Cargando...
    • Middenweg 52, Stadsdeel Oost en Watergraafsmeer, 1097 BR Amsterdam
    • Middenweg 52, Stadsdeel Oost en Watergraafsmeer, 1097 BR Amsterdam
      lunes 22-09-2025:08:30-18:00martes 23-09-2025:08:30-18:00
      miércoles 24-09-2025:08:30-18:00jueves 25-09-2025:08:30-18:00
      viernes 26-09-2025:08:30-18:00sábado 27-09-2025:08:00-17:00
      domingo 28-09-2025:cerradolunes 29-09-2025:08:30-18:00
      martes 30-09-2025:08:30-18:00miércoles 01-10-2025:08:30-18:00
      jueves 02-10-2025:08:30-18:00viernes 03-10-2025:08:30-18:00
      sábado 04-10-2025:08:00-17:00domingo 05-10-2025:cerrado
    • Middenweg 52, Stadsdeel Oost en Watergraafsmeer, 1097 BR Amsterdam
      lunes 22-09-2025:09:00-17:45martes 23-09-2025:09:00-17:45
      miércoles 24-09-2025:09:00-17:45jueves 25-09-2025:09:00-17:45
      viernes 26-09-2025:09:00-17:45sábado 27-09-2025:09:00-16:45
      domingo 28-09-2025:lunes 29-09-2025:09:00-17:45
      martes 30-09-2025:09:00-17:45miércoles 01-10-2025:09:00-17:45
      jueves 02-10-2025:09:00-17:45viernes 03-10-2025:09:00-17:45
      sábado 04-10-2025:09:00-16:45domingo 05-10-2025:
      • recogida
        • débito online
    • Se puede solicitar información nutricional y sobre alérgenos por teléfono durante el horario de apertura via +31 20 752 6733

      • Visschotels §


        • Visschotel Volendam §

          • zalmsalade
          • gerookte paling
          • gerookte zalm
          • gerookte makreel
          • krabsalade
          • warm gerookte zalm
          • krab chunks
          • Hollandse garnalen
          Verkrijgbaar in 3-5 en 6-8 persoons.

          € 55,00 / 5 personas

        • Visschotel Volendam de Luxe §

          • zalmsalade
          • krabsalade
          • paling
          • gerookte zalm
          • gerookte makreel
          • rivierkreeftenvlees
          • Hollandse garnalen
          • gerookte heilbot
          • gerookte forel
          • warm gerookte zalm
          • cocktailgarnalen knoflook
          • cocktailsaus
          Verkrijgbaar in 8-10 en 10-12 persoons.

          € 90,00 / 10 personas

        • Luxe hapjesschotel §

          • tonijntataki
          • gamba's knoflook
          • zalmwrap
          • cupje paling
          • cupje makreel
          • gevuld eitje
          • zalmtataki
          • haring

          € 45,00 / 48 piezas

        • Rondje Middenweg §

          • geroookte makreel
          • Hollandse garnalen
          • gerookte paling
          • gerookte zalm
          • cocktailsaus

          € 50,00 / pieza

          pieza
        • Haringschotel §

          Altijd vers van het mes! De schotel is verder prachtig opgemaakt en voorzien van uitjes en zuur.

          € 3,30 / pieza

          pieza
        • Gebakken visschotel §

          Gezond snacken. Schotel met heerlijke koude gebakken vis en bijpassende sauzen.

          € 35,00 / pieza

          pieza
        • Tatakischotel §

          Tatakischotel met licht gegrilde tonijn en zalm met diverse dips.

          € 49,50 / pieza

          pieza
        • Gourmet/ fondue visschotel §

          Samen aan tafel verrassende stukjes vis bereiden.

          € 15,95 / persona

          persona
        • Zalmschotel groot §

          Prachtig opgemaakt en uiteraard volgens eigen recept. Ideaal voor de feestdagen bij een warm stokbroodje.

          € 29,50 / pieza

          pieza
        • Luxe koude hapjesschotel §

          • Tonijntataki
          • Zalmtataki
          • Dumplings garnalen
          • Gamba’s in knoflook
          • Warme gerookte zalm
          • Zalmwrap

          € 50,00 / pieza

          pieza
        • Rondje Middenweg de Luxe §

          • Zalmslaatje
          • Paling
          • Gerookte zalm
          • Hollandse garnalen
          • Gerookte makreel

          € 60,00 / pieza

          pieza
        • Warme hapjesschotel §

          • dumplings
          • zalm piri piri
          • gamba’s knoflook
          • torpedogarnalen
          • kibbeling

          Even 10 minuten opwarmen op 175 graden. Wordt geserveerd op een ovenschotel.

          € 30,00 / pieza

          pieza
      • Onze Visspecials §


        • Zalmtataki §

          Heerlijk verse, licht gegrilde, zalmsashimi.

          € 6,95 / pieza

          pieza
        • Tonijntataki §

          Licht gegrilde sashimi van tonijn.

          € 7,95 / pieza

          pieza
        • Tatakiduo §

          Een combi van tonijn- en zalmtataki

          € 18,75 / pieza

          pieza
        • Zalmwrap §

          Heerlijke verse gerookte zalm in een wrap. Zó lekker....

          € 5,50 / pieza

          pieza
        • Zalmslaatje klein §

          Ambachtelijk zalmslaatje voor één persoon.

          € 3,75 / pieza

          pieza
        • Zalmslaatje luxe §

          Een kant-en-klare zalmsalade voor op brood of tijdens de borrel.

          € 7,95 / pieza

          pieza
        • Mini visschotel §

          • zalmsalade
          • gerookte paling
          • gerookte zalm
          • gerookte makreel
          • Hollandse garnalen

          € 32,50 / pieza

          pieza
        • Vistrio de Luxe §

          Trio van gerookte paling, gerookte zalm en Hollandse garnalen. Verkrijgbaar in klein en groot.

          € 7,95 / pieza

        • Volendammertje §

          Een cocktail van krabsalade, rode zalm, Hollandse garnalen, cocktailgarnalen met een toefje cocktailsaus.

          € 4,50 / pieza

          pieza
        • Dumpling gyoza §

          Deegpakketjes gevuld met gekruide gamba's.

          € 5,95 / pieza

          pieza
        • Zalmcarpaccio §

          € 4,95 / bandeja

          bandeja
        • Gestoomde dumplings §

          Deegpakketjes gevuld met gekruide vis.

          € 5,95 / pieza

          pieza
      • peces de agua salada §


        • Haring §

          Haring is een vette vis die rijk is aan omega 3-vetzuren. Een perfecte heeft vrij blank vlees. De geur is fris en zilt, de rijping bepaalt het belangrijkste kenmerk: de smaak. Haring kun je naast puur, ook heel goed verwerken in recepten.

          € 3,30 / pieza

        • Dorade schoongemaakt met kop §

          Dorade, ook wel bekend als zeebrasem, is een perfecte vis om te bereiden op een warme zomerse dag, omdat je er weinig werk aan hebt. Qua smaak en vleesstructuur is de wilde dorade de beste. Vraag de visspecialist om de ingewanden te verwijderen en de vis te ontschubben. Snijd met een scherp mes wat inkepingen in de huid van de dorade. Besprenkel de vis met wat olijfolie en voeg naar smaak zout en zwarte peper toe. Gaar de dorade op laag vuur ongeveer twintig minuten.

          € 8,50 / ±500 g

          pieza
        • Doradefilet §

          Dorade, ook wel bekend als zeebrasem, is een perfecte vis om te bereiden op een warme zomerse dag, omdat je er weinig werk aan hebt. Qua smaak en vleesstructuur is de wilde dorade de beste. Vraag de visspecialist om de ingewanden te verwijderen en de vis te ontschubben. Snijd met een scherp mes wat inkepingen in de huid van de dorade. Besprenkel de vis met wat olijfolie en voeg naar smaak zout en zwarte peper toe. Gaar de dorade op laag vuur ongeveer twintig minuten.

          € 6,80 / 200 g

          gramo
        • Heilbot moot §

          Er zijn meerdere soorten heilbot te verkrijgen. De vis wordt, omdat hij zo groot van formaat is, meestal in moten of filets verkocht.

          € 7,00 / 200 g

          gramo
        • Kabeljauwfilet §

          Kabeljauw is een populaire vis met wit, stevig vlees en weinig graten. Het is een veelzijdige vis die op veel verschillende manieren kan worden bereid, onder andere door te bakken in de pan, te roosteren en te pocheren. Kabeljauw is arm aan verzadigde vetten, rijk aan omega3 en een uitstekende bron van vitaminen en mineralen.

          € 7,50 / 200 g

          gramo
        • Makreel §

          Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur. De makreel kan goed gegrild of gebakken worden en wordt vaak gerookt verkocht. Door het hoge vetgehalte combineert makreel goed met iets zuurs: wijn, azijn, mierikswortel of mosterd.

          € 2,60 / 200 g

          gramo
        • Rogvleugel §

          Voor velen een niet alledaags recept, maar als je het eenmaal gemaakt hebt zul je het niet snel vergeten. Koop je rogvleugel vers en bereid een heerlijke vismaaltijd.

          € 5,20 / 200 g

          gramo
        • Roodbaarsfilet §

          Het vlees van de roodbaars is smakelijk en matig vet. De roodbaars kan goed worden gebakken of gerookt.

          € 7,60 / 200 g

          gramo
        • Schol §

          Schol is een magere vissoort met een vrij neutrale smaak. Kleine schollen worden vaak panklaar verkocht, van grotere schollen koopt men meestal filets. Deze filets zijn het lekkerst wanneer ze gepaneerd en gefrituurd worden. Hele schol kan het beste gegrild of gebakken worden.

          € 2,70 / 200 g

          gramo
        • Scholfilet §

          Schol is een magere vissoort met een vrij neutrale smaak. Kleine schollen worden vaak panklaar verkocht, van grotere schollen koopt men meestal filets. Deze filets zijn het lekkerst wanneer ze gepaneerd en gefrituurd worden.

          € 7,50 / 200 g

          gramo
        • Sliptong §

          Tong is een ware delicatesse. De smaak is niet typisch vissig en lijkt op die van garnalen. Tong kan op verschillende manieren bereid worden: bakken, grillen, stomen en stoven. Voor de bereiding moet de tong ontveld worden.

          € 7,60 / 200 g

          gramo
        • Tong groot/middel §

          Een Tong groot-middel is een tong die tussen de 400 en 500 gram weegt. De tong heeft een verfijnde smaak en is ideaal voor het bakken in roomboter.

          € 20,00 / ±350 g

          pieza
        • Tong klein/middel §

          Tong is een ware delicatesse. De smaak is niet typisch vissig en lijkt op die van garnalen. Tong kan op verschillende manieren bereid worden: bakken, grillen, stomen en stoven. Voor de bereiding moet de tong ontveld worden.

          € 13,50 / ±250 g

          pieza
        • Tonijn §

          Het is een zeer gewaardeerde vissoort met stevig vlees. Bij een te lange bereidingstijd wordt de tonijn te droog. Tonijn is geschikt om mee te grillen en bakken.

          € 13,00 / 200 g

          gramo
        • Wilde zalmfilet §

          Onze wilde rode zalm, komt rechtstreeks uit de nog relatief schone wateren van Alaska.

          € 9,20 / 200 g

          gramo
        • Zalmfilet Noors §

          Noorse zalm is een van de populairste vissen in Europa. Het is een zeer veelzijdige vis die gegrild, gebakken, gestoomd en gerookt kan worden.

          € 8,40 / 200 g

          gramo
        • Zeebaars schoongemaakt met kop §

          Zeebaars wordt steeds meer te koop aangeboden. Vooral in de horeca komt de vis vaker op de menukaart voor. De smaak is zoetig en mild met een fijne structuur. Zeebaars kan op vele manieren bereid worden. Vermijd bij het koken liever het gebruik van krachtige aroma's. Het vel is altijd lekker, laat dat dus aan de vis zitten.

          € 8,95 / ±500 g

          pieza
        • Zeebaarsfilet §

          Zeebaars wordt steeds meer te koop aangeboden. Vooral in de horeca komt de vis vaker op de menukaart voor. De smaak is zoetig en mild met een fijne structuur. Zeebaars kan op vele manieren bereid worden. Vermijd bij het koken liever het gebruik van krachtige aroma's. Het vel is altijd lekker, laat dat dus aan de vis zitten.

          € 7,60 / 200 g

          gramo
        • Zeeduivel §

          De smaak van de zeeduivel is heel verfijnd en vergelijkbaar met die van de kreeft. Het vlees is roomwit met een oranje-achtige gloed, glanzend, stevig en zoetig van smaak. Voor de bereiding moet het sterke vlies dat om het visvlees zit, verwijderd worden. Zeeduivel kan gestoofd, gestoomd, gebakken of gegrild worden. Als de kop nog aanwezig is, kan hiervan soep worden getrokken.

          € 8,40 / 200 g

          gramo
        • Zeeduivelfilet §

          De smaak van de zeeduivel is heel verfijnd en vergelijkbaar met die van de kreeft. Het vlees is roomwit met een oranje-achtige gloed, glanzend, stevig en zoetig van smaak.

          € 10,00 / 200 g

          gramo
        • Zeewolffilet §

          Het is een uitstekende vis met een heel eigen smaak. Doordat zeewolf stevig vlees heeft zijn veel bereidingswijzen mogelijk: bakken, stomen, stoven, grillen en barbecuen. Aan de huidzijde kan een wit, stug vlies zitten dat taai kan zijn en dus verwijderd moet worden.

          € 7,60 / 200 g

          gramo
        • Zwaardvis §

          De structuur van zwaardvis is stevig en de smaak heeft iets weg van kalfsvlees. De vis kan gegrild of gebakken worden. In Portugal wordt de zwaardvis ook gerookt.

          € 7,60 / 200 g

          gramo
      • peces de agua dulce §


        • Forel §

          In Nederland is forel eigenlijk een visje dat niet zo vaak gegeten wordt. En het is zo lekker! En het is ook nog eens heel gemakkelijk en supersnel klaar te maken.

          € 3,95 / pieza

          pieza
      • pescado congelado §


        • Easy peel garnalen §

          Ingevroren Black Tiger garnalen zonder kop.

          € 7,70 / 250 g

          gramo
        • Escargots §

          Een delicatesse als voor- of tussengerecht, zonder schoonmaken of voorbereiding. De escargots kunnen direct met schaal in de oven. Met knoflookboter en stokbrood erbij heeft u in een handomdraai een culinair hoogstandje.

          € 5,95 / bandeja

          bandeja
        • Fruits de mer §

          Verschillende soorten diepvriesvis.

          € 4,25 / 250 g

          gramo
        • Gamba white 20/30 §

          Diepvriesgamba's per kilozak verpakt.

          € 10,50 / 250 g

          gramo
        • Heilbot gerookt §

          Heilbot zijde gerookt ongesneden.

          € 18,75 / 250 g

          gramo
        • Inktvis vuil §

          Kleine inktvis, vers ingevroren.

          € 14,50 / ±1,0 kg

          caja
        • Inktvistubes §

          Vers ingevroren inktvis.

          € 3,13 / 250 g

          gramo
        • Pangafilet §

          Pangasius is een straalvinnige vis uit de familie van de meerval. De vis wordt tot 130 centimeter lang en heeft donkergrijze tot zwarte vinnen.

          € 3,50 / 250 g

          gramo
        • Sardines §

          Zak met zo vers mogelijk ingevroren sardines zodat er geen smaak verloren gaat. Een zak bevat 1 kilo.

          € 8,50 / saco

          saco
        • Tijgergarnalen 6/8 §

          Garnalen hebben een subtiele zeesmaak die goed past bij diverse kruiden en sauzen.

          € 14,15 / 250 g

          gramo
        • Tijgergarnalen gepeld §

          Garnalen hebben een subtiele zeesmaak die goed past bij diverse kruiden en sauzen.

          € 7,20 / 250 g

          gramo
        • Zwaardvis §

          Zwaardvisfilet zonder huid, diepvries.

          € 9,50 / 250 g

          gramo
      • pescado frito §


        • Kibbeling van kabeljauw §

          Kibbeling is een snack die bestaat uit stukken gesneden vis die in een beslag worden gedompeld en daarna gebakken.

          € 3,25 / 100 g

        • Lekkerbek (heek) §

          De lekkerbek is een heel toepasselijke naam voor deze vis die zich voedt met garnalen, een delicatesse uit de zee.

          € 4,50 / pieza

        • Lekkerbek (kabeljauw) §

          De lekkerbek is een heel toepasselijke naam voor deze vis die zich voedt met garnalen, een delicatesse uit de zee.

          € 2,95 / 100 g

          x 100 g
        • Gebakken inktvisringen §

          Heerlijke inktvisringen in een krokant jasje.

          € 2,50 / 100 g

          x 100 g
        • Gebakken mosselen §

          Verse mosselen die meteen na het koken gepaneerd en gebakken worden met een krokant korstje als gevolg.

          € 2,50 / 100 g

          x 100 g
        • Gebakken gamba's §

          Lekker met tacosaus.

          € 2,85 / 100 g

          x 100 g
        • Torpedogarnalen §

          Heerlijke gepaneerde garnalen.

          € 1,20 / pieza

          pieza
        • Visfriet §

          Visfriet wordt gemaakt van gemalen wijting. Deze wordt licht gekruid en in een krokant jasje gestopt.

          € 1,90 / 100 g

          x 100 g
        • Bokking §

          Speciale gebakken haring.

          € 2,50 / pieza

          pieza
        • Gebakken schar §

          Schar is een magere en smakelijke vis waarvan de smaak overeenkomt met tong.

          € 1,20 / 100 g

          x 100 g
        • Gebakken schol §

          Heerlijk krokant gebakken scholletje.

          € 1,70 / 100 g

          x 100 g
        • Gebakken scholfilet §

          Gebakken scholfilet, niets is zo lekker als een gebakken scholletje.

          € 3,80 / 100 g

          x 100 g
        • Garnalenkroket §

          Een lekkere visvulling in een krokant jasje.

          € 2,00 / pieza

          pieza
        • Viskroket §

          Lekkere huisgemaakte viskroket.

          € 1,75 / pieza

          pieza
        • Viskoek §

          Heerlijk gekruide en goed gevulde viskoek.

          € 1,75 / pieza

      • Fish and Chips §


        • Kibbelingmenu §

          Kibbeling met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze.

          € 9,50 / pieza

          pieza
        • Lekkerbekmenu (heek) §

          Lekkerbekmenu van heek met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze.

          € 8,00 / pieza

          pieza
        • Lekkerbekmenu (kabeljauw) §

          Lekkerbek van kabeljauw met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze.

          € 9,50 / pieza

          pieza
        • Mossel menu §

          Mosselen met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze.

          € 7,00 / pieza

          pieza
        • Bokkingmenu §

          Speciaal gebakken haring met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze.

          € 6,00 / pieza

          pieza
        • Gambamenu §

          Gamba's met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze.

          € 8,50 / pieza

          pieza
        • Inktvismenu §

          Inktvisringen met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze.

          € 7,50 / pieza

          pieza
        • Scharmenu §

          Gebakken schar met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze.

          € 7,00 / pieza

          pieza
        • Scholmenu §

          Gebakken schol met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze.

          € 8,50 / pieza

          pieza
        • Scholfiletmenu §

          Scholfilet met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze.

          € 9,50 / pieza

          pieza
        • Torpedogarnalenmenu §

          Torpedogarnalen (4 stuks) met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze.

          € 7,00 / pieza

          pieza
        • Visfrietmenu §

          Visfriet met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze.

          € 6,50 / pieza

          pieza
        • Viskoekmenu §

          Viskoek met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze.

          € 7,00 / pieza

          pieza
        • Friet §

          Friet, frieten of patat is een gerecht van gefrituurde aardappelreepjes.

          € 3,00 / porción

          porción
      • pescado ahumado §


        • Gerookte palingfilet §

          Vers gerookte gefileerde paling, zonder huid en graat. Ideaal voor op toast, in salade of op broodje.

          € 11,00 / 100 g

          gramo
        • Gerookte makreelfilet §

          Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur. De makreel kan goed gegrild of gebakken worden en wordt vaak gerookt verkocht. Door het hoge vetgehalte combineert makreel goed met iets zuurs: wijn, azijn, mierikswortel of mosterd.

          € 3,40 / 100 g

          gramo
        • Gerookte makreel §

          Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur. De makreel kan goed gegrild of gebakken worden en wordt vaak gerookt verkocht. Door het hoge vetgehalte combineert makreel goed met iets zuurs: wijn, azijn, mierikswortel of mosterd.

          € 5,50 / pieza

          pieza
        • Gerookte zalmfilet Noors §

          Onze Noorse gerookte zalm is droog gezouten, ambachtelijk gerookt in eigen rokerij en heeft de unieke smaak van wilde zalm.

          € 6,50 / 100 g

          gramo
        • Gerookte zalmfilet Schots §

          Onze gerookte zalm is droog gezouten, ambachtelijk gerookt in eigen rokerij en heeft de unieke smaak van wilde zalm.

          € 6,50 / 100 g

          gramo
        • Gerookte zalmmoot §

          Ambachtelijk gerookte zalmmoot. Pure kwaliteit!

          € 5,80 / 100 g

          gramo
        • Gerookte zalmsnippers §

          Heerlijke stukjes gerookte zalm. Lekker en gemakkelijk om te gebruiken.

          € 3,95 / 100 g

          gramo
        • Gerookte wilde zalm §

          Het vlees van wilde zalm is half zacht, vettig en zeer smaakvol. Zalm is geschikt om te stoven, bakken of grillen.

          € 8,50 / 100 g

          gramo
        • Gerookte heilbotfilet §

          Vers gerookte heilbot.

          € 7,50 / 100 g

          gramo
        • Gerookte forelfilet §

          In Nederland is forel eigenlijk een visje dat niet zo vaak gegeten wordt. En het is zo lekker! En het is ook nog eens heel gemakkelijk en supersnel klaar te maken.

          € 3,90 / 100 g

          gramo
        • Gerookte makreel met peper §

          Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur. De makreel kan goed gegrild of gebakken worden en wordt vaak gerookt verkocht. Door het hoge vetgehalte combineert makreel goed met iets zuurs: wijn, azijn, mierikswortel of mosterd.

          € 2,40 / 100 g

          gramo
        • Gerookte spekbokkingfilet §

          Een koudgerookte haring. Bokking is geen aparte vissoort, maar een bewerkte gerookte culinaire variëteit van de haring. Tegenwoordig maakt men onderscheid tussen stoombokking (warmgerookt) en spekbokking (koudgerookt). Kipper is ook gerookte haring, maar dan opengeklapt en warm gerookt.

          € 2,40 / pieza

          pieza
        • Gerookte sprotfilet §

          Sprot is een vis van de familie van de haringen, ze zijn rond de 10 cm lang. De sprot krijgt door het roken een delicate smaak (lijkt op sardine) en wordt zeer gewaardeerd als borrelhapje.

          € 4,00 / 100 g

          gramo
        • Zalm/ heilbot rondje §

          Een heerlijk rolletje van zalm en heilbot.

          € 1,54 / pieza

          pieza
      • ensalada §


        • Haring in dille §

          Een kant-en-klare salade van zure haring in een heerlijke dille saus.

          € 2,10 / 100 g

          x 100 g
        • Haring-bietsalade §

          Een kant-en-klare salade van haring en rode bieten.

          € 2,10 / 100 g

          x 100 g
        • Inktvissalade §

          Koude salade met inktvis.

          € 2,80 / 100 g

          x 100 g
        • King crabsalade §

          Een kant-en-klare krabsalade voor op brood of tijdens de borrel.

          € 3,60 / 100 g

          x 100 g
        • Krabsalade §

          Krabsalade is een bereiding die meestal wordt gebruikt als broodbeleg. Krabsalade wordt gemaakt met stukjes krab, ei, sjalot, cayennepeper en mayonaise.

          € 2,65 / 100 g

          x 100 g
        • Makreelpaté §

          Een soort filet americain maar dan met gestoomde makreel.

          € 2,65 / 100 g

          x 100 g
        • Pittige makreelpaté §

          Filet americain maar dan gemaakt met gestoomde makreel, licht pikant en heerlijk op brood en toast.

          € 2,65 / 100 g

          x 100 g
        • Pure zalmsalade §

          Zalmsalade is een heerlijke rijkgevulde salade met zalm, aardappelen, ei, ui, augurk en enkele kruiden.

          € 2,95 / 100 g

          x 100 g
        • Tonijnsalade §

          Een heerlijke vissalade die als lunch geserveerd kan worden met een krokant geroosterd broodje en een frisse salade, of als borrelhapje met toastjes of sneetjes stokbrood.

          € 2,65 / 100 g

          x 100 g
        • Volendammer krabsalade §

          Een kant-en-klare krabsalade voor op brood of tijdens de borrel.

          € 2,65 / 100 g

          x 100 g
        • Zalmsalade §

          Een kant-en-klare zalmsalade voor op brood of tijdens de borrel.

          € 2,40 / 100 g

          x 100 g
        • Zeewiersalade §

          De wakame salade zoals wij die kennen is gemaakt van de 'stengel' van het zeewier wakame. Deze wordt in dunne reepjes gesneden en vervolgens op smaak gebracht.

          € 2,25 / 100 g

          x 100 g
      • Visgerechten §


        • Calzone de luxe §

          Calzone is een hartige snack, die lijkt op een kleine, dubbelgevouwen pizza.

          € 4,75 / pieza

          pieza
        • Chinese vismie §

          Chinese vismie met paksoi en citroen.

          € 8,50 / persona

        • Franse smulrol §

          Heerlijk bij de maaltijd of als lunchgerecht.

          € 4,95 / pieza

        • Gamba gratin §

          Heerlijke gratin van gamba's.

          € 7,75 / pieza

          pieza
        • Gamba tortilla §

          Eet een keer iets anders, tortillawrap gevuld met gamba's. Heerlijk bij de maaltijd of als lunchgerecht.

          € 6,50 / pieza

          pieza
        • Gamba's in knoflookmarinade §

          Lekkere sappige gebakken garnalen in knoflookolie.

          € 3,25 / 100 g

          x 100 g
        • Gebakken zalm in piri piri §

          € 2,75 / 100 g

          x 100 g
        • Kabeljauwgratin §

          Kabeljauwgratin met een heerlijk krokant jasje.

          € 7,75 / pieza

          pieza
        • Kabeljauwlasagne §

          Italiaanse lasagne rijk gevuld met kabeljauw.

          € 8,50 / pieza

          pieza
        • Kibbeling in Japanse sesamsaus §

          Heerlijke vers gebakken kibbeling in een Japanse sesamsaus.

          € 2,50 / 100 g

          x 100 g
        • Paella §

          Een Spaans rijstgerecht met vis, heerlijk en gezond!

          € 8,95 / persona

        • Surinaamse visbami §

          Een heerlijke bami rijk gevuld met vis.

          € 8,95 / persona

        • Visloempia §

          Visloempia uit eigen keuken.

          € 4,50 / pieza

        • Zalmlasagne §

          Heerlijk Italiaans gerecht bereid met zalm.

          € 8,50 / pieza

          pieza
        • Maaltijdbakje kabeljauw §

          Maaltijdbakje kabeljauw in pepersaus met aardappelpuree en groenten.

          € 9,50 / pieza

          pieza
        • Maaltijdbakje zalm §

          Maaltijdbakje zalm in kreeftensaus met med. aardappelgratin en broccoli.

          € 9,50 / pieza

          pieza
      • pasta §


      • sopa §


        • Gevulde vissoep kabeljauw/ rivierkreeft §

          Vissoep gevuld met kabeljauw en rivierkreeft.

          € 4,95 / pieza

          pieza
        • Kreeftenbisque §

          Met deze smaakvolle kreeftenbisque tover je in een paar ogenblikken een memorabel feestgerecht op tafel.

          € 4,50 / pieza

          pieza
        • Thaïse vissoep §

          Goedgevulde Thaïse vissoep. Smakelijk en erg gezond.

          € 4,50 / pieza

          pieza
        • Volendammer vissoep §

          Een overheerlijke vissoep, lekker als voorgerecht of als maaltijd.

          € 4,50 / pieza

          pieza
      • sándwiches de pescado §


        • Broodje gamba's §

          Garnalen zijn kreeftachtige schaaldiertjes die boordevol selenium, kalium, calcium, fosfor en vitamine B12 zitten. Heerlijk op een vers broodje.

          € 4,50 / pieza

          pieza
        • Broodje garnalenkroket §

          Een vers broodje met een
          garnalenkroket.

          € 3,25 / pieza

          pieza
        • Broodje gerookte zalm §

          Heerlijk vers broodje met gerookte zalm.

          € 6,00 / pieza

          pieza
        • Broodje haring §

          Een vers broodje haring.

          € 4,25 / pieza

          pieza
        • Broodje haring in dille §

          Een vers broodje haring.

          € 3,50 / pieza

          pieza
        • Broodje haring-bietensalade §

          Heerlijk broodje voor de lunch of als tussendoortje. Snel, lekker en gezond.

          € 3,50 / pieza

          pieza
        • Broodje Hollandse garnalen §

          Een vers broodje met overheerlijke garnalen.

          € 9,95 / pieza

          pieza
        • Broodje kibbeling §

          Een vers broodje met kibbeling.

          € 4,75 / pieza

          pieza
        • Broodje krabsalade §

          Vers broodje met salade van het beste krabvlees.

          € 4,00 / pieza

          pieza
        • Broodje makreel §

          Een vers broodje met makreel.

          € 4,50 / pieza

          pieza
        • Broodje mosselen §

          Lekker vers broodje met gebakken mosselen.

          € 4,00 / pieza

          pieza
        • Broodje paling §

          Een vers broodje met paling.

          € 9,50 / pieza

          pieza
        • Broodje viskoek §

          Heerlijk vers broodje met viskoek, vers uit de bakpan.

          € 2,50 / pieza

          pieza
        • Broodje viskroket §

          Een vers broodje met een viskroket.

          € 3,00 / pieza

          pieza
        • Broodje wilde gerookte zalm §

          Heerlijk vers broodje met gerookte zalm.

          € 7,50 / pieza

          pieza
      • sándwiches de ensalada §


        • Broodje makreelpaté §

          Filet americain maar dan gemaakt met gestoomde makreel, licht pikant en heerlijk op brood en toast.

          € 4,00 / pieza

          pieza
        • Broodje pittige makreelpaté §

          Filet americain maar dan gemaakt met gestoomde makreel, licht pikant en heerlijk op brood en toast.

          € 4,00 / pieza

          pieza
        • Broodje Pure zalmsalade §

          Heerlijk broodje met zalmsalade.

          € 4,00 / pieza

          pieza
        • Broodje tonijnsalade §

          Vers broodje met overheerlijke tonijnsalade.

          € 4,00 / pieza

          pieza
        • Broodje Volendammer krabsalade §

          Heerlijk broodje belegd met krabsalade.

          € 4,00 / pieza

          pieza
        • Broodje zalmsalade §

          Heerlijk broodje met zalmsalade.

          € 4,00 / pieza

          pieza
      • mariscos §


        • Argentijnse gamba's gepeld §

          Ongekookte gepelde gamba's.

          € 3,75 / 100 g

          x 100 g
        • Cocktailgarnalen §

          Heerlijk borrelhapje, cocktailgarnalen.

          € 3,95 / 100 g

          x 100 g
        • Coquillevlees §

          Coquilles zijn luxe cadeautjes uit de zee. Ze zijn een van onze favoriete zeevruchten. Bereid ze met zorg en ze smelten op je tong.

          € 6,75 / 100 g

          x 100 g
        • Hollandse garnalen §

          Garnalen worden vaak als ingrediënt van een maaltijd gebruikt, of in een (garnalen)salade of garnalencocktail.

          € 11,00 / 100 g

          x 100 g
        • Kokkels §

          Het vlees van de kokkel is mager en zeer smaakvol. Kokkels zijn als diepvriesproduct of als conserven te koop. Kokkels zijn makkelijk te verwerken in visschotels zoals paëlla.

          € 10,00 / 500 g

        • Krabchunks §

          Heerlijke crab chuncks voor de liefhebber.

          € 1,23 / 100 g

          x 100 g
        • Krabsticks §

          Heerlijk krabsticks, lekker op een sandwich of in een sushirol.

          € 2,26 / 100 g

          x 100 g
        • Mosselen super §

          Mosselen zijn als 'zeevrucht' een bekend ingrediënt, ze bevatten eiwitten, mineralen, vitaminen, fosfor, ijzer, jodium en seleen.

          € 8,50 / kilo

          kilo
        • Rivierkreeftenvlees §

          Rivierkreeften vlees is een veelzijdig product te gebruiken in salades, sauzen en soepen. Het vlees is gekookt en klaar voor gebruik.

          € 4,40 / 100 g

          x 100 g
        • Vongole §

          Een vongole is een schelpdier dat met name rond het Middellandse Zeegebied veel wordt gegeten. Vongolen, of venusschelpen, hebben een heerlijke smaak en zijn een uitstekende keuze voor iemand die op zoek is naar een mager gerecht.

          € 13,00 / 500 g

      • ostras §


        • Fine de claire §

          Deze oesters uit Normandië hebben zacht en heerlijk vlees, met een unieke jodiumachtige smaak en lichte nootaroma.

          € 2,50 / pieza

        • Gillardeau oester §

          De Gillardeau oester is vol en vlezig en heeft uiteindelijk een zoetige smaak met een licht komkommertje in zich.

          € 3,95 / pieza

        • Oester Zeeuwse Creuse §

          De Zeeuwse creuse is zo de Zeeuw zegt 'geen cent te veel'. De Zeeuwse creuse bezit veel vlees, heeft een stevige bite en is ziltig te noemen.

          € 2,25 / pieza

      • salsa §


        • Remouladesaus §

          Remoulade - ook wel remouladesaus - is een saus die zijn oorsprong vindt in de Franse keuken en wordt gemaakt op basis van mayonaise. De ingrediënten zijn mayonaise, mosterd, fijngesneden augurk, kappertjes, diverse tuinkruiden zoals peterselie, dragon en bieslook.

          € 0,75 / pieza

        • Cocktailsaus §

          Cocktailsaus is een saus die in zijn eenvoudigste vorm een mengsel van tomatenketchup met mierikswortel is.

          € 0,75 / pieza

        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 0,75 / pieza

        • Fritessaus §

          Fritessaus of frietsaus is een mayonaiseachtige saus met slechts 25% vet. Dit in tegenstelling tot de 75% tot 80% vet die zich in de meeste soorten mayonaise bevindt.

          € 0,60 / pieza

        • Piri Piri saus §

          Deze saus van rode pepers zorgt voor de scherpe smaak in pittige gerechten. Ook heerlijk voor bij de barbecue.

          € 0,75 / pieza

        • Sojasaus Kikoman §

          Sojasaus is een gefermenteerde saus, gemaakt van de sojaboon, geroosterd graan, water en zeezout.

          € 4,00 / pieza

          pieza
        • Wasabi §

          Kant en klare wasabi pasta, een onmisbare smaakmaker voor de sushi liefhebber.

          € 3,25 / pieza

          pieza
      • Diversen §


        • Augurken §

          Heerlijke augurken op zoet-zure azijn.

          € 4,50 / tarro

          tarro
        • Augurken dill chips §

          Knapperige augurkenschijfjes in een heerlijke gekruide opgiet.

          € 4,50 / tarro

          tarro
        • Augurkensticks §

          Heerlijke zoet-zure augurkensticks.

          € 4,50 / tarro

          tarro
        • Amsterdamse uien §

          Een zeer bijzonder product en heerlijk van smaak.

          € 4,50 / tarro

          tarro
        • Zure bom §

          Een zure bom is een Noord-Nederlandse term voor een ingelegde augurk. De smaak is zoetzuur, waarbij het zuur overheerst.

          € 1,10 / pieza

          pieza
        • Potje zure haring §

          Zure haring is haring die is ingelegd in azijn en kruiden.

          € 4,25 / tarro

          tarro
        • Potje rolmops §

          Een rolmops is een opgerolde, gefileerde zure haring met daarin een augurk (kleine zure bom) en uitjes.

          € 4,25 / tarro

          tarro
        • Haringmootjes §

          Fijne stukjes haring in een zoet-zure njatuurazijn.

          € 4,25 / tarro

          tarro
        • Panharing §

          Panharing is een haring die niet gekaakt en gepekeld is. Het is een Nederlandse vis, volop te krijgen en ontzettend lekker.

          € 5,00 / tarro

          tarro
        • Zure leverworst §

          Leverworst in natuurazijn.

          € 5,00 / tarro

          tarro
        • Blik zalm §

          Middelmaat blik gevuld met zalm. Altijd goed om op voorraad te hebben.

          € 9,95 / pieza

          pieza
        • Visfond §

          Een visfond is vocht dat de smaak van vis heeft gekregen door vissenkoppen en –graten (met nog wat vlees eraan) langdurig in te koken in water en wijn.

          € 4,37 / pieza

          pieza
        • Kreeftenfond §

          Geschikt voor bereidingen met kreeft en schaaldieren en voor allerlei kreeftensauzen.

          € 4,37 / pieza

          pieza
        • Zalmeitjes §

          Een van de favoriete soorten viseitjes is de zalmkaviaar.

          € 12,95 / pieza

          pieza
        • Lompviseitjes §

          Lompviseitjes zijn van nature meestal grijs of beige. Om ze appetijtelijker te maken, worden er kleurstoffen aan toegevoegd.

          € 5,95 / pieza

          pieza
        • Ansjovis in olie §

          Mooie lichtgezouten gefileerde ansjovis in olie.

          € 2,00 / 100 g

          x 100 g
        • Zeekraal §

          Deze zachte, knapperige, lichtzoute zeegroente is voor vrijwel iedereen die het voor het eerst eet een aangename verrassing. Veel Zeeuwen kennen de groente al langer, vooral in combinatie met vis. De buisvormige groente werd vooral in het wild op de schorren gesneden, maar wordt sinds kort ook gekweekt in Zeeland. Zeekraal is een pioniersplant en als geen andere plant bestand tegen zoute omstandigheden. De plant neemt het zout op tijdens de groei en heeft daardoor een zilte smaak.

          € 2,20 / 100 g

          x 100 g
        • Coca-Cola 0,33L §

          Coca-Cola is in 1886 door apotheker John Pemberton bedacht. Tijdens de Olympische Spelen van 1928 was Coca-Cola voor het eerst in Nederland verkrijgbaar. De samenstelling van Coca-Cola is geheim.

          € 2,50 / pieza

          pieza
        • Fanta 0,33L §

          Fanta orange is een lekkere combinatie van sinaasappelsmaak met sprankelend water, dat voor een krachtige fruitsmaak zorgt. Beleef de heerlijke, fruitige sensatie van Fanta.

          € 2,50 / pieza

          pieza
        • Capri Sun §

          Lekker fruitdrankje in een uniek drinkzakje.

          € 1,25 / pieza

          pieza
        • Red Bull 330ml §

          Een functionele drank die je vleugels geeft. Ontdek 't zelf.

          € 3,00 / pieza

          pieza