Carregando...
    • Stevensbloem 191, Stevenshofdistrict, 2331 JC Leiden
    • Stevensbloem 191, Stevenshofdistrict, 2331 JC Leiden
      segunda-feira 22-09-2025:fechadoterça-feira 23-09-2025:08:30-18:00
      quarta-feira 24-09-2025:08:30-18:00quinta-feira 25-09-2025:08:30-18:00
      sexta-feira 26-09-2025:08:30-18:00sábado 27-09-2025:08:00-17:00
      domingo 28-09-2025:fechadosegunda-feira 29-09-2025:fechado
      terça-feira 30-09-2025:08:30-18:00quarta-feira 01-10-2025:08:30-18:00
      quinta-feira 02-10-2025:08:30-18:00sexta-feira 03-10-2025:08:30-18:00
      sábado 04-10-2025:08:00-17:00domingo 05-10-2025:fechado
    • Stevensbloem 191, Stevenshofdistrict, 2331 JC Leiden
      segunda-feira 22-09-2025:terça-feira 23-09-2025:08:30-18:00
      quarta-feira 24-09-2025:08:30-18:00quinta-feira 25-09-2025:08:30-18:00
      sexta-feira 26-09-2025:08:30-18:00sábado 27-09-2025:08:00-17:00
      domingo 28-09-2025:segunda-feira 29-09-2025:
      terça-feira 30-09-2025:08:30-18:00quarta-feira 01-10-2025:08:30-18:00
      quinta-feira 02-10-2025:08:30-18:00sexta-feira 03-10-2025:08:30-18:00
      sábado 04-10-2025:08:00-17:00domingo 05-10-2025:
    • segunda-feira 22-09-2025:terça-feira 23-09-2025:
      quarta-feira 24-09-2025:quinta-feira 25-09-2025:
      sexta-feira 26-09-2025:16:30-18:00sábado 27-09-2025:09:00-10:30
      domingo 28-09-2025:segunda-feira 29-09-2025:
      terça-feira 30-09-2025:quarta-feira 01-10-2025:
      quinta-feira 02-10-2025:sexta-feira 03-10-2025:16:30-18:00
      sábado 04-10-2025:09:00-10:30domingo 05-10-2025:
    • região de entregataxa de entregavalor mínimo do pedidofrete grátis acima de
      Katwijk€ 2,00€ 17,00€ 25,00
      • balcão
        • dinheiro a vista
        • débito online
        • terminal de pagamento
      • entrega
        • débito online
    • informações sobre alérgenos e nutrição podem ser solicitadas por telefone durante o horário de funcionamento via +31 71 542 7317

      • BBQ Pakketten §

        Wij kunnen uw (bedrijfs-) BBQ ook compleet verzorgen inclusief kok. Ook in combinatie met Kamado BBQ. Wij doen dit in overleg met u, dus bij belangstelling graag contact zoeken met de winkel.


        • BBQ Populair §

          • 2 kipsaté Gildehoen kip
          • 1 hamburger (100% rund) Regio Rund
          • 1 runderschnitzel Regio Rund
          • 1 BBQ worst

          € 8,95 / pessoa

          pessoa
        • BBQ Lekker §

          • 1 varkenshaassaté
          • 1 biefstukspies Regio Rund
          • 1 gemarineerde kipfilet Gildehoen kip
          • 1 gemarineerde speklap

          € 10,50 / peça

          peça
        • BBQ Basis §

          Voor uw gemak alles voorgegaard
          • 2 kipsaté Gildehoen kip
          • 1 hamburger Regio Rund
          • 1 BBQ worst

          € 5,95 / peça

          peça
        • BBQ Mixpakket §

          Wij rekenen 5 stuks vlees per persoon gevarieerd in de 7 onderstaande specialiteiten
          • Kipsate Gildehoen kip
          • Hamburger Regio Rund
          • BBQ worstje
          • Gemarineerd filetlapje
          • Gemarineerde speklap
          • Runderschnitzel Regio Rund
          • Biefstukspies

          € 10,25 / pessoa

          pessoa
        • BBQ Mixpakket de Luxe §

          Wij rekenen 5 stuks vlees per persoon gevarieerd in de 7 onderstaande specialiteiten
          • Varkenshaassaté
          • Entrecôte Regio Rund
          • Kipshaslick Gildehoen kip
          • Bombay kipdijspies
          • Argentijnse biefstukspies
          • Sparerib
          • Rib eye spies

          € 14,25 / pessoa

          pessoa
        • BBQ Kids pakket §

          • 1 kipsaté
          • 1 hamburger
          • 1 kinderspies
          • 1 barbecueworstje

          € 5,95 / pessoa

          pessoa
        • BBQ Hallal pakket §

          • 2 kipsaté
          • 1 hamburger
          • 1 biefstukspies
          • 1 gemarineerde kipfilet

          € 8,95 / pessoa

          pessoa
        • BBQ Compleet §

          Maak uw vleespakket compleet met:
          • Salades; rundvleessalade en
          • Sauzen; knoflooksaus, satésaus
          • Brood; stokbrood met

          € 5,75 / pessoa

          pessoa
      • vegetariana §


        • BBQ Vega pakket §

          • 1 vegaburger
          • 1 vega shaslick
          • 1 groentespies

          € 7,75 / pessoa

          pessoa
      • Barbecue grootvlees §


        • Buikspek §

          Buikspek is zacht, vol van smaak, en echt lekker knapperig van de grill.

          € 13,00 / quilo

          quilo
        • Gemarineerde entrecôte §

          Dungesneden entrecôte in een heerlijke marinade.

          € 34,00 / quilo

          quilo
        • Grain fed bavette §

          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Heerlijk om te grillen.

          € 44,00 / quilo

          quilo
        • Picanha Grain fed §

          Picanha is een spectaculair stuk vlees dat je zeker een keer gegeten moet hebben: staartstuk van de koe dat maar weinig nodig heeft en makkelijk te bereiden is.

          € 44,00 / quilo

          quilo
        • Procureur §

          Grote stukken vlees zoals procureur laten zich perfect garen op de barbecue. Ideaal voor pulled pork.

          € 15,00 / quilo

          quilo
        • Rib-eye Grain fed §

          Rib-eye is een dik, goed dooraderd en mooi rood stuk vlees. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 39,80 / quilo

          quilo
        • Short ribs §

          Short Ribs (oftewel klapstuk met been) komt van het zachtste gedeelte van de runderborst. Normaal gebruikt voor tartaar, poulet of hacheevlees, of aan het stuk gekookt voor de hutspot, Allemaal lekker natuurlijk, maar op de Que Low en Slow is dit stuk vlees heel erg lekker, het heeft wel zijn tijd nodig natuurlijk, maar eenmaal klaar heeft u een uniek stuk vlees!

          € 20,00 / quilo

          quilo
        • Spareribs barbecue rauw §

          Perfecte spareribs voor de barbecueliefhebber.

          € 11,50 / quilo

          quilo
        • Tomahawk §

          Een tomahawk steak is een ribeye aan één stuk met het been er nog aan. Het been zorgt voor een intensere smaakbeleving van het vlees.

          € 38,00 / quilo

          quilo
      • churrasco §


        • Argentijnse biefspies §

          Heerlijk gekruide biefstukblokjes aan een spies.

          € 3,60 / 100 g

          x 100 g
        • Barbecuehamburger §

          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue.

          € 1,80 / peça

          peça
        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 1,35 / ±80 g

          peça
        • Biefstukspies §

          Een spies met malse stukjes biefstuk.

          € 3,60 / 100 g

          x 100 g
        • Brasilsteak §

          Heerlijke pepersteak met versgemalen peper voor de barbecue.

          € 3,40 / 100 g

          x 100 g
        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1,60 / 100 g

          x 100 g
        • Haassaté §

          Met de hand geregen en gesneden varkenshaassaté. De varkenshaas is het zachtste en mooiste stukje vlees van het varken.

          € 2,25 / ±90 g

          peça
        • Kipsatéstokje Piri Piri §

          Kipsatéstokje in Piri Piri marinade.

          € 1,30 / peça

          peça
        • Kipsatéstokje §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue. Circa 50 gram per stuk.

          € 1,20 / peça

          peça
        • Lamsrack §

          Supermals vlees in een heerlijke marinade. Ideaal voor de barbecue. Verpakt per 2 stuks.

          € 19,60 / ±400 g

          peça
        • Ossenhaasspies §

          Spies met blokjes malse ossenhaas.

          € 7,50 / 100 g

          x 100 g
        • Runderschnitzel §

          Een heerlijke runderschnitzel voor op de barbecue.

          € 2,70 / 100 g

          x 100 g
        • Shaslick (kipspies) §

          De kipspies is een spies met puur heerlijk gemarineerd kippenvlees.

          € 2,20 / peça

          peça
        • Sparerib barbecue §

          Spareribs behoren tot het populairste barbecuevlees wereldwijd. Het vlees van spareribs is mals en sappig, en aan elke spare rib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten.

          € 1,55 / 100 g

          x 100 g
      • Bijgerechten §


        • Pasta pesto pollo salade §

          Smaakvolle pastasalade voor bij de barbecue.

          € 1,50 / 100 g

          grama
      • acessórios para churrasco §


        • RVS BBQ inclusief gas §

          Alleen telefonisch te reserveren voor € 22,50 en alleen mogelijk bij het bestellen van barbecuevlees vanaf 10 personen. 071-5427317

          € 0,00 / peça

          peça
        • Schoonmaakservice BBQ §

          Alleen telefonisch te reserveren voor € 9,50 in combinatie met een barbecue. Bestel deze schoonmaakservice erbij en wij maken de bbq voor u schoon. 071-5427317

          € 0,00 / peça

          peça
        • Bezorgen bestelling §

          Voor € 12,50 komen wij uw barbecuebestelling bezorgen.

          € 12,50 / peça

          peça
        • Ophalen materialen §

          Bestel dit artikel erbij en wij halen het gehuurde materiaal weer bij u op.

          € 12,50 / peça

          peça
        • Borden en bestekpochette §

          1 plastic bord (herbruikbaar) en 1 bestekpochette met herbruikbaar bestek.

          € 1,30 / pessoa

          pessoa
        • BBQ tang, stokbroodplank en mes §

          Per set.

          € 2,50 / peça

          peça
      • Luxe Belegde Broodjes §


        • Broodje Oosterse Rosbief §

          Met rosbief, lente-ui, teriyakisaus, wasabi-mayo en gebakken ui.

          € 4,75 / peça

          peça
        • Broodje Carpaccio §

          Met carpaccio, rucola, Parmezaanse kaas, truffelmayo, pesto en notenmix.

          € 4,95 / peça

          peça
        • Broodje Carpaccio Rookvlees §

          Met rookvlees, rucola, Parmezaanse kaas, truffelmayo, pesto en notenmix.

          € 4,75 / peça

          peça
        • Broodje Gezond §

          Met ham, kaas, sla, tomaat, komkommer en ei.

          € 4,75 / peça

          peça
        • Broodje Gezond Kip §

          Met kipfilet, kaas, sla, tomaat, komkommer en ei.

          € 4,75 / peça

          peça
        • Broodje Filet Speciaal §

          Met filet americain, rode ui en ei.

          € 4,75 / peça

          peça
        • Broodje Filet Carpaccio §

          Met carpacciofilet, rucola, Parmezaanse kaas en pesto.

          € 4,85 / peça

          peça
      • Diverse Belegde Broodjes §


        • Broodje Achterham §

          € 3,25 / peça

          peça
        • Broodje Eiersalade §

          € 3,25 / peça

          peça
        • Broodje Filet Americain §

          € 4,25 / peça

          peça
        • Broodje Kaas §

          € 3,25 / peça

          peça
        • Broodje Kipfilet §

          € 3,25 / peça

          peça
        • Broodje Rookvlees §

          € 3,25 / peça

          peça
        • Broodje Rosbief §

          € 3,25 / peça

          peça
        • Broodje Selderijsalade §

          € 3,25 / peça

          peça
        • Broodje Vleessalade §

          € 3,25 / peça

          peça
      • Warm Belegde Broodjes §


        • Broodje Bal Gehakt §

          Met mayonaise of mosterd.

          € 4,25 / peça

          peça
        • Broodje Grillworst §

          Keuze uit naturel of kaas. Met truffelmayo of Piri Piri saus.

          € 3,99 / peça

          peça
        • Broodje Hete Kip §

          Met Piri Piri saus.

          € 3,99 / peça

          peça
        • Broodje Warm Vlees §

          Met satésaus.

          € 3,99 / peça

          peça
        • Broodje Warme Beenham §

          Met honingmosterdsaus.

          € 3,99 / peça

          peça
        • Broodje Zeeuws Spek §

          Met barbecuesaus of Piri Piri saus.

          € 3,99 / peça

          peça
      • Wraps §


        • Carpaccio Wrap §

          Met carpaccio, tartaarsaus, sla, Parmezaanse kaas, notentapenade en notenmix.

          € 4,50 / peça

          peça
        • Kip Tok Tok Wrap §

          Met kip, kipkerrie, sla, tomaat en ei.

          € 4,50 / peça

          peça
        • Oosterse Rosbief Wrap §

          Met rosbief, lente-ui, teriyakisaus, wasabi-mayo en gebakken ui.

          € 4,50 / peça

          peça
      • Belegde Broodjes MixBoxen §

        Ideaal voor bij een vergadering of personeelslunch.


        • MixBox 10 luxe broodjes §

          € 45,00 / peça

          peça
        • MixBox 5 luxe broodjes §

          € 22,50 / peça

          peça
      • Vruchtensappen §


        • Schulp Sinaasappelsap §

          € 2,30 / peça

          peça
        • Schulp Appelsap §

          € 1,90 / peça

          peça
        • Schulp Aardbeiensap §

          € 1,90 / peça

          peça
      • pacote Ggurmet §


        • Gourmetschotel §

          • biefstuk
          • varkenshaas
          • kipfilet
          • hamburger
          • shoarma
          • gourmetworst
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 15,50 / 2 pessoas

        • Gourmetschotel De Luxe §

          • gemarineerde biefstuk
          • varkenshaas black garlic
          • kipfilet
          • yakitori kipsaté
          • hamburger
          • beef tataki reepjes
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 17,50 / 2 pessoas

        • Fondueschotel §

          • kogelbiefstuk
          • kipfilet
          • varkenshaas
          • slavink
          • steak tartaar
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 7,95 / pessoa

          pessoa
        • Gourmet Kids §

          • balletjes gehakt
          • kipsaté
          • gourmetworst
          • hamburger
          U krijgt circa 200 gram vlees per persoon.

          € 4,85 / pessoa

          pessoa
        • Gourmet compleet §

          • champignons
          • uienringen
          • spekjes
          • paprika
          • satésaus
          • knoflooksaus

          € 7,95 / peça

          peça
      • Gourmetschaaltjes §


        • Beef tataki puntjes §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 5,95 / bandeja

          bandeja
        • Biefstuk §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 6,95 / bandeja

          bandeja
        • Cordon blue §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 4,95 / bandeja

          bandeja
        • Eendenborstfilet §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 8,95 / bandeja

          bandeja
        • Gourmet worstjes §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 4,50 / bandeja

          bandeja
        • Hete kip §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 5,25 / bandeja

          bandeja
        • Kipfilet §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 4,95 / bandeja

          bandeja
        • Kipshoarma §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 4,95 / bandeja

          bandeja
        • Kogelbiefstuk §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 7,85 / bandeja

          bandeja
        • Lamsrack §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 13,50 / bandeja

          bandeja
        • Merquez worstjes §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 4,95 / bandeja

          bandeja
        • Ossenhaas §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 14,50 / bandeja

          bandeja
        • Pittige biefstukpuntjes §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 5,85 / bandeja

          bandeja
        • Shoarma §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 3,95 / bandeja

          bandeja
        • Slavink §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 4,75 / bandeja

          bandeja
        • Varkenshaas §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 4,95 / bandeja

          bandeja
        • Varkenshaas black garlic §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 5,25 / bandeja

          bandeja
        • Yakitori kipsaté (voorgegaard) §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 6,50 / bandeja

          bandeja
      • carne de vaca §

        Ons rundvlees wordt beoordeeld op smaak, kleur en malsheid. We kopen onze koeien al dertig jaar bij firma Duineveld te Lisse, waar ze lekker grazen in de sappige Hollandse weiden. Hier groeien de koeien op met oog voor welzijn. Kortom, een diervriendelijke manier en dat alles komt de smaak van het vlees ten goede. Dagelijks


        • Hollandse biefstuk §

          Hollandse biefstuk wordt van verschillende biefstukdelen gesneden.
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.
        • Ossenhaas §

          Ossenhaas is heerlijk mals en niet voor niets het mooiste deel van het rund. Tournedos is hetzelfde als biefstuk van de haas. Een dubbele tournedos is een chateaubriand. Het gewicht van een hele ossenhaas is ongeveer tussen de twee en vijf kilo.

          € 7,50 / 100 g

          grama
        • Bavette grain fed §

          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Het heeft een lange en grove draad. De bavette is botermals en wordt gebruikt in de lekkerste gerechten.
        • Borstlappen §

          Het meest doorregen stoofvlees. Ongeveer drie uur stoven.

          € 8,75 / 500 g

        • Klapstuk §

          Klapstuk is het vlees gesneden van de borst en is doorregen met kleine vetrandjes. Het is bij voorkeur geschikt om in één stuk mee te koken in een gerecht zoals bijvoorbeeld peen en uien. Snijd na het koken het vlees in kleinere porties.

          € 5,25 / 300 g

        • Onderriblap §

          Dit stuk vlees wordt gesneden uit de dikke rib. Het deel dat zich bevindt tussen de fijne rib en de nek van het rund. Het is een stuk vlees dat uitzonderlijk lekker van smaak is wanneer het goed is bereid.

          € 5,13 / 250 g

        • Picanha §

          Botermals stuk staartstuk / rosbief met een vetlaag.
        • Picanha grain fed §

          Picanha van topkwaliteit. Een prachtig stuk vlees voor de kenner.

          € 4,40 / 100 g

          grama
        • Rib-eye §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 3,98 / 100 g

          grama
        • Riblap §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 9,75 / 500 g

          x 500 g
        • Rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.
        • Rosbieflap §

          Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 5,38 / 250 g

          x 250 g
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.
        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 1,32 / 100 g

          grama
        • Runderhacheevlees §

          Hacheevlees is gesneden van de onderrib (hals). Om gaar en zacht te worden heeft het vlees een langere bereidingstijd nodig.
        • Runderpoulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 2,20 / 100 g

          grama
        • Tartaartje §

          Een tartaartje is gemaakt van 100% mager rundvlees.

          € 2,10 / peça

          peça
        • Verse tartaar §

          Verse tartaar! Rauw maar bijzonder lekker!

          € 2,63 / 125 g

          grama
        • Beef Tataki §

          Gegrilde biefstuk op Oosterse wijze bereid.

          € 26,25 / 750 g

      • carne de porco §

        Niet ieder varken komt zomaar bij ons binnen. We selecteren het vlees op versheid, vet, bindweefsel, structuur en vleesvezels. Alleen het varkensvlees dat onze strenge beoordeling kan doorstaan bieden we u aan.


        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 2,50 / 100 g

          grama
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 8,75 / 500 g

        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 2,93 / 225 g

        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 2,81 / 225 g

        • Dobbelsteentjesspek §

          Dobbelsteentjes spek, fijn gesneden blokjes gerookt spek, toepasbaar in vele gerechten en salades.

          € 1,49 / 100 g

        • Gerookt spek (mager) §

          De speklap van het varken (buik) wordt goed gezouten en daarna gerookt waarna het stuk mager spek nog enkele dagen narijpt voor een betere stevigheid.

          € 3,88 / 250 g

        • Gerookt spek (vet) §

          De speklap van het varken (rug) wordt goed gezouten en daarna gerookt waarna het stuk spek nog enkele dagen narijpt voor een betere stevigheid.

          € 1,33 / 100 g

          grama
        • Halskarbonade §

          Karbonade is het meest bekende stukje varkensvlees. Karbonade wordt gesneden van verschillende delen: rib- en haaskarbonade (mals) en hals- en schouderkarbonade (minder mager en minder mals). Karbonaden kunnen ook gemarineerd worden.

          € 3,38 / 225 g

        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 3,94 / 225 g

        • Spareribs, rauw §

          Deze spareribs zijn vers/rauw en kun je zelf naar smaak marineren en/of bereiden.

          € 5,75 / 500 g

          x 500 g
        • Speklap §

          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 2,09 / 150 g

          x 150 g
        • Varkensgehakt §

          Varkensgehakt bestaat volledig uit varkensvlees. Varkensgehakt lijkt vaak wat vetter dan de andere gehaktsoorten. Het voordeel van het zachte vet is dat het gemakkelijk uitbakt en de bal gehakt verlaat. Na het bakken is het vlees daardoor smeuïger en bevat toch minder vet dan voor het bakken.

          € 1,00 / 100 g

          grama
        • Varkenshaas lang §

          Varkenshaas komt uit de rug van het varken en is de meest malse spier.
        • Varkenslever §

          Gebakken lever is een goede bron van mineralen en vitaminen én nog lekker ook.

          € 0,70 / 100 g

        • Varkenspoulet §

          Varkenspoulet zijn kleine, magere stukjes varkensvlees. Het is uitermate geschikt om te gebruiken als vlees in de bami of nasi.
        • Varkensschnitzel gepaneerd §

          Zacht van smaak en zonder vet.

          € 1,96 / 125 g

        • Vers mager spek §

          Echt spek van het varken met maximaal twintig procent vet.

          € 3,13 / 250 g

      • frango §


        • Hele kip §

          Een hele kip. Het vlees is mals en bijzonder mager en wordt opgebonden aangeboden.

          € 8,95 / peça

          peça
        • Kipdijfilet §

          Kipdijfilet is mager vlees met een klein beetje vet. Het is heel mals en heeft meer smaak dan de gewone kipfilet.

          € 1,50 / 100 g

          grama
        • Kipdrumsticks §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 1,10 / 100 g

          grama
        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.
        • Kippenlevertjes §

          Kippenlevertjes worden niet zoveel gegeten, maar er kunnen heerlijke recepten van gemaakt worden. Verpakt in een bakje van circa 200 gram.

          € 1,56 / 200 g

          x 200 g
        • Kippenpoot §

          Kippenpoten kunnen op vele manieren worden bereid. Ze kunnen gebakken of gebraden worden, gestoofd met allerhande kruiden , gekookt of gegrild op de barbecue.

          € 0,88 / 100 g

          grama
        • Kippenpoot gekruid §

          Heerlijk gekruide kippenpoot, geschikt voor zowel grillen als bakken.

          € 0,92 / 100 g

          grama
        • Kippoulet §

          In blokjes gesneden kippenvlees.

          € 1,85 / 100 g

          grama
      • vitela §

        Kalfsvlees is een delicatesse. Het blankroze vlees is mals en zacht, kent een fijne smaak en een laag vetgehalte. Dit vanwege de nog niet volledig ontwikkelde spierbundels en de geringe omzetting van vet in de eerste levensjaren.


        • Kalfsschnitzel §

          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 5,00 / 125 g

      • carne de carneiro §


        • Lamskotelet §

          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Lamskotelet is dik en mals en bevat een mooie vetrand die wegsmelt tijdens het bakken en veel smaak geeft.

          € 2,50 / 100 g

          x 100 g
        • Lamsrack §

          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 4,90 / 100 g

          x 100 g
      • rápido e pronto para cozinhar §


        • Boomstammetje §

          Een gehaktrolletje van lekker gekruid varkensgehakt.

          € 1,85 / peça

          peça
        • Bourgondische kip §

          Gemarineerde kip gevuld met notentapenade en omwikkeld in rauwe ham.

          € 1,95 / 100 g

          grama
        • Bretonse kip §

          Gemarineerde kipfilet omwikkeld met ontbijtspek.

          € 1,95 / 100 g

          grama
        • Duitse biefstuk §

          Het vlees voor deze uitzonderlijk lekkernij wordt gesneden van de biefstuk (beste kwaliteit) of de rosbiefdelen. Volgens Duits recept moet het vlees fijngehakt worden. De stukjes die dan overblijven zijn onregelmatig van vorm, maar verliezen door deze werkwijze niet aan kwaliteit. De kruiding is per slager verschillend, maar is pittig en er wordt vaak knoflook gebruikt. De Duitse biefstuk wordt tot een bal gekneed en zo gebakken. Kneed niet te lang want dan kneed je de eiwitten los en dan kan het vlees taaier worden.

          € 2,78 / 150 g

          x 150 g
        • Gehaktbal panklaar §

          Gehaktbal van puur rundergehakt, alvast lekker gekruid dus klaar om te braden.

          € 2,40 / peça

          peça
        • Gehaktcordon bleu §

          Het varkensvlees wordt, vermengd met kruiden en het zout, fijn gemalen. Daarna worden de schijven met de hand gevormd of wordt het deeg afgestopt in een kunsstof darm en aangevroren waarna de 'paal' (slagerstaal) wordt gesneden op de snijmachine. Op de plak wordt een een plakje kaas en ham gelegd en vervolgens wordt de schijf dubbel geklapt en worden de randen goed dichtgedrukt. Daarna wordt de gehaktcordonbleu gepaneerd.

          € 2,85 / peça

          peça
        • Gekruid filetlapje §

          Een varkensfiletlapje gemarineerd in een zachte marinade.

          € 1,45 / 100 g

          grama
        • Gevulde varkenshaas §

          Gemarineerd met een pikante marinade gevuld met een kruidencreme kaas op een bedje van
          bospaddestoelensaus.

          € 3,60 / 150 g

          x 150 g
        • Hamburger gepaneerd §

          Lekker en makkelijk, een gepaneerde hamburger om direct te bakken.

          € 1,85 / 100 g

          grama
        • Hamburger naturel §

          Lekkere naturel hamburger. Past bij iedere maaltijd maar smaakt ook perfect tussen een bolletje.

          € 1,80 / peça

          peça
        • Katenhaas §

          Gemarineerde varkenshaas met katenspek.

          € 3,60 / 150 g

        • Kipcordon bleu §

          Mooie plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Op een helft van de lap gaat een plak kaas en een plak gekookte ham. Daarna wordt de plak dichtgeslagen, vastgestoken met een prikker en gepaneerd.

          € 1,95 / 100 g

          grama
        • Kipschnitzel §

          De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet en daarna gepaneerd. Bak de schnitzel niet al te hard aan want dan verbrandt het paneermeel. Een verse schnitzel heeft mooi droog paneermeel.

          € 1,90 / 100 g

          grama
        • Pepersteak §

          Heerlijk malse pepersteak met versgemalen peper.

          € 6,80 / 200 g

          x 200 g
        • Runderschnitzel §

          Runderschnitzels worden ook bieflappen of baklappen genoemd en worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten.

          € 3,38 / 125 g

          x 125 g
        • Rundervink §

          Rundervink is één van de meest gegeten vleesproducten. Rundervink bestaat uit rundergehakt dat gekruid is, omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees (rosbieflapje). Het is belangrijk dat het braden op niet te hoog vuur gebeurt om te voorkomen dat het rundvlees aangebrand is voordat het gehakt gaar is.

          € 2,15 / peça

          peça
        • Satéschnitzel §

          Voorgegaarde satéschnitzel van mager varkensvlees met een vulling van een zacht pittige satésaus.

          € 2,35 / peça

          peça
        • Seizoensburger §

          Heerlijk robuust burgertje van puur rundergehakt met seizoenskruiden.

          € 1,90 / peça

          peça
        • Shoarmavlees §

          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.

          € 1,25 / 100 g

          grama
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 1,55 / peça

          peça
        • Varkensfilet cordon blue §

          De varkensfiletlapjes worden belegd met een plak Goudse kaas en een plak sappige ham.

          € 3,53 / 225 g

          x 225 g
        • Varkensschnitzel ongepaneerd §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 3,70 / 200 g

        • Vuureiland reepjes §

          Biefstukpuntjes pittig gemarineerd.

          € 2,80 / 100 g

          grama
        • Western steak §

          Heerlijk gemarineerde steak.

          € 1,45 / 100 g

          grama
        • Zigeunerschnitzel §

          Een schnitzel met paprika en andere kruiden door het paneermeel.

          € 1,96 / 125 g

        • Beef tataki reepjes §

          Biefstukreepjes op Oosterse wijze.

          € 2,80 / 100 g

          grama
      • roulades §


      • suprimentos de sopa §


        • Soepvlees §

          Poulet, soep- of bouillonvlees is allemaal hetzelfde. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon. Zet het vlees altijd op in koud water wanneer je het voor bouillon wilt gebruiken. Het vocht mag niet koken. De smaakstoffen trekken dan optimaal in de bouillon. Voor ragouts moeten die juist in het vlees blijven, daarvoor moet het vlees in warm water opgezet worden.

          € 1,45 / 100 g

          grama
        • Hamschijf §

          Hamschijf wordt ook verkocht als ‘hips’ en in Duitsland als ‘Eisbein’. ‘Eisbein’ is licht gepekeld. Hamschijf smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en maaltijdsoepen. Het onderste gedeelte van het vlees is uitstekend geschikt voor soep.
        • Korte krabbetjes §

          Een krabbetje (meestal: krabbetjes) is een benaming voor de rib met vlees van een geslacht varken. Krabbetjes worden vaak als ingrediënt aan erwtensoep toegevoegd. In tegenstelling tot spareribs worden krabbetjes niet geroosterd maar gekookt.

          € 3,75 / 500 g

        • Mergpijp §

          Het mergpijpje is een runderbeen gezaagd van de bovenpoot van de koe. Ideaal om te gebruiken voor een heerlijke bouillon.

          € 0,48 / 100 g

          grama
        • Ossenstaart §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 5,10 / 300 g

        • Runderschenkel §

          Schenkels zijn afkomstig van de bovenpoot. Ze bestaan uit vlees met been en merg. De lekkerste en krachtigste soepen en bouillons krijgt u door schenkels lang op te zetten.

          € 3,90 / 300 g

        • Varkensstaart §

          De varkensstaart is één van de meest herkenbare delen van het varken.

          € 6,50 / peça

          peça
      • salsicha §


        • Verse worst (fijn) §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.
        • Ossenworst §

          Deze specialiteit vindt haar oorsprong in de zeventiende eeuw, toen op grote schaal ossen uit Denemarken en Duitsland werden geïmporteerd. De specerijen in deze worst, zoals peper, kruidnagel, foelie en nootmuskaat, kwamen uit Nederlands-Indië. Mager rundvlees is de basis van deze typisch Amsterdamse specialiteit. Het vlees wordt gemalen en vermengd met witte peper, foelie, nootmuskaat en zout. Na het afstoppen in een runder- of kunstdarm wordt het vlees een paar te rijpen gelegd in de koeling. In die tijd ontstaat de zo kenmerkende smaak.

          € 6,25 / peça

          peça
        • Paardenworst §

          De worst is gemaakt van mager paarden- en doorregen varkensvlees en spek. Het deeg wordt meestal gekruid met een speciale kookworstmelange.

          € 5,34 / 300 g

      • chouriço §


        • Rauwe rookworst §

          Ambachtelijke slagersrookworst. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 4,30 / peça

          peça
        • Rookworst §

          Al gekookt en lekker voor op brood of zo een plakje.

          € 1,78 / 100 g

      • salsicha grelhada §


      • salsicha seca §


        • Saltufo §

          De saltufo is een specialiteit met echte Italiaanse ingrediënten. De saltufo is een heerlijke salamikogel met echte zomertruffels en omringd met echte Parmezaanse kaas uit Parma (Italië).

          € 5,50 / peça

          peça
      • linguiça de fígado §


        • Leverworst §

          Fijn gemalen leverworst. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en slagerszout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van slagerszout krijgt de worst haar roze kleur.

          € 1,45 / 100 g

      • pâté §


        • Bourgondische paté §

          Deze paté heeft als basis, afhankelijk van de gewenste kwaliteit en prijsstelling, kalfskopvlees of varkensvlees, zacht spek en kalfs- of varkenslever. Vrijwel iedere producent heeft zijn eigen kruidenmelange, maar belangrijke smaakmakers zijn peper, kardemom, foelie, majoraan, tijm en vanillesuiker. Ook worden wel citroenrasp, cognac, gefruite uitjes en eieren toegevoegd. Een deel van de grondstoffen wordt tot een gladde massa gecutterd*. Een deel van de lever en varkensvlees wordt grover gemalen en aan de gladde massa toegevoegd waardoor een grove uitstraling ontstaat. De massa wordt afgevuld in een ovenbak en daarna wordt afgekookt of gebakken.

          € 4,50 / peça

          peça
        • Cranberry paté §

          Voor deze zachte en romige paté wordt als basis een smeuïge smeerleverworst gebruikt. Deze worst is gemaakt van varkensvlees, varkenslever en zacht spek. Het basisdeeg is heel zacht gekruid zodat de smaak van de varkenlever mooi herkenbaar blijft. Aan het nog warme deeg worden zacht gegaarde cranberry's toegevoegd. Het warme deeg wordt in een vorm gegoten. Na het opstijven wordt de stevige paté uit de vorm geklopt en afgegarneerd met een mooie bruine gelatine en cranberry's.

          € 4,50 / peça

          peça
      • carnes frias §

        We bieden een groot assortiment worst en vleeswaren, veelal traditioneel vervaardigd uit eigen worstmakerij. Met respect voor vlees zoals het bedoeld is.


      • petiscos / aperitivos §


        • Wrap kip pittig §

          Een lekkere wrap gevuld met pikant gekruide kipstukjes met groente en saus.

          € 4,25 / peça

          peça
        • Wrap kip zoet §

          Een lekkere wrap gevuld met mild gekruide kipstukjes.

          € 4,25 / peça

          peça
        • Calzone gehakt pittig §

          Calzonebroodje gevuld met puur rundergehakt, om af te bakken in de oven.

          € 3,95 / peça

          peça
        • Calzone gehakt zoet §

          Calzonebroodje gevuld met puur rundergehakt, om af te bakken in de oven.

          € 3,95 / peça

          peça
      • Kant en klaar §


        • Gegrilde kip §

          Een hele gegrilde kip. Het vlees is mals en bijzonder mager.

          € 9,00 / peça

          peça
        • Gegrilde kippenbout §

          Heerlijke malse kippenbout. Gewild op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 2,10 / peça

          peça
        • Kippeling §

          Gegrilde stukjes kipdijvlees.

          € 1,80 / 100 g

          grama
        • Spareribs §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest voor varkensribben. Gemarineerd zijn spareribs nog lekkerder.

          € 1,55 / 100 g

          grama
        • Vuurribbetjes §

          Lekker pittig gemarineerde gegrilde ribbetjes.

          € 1,55 / 100 g

          grama
        • Bal gehakt §

          Kant en klare gehaktbal van puur rund.

          € 2,50 / peça

          peça
        • Bal gehakt met ui §

          Kant en klare gehaktbal met ui.

          € 2,50 / peça

          peça
        • Kipsaté kant en klaar §

          3 voorgegaarde kipsatéstokjes in satésaus.

          € 3,75 / porção

          porção
      • Hapjes §


        • Hapjesschaal klein §

          • wrap carpaccio
          • wrap filet americain
          • grillworst kaas
          • rookworst
          • ei rookvlees
          • blikworst met augurk
          • cervelaat met roomkaas
          • chorizo met zilveruitje


          40 stuks

          € 29,95 / peça

          peça
        • Hapjesschaal groot §

          • wrap carpaccio
          • wrap filet americain
          • grillworst kaas
          • rookworst
          • ei rookvlees
          • blikworst met augurk
          • cervelaat met roomkaas
          • chorizo met zilveruitje


          80 stuks

          € 59,50 / peça

          peça
        • Tapastrio §

          • Parmaham
          • truffelsalami
          • salami felino

          € 9,95 / peça

          peça
      • Oriental §


        • Bami §

          Kant-en-klaar bamigerecht om op te warmen. Bami is, oorspronkelijk, een Chinees ingrediënt. De benaming komt uit de Min Nan Chinese taal waarbij "ba" vlees betekent, en "mie" de Min Nan benaming is voor een soort noedels gemaakt van tarwe. Bak-mie betekent dus eigenlijk: "tarwenoedels geschikt voor vleesgerechten". Ook in Indonesië, Maleisië en in Thailand worden deze tarwenoedels als bami aangeduid en via het Maleis (de voertaal in Nederlands-Indië) is het woord in de Nederlandse taal opgenomen.

          € 4,80 / 400 g

          x 400 g
        • Nasi §

          Kant-en-klaar nasigerecht om op te warmen. De naam nasi goreng komt uit het Indonesische en Maleisische taalgebied: "nasi", dat gekookte rijst betekent, en "goreng", dat gebakken betekent.

          € 4,80 / 400 g

          x 400 g
      • macarrão §


        • Lasagne §

          Kant-en-klare lasagne met gehakt, courgette, paprika en tomaten.

          € 6,20 / 400 g

          x 400 g
        • Macaroni §

          Kant-en-klaar macaronigerecht. Macaroni is een soort pasta, gemaakt van tarwebloem (idealiter van durum tarwe) en water. Deze wordt onder hoge druk door een matrijs geperst. De elleboogjes krijgen deze typische kromme vorm doordat de pastasliert middels een scheefgeplaatste ring aan een zijde wordt afgeremd.

          € 4,80 / 400 g

          x 400 g
      • ensopado §


        • Andijviestamppot §

          Een heerlijke stamppot van andijvie, rijk gevuld met spekjes.

          € 5,12 / 400 g

          x 400 g
        • Hutspotstamppot met rundvlees §

          Hutspot is een heerlijke echt Nederlandse stamppot van wortelen, uien en aardappelen.

          € 5,80 / 400 g

          x 400 g
        • Zuurkoolstamppot met worst en spekjes §

          Heerlijke zuurkool met worst.

          € 5,12 / 400 g

          x 400 g
      • sopa §


        • Erwtensoep §

          Kant-en-klare erwtensoep om op te warmen. Erwtensoep, ook wel snert genoemd, is een dikke soep, gemaakt van spliterwten.

          € 6,75 / litro

          litro
        • Goulashsoep §

          Een heerlijk pittige, goedgevulde maaltijdsoep.

          € 6,75 / litro

          litro
        • Groentesoep §

          Een royaal gevulde groentesoep op basis van runderbouillon met verse groenten en balletjes gehakt.

          € 6,25 / litro

          litro
        • Kippensoep §

          Kippensoep is soep die smaakt naar en gemaakt is uit vlees van de kip en soepgroenten. Kippensoep wordt vooral geconsumeerd voor de maaltijd, bij wijze van voorgerecht.

          € 6,25 / litro

          litro
        • Mosterdsoep §

          Mosterdsoep is een heerlijke zachte soep.

          € 6,25 / litro

          litro
        • Ossenstaartsoep §

          Ossenstaartsoep is een soep die getrokken is van ossenstaart. Omdat de staart veel smaak afgeeft, kun je hier een krachtige soep van maken. Door de staart lang te koken op een laag vuur, wordt het vlees mals en valt het zo van het bot.

          € 6,75 / litro

          litro
        • Tomatensoep §

          Tomatensoep bestaat uit vocht en eventueel groente, gehaktballetjes of rundvlees, croutons, kruiden en/of specerijen. De soep wordt bereid uit tomaten.

          € 6,25 / litro

          litro
      • salada §


        • Eiersalade §

          Een heerlijke verse eiersalade. Lekker voor op toast of als broodbeleg.

          € 2,48 / 150 g

          x 150 g
        • Filet americain §

          Filet americain wordt gemaakt van gemalen rauw mager rundvlees zoals biefstuk.

          € 3,38 / 150 g

          x 150 g
        • Sandwichcrème §

          Een ware traktatie op je boterham.

          € 2,85 / 150 g

          x 150 g
        • Selderij salade §

          Een heerlijke frisse salade rijk gevuld met raspstukjes van de Selderijknol, ook wel Sellierieknol genoemd. Deze wordt vermengd met een "mayonaise-achtige" saus.

          € 2,10 / 150 g

          x 150 g
        • Vleessalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met mals rundvlees en groente en een smaakvol kruidenbouquet.

          € 2,78 / 150 g

          x 150 g
      • salada de prato §


        • Luxe vleessalade §

          Ideaal voor de feestdagen. Luxe vleessalade gagarneerd met uitsluitend verse producten. Verkrijgbaar in 6-8 persoons en 8-10 persoons.

          € 24,95 / 8 pessoas

      • Slaatje §


        • Slaatje §

          Ambachtelijk slaatje voor één persoon.

          € 2,50 / peça

          peça
      • molho §


        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 0,75 / 100 g

          x 100 g
        • Satésaus §

          Satésaus, of pindasaus, een populaire saus en heerlijk bij veel gerechten.

          € 0,83 / 100 g

          x 100 g