Laden...
    • Hoofdlocatie: Nieuweweg 13-a, Nijeveen, 7948 AA Meppel
      Markt Nijeveen: Dorpsstraat, Nijeveen, 7948 BN Meppel
      Kerkplein, 7941 BE Meppel
      Markt Zwolle: Melkmarkt, Binnenstad, 8011 MB Zwolle
      Winkelcentrum Koedijkslanden: Rembrandtlaan, 7944 GH Meppel
      Markt Zuidwolde: Kerkplein, 7921 AP Zuidwolde
      Markt Havelte: Dorpsstraat, 7971 CR Havelte
      Markt De Wijk: Dorpsstraat 78, 7957 AW De Wijk
      Markt Diever: Bosweg 2, 7981 LE Diever
      Markt Zwolle: Dobbe, Aalanden, 8032 JX Zwolle
      • dinsdag
        • 12:00-17:00: Markt Zuidwolde: Kerkplein, 7921 AP Zuidwolde
        • 12:00-17:00: Markt Zwolle: Dobbe, Aalanden, 8032 JX Zwolle
      • woensdag
        • 08:00-12:00, 14:15-18:00: Markt Nijeveen: Dorpsstraat, Nijeveen, 7948 BN Meppel
        • 08:00-12:30: Markt Havelte: Dorpsstraat, 7971 CR Havelte
        • 14:00-17:00: Markt Diever: Bosweg 2, 7981 LE Diever
      • donderdag
        • 08:00-12:30: Kerkplein, 7941 BE Meppel
        • 14:00-18:00: Winkelcentrum Koedijkslanden: Rembrandtlaan, 7944 GH Meppel
      • vrijdag
        • 08:00-12:30: Markt Zwolle: Melkmarkt, Binnenstad, 8011 MB Zwolle
        • 11:00-17:30: Markt De Wijk: Dorpsstraat 78, 7957 AW De Wijk
        • 14:15-18:00: Markt Nijeveen: Dorpsstraat, Nijeveen, 7948 BN Meppel
      • zaterdag
        • 08:00-16:30: Markt Zwolle: Melkmarkt, Binnenstad, 8011 MB Zwolle
        • 10:15-16:30: Hoofdlocatie: Nieuweweg 13-a, Nijeveen, 7948 AA Meppel
      • dinsdag
        • 12:00-16:30: Markt Zuidwolde: Kerkplein, 7921 AP Zuidwolde
        • 12:00-17:00: Markt Zwolle: Dobbe, Aalanden, 8032 JX Zwolle
      • woensdag
        • 08:00-12:15: Markt Havelte: Dorpsstraat, 7971 CR Havelte
        • 14:30-17:00: Markt Diever: Bosweg 2, 7981 LE Diever
        • 15:00-17:30: Markt Nijeveen: Dorpsstraat, Nijeveen, 7948 BN Meppel
      • donderdag
        • 08:30-12:00: Kerkplein, 7941 BE Meppel
        • 14:30-17:15: Winkelcentrum Koedijkslanden: Rembrandtlaan, 7944 GH Meppel
      • vrijdag
        • 08:30-12:00: Markt Zwolle: Melkmarkt, Binnenstad, 8011 MB Zwolle
        • 11:00-17:00: Markt De Wijk: Dorpsstraat 78, 7957 AW De Wijk
        • 15:00-17:30: Markt Nijeveen: Dorpsstraat, Nijeveen, 7948 BN Meppel
      • zaterdag
        • 08:30-16:00: Markt Zwolle: Melkmarkt, Binnenstad, 8011 MB Zwolle
        • 13:00-16:30: Hoofdlocatie: Nieuweweg 13-a, Nijeveen, 7948 AA Meppel
    • zaterdag 13-09-2025:14:30-17:00zaterdag 20-09-2025:14:30-17:00
    • bezorgregiobezorgtoeslag
      radius: 12 kilometer€ 30,00
      • afhalen
        • internetbankieren
      • bezorging
        • internetbankieren
    • allergenen- en voedingsinformatie kan tijdens openingstijden telefonisch opgevraagd worden via +31 6 54900378

      • barbecuepakket §

        Kies uit onze speciale barbecueschotels. Bij een bestelling vanaf 10 personen wordt het voor u op schaal opgemaakt.


        • Barbecue Standaard §

          • karbonade
          • speklap
          • hamburger
          • kipspies
          • barbecueworst

          € 9,25 / persoon

          persoon
        • Barbecue Super §

          Een variatie van 8 soorten vlees. 4 stuks vlees per persoon.
          • houthakkerssteak man
          • speklap
          • sparerib gegaard
          • varkenshaassaté
          • barbecueworst
          • hamburger
          • kipfilet
          • boeren procureur

          € 10,95 / persoon

          persoon
        • Barbecue Lowbudget §

          • barbecueworst
          • hamburger
          • speklapje
          • gemarineerde karbonade

          € 7,50 / persoon

          persoon
        • Barbecue Rund / Kip §

          • kipfilet
          • beefspies
          • verse runderhamburger
          • kipspies

          € 10,95 / persoon

          persoon
        • Barbecue voor kids §

          • kinderspies
          • barbecueworstje
          • hamburger

          € 4,75 / persoon

          persoon
        • Aanvullend pakket §

          • rundvleessalade
          • boeren-scharrelsalade
          • huzarensalade
          • Egberts smulsaus, knoflooksaus en satésaus
          • stokbrood
          • kruidenboter
          • inclusief wegwerpborden en bestek van extra zware kwaliteit

          € 8,95 / persoon

          persoon
      • vegetarisch §


        • Pakket Vega §

          • saté
          • shaslick
          • groenteschijf
          • hamburger

          € 9,98 / persoon

          persoon
        • Groenteburger §

          De vegetariër hoeft zeker niet alleen maar stokbrood te eten op een barbecue. Deze groenteburger is heerlijk!

          € 2,49 / stuk

          stuk
        • Hamburger §

          Een heerlijke vegetarische hamburger voor op de barbecue.

          € 2,49 / stuk

          stuk
        • Satéstokje §

          Lekkere veggie stukjes aan een spies.

          € 2,49 / stuk

          stuk
        • Shaslick §

          Spies met heerlijk gekruid vlees (vega), ui, spek en paprika.

          € 2,49 / stuk

          stuk
      • Groepsbarbecue All-in §


        • Egberts Groepsbarbecue All-in Budget §

          Een variatie van 6 soorten vlees. Wij rekenen 4 stuks vlees per persoon.
          • hamburger
          • speklap
          • kipburger
          • barbecueworst
          • gemarineerde karbonade
          • satéspies
          • huzaren- en rundvleessalade
          • Egberts smulsaus, knoflooksaus en satésaus
          • stokbrood en kruidenboter
          • luxe gepresenteerd en opgemaakt
          • inclusief gasbarbecue en gasverbruik

          € 16,50 / persoon

          persoon
        • Egberts groepsbarbecue All-in Standaard §

          Een variatie van 6 soorten vlees. Wij rekenen 4 stuks vlees per persoon.
          • gekruide karbonade
          • gekruide speklap
          • houthakkerssteak vrouw
          • kipspies
          • gegaarde hamburger
          • barbecueworst
          Aangevuld met
          • rundvleessalade
          • boeren-scharrelsalade
          • huzarensalade
          • Egberts smulsaus, knoflooksaus en satésaus
          • stokbrood
          • kruidenboter
          • luxe gepresenteerd en opgemaakt
          • inclusief gasbarbecue en gasverbruik
          • inclusief wegwerp borden en bestek
          Te bestellen vanaf 20 personen.

          € 19,95 / persoon

          persoon
        • Egberts groepsbarbecue All-in De Luxe §

          Een variatie van 8 soorten vlees. Wij rekenen 4 stuks vlees per persoon.
          • gemarineerde boeren procureur
          • houthakkerssteak man
          • hamburger vers
          • spareribs
          • varkenshaassaté
          • houthakkerssteak vrouw
          • kipfilet
          • kipspies
          Aangevuld met
          • rundvleessalade
          • boeren-scharrelsalade
          • huzarensalade
          • Egberts smulsaus, knoflooksaus en satésaus
          • stokbrood
          • kruidenboter
          • luxe gepresenteerd en opgemaakt
          • inclusief gasbarbecue en gasverbruik
          • inclusief wegwerp borden en bestek
          Te bestellen vanaf 20 personen.

          € 21,50 / persoon

          persoon
        • Drankenarrangement All-in §

          Alleen te bestellen bij de barbecue all-in pakketten!
          • Coca Cola
          • Coca Cola zero
          • Fanta orange
          • Spa rood
          • Dubbel Friss
          • Rivella
          • Ice tea
          • Radler 0.0% (lente/zomer)
          • bier 0.0% (herfst/winter)
          • bier
          • witte wijn
          • rosé (lente/zomer)
          • rode wijn (herfst/winter)

          U krijgt een ruime hoeveelheid dranken gekoeld aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik kan maken tijdens uw
          buffet (uitgaande van een tijdsbestek van 2,5 à 3 uur). Alle ongeopende producten en statiegeldartikelen moeten retour.

          € 17,50 / persoon

          persoon
        • Drankenarrangement All-in met tapbier §

          Alleen te bestellen bij de barbecue all-in pakketten!
          Arrangement met bier van de tap (uitgaande van een tijdsbestek van 2,5 à 3 uur). U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk genoeg fusten bier. Zowel het gebruikte als niet gebruikte gaat retour.
          • Coca Cola
          • Coca Cola zero
          • Fanta orange
          • Spa rood
          • Dubbel Friss
          • Rivella
          • Ice tea
          • Radler 0.0% (lente/zomer)
          • bier 0.0% (herfst/winter)
          • bier van de tap
          • witte wijn
          • rosé (lente/zomer)
          • rode wijn (herfst/winter)
          Onbeperkt te gebruiken tijdens uw barbecue all-in party. Alle ongeopende producten en statiegeldartikelen moeten retour. Alles wordt gekoeld geleverd.

          € 21,00 / persoon

          persoon
      • barbecue §


        • Aardappelgratin §

          Een lekkere aanvulling voor bij de barbecue. Aardappelgratin in een ovensleetje. Geschikt om op te warmen op de barbecue.

          € 2,98 / stuk

          stuk
        • Barbecuehamburger §

          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue.

          € 1,45 / stuk

          stuk
        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 1,65 / stuk

          stuk
        • Barbecueworst curry §

          Heerlijk sappige curryworst om te grillen.

          € 1,65 / stuk

          stuk
        • Beefspies §

          Heerlijk gekruide biefstukblokjes aan een spies.

          € 3,15 / stuk

          stuk
        • Boeren procureur §

          Deze malse procureurlapjes worden gesneden van de varkensprocureur (hals/schouder) en daarna gekruid. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,75 / stuk

          stuk
        • Buikspek met zwoerd §

          Buikspek is zacht, vol van smaak, en echt lekker knapperig van de grill.
        • Buikspek zonder zwoerd §

          Buikspek is zacht, vol van smaak, en echt lekker knapperig van de grill.
        • Gemarineerde karbonade §

          Gemarineerde karbonades zijn zeer geschikt om te braden of te grillen, ze blijven lekker sappig.

          € 1,75 / stuk

          stuk
        • Gemarineerde kipfilet §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 2,35 / stuk

          stuk
        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1,65 / stuk

          stuk
        • Hamburger vers §

          Lekker malse verse hamburger voor de grill.

          € 1,65 / stuk

          stuk
        • Hawaïspies §

          Spies met stukjes kalkoenfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 2,35 / stuk

          stuk
        • Houthakkerssteak man §

          Licht pittig gemarineerd procureurlapje omwikkeld met spek.

          € 2,10 / stuk

          stuk
        • Houthakkerssteak vrouw §

          Mild gemarineerde kipfilet omwikkeld met ontbijtspek.

          € 2,10 / stuk

          stuk
        • Kipdijfilet gemarineerd §

          Heerlijk mals stukje gemarineerde kippendij voor op de barbecue.

          € 1,98 / stuk

          stuk
        • Kipspies §

          Heerlijke spies van kipfilet.

          € 2,10 / stuk

          stuk
        • Mixspies §

          Spies met varkens, rund- en kippenvlees.

          € 2,55 / stuk

          stuk
        • Procureur §

          Grote stukken vlees zoals procureur laten zich perfect garen op de barbecue.
        • Runderhamburger §

          Een heerlijk verse runderhamburger voor de barbecue.

          € 1,80 / stuk

          stuk
        • Scampispies §

          Heerlijke garnalen op een spies.

          € 3,49 / stuk

          stuk
        • Shaslick (varkensspies) §

          Spies met heerlijk gekruid, ui, spek en paprika.

          € 2,35 / stuk

          stuk
        • Sparerib gegaard piri piri §

          Perfecte spareribs voor de barbecueliefhebber.

          € 2,55 / stuk

          stuk
        • Sparerib gegaard sweet §

          Spareribs behoren tot het populairste barbecuevlees wereldwijd. Het vlees van spareribs is mals en sappig, en aan elke spare rib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten.

          € 2,55 / stuk

          stuk
        • Varkenshaassatéstokje §

          Met de hand geregen en gesneden spies van varkenshaas.

          € 2,35 / stuk

          stuk
        • Voorgegaarde kipburger §

          Een heerlijke kipburger. Wij hebben deze voor u al voorgegaard zodat u deze alleen maar even hoeft bruin te grillen.

          € 1,35 / stuk

          stuk
      • garnering §


        • Stokbrood wit §

          Knapperig gebakken wit stokbrood.

          € 2,49 / stuk

          stuk
        • Kruidenboter §

          Kruidenboter is boter met tuinkruiden zoals peterselie, bieslook en knoflook. Deze kruiden worden heel fijn gesneden en vervolgens door de boter gemengd.

          € 2,35 / 100 g

          x 100 g
        • Drie-vaks bakje saus §

          Combinatie van drie lekkere sausjes voor de barbecue.

          € 3,49 / stuk

          stuk
        • Satésaus §

          Satésaus, of pindasaus, een populaire saus en heerlijk bij veel gerechten.

          € 3,49 / 250 g

          x 250 g
      • barbecuetoebehoren §


        • Kleine gasbarbecue inclusief gasverbruik §

          Praktische info: deze barbecue past in een auto. Bedoeld voor een barbecue tot 30 personen. Let op! U kunt deze barbecue alleen in bruikleen krijgen bij afname van barbecuevlees vanaf 15 personen. Er is in de webshop een keuze tussen een grote en een kleine barbecue. U betaalt enkel het gasverbruik. Bestel ook onze schoonmaakservice erbij zodat u nergens meer omkijken naar heeft.

          € 17,50 / stuk

          stuk
        • Grote gasbarbecue inclusief gasverbruik §

          Praktische info: deze barbecue moet in een aanhanger vervoerd worden of bezorgd worden. Is twee keer zo groot als op de afbeelding is te zien.
          Bedoeld voor een barbecue vanaf 31 personen. Let op! U kunt deze barbecue alleen in bruikleen krijgen bij afname van barbecuevlees vanaf 31 personen. Er is in de webshop een keuze tussen een grote en een kleine barbecue. U betaalt enkel het gasverbruik. Bestel ook onze schoonmaakservice erbij zodat u nergens meer omkijken naar heeft.

          € 27,50 / stuk

          stuk
        • Schoonmaakservice kleine barbecue §

          Let op! Alleen mogelijk bij afname van barbecuevlees vanaf 15 personen.

          € 27,50 / stuk

          stuk
        • Schoonmaakservice grote barbecue §

          Let op! Alleen mogelijk bij afname van barbecuevlees vanaf 15 personen.

          € 37,50 / stuk

          stuk
        • Porseleinen borden en bestek §

          Porseleinen borden en traditioneel bestek.

          € 1,75 / persoon

          persoon
        • Wegwerpborden en bestek §

          Bestel wegwerpborden en bestek voor uw barbecuefeestje. Wel zo makkelijk.

          € 1,00 / persoon

          persoon
      • gourmetpakket §


        • Gourmetschotel §

          7 soorten vlees per persoon:
          • varkenshaas
          • Duitse bief
          • slavink
          • kipfilet
          • varkensschnitzel
          • shoarma
          • hamburger

          € 10,50 / persoon

          persoon
        • Gourmetschotel All-in §

          7 soorten vlees per persoon:
          • varkenshaas
          • Duitse bief
          • slavink
          • kipfilet
          • varkensschnitzel
          • shoarma
          • hamburger

          Aangevuld met:
          • rundvleessalade opgemaakt
          • huzarensalade opgemaakt
          • gesneden uitjes
          • champignons
          • 3 koude sauzen
          • afbakstokbrood en kruidenboter

          € 15,50 / persoon

          persoon
        • Fondueschotel §

          • tartaarballetjes
          • kipfiletblokjes
          • mini vinkjes
          • varkenshaasblokjes
          • fondueballetjes
          • biefstukblokjes

          € 10,50 / persoon

          persoon
        • Gourmetschotel kinderen §

          • hamburger
          • shoarma
          • slavink
          • kipfilet

          € 5,50 / persoon

          persoon
      • Hapjesschalen §


        • Hapjesschaal Populair §

          Mooi opgemaakte schaal met 50 hapjes. Geschikt voor 8 tot 10 personen.
          • boterhamworst met augurk
          • huisgemaakte leverworst
          • grillworst
          • snackballetjes
          • snijworstpuntjes
          • droge worst
          • kaaspuntje met komkommer

          € 40,00 / stuk

          stuk
        • Hapjesschaal Luxe §

          Mooi opgemaakte schaal met 50 luxe hapjes. Geschikt voor 8 tot 10 personen.
          • katenspek met brie
          • wrap gevuld met roomkaas, salami, kaas en rucola
          • gevulde eieren
          • kaas met droge worst en een uitje
          • rookvlees met ei
          • cervelaatpuntje met augurk
          • kipfilet met kruidencrème en komkommer
          • gehaktballetje met een uitje

          € 45,00 / stuk

          stuk
        • Drentse smulplank §

          Alles gepresenteerd in handige doos. Kan zo op tafel, bijvoorbeeld als Brunch voor circa 8 personen! Of voor circa 10-15 personen als hapje, bijvoorbeeld op de verjaardag.

          Diverse hapjes, snacks en tapas met een variatie van onderstaande producten:
          • chorizo
          • olijven
          • ham
          • meerdere ambachtelijke producten zoals bijvoorbeeld slagersbonbons, grillworst, droge worst, Zeeuws spek, gebraden rollade)
          • huisgemaakte filet americain
          • kaasblokjes
          • kipstokjes
          • 1 x stokbrood en kruidenboter

          € 70,00 / stuk

          stuk
        • Gevulde eieren §

          Onze heerlijke gevulde eieren doen het goed op ieder feestje of verjaardag.

          € 0,99 / stuk

          stuk
        • Grillhapjesschaal §

          Mooi opgemaakte schaal met grillhapjes incl. saus. Geschikt voor 6 personen. Op te warmen in de oven/magnetron.

          € 29,50 / stuk

          stuk
      • partypan §

        Een nieuwe manier van eten! De elektrisch verwarmbare partypan. Erg handig in gebruik.

        • voor gebruik een half kopje water in de partypan
        • zet de pan op stand 2
        • plaats de aluminiumschaal met inhoud in de partypan
        • plaats het deksel erop
        • na circa 15-20 minuten is het heerlijk warm


        • Partypan Grillhapjes §

          Partypan gevuld met circa 90 heerlijke hapjes:
          • slagersbonbons
          • Indische gehaktballetjes
          • kipkluifjes
          • gehaktballetjes
          • grillworst
          • mini kipspiesjes
          • geschikt voor 8-10 personen

          € 49,50 / stuk

          stuk
        • Partypan Grillhapjes de Luxe §

          Partypan gevuld met circa 90 heerlijke hapjes met garnering
          • slagersbonbons
          • Indische gehaktballetjes
          • kipkluifjes
          • gehaktballetjes
          • grillworst
          • mini kipspiesjes
          • stokbroden
          • kruidenboter
          • 2 soorten saus
          • boerenscharrelsalade en rundvleessalade
          • als maaltijd voldoende voor 8-10 personen, als hapje voor 15-20 personen

          € 69,50 / stuk

          stuk
        • Partypan Beenham / Rollade §

          • partypan gevuld met beenham en/of rollade
          • inclusief broodjes en honingmosterdsaus
          • geschikt voor circa 10 personen

          € 54,50 / stuk

          stuk
        • Partypan Shoarma §

          • partypan gevuld met gekruide varkensshoarmareepjes
          • shoarmabroodjes
          • inclusief knoflook- en Piri Piri saus
          • geschikt voor circa 6 personen

          € 44,50 / stuk

          stuk
        • Partypan Kipsaté §

          • partypan gevuld met circa 30 kipsatéstokjes
          • inclusief satésaus
          • stokbroden
          • geschikt voor circa 10 personen

          € 54,50 / stuk

          stuk
        • Partypan stamppot §

          • boerenkool, zuurkool of hutspot. Maak zelf uw keuze.
          • geschikt voor 4 personen

          € 44,50 / stuk

          stuk
        • Partypan Bami / Nasi §

          • partypan gevuld met bami en/of nasi
          • satéstokjes in satésaus
          • gehaktballetjes in ketjapsaus
          • geschikt voor circa 4 personen

          € 44,50 / stuk

          stuk
        • Partypan gehaktballetjes §

          Partypan gevuld met 90 gehaktballetjes
          • 45 gehaktballetjes in piri piri saus
          • 45 gehaktballetjes in honing/ketjap saus
          • geschikt voor 10-15 personen

          € 44,50 / stuk

          stuk
        • Partypan kipkluifjes §

          Partypan gevuld met 90 heerlijke kipkluifjes
          • naturel gekruide kipkluifjes
          • pittig gekruide kipkluifjes
          • kipkluifjes gekruid in een zoete honing/ketjap marinade
          • geschikt voor 8-10 personen

          € 44,50 / stuk

          stuk
        • Partypan spareribs §

          Partypan gevuld met spareribs geschikt voor 8-10 personen.

          € 54,50 / stuk

          stuk
      • buffet §


        • Hapjesbuffet §

          • trio combinatiesalade opgemaakt
          • koud bittergarnituur, variatie van verschillende soorten koude hapjes
          • vers gebakken stokbrood en kruidenboter
          • snackballetjes in satésaus
          • kipkluifjes
          • spareribskluifjes in honing/ketjap gemarineerd
          • slagersbonbons met Piri Piri saus

          € 17,00 / persoon

          persoon
        • Oosters buffet §

          • nasi
          • bami
          • balletjes in ketjapsaus
          • babi pangang
          • kip in kerriesaus
          • gebakken uitjes
          • atjar tjampoer
          • kroepoek
          • sambal
          • ketjap
          • satésaus

          € 21,00 / persoon

          persoon
        • Stamppotbuffet §

          • variatie van 3 soorten stamppot
          • variatie van 4 soorten vlees o.a. gehaktballetjes in jus, runderstoofschotel, speklapjes, rookworst en uiteraard gebakken spekjes
          • inclusief diverse tafelzuren

          € 18,00 / persoon

          persoon
        • Buffet All-in van de chef §

          • trio combinatiesalade opgemaakt
          • vers gebakken stokbrood en kruidenboter
          • nasi goreng
          • kip in kerriesaus
          • balletjes in satésaus
          • gebakken aardappeltjes
          • gesneden rollade in boerensaus
          • sperzieboontjes met spekjes
          • fruit cocktail als dessert

          € 22,00 / persoon

          persoon
        • Drankenarrangement All-in §

          Alleen te bestellen bij de buffetten!
          • Coca Cola
          • Coca Cola zero
          • Fanta orange
          • Spa rood
          • Dubbel Friss
          • Rivella
          • Ice tea
          • Radler 0.0% (lente/zomer)
          • Bier 0.0% (herfst/winter)
          • bier
          • witte wijn
          • rosé (lente/zomer)
          • rode wijn (herfst/winter)
          U krijgt een
          ruime hoeveelheid dranken gekoeld
          aangeleverd waarvan u onbeperkt
          gebruik kan maken tijdens uw
          buffet (uitgaande van
          een tijdsbestek van 2,5 à 3 uur).
          Alle ongeopende producten en
          statiegeldartikelen moeten retour.

          € 17,50 / persoon

          persoon
        • Drankenarrangement All-in met tapbier §

          Alleen te bestellen bij de buffetten.
          Arrangement met bier van de tap (uitgaande van
          een tijdsbestek van 2,5 à 3 uur). U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk genoeg fusten bier. Zowel het gebruikte als niet gebruikte gaat retour.
          • Coca Cola
          • Coca Cola zero
          • Fanta orange
          • Spa rood
          • Dubbel Friss
          • Rivella
          • Ice tea
          • Radler 0.0% (lente/zomer)
          • bier 0.0% (herfst/winter)
          • bier van de tap
          • witte wijn
          • rosé (lente/zomer)
          • rode wijn (herfst/winter)
          Onbeperkt te gebruiken tijdens uw buffet. Ongeopende producten en statiegeldartikelen moeten retour. Alles wordt gekoeld geleverd.

          € 21,00 / persoon

          persoon
        • Erwtensoepbuffet §

          Heerlijke erwtensoep geserveerd met roggebrood met spek. Koud aangeleverd in soepketel.

          € 6,50 / persoon

          persoon
      • Buffettoebehoren §


        • Porselein bord en bestek §

          € 1,98 / persoon

          persoon
        • Wegwerp borden en bestek §

          € 1,25 / persoon

          persoon
        • Wegwerp soepkom en lepel §

          € 1,50 / persoon

          persoon
      • oosters §


        • Bami §

          Kant en klaar bamigerecht om op te warmen.

          € 6,00 / 500 g

          x 500 g
        • Nasi §

          Kant en klaar nasigerecht om op te warmen.

          € 6,00 / 500 g

          x 500 g
      • pasta §


        • Lasagne §

          Kant-en-klare lasagne met gehakt, courgette, paprika en tomaten.

          € 6,25 / 500 g

          x 500 g
      • rollades §

        Al onze rollades zijn huisgemaakt


        • Boerenrollade §

          Rollade gevuld met gebakken spekjes, gehakt, ui en champignons.

          € 13,98 / kilo

        • Cordon bleu rollade §

          Rollade gevuld met ham, gehakt en kaasblokjes.

          € 13,98 / kilo

        • Procureurrollade §

          De procureurrollade wordt gemaakt van de nek van het varken, en is daarom meer doorregen, daardoor blijft de rollade malser en sappiger en heeft deze veel smaak.

          € 14,90 / kilo

        • Varkensrollade §

          Rollade is een gerecht waarbij verschillende gekruide plakken vlees om elkaar heen worden gedraaid. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.

          € 14,50 / kilo

        • Spekrollade §

          Heerlijke ambachtelijk gemaakte spekrollade.

          € 13,90 / kilo

        • Fricandeaurollade van de ham §

          Magere rollade gemaakt van de ham.

          € 18,50 / kilo

        • Varkensfiletrollade §

          Een rollade van varkensfilet braden in de oven is een makkelijk recept voor een feestelijk etentje. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.

          € 18,50 / kilo

        • Runderrollade §

          De magere runderrollade is een heerlijk stuk mager rundvlees. Deze is bereid met heerlijke rolladekruiden.

          € 20,90 / kilo

        • Half-om-halfrollade §

          Kenmerkend voor een 'half-om-half' rollade is de combinatie van rund en varkensvlees. Van groot belang is daarbij dat het meest malse vlees binnenin de rollade zit. Op die manier kan het braden gelijkmatig verlopen. Over het algemeen gebruikt de slager mals rundvlees aan de buitenkant en varkensfilet of varkenshaasjes (duurder) aan de binnenkant. De varkensfilet wordt rondom gekruid en de dunne lap rundvlees alleen aan de binnenkant. Daarna wordt het geheel opgerold en stevig opgebonden met rolladetouw. Het lekkerst wordt de rollade door hem langzaam in de oven te garen.

          € 20,90 / kilo

      • rundvlees §


        • Lendebiefstuk §

          Lendebiefstuk komt van de dunne lende. Deze loopt langs een groot gedeelte van de rug tot aan de dikke lende. Het kenmerkt zich door mager vlees met een stevige vetrand.

          € 5,69 / ±150 g

          stuk
        • Duitse biefstuk §

          Het vlees voor deze uitzonderlijk lekkernij wordt gesneden van de biefstuk (beste kwaliteit) of de rosbiefdelen. Volgens Duits recept moet het vlees fijngehakt worden. De stukjes die dan overblijven zijn onregelmatig van vorm, maar verliezen door deze werkwijze niet aan kwaliteit. De kruiding is per slager verschillend, maar is pittig en er wordt vaak knoflook gebruikt. De Duitse biefstuk wordt tot een bal gekneed en zo gebakken. Kneed niet te lang want dan kneed je de eiwitten los en dan kan het vlees taaier worden.

          € 2,63 / ±150 g

          stuk
        • Carpaccio §

          De originele carpaccio wordt gesneden van de ossenhaas. Dit is het fijnste stuk vlees van het rund.

          € 4,99 / ±100 g

          portie
        • Hacheepakket §

          • 500 gram hacheevlees
          • 500 gram uien
          • zakje hacheekruiden

          € 10,98 / stuk

          stuk
        • Lendebiefstuk aan een stuk §

          Lendebiefstuk komt van de dunne lende. Deze loopt langs een groot gedeelte van de rug tot aan de dikke lende. Het kenmerkt zich door mager vlees met een stevige vetrand.
        • Magere runderlappen §

          Mager suddervlees wat minder gemarmerd is dan riblappen en sukadelappen.

          € 2,58 / 120 g

          x 120 g
        • Ossenstaart §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 8,45 / 500 g

          x 500 g
        • Riblap fijn §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 9,75 / 500 g

          x 500 g
        • Rosbief aan een stuk §

          Rosbief aan een stuk gesneden van de zijlende.
        • Runderentrecôte §

          Geschikt voor 2 personen. Entrecôte is hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecote smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 13,62 / ±350 g

          stuk
        • Runderhacheevlees §

          Hacheevlees is gesneden van de onderrib (hals). Om gaar en zacht te worden heeft het vlees een langere bereidingstijd nodig.

          € 1,95 / 100 g

          gram
        • Runderpoulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 5,38 / 250 g

          gram
        • Rundersaucijs §

          Saucijsjes worden gemaakt van mager rundvlees dat lekker is gekruid.

          € 1,64 / 110 g

          x 110 g
        • Runderschnitzel §

          Runderschnitzels worden ook bieflappen of baklappen genoemd en worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten.

          € 2,98 / 150 g

          x 150 g
        • Rundertartaar §

          Keimager gemalen rundvlees of gemalen biefstuk in het geval van de biefburger vormt de basis voor deze smakelijke schijf. Er mag beslist geen andere vleessoort in voorkomen en het van nature aanwezige vet mag maximaal 10% bedragen. De schijfjes mogen van binnen best een beetje rosé blijven. Dat komt de smaak alleen maar ten goede. Ze laten zich uitstekend combineren met alle mogelijk sauzen.

          € 1,75 / 100 g

          x 100 g
        • Rundervink §

          Rundervink is één van de meest gegeten vleesproducten. Rundervink bestaat uit rundergehakt dat gekruid is, omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees (rosbieflapje). Het is belangrijk dat het braden op niet te hoog vuur gebeurt om te voorkomen dat het rundvlees aangebrand is voordat het gehakt gaar is.

          € 1,99 / 125 g

          x 125 g
        • Schenkel met been §

          Schenkels zijn afkomstig van de bovenpoot. Ze bestaan uit vlees met been en merg. De lekkerste en krachtigste soepen en bouillons krijgt u door schenkels lang op te zetten.

          € 1,29 / 100 g

          gram
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 6,75 / ±300 g

          stuk
      • Rundvlees grootvlees §

        Grote stukken vlees 4 cm dik


        • Côte de boeuf aan een stuk §

          Botermals rundvlees, een heel mooi stuk vlees om te bereiden.

          € 44,28 / ±1.200 g

          stuk
        • Entrecote aan een stuk §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 22,74 / ±600 g

          stuk
        • Rib-eye aan een stuk §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 23,94 / ±600 g

          stuk
        • T-bone aan een stuk §

          De T-bone is een type steak dat van de dunne lende (entrecote) en de ossenhaas van een rund wordt versneden. De steak kenmerkt zich door het t-vormige bot waaraan hij zijn naam te danken heeft.

          € 25,74 / ±600 g

          stuk
      • varkensvlees §


        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 5,48 / 250 g

          x 250 g
        • Varkenshaas lang §

          Varkenshaas komt uit de rug van het varken en is de meest malse spier.

          € 6,75 / 325 g

          x 325 g
        • Varkensschnitzel ongepaneerd §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 2,33 / ±150 g

          stuk
        • Varkensschnitzel gepaneerd §

          Zacht van smaak en zonder vet.

          € 2,33 / ±150 g

          stuk
        • Ambachtelijk gerookt spek §

          De speklap van het varken (buik) wordt goed gezouten en daarna gerookt waarna het stuk mager spek nog enkele dagen narijpt voor een betere stevigheid.

          € 4,73 / 250 g

          gram
        • Aschbraten §

          Filetlapje in marinade en ui. Omwikkeld met ontbijtspek.

          € 2,33 / 150 g

          x 150 g
        • Bami/ nasivlees §

          Nasi/bamivlees wordt meestal gemaakt van iets doorregen varkensvlees. Het vlees kan bij aankoop al iets gekruid of gemarineerd zijn, waardoor het zó gebruikt kan worden.

          € 3,23 / 250 g

          gram
        • Boerenkarbonade §

          Stoere karbonade met spek en zwoerd.

          € 5,08 / ±350 g

          stuk
        • Boerenprocureur lapje §

          Het procureurlapje is een ontbeende schouderkarbonade. Deze lapjes zijn al heerlijk gekruid.

          € 1,67 / ±120 g

          stuk
        • Buikspek met zwoerd §

          Het buikspek is heerlijk zacht van binnen en de zwoerd wordt daarentegen lekker krokant. Heerlijk op de barbecue.
        • Buikspek zonder zwoerd §

          Varkensbuik zonder zwoerd is heerlijk om langzaam te garen op de barbecue.
        • Dikke vleesribben §

          Aan de voorkant van de varkensbuik zitten een aantal kleine ribbetjes die apart worden losgesneden om als krabbetjes dienst te doen. Ze kunnen gegrild, gebakken of gekookt gegeten worden.

          € 6,45 / 500 g

          gram
        • Dobbelsteentjes spek §

          Heerlijke ambachtelijk gerookte magere spekblokjes.

          € 4,73 / 250 g

          gram
        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 2,11 / 125 g

          x 125 g
        • Gerookt vet spek §

          De speklap van het varken (rug) wordt goed gezouten en daarna gerookt waarna het stuk spek nog enkele dagen narijpt voor een betere stevigheid.

          € 3,48 / 250 g

          x 250 g
        • Gezouten vet spek §

          Vet spek is mooi blank van kleur en uitstekend geschikt in dunne plakjes of dobbelsteentjes uit te bakken.

          € 3,48 / 250 g

          x 250 g
        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 2,78 / 200 g

          x 200 g
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 1,29 / 100 g

          gram
        • Houthakker man §

          Licht pittig gemarineerd procureurlapje omwikkeld met ontbijtspek.

          € 1,59 / stuk

          stuk
        • Krabbetje §

          Een krabbetje (meestal: krabbetjes) is een benaming voor de rib met vlees van een geslacht varken. Krabbetjes worden vaak als ingrediënt aan erwtensoep toegevoegd. In tegenstelling tot spareribs worden krabbetjes niet geroosterd maar gekookt.

          € 3,75 / 500 g

          gram
        • Procureur aan een stuk §

          De procureur ligt meteen achter de kop. Daarnaast is het een mooi gemarmerd stuk vlees. Nooit droog en heeft erg veel smaak.
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 2,70 / 200 g

          x 200 g
        • Saucijs fijn §

          Een varkenssaucijs is meestal samengesteld uit varkensgehakt met kruiden.

          € 1,38 / 110 g

          x 110 g
        • Saucijs grof §

          Een saucijs is een soort worst gemaakt van gekruid varkensgehakt. Het gehakt wordt bijeengehouden door een natuurlijke darm. De saucijs - waarvan de naam is afgeleid van het Franse woord saucisse - is verwant met de braadworst, zij het dat de saucijs dikwijls korter en iets dikker is. Saucijzen zijn zowel los, als nog aan elkaar verbonden verkrijgbaar. Een saucijs wordt in ongeveer 15 minuten gaar gebakken in een braadpan. Om het knappen van de worst tegen te gaan, wordt geadviseerd de saucijs alvorens deze te bakken, eerst te laten wellen in water. De saucijs kan ook worden bereid op de barbecue of onder de gril.

          € 1,38 / 110 g

          x 110 g
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 2,30 / 200 g

          x 200 g
        • Shoarmavlees §

          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.

          € 3,23 / 250 g

          gram
        • Spareribs honing/ketjap §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest voor varkensribben. Gemarineerd zijn spareribs nog lekkerder.

          € 8,45 / 500 g

          x 500 g
        • Spareribs naturel §

          Deze spareribs zijn vers/rauw en kun je zelf naar smaak marineren en/of bereiden.

          € 5,49 / 500 g

          gram
        • Spareribs spicy §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest voor varkensribben. Gemarineerd zijn spareribs nog lekkerder.

          € 8,45 / 500 g

          x 500 g
        • Speklap met zwoerd §

          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort. Het zwoerd geeft een extra lekkere smaak aan het vlees, zodra krokant gebakken.

          € 1,69 / ±125 g

          stuk
        • Speklap zonder zwoerd §

          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort.

          € 1,81 / ±125 g

          stuk
        • Steak Rijkeboer §

          Een gemarineerd varkensfiletlapje, omwikkeld met een plakje ontbijtspek.

          € 2,33 / 150 g

          x 150 g
        • Varkensfilet cordon blue §

          De varkensfiletlapjes worden belegd met een plak Goudse kaas en een plak sappige ham.

          € 2,49 / stuk

          stuk
        • Varkenslap §

          Varkenslap komt uit de schouder van het varken. Braad de varkenslap aan en sudder deze gaar op een laag vuur.

          € 1,19 / 100 g

          gram
      • kip §


        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 1,25 / 100 g

          gram
        • Kipvink §

          Gehakt in gemarineerde kipfilet omwikkeld met coburgerham.

          € 2,18 / ±150 g

          stuk
        • Houthakker vrouw §

          Mild gemarineerde kipfilet omwikkeld met ontbijtspek.

          € 1,70 / stuk

          stuk
        • Kipdijfiletsleetje §

          Voor 2 personen, ovensleetje met gemarineerde kipdijfilet, brie, zongedroogde tomaat, ui
          15 minuten in een voorverwarmde oven op 150 graden

          € 9,95 / 2 personen

          x 2 personen
      • vlug en panklaar §


        • Gebraden gehaktbal (huisgemaakt) §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 1,90 / stuk

          stuk
        • Gehaktbal vers (huisgemaakt) §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 1,29 / 100 g

          gram
        • Gehaktschnitzel §

          Gehaktschnitzels worden vervaardigd van mager varkensgehakt met een deel rundvlees.

          € 1,29 / 100 g

          x 100 g
        • Kipschnitzel §

          De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet en daarna gepaneerd. Bak de schnitzel niet al te hard aan want dan verbrandt het paneermeel. Een verse schnitzel heeft mooi droog paneermeel.

          € 1,59 / 125 g

          x 125 g
        • Milde lady burger §

          Gemarineerde burger met een milde smaak.

          € 1,89 / ±140 g

          stuk
        • Runderhamburger §

          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees. Niet van de biefstukdelen maar meer van de wat doorregen delen van de voorkant van het rund. Het vet en meegemalen bindweefsel geeft wel extra smaak aan deze lekkernij die met name tussen een broodje en op de barbecue zeer geliefd is. Het vlees is niet zo mager als een tartaartje want dan wordt het veel te droog. Bak deze runderspecialiteit zeker niet te gaar. Aan de originele hamburger mag absoluut geen varkensvlees worden toegevoegd.

          € 2,09 / ±140 g

          stuk
        • Runderreepjes §

          De langwerpige en heel dunne reepjes worden evenals de Duitse biefstuk van de betere vleesdelen gesneden. De reepjes zijn botermals en heel snel klaar om te eten.

          € 5,00 / 250 g

          gram
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 1,74 / 125 g

          x 125 g
        • Stoere mannenburger §

          Sappige en licht pittige gemarineerde burger.

          € 1,89 / ±140 g

          stuk
        • Biefstuksleetje §

          Voor 2 personen, ovensleetje met gemarineerde biefstuk medaillons, peperroomsaus, champignons en bosui.

          15 minuten in een voorverwarmde oven op 150 graden.

          € 11,95 / ±450 g

          stuk
        • Kaas gehaktrol §

          Gehaktrol gevuld met kaas en omwikkeld met ontbijtspek.

          € 2,43 / ±175 g

          stuk
        • Kipdijfiletsleetje §

          Voor 2 personen, ovensleetje met gemarineerde kipdijfilet, mozzarella, zongedroogde tomaat en tuinkruiden.

          20 minuten in een voorverwarmde oven op 170 graden.

          € 10,95 / ±450 g

          stuk
        • Mixed grill sleetje §

          Voor 2 personen, sleetje met varkenshaas, biefstuk en kipfilet.

          10 minuten in voorverwarmde oven op 180 graden.

          € 11,95 / ±450 g

          stuk
        • Varkenshaassleetje §

          Voor 2 personen, ovensleetje met stukje varkenshaasmedaillons, champignon saus, brie en bosui.

          20 minuten in een voorverwarmde oven op 150 graden.

          € 11,95 / ±450 g

          stuk
      • gehakt §


        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 1,39 / 100 g

          gram
        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 1,50 / 100 g

          gram
        • Gekruid gehakt §

          Kant-en-klaar gehakt, reeds op smaak gebracht met gehaktkruiden.

          € 1,29 / 100 g

          gram
        • Boerengehakt §

          Gemengd gehakt met groenten, heerlijk gekruid met rolladekruiden en een kruidnageltje.

          € 1,29 / 100 g

          gram
        • Drents gehakt §

          Heerlijk gehakt met paprika.

          € 1,29 / 100 g

          gram
      • soepbenodigdheden §


        • Mergpijp §

          Het mergpijpje is een runderbeen gezaagd van de bovenpoot van de koe. Ideaal om te gebruiken voor een heerlijke bouillon.

          € 0,75 / 100 g

          gram
        • Soeppakket §

          • 150 gram rundergehakt
          • 150 gram poulet
          • mergpijp

          € 9,98 / stuk

          stuk
      • rookworst §


        • Rookworst fijn (huisgemaakt) §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 3,75 / stuk

        • Rookworst grof (huisgemaakt) §

          Ambachtelijke slagersrookworst, grovere maling. Heerlijk bij stamppotten.

          € 3,75 / stuk

      • worst §


        • Verse worst (fijn) §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.

          € 3,87 / 300 g

          x 300 g
        • Verse worst (grof) §

          Door de grovere stukjes spek lijkt de worst vetter dan de fijne maar is het niet.

          € 3,87 / 300 g

          x 300 g
        • Bakbloedworst (huisgemaakt) §

          Bakbloedworst wordt gemaakt van zwoerd, varkenskopvlees, bloed en spek. De kruiding bestaat uit zwarte peper, piment, majoraan, kaneel en uien.

          € 1,29 / 100 g

          gram
        • Ossenworst §

          Deze specialiteit vindt haar oorsprong in de zeventiende eeuw, toen op grote schaal ossen uit Denemarken en Duitsland werden geïmporteerd. De specerijen in deze worst, zoals peper, kruidnagel, foelie en nootmuskaat, kwamen uit Nederlands-Indië. Mager rundvlees is de basis van deze typisch Amsterdamse specialiteit. Het vlees wordt gemalen en vermengd met witte peper, foelie, nootmuskaat en zout. Na het afstoppen in een runder- of kunstdarm wordt het vlees een paar te rijpen gelegd in de koeling. In die tijd ontstaat de zo kenmerkende smaak.

          € 3,98 / stuk

          stuk
      • gegrilde worst §


        • Grillworst naturel (huisgemaakt) §

          De worst is gemaakt van mager rund- en doorregen varkensvlees en spek. Het deeg wordt meestal gekruid met een speciale grillworstmelange.

          € 6,76 / ±400 g

          stuk
        • Grillworst met kaas (huisgemaakt) §

          Heerlijke grillworst met de karakteristieke smaak, gevuld met kaas.

          € 6,76 / ±400 g

          stuk
        • Kipgrillworst (huisgemaakt) §

          Fijne kipgrillworst kenmerkt zich door de mooie aanwezige grillrand.

          € 6,76 / ±400 g

          stuk
        • Kipgrillworst met kaas (huisgemaakt) §

          Grillworst is een gebraden worst, in dit geval gevuld met kaas.

          € 6,76 / ±400 g

          stuk
      • gedroogde worst §


        • Droge worst (huisgemaakt) §

          Droge worst is een streekgerecht, waarbij de worst na het vullen wordt opgehangen om te drogen. De smaak verschilt afhankelijk van de gebruikte kruiden. Verkrijgbaar in 4 verschillende smaken.

          € 3,75 / stuk

        • Droge worst Mediterrane (huisgemaakt) §

          Heerlijke huisgemaakte droge worst in de smaak Mediterrane.

          € 3,75 / stuk

        • Droge worst kruidnagel (huisgemaakt) §

          Ambachtelijke droge worst met kruidnagel.

          € 3,75 / stuk

      • gekookte worst §


        • Kookworst (huisgemaakt) §

          Kookworst, traditioneel gerookt en met een fijne maar neutrale gekookte worstsmaak.

          € 2,60 / 200 g

          x 200 g
      • leverworst §


        • Huisgemaakte leverworst (fijn) §

          Fijgemalen leverworst. Gemaakt van varkensvlees. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden vermengd in een potdichte darm afgestopt en vervolgens gegaard.

          € 5,59 / ±375 g

          stuk
        • Huisgemaakte leverworst (grof) §

          Grofgemalen leverworst. Gemaakt van varkensvlees. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, gemalen en met kruiden vermengd in een potdichte darm afgestopt en vervolgens gegaard.

          € 5,59 / ±375 g

          stuk
        • Hausmacher §

          Een unieke grove leverworst met stevige smaak.

          € 5,57 / ±350 g

          stuk
        • Paté §

          Een snijpaté is in tegenstelling tot een gewone paté uitstekend te snijden op de snijmachine. Dat komt door het gebruik van steviger grondstoffen en omdat er langer gemengd wordt waardoor de binding veel beter wordt. De grondstoffen bestaan uit kersverse varkenslever, varkensschoudervlees en mager buikspek. De smaak wordt verfijnd door het gebruik van verschillende kruiden als peper, foelie, kardamom, majoraan, kruidnagel en vaak wat vanillepoeder, rode wijn en een vleuhje knoflook. Na het bakken moet de paté goed doorgekoeld worden en kan dan gesneden worden.

          € 4,20 / ±150 g

          pakje
      • snacks / hapjes §


        • Bali cocktailstokjes §

          Een echte lekkernij. Balistokjes met heerlijke stukjes mals vlees.

          € 2,59 / 100 g

          x 100 g
        • Cowboyvlees (huisgemaakt) §

          Lekker op een schaal met heerlijke hapjes voor bij de borrel.

          € 4,49 / 250 g

          x 250 g
        • Indische ballen §

          Indische gehaktballetjes met de bekende Oosterse smaak.

          € 2,29 / 100 g

          x 100 g
        • Javaanse balletjes §

          Gehaktballetjes op Javaanse wijze. Heerlijk als borrelhapje.

          € 2,29 / 100 g

          x 100 g
        • Zeeuws spek (huisgemaakt) §

          Zeeuws spek is een Zeeuws streekgerecht. De basis is een stuk doorregen spek zonder zwoerd. De ouderwetse variant werd zachtjes gaargekookt met zout, peper, laurier of andere in de ouderwetse keuken beschikbare kruiden. De slagers verkopen tegenwoordig onder deze naam een stuk spek dat wordt gemarineerd in een mengsel van olie, mosterd, sojasaus, ui, paprika, knoflook en peper en vervolgens gegrild of geroosterd. Het moderne Zeeuws spek heeft daardoor een kenmerkende smaak die doorgaans als barbecuesmaak wordt gekarakteriseerd.

          € 6,57 / 300 g

          gram
        • Filet Americain (huisgemaakt) §

          Onze huisgemaakte filet americain. Heerlijk als broodbeleg maar ook lekker bij de borrel op stokbrood of toast.

          € 3,59 / ±150 g

          bakje
        • Slagersbonbons (huisgemaakt) §

          Een verrassend hapje van uw slager.

          € 6,50 / schaal

          schaal
      • vleeswaren §


        • Bacon §

          Bacon bestaat uit stukken vlees die gesneden worden van de flanken, de rug of de buik van een varken, die vervolgens worden geconserveerd (gezouten, gedroogd en mogelijk ook gerookt). Het wordt gewoonlijk gebruikt als een ingrediënt in een recept, vanwege het vet en de smaak.

          € 2,98 / 100 g

        • Boterhamworst (huisgemaakt) §

          Van het rundvlees en water wordt eerst een farce gecutterd waarna het fijngemalen kinnebakspek en het varkensvlees worden toegevoegd. Als kruiding worden witte peper, foelie, kardemom, gember en zout gebruikt. Vroeger werden daarna kleine spekblokjes toegevoegd. Nu vrijwel niet meer. Het spek is echter wel aanwezig, maar zo fijn gemalen dat het niet meer als zodanig wordt ervaren. Na het afstoppen in een kunstdarm wordt de worst gerookt en geweld in water van 80°C.Variaties: de Ardenner boterhamworst met meer varkensvlees, de kalfsboterhamworst en Parijzer boterhamworst die wat grover van structuur is.

          € 1,59 / 100 g

        • Cervelaatworst §

          Cervelaat is een droge worst, doorgaans gemaakt van varkens- en rundvlees.De naam komt van het Latijnse cerebellum (kleine hersenen) via het Italiaanse cervellata.

          € 2,49 / 100 g

        • Chorizo §

          Chorizo is een van oorsprong Spaanse worstsoort die kruidig van smaak en roodachtig van kleur is en een stevige, grove structuur heeft. Een kenmerkend ingrediënt is de pimiento choricero, een paprika(poeder) (al dan niet pittig) wat niet alleen zorgt voor de smaak en de rode kleur van de chorizo, maar dankzij de daarin aanwezige etherische oliën ook bijdraagt aan een betere houdbaarheid.

          € 2,89 / 100 g

        • Coburger rauwe ham §

          Deze ham is vermoedelijk ontstaan in het plaatsje Coburg in Duitsland. De ham bestaat uit de twee schnitzeldelen van het varken; de boven- en de plattebil. Het vlees wordt drooggezouten met zeezout.

          € 3,49 / 100 g

        • Gebraden gehakt (huisgemaakt) §

          Vlees en spek worden gemalen en met de kruiden vermengd. Over het algemeen worden peper en nootmuskaat gebruikt. Aan de massa wordt paneermeel toegevoegd. Het deeg wordt goed gemengd tot een homogene massa, waarna het tot een brood wordt gevormd dat in de oven wordt afgebakken. Gebraden gehakt wordt gesneden verkocht.

          € 1,59 / 100 g

        • Gebraden rosbief (huisgemaakt) §

          De rosbief wordt gewoonlijk gemaakt van verschillende delen zoals de achtermuis (links), de platte bil of een van de lendedelen. De aard van het vlees bepaalt de kwaliteit van deze vleeswaar. Een goede rosbief is keimager en mals en mag niet te dik gesneden worden. De achtermuis is wel het bekendste deel. Daarnaast is een rosbief een uitstekend beleg voor mensen die een natriumbeperkt (zoutarm) dieet volgen. De rosbief wordt gewoonlijk namelijk alleen aan de buitenkant gezouten en niet gekruid. Vraag aan de slager gerust of hij tijdens de bereiding veel of weinig zout gebruikt heeft.

          € 3,59 / 100 g

        • Gebraden runderrollade §

          De rollade wordt gemaakt van de magere vleesdelen van de runderborst, de binnenkant van het vlees wordt gekruid.

          € 3,95 / 100 g

        • Gebraden varkensrollade §

          De varkensrollade bestaat uit de karbonadestrooken de buik aan één stuk. Het hart van de rollade is mooi mager en door het spek houdt hij de sappigheid.

          € 2,89 / 100 g

        • Katenspek §

          Katenspek is mager buikspek dat eerst wordt gepekeld en gegaard om daarna langdurig te worden gerookt.

          € 2,79 / 100 g

        • Ontbijtspek gesneden §

          Ontbijtspek is vleeswaar dat veelal gebruikt wordt als broodbeleg. Het is buikspek van het varken dat na te zijn gedroogd en gerookt in dunne plakken wordt gesneden. Deze plakken zijn ongeveer 20 cm lang en 8 cm breed. Ontbijtspek wordt ook gebakken geconsumeerd.

          € 2,39 / 100 g

        • Rauwe ham §

          Rauwe hammen zijn van oorsprong ontstaan vanuit de behoefte om vlees na het slachten langer te kunnen bewaren, want er waren vroeger nog geen koelkasten en dus moest het vlees wel geconserveerd worden. In grote lijnen gebeurde dat door het vlees te zouten of in de pekel te leggen. Eventueel werd tijdens of na het zouten een kruidenboeket toegevoegd. De laatste belangrijke smaakmaker is echter de rijping, al of niet in de buitenlucht.

          € 3,49 / 100 g

        • Runderrookvlees §

          Rookvlees van hoogwaardig gezouten en traditioneel gerookte. eersteklas bovenbil van het rund.

          € 3,95 / 100 g

        • Salami §

          Salami is de benaming voor gekruide worst van Italiaanse oorsprong. Het Italiaanse woord is de meervoudsvorm van salame, dat 'gezouten vlees' betekent.

          € 2,49 / 100 g

        • Serranoham §

          Serranoham is een rauwe ham, oorspronkelijk afkomstig uit de Spaanse bergen. Tegenwoordig wordt hij gemaakt van een speciaal gefokt Spaans varkensras.Oorspronkelijk is de serranoham afkomstig uit de bergachtige regio Andalusië. Daar werd de gezouten ham gedroogd in de berglucht. (Vandaar de term serrano: serrano,-a is Spaans voor berg-, gebergte-).De originele serranoham is te herkennen aan het S-logo. Nadat de verse ham in een pekelbad met kruiden heeft gelegen, rijpt hij zo'n negen maanden in een ruimte waar de temperatuur langzaam toeneemt tot 30 graden. Tegelijkertijd neemt de vochtigheid af, waardoor de hammen uitdrogen.De ham is rijk aan ijzers en eiwitten en vetarm. Hierdoor wordt deze ham soms ook voorgeschreven aan mensen met bloedarmoede of een ijzertekort.

          € 3,98 / 100 g

        • Slagers achterham §

          Voor de achterham zijn de magere delen van de ham in model gesneden zonder het spek en het zwoerd te verwijderen. Deze zijn uiteindelijk mede bepalend voor de smaak. Zeker wanneer de ham in het eigen vocht wordt gegaard. De ham laat zich moeilijk snijden vanwege de grote plak maar is uniek door smaak en malsheid.

          € 2,98 / 100 g

        • Twentsche schouderham §

          Schouderham is redelijk eenvoudig te herkennen omdat het vlees, binnen één plak, in kleur varieert van licht tot donker.

          € 2,39 / 100 g

      • vleespakket §


        • Weekpakket A §

          • 4 saucijzen
          • 4 speklapjes
          • 4 slavinken
          • 4 gehaktschnitzels
          • 4 schnitzels
          • 1 verse worst
          • 500 gram half om half gehakt

          € 47,00 / stuk

          stuk
        • Weekpakket B §

          • 4 gepaneerde varkensschnitzels
          • 4 gehaktballen kant en klaar
          • 4 runderhamburgers
          • 500 gram riblappen
          • 500 gram nasivlees
          • een verse worst

          € 45,00 / stuk

          stuk
        • Weekpakket C §

          • 4 schouderkarbonades
          • 4 speklapjes
          • 4 boeren procureur
          • 1 verse worst
          • 500 gram hamlapjes
          • 500 gram kipfiletschnitzel
          • 500 gram rundergehakt

          € 49,50 / stuk

          stuk
      • salade §

        Onze salades zijn verpakt per 500 en per 1000 gram


        • Huzarensalade §

          Een huzarensalade is een salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel, augurk en soms ui.

          € 6,99 / 500 g

        • Kartoffelsalade §

          Een heerlijke salade met aardappelschijfjes in een saus met grof gemalen peper.

          € 6,99 / 500 g

        • Rundvlees huzarensalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met mals rundvlees en groente en een smaakvol kruidenbouquet.

          € 6,99 / 500 g

        • Russische eiersalade §

          Een Russisch ei is een salade met halve hardgekookte eieren, Rundvleessalade geserveerd op een bedje van sla. Dit wordt met dunne mayonaise overgoten. Het kan als voorgerecht worden geserveerd, maar komt ook wel als lunchgerecht op tafel.

          € 1,50 / 100 g

          gram
        • Boeren scharrelsalade §

          Romige salade met smaakvolle stukjes scharrelei.

          € 6,99 / 500 g

        • Combinatiesalade §

          Drie soorten salade rijkelijk opgemaakt met verse vleeswaren en rauwkost garnering.

          € 12,50 / 4 personen

          x 4 personen
        • Rauwkostsalade §

          Rijkelijk gevulde knapperige salade.

          € 7,49 / 350 g

          x 350 g
      • fruitsalade §


        • Fruitsalade §

          Circa 125 gram per persoon. Verschillende soorten seizoensgebonden fruit.

          € 3,49 / persoon

          persoon
      • saus §


        • Honing-mosterd saus §

          Heerlijke honing-mosterd saus voor bijvoorbeeld over de beenham of over een salade.

          € 1,75 / 150 g

          x 150 g
        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 1,75 / 150 g

          x 150 g
        • Satésaus §

          Satésaus, of pindasaus, een populaire saus en heerlijk bij veel gerechten.

          € 3,49 / 250 g

          x 250 g
      • cateringmateriaal §


        • Glazenpakket §

          Divers glaswerk zoals wijnglazen, bierglazen, champagneglazen, cocktailglazen, waterglazen, borrelglaasjes en grote Bourgogne glazen.

          € 0,75 / stuk

          stuk
        • Koelbuffet §

          Stekkerklaar koelbuffet. Ideaal voor bij uw buffet of barbecueparty.

          € 65,00 / stuk

          stuk