Carregando...
    • Kerkstraat 49-b, 5076 AT Haaren
    • Kerkstraat 49-b, 5076 AT Haaren
      segunda-feira 08-12-2025:08:00-18:00terça-feira 09-12-2025:08:00-18:00
      quarta-feira 10-12-2025:08:00-18:00quinta-feira 11-12-2025:08:00-18:00
      sexta-feira 12-12-2025:08:00-18:00sábado 13-12-2025:08:00-16:00
      domingo 14-12-2025:fechadosegunda-feira 15-12-2025:08:00-18:00
      terça-feira 16-12-2025:08:00-18:00quarta-feira 17-12-2025:08:00-18:00
      quinta-feira 18-12-2025:08:00-18:00sexta-feira 19-12-2025:08:00-18:00
      sábado 20-12-2025:08:00-16:00domingo 21-12-2025:fechado
    • Kerkstraat 49-b, 5076 AT Haaren
      segunda-feira 08-12-2025:10:00-18:00terça-feira 09-12-2025:10:00-18:00
      quarta-feira 10-12-2025:10:00-18:00quinta-feira 11-12-2025:10:00-18:00
      sexta-feira 12-12-2025:10:00-18:00sábado 13-12-2025:10:00-16:00
      domingo 14-12-2025:segunda-feira 15-12-2025:10:00-18:00
      terça-feira 16-12-2025:10:00-18:00quarta-feira 17-12-2025:10:00-18:00
      quinta-feira 18-12-2025:10:00-18:00sexta-feira 19-12-2025:10:00-18:00
      sábado 20-12-2025:10:00-16:00domingo 21-12-2025:
    • segunda-feira 08-12-2025:08:00-18:00terça-feira 09-12-2025:08:00-18:00
      quarta-feira 10-12-2025:08:00-18:00quinta-feira 11-12-2025:08:00-18:00
      sexta-feira 12-12-2025:08:00-18:00sábado 13-12-2025:08:00-16:00
      domingo 14-12-2025:segunda-feira 15-12-2025:08:00-18:00
      terça-feira 16-12-2025:08:00-18:00quarta-feira 17-12-2025:08:00-18:00
      quinta-feira 18-12-2025:08:00-18:00sexta-feira 19-12-2025:08:00-18:00
      sábado 20-12-2025:08:00-16:00domingo 21-12-2025:
    • região de entregataxa de entregafrete grátis acima de
      Oisterwijk€ 7,50€ 75,00
      Haaren€ 7,50€ 75,00
      • balcão
        • dinheiro a vista
        • débito online
        • terminal de pagamento
      • entrega
        • dinheiro a vista
        • débito online
    • informações sobre alérgenos e nutrição podem ser solicitadas por telefone durante o horário de funcionamento via +31 411 621 490

      • pacote Ggurmet §


        • Gourmet de Luxe §

          • kogelbiefstuk
          • varkenshaas
          • kipfilet
          • hamburger
          • vinkje
          • Jambon
          • 2 satétokjes
          • cordon bleu
          • kruidenboter
          Verpakt op een bordje. U krijgt circa 350 gram vlees per persoon.

          € 10,95 / pessoa

          pessoa
        • Gourmet Populair §

          • kogelbiefstuk
          • varkensschnitzel
          • kipfilet
          • kalkoenfilet
          • satéstokje
          • vinkje
          • hamburger
          • shoarma
          Verpakt op een bordje. U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 9,50 / pessoa

          pessoa
        • Gourmet Kids §

          • kipfilet
          • vinkje
          • hamburger
          • 1 satéstokje
          • gehaktschnitzel
          Circa 200 gram vlees per kind.

          € 5,25 / pessoa

          pessoa
        • Gourmet Du Chef §

          Zeer uitgebreide vleesschotel met:
          • gemarineerde kogelbiefstuk
          • gemarineerde kiphaasjes
          • gemarineerde varkenshaas
          • Oosterse biefpuntjes
          • gemarineerde varkensfilet
          • kipfilet
          • varkensschnitzel
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 12,50 / pessoa

          pessoa
        • Fondue Populair §

          • kogelbiefstuk naturel en gekruid
          • kipfilet naturel en gekruid
          • varkensfricandeau naturel en gekruid
          • gehaktballetjes
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 8,95 / pessoa

          pessoa
        • Aanvullingspakket §

          • 2 soorten rauwkost
          • gemarineerde krieltjes
          • gemarineerde aardappelschijfjes met ui, paprika en courgette
          • 3 kleuren paprika
          • ui wit/rood
          • champignons

          € 24,95 / ±4 pessoas

          peça
        • Complete aanvulling §

          Let op: voor levering op vrijdag en zaterdag te bestellen tot en met donderdag 18:00 uur
          • huzarensalade (100 gram)
          • 2 soorten rauwkost (150 gram)
          • fruitsalade mogelijk als extra optie (meerprijs)
          • afbakstokbrood
          • kruidenboter
          • cocktailsaus
          • zigeunersaus
          • knoflooksaus
          Te bestellen vanaf 4 personen.

          € 8,50 / pessoa

          pessoa
      • Gourmet à la carte §

        Stel zelf uw gourmetfeest samen. Een bakje bevat circa 200 gram vlees. Wij adviseren 1,5 - 2 bakjes vlees per persoon.


        • Biefstuk gemarineerd §

          € 7,50 / bandeja

          bandeja
        • Biefstuk naturel §

          € 7,50 / bandeja

          bandeja
        • Kalfsschnitzel gemarineerd §

          € 8,95 / bandeja

          bandeja
        • Kalkoenschnitzel gemarineerd §

          € 5,65 / bandeja

          bandeja
        • Kipfilet gemarineerd §

          € 4,65 / bandeja

          bandeja
        • Kipfilet naturel §

          € 4,65 / bandeja

          bandeja
        • Lamsrack gemarineerd §

          € 8,50 / bandeja

          bandeja
        • Mini biefspiesjes §

          € 7,50 / bandeja

          bandeja
        • Mini hamburgers §

          € 4,50 / bandeja

          bandeja
        • Mini kipsatéspiesjes §

          € 4,95 / bandeja

          bandeja
        • Mini slavinkjes §

          € 4,35 / bandeja

          bandeja
        • Mini speklapjes gekruid §

          € 4,65 / bandeja

          bandeja
        • Mini varkenssatéspiesjes §

          € 4,95 / bandeja

          bandeja
        • Oosterse biefstukpuntjes §

          € 7,50 / bandeja

          bandeja
        • Scampi's gemarineerd §

          € 6,95 / bandeja

          bandeja
        • Varkensfilet gemarineerd §

          € 4,65 / bandeja

          bandeja
        • Varkenshaas gemarineerd §

          € 5,75 / bandeja

          bandeja
        • Varkensschnitzel §

          € 4,65 / bandeja

          bandeja
      • Rollades/ beenham §


      • Kant en klaar §


        • Hachee §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Hachee is een traditioneel stoofgerecht op basis van blokjes vlees, vis of gevogelte, en groenten.
        • Kipragout §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Kipragout is gemaakt van magere, gekookte kipfilet in een zachte champignonroomsaus.
        • Hazenpeper §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Hazenpeper is typisch een gerecht voor liefhebbers van wild, want hierin proef je de wildsmaak extra goed.

          € 39,50 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Aardappelgratin §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Een typisch winters bijgerecht. Een heerlijke en gezonde aardappelgratin.

          € 4,50 / ±400 g

          porção
        • Kalfsragout §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Ambachtelijke kalfsragout. Heerlijk bij de warme maaltijd of gecombineerd met een pasteitje.
        • Reepeper §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Heerlijke wildmaaltijd met blokjes gesneden reevlees en spekblokjes.

          € 39,90 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Rundvleesragout §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
        • Tamme konijnenbouten in jus gegaard §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Dit is een typisch Limburgs recept en smaakt overheerlijk.

          € 4,95 / peça

          peça
      • Ovenschaaltjes §


        • Biefstuk pannetje §

          disponível na: 1 - 31 dezembro

          € 6,98 / ±175 g

          peça
        • Kipdij spek/ honing/ ketjap §

          disponível na: 1 - 31 dezembro

          € 3,41 / ±175 g

          peça
        • Varkenshaas Champignonsaus §

          disponível na: 1 - 31 dezembro

          € 4,29 / ±175 g

          peça
        • Varkenshaas Mediterraan §

          disponível na: 1 - 31 dezembro

          € 4,29 / ±175 g

          peça
      • Diverse §


        • Carpaccio §

          disponível na: 1 - 31 dezembro

          € 5,40 / ±80 g

          porção
        • Gebraden kalfsfricandeau §

          disponível na: 1 - 31 dezembro

          € 3,99 / 100 g

          grama
        • Gerookte kipfilet §

          disponível na: 1 - 31 dezembro

          € 2,29 / 100 g

          grama
      • Hapjespan §

        De party-/hapjespan sluit u aan op netstroom om de inhoud op te warmen. Zo heeft u in een handomdraai de lekkerste warme hapjes op tafel.


        • Hapjespan 60 hapjes §

          • spareribs
          • snackbal
          • tv-boutje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 34,50 / peça

          peça
        • Hapjespan 90 hapjes §

          • spareribs
          • snackbal
          • tv-boutje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 45,00 / peça

          peça
        • Hapjespan 60 hapjes zonder bot §

          • Spaans frikandelletje
          • snackbal
          • kipknotsje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 34,50 / peça

          peça
        • Hapjespan 90 hapjes zonder bot §

          • Spaans frikandelletje
          • snackbal
          • kipknotsje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 45,00 / peça

          peça
      • Salades groenteman §


        • Waldorfsalade §

          Spitskool, appel, rozijnen, ananas, mandarijn, walnoten en dressing.

          € 6,62 / ±350 g

          bandeja
        • Tomaat/ mozzarella salade §

          Snoeptomaatjes, bieslook en mozzarella dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          bandeja
        • Salade speciaal §

          Witte kool, paprika, prei, wortel en dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          bandeja
        • Slanksalade §

          Spitskool, druiven, bleekselderij, wortel, ananas en dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          bandeja
        • Fruitsalade §

          Een tropische verrassing: ananas, verschillende soorten meloen, kiwi, aardbeien, eigenlijk te veel om op te noemen.

          € 5,92 / ±350 g

          bandeja
        • Huzarensalade §

          Een huzarensalade is een salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel, augurk en soms ui.

          € 4,38 / ±350 g

          bandeja
        • Tonijn/ appel salade §

          Tonijn, appel, bosui, wortel en dressing.

          € 7,88 / ±350 g

          bandeja
        • Pastasalade met kip §

          Heerlijke koude pastasalade met malse kipstukjes.

          € 5,92 / ±350 g

          bandeja
        • Humorsalade §

          Spitskool, wortel, rode ui, bieslook en dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          bandeja
      • carne de vaca §


        • Haasbiefstuk §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.

          € 7,79 / 100 g

          grama
        • Kogelbiefstuk §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 4,39 / 100 g

          grama
        • Runderentrecôte §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 3,89 / 100 g

          grama
        • Gemarineerde entrecôte §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Malse biefstuk met een klein randje vet, heerlijk gemarineerd.

          € 7,98 / 200 g

          grama
        • Rosbief §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 13,96 / 400 g

          grama
        • Ossenstaart §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 7,96 / 400 g

          grama
        • Schenkel §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Schenkels worden gebruikt in stoofschotels en bouillon. Schenkel is de benaming voor een vleesproduct afkomstig van de poot van runderen en andere viervoetige dieren. Schenkels worden horizontaal uitgesneden en bestaan uit een vleesdeel en een mergdeel.

          € 5,07 / 300 g

          grama
        • Picanha §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Botermals stuk staartstuk / rosbief met een vetlaag.

          € 18,46 / 500 g

          grama
        • Rib-eye §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 14,77 / 400 g

          grama
        • Bavette §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Het heeft een lange en grove draad. De bavette is botermals en wordt gebruikt in de lekkerste gerechten.

          € 3,60 / 100 g

          grama
        • Côte de boeuf §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Botermals Nederlands rundvlees, 32 dagen gerijpt in onze rijpingskast.

          € 40,37 / ±1.350 g

          peça
      • carne de porco §


        • Varkensfilet aan een stuk §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Een klassieker. Varkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z'n geheel te braden in de pan of oven.

          € 1,99 / 100 g

          grama
        • Varkenshaas §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 2,49 / 100 g

          grama
        • Varkensoester §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Varkensoester is gesneden van de achterham. Een varkensoester is klein, maar fijn. Wentel het vlees voor het bakken door de bloem. Dit voorkomt uitdroging en levert een smakelijke gebonden jus op.

          € 1,99 / 100 g

          grama
      • vitela §


        • Kalfsoester §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Kalfsoester is in feite de biefstuk van het kalf. De kalfsoester komt uit het spierstuk, bevat weinig tot geen bindweefsel en heeft een zeer fijne vleesdraad. Een heerlijk mals stukje vlees van superieure kwaliteit.

          € 4,99 / 100 g

          grama
        • Kalfsschnitzel §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 4,99 / 100 g

          grama
        • Kalfsfricandeau §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Fricandeau is, net als kalfsoesters en schnitzels, gesneden van het lendestuk (dikke lende).

          € 3,99 / 100 g

          grama
        • Kalfsschenkel (ossobuco) §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Kalfsschenkel bestaat uit bindweefsel rijk soepvlees en een bot dat het mergpijpje wordt genoemd. Het been en de merg zijn verantwoordelijk voor de rijke smaak van dit product. Deze geur- en smaakstoffen komen vrij na langdurig trekken of koken. Schenkel kan ook worden gebruikt voor stoofschotels. In de Italiaanse keuken wordt van de kalfs-achterschenkel Ossobucco gemaakt. Bij het bereiden van Ossobucco is het raadzaam om het vetrandje in te snijden. Dan trekt het vlees niet krom.

          € 4,98 / 200 g

          grama
        • Kalfspoulet §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Poulet is zeer mager, waardoor de blokjes niet alleen geschikt zijn voor een mooie bouillon, maar ook voor goulash, ragouts, kroketten, bitterballen en in ovenschotels. Alleen kalfspoulet en de fricandeaudelen zijn geschikt voor fondue en gourmet.

          € 2,75 / 100 g

          grama
        • Kalfsentrecôte §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Kalfsentrecôte is gesneden van de dunne lende. Kalfsentrecôte is malser dan runderentrecôte. Het vlees heeft een subtiele smaak en is bleekroze van kleur.

          € 4,88 / 150 g

          grama
      • carne de carneiro §


        • Lamsfilet §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Dit is het magere stukje vlees uit de rug van het lam. Dit stukje vlees is zonder vet en te bereiden als biefstuk.

          € 4,00 / 100 g

          grama
        • Lamsrack §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 3,69 / peça

          peça
        • Lamskotelet §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Lamskotelet is dik en mals en bevat een mooie vetrand die wegsmelt tijdens het bakken en veel smaak geeft.

          € 2,25 / 100 g

          grama
        • Lamsbout met been §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Door het bot is het vlees veel smakelijker en sappiger. Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst.

          € 44,85 / 1.500 g

          grama
      • peru §


      • veados §


        • Reefilet gevliesd §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          De reerugfilet is eigenlijk de dunne lende van het ree. Het zit boven op de rug aan weerszijde van de wervels. Het vlees is botermals en snel klaar.

          € 11,95 / 100 g

          grama
        • Reebiefstuk §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Het vlees van het ree is mager, fijn van structuur en delicaat van smaak.

          € 8,09 / ±90 g

          peça
        • Reepoulet §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Heerlijk vlees voor een stoofpotje van wild.

          € 4,29 / 100 g

          grama
      • cervo §


        • Hertenrugfilet gevliesd §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Hertenrugfilet wordt gesneden uit de rug. Het is snel te bereiden en is bijzonder fijn van smaak. Heerlijk rosé uit de oven of kort gebakken.

          € 8,45 / 100 g

          grama
        • Hertenbiefstuk §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Hertenbiefstuk is het meest bekende en meest gegeten stukje hertenvlees. Het wordt gesneden van de bovenbil, het spierstuk of de dikke lende.
        • Hertenpoulet §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Heerlijk wildvlees voor een stoofpotje.

          € 36,90 / ±1,0 kg

          peça
        • Hertenrack §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Heerlijke zachte hertenrack met een traditionele smaak.

          € 7,99 / 100 g

          grama
      • suíno §


        • Wild zwijnfilet gevliesd §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Wild zwijnfilet is vlees met een zeer eigen, vrij sterke smaak.

          € 6,99 / 100 g

          grama
        • Wild zwijnbiefstuk §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Wildzwijn biefstuk is lekker. Het vlees bevat in tegenstelling tot 'gewoon' varkensvlees weinig verzadigd vet en past goed in een cholesterolverlagende eetstijl.

          € 7,49 / 100 g

        • Wild zwijnpoulet §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Ideaal vlees voor een wildstoofschotel.

          € 3,49 / 100 g

          grama
      • lebre §


        • Hazenrugfilet §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Hazenrugfilet is het mooiste gedeelte van de haas, is donkerrood van kleur en heeft een eigen karakteristieke smaak.

          € 8,39 / ±120 g

          peça
        • Hazenbout §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Heerlijk vlees van de haas.

          € 10,36 / ±400 g

          peça
        • Hazenrug §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Echte wilde hazenrug.

          € 28,70 / ±700 g

          peça
      • coelho §


        • Tam Hollands konijn §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Het vlees van een tam konijn is malser dan dat van een wild konijn. Konijnenvlees is rijk aan vitamine B12, eiwitten en is een goede bron van ijzer.

          € 37,60 / ±1,6 kg

          peça
        • Tamme konijnenbout §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Konijnenbout is stevig van structuur en heeft een sterke smaak. Het vlees van een tam konijn is malser dan dat van een wild konijn.

          € 5,38 / 250 g

          x 250 g
        • Tam Hollands konijn in delen op schaal §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Tam konijn in stukken verdeeld.

          € 2,65 / 100 g

          grama
        • Tamme konijnenrug §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Een tam konijn heeft een forse brede rug, het vlees is lichtroze en bijzonder smaakvol.

          € 3,49 / 100 g

          grama
      • aves domésticas §


        • Tamme eendenborstfilet de canette §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          De eendenborst is de laatste jaren een steeds populairder stukje vlees. Het heeft een verfijnde smaak. Bak de filet niet te lang want dan wordt het vlees droog en stug en verliest dan een belangrijk deel van de smaak.

          € 32,25 / ±1.500 g

          peça
        • Tamme eendenfilet per 2 stuks §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Hoe jonger de eend, des te zachter en fijner het vlees. Bijzonder lekkere smaak.

          € 3,99 / 100 g

          grama
        • Eendenvet §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Ideaal om bijvoorbeeld groenten in te bakken. Het geeft niet alleen een subtiele smaak af, het rookpunt is een stuk hoger dan olie of boter. Perfect voor het braden, bakken en schroeien.

          € 19,90 / ±1 litro

          lata
        • Gerookte eendenborstfilet §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Zorgvuldig gaargerookte eendenborst.

          € 6,75 / 100 g

          grama
        • Fazant haan panklaar §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Het vlees van de fazant is erg mals en zeer fijn van structuur.

          € 24,90 / peça

          peça
        • Fazantborstfilet §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Een stukje wild doet het altijd goed in een feestmenu. Heerlijk malse fazantfilet met een lekkere wildsmaak.

          € 5,45 / 100 g

          x 100 g
        • Fazantbout §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Fazant bereiden is niet heel ingewikkeld en de smaak is fantastisch! De fazant is een typische grondvogel en wordt in het wild geschoten.

          € 1,81 / 70 g

          x 70 g
        • Parelhoen heel panklaar §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Parelhoen is eenvoudig te bereiden en heeft een heerlijke smaak.

          € 18,50 / quilo

          quilo
        • Parelhoenfilet supreme met vleugel §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Uiterst mals en mager pluimveevlees van de parelhoenborst, zonder vel en been.

          € 3,75 / 100 g

          grama
      • Overig §


        • Wildpoulet §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Heerlijk wildvlees voor een stoofpotje.

          € 32,50 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Wild-trio §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Trio tournedos hert, haas en wildzwijn.

          € 6,99 / 100 g

          grama
      • pacote Ggurmet §


        • Gourmet de Luxe §

          • kogelbiefstuk
          • varkenshaas
          • kipfilet
          • hamburger
          • vinkje
          • Jambon
          • 2 satétokjes
          • cordon bleu
          • kruidenboter
          Verpakt op een bordje. U krijgt circa 350 gram vlees per persoon.

          € 10,95 / pessoa

          pessoa
        • Gourmet Populair §

          • kogelbiefstuk
          • varkensschnitzel
          • kipfilet
          • kalkoenfilet
          • satéstokje
          • vinkje
          • hamburger
          • shoarma
          Verpakt op een bordje. U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 9,50 / pessoa

          pessoa
        • Gourmet Kids §

          • kipfilet
          • vinkje
          • hamburger
          • 1 satéstokje
          • gehaktschnitzel
          Circa 200 gram vlees per kind.

          € 5,25 / pessoa

          pessoa
        • Gourmet Du Chef §

          Zeer uitgebreide vleesschotel met:
          • gemarineerde kogelbiefstuk
          • gemarineerde kiphaasjes
          • gemarineerde varkenshaas
          • Oosterse biefpuntjes
          • gemarineerde varkensfilet
          • kipfilet
          • varkensschnitzel
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 12,50 / pessoa

          pessoa
        • Fondue Populair §

          • kogelbiefstuk naturel en gekruid
          • kipfilet naturel en gekruid
          • varkensfricandeau naturel en gekruid
          • gehaktballetjes
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 8,95 / pessoa

          pessoa
        • Aanvullingspakket §

          • 2 soorten rauwkost
          • gemarineerde krieltjes
          • gemarineerde aardappelschijfjes met ui, paprika en courgette
          • 3 kleuren paprika
          • ui wit/rood
          • champignons

          € 24,95 / ±4 pessoas

          peça
        • Complete aanvulling §

          Let op: voor levering op vrijdag en zaterdag te bestellen tot en met donderdag 18:00 uur
          • huzarensalade (100 gram)
          • 2 soorten rauwkost (150 gram)
          • fruitsalade mogelijk als extra optie (meerprijs)
          • afbakstokbrood
          • kruidenboter
          • cocktailsaus
          • zigeunersaus
          • knoflooksaus
          Te bestellen vanaf 4 personen.

          € 8,50 / pessoa

          pessoa
      • Gourmet à la carte §

        Stel zelf uw gourmetfeest samen. Een bakje bevat circa 200 gram vlees. Wij adviseren 1,5 - 2 bakjes vlees per persoon.


        • Biefstuk gemarineerd §

          € 7,50 / bandeja

          bandeja
        • Biefstuk naturel §

          € 7,50 / bandeja

          bandeja
        • Kalfsschnitzel gemarineerd §

          € 8,95 / bandeja

          bandeja
        • Kalkoenschnitzel gemarineerd §

          € 5,65 / bandeja

          bandeja
        • Kipfilet gemarineerd §

          € 4,65 / bandeja

          bandeja
        • Kipfilet naturel §

          € 4,65 / bandeja

          bandeja
        • Lamsrack gemarineerd §

          € 8,50 / bandeja

          bandeja
        • Mini biefspiesjes §

          € 7,50 / bandeja

          bandeja
        • Mini hamburgers §

          € 4,50 / bandeja

          bandeja
        • Mini kipsatéspiesjes §

          € 4,95 / bandeja

          bandeja
        • Mini slavinkjes §

          € 4,35 / bandeja

          bandeja
        • Mini speklapjes gekruid §

          € 4,65 / bandeja

          bandeja
        • Mini varkenssatéspiesjes §

          € 4,95 / bandeja

          bandeja
        • Oosterse biefstukpuntjes §

          € 7,50 / bandeja

          bandeja
        • Scampi's gemarineerd §

          € 6,95 / bandeja

          bandeja
        • Varkensfilet gemarineerd §

          € 4,65 / bandeja

          bandeja
        • Varkenshaas gemarineerd §

          € 5,75 / bandeja

          bandeja
        • Varkensschnitzel §

          € 4,65 / bandeja

          bandeja
      • bufê §

        indisponível na: 24 - 27 dezembro

        Onze buffetten worden geleverd inclusief borden en bestek. Voor extra gemak bestelt u onze schoonmaakservice erbij; dan doen wij de afwas voor u.


        • Warm en koud buffet §

          indisponível na: 24 - 27 dezembro
          • opgemaakte koude schotel (eenvoudig)
          • aardappelgratin of romige aardappeltjes naar keuze
          • witte rijst of nasi naar keuze
          • stokbrood en kruidenboter
          • 2 soorten rauwkost
          • 1 vleesgerecht naar keuze uit:
          • rosbief met pepersaus
          • varkenshaas met champignon roomsaus
          • varkenshaas met satésaus
          • 2 bijgerechten naar keuze uit:
          • kip piri piri
          • kipdijsaté
          • kip kerrie
          • spareribs
          • gehaktballetjes in pangangsaus
          • gehaktballetjes in satésaus
          • gehaktballetjes in ketjapsaus

          € 18,50 / pessoa

          pessoa
        • Stamppotbuffet §

          indisponível na: 24 - 27 dezembro
          • boerenkool
          • zuurkool
          • hutspot of andijviestamppot naar keuze
          • rookworst
          • gehaktballen
          • hachee
          • gebakken speklappen

          € 14,95 / pessoa

          pessoa
      • pacote de churrasco §


        • Traiteur Gemak Pakket §

          Wij rekenen 4-5 stuks vlees per persoon
          • lamsfiletspies (gemarineerd)
          • bavettespies (gemarineerd)
          • varkensfiletlapje (gemarineerd)
          • speklapje (gemarineerd)
          • hamburger
          • kipsatéspies
          • varkenshaasspies
          • stokbrood + kruidenboter
          • 2 soorten rauwkostsalade
          • huzarensalade
          • fruitsalade
          • 3 soorten saus
          • inclusief borden en bestek
          • inclusief BBQ+ gas + schoonmaak
          • gratis bezorging in Haaren

          € 24,95 / pessoa

          pessoa
        • BBQ Populair §

          • gemarineerde kipfilet
          • hamburger
          • barbecueworst
          • gemarineerde speklap

          € 7,95 / pessoa

          pessoa
        • BBQ Speciaal §

          • hamburger
          • gemarineerde kipfilet
          • varkenshaasspies
          • kipsatéspies

          € 9,50 / pessoa

          pessoa
        • BBQ Du Chef §

          • hamburger
          • varkenshaasspies
          • gemarineerde kipfilet
          • gemarineerde biefstuk
          • kipsatéspies

          € 13,50 / pessoa

          pessoa
        • BBQ De Luxe §

          • gemarineerde biefstuk
          • gemarineerde kalkoenfilet
          • varkenshaasspies
          • kipsatéspies
          • gemarineerde scampispies

          € 13,95 / pessoa

          pessoa
        • BBQ Royaal §

          • hamburger
          • gemarineerd varkensfiletlapje
          • kipsatéspies
          • gemarineerde speklap
          • gemarineerde biefstukspies

          € 11,60 / pessoa

          pessoa
        • BBQ Kids §

          • gegaarde kipburger
          • barbecueworst
          • kinderspies

          € 4,50 / pessoa

          pessoa
        • Steelpanpakket A §

          • shoarmareepjes
          • gyrosreepjes
          • kip kebabreepjes
          • kalkoenreepjes (tandoori)
          U krijgt circa 400 gram vlees per persoon.

          € 8,50 / pessoa

          pessoa
        • Steelpanpakket B §

          • Gemarineerde biefreepjes
          • gyrosreepjes
          • kip tex-mex reepjes
          • kippendijenreepjes
          U krijgt circa 400 gram vlees per persoon.

          € 9,50 / pessoa

          pessoa
        • Complete aanvulling BBQ §

          Let op: voor levering op vrijdag en zaterdag te bestellen tot en met donderdag 18:00 uur
          • huzarensalade (100 gram)
          • 2 soorten rauwkostsalade (150 gram)
          • fruitsalade mogelijk als extra optie (meerprijs)
          • afbakstokbrood
          • kruidenboter
          • cocktailsaus
          • zigeunersaus
          • knoflooksaus

          € 8,50 / pessoa

          pessoa
      • vegetariana §


        • Barbecuepakket vegetarisch §

          • vegetarische hamburger
          • vegetarische shaslick
          • vegetarische groenteschijf

          € 3,95 / pessoa

          pessoa
        • Vega shaslick §

          Spies met heerlijk gekruid vlees, ui, spek en paprika.

          € 1,50 / peça

          peça
        • Vega hamburger §

          Een heerlijke vegetarische hamburger voor op de barbecue.

          € 1,25 / peça

          peça
        • Vega groenteburger §

          De vegetariër hoeft zeker niet alleen maar stokbrood te eten op een barbecue. Deze groenteburger is heerlijk!

          € 1,25 / peça

          peça
        • Vega champignonburger §

          Champignonburger voor op de barbecue. Lekker gemarineerd.

          € 1,50 / peça

          peça
        • Gevulde Portobello §

          Speciaal voor de vegetariër, gevulde champignon voor de barbecue.

          € 3,50 / peça

          peça
        • Courgette sleetje §

          Gezond recept voor de barbecue. Simpel, snel en verrassend lekker.

          € 2,50 / peça

          peça
      • churrasco §


        • Barbecuehamburger §

          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue.

          € 1,90 / peça

          peça
        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 1,60 / peça

          peça
        • Biefspies §

          Een spies met malse stukjes biefstuk.

          € 2,95 / peça

          peça
        • Bistro varkenshaaslapje §

          Heerlijk mals bistro gekruid varkenshaaslapje.

          € 2,50 / peça

          peça
        • Gebraden sparerib §

          Spareribs behoren tot het populairste barbecuevlees wereldwijd. Het vlees van spareribs is mals en sappig, en aan elke spare rib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten.

          € 3,50 / peça

          peça
        • Gegaarde drumstick §

          Kant en klare lekker gekruide drumsticks.

          € 1,45 / peça

          peça
        • Gegaarde grillburger §

          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue.

          € 1,85 / peça

          peça
        • Gemarineerd speklapje §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1,60 / peça

          peça
        • Gemarineerde biefstuk §

          Malse biefstuk in een heerlijke marinade.

          € 3,35 / peça

          peça
        • Gemarineerde entrecôte §

          Dungesneden entrecôte in een heerlijke marinade.

          € 4,75 / peça

          peça
        • Gemarineerde kalkoenschnitzel §

          Heerlijke smaakvolle schnitzel van kalkoen voor op de grill.

          € 1,95 / peça

          peça
        • Gemarineerde kipfilet §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 2,10 / peça

          peça
        • Gemarineerde lamsrack §

          Supermals vlees in een heerlijke marinade. Ideaal voor de barbecue.

          € 3,69 / peça

          peça
        • Gemarineerde runderschnitzel §

          Een schnitzel kan ook prima bereid worden op de barbecue.

          € 3,19 / peça

          peça
        • Gemarineerde varkenssteak §

          Heerlijke gemarineerde minute-steak. Ideaal voor op de barbecue.

          € 2,45 / peça

          peça
        • Globespies §

          Een spies met kleine gehaktballetjes.

          € 1,50 / peça

          peça
        • Haas op stok §

          Varkenshaas op stok is een spies met gemarineerde varkenshaas omwikkeld met ontbijtspek.

          € 2,75 / peça

          peça
        • Kinderspies §

          Een heerlijke spies voor de barbecue, speciaal voor de kleintjes.

          € 1,35 / peça

          peça
        • Kip Hawaïspies §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 2,75 / peça

          peça
        • Kip shaslick §

          Heerlijke shaslick spies.

          € 2,75 / peça

          peça
        • Kippendijenspies §

          Een spies met heerlijk malse stukjes kipdij.

          € 1,95 / peça

          peça
        • Kipsatéspies §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 2,10 / peça

          peça
        • Lamsspies gemarineerd §

          Een spies met heerlijk zacht lamsvlees.

          € 3,99 / peça

          peça
        • Procureurlap gemarineerd §

          Deze malse procureurlapjes worden gesneden van de varkensprocureur (hals/schouder) en daarna gekruid. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,70 / peça

          peça
        • Scampispies §

          Heerlijke garnalen op een spies.

          € 2,95 / peça

          peça
        • Souvlaki lapje §

          Filetlapje gekruid met Griekse souvlaki kruiden.

          € 1,70 / peça

          peça
        • Varkens shaslick §

          Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui, spek en paprika.

          € 2,25 / peça

          peça
        • Varkensfilet gemarineerd §

          Heerlijk mals stukje varkensvlees, ideaal voor op de barbecue.

          € 1,80 / peça

          peça
        • Varkenshaasspies §

          Met de hand geregen en gesneden spies van varkenshaas.

          € 2,40 / peça

          peça
        • Varkenssatéspies §

          Varkenssatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,70 / peça

          peça
      • BBQ Traiteurspecials §


        • Picanha §

          Picanha is een spectaculair stuk vlees dat je zeker een keer gegeten moet hebben: staartstuk van de koe dat maar weinig nodig heeft en makkelijk te bereiden is.

          € 9,23 / 250 g

          grama
        • Rib-eye §

          Rib-eye is een dik, goed dooraderd en mooi rood stuk vlees. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 9,23 / 250 g

          grama
        • Entrecôte §

          Smaakvol stuk vlees voor op de barbecue. Lekker als steak maar zeker ook als groot vlees heerlijk om te grillen.

          € 8,63 / 250 g

          grama
        • Bavette §

          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Heerlijk om te grillen.

          € 8,99 / 250 g

          grama
        • Varkensprocureur (pulled pork) §

          Grote stukken vlees zoals procureur laten zich perfect garen op de barbecue.

          € 4,49 / 250 g

          grama
        • Kippendijen (pulled chicken) §

          Heerlijk malse kippendij voor op de grill.

          € 4,73 / 250 g

          grama
      • enfeite §


        • Fruitsalade §

          € 1,40 / pessoa

          pessoa
        • Pastasalade §

          € 1,40 / pessoa

          pessoa
        • Aardappelsalade §

          € 1,00 / pessoa

          pessoa
        • Satésaus §

          € 0,75 / pessoa

          pessoa
        • Stokbrood §

          € 1,90 / peça

          peça
        • Kruidenboter §

          € 1,80 / bandeja

          bandeja
      • acessórios para churrasco §


        • Gasbarbecue §

          Bij een bestelling van minimaal 15 personen kunt u gebruik maken van onze gasbarbecue. U betaalt alleen voor het gasverbruik.

          € 17,50 / peça

          peça
        • Reuze steelpan §

          Bij een bestelling van minimaal 15 personen kunt u gebruik maken van onze reuze steelpan. U betaalt alleen voor het gasverbruik.

          € 17,50 / peça

          peça
        • Borden en bestek vuil retour §

          Wij doen de afwas voor u.
          • porseleinen borden
          • metalen bestek
          • inclusief servetten

          € 1,10 / pessoa

          pessoa
        • Borden en bestek schoon retour §

          Moet schoon retour!
          • porseleinen borden
          • metalen bestek
          • inclusief servetten

          € 0,90 / pessoa

          pessoa
        • Schoonmaakservice Barbecue §

          Bestel onze schoonmaakservice erbij en wij maken de gehuurde barbecue voor u schoon!

          € 15,00 / peça

          peça
      • Hapjespan §

        De party-/hapjespan sluit u aan op netstroom om de inhoud op te warmen. Zo heeft u in een handomdraai de lekkerste warme hapjes op tafel.


        • Hapjespan 60 hapjes §

          • spareribs
          • snackbal
          • tv-boutje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 34,50 / peça

          peça
        • Hapjespan 90 hapjes §

          • spareribs
          • snackbal
          • tv-boutje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 45,00 / peça

          peça
        • Hapjespan 60 hapjes zonder bot §

          • Spaans frikandelletje
          • snackbal
          • kipknotsje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 34,50 / peça

          peça
        • Hapjespan 90 hapjes zonder bot §

          • Spaans frikandelletje
          • snackbal
          • kipknotsje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 45,00 / peça

          peça
      • carne de vaca §

        disponível na: 1 - 31 dezembro

        • Haasbiefstuk §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.

          € 7,79 / 100 g

          grama
        • Kogelbiefstuk §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 4,39 / 100 g

          grama
        • Runderentrecôte §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 3,89 / 100 g

          grama
        • Gemarineerde entrecôte §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Malse biefstuk met een klein randje vet, heerlijk gemarineerd.

          € 7,98 / 200 g

          grama
        • Rosbief §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 13,96 / 400 g

          grama
        • Ossenstaart §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 7,96 / 400 g

          grama
        • Schenkel §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Schenkels worden gebruikt in stoofschotels en bouillon. Schenkel is de benaming voor een vleesproduct afkomstig van de poot van runderen en andere viervoetige dieren. Schenkels worden horizontaal uitgesneden en bestaan uit een vleesdeel en een mergdeel.

          € 5,07 / 300 g

          grama
        • Picanha §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Botermals stuk staartstuk / rosbief met een vetlaag.

          € 18,46 / 500 g

          grama
        • Rib-eye §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 14,77 / 400 g

          grama
        • Bavette §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Het heeft een lange en grove draad. De bavette is botermals en wordt gebruikt in de lekkerste gerechten.

          € 3,60 / 100 g

          grama
        • Côte de boeuf §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Botermals Nederlands rundvlees, 32 dagen gerijpt in onze rijpingskast.

          € 40,37 / ±1.350 g

          peça
      • vitela §

        disponível na: 1 - 31 dezembro

        • Kalfsoester §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Kalfsoester is in feite de biefstuk van het kalf. De kalfsoester komt uit het spierstuk, bevat weinig tot geen bindweefsel en heeft een zeer fijne vleesdraad. Een heerlijk mals stukje vlees van superieure kwaliteit.

          € 4,99 / 100 g

          grama
        • Kalfsschnitzel §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 4,99 / 100 g

          grama
        • Kalfsfricandeau §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Fricandeau is, net als kalfsoesters en schnitzels, gesneden van het lendestuk (dikke lende).

          € 3,99 / 100 g

          grama
        • Kalfsschenkel (ossobuco) §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Kalfsschenkel bestaat uit bindweefsel rijk soepvlees en een bot dat het mergpijpje wordt genoemd. Het been en de merg zijn verantwoordelijk voor de rijke smaak van dit product. Deze geur- en smaakstoffen komen vrij na langdurig trekken of koken. Schenkel kan ook worden gebruikt voor stoofschotels. In de Italiaanse keuken wordt van de kalfs-achterschenkel Ossobucco gemaakt. Bij het bereiden van Ossobucco is het raadzaam om het vetrandje in te snijden. Dan trekt het vlees niet krom.

          € 4,98 / 200 g

          grama
        • Kalfspoulet §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Poulet is zeer mager, waardoor de blokjes niet alleen geschikt zijn voor een mooie bouillon, maar ook voor goulash, ragouts, kroketten, bitterballen en in ovenschotels. Alleen kalfspoulet en de fricandeaudelen zijn geschikt voor fondue en gourmet.

          € 2,75 / 100 g

          grama
        • Kalfsentrecôte §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Kalfsentrecôte is gesneden van de dunne lende. Kalfsentrecôte is malser dan runderentrecôte. Het vlees heeft een subtiele smaak en is bleekroze van kleur.

          € 4,88 / 150 g

          grama
      • carne de carneiro §

        disponível na: 1 - 31 dezembro

        • Lamsfilet §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Dit is het magere stukje vlees uit de rug van het lam. Dit stukje vlees is zonder vet en te bereiden als biefstuk.

          € 4,00 / 100 g

          grama
        • Lamsrack §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 3,69 / peça

          peça
        • Lamskotelet §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Lamskotelet is dik en mals en bevat een mooie vetrand die wegsmelt tijdens het bakken en veel smaak geeft.

          € 2,25 / 100 g

          grama
        • Lamsbout met been §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Door het bot is het vlees veel smakelijker en sappiger. Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst.

          € 44,85 / 1.500 g

          grama
      • carne de porco §

        disponível na: 1 - 31 dezembro

        • Varkensfilet aan een stuk §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Een klassieker. Varkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z'n geheel te braden in de pan of oven.

          € 1,99 / 100 g

          grama
        • Varkenshaas §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 2,49 / 100 g

          grama
        • Varkensoester §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Varkensoester is gesneden van de achterham. Een varkensoester is klein, maar fijn. Wentel het vlees voor het bakken door de bloem. Dit voorkomt uitdroging en levert een smakelijke gebonden jus op.

          € 1,99 / 100 g

          grama
      • Diverse §

        disponível na: 1 - 31 dezembro

        • Carpaccio §

          disponível na: 1 - 31 dezembro

          € 5,40 / ±80 g

          porção
        • Gebraden kalfsfricandeau §

          disponível na: 1 - 31 dezembro

          € 3,99 / 100 g

          grama
        • Gerookte kipfilet §

          disponível na: 1 - 31 dezembro

          € 2,29 / 100 g

          grama
      • aves domésticas §

        disponível na: 22 - 24 dezembro

        • Tamme eendenborstfilet de canette §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          De eendenborst is de laatste jaren een steeds populairder stukje vlees. Het heeft een verfijnde smaak. Bak de filet niet te lang want dan wordt het vlees droog en stug en verliest dan een belangrijk deel van de smaak.

          € 32,25 / ±1.500 g

          peça
        • Tamme eendenfilet per 2 stuks §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Hoe jonger de eend, des te zachter en fijner het vlees. Bijzonder lekkere smaak.

          € 3,99 / 100 g

          grama
        • Eendenvet §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Ideaal om bijvoorbeeld groenten in te bakken. Het geeft niet alleen een subtiele smaak af, het rookpunt is een stuk hoger dan olie of boter. Perfect voor het braden, bakken en schroeien.

          € 19,90 / ±1 litro

          lata
        • Gerookte eendenborstfilet §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Zorgvuldig gaargerookte eendenborst.

          € 6,75 / 100 g

          grama
        • Fazant haan panklaar §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Het vlees van de fazant is erg mals en zeer fijn van structuur.

          € 24,90 / peça

          peça
        • Fazantborstfilet §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Een stukje wild doet het altijd goed in een feestmenu. Heerlijk malse fazantfilet met een lekkere wildsmaak.

          € 5,45 / 100 g

          x 100 g
        • Fazantbout §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Fazant bereiden is niet heel ingewikkeld en de smaak is fantastisch! De fazant is een typische grondvogel en wordt in het wild geschoten.

          € 1,81 / 70 g

          x 70 g
        • Parelhoen heel panklaar §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Parelhoen is eenvoudig te bereiden en heeft een heerlijke smaak.

          € 18,50 / quilo

          quilo
        • Parelhoenfilet supreme met vleugel §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Uiterst mals en mager pluimveevlees van de parelhoenborst, zonder vel en been.

          € 3,75 / 100 g

          grama
      • peru §

        disponível na: 22 - 24 dezembro

      • veados §

        disponível na: 22 - 24 dezembro

        • Reefilet gevliesd §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          De reerugfilet is eigenlijk de dunne lende van het ree. Het zit boven op de rug aan weerszijde van de wervels. Het vlees is botermals en snel klaar.

          € 11,95 / 100 g

          grama
        • Reebiefstuk §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Het vlees van het ree is mager, fijn van structuur en delicaat van smaak.

          € 8,09 / ±90 g

          peça
        • Reepoulet §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Heerlijk vlees voor een stoofpotje van wild.

          € 4,29 / 100 g

          grama
      • cervo §

        disponível na: 22 - 24 dezembro

        • Hertenrugfilet gevliesd §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Hertenrugfilet wordt gesneden uit de rug. Het is snel te bereiden en is bijzonder fijn van smaak. Heerlijk rosé uit de oven of kort gebakken.

          € 8,45 / 100 g

          grama
        • Hertenbiefstuk §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Hertenbiefstuk is het meest bekende en meest gegeten stukje hertenvlees. Het wordt gesneden van de bovenbil, het spierstuk of de dikke lende.
        • Hertenpoulet §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Heerlijk wildvlees voor een stoofpotje.

          € 36,90 / ±1,0 kg

          peça
        • Hertenrack §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Heerlijke zachte hertenrack met een traditionele smaak.

          € 7,99 / 100 g

          grama
      • suíno §

        disponível na: 22 - 24 dezembro

        • Wild zwijnfilet gevliesd §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Wild zwijnfilet is vlees met een zeer eigen, vrij sterke smaak.

          € 6,99 / 100 g

          grama
        • Wild zwijnbiefstuk §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Wildzwijn biefstuk is lekker. Het vlees bevat in tegenstelling tot 'gewoon' varkensvlees weinig verzadigd vet en past goed in een cholesterolverlagende eetstijl.

          € 7,49 / 100 g

        • Wild zwijnpoulet §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Ideaal vlees voor een wildstoofschotel.

          € 3,49 / 100 g

          grama
      • lebre §

        disponível na: 22 - 24 dezembro

        • Hazenrugfilet §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Hazenrugfilet is het mooiste gedeelte van de haas, is donkerrood van kleur en heeft een eigen karakteristieke smaak.

          € 8,39 / ±120 g

          peça
        • Hazenbout §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Heerlijk vlees van de haas.

          € 10,36 / ±400 g

          peça
        • Hazenrug §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Echte wilde hazenrug.

          € 28,70 / ±700 g

          peça
      • coelho §

        disponível na: 22 - 24 dezembro

        • Tam Hollands konijn §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Het vlees van een tam konijn is malser dan dat van een wild konijn. Konijnenvlees is rijk aan vitamine B12, eiwitten en is een goede bron van ijzer.

          € 37,60 / ±1,6 kg

          peça
        • Tamme konijnenbout §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Konijnenbout is stevig van structuur en heeft een sterke smaak. Het vlees van een tam konijn is malser dan dat van een wild konijn.

          € 5,38 / 250 g

          x 250 g
        • Tam Hollands konijn in delen op schaal §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Tam konijn in stukken verdeeld.

          € 2,65 / 100 g

          grama
        • Tamme konijnenrug §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Een tam konijn heeft een forse brede rug, het vlees is lichtroze en bijzonder smaakvol.

          € 3,49 / 100 g

          grama
      • Overig §

        disponível na: 22 - 24 dezembro

        • Wildpoulet §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Heerlijk wildvlees voor een stoofpotje.

          € 32,50 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Wild-trio §

          disponível na: 22 - 24 dezembro
          Trio tournedos hert, haas en wildzwijn.

          € 6,99 / 100 g

          grama
      • Kant en klaar §

        disponível na: 1 - 31 dezembro

        • Hachee §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Hachee is een traditioneel stoofgerecht op basis van blokjes vlees, vis of gevogelte, en groenten.
        • Kipragout §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Kipragout is gemaakt van magere, gekookte kipfilet in een zachte champignonroomsaus.
        • Hazenpeper §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Hazenpeper is typisch een gerecht voor liefhebbers van wild, want hierin proef je de wildsmaak extra goed.

          € 39,50 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Aardappelgratin §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Een typisch winters bijgerecht. Een heerlijke en gezonde aardappelgratin.

          € 4,50 / ±400 g

          porção
        • Kalfsragout §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Ambachtelijke kalfsragout. Heerlijk bij de warme maaltijd of gecombineerd met een pasteitje.
        • Reepeper §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Heerlijke wildmaaltijd met blokjes gesneden reevlees en spekblokjes.

          € 39,90 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Rundvleesragout §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
        • Tamme konijnenbouten in jus gegaard §

          disponível na: 1 - 31 dezembro
          Dit is een typisch Limburgs recept en smaakt overheerlijk.

          € 4,95 / peça

          peça
      • Ovenschaaltjes §

        disponível na: 1 - 31 dezembro

        • Biefstuk pannetje §

          disponível na: 1 - 31 dezembro

          € 6,98 / ±175 g

          peça
        • Kipdij spek/ honing/ ketjap §

          disponível na: 1 - 31 dezembro

          € 3,41 / ±175 g

          peça
        • Varkenshaas Champignonsaus §

          disponível na: 1 - 31 dezembro

          € 4,29 / ±175 g

          peça
        • Varkenshaas Mediterraan §

          disponível na: 1 - 31 dezembro

          € 4,29 / ±175 g

          peça
      • Salades groenteman §


        • Waldorfsalade §

          Spitskool, appel, rozijnen, ananas, mandarijn, walnoten en dressing.

          € 6,62 / ±350 g

          bandeja
        • Tomaat/ mozzarella salade §

          Snoeptomaatjes, bieslook en mozzarella dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          bandeja
        • Salade speciaal §

          Witte kool, paprika, prei, wortel en dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          bandeja
        • Slanksalade §

          Spitskool, druiven, bleekselderij, wortel, ananas en dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          bandeja
        • Fruitsalade §

          Een tropische verrassing: ananas, verschillende soorten meloen, kiwi, aardbeien, eigenlijk te veel om op te noemen.

          € 5,92 / ±350 g

          bandeja
        • Huzarensalade §

          Een huzarensalade is een salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel, augurk en soms ui.

          € 4,38 / ±350 g

          bandeja
        • Tonijn/ appel salade §

          Tonijn, appel, bosui, wortel en dressing.

          € 7,88 / ±350 g

          bandeja
        • Pastasalade met kip §

          Heerlijke koude pastasalade met malse kipstukjes.

          € 5,92 / ±350 g

          bandeja
        • Humorsalade §

          Spitskool, wortel, rode ui, bieslook en dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          bandeja
      • salada de prato §

        Voor onze saladeschotels adviseren wij als hapje circa 200 gram per persoon, als maaltijd circa 350 gram per persoon.