Cargando...
    • Kerkstraat 49-b, 5076 AT Haaren
    • Kerkstraat 49-b, 5076 AT Haaren
      lunes 08-12-2025:08:00-18:00martes 09-12-2025:08:00-18:00
      miércoles 10-12-2025:08:00-18:00jueves 11-12-2025:08:00-18:00
      viernes 12-12-2025:08:00-18:00sábado 13-12-2025:08:00-16:00
      domingo 14-12-2025:cerradolunes 15-12-2025:08:00-18:00
      martes 16-12-2025:08:00-18:00miércoles 17-12-2025:08:00-18:00
      jueves 18-12-2025:08:00-18:00viernes 19-12-2025:08:00-18:00
      sábado 20-12-2025:08:00-16:00domingo 21-12-2025:cerrado
    • Kerkstraat 49-b, 5076 AT Haaren
      lunes 08-12-2025:10:00-18:00martes 09-12-2025:10:00-18:00
      miércoles 10-12-2025:10:00-18:00jueves 11-12-2025:10:00-18:00
      viernes 12-12-2025:10:00-18:00sábado 13-12-2025:10:00-16:00
      domingo 14-12-2025:lunes 15-12-2025:10:00-18:00
      martes 16-12-2025:10:00-18:00miércoles 17-12-2025:10:00-18:00
      jueves 18-12-2025:10:00-18:00viernes 19-12-2025:10:00-18:00
      sábado 20-12-2025:10:00-16:00domingo 21-12-2025:
    • lunes 08-12-2025:08:00-18:00martes 09-12-2025:08:00-18:00
      miércoles 10-12-2025:08:00-18:00jueves 11-12-2025:08:00-18:00
      viernes 12-12-2025:08:00-18:00sábado 13-12-2025:08:00-16:00
      domingo 14-12-2025:lunes 15-12-2025:08:00-18:00
      martes 16-12-2025:08:00-18:00miércoles 17-12-2025:08:00-18:00
      jueves 18-12-2025:08:00-18:00viernes 19-12-2025:08:00-18:00
      sábado 20-12-2025:08:00-16:00domingo 21-12-2025:
    • región de entregacargo de entregaentrega gratis en
      Oisterwijk€ 7,50€ 75,00
      Haaren€ 7,50€ 75,00
      • recogida
        • dinero en efectivo
        • débito online
        • terminal de pago
      • entrega
        • dinero en efectivo
        • débito online
    • Se puede solicitar información nutricional y sobre alérgenos por teléfono durante el horario de apertura via +31 411 621 490

      • surtido gourmet §


        • Gourmet de Luxe §

          • kogelbiefstuk
          • varkenshaas
          • kipfilet
          • hamburger
          • vinkje
          • Jambon
          • 2 satétokjes
          • cordon bleu
          • kruidenboter
          Verpakt op een bordje. U krijgt circa 350 gram vlees per persoon.

          € 10,95 / persona

          persona
        • Gourmet Populair §

          • kogelbiefstuk
          • varkensschnitzel
          • kipfilet
          • kalkoenfilet
          • satéstokje
          • vinkje
          • hamburger
          • shoarma
          Verpakt op een bordje. U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 9,50 / persona

          persona
        • Gourmet Kids §

          • kipfilet
          • vinkje
          • hamburger
          • 1 satéstokje
          • gehaktschnitzel
          Circa 200 gram vlees per kind.

          € 5,25 / persona

          persona
        • Gourmet Du Chef §

          Zeer uitgebreide vleesschotel met:
          • gemarineerde kogelbiefstuk
          • gemarineerde kiphaasjes
          • gemarineerde varkenshaas
          • Oosterse biefpuntjes
          • gemarineerde varkensfilet
          • kipfilet
          • varkensschnitzel
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 12,50 / persona

          persona
        • Fondue Populair §

          • kogelbiefstuk naturel en gekruid
          • kipfilet naturel en gekruid
          • varkensfricandeau naturel en gekruid
          • gehaktballetjes
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 8,95 / persona

          persona
        • Aanvullingspakket §

          • 2 soorten rauwkost
          • gemarineerde krieltjes
          • gemarineerde aardappelschijfjes met ui, paprika en courgette
          • 3 kleuren paprika
          • ui wit/rood
          • champignons

          € 24,95 / ±4 personas

          pieza
        • Complete aanvulling §

          Let op: voor levering op vrijdag en zaterdag te bestellen tot en met donderdag 18:00 uur
          • huzarensalade (100 gram)
          • 2 soorten rauwkost (150 gram)
          • fruitsalade mogelijk als extra optie (meerprijs)
          • afbakstokbrood
          • kruidenboter
          • cocktailsaus
          • zigeunersaus
          • knoflooksaus
          Te bestellen vanaf 4 personen.

          € 8,50 / persona

          persona
      • Gourmet à la carte §

        Stel zelf uw gourmetfeest samen. Een bakje bevat circa 200 gram vlees. Wij adviseren 1,5 - 2 bakjes vlees per persoon.


        • Biefstuk gemarineerd §

          € 7,50 / bandeja

          bandeja
        • Biefstuk naturel §

          € 7,50 / bandeja

          bandeja
        • Kalfsschnitzel gemarineerd §

          € 8,95 / bandeja

          bandeja
        • Kalkoenschnitzel gemarineerd §

          € 5,65 / bandeja

          bandeja
        • Kipfilet gemarineerd §

          € 4,65 / bandeja

          bandeja
        • Kipfilet naturel §

          € 4,65 / bandeja

          bandeja
        • Lamsrack gemarineerd §

          € 8,50 / bandeja

          bandeja
        • Mini biefspiesjes §

          € 7,50 / bandeja

          bandeja
        • Mini hamburgers §

          € 4,50 / bandeja

          bandeja
        • Mini kipsatéspiesjes §

          € 4,95 / bandeja

          bandeja
        • Mini slavinkjes §

          € 4,35 / bandeja

          bandeja
        • Mini speklapjes gekruid §

          € 4,65 / bandeja

          bandeja
        • Mini varkenssatéspiesjes §

          € 4,95 / bandeja

          bandeja
        • Oosterse biefstukpuntjes §

          € 7,50 / bandeja

          bandeja
        • Scampi's gemarineerd §

          € 6,95 / bandeja

          bandeja
        • Varkensfilet gemarineerd §

          € 4,65 / bandeja

          bandeja
        • Varkenshaas gemarineerd §

          € 5,75 / bandeja

          bandeja
        • Varkensschnitzel §

          € 4,65 / bandeja

          bandeja
      • Rollades/ beenham §


      • Kant en klaar §


        • Hachee §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Hachee is een traditioneel stoofgerecht op basis van blokjes vlees, vis of gevogelte, en groenten.
        • Kipragout §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Kipragout is gemaakt van magere, gekookte kipfilet in een zachte champignonroomsaus.
        • Hazenpeper §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Hazenpeper is typisch een gerecht voor liefhebbers van wild, want hierin proef je de wildsmaak extra goed.

          € 39,50 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Aardappelgratin §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Een typisch winters bijgerecht. Een heerlijke en gezonde aardappelgratin.

          € 4,50 / ±400 g

          porción
        • Kalfsragout §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Ambachtelijke kalfsragout. Heerlijk bij de warme maaltijd of gecombineerd met een pasteitje.
        • Reepeper §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Heerlijke wildmaaltijd met blokjes gesneden reevlees en spekblokjes.

          € 39,90 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Rundvleesragout §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
        • Tamme konijnenbouten in jus gegaard §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Dit is een typisch Limburgs recept en smaakt overheerlijk.

          € 4,95 / pieza

          pieza
      • Ovenschaaltjes §


        • Biefstuk pannetje §

          disponible el: 1 - 31 diciembre

          € 6,98 / ±175 g

          pieza
        • Kipdij spek/ honing/ ketjap §

          disponible el: 1 - 31 diciembre

          € 3,41 / ±175 g

          pieza
        • Varkenshaas Champignonsaus §

          disponible el: 1 - 31 diciembre

          € 4,29 / ±175 g

          pieza
        • Varkenshaas Mediterraan §

          disponible el: 1 - 31 diciembre

          € 4,29 / ±175 g

          pieza
      • Diverse §


        • Carpaccio §

          disponible el: 1 - 31 diciembre

          € 5,40 / ±80 g

          porción
        • Gebraden kalfsfricandeau §

          disponible el: 1 - 31 diciembre

          € 3,99 / 100 g

          gramo
        • Gerookte kipfilet §

          disponible el: 1 - 31 diciembre

          € 2,29 / 100 g

          gramo
      • Hapjespan §

        De party-/hapjespan sluit u aan op netstroom om de inhoud op te warmen. Zo heeft u in een handomdraai de lekkerste warme hapjes op tafel.


        • Hapjespan 60 hapjes §

          • spareribs
          • snackbal
          • tv-boutje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 34,50 / pieza

          pieza
        • Hapjespan 90 hapjes §

          • spareribs
          • snackbal
          • tv-boutje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 45,00 / pieza

          pieza
        • Hapjespan 60 hapjes zonder bot §

          • Spaans frikandelletje
          • snackbal
          • kipknotsje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 34,50 / pieza

          pieza
        • Hapjespan 90 hapjes zonder bot §

          • Spaans frikandelletje
          • snackbal
          • kipknotsje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 45,00 / pieza

          pieza
      • Salades groenteman §


        • Waldorfsalade §

          Spitskool, appel, rozijnen, ananas, mandarijn, walnoten en dressing.

          € 6,62 / ±350 g

          bandeja
        • Tomaat/ mozzarella salade §

          Snoeptomaatjes, bieslook en mozzarella dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          bandeja
        • Salade speciaal §

          Witte kool, paprika, prei, wortel en dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          bandeja
        • Slanksalade §

          Spitskool, druiven, bleekselderij, wortel, ananas en dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          bandeja
        • Fruitsalade §

          Een tropische verrassing: ananas, verschillende soorten meloen, kiwi, aardbeien, eigenlijk te veel om op te noemen.

          € 5,92 / ±350 g

          bandeja
        • Huzarensalade §

          Een huzarensalade is een salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel, augurk en soms ui.

          € 4,38 / ±350 g

          bandeja
        • Tonijn/ appel salade §

          Tonijn, appel, bosui, wortel en dressing.

          € 7,88 / ±350 g

          bandeja
        • Pastasalade met kip §

          Heerlijke koude pastasalade met malse kipstukjes.

          € 5,92 / ±350 g

          bandeja
        • Humorsalade §

          Spitskool, wortel, rode ui, bieslook en dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          bandeja
      • carne de vaca §


        • Haasbiefstuk §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.

          € 7,79 / 100 g

          gramo
        • Kogelbiefstuk §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 4,39 / 100 g

          gramo
        • Runderentrecôte §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 3,89 / 100 g

          gramo
        • Gemarineerde entrecôte §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Malse biefstuk met een klein randje vet, heerlijk gemarineerd.

          € 7,98 / 200 g

          gramo
        • Rosbief §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 13,96 / 400 g

          gramo
        • Ossenstaart §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 7,96 / 400 g

          gramo
        • Schenkel §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Schenkels worden gebruikt in stoofschotels en bouillon. Schenkel is de benaming voor een vleesproduct afkomstig van de poot van runderen en andere viervoetige dieren. Schenkels worden horizontaal uitgesneden en bestaan uit een vleesdeel en een mergdeel.

          € 5,07 / 300 g

          gramo
        • Picanha §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Botermals stuk staartstuk / rosbief met een vetlaag.

          € 18,46 / 500 g

          gramo
        • Rib-eye §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 14,77 / 400 g

          gramo
        • Bavette §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Het heeft een lange en grove draad. De bavette is botermals en wordt gebruikt in de lekkerste gerechten.

          € 3,60 / 100 g

          gramo
        • Côte de boeuf §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Botermals Nederlands rundvlees, 32 dagen gerijpt in onze rijpingskast.

          € 40,37 / ±1.350 g

          pieza
      • carne de cerdo §


        • Varkensfilet aan een stuk §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Een klassieker. Varkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z'n geheel te braden in de pan of oven.

          € 1,99 / 100 g

          gramo
        • Varkenshaas §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 2,49 / 100 g

          gramo
        • Varkensoester §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Varkensoester is gesneden van de achterham. Een varkensoester is klein, maar fijn. Wentel het vlees voor het bakken door de bloem. Dit voorkomt uitdroging en levert een smakelijke gebonden jus op.

          € 1,99 / 100 g

          gramo
      • ternera §


        • Kalfsoester §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Kalfsoester is in feite de biefstuk van het kalf. De kalfsoester komt uit het spierstuk, bevat weinig tot geen bindweefsel en heeft een zeer fijne vleesdraad. Een heerlijk mals stukje vlees van superieure kwaliteit.

          € 4,99 / 100 g

          gramo
        • Kalfsschnitzel §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 4,99 / 100 g

          gramo
        • Kalfsfricandeau §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Fricandeau is, net als kalfsoesters en schnitzels, gesneden van het lendestuk (dikke lende).

          € 3,99 / 100 g

          gramo
        • Kalfsschenkel (ossobuco) §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Kalfsschenkel bestaat uit bindweefsel rijk soepvlees en een bot dat het mergpijpje wordt genoemd. Het been en de merg zijn verantwoordelijk voor de rijke smaak van dit product. Deze geur- en smaakstoffen komen vrij na langdurig trekken of koken. Schenkel kan ook worden gebruikt voor stoofschotels. In de Italiaanse keuken wordt van de kalfs-achterschenkel Ossobucco gemaakt. Bij het bereiden van Ossobucco is het raadzaam om het vetrandje in te snijden. Dan trekt het vlees niet krom.

          € 4,98 / 200 g

          gramo
        • Kalfspoulet §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Poulet is zeer mager, waardoor de blokjes niet alleen geschikt zijn voor een mooie bouillon, maar ook voor goulash, ragouts, kroketten, bitterballen en in ovenschotels. Alleen kalfspoulet en de fricandeaudelen zijn geschikt voor fondue en gourmet.

          € 2,75 / 100 g

          gramo
        • Kalfsentrecôte §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Kalfsentrecôte is gesneden van de dunne lende. Kalfsentrecôte is malser dan runderentrecôte. Het vlees heeft een subtiele smaak en is bleekroze van kleur.

          € 4,88 / 150 g

          gramo
      • carne de cordero §


        • Lamsfilet §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Dit is het magere stukje vlees uit de rug van het lam. Dit stukje vlees is zonder vet en te bereiden als biefstuk.

          € 4,00 / 100 g

          gramo
        • Lamsrack §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 3,69 / pieza

          pieza
        • Lamskotelet §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Lamskotelet is dik en mals en bevat een mooie vetrand die wegsmelt tijdens het bakken en veel smaak geeft.

          € 2,25 / 100 g

          gramo
        • Lamsbout met been §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Door het bot is het vlees veel smakelijker en sappiger. Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst.

          € 44,85 / 1.500 g

          gramo
      • pavo §


      • corzo §


        • Reefilet gevliesd §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          De reerugfilet is eigenlijk de dunne lende van het ree. Het zit boven op de rug aan weerszijde van de wervels. Het vlees is botermals en snel klaar.

          € 11,95 / 100 g

          gramo
        • Reebiefstuk §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Het vlees van het ree is mager, fijn van structuur en delicaat van smaak.

          € 8,09 / ±90 g

          pieza
        • Reepoulet §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Heerlijk vlees voor een stoofpotje van wild.

          € 4,29 / 100 g

          gramo
      • ciervo §


        • Hertenrugfilet gevliesd §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Hertenrugfilet wordt gesneden uit de rug. Het is snel te bereiden en is bijzonder fijn van smaak. Heerlijk rosé uit de oven of kort gebakken.

          € 8,45 / 100 g

          gramo
        • Hertenbiefstuk §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Hertenbiefstuk is het meest bekende en meest gegeten stukje hertenvlees. Het wordt gesneden van de bovenbil, het spierstuk of de dikke lende.
        • Hertenpoulet §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Heerlijk wildvlees voor een stoofpotje.

          € 36,90 / ±1,0 kg

          pieza
        • Hertenrack §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Heerlijke zachte hertenrack met een traditionele smaak.

          € 7,99 / 100 g

          gramo
      • cerdo §


        • Wild zwijnfilet gevliesd §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Wild zwijnfilet is vlees met een zeer eigen, vrij sterke smaak.

          € 6,99 / 100 g

          gramo
        • Wild zwijnbiefstuk §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Wildzwijn biefstuk is lekker. Het vlees bevat in tegenstelling tot 'gewoon' varkensvlees weinig verzadigd vet en past goed in een cholesterolverlagende eetstijl.
        • Wild zwijnpoulet §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Ideaal vlees voor een wildstoofschotel.

          € 3,49 / 100 g

          gramo
      • liebre §


        • Hazenrugfilet §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Hazenrugfilet is het mooiste gedeelte van de haas, is donkerrood van kleur en heeft een eigen karakteristieke smaak.

          € 8,39 / ±120 g

          pieza
        • Hazenbout §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Heerlijk vlees van de haas.

          € 10,36 / ±400 g

          pieza
        • Hazenrug §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Echte wilde hazenrug.

          € 28,70 / ±700 g

          pieza
      • conejo §


        • Tam Hollands konijn §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Het vlees van een tam konijn is malser dan dat van een wild konijn. Konijnenvlees is rijk aan vitamine B12, eiwitten en is een goede bron van ijzer.

          € 37,60 / ±1,6 kg

          pieza
        • Tamme konijnenbout §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Konijnenbout is stevig van structuur en heeft een sterke smaak. Het vlees van een tam konijn is malser dan dat van een wild konijn.

          € 5,38 / 250 g

          x 250 g
        • Tam Hollands konijn in delen op schaal §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Tam konijn in stukken verdeeld.

          € 2,65 / 100 g

          gramo
        • Tamme konijnenrug §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Een tam konijn heeft een forse brede rug, het vlees is lichtroze en bijzonder smaakvol.

          € 3,49 / 100 g

          gramo
      • aves de corral §


        • Tamme eendenborstfilet de canette §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          De eendenborst is de laatste jaren een steeds populairder stukje vlees. Het heeft een verfijnde smaak. Bak de filet niet te lang want dan wordt het vlees droog en stug en verliest dan een belangrijk deel van de smaak.

          € 32,25 / ±1.500 g

          pieza
        • Tamme eendenfilet per 2 stuks §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Hoe jonger de eend, des te zachter en fijner het vlees. Bijzonder lekkere smaak.

          € 3,99 / 100 g

          gramo
        • Eendenvet §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Ideaal om bijvoorbeeld groenten in te bakken. Het geeft niet alleen een subtiele smaak af, het rookpunt is een stuk hoger dan olie of boter. Perfect voor het braden, bakken en schroeien.

          € 19,90 / ±1 litro

          lata
        • Gerookte eendenborstfilet §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Zorgvuldig gaargerookte eendenborst.

          € 6,75 / 100 g

          gramo
        • Fazant haan panklaar §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Het vlees van de fazant is erg mals en zeer fijn van structuur.

          € 24,90 / pieza

          pieza
        • Fazantborstfilet §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Een stukje wild doet het altijd goed in een feestmenu. Heerlijk malse fazantfilet met een lekkere wildsmaak.

          € 5,45 / 100 g

          x 100 g
        • Fazantbout §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Fazant bereiden is niet heel ingewikkeld en de smaak is fantastisch! De fazant is een typische grondvogel en wordt in het wild geschoten.

          € 1,81 / 70 g

          x 70 g
        • Parelhoen heel panklaar §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Parelhoen is eenvoudig te bereiden en heeft een heerlijke smaak.

          € 18,50 / kilo

          kilo
        • Parelhoenfilet supreme met vleugel §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Uiterst mals en mager pluimveevlees van de parelhoenborst, zonder vel en been.

          € 3,75 / 100 g

          gramo
      • Overig §


        • Wildpoulet §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Heerlijk wildvlees voor een stoofpotje.

          € 32,50 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Wild-trio §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Trio tournedos hert, haas en wildzwijn.

          € 6,99 / 100 g

          gramo
      • surtido gourmet §


        • Gourmet de Luxe §

          • kogelbiefstuk
          • varkenshaas
          • kipfilet
          • hamburger
          • vinkje
          • Jambon
          • 2 satétokjes
          • cordon bleu
          • kruidenboter
          Verpakt op een bordje. U krijgt circa 350 gram vlees per persoon.

          € 10,95 / persona

          persona
        • Gourmet Populair §

          • kogelbiefstuk
          • varkensschnitzel
          • kipfilet
          • kalkoenfilet
          • satéstokje
          • vinkje
          • hamburger
          • shoarma
          Verpakt op een bordje. U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 9,50 / persona

          persona
        • Gourmet Kids §

          • kipfilet
          • vinkje
          • hamburger
          • 1 satéstokje
          • gehaktschnitzel
          Circa 200 gram vlees per kind.

          € 5,25 / persona

          persona
        • Gourmet Du Chef §

          Zeer uitgebreide vleesschotel met:
          • gemarineerde kogelbiefstuk
          • gemarineerde kiphaasjes
          • gemarineerde varkenshaas
          • Oosterse biefpuntjes
          • gemarineerde varkensfilet
          • kipfilet
          • varkensschnitzel
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 12,50 / persona

          persona
        • Fondue Populair §

          • kogelbiefstuk naturel en gekruid
          • kipfilet naturel en gekruid
          • varkensfricandeau naturel en gekruid
          • gehaktballetjes
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 8,95 / persona

          persona
        • Aanvullingspakket §

          • 2 soorten rauwkost
          • gemarineerde krieltjes
          • gemarineerde aardappelschijfjes met ui, paprika en courgette
          • 3 kleuren paprika
          • ui wit/rood
          • champignons

          € 24,95 / ±4 personas

          pieza
        • Complete aanvulling §

          Let op: voor levering op vrijdag en zaterdag te bestellen tot en met donderdag 18:00 uur
          • huzarensalade (100 gram)
          • 2 soorten rauwkost (150 gram)
          • fruitsalade mogelijk als extra optie (meerprijs)
          • afbakstokbrood
          • kruidenboter
          • cocktailsaus
          • zigeunersaus
          • knoflooksaus
          Te bestellen vanaf 4 personen.

          € 8,50 / persona

          persona
      • Gourmet à la carte §

        Stel zelf uw gourmetfeest samen. Een bakje bevat circa 200 gram vlees. Wij adviseren 1,5 - 2 bakjes vlees per persoon.


        • Biefstuk gemarineerd §

          € 7,50 / bandeja

          bandeja
        • Biefstuk naturel §

          € 7,50 / bandeja

          bandeja
        • Kalfsschnitzel gemarineerd §

          € 8,95 / bandeja

          bandeja
        • Kalkoenschnitzel gemarineerd §

          € 5,65 / bandeja

          bandeja
        • Kipfilet gemarineerd §

          € 4,65 / bandeja

          bandeja
        • Kipfilet naturel §

          € 4,65 / bandeja

          bandeja
        • Lamsrack gemarineerd §

          € 8,50 / bandeja

          bandeja
        • Mini biefspiesjes §

          € 7,50 / bandeja

          bandeja
        • Mini hamburgers §

          € 4,50 / bandeja

          bandeja
        • Mini kipsatéspiesjes §

          € 4,95 / bandeja

          bandeja
        • Mini slavinkjes §

          € 4,35 / bandeja

          bandeja
        • Mini speklapjes gekruid §

          € 4,65 / bandeja

          bandeja
        • Mini varkenssatéspiesjes §

          € 4,95 / bandeja

          bandeja
        • Oosterse biefstukpuntjes §

          € 7,50 / bandeja

          bandeja
        • Scampi's gemarineerd §

          € 6,95 / bandeja

          bandeja
        • Varkensfilet gemarineerd §

          € 4,65 / bandeja

          bandeja
        • Varkenshaas gemarineerd §

          € 5,75 / bandeja

          bandeja
        • Varkensschnitzel §

          € 4,65 / bandeja

          bandeja
      • bufé §

        indisponible el: 24 - 27 diciembre

        Onze buffetten worden geleverd inclusief borden en bestek. Voor extra gemak bestelt u onze schoonmaakservice erbij; dan doen wij de afwas voor u.


        • Warm en koud buffet §

          indisponible el: 24 - 27 diciembre
          • opgemaakte koude schotel (eenvoudig)
          • aardappelgratin of romige aardappeltjes naar keuze
          • witte rijst of nasi naar keuze
          • stokbrood en kruidenboter
          • 2 soorten rauwkost
          • 1 vleesgerecht naar keuze uit:
          • rosbief met pepersaus
          • varkenshaas met champignon roomsaus
          • varkenshaas met satésaus
          • 2 bijgerechten naar keuze uit:
          • kip piri piri
          • kipdijsaté
          • kip kerrie
          • spareribs
          • gehaktballetjes in pangangsaus
          • gehaktballetjes in satésaus
          • gehaktballetjes in ketjapsaus

          € 18,50 / persona

          persona
        • Stamppotbuffet §

          indisponible el: 24 - 27 diciembre
          • boerenkool
          • zuurkool
          • hutspot of andijviestamppot naar keuze
          • rookworst
          • gehaktballen
          • hachee
          • gebakken speklappen

          € 14,95 / persona

          persona
      • paquete de barbacoa §


        • Traiteur Gemak Pakket §

          Wij rekenen 4-5 stuks vlees per persoon
          • lamsfiletspies (gemarineerd)
          • bavettespies (gemarineerd)
          • varkensfiletlapje (gemarineerd)
          • speklapje (gemarineerd)
          • hamburger
          • kipsatéspies
          • varkenshaasspies
          • stokbrood + kruidenboter
          • 2 soorten rauwkostsalade
          • huzarensalade
          • fruitsalade
          • 3 soorten saus
          • inclusief borden en bestek
          • inclusief BBQ+ gas + schoonmaak
          • gratis bezorging in Haaren

          € 24,95 / persona

          persona
        • BBQ Populair §

          • gemarineerde kipfilet
          • hamburger
          • barbecueworst
          • gemarineerde speklap

          € 7,95 / persona

          persona
        • BBQ Speciaal §

          • hamburger
          • gemarineerde kipfilet
          • varkenshaasspies
          • kipsatéspies

          € 9,50 / persona

          persona
        • BBQ Du Chef §

          • hamburger
          • varkenshaasspies
          • gemarineerde kipfilet
          • gemarineerde biefstuk
          • kipsatéspies

          € 13,50 / persona

          persona
        • BBQ De Luxe §

          • gemarineerde biefstuk
          • gemarineerde kalkoenfilet
          • varkenshaasspies
          • kipsatéspies
          • gemarineerde scampispies

          € 13,95 / persona

          persona
        • BBQ Royaal §

          • hamburger
          • gemarineerd varkensfiletlapje
          • kipsatéspies
          • gemarineerde speklap
          • gemarineerde biefstukspies

          € 11,60 / persona

          persona
        • BBQ Kids §

          • gegaarde kipburger
          • barbecueworst
          • kinderspies

          € 4,50 / persona

          persona
        • Steelpanpakket A §

          • shoarmareepjes
          • gyrosreepjes
          • kip kebabreepjes
          • kalkoenreepjes (tandoori)
          U krijgt circa 400 gram vlees per persoon.

          € 8,50 / persona

          persona
        • Steelpanpakket B §

          • Gemarineerde biefreepjes
          • gyrosreepjes
          • kip tex-mex reepjes
          • kippendijenreepjes
          U krijgt circa 400 gram vlees per persoon.

          € 9,50 / persona

          persona
        • Complete aanvulling BBQ §

          Let op: voor levering op vrijdag en zaterdag te bestellen tot en met donderdag 18:00 uur
          • huzarensalade (100 gram)
          • 2 soorten rauwkostsalade (150 gram)
          • fruitsalade mogelijk als extra optie (meerprijs)
          • afbakstokbrood
          • kruidenboter
          • cocktailsaus
          • zigeunersaus
          • knoflooksaus

          € 8,50 / persona

          persona
      • vegetariana §


        • Barbecuepakket vegetarisch §

          • vegetarische hamburger
          • vegetarische shaslick
          • vegetarische groenteschijf

          € 3,95 / persona

          persona
        • Vega shaslick §

          Spies met heerlijk gekruid vlees, ui, spek en paprika.

          € 1,50 / pieza

          pieza
        • Vega hamburger §

          Een heerlijke vegetarische hamburger voor op de barbecue.

          € 1,25 / pieza

          pieza
        • Vega groenteburger §

          De vegetariër hoeft zeker niet alleen maar stokbrood te eten op een barbecue. Deze groenteburger is heerlijk!

          € 1,25 / pieza

          pieza
        • Vega champignonburger §

          Champignonburger voor op de barbecue. Lekker gemarineerd.

          € 1,50 / pieza

          pieza
        • Gevulde Portobello §

          Speciaal voor de vegetariër, gevulde champignon voor de barbecue.

          € 3,50 / pieza

          pieza
        • Courgette sleetje §

          Gezond recept voor de barbecue. Simpel, snel en verrassend lekker.

          € 2,50 / pieza

          pieza
      • barbacoa §


        • Barbecuehamburger §

          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue.

          € 1,90 / pieza

          pieza
        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 1,60 / pieza

          pieza
        • Biefspies §

          Een spies met malse stukjes biefstuk.

          € 2,95 / pieza

          pieza
        • Bistro varkenshaaslapje §

          Heerlijk mals bistro gekruid varkenshaaslapje.

          € 2,50 / pieza

          pieza
        • Gebraden sparerib §

          Spareribs behoren tot het populairste barbecuevlees wereldwijd. Het vlees van spareribs is mals en sappig, en aan elke spare rib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten.

          € 3,50 / pieza

          pieza
        • Gegaarde drumstick §

          Kant en klare lekker gekruide drumsticks.

          € 1,45 / pieza

          pieza
        • Gegaarde grillburger §

          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue.

          € 1,85 / pieza

          pieza
        • Gemarineerd speklapje §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1,60 / pieza

          pieza
        • Gemarineerde biefstuk §

          Malse biefstuk in een heerlijke marinade.

          € 3,35 / pieza

          pieza
        • Gemarineerde entrecôte §

          Dungesneden entrecôte in een heerlijke marinade.

          € 4,75 / pieza

          pieza
        • Gemarineerde kalkoenschnitzel §

          Heerlijke smaakvolle schnitzel van kalkoen voor op de grill.

          € 1,95 / pieza

          pieza
        • Gemarineerde kipfilet §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 2,10 / pieza

          pieza
        • Gemarineerde lamsrack §

          Supermals vlees in een heerlijke marinade. Ideaal voor de barbecue.

          € 3,69 / pieza

          pieza
        • Gemarineerde runderschnitzel §

          Een schnitzel kan ook prima bereid worden op de barbecue.

          € 3,19 / pieza

          pieza
        • Gemarineerde varkenssteak §

          Heerlijke gemarineerde minute-steak. Ideaal voor op de barbecue.

          € 2,45 / pieza

          pieza
        • Globespies §

          Een spies met kleine gehaktballetjes.

          € 1,50 / pieza

          pieza
        • Haas op stok §

          Varkenshaas op stok is een spies met gemarineerde varkenshaas omwikkeld met ontbijtspek.

          € 2,75 / pieza

          pieza
        • Kinderspies §

          Een heerlijke spies voor de barbecue, speciaal voor de kleintjes.

          € 1,35 / pieza

          pieza
        • Kip Hawaïspies §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 2,75 / pieza

          pieza
        • Kip shaslick §

          Heerlijke shaslick spies.

          € 2,75 / pieza

          pieza
        • Kippendijenspies §

          Een spies met heerlijk malse stukjes kipdij.

          € 1,95 / pieza

          pieza
        • Kipsatéspies §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 2,10 / pieza

          pieza
        • Lamsspies gemarineerd §

          Een spies met heerlijk zacht lamsvlees.

          € 3,99 / pieza

          pieza
        • Procureurlap gemarineerd §

          Deze malse procureurlapjes worden gesneden van de varkensprocureur (hals/schouder) en daarna gekruid. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,70 / pieza

          pieza
        • Scampispies §

          Heerlijke garnalen op een spies.

          € 2,95 / pieza

          pieza
        • Souvlaki lapje §

          Filetlapje gekruid met Griekse souvlaki kruiden.

          € 1,70 / pieza

          pieza
        • Varkens shaslick §

          Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui, spek en paprika.

          € 2,25 / pieza

          pieza
        • Varkensfilet gemarineerd §

          Heerlijk mals stukje varkensvlees, ideaal voor op de barbecue.

          € 1,80 / pieza

          pieza
        • Varkenshaasspies §

          Met de hand geregen en gesneden spies van varkenshaas.

          € 2,40 / pieza

          pieza
        • Varkenssatéspies §

          Varkenssatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,70 / pieza

          pieza
      • BBQ Traiteurspecials §


        • Picanha §

          Picanha is een spectaculair stuk vlees dat je zeker een keer gegeten moet hebben: staartstuk van de koe dat maar weinig nodig heeft en makkelijk te bereiden is.

          € 9,23 / 250 g

          gramo
        • Rib-eye §

          Rib-eye is een dik, goed dooraderd en mooi rood stuk vlees. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 9,23 / 250 g

          gramo
        • Entrecôte §

          Smaakvol stuk vlees voor op de barbecue. Lekker als steak maar zeker ook als groot vlees heerlijk om te grillen.

          € 8,63 / 250 g

          gramo
        • Bavette §

          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Heerlijk om te grillen.

          € 8,99 / 250 g

          gramo
        • Varkensprocureur (pulled pork) §

          Grote stukken vlees zoals procureur laten zich perfect garen op de barbecue.

          € 4,49 / 250 g

          gramo
        • Kippendijen (pulled chicken) §

          Heerlijk malse kippendij voor op de grill.

          € 4,73 / 250 g

          gramo
      • el adorno §


        • Fruitsalade §

          € 1,40 / persona

          persona
        • Pastasalade §

          € 1,40 / persona

          persona
        • Aardappelsalade §

          € 1,00 / persona

          persona
        • Satésaus §

          € 0,75 / persona

          persona
        • Stokbrood §

          € 1,90 / pieza

          pieza
        • Kruidenboter §

          € 1,80 / bandeja

          bandeja
      • accesorios para barbacoa §


        • Gasbarbecue §

          Bij een bestelling van minimaal 15 personen kunt u gebruik maken van onze gasbarbecue. U betaalt alleen voor het gasverbruik.

          € 17,50 / pieza

          pieza
        • Reuze steelpan §

          Bij een bestelling van minimaal 15 personen kunt u gebruik maken van onze reuze steelpan. U betaalt alleen voor het gasverbruik.

          € 17,50 / pieza

          pieza
        • Borden en bestek vuil retour §

          Wij doen de afwas voor u.
          • porseleinen borden
          • metalen bestek
          • inclusief servetten

          € 1,10 / persona

          persona
        • Borden en bestek schoon retour §

          Moet schoon retour!
          • porseleinen borden
          • metalen bestek
          • inclusief servetten

          € 0,90 / persona

          persona
        • Schoonmaakservice Barbecue §

          Bestel onze schoonmaakservice erbij en wij maken de gehuurde barbecue voor u schoon!

          € 15,00 / pieza

          pieza
      • Hapjespan §

        De party-/hapjespan sluit u aan op netstroom om de inhoud op te warmen. Zo heeft u in een handomdraai de lekkerste warme hapjes op tafel.


        • Hapjespan 60 hapjes §

          • spareribs
          • snackbal
          • tv-boutje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 34,50 / pieza

          pieza
        • Hapjespan 90 hapjes §

          • spareribs
          • snackbal
          • tv-boutje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 45,00 / pieza

          pieza
        • Hapjespan 60 hapjes zonder bot §

          • Spaans frikandelletje
          • snackbal
          • kipknotsje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 34,50 / pieza

          pieza
        • Hapjespan 90 hapjes zonder bot §

          • Spaans frikandelletje
          • snackbal
          • kipknotsje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 45,00 / pieza

          pieza
      • carne de vaca §

        disponible el: 1 - 31 diciembre

        • Haasbiefstuk §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.

          € 7,79 / 100 g

          gramo
        • Kogelbiefstuk §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 4,39 / 100 g

          gramo
        • Runderentrecôte §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 3,89 / 100 g

          gramo
        • Gemarineerde entrecôte §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Malse biefstuk met een klein randje vet, heerlijk gemarineerd.

          € 7,98 / 200 g

          gramo
        • Rosbief §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 13,96 / 400 g

          gramo
        • Ossenstaart §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 7,96 / 400 g

          gramo
        • Schenkel §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Schenkels worden gebruikt in stoofschotels en bouillon. Schenkel is de benaming voor een vleesproduct afkomstig van de poot van runderen en andere viervoetige dieren. Schenkels worden horizontaal uitgesneden en bestaan uit een vleesdeel en een mergdeel.

          € 5,07 / 300 g

          gramo
        • Picanha §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Botermals stuk staartstuk / rosbief met een vetlaag.

          € 18,46 / 500 g

          gramo
        • Rib-eye §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 14,77 / 400 g

          gramo
        • Bavette §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Het heeft een lange en grove draad. De bavette is botermals en wordt gebruikt in de lekkerste gerechten.

          € 3,60 / 100 g

          gramo
        • Côte de boeuf §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Botermals Nederlands rundvlees, 32 dagen gerijpt in onze rijpingskast.

          € 40,37 / ±1.350 g

          pieza
      • ternera §

        disponible el: 1 - 31 diciembre

        • Kalfsoester §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Kalfsoester is in feite de biefstuk van het kalf. De kalfsoester komt uit het spierstuk, bevat weinig tot geen bindweefsel en heeft een zeer fijne vleesdraad. Een heerlijk mals stukje vlees van superieure kwaliteit.

          € 4,99 / 100 g

          gramo
        • Kalfsschnitzel §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 4,99 / 100 g

          gramo
        • Kalfsfricandeau §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Fricandeau is, net als kalfsoesters en schnitzels, gesneden van het lendestuk (dikke lende).

          € 3,99 / 100 g

          gramo
        • Kalfsschenkel (ossobuco) §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Kalfsschenkel bestaat uit bindweefsel rijk soepvlees en een bot dat het mergpijpje wordt genoemd. Het been en de merg zijn verantwoordelijk voor de rijke smaak van dit product. Deze geur- en smaakstoffen komen vrij na langdurig trekken of koken. Schenkel kan ook worden gebruikt voor stoofschotels. In de Italiaanse keuken wordt van de kalfs-achterschenkel Ossobucco gemaakt. Bij het bereiden van Ossobucco is het raadzaam om het vetrandje in te snijden. Dan trekt het vlees niet krom.

          € 4,98 / 200 g

          gramo
        • Kalfspoulet §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Poulet is zeer mager, waardoor de blokjes niet alleen geschikt zijn voor een mooie bouillon, maar ook voor goulash, ragouts, kroketten, bitterballen en in ovenschotels. Alleen kalfspoulet en de fricandeaudelen zijn geschikt voor fondue en gourmet.

          € 2,75 / 100 g

          gramo
        • Kalfsentrecôte §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Kalfsentrecôte is gesneden van de dunne lende. Kalfsentrecôte is malser dan runderentrecôte. Het vlees heeft een subtiele smaak en is bleekroze van kleur.

          € 4,88 / 150 g

          gramo
      • carne de cordero §

        disponible el: 1 - 31 diciembre

        • Lamsfilet §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Dit is het magere stukje vlees uit de rug van het lam. Dit stukje vlees is zonder vet en te bereiden als biefstuk.

          € 4,00 / 100 g

          gramo
        • Lamsrack §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 3,69 / pieza

          pieza
        • Lamskotelet §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Lamskotelet is dik en mals en bevat een mooie vetrand die wegsmelt tijdens het bakken en veel smaak geeft.

          € 2,25 / 100 g

          gramo
        • Lamsbout met been §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Door het bot is het vlees veel smakelijker en sappiger. Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst.

          € 44,85 / 1.500 g

          gramo
      • carne de cerdo §

        disponible el: 1 - 31 diciembre

        • Varkensfilet aan een stuk §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Een klassieker. Varkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z'n geheel te braden in de pan of oven.

          € 1,99 / 100 g

          gramo
        • Varkenshaas §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 2,49 / 100 g

          gramo
        • Varkensoester §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Varkensoester is gesneden van de achterham. Een varkensoester is klein, maar fijn. Wentel het vlees voor het bakken door de bloem. Dit voorkomt uitdroging en levert een smakelijke gebonden jus op.

          € 1,99 / 100 g

          gramo
      • Diverse §

        disponible el: 1 - 31 diciembre

        • Carpaccio §

          disponible el: 1 - 31 diciembre

          € 5,40 / ±80 g

          porción
        • Gebraden kalfsfricandeau §

          disponible el: 1 - 31 diciembre

          € 3,99 / 100 g

          gramo
        • Gerookte kipfilet §

          disponible el: 1 - 31 diciembre

          € 2,29 / 100 g

          gramo
      • aves de corral §

        disponible el: 22 - 24 diciembre

        • Tamme eendenborstfilet de canette §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          De eendenborst is de laatste jaren een steeds populairder stukje vlees. Het heeft een verfijnde smaak. Bak de filet niet te lang want dan wordt het vlees droog en stug en verliest dan een belangrijk deel van de smaak.

          € 32,25 / ±1.500 g

          pieza
        • Tamme eendenfilet per 2 stuks §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Hoe jonger de eend, des te zachter en fijner het vlees. Bijzonder lekkere smaak.

          € 3,99 / 100 g

          gramo
        • Eendenvet §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Ideaal om bijvoorbeeld groenten in te bakken. Het geeft niet alleen een subtiele smaak af, het rookpunt is een stuk hoger dan olie of boter. Perfect voor het braden, bakken en schroeien.

          € 19,90 / ±1 litro

          lata
        • Gerookte eendenborstfilet §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Zorgvuldig gaargerookte eendenborst.

          € 6,75 / 100 g

          gramo
        • Fazant haan panklaar §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Het vlees van de fazant is erg mals en zeer fijn van structuur.

          € 24,90 / pieza

          pieza
        • Fazantborstfilet §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Een stukje wild doet het altijd goed in een feestmenu. Heerlijk malse fazantfilet met een lekkere wildsmaak.

          € 5,45 / 100 g

          x 100 g
        • Fazantbout §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Fazant bereiden is niet heel ingewikkeld en de smaak is fantastisch! De fazant is een typische grondvogel en wordt in het wild geschoten.

          € 1,81 / 70 g

          x 70 g
        • Parelhoen heel panklaar §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Parelhoen is eenvoudig te bereiden en heeft een heerlijke smaak.

          € 18,50 / kilo

          kilo
        • Parelhoenfilet supreme met vleugel §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Uiterst mals en mager pluimveevlees van de parelhoenborst, zonder vel en been.

          € 3,75 / 100 g

          gramo
      • pavo §

        disponible el: 22 - 24 diciembre

      • corzo §

        disponible el: 22 - 24 diciembre

        • Reefilet gevliesd §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          De reerugfilet is eigenlijk de dunne lende van het ree. Het zit boven op de rug aan weerszijde van de wervels. Het vlees is botermals en snel klaar.

          € 11,95 / 100 g

          gramo
        • Reebiefstuk §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Het vlees van het ree is mager, fijn van structuur en delicaat van smaak.

          € 8,09 / ±90 g

          pieza
        • Reepoulet §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Heerlijk vlees voor een stoofpotje van wild.

          € 4,29 / 100 g

          gramo
      • ciervo §

        disponible el: 22 - 24 diciembre

        • Hertenrugfilet gevliesd §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Hertenrugfilet wordt gesneden uit de rug. Het is snel te bereiden en is bijzonder fijn van smaak. Heerlijk rosé uit de oven of kort gebakken.

          € 8,45 / 100 g

          gramo
        • Hertenbiefstuk §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Hertenbiefstuk is het meest bekende en meest gegeten stukje hertenvlees. Het wordt gesneden van de bovenbil, het spierstuk of de dikke lende.
        • Hertenpoulet §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Heerlijk wildvlees voor een stoofpotje.

          € 36,90 / ±1,0 kg

          pieza
        • Hertenrack §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Heerlijke zachte hertenrack met een traditionele smaak.

          € 7,99 / 100 g

          gramo
      • cerdo §

        disponible el: 22 - 24 diciembre

        • Wild zwijnfilet gevliesd §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Wild zwijnfilet is vlees met een zeer eigen, vrij sterke smaak.

          € 6,99 / 100 g

          gramo
        • Wild zwijnbiefstuk §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Wildzwijn biefstuk is lekker. Het vlees bevat in tegenstelling tot 'gewoon' varkensvlees weinig verzadigd vet en past goed in een cholesterolverlagende eetstijl.
        • Wild zwijnpoulet §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Ideaal vlees voor een wildstoofschotel.

          € 3,49 / 100 g

          gramo
      • liebre §

        disponible el: 22 - 24 diciembre

        • Hazenrugfilet §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Hazenrugfilet is het mooiste gedeelte van de haas, is donkerrood van kleur en heeft een eigen karakteristieke smaak.

          € 8,39 / ±120 g

          pieza
        • Hazenbout §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Heerlijk vlees van de haas.

          € 10,36 / ±400 g

          pieza
        • Hazenrug §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Echte wilde hazenrug.

          € 28,70 / ±700 g

          pieza
      • conejo §

        disponible el: 22 - 24 diciembre

        • Tam Hollands konijn §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Het vlees van een tam konijn is malser dan dat van een wild konijn. Konijnenvlees is rijk aan vitamine B12, eiwitten en is een goede bron van ijzer.

          € 37,60 / ±1,6 kg

          pieza
        • Tamme konijnenbout §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Konijnenbout is stevig van structuur en heeft een sterke smaak. Het vlees van een tam konijn is malser dan dat van een wild konijn.

          € 5,38 / 250 g

          x 250 g
        • Tam Hollands konijn in delen op schaal §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Tam konijn in stukken verdeeld.

          € 2,65 / 100 g

          gramo
        • Tamme konijnenrug §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Een tam konijn heeft een forse brede rug, het vlees is lichtroze en bijzonder smaakvol.

          € 3,49 / 100 g

          gramo
      • Overig §

        disponible el: 22 - 24 diciembre

        • Wildpoulet §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Heerlijk wildvlees voor een stoofpotje.

          € 32,50 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Wild-trio §

          disponible el: 22 - 24 diciembre
          Trio tournedos hert, haas en wildzwijn.

          € 6,99 / 100 g

          gramo
      • Kant en klaar §

        disponible el: 1 - 31 diciembre

        • Hachee §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Hachee is een traditioneel stoofgerecht op basis van blokjes vlees, vis of gevogelte, en groenten.
        • Kipragout §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Kipragout is gemaakt van magere, gekookte kipfilet in een zachte champignonroomsaus.
        • Hazenpeper §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Hazenpeper is typisch een gerecht voor liefhebbers van wild, want hierin proef je de wildsmaak extra goed.

          € 39,50 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Aardappelgratin §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Een typisch winters bijgerecht. Een heerlijke en gezonde aardappelgratin.

          € 4,50 / ±400 g

          porción
        • Kalfsragout §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Ambachtelijke kalfsragout. Heerlijk bij de warme maaltijd of gecombineerd met een pasteitje.
        • Reepeper §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Heerlijke wildmaaltijd met blokjes gesneden reevlees en spekblokjes.

          € 39,90 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Rundvleesragout §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
        • Tamme konijnenbouten in jus gegaard §

          disponible el: 1 - 31 diciembre
          Dit is een typisch Limburgs recept en smaakt overheerlijk.

          € 4,95 / pieza

          pieza
      • Ovenschaaltjes §

        disponible el: 1 - 31 diciembre

        • Biefstuk pannetje §

          disponible el: 1 - 31 diciembre

          € 6,98 / ±175 g

          pieza
        • Kipdij spek/ honing/ ketjap §

          disponible el: 1 - 31 diciembre

          € 3,41 / ±175 g

          pieza
        • Varkenshaas Champignonsaus §

          disponible el: 1 - 31 diciembre

          € 4,29 / ±175 g

          pieza
        • Varkenshaas Mediterraan §

          disponible el: 1 - 31 diciembre

          € 4,29 / ±175 g

          pieza
      • Salades groenteman §


        • Waldorfsalade §

          Spitskool, appel, rozijnen, ananas, mandarijn, walnoten en dressing.

          € 6,62 / ±350 g

          bandeja
        • Tomaat/ mozzarella salade §

          Snoeptomaatjes, bieslook en mozzarella dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          bandeja
        • Salade speciaal §

          Witte kool, paprika, prei, wortel en dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          bandeja
        • Slanksalade §

          Spitskool, druiven, bleekselderij, wortel, ananas en dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          bandeja
        • Fruitsalade §

          Een tropische verrassing: ananas, verschillende soorten meloen, kiwi, aardbeien, eigenlijk te veel om op te noemen.

          € 5,92 / ±350 g

          bandeja
        • Huzarensalade §

          Een huzarensalade is een salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel, augurk en soms ui.

          € 4,38 / ±350 g

          bandeja
        • Tonijn/ appel salade §

          Tonijn, appel, bosui, wortel en dressing.

          € 7,88 / ±350 g

          bandeja
        • Pastasalade met kip §

          Heerlijke koude pastasalade met malse kipstukjes.

          € 5,92 / ±350 g

          bandeja
        • Humorsalade §

          Spitskool, wortel, rode ui, bieslook en dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          bandeja
      • ensalada de plato §

        Voor onze saladeschotels adviseren wij als hapje circa 200 gram per persoon, als maaltijd circa 350 gram per persoon.