Cargando...
    • Diependorst 145, 3253 VC Ouddorp
      Dijckpotingen 5, Vierpolders, 3237 AK Brielle
      Dorpsplein 6, 3233 AL Oostvoorne
      Molenweg 59, 3181 AT Rozenburg
      Dorpstienden 14, 3253 AS Ouddorp
    • Diependorst 145, 3253 VC Ouddorp
      lunes 15-09-2025:cerradomartes 16-09-2025:cerrado
      miércoles 17-09-2025:cerradojueves 18-09-2025:cerrado
      viernes 19-09-2025:cerradosábado 20-09-2025:cerrado
      domingo 21-09-2025:cerradolunes 22-09-2025:cerrado
      martes 23-09-2025:cerradomiércoles 24-09-2025:cerrado
      jueves 25-09-2025:cerradoviernes 26-09-2025:cerrado
      sábado 27-09-2025:cerradodomingo 28-09-2025:cerrado
      Dijckpotingen 5, Vierpolders, 3237 AK Brielle
      lunes 15-09-2025:cerradomartes 16-09-2025:cerrado
      miércoles 17-09-2025:15:00-18:00jueves 18-09-2025:cerrado
      viernes 19-09-2025:cerradosábado 20-09-2025:cerrado
      domingo 21-09-2025:cerradolunes 22-09-2025:cerrado
      martes 23-09-2025:cerradomiércoles 24-09-2025:15:00-18:00
      jueves 25-09-2025:cerradoviernes 26-09-2025:cerrado
      sábado 27-09-2025:cerradodomingo 28-09-2025:cerrado
      Dorpsplein 6, 3233 AL Oostvoorne
      lunes 15-09-2025:cerradomartes 16-09-2025:cerrado
      miércoles 17-09-2025:10:00-15:00jueves 18-09-2025:cerrado
      viernes 19-09-2025:cerradosábado 20-09-2025:cerrado
      domingo 21-09-2025:cerradolunes 22-09-2025:cerrado
      martes 23-09-2025:cerradomiércoles 24-09-2025:10:00-15:00
      jueves 25-09-2025:cerradoviernes 26-09-2025:cerrado
      sábado 27-09-2025:cerradodomingo 28-09-2025:cerrado
      Molenweg 59, 3181 AT Rozenburg
      lunes 15-09-2025:cerradomartes 16-09-2025:cerrado
      miércoles 17-09-2025:cerradojueves 18-09-2025:cerrado
      viernes 19-09-2025:09:00-18:00sábado 20-09-2025:cerrado
      domingo 21-09-2025:cerradolunes 22-09-2025:cerrado
      martes 23-09-2025:cerradomiércoles 24-09-2025:cerrado
      jueves 25-09-2025:cerradoviernes 26-09-2025:09:00-18:00
      sábado 27-09-2025:cerradodomingo 28-09-2025:cerrado
      Dorpstienden 14, 3253 AS Ouddorp
      lunes 15-09-2025:cerradomartes 16-09-2025:cerrado
      miércoles 17-09-2025:cerradojueves 18-09-2025:cerrado
      viernes 19-09-2025:cerradosábado 20-09-2025:08:00-18:00
      domingo 21-09-2025:cerradolunes 22-09-2025:cerrado
      martes 23-09-2025:cerradomiércoles 24-09-2025:cerrado
      jueves 25-09-2025:cerradoviernes 26-09-2025:cerrado
      sábado 27-09-2025:08:00-18:00domingo 28-09-2025:cerrado
    • Dijckpotingen 5, Vierpolders, 3237 AK Brielle
      lunes 15-09-2025:martes 16-09-2025:
      miércoles 17-09-2025:15:00-18:00jueves 18-09-2025:
      viernes 19-09-2025:sábado 20-09-2025:
      domingo 21-09-2025:lunes 22-09-2025:
      martes 23-09-2025:miércoles 24-09-2025:15:00-18:00
      jueves 25-09-2025:viernes 26-09-2025:
      sábado 27-09-2025:domingo 28-09-2025:
      Dorpsplein 6, 3233 AL Oostvoorne
      lunes 15-09-2025:martes 16-09-2025:
      miércoles 17-09-2025:10:00-15:00jueves 18-09-2025:
      viernes 19-09-2025:sábado 20-09-2025:
      domingo 21-09-2025:lunes 22-09-2025:
      martes 23-09-2025:miércoles 24-09-2025:10:00-15:00
      jueves 25-09-2025:viernes 26-09-2025:
      sábado 27-09-2025:domingo 28-09-2025:
      Molenweg 59, 3181 AT Rozenburg
      lunes 15-09-2025:martes 16-09-2025:
      miércoles 17-09-2025:jueves 18-09-2025:
      viernes 19-09-2025:09:00-18:00sábado 20-09-2025:
      domingo 21-09-2025:lunes 22-09-2025:
      martes 23-09-2025:miércoles 24-09-2025:
      jueves 25-09-2025:viernes 26-09-2025:09:00-18:00
      sábado 27-09-2025:domingo 28-09-2025:
      Dorpstienden 14, 3253 AS Ouddorp
      lunes 15-09-2025:martes 16-09-2025:
      miércoles 17-09-2025:jueves 18-09-2025:
      viernes 19-09-2025:sábado 20-09-2025:08:00-18:00
      domingo 21-09-2025:lunes 22-09-2025:
      martes 23-09-2025:miércoles 24-09-2025:
      jueves 25-09-2025:viernes 26-09-2025:
      sábado 27-09-2025:08:00-18:00domingo 28-09-2025:
    • Se puede solicitar información nutricional y sobre alérgenos por teléfono durante el horario de apertura via +31 6 23184888

      • Visschotels §


        • Visschotel §

          • zalmsalade
          • gerookte palingfilet
          • gerookte zalmfilet
          • sprotfilet
          • pepermakreel
          • makreel naturel
          • Hollandse garnalen
          • grote Noorse garnalen
          • gekookte mosselen

          € 10,03 / persona

          persona
      • ensalada de plato §


        • Zalmsalade §

          Het neusje van de zalm voor de visliefhebbers. Deze specialiteit is rijkelijk gevuld met zalm en wordt luxe gedecoreerd met verse producten. Te bestellen vanaf 4 personen.

          € 9,77 / persona

          persona
    • Welkom in de online-winkel van Visspecialist Bonito. Vul uw winkelmandje, kies uw afhaallocatie en plaats uw bestelling. Wij zorgen ervoor dat het op het door u gekozen tijdstip voor u klaar staat.

      • arenque §


        • Haring §

          Haring is een vette vis die rijk is aan omega 3-vetzuren. Een perfecte heeft vrij blank vlees. De geur is fris en zilt, de rijping bepaalt het belangrijkste kenmerk: de smaak. Haring kun je naast puur, ook heel goed verwerken in recepten.

          € 1,85 / pieza

        • Vuile haring §

          De vuile haring moet nog zelf schoongemaakt worden.

          € 1,54 / pieza

          pieza
      • peces de agua salada §


        • Zalmfilet §

          Zalm is een van de populairste vissen in Europa. Het is een zeer veelzijdige vis die gegrild, gebakken, gestoomd en gerookt kan worden.

          € 2,83 / 100 g

          x 100 g
        • Kabeljauwfilet §

          Kabeljauw is een populaire vis met wit, stevig vlees en weinig graten. Het is een veelzijdige vis die op veel verschillende manieren kan worden bereid, onder andere door te bakken in de pan, te roosteren en te pocheren. Kabeljauw is arm aan verzadigde vetten, rijk aan omega3 en een uitstekende bron van vitaminen en mineralen.

          € 2,16 / 100 g

          x 100 g
        • Kabeljauwhaas §

          Het mooiste én meest smaakvolle deel van de kabeljauw. Het visvlees van de kabeljauwhaas is stevig maar laat makkelijk los als de vis gaar is.

          € 2,01 / 100 g

          x 100 g
        • Poon panklaar §

          Poon heeft een fijne smaak en is zoet-garnaalachtig. De poon kan goed worden gestoofd, gebakken of gerookt.

          € 0,98 / 100 g

          x 100 g
        • Schol §

          Schol is een magere vissoort met een vrij neutrale smaak. Kleine schollen worden vaak panklaar verkocht, van grotere schollen koopt men meestal filets. Deze filets zijn het lekkerst wanneer ze gepaneerd en gefrituurd worden. Hele schol kan het beste gegrild of gebakken worden.

          € 0,98 / 100 g

          x 100 g
        • Scholfilet §

          Schol is een magere vissoort met een vrij neutrale smaak. Kleine schollen worden vaak panklaar verkocht, van grotere schollen koopt men meestal filets. Deze filets zijn het lekkerst wanneer ze gepaneerd en gefrituurd worden.

          € 2,01 / 100 g

          x 100 g
        • Sliptong §

          Tong is een ware delicatesse. De smaak is niet typisch vissig en lijkt op die van garnalen. Tong kan op verschillende manieren bereid worden: bakken, grillen, stomen en stoven. Voor de bereiding moet de tong ontveld worden.

          € 8,74 / paquete

        • Wijting §

          Wijting is een lekkere vis. Beter nog dan kabeljauw; het vlees is namelijk wat zachter. Wijting is geschikt om te bakken, stoven en roken.

          € 1,13 / 100 g

          x 100 g
      • pescado ahumado §


        • Zalmblok §

          Ambachtelijk gerookte zalmmoot. Pure kwaliteit!
        • Gerookte zalmfilet §

          Het vlees van kweekzalm is half zacht, vettig en zeer smaakvol. Zalm is geschikt om te stoven, bakken of grillen.
        • Bokking §

          Een koudgerookte haring. Bokking is geen aparte vissoort, maar een bewerkte gerookte culinaire variëteit van de haring. Tegenwoordig maakt men onderscheid tussen stoombokking (warmgerookt) en spekbokking (koudgerookt). Kipper is ook gerookte haring, maar dan opengeklapt en warm gerookt.

          € 1,80 / pieza

          pieza
        • Gerookte makreel §

          Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur. De makreel kan goed gegrild of gebakken worden en wordt vaak gerookt verkocht. Door het hoge vetgehalte combineert makreel goed met iets zuurs: wijn, azijn, mierikswortel of mosterd.
        • Gerookte paling §

          In alle streken waar palingen voorkomen worden ze ook gegeten. De manieren van bereiden komen neer op bakken, roken of stoven. De voedingswetenschap meent tegenwoordig dat vette vis, dus ook paling, een gunstig effect heeft op hersenen, hart en bloedvaten. Dit effect wordt vooral toegeschreven aan de omega 3-vetzuren EPA en DHA.
        • Gerookte palingfilet §

          Vers gerookte gefileerde paling, zonder huid en graat. Ideaal voor op toast, in salade of op broodje.
      • pescado frito §


        • Lekkerbek §

          De lekkerbek is een heel toepasselijke naam voor deze vis die zich voedt met garnalen, een delicatesse uit de zee.

          € 3,60 / pieza

        • Kibbeling Klein §

          Bakje met circa 250 gram vers gebakken kibbeling en saus naar keuze.

          € 5,66 / porción

          porción
        • Kibbeling Middel §

          Bakje met circa 350 gram vers gebakken kibbeling en saus naar keuze.

          € 6,68 / porción

          porción
        • Kibbeling Groot §

          Bakje met circa 500 gram vers gebakken kibbeling en saus naar keuze.

          € 8,74 / porción

          porción
        • Kibbeling Bucket §

          Bucket kibbeling van circa 850 gram.

          € 14,14 / pieza

          pieza
        • Gebakken schol §

          Heerlijk krokant gebakken scholletje.
      • mariscos §


        • Hollandse garnaal (DAGPRIJS) §

          De Hollandse garnaal is één van de uitgesproken specialiteiten van de Nederlandse visserij. Deze garnalen verschillen niet alleen in kleur en grootte van de andere soorten die in de viswinkel worden aangeboden. Er is ook een duidelijk verschil in smaak en prijs. De smaak van de buitenlandse 'roze' garnalen is minder uitgesproken.

          € 4,63 / 100 g

          x 100 g
      • ensalada de pescado §


        • Krabsalade §

          Een kant-en-klare krabsalade voor op brood of tijdens de borrel.

          € 2,52 / 100 g

          gramo
        • Haringsalade §

          Een kant-en-klare salade van haring en rode bieten.

          € 2,52 / 100 g

          gramo
        • Garnalensalade §

          Een kant-en-klare garnalensalade voor op brood of tijdens de borrel.

          € 2,52 / 100 g

          gramo
        • Tonijnsalade §

          Een heerlijke vissalade die als lunch geserveerd kan worden met een krokant geroosterd broodje en een frisse salade, of als borrelhapje met toastjes of sneetjes stokbrood.

          € 2,52 / 100 g

          gramo
      • Slaatje §


        • Zalmslaatje §

          Mooi opgemaakt slaatje voor 1 persoon.

          € 2,37 / pieza

          pieza
      • salsa §


        • Cocktailsaus §

          Cocktailsaus is een saus die in zijn eenvoudigste vorm een mengsel van tomatenketchup met mierikswortel is. Verkrijgbaar in klein en groot.

          € 0,41 / pieza

        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd. Verkrijgbaar in klein en groot.

          € 0,41 / pieza

        • Piri Piri saus §

          Deze saus van rode pepers zorgt voor de scherpe smaak in pittige gerechten. Ook heerlijk bij vis(gerechten). Verkrijgbaar in klein en groot.

          € 0,41 / pieza

        • Ravigottesaus §

          Ravigottesaus komt uit de klassieke Franse keuken en wordt gemaakt op basis van vinaigrette. Aan deze vinaigrette worden kappertjes, tuinkruiden en gesnipperde ui toegevoegd. Verkrijgbaar in klein en groot.

          € 0,41 / pieza