ossenstaart §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 7,96 / 400 g

          Gram
        • Schenkel §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Schenkels worden gebruikt in stoofschotels en bouillon. Schenkel is de benaming voor een vleesproduct afkomstig van de poot van runderen en andere viervoetige dieren. Schenkels worden horizontaal uitgesneden en bestaan uit een vleesdeel en een mergdeel.

          € 5,07 / 300 g

          Gram
        • Picanha §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Botermals stuk staartstuk / rosbief met een vetlaag.

          € 18,46 / 500 g

          Gram
        • Rib-eye §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 14,77 / 400 g

          Gram
        • Bavette §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Het heeft een lange en grove draad. De bavette is botermals en wordt gebruikt in de lekkerste gerechten.

          € 3,60 / 100 g

          Gram
        • Côte de boeuf §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Botermals Nederlands rundvlees, 32 dagen gerijpt in onze rijpingskast.

          € 40,37 / ±1.350 g

          Stück
      • Schweinefleisch §


        • Varkensfilet aan een stuk §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Een klassieker. Varkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z'n geheel te braden in de pan of oven.

          € 1,99 / 100 g

          Gram
        • Varkenshaas §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 2,49 / 100 g

          Gram
        • Varkensoester §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Varkensoester is gesneden van de achterham. Een varkensoester is klein, maar fijn. Wentel het vlees voor het bakken door de bloem. Dit voorkomt uitdroging en levert een smakelijke gebonden jus op.

          € 1,99 / 100 g

          Gram
      • Kalbfleisch §


        • Kalfsoester §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Kalfsoester is in feite de biefstuk van het kalf. De kalfsoester komt uit het spierstuk, bevat weinig tot geen bindweefsel en heeft een zeer fijne vleesdraad. Een heerlijk mals stukje vlees van superieure kwaliteit.

          € 4,99 / 100 g

          Gram
        • Kalfsschnitzel §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 4,99 / 100 g

          Gram
        • Kalfsfricandeau §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Fricandeau is, net als kalfsoesters en schnitzels, gesneden van het lendestuk (dikke lende).

          € 3,99 / 100 g

          Gram
        • Kalfsschenkel (ossobuco) §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Kalfsschenkel bestaat uit bindweefsel rijk soepvlees en een bot dat het mergpijpje wordt genoemd. Het been en de merg zijn verantwoordelijk voor de rijke smaak van dit product. Deze geur- en smaakstoffen komen vrij na langdurig trekken of koken. Schenkel kan ook worden gebruikt voor stoofschotels. In de Italiaanse keuken wordt van de kalfs-achterschenkel Ossobucco gemaakt. Bij het bereiden van Ossobucco is het raadzaam om het vetrandje in te snijden. Dan trekt het vlees niet krom.

          € 4,98 / 200 g

          Gram
        • Kalfspoulet §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Poulet is zeer mager, waardoor de blokjes niet alleen geschikt zijn voor een mooie bouillon, maar ook voor goulash, ragouts, kroketten, bitterballen en in ovenschotels. Alleen kalfspoulet en de fricandeaudelen zijn geschikt voor fondue en gourmet.

          € 2,75 / 100 g

          Gram
        • Kalfsentrecôte §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Kalfsentrecôte is gesneden van de dunne lende. Kalfsentrecôte is malser dan runderentrecôte. Het vlees heeft een subtiele smaak en is bleekroze van kleur.

          € 4,88 / 150 g

          Gram
      • Lamm §


        • Lamsfilet §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Dit is het magere stukje vlees uit de rug van het lam. Dit stukje vlees is zonder vet en te bereiden als biefstuk.

          € 4,00 / 100 g

          Gram
        • Lamsrack §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 3,69 / Stück

          Stück
        • Lamskotelet §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Lamskotelet is dik en mals en bevat een mooie vetrand die wegsmelt tijdens het bakken en veel smaak geeft.

          € 2,25 / 100 g

          Gram
        • Lamsbout met been §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Door het bot is het vlees veel smakelijker en sappiger. Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst.

          € 44,85 / 1.500 g

          Gram
      • Truthahn §


      • Rogen §


        • Reefilet gevliesd §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          De reerugfilet is eigenlijk de dunne lende van het ree. Het zit boven op de rug aan weerszijde van de wervels. Het vlees is botermals en snel klaar.

          € 11,95 / 100 g

          Gram
        • Reebiefstuk §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Het vlees van het ree is mager, fijn van structuur en delicaat van smaak.

          € 8,09 / ±90 g

          Stück
        • Reepoulet §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Heerlijk vlees voor een stoofpotje van wild.

          € 4,29 / 100 g

          Gram
      • Reh §


        • Hertenrugfilet gevliesd §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Hertenrugfilet wordt gesneden uit de rug. Het is snel te bereiden en is bijzonder fijn van smaak. Heerlijk rosé uit de oven of kort gebakken.

          € 8,45 / 100 g

          Gram
        • Hertenbiefstuk §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Hertenbiefstuk is het meest bekende en meest gegeten stukje hertenvlees. Het wordt gesneden van de bovenbil, het spierstuk of de dikke lende.
        • Hertenpoulet §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Heerlijk wildvlees voor een stoofpotje.

          € 36,90 / ±1,0 kg

          Stück
        • Hertenrack §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Heerlijke zachte hertenrack met een traditionele smaak.

          € 7,99 / 100 g

          Gram
      • Schwein §


        • Wild zwijnfilet gevliesd §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Wild zwijnfilet is vlees met een zeer eigen, vrij sterke smaak.

          € 6,99 / 100 g

          Gram
        • Wild zwijnbiefstuk §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Wildzwijn biefstuk is lekker. Het vlees bevat in tegenstelling tot 'gewoon' varkensvlees weinig verzadigd vet en past goed in een cholesterolverlagende eetstijl.

          € 7,49 / 100 g

        • Wild zwijnpoulet §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Ideaal vlees voor een wildstoofschotel.

          € 3,49 / 100 g

          Gram
      • Hase §


        • Hazenrugfilet §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Hazenrugfilet is het mooiste gedeelte van de haas, is donkerrood van kleur en heeft een eigen karakteristieke smaak.

          € 8,39 / ±120 g

          Stück
        • Hazenbout §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Heerlijk vlees van de haas.

          € 10,36 / ±400 g

          Stück
        • Hazenrug §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Echte wilde hazenrug.

          € 28,70 / ±700 g

          Stück
      • Kaninchen §


        • Tam Hollands konijn §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Het vlees van een tam konijn is malser dan dat van een wild konijn. Konijnenvlees is rijk aan vitamine B12, eiwitten en is een goede bron van ijzer.

          € 37,60 / ±1,6 kg

          Stück
        • Tamme konijnenbout §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Konijnenbout is stevig van structuur en heeft een sterke smaak. Het vlees van een tam konijn is malser dan dat van een wild konijn.

          € 5,38 / 250 g

          x 250 g
        • Tam Hollands konijn in delen op schaal §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Tam konijn in stukken verdeeld.

          € 2,65 / 100 g

          Gram
        • Tamme konijnenrug §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Een tam konijn heeft een forse brede rug, het vlees is lichtroze en bijzonder smaakvol.

          € 3,49 / 100 g

          Gram
      • Geflügel §


        • Tamme eendenborstfilet de canette §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          De eendenborst is de laatste jaren een steeds populairder stukje vlees. Het heeft een verfijnde smaak. Bak de filet niet te lang want dan wordt het vlees droog en stug en verliest dan een belangrijk deel van de smaak.

          € 32,25 / ±1.500 g

          Stück
        • Tamme eendenfilet per 2 stuks §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Hoe jonger de eend, des te zachter en fijner het vlees. Bijzonder lekkere smaak.

          € 3,99 / 100 g

          Gram
        • Eendenvet §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Ideaal om bijvoorbeeld groenten in te bakken. Het geeft niet alleen een subtiele smaak af, het rookpunt is een stuk hoger dan olie of boter. Perfect voor het braden, bakken en schroeien.

          € 19,90 / ±1 Liter

          Kanne
        • Gerookte eendenborstfilet §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Zorgvuldig gaargerookte eendenborst.

          € 6,75 / 100 g

          Gram
        • Fazant haan panklaar §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Het vlees van de fazant is erg mals en zeer fijn van structuur.

          € 24,90 / Stück

          Stück
        • Fazantborstfilet §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Een stukje wild doet het altijd goed in een feestmenu. Heerlijk malse fazantfilet met een lekkere wildsmaak.

          € 5,45 / 100 g

          x 100 g
        • Fazantbout §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Fazant bereiden is niet heel ingewikkeld en de smaak is fantastisch! De fazant is een typische grondvogel en wordt in het wild geschoten.

          € 1,81 / 70 g

          x 70 g
        • Parelhoen heel panklaar §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Parelhoen is eenvoudig te bereiden en heeft een heerlijke smaak.

          € 18,50 / Kilo

          Kilo
        • Parelhoenfilet supreme met vleugel §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Uiterst mals en mager pluimveevlees van de parelhoenborst, zonder vel en been.

          € 3,75 / 100 g

          Gram
      • Overig §


        • Wildpoulet §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Heerlijk wildvlees voor een stoofpotje.

          € 32,50 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Wild-trio §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Trio tournedos hert, haas en wildzwijn.

          € 6,99 / 100 g

          Gram
      • Gourmet-Paket §


        • Gourmet de Luxe §

          • kogelbiefstuk
          • varkenshaas
          • kipfilet
          • hamburger
          • vinkje
          • Jambon
          • 2 satétokjes
          • cordon bleu
          • kruidenboter
          Verpakt op een bordje. U krijgt circa 350 gram vlees per persoon.

          € 10,95 / Persoon

          Persoon
        • Gourmet Populair §

          • kogelbiefstuk
          • varkensschnitzel
          • kipfilet
          • kalkoenfilet
          • satéstokje
          • vinkje
          • hamburger
          • shoarma
          Verpakt op een bordje. U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 9,50 / Persoon

          Persoon
        • Gourmet Kids §

          • kipfilet
          • vinkje
          • hamburger
          • 1 satéstokje
          • gehaktschnitzel
          Circa 200 gram vlees per kind.

          € 5,25 / Persoon

          Persoon
        • Gourmet Du Chef §

          Zeer uitgebreide vleesschotel met:
          • gemarineerde kogelbiefstuk
          • gemarineerde kiphaasjes
          • gemarineerde varkenshaas
          • Oosterse biefpuntjes
          • gemarineerde varkensfilet
          • kipfilet
          • varkensschnitzel
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 12,50 / Persoon

          Persoon
        • Fondue Populair §

          • kogelbiefstuk naturel en gekruid
          • kipfilet naturel en gekruid
          • varkensfricandeau naturel en gekruid
          • gehaktballetjes
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 8,95 / Persoon

          Persoon
        • Aanvullingspakket §

          • 2 soorten rauwkost
          • gemarineerde krieltjes
          • gemarineerde aardappelschijfjes met ui, paprika en courgette
          • 3 kleuren paprika
          • ui wit/rood
          • champignons

          € 24,95 / ±4 Personen

          Stück
        • Complete aanvulling §

          Let op: voor levering op vrijdag en zaterdag te bestellen tot en met donderdag 18:00 uur
          • huzarensalade (100 gram)
          • 2 soorten rauwkost (150 gram)
          • fruitsalade mogelijk als extra optie (meerprijs)
          • afbakstokbrood
          • kruidenboter
          • cocktailsaus
          • zigeunersaus
          • knoflooksaus
          Te bestellen vanaf 4 personen.

          € 8,50 / Persoon

          Persoon
      • Gourmet à la carte §

        Stel zelf uw gourmetfeest samen. Een bakje bevat circa 200 gram vlees. Wij adviseren 1,5 - 2 bakjes vlees per persoon.


        • Biefstuk gemarineerd §

          € 7,50 / Tray

          Tray
        • Biefstuk naturel §

          € 7,50 / Tray

          Tray
        • Kalfsschnitzel gemarineerd §

          € 8,95 / Tray

          Tray
        • Kalkoenschnitzel gemarineerd §

          € 5,65 / Tray

          Tray
        • Kipfilet gemarineerd §

          € 4,65 / Tray

          Tray
        • Kipfilet naturel §

          € 4,65 / Tray

          Tray
        • Lamsrack gemarineerd §

          € 8,50 / Tray

          Tray
        • Mini biefspiesjes §

          € 7,50 / Tray

          Tray
        • Mini hamburgers §

          € 4,50 / Tray

          Tray
        • Mini kipsatéspiesjes §

          € 4,95 / Tray

          Tray
        • Mini slavinkjes §

          € 4,35 / Tray

          Tray
        • Mini speklapjes gekruid §

          € 4,65 / Tray

          Tray
        • Mini varkenssatéspiesjes §

          € 4,95 / Tray

          Tray
        • Oosterse biefstukpuntjes §

          € 7,50 / Tray

          Tray
        • Scampi's gemarineerd §

          € 6,95 / Tray

          Tray
        • Varkensfilet gemarineerd §

          € 4,65 / Tray

          Tray
        • Varkenshaas gemarineerd §

          € 5,75 / Tray

          Tray
        • Varkensschnitzel §

          € 4,65 / Tray

          Tray
      • Büfett §

        nicht verfügbar am: 24 - 27 Dezember

        Onze buffetten worden geleverd inclusief borden en bestek. Voor extra gemak bestelt u onze schoonmaakservice erbij; dan doen wij de afwas voor u.


        • Warm en koud buffet §

          nicht verfügbar am: 24 - 27 Dezember
          • opgemaakte koude schotel (eenvoudig)
          • aardappelgratin of romige aardappeltjes naar keuze
          • witte rijst of nasi naar keuze
          • stokbrood en kruidenboter
          • 2 soorten rauwkost
          • 1 vleesgerecht naar keuze uit:
          • rosbief met pepersaus
          • varkenshaas met champignon roomsaus
          • varkenshaas met satésaus
          • 2 bijgerechten naar keuze uit:
          • kip piri piri
          • kipdijsaté
          • kip kerrie
          • spareribs
          • gehaktballetjes in pangangsaus
          • gehaktballetjes in satésaus
          • gehaktballetjes in ketjapsaus

          € 18,50 / Persoon

          Persoon
        • Stamppotbuffet §

          nicht verfügbar am: 24 - 27 Dezember
          • boerenkool
          • zuurkool
          • hutspot of andijviestamppot naar keuze
          • rookworst
          • gehaktballen
          • hachee
          • gebakken speklappen

          € 14,95 / Persoon

          Persoon
      • Grillpaket §


        • Traiteur Gemak Pakket §

          Wij rekenen 4-5 stuks vlees per persoon
          • lamsfiletspies (gemarineerd)
          • bavettespies (gemarineerd)
          • varkensfiletlapje (gemarineerd)
          • speklapje (gemarineerd)
          • hamburger
          • kipsatéspies
          • varkenshaasspies
          • stokbrood + kruidenboter
          • 2 soorten rauwkostsalade
          • huzarensalade
          • fruitsalade
          • 3 soorten saus
          • inclusief borden en bestek
          • inclusief BBQ+ gas + schoonmaak
          • gratis bezorging in Haaren

          € 24,95 / Persoon

          Persoon
        • BBQ Populair §

          • gemarineerde kipfilet
          • hamburger
          • barbecueworst
          • gemarineerde speklap

          € 7,95 / Persoon

          Persoon
        • BBQ Speciaal §

          • hamburger
          • gemarineerde kipfilet
          • varkenshaasspies
          • kipsatéspies

          € 9,50 / Persoon

          Persoon
        • BBQ Du Chef §

          • hamburger
          • varkenshaasspies
          • gemarineerde kipfilet
          • gemarineerde biefstuk
          • kipsatéspies

          € 13,50 / Persoon

          Persoon
        • BBQ De Luxe §

          • gemarineerde biefstuk
          • gemarineerde kalkoenfilet
          • varkenshaasspies
          • kipsatéspies
          • gemarineerde scampispies

          € 13,95 / Persoon

          Persoon
        • BBQ Royaal §

          • hamburger
          • gemarineerd varkensfiletlapje
          • kipsatéspies
          • gemarineerde speklap
          • gemarineerde biefstukspies

          € 11,60 / Persoon

          Persoon
        • BBQ Kids §

          • gegaarde kipburger
          • barbecueworst
          • kinderspies

          € 4,50 / Persoon

          Persoon
        • Steelpanpakket A §

          • shoarmareepjes
          • gyrosreepjes
          • kip kebabreepjes
          • kalkoenreepjes (tandoori)
          U krijgt circa 400 gram vlees per persoon.

          € 8,50 / Persoon

          Persoon
        • Steelpanpakket B §

          • Gemarineerde biefreepjes
          • gyrosreepjes
          • kip tex-mex reepjes
          • kippendijenreepjes
          U krijgt circa 400 gram vlees per persoon.

          € 9,50 / Persoon

          Persoon
        • Complete aanvulling BBQ §

          Let op: voor levering op vrijdag en zaterdag te bestellen tot en met donderdag 18:00 uur
          • huzarensalade (100 gram)
          • 2 soorten rauwkostsalade (150 gram)
          • fruitsalade mogelijk als extra optie (meerprijs)
          • afbakstokbrood
          • kruidenboter
          • cocktailsaus
          • zigeunersaus
          • knoflooksaus

          € 8,50 / Persoon

          Persoon
      • vegetarisches §


        • Barbecuepakket vegetarisch §

          • vegetarische hamburger
          • vegetarische shaslick
          • vegetarische groenteschijf

          € 3,95 / Persoon

          Persoon
        • Vega shaslick §

          Spies met heerlijk gekruid vlees, ui, spek en paprika.

          € 1,50 / Stück

          Stück
        • Vega hamburger §

          Een heerlijke vegetarische hamburger voor op de barbecue.

          € 1,25 / Stück

          Stück
        • Vega groenteburger §

          De vegetariër hoeft zeker niet alleen maar stokbrood te eten op een barbecue. Deze groenteburger is heerlijk!

          € 1,25 / Stück

          Stück
        • Vega champignonburger §

          Champignonburger voor op de barbecue. Lekker gemarineerd.

          € 1,50 / Stück

          Stück
        • Gevulde Portobello §

          Speciaal voor de vegetariër, gevulde champignon voor de barbecue.

          € 3,50 / Stück

          Stück
        • Courgette sleetje §

          Gezond recept voor de barbecue. Simpel, snel en verrassend lekker.

          € 2,50 / Stück

          Stück
      • Grill §


        • Barbecuehamburger §

          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue.

          € 1,90 / Stück

          Stück
        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 1,60 / Stück

          Stück
        • Biefspies §

          Een spies met malse stukjes biefstuk.

          € 2,95 / Stück

          Stück
        • Bistro varkenshaaslapje §

          Heerlijk mals bistro gekruid varkenshaaslapje.

          € 2,50 / Stück

          Stück
        • Gebraden sparerib §

          Spareribs behoren tot het populairste barbecuevlees wereldwijd. Het vlees van spareribs is mals en sappig, en aan elke spare rib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten.

          € 3,50 / Stück

          Stück
        • Gegaarde drumstick §

          Kant en klare lekker gekruide drumsticks.

          € 1,45 / Stück

          Stück
        • Gegaarde grillburger §

          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue.

          € 1,85 / Stück

          Stück
        • Gemarineerd speklapje §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1,60 / Stück

          Stück
        • Gemarineerde biefstuk §

          Malse biefstuk in een heerlijke marinade.

          € 3,35 / Stück

          Stück
        • Gemarineerde entrecôte §

          Dungesneden entrecôte in een heerlijke marinade.

          € 4,75 / Stück

          Stück
        • Gemarineerde kalkoenschnitzel §

          Heerlijke smaakvolle schnitzel van kalkoen voor op de grill.

          € 1,95 / Stück

          Stück
        • Gemarineerde kipfilet §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 2,10 / Stück

          Stück
        • Gemarineerde lamsrack §

          Supermals vlees in een heerlijke marinade. Ideaal voor de barbecue.

          € 3,69 / Stück

          Stück
        • Gemarineerde runderschnitzel §

          Een schnitzel kan ook prima bereid worden op de barbecue.

          € 3,19 / Stück

          Stück
        • Gemarineerde varkenssteak §

          Heerlijke gemarineerde minute-steak. Ideaal voor op de barbecue.

          € 2,45 / Stück

          Stück
        • Globespies §

          Een spies met kleine gehaktballetjes.

          € 1,50 / Stück

          Stück
        • Haas op stok §

          Varkenshaas op stok is een spies met gemarineerde varkenshaas omwikkeld met ontbijtspek.

          € 2,75 / Stück

          Stück
        • Kinderspies §

          Een heerlijke spies voor de barbecue, speciaal voor de kleintjes.

          € 1,35 / Stück

          Stück
        • Kip Hawaïspies §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 2,75 / Stück

          Stück
        • Kip shaslick §

          Heerlijke shaslick spies.

          € 2,75 / Stück

          Stück
        • Kippendijenspies §

          Een spies met heerlijk malse stukjes kipdij.

          € 1,95 / Stück

          Stück
        • Kipsatéspies §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 2,10 / Stück

          Stück
        • Lamsspies gemarineerd §

          Een spies met heerlijk zacht lamsvlees.

          € 3,99 / Stück

          Stück
        • Procureurlap gemarineerd §

          Deze malse procureurlapjes worden gesneden van de varkensprocureur (hals/schouder) en daarna gekruid. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,70 / Stück

          Stück
        • Scampispies §

          Heerlijke garnalen op een spies.

          € 2,95 / Stück

          Stück
        • Souvlaki lapje §

          Filetlapje gekruid met Griekse souvlaki kruiden.

          € 1,70 / Stück

          Stück
        • Varkens shaslick §

          Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui, spek en paprika.

          € 2,25 / Stück

          Stück
        • Varkensfilet gemarineerd §

          Heerlijk mals stukje varkensvlees, ideaal voor op de barbecue.

          € 1,80 / Stück

          Stück
        • Varkenshaasspies §

          Met de hand geregen en gesneden spies van varkenshaas.

          € 2,40 / Stück

          Stück
        • Varkenssatéspies §

          Varkenssatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,70 / Stück

          Stück
      • BBQ Traiteurspecials §


        • Picanha §

          Picanha is een spectaculair stuk vlees dat je zeker een keer gegeten moet hebben: staartstuk van de koe dat maar weinig nodig heeft en makkelijk te bereiden is.

          € 9,23 / 250 g

          Gram
        • Rib-eye §

          Rib-eye is een dik, goed dooraderd en mooi rood stuk vlees. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 9,23 / 250 g

          Gram
        • Entrecôte §

          Smaakvol stuk vlees voor op de barbecue. Lekker als steak maar zeker ook als groot vlees heerlijk om te grillen.

          € 8,63 / 250 g

          Gram
        • Bavette §

          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Heerlijk om te grillen.

          € 8,99 / 250 g

          Gram
        • Varkensprocureur (pulled pork) §

          Grote stukken vlees zoals procureur laten zich perfect garen op de barbecue.

          € 4,49 / 250 g

          Gram
        • Kippendijen (pulled chicken) §

          Heerlijk malse kippendij voor op de grill.

          € 4,73 / 250 g

          Gram
      • Garnierung §


        • Fruitsalade §

          € 1,40 / Persoon

          Persoon
        • Pastasalade §

          € 1,40 / Persoon

          Persoon
        • Aardappelsalade §

          € 1,00 / Persoon

          Persoon
        • Satésaus §

          € 0,75 / Persoon

          Persoon
        • Stokbrood §

          € 1,90 / Stück

          Stück
        • Kruidenboter §

          € 1,80 / Tray

          Tray
      • Grillzubehör §


        • Gasbarbecue §

          Bij een bestelling van minimaal 15 personen kunt u gebruik maken van onze gasbarbecue. U betaalt alleen voor het gasverbruik.

          € 17,50 / Stück

          Stück
        • Reuze steelpan §

          Bij een bestelling van minimaal 15 personen kunt u gebruik maken van onze reuze steelpan. U betaalt alleen voor het gasverbruik.

          € 17,50 / Stück

          Stück
        • Borden en bestek vuil retour §

          Wij doen de afwas voor u.
          • porseleinen borden
          • metalen bestek
          • inclusief servetten

          € 1,10 / Persoon

          Persoon
        • Borden en bestek schoon retour §

          Moet schoon retour!
          • porseleinen borden
          • metalen bestek
          • inclusief servetten

          € 0,90 / Persoon

          Persoon
        • Schoonmaakservice Barbecue §

          Bestel onze schoonmaakservice erbij en wij maken de gehuurde barbecue voor u schoon!

          € 15,00 / Stück

          Stück
      • Hapjespan §

        De party-/hapjespan sluit u aan op netstroom om de inhoud op te warmen. Zo heeft u in een handomdraai de lekkerste warme hapjes op tafel.


        • Hapjespan 60 hapjes §

          • spareribs
          • snackbal
          • tv-boutje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 34,50 / Stück

          Stück
        • Hapjespan 90 hapjes §

          • spareribs
          • snackbal
          • tv-boutje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 45,00 / Stück

          Stück
        • Hapjespan 60 hapjes zonder bot §

          • Spaans frikandelletje
          • snackbal
          • kipknotsje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 34,50 / Stück

          Stück
        • Hapjespan 90 hapjes zonder bot §

          • Spaans frikandelletje
          • snackbal
          • kipknotsje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 45,00 / Stück

          Stück
      • Rindfleisch §

        verfügbar am: 1 - 31 Dezember

        • Haasbiefstuk §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.

          € 7,79 / 100 g

          Gram
        • Kogelbiefstuk §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 4,39 / 100 g

          Gram
        • Runderentrecôte §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 3,89 / 100 g

          Gram
        • Gemarineerde entrecôte §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Malse biefstuk met een klein randje vet, heerlijk gemarineerd.

          € 7,98 / 200 g

          Gram
        • Rosbief §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 13,96 / 400 g

          Gram
        • Ossenstaart §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 7,96 / 400 g

          Gram
        • Schenkel §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Schenkels worden gebruikt in stoofschotels en bouillon. Schenkel is de benaming voor een vleesproduct afkomstig van de poot van runderen en andere viervoetige dieren. Schenkels worden horizontaal uitgesneden en bestaan uit een vleesdeel en een mergdeel.

          € 5,07 / 300 g

          Gram
        • Picanha §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Botermals stuk staartstuk / rosbief met een vetlaag.

          € 18,46 / 500 g

          Gram
        • Rib-eye §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 14,77 / 400 g

          Gram
        • Bavette §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Het heeft een lange en grove draad. De bavette is botermals en wordt gebruikt in de lekkerste gerechten.

          € 3,60 / 100 g

          Gram
        • Côte de boeuf §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Botermals Nederlands rundvlees, 32 dagen gerijpt in onze rijpingskast.

          € 40,37 / ±1.350 g

          Stück
      • Kalbfleisch §

        verfügbar am: 1 - 31 Dezember

        • Kalfsoester §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Kalfsoester is in feite de biefstuk van het kalf. De kalfsoester komt uit het spierstuk, bevat weinig tot geen bindweefsel en heeft een zeer fijne vleesdraad. Een heerlijk mals stukje vlees van superieure kwaliteit.

          € 4,99 / 100 g

          Gram
        • Kalfsschnitzel §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 4,99 / 100 g

          Gram
        • Kalfsfricandeau §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Fricandeau is, net als kalfsoesters en schnitzels, gesneden van het lendestuk (dikke lende).

          € 3,99 / 100 g

          Gram
        • Kalfsschenkel (ossobuco) §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Kalfsschenkel bestaat uit bindweefsel rijk soepvlees en een bot dat het mergpijpje wordt genoemd. Het been en de merg zijn verantwoordelijk voor de rijke smaak van dit product. Deze geur- en smaakstoffen komen vrij na langdurig trekken of koken. Schenkel kan ook worden gebruikt voor stoofschotels. In de Italiaanse keuken wordt van de kalfs-achterschenkel Ossobucco gemaakt. Bij het bereiden van Ossobucco is het raadzaam om het vetrandje in te snijden. Dan trekt het vlees niet krom.

          € 4,98 / 200 g

          Gram
        • Kalfspoulet §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Poulet is zeer mager, waardoor de blokjes niet alleen geschikt zijn voor een mooie bouillon, maar ook voor goulash, ragouts, kroketten, bitterballen en in ovenschotels. Alleen kalfspoulet en de fricandeaudelen zijn geschikt voor fondue en gourmet.

          € 2,75 / 100 g

          Gram
        • Kalfsentrecôte §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Kalfsentrecôte is gesneden van de dunne lende. Kalfsentrecôte is malser dan runderentrecôte. Het vlees heeft een subtiele smaak en is bleekroze van kleur.

          € 4,88 / 150 g

          Gram
      • Lamm §

        verfügbar am: 1 - 31 Dezember

        • Lamsfilet §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Dit is het magere stukje vlees uit de rug van het lam. Dit stukje vlees is zonder vet en te bereiden als biefstuk.

          € 4,00 / 100 g

          Gram
        • Lamsrack §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 3,69 / Stück

          Stück
        • Lamskotelet §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Lamskotelet is dik en mals en bevat een mooie vetrand die wegsmelt tijdens het bakken en veel smaak geeft.

          € 2,25 / 100 g

          Gram
        • Lamsbout met been §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Door het bot is het vlees veel smakelijker en sappiger. Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst.

          € 44,85 / 1.500 g

          Gram
      • Schweinefleisch §

        verfügbar am: 1 - 31 Dezember

        • Varkensfilet aan een stuk §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Een klassieker. Varkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z'n geheel te braden in de pan of oven.

          € 1,99 / 100 g

          Gram
        • Varkenshaas §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 2,49 / 100 g

          Gram
        • Varkensoester §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Varkensoester is gesneden van de achterham. Een varkensoester is klein, maar fijn. Wentel het vlees voor het bakken door de bloem. Dit voorkomt uitdroging en levert een smakelijke gebonden jus op.

          € 1,99 / 100 g

          Gram
      • Diverse §

        verfügbar am: 1 - 31 Dezember

        • Carpaccio §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember

          € 5,40 / ±80 g

          Portion
        • Gebraden kalfsfricandeau §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember

          € 3,99 / 100 g

          Gram
        • Gerookte kipfilet §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember

          € 2,29 / 100 g

          Gram
      • Geflügel §

        verfügbar am: 22 - 24 Dezember

        • Tamme eendenborstfilet de canette §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          De eendenborst is de laatste jaren een steeds populairder stukje vlees. Het heeft een verfijnde smaak. Bak de filet niet te lang want dan wordt het vlees droog en stug en verliest dan een belangrijk deel van de smaak.

          € 32,25 / ±1.500 g

          Stück
        • Tamme eendenfilet per 2 stuks §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Hoe jonger de eend, des te zachter en fijner het vlees. Bijzonder lekkere smaak.

          € 3,99 / 100 g

          Gram
        • Eendenvet §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Ideaal om bijvoorbeeld groenten in te bakken. Het geeft niet alleen een subtiele smaak af, het rookpunt is een stuk hoger dan olie of boter. Perfect voor het braden, bakken en schroeien.

          € 19,90 / ±1 Liter

          Kanne
        • Gerookte eendenborstfilet §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Zorgvuldig gaargerookte eendenborst.

          € 6,75 / 100 g

          Gram
        • Fazant haan panklaar §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Het vlees van de fazant is erg mals en zeer fijn van structuur.

          € 24,90 / Stück

          Stück
        • Fazantborstfilet §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Een stukje wild doet het altijd goed in een feestmenu. Heerlijk malse fazantfilet met een lekkere wildsmaak.

          € 5,45 / 100 g

          x 100 g
        • Fazantbout §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Fazant bereiden is niet heel ingewikkeld en de smaak is fantastisch! De fazant is een typische grondvogel en wordt in het wild geschoten.

          € 1,81 / 70 g

          x 70 g
        • Parelhoen heel panklaar §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Parelhoen is eenvoudig te bereiden en heeft een heerlijke smaak.

          € 18,50 / Kilo

          Kilo
        • Parelhoenfilet supreme met vleugel §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Uiterst mals en mager pluimveevlees van de parelhoenborst, zonder vel en been.

          € 3,75 / 100 g

          Gram
      • Truthahn §

        verfügbar am: 22 - 24 Dezember

      • Rogen §

        verfügbar am: 22 - 24 Dezember

        • Reefilet gevliesd §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          De reerugfilet is eigenlijk de dunne lende van het ree. Het zit boven op de rug aan weerszijde van de wervels. Het vlees is botermals en snel klaar.

          € 11,95 / 100 g

          Gram
        • Reebiefstuk §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Het vlees van het ree is mager, fijn van structuur en delicaat van smaak.

          € 8,09 / ±90 g

          Stück
        • Reepoulet §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Heerlijk vlees voor een stoofpotje van wild.

          € 4,29 / 100 g

          Gram
      • Reh §

        verfügbar am: 22 - 24 Dezember

        • Hertenrugfilet gevliesd §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Hertenrugfilet wordt gesneden uit de rug. Het is snel te bereiden en is bijzonder fijn van smaak. Heerlijk rosé uit de oven of kort gebakken.

          € 8,45 / 100 g

          Gram
        • Hertenbiefstuk §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Hertenbiefstuk is het meest bekende en meest gegeten stukje hertenvlees. Het wordt gesneden van de bovenbil, het spierstuk of de dikke lende.
        • Hertenpoulet §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Heerlijk wildvlees voor een stoofpotje.

          € 36,90 / ±1,0 kg

          Stück
        • Hertenrack §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Heerlijke zachte hertenrack met een traditionele smaak.

          € 7,99 / 100 g

          Gram
      • Schwein §

        verfügbar am: 22 - 24 Dezember

        • Wild zwijnfilet gevliesd §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Wild zwijnfilet is vlees met een zeer eigen, vrij sterke smaak.

          € 6,99 / 100 g

          Gram
        • Wild zwijnbiefstuk §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Wildzwijn biefstuk is lekker. Het vlees bevat in tegenstelling tot 'gewoon' varkensvlees weinig verzadigd vet en past goed in een cholesterolverlagende eetstijl.

          € 7,49 / 100 g

        • Wild zwijnpoulet §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Ideaal vlees voor een wildstoofschotel.

          € 3,49 / 100 g

          Gram
      • Hase §

        verfügbar am: 22 - 24 Dezember

        • Hazenrugfilet §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Hazenrugfilet is het mooiste gedeelte van de haas, is donkerrood van kleur en heeft een eigen karakteristieke smaak.

          € 8,39 / ±120 g

          Stück
        • Hazenbout §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Heerlijk vlees van de haas.

          € 10,36 / ±400 g

          Stück
        • Hazenrug §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Echte wilde hazenrug.

          € 28,70 / ±700 g

          Stück
      • Kaninchen §

        verfügbar am: 22 - 24 Dezember

        • Tam Hollands konijn §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Het vlees van een tam konijn is malser dan dat van een wild konijn. Konijnenvlees is rijk aan vitamine B12, eiwitten en is een goede bron van ijzer.

          € 37,60 / ±1,6 kg

          Stück
        • Tamme konijnenbout §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Konijnenbout is stevig van structuur en heeft een sterke smaak. Het vlees van een tam konijn is malser dan dat van een wild konijn.

          € 5,38 / 250 g

          x 250 g
        • Tam Hollands konijn in delen op schaal §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Tam konijn in stukken verdeeld.

          € 2,65 / 100 g

          Gram
        • Tamme konijnenrug §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Een tam konijn heeft een forse brede rug, het vlees is lichtroze en bijzonder smaakvol.

          € 3,49 / 100 g

          Gram
      • Overig §

        verfügbar am: 22 - 24 Dezember

        • Wildpoulet §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Heerlijk wildvlees voor een stoofpotje.

          € 32,50 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Wild-trio §

          verfügbar am: 22 - 24 Dezember
          Trio tournedos hert, haas en wildzwijn.

          € 6,99 / 100 g

          Gram
      • Kant en klaar §

        verfügbar am: 1 - 31 Dezember

        • Hachee §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Hachee is een traditioneel stoofgerecht op basis van blokjes vlees, vis of gevogelte, en groenten.
        • Kipragout §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Kipragout is gemaakt van magere, gekookte kipfilet in een zachte champignonroomsaus.
        • Hazenpeper §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Hazenpeper is typisch een gerecht voor liefhebbers van wild, want hierin proef je de wildsmaak extra goed.

          € 39,50 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Aardappelgratin §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Een typisch winters bijgerecht. Een heerlijke en gezonde aardappelgratin.

          € 4,50 / ±400 g

          Portion
        • Kalfsragout §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Ambachtelijke kalfsragout. Heerlijk bij de warme maaltijd of gecombineerd met een pasteitje.
        • Reepeper §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Heerlijke wildmaaltijd met blokjes gesneden reevlees en spekblokjes.

          € 39,90 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Rundvleesragout §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
        • Tamme konijnenbouten in jus gegaard §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember
          Dit is een typisch Limburgs recept en smaakt overheerlijk.

          € 4,95 / Stück

          Stück
      • Ovenschaaltjes §

        verfügbar am: 1 - 31 Dezember

        • Biefstuk pannetje §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember

          € 6,98 / ±175 g

          Stück
        • Kipdij spek/ honing/ ketjap §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember

          € 3,41 / ±175 g

          Stück
        • Varkenshaas Champignonsaus §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember

          € 4,29 / ±175 g

          Stück
        • Varkenshaas Mediterraan §

          verfügbar am: 1 - 31 Dezember

          € 4,29 / ±175 g

          Stück
      • Salades groenteman §


        • Waldorfsalade §

          Spitskool, appel, rozijnen, ananas, mandarijn, walnoten en dressing.

          € 6,62 / ±350 g

          Tray
        • Tomaat/ mozzarella salade §

          Snoeptomaatjes, bieslook en mozzarella dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          Tray
        • Salade speciaal §

          Witte kool, paprika, prei, wortel en dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          Tray
        • Slanksalade §

          Spitskool, druiven, bleekselderij, wortel, ananas en dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          Tray
        • Fruitsalade §

          Een tropische verrassing: ananas, verschillende soorten meloen, kiwi, aardbeien, eigenlijk te veel om op te noemen.

          € 5,92 / ±350 g

          Tray
        • Huzarensalade §

          Een huzarensalade is een salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel, augurk en soms ui.

          € 4,38 / ±350 g

          Tray
        • Tonijn/ appel salade §

          Tonijn, appel, bosui, wortel en dressing.

          € 7,88 / ±350 g

          Tray
        • Pastasalade met kip §

          Heerlijke koude pastasalade met malse kipstukjes.

          € 5,92 / ±350 g

          Tray
        • Humorsalade §

          Spitskool, wortel, rode ui, bieslook en dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          Tray
      • Salatteller §

        Voor onze saladeschotels adviseren wij als hapje circa 200 gram per persoon, als maaltijd circa 350 gram per persoon.