Carregando...
    • Torenstraat 4-a, 3861 BT Nijkerk
    • Torenstraat 4-a, 3861 BT Nijkerk
      segunda-feira 22-09-2025:fechadoterça-feira 23-09-2025:10:00-17:45
      quarta-feira 24-09-2025:09:00-17:45quinta-feira 25-09-2025:09:00-17:45
      sexta-feira 26-09-2025:09:00-18:45sábado 27-09-2025:09:00-16:45
      domingo 28-09-2025:fechadosegunda-feira 29-09-2025:fechado
      terça-feira 30-09-2025:10:00-17:45quarta-feira 01-10-2025:09:00-17:45
      quinta-feira 02-10-2025:09:00-17:45sexta-feira 03-10-2025:09:00-18:45
      sábado 04-10-2025:09:00-16:45domingo 05-10-2025:fechado
    • Torenstraat 4-a, 3861 BT Nijkerk
      segunda-feira 22-09-2025:terça-feira 23-09-2025:10:00-17:45
      quarta-feira 24-09-2025:10:00-17:45quinta-feira 25-09-2025:10:00-17:45
      sexta-feira 26-09-2025:10:00-18:45sábado 27-09-2025:10:00-16:45
      domingo 28-09-2025:segunda-feira 29-09-2025:
      terça-feira 30-09-2025:10:00-17:45quarta-feira 01-10-2025:10:00-17:45
      quinta-feira 02-10-2025:10:00-17:45sexta-feira 03-10-2025:10:00-18:45
      sábado 04-10-2025:10:00-16:45domingo 05-10-2025:
      • balcão
        • dinheiro a vista
        • débito online
        • terminal de pagamento
    • informações sobre alérgenos e nutrição podem ser solicitadas por telefone durante o horário de funcionamento via +31 33 245 9605

      • Visschotels §


        • Vissaladeschotel Wal-vis §

          Zalmsalade of tonijnsalade naar keuze, rijkelijk gegarneerd met de lekkerste visspecialiteiten. Als maaltijd beschikbaar in 4,6 en 8 persoons. Als hapjes kan gerekend worden met 6-8, 8-10 en 10-12 persoons.Haring en uitjes apart bijgeleverd naar het aantal personen.

          € 46,27 / 4 pessoas

        • Visschotel Wal-vis §

          Fraai opgemaakte schaal met de lekkerste visspecialiteiten. Als maaltijd beschikbaar in 4,6 en 8 persoons. Als hapjes kan gerekend worden met 6-8, 8-10 en 10-12 persoons. Haring en uitjes apart bijgeleverd naar het aantal personen.

          € 46,27 / 4 pessoas

        • Partyplate koude schotel §

          Heerlijke schotel met vishapjes.

          € 9,00 / pessoa

          pessoa
        • Partyplate haringschotel §

          Fraaie schotel met overheerlijke haring. Natuurlijk met uitjes en zuur!

          € 20,05 / 10 peças

          x 10 peças
        • Party hapjesschotel §

          Diverse luxe vishapjes.

          € 1,80 / peça

          peça
      • Visgourmet §


        • Gourmet/ fondue visschotel §

          7-vaks partyplate visschotel, zelf samen te stellen!

          € 12,50 / pessoa

          pessoa
      • churrasco §


        • Gamba easy peel §

          Verse Gamba’s (6/8) Easy Peel, zonder darm/kop, met een pantser voorgesneden.

          € 2,42 / 100 g

          x 100 g
        • Wilde zalm/ kabeljauwspies §

          Een gezond alternatief voor de barbecue. Deze spies bevat wilde zalm- en kabeljauwmootjes.

          € 1,80 / 100 g

          x 100 g
        • Zalmforelfilet met vel §

          Speciaal voor de visliefhebber. Een heerlijk stukje zalmforelfilet voor op de barbecue.

          € 2,52 / 100 g

          x 100 g
        • Tilapiafilet §

          Tilapia wordt gekweekt en is daardoor het hele jaar beschikbaar. Deze stevige vis heeft een milde smaak en wordt door visliefhebbers steeds vaker op de grill gelegd. Daar is deze vis uitermate geschikt voor vanwege zijn stevigheid, hij zal niet snel uit elkaar vallen.

          € 1,74 / 100 g

          x 100 g
        • Scampispies §

          Heerlijke garnalen op een spies.

          € 2,83 / peça

        • Zeebaars (geschubt) §

          Heerlijke gemarineerde zeebaars. Ideaal om te grillen.

          € 1,29 / 100 g

          x 100 g
      • sushi §


        • Go Set §

          • 1 nigiri tonijn
          • 1 uramaki crab
          • 1 uramaki zalm
          • 1 hosomaki rettich
          • 1 hosomaki komkommer

          € 7,66 / peça

          peça
        • Hati Set §

          • 1 nigiri tonijn
          • 1 nigiri zalm
          • 1 nigiri ebi
          • 1 uramaki crab
          • 1 uramaki tonijnsalade
          • 1 uramaki zalm
          • 1 hosomaki komkommer
          • 1 hosomaki rettich

          € 11,31 / peça

          peça
        • Zyuu Set §

          • 2 nigiri tonijn
          • 2 nigiri zalm
          • 2 nigiri ebi
          • 1 uramaki zalm
          • 1 uramaki crab
          • 1 uramaki tonijnsalade
          • 1 hosomaki zalm

          € 13,11 / peça

          peça
        • Juu Roku Set §

          • 2 nigiri tonijn
          • 2 nigiri zalm
          • 2 nigiri ebi
          • 2 uramaki zalm
          • 2 uramaki crab
          • 2 uramaki tonijnsalade
          • 2 hosomaki komkommer
          • 2 hosomaki rettich

          € 19,02 / peça

          peça
        • Adojo Set §

          • 3 nigiri tonijn
          • 3 nigiri zalm
          • 3 nigiri ebi
          • 3 uramaki crab
          • 3 uramaki tonijnsalade
          • 3 hosomaki komkommer
          • 3 hosomaki rettich
          • 3 hosomaki zalm

          € 32,70 / peça

          peça
        • Ulni Set §

          • 5 nigiri tonijn
          • 5 nigiri zalm
          • 5 nigiri ebi
          • 5 uramaki zalm
          • 5 uramaki tonijnsalade
          • 5 hosomaki komkommer
          • 5 hosomaki rettich

          € 51,36 / peça

          peça
        • Kal Ali Set §

          • 10 nigiri tonijn
          • 10 nigiri zalm
          • 10 nigiri ebi
          • 10 uramaki zalm
          • 10 uramaki crab
          • 10 uramaki tonijnsalade
          • 6 hosomaki komkommer
          • 6 hosomaki rettich
          • 6 hosomaki zalm

          € 97,69 / peça

          peça
        • Visschotel sushi §

          Brengt het oosten tot leven. Oosterse vishapjes naar beste Japanse traditie. Met traditionele soja en pittige wasabi. Onder andere met zalm, tonijn, zeewier norivellen, komkommer.

          € 0,00 / 6 pessoas

          x 6 pessoas
      • Sushi §


        • Sushi 1 §

          • 1 uramaki pikante tonijnsalade
          • 1 hosomaki kanimikrab
          • 1 hosomaki komkommer

          € 4,88 / peça

          peça
        • Sushi 2 §

          • 1 nigiri zalm
          • 1 hosomaki kanimikrab
          • 1 hosomaki komkommer

          € 4,88 / peça

          peça
        • Sushi 3 §

          • 1 uramaki krabsalade
          • 1 hosomaki komkommer
          • 1 hosomaki rettich

          € 4,88 / peça

          peça
        • Sushi 4 §

          • 1 nigiri zalm
          • 1 hosomaki kanimikrab
          • 1 hosomaki komkommer

          € 4,88 / peça

          peça
        • Sushi 5 §

          • 1 nigiri Tamago
          • 1 hosomaki komkommer
          • 1 hosomaki rettich

          € 4,88 / peça

          peça
        • Sushi 6 §

          • 1 nigiri met garnaal
          • 1 hosomaki komkommer
          • 1 hosomaki zalm

          € 4,88 / peça

          peça
      • arenque §


        • Hollandse haring §

          Haring is een vette vis die rijk is aan omega 3-vetzuren. Een perfecte heeft vrij blank vlees. De geur is fris en zilt, de rijping bepaalt het belangrijkste kenmerk: de smaak. Haring kun je naast puur, ook heel goed verwerken in recepten.

          € 2,31 / peça

      • peixe defumado §


        • Brado §

          Een brado of kipper is een op een bepaalde manier gerookte haring. In Nederland is kipper de benaming voor een warm gerookte (gestoomde) haring. Andere benamingen voor gerookte haring zijn Brado, bakharing, brander, bokking, spekbokking, strobokking en Harderwijker.

          € 2,16 / peça

          peça
        • Gerookte forel §

          In Nederland is forel eigenlijk een visje dat niet zo vaak gegeten wordt. En het is zo lekker! En het is ook nog eens heel gemakkelijk en supersnel klaar te maken.

          € 4,11 / peça

          peça
        • Gerookte makreel zonder peper §

          Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur. De makreel kan goed gegrild of gebakken worden en wordt vaak gerookt verkocht. Door het hoge vetgehalte combineert makreel goed met iets zuurs: wijn, azijn, mierikswortel of mosterd.
        • Gerookte makreelfilet paprika §

          Heerlijk gerookte makreelfilet met paprika.

          € 3,34 / peça

          peça
        • Kippers gestoomde haring §

          Warm gerookte en gestoomde haring.

          € 2,16 / peça

          peça
        • Spekbokking §

          Een koudgerookte haring. Bokking is geen aparte vissoort, maar een bewerkte gerookte culinaire variëteit van de haring. Tegenwoordig maakt men onderscheid tussen stoombokking (warmgerookt) en spekbokking (koudgerookt). Kipper is ook gerookte haring, maar dan opengeklapt en warm gerookt.

          € 2,06 / peça

          peça
        • Spekbokkingfilet §

          Een koudgerookte haring. Bokking is geen aparte vissoort, maar een bewerkte gerookte culinaire variëteit van de haring. Tegenwoordig maakt men onderscheid tussen stoombokking (warmgerookt) en spekbokking (koudgerookt). Kipper is ook gerookte haring, maar dan opengeklapt en warm gerookt.

          € 2,31 / peça

          peça
        • Gerookte forelfilet (vacuum) §

          In Nederland is forel eigenlijk een visje dat niet zo vaak gegeten wordt. En het is zo lekker! En het is ook nog eens heel gemakkelijk en supersnel klaar te maken.

          € 4,37 / 125 g

          x 125 g
        • Gerookte zalmfilet (vacuum) §

          Gerookte zalmfilet, vacuum verpakt per 100 gram.

          € 4,63 / pacote

        • Gerookte zalmsnippers (vacuum) §

          Heerlijke stukjes gerookte zalm. Lekker en gemakkelijk om te gebruiken.

          € 2,93 / 100 g

          x 100 g
        • Sprotfilet (vacuum) §

          Sprot is een vis van de familie van de haringen, ze zijn rond de 10 cm lang. De sprot krijgt door het roken een delicate smaak (lijkt op sardine) en wordt zeer gewaardeerd als borrelhapje.

          € 3,96 / 125 g

          x 125 g
      • sanduíches de peixe §


        • Broodje haring §

          Een vers broodje haring.

          € 3,07 / peça

          peça
        • Broodje Hollandse garnalen §

          Een vers broodje met overheerlijke garnalen.

          € 5,09 / peça

          peça
        • Broodje IJslandse garnalen §

          Een vers broodje met overheerlijke garnalen.

          € 3,60 / peça

          peça
        • Broodje krabsalade §

          Vers broodje met salade van het beste krabvlees.

          € 2,83 / peça

          peça
        • Broodje makreel §

          Een vers broodje met makreel.

          € 2,57 / peça

          peça
        • Broodje makreel americain §

          Filet americain maar dan gemaakt met gestoomde makreel, licht pikant en heerlijk op brood en toast.

          € 2,57 / peça

          peça
        • Broodje paling §

          Een vers broodje met paling.

          € 4,88 / peça

          peça
        • Broodje tonijnsalade §

          Vers broodje met overheerlijke tonijnsalade.

          € 2,83 / peça

          peça
        • Broodje zalmsalade §

          Heerlijk broodje met zalmsalade.

          € 2,83 / peça

          peça
      • salada de peixe §


        • Makreel americain §

          Filet americain maar dan gemaakt met gestoomde makreel, licht pikant en heerlijk op brood en toast.

          € 2,31 / 100 g

          grama
      • molho §


        • Chilisaus zoet §

          Chilisaus is een saus op basis van chilipepers. Er bestaan vele soorten chilisaus, variërend van mild en zoet tot zeer scherp en zuur.

          € 1,03 / bandeja

          bandeja
        • Joppiesaus §

          Joppiesaus is een koude, gelige saus. De saus wordt meestal gegeten bij friet, diverse snacks en hamburgers.

          € 1,03 / bandeja

          bandeja
        • Kibbelingsaus §

          Een saus met een pittige smaak die lekker is bij kibbeling maar ook bij een lekkerbekje.

          € 1,03 / bandeja

          bandeja
        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 1,03 / bandeja

          bandeja
        • Ravigottesaus §

          Ravigottesaus komt uit de klassieke Franse keuken en wordt gemaakt op basis van vinaigrette. Aan deze vinaigrette worden kappertjes, tuinkruiden en gesnipperde ui toegevoegd.

          € 1,03 / bandeja

          bandeja
        • Remouladesaus §

          Remoulade - ook wel remouladesaus - is een saus die zijn oorsprong vindt in de Franse keuken en wordt gemaakt op basis van mayonaise. De ingrediënten zijn mayonaise, mosterd, fijngesneden augurk, kappertjes, diverse tuinkruiden zoals peterselie, dragon en bieslook.

          € 1,03 / bandeja

          bandeja