Laden...
    • 1e Hogeweg 1, Centrum Zeist, 3701 HG Zeist
    • 1e Hogeweg 1, Centrum Zeist, 3701 HG Zeist
      maandag 08-09-2025:12:00-18:00dinsdag 09-09-2025:08:00-18:00
      woensdag 10-09-2025:08:00-18:00donderdag 11-09-2025:08:00-18:00
      vrijdag 12-09-2025:08:00-18:00zaterdag 13-09-2025:08:00-17:00
      zondag 14-09-2025:geslotenmaandag 15-09-2025:12:00-18:00
      dinsdag 16-09-2025:08:00-18:00woensdag 17-09-2025:08:00-18:00
      donderdag 18-09-2025:08:00-18:00vrijdag 19-09-2025:08:00-18:00
      zaterdag 20-09-2025:08:00-17:00zondag 21-09-2025:gesloten
    • 1e Hogeweg 1, Centrum Zeist, 3701 HG Zeist
      maandag 08-09-2025:12:00-18:00dinsdag 09-09-2025:08:00-18:00
      woensdag 10-09-2025:08:00-18:00donderdag 11-09-2025:08:00-18:00
      vrijdag 12-09-2025:08:00-18:00zaterdag 13-09-2025:08:00-17:00
      zondag 14-09-2025:maandag 15-09-2025:12:00-18:00
      dinsdag 16-09-2025:08:00-18:00woensdag 17-09-2025:08:00-18:00
      donderdag 18-09-2025:08:00-18:00vrijdag 19-09-2025:08:00-18:00
      zaterdag 20-09-2025:08:00-17:00zondag 21-09-2025:
    • maandag 08-09-2025:12:00-18:00dinsdag 09-09-2025:08:00-18:00
      woensdag 10-09-2025:08:00-18:00donderdag 11-09-2025:08:00-18:00
      vrijdag 12-09-2025:08:00-18:00zaterdag 13-09-2025:08:00-17:00
      zondag 14-09-2025:maandag 15-09-2025:12:00-18:00
      dinsdag 16-09-2025:08:00-18:00woensdag 17-09-2025:08:00-18:00
      donderdag 18-09-2025:08:00-18:00vrijdag 19-09-2025:08:00-18:00
      zaterdag 20-09-2025:08:00-17:00zondag 21-09-2025:
    • bezorgregiobezorgtoeslagminimum bestelbedrag
      Zeist€ 2,50€ 10,00
      De Bilt€ 5,00€ 10,00
      Bilthoven-Zuid€ 5,00€ 10,00
      Bilthoven-Noord€ 5,00€ 10,00
      Huis Ter Heide, Bosch en Duin€ 5,00€ 10,00
      Bunnik€ 5,00€ 10,00
      Zeist€ 5,00€ 10,00
      Driebergen-Rijssenburg€ 5,00€ 10,00
      Doorn€ 5,00€ 10,00
      • afhalen
        • contant geld
        • internetbankieren
      • bezorging
        • contant geld
        • internetbankieren
    • allergenen- en voedingsinformatie kan tijdens openingstijden telefonisch opgevraagd worden via +31 30 691 3088

      • visschotel §


        • Visschotel Royal §

          • als maaltijd verkrijgbaar in 2-3, 4,5 en 6-8 persoons. Als hapje kunt u rekenen met het dubbele aantal personen.
          • gerookte zalm
          • gerookte paling
          • gerookte forel
          • gerookte heilbot
          • Hollandse garnalen
          • Noorse garnalen
          • cocktailvlees
          • vispaté
          • krabsalade
          • gerookte makreelfilets
          • gemarineerde haringfilets

          € 42,50 / 3 personen

        • Visschotel Zalm §

          • als maaltijd voor circa 4 personen; als hapje voor circa 8 personen
          • zalmsalade
          • gerookte zalm
          • gerookte paling
          • gerookte forel
          • Noorse garnalen
          • cocktailvlees
          • gerookte makreelfilets
          • gemarineerde haringfilets

          € 52,50 / stuk

          stuk
        • Visschotel Tonijn §

          • als maaltijd voor circa 4 personen; als hapje voor circa 8 personen
          • tonijnsalade
          • gerookte zalm
          • gerookte paling
          • gerookte forel
          • Noorse garnalen
          • cocktailsvlees
          • gerookte makreelfilets
          • gemarineerde haringfilets

          € 52,50 / stuk

          stuk
        • Visschotel De Luxe §

          • 1/2 vers gekookte kreeft per persoon
          • gerookte zalm
          • gerookte paling
          • Hollandse garnalen enz...

          € 45,00 / persoon

          persoon
        • Vleesschotel §

          • als maaltijd voor circa 4 personen; als hapje voor circa 8 personen
          • rundvleessalade
          • ham
          • kipfilet
          • Ardenner ham
          • truffelsalami
          • fricandeau
          • rosbief
          • salami
          • paté

          € 62,50 / stuk

          stuk
        • Gourmet-/ Steengrill-/ Fondueschotel §

          • 350 gram vis per persoon inclusief garnalen
          • 3 soorten saus
          • in verband met de snijwijze vragen wij u bij het bestellen voor welke toepassing het bestemd is.

          € 17,95 / persoon

          persoon
        • Haringschotel §

          Fraaie schotel met overheerlijke haring. Natuurlijk met uitjes en plakjes augurk!

          € 45,00 / 15 stuks

          x 15 stuks
      • haring §


        • Haring §

          Haring is een vette vis die rijk is aan omega 3-vetzuren. Een perfecte heeft vrij blank vlees. De geur is fris en zilt, de rijping bepaalt het belangrijkste kenmerk: de smaak. Haring kun je naast puur, ook heel goed verwerken in recepten.

          € 3,00 / stuk

          stuk
        • Haringschotel §

          Fraaie schotel met overheerlijke haring. Natuurlijk met uitjes en plakjes augurk!

          € 45,00 / 15 stuks

          x 15 stuks
      • zoutwatervis §


        • Dorade §

          Dorade, ook wel bekend als zeebrasem, is een perfecte vis om te bereiden op een warme zomerse dag, omdat je er weinig werk aan hebt. Qua smaak en vleesstructuur is de wilde dorade de beste. Vraag de visspecialist om de ingewanden te verwijderen en de vis te ontschubben. Snijd met een scherp mes wat inkepingen in de huid van de dorade. Besprenkel de vis met wat olijfolie en voeg naar smaak zout en zwarte peper toe. Gaar de dorade op laag vuur ongeveer twintig minuten.

          € 9,75 / stuk

          stuk
        • Doradefilet §

          Dorade, ook wel bekend als zeebrasem, is een perfecte vis om te bereiden op een warme zomerse dag, omdat je er weinig werk aan hebt. Qua smaak en vleesstructuur is de wilde dorade de beste. Vraag de visspecialist om de ingewanden te verwijderen en de vis te ontschubben. Snijd met een scherp mes wat inkepingen in de huid van de dorade. Besprenkel de vis met wat olijfolie en voeg naar smaak zout en zwarte peper toe. Gaar de dorade op laag vuur ongeveer twintig minuten.
        • Kabeljauwhaas §

          Het mooiste én meest smaakvolle deel van de kabeljauw. Het visvlees van de kabeljauwhaas is stevig maar laat makkelijk los als de vis gaar is.
        • Roodbaarsfilet §

          Het vlees van de roodbaars is smakelijk en matig vet. De roodbaars kan goed worden gebakken of gerookt.
        • Scholfilet §

          Schol is een magere vissoort met een vrij neutrale smaak. Kleine schollen worden vaak panklaar verkocht, van grotere schollen koopt men meestal filets. Deze filets zijn het lekkerst wanneer ze gepaneerd en gefrituurd worden.
        • Sliptong §

          Tong is een ware delicatesse. De smaak is niet typisch vissig en lijkt op die van garnalen. Tong kan op verschillende manieren bereid worden: bakken, grillen, stomen en stoven. Voor de bereiding moet de tong ontveld worden.
        • Tonijn §

          De biefstuk onder de vis! Deze tonijn kunt u kort grillen of bakken maar ook rauw gebruiken voor sushi, sashimi of poke bowl.
        • Verse zalmfilet §

          Verse zalm heeft een mooie oranje/rode kleur, is heerlijk zacht en vers van smaak en zit boordevol omega-3. Ook zeer geschikt voor sushi / sashimi.
        • Zalmforel heel §

          Het vlees van de regenboogforel is schelpachtig en zacht. Het vlees heeft een zoetige geur. De forel kan worden gebakken, gegrild, gestoomd, gerookt en klaargemaakt in de oven of barbecue.

          € 9,95 / ±600 g

          stuk
        • Zalmforelfilet §

          Het vlees van de regenboogforel is schelpachtig en zacht. Het vlees heeft een zoetige geur. De forel kan worden gebakken, gegrild, gestoomd, gerookt en klaargemaakt in de oven of barbecue.
        • Zalmmoot §

          Moten gesneden van een verse zalm. Bij het snijden van moten wordt de vis dwars doorgesneden. De graat blijft dus in de vis. Zalmmoten zijn heerlijk om te grillen of om te bakken.
        • Zeebaars §

          Zeebaars wordt steeds meer te koop aangeboden. Vooral in de horeca komt de vis vaker op de menukaart voor. De smaak is zoetig en mild met een fijne structuur. Zeebaars kan op vele manieren bereid worden. Vermijd bij het koken liever het gebruik van krachtige aroma's. Het vel is altijd lekker, laat dat dus aan de vis zitten.

          € 10,75 / stuk

          stuk
        • Zeebaarsfilet §

          Zeebaars wordt steeds meer te koop aangeboden. Vooral in de horeca komt de vis vaker op de menukaart voor. De smaak is zoetig en mild met een fijne structuur. Zeebaars kan op vele manieren bereid worden. Vermijd bij het koken liever het gebruik van krachtige aroma's. Het vel is altijd lekker, laat dat dus aan de vis zitten.
        • Zeetong §

          De tong (Solea solea) is een bruingevlekte platvis. De tong dankt zijn naam aan de ovaalronde vorm. In de Noordzee is de tong niet meer overbevist omdat deze zich inmiddels boven het biologisch veilige niveau bevindt.
        • Zeewolffilet §

          Het is een uitstekende vis met een heel eigen smaak. Doordat zeewolf stevig vlees heeft zijn veel bereidingswijzen mogelijk: bakken, stomen, stoven, grillen en barbecuen. Aan de huidzijde kan een wit, stug vlies zitten dat taai kan zijn en dus verwijderd moet worden.
      • zoetwatervis §


        • Claressefilet §

          Claresse, een nieuwe zoetwatervis, heeft een lekkere milde smaak. Mals en stevig van structuur en makkelijk te bereiden.
        • Pangasiusfilet §

          Pangasius is een geslacht van straalvinnige vissen uit de familie van reuzenmeervallen (Pangasiidae).
        • Tilapiafilet §

          Omdat de vis wordt gekweekt, kan je het hele jaar door tilapia tegen een constante kwaliteit en prijs kopen. Tilapia wordt op een ecologisch verantwoorde wijze gevoed volgens gestelde kwaliteitsnormen met plantaardige eiwitten waardoor de tilapia een gezonde, stevige en mild smakende vis is. Tilapia is zeer geschikt om mee te bakken, roerbakken, grillen, pocheren en paneren.
        • Verse forel §

          In Nederland is forel eigenlijk een visje dat niet zo vaak gegeten wordt. En het is zo lekker! En het is ook nog eens heel gemakkelijk en supersnel klaar te maken.

          € 4,25 / stuk

          stuk
      • gebakken vis §

        Wij bezorgen geen warme gebakken vis. U kunt bij een bezorgbestelling de gebakken vis thuis opwarmen. 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.


        • Kibbeling middel §

          Deze échte Nederlandse snack wordt gemaakt van stukjes gesneden witvis, die in een beslag worden gedompeld en daarna gefrituurd.

          € 4,50 / 150 g

          x 150 g
        • Kibbeling groot §

          Deze échte Nederlandse snack wordt gemaakt van stukjes gesneden witvis, die in een beslag worden gedompeld en daarna gefrituurd.

          € 9,00 / ±300 g

          portie
        • Bucket kibbeling §

          Bucket met 500 gram kibbeling. Saus kunt u apart bijbestellen.

          € 13,50 / ±500 g

          portie
        • Lekkerbek (heekfilet) §

          De lekkerbek is een heel toepasselijke naam voor deze vis die zich voedt met garnalen, een delicatesse uit de zee. Saus kunt u apart bijbestellen.

          € 3,75 / stuk

        • Bokking §

          Speciale gebakken haring. Saus kunt u apart bijbestellen.

          € 2,75 / stuk

          stuk
        • Gebakken kabeljauwhaas §

          Heerlijke kabeljauwhaas met een krokant korstje. Saus kunt u los bijbestellen.

          € 3,95 / 100 g

          gram
      • schelp- en schaaldieren §


        • Cocktailgarnalen §

          Heerlijk borrelhapje, cocktailgarnalen.

          € 4,95 / 100 g

        • Coquillevlees §

          Coquillevlees vers schoongemaakt en gewassen.

          € 5,45 / 100 g

        • Gamba's gepeld §

          Ongekookte gepelde gamba's.

          € 2,95 / 100 g

        • Gekookte mosselen §

          Mosselen zijn als 'zeevrucht' een bekend ingrediënt, ze bevatten eiwitten, mineralen, vitaminen, fosfor, ijzer, jodium en seleen. Met 1% is het vetgehalte te verwaarlozen. Honderd gram gekookt mosselvlees levert 70 kcal.

          € 2,95 / 100 g

        • Hollandse garnaal §

          De Hollandse garnaal is één van de uitgesproken specialiteiten van de Nederlandse visserij. Deze garnalen verschillen niet alleen in kleur en grootte van de andere soorten die in de viswinkel worden aangeboden. Er is ook een duidelijk verschil in smaak en prijs. De smaak van de buitenlandse 'roze' garnalen is minder uitgesproken.

          € 9,95 / 100 g

        • Noorse garnaal §

          Noorse garnalen worden ook wel 'shrimps' genoemd, het Engelse woord voor garnaal. Noorse garnalen leven in diepe, koude wateren en worden op dezelfde wijze bereid als Hollandse garnalen, namelijk door ze te koken en te pellen. Noorse garnalen zijn groter dan Hollandse garnalen en meestal wat goedkoper.

          € 3,95 / 100 g

        • Rivierkreeftenvlees §

          Rivierkreeften vlees is een veelzijdig product te gebruiken in salades, sauzen en soepen. Het vlees is gekookt en klaar voor gebruik.

          € 4,55 / 100 g

        • Roze garnaal §

          De roze garnaal is een kleine gepelde warmwatergarnaal, afkomstig uit de Indische Oceaan rondom India, Pakistan en Indonesië. Ze worden met kleine bootjes gevangen, aan land gebracht, gesorteerd en vervolgens gepeld en ingevroren. Vaak wordt de roze garnaal verward met de Noorse garnaal. Gepeld lijken ze uiterlijk wel op elkaar, maar Noorse garnalen zijn schaars en daardoor hoog geprijsd. Roze garnalen daarentegen zijn niet zo duur en overal te koop.

          € 3,25 / 100 g

        • Scheermes §

          Schelpdier met een lengte van 12 tot 15 cm. Kan rauw gegeten worden maar is ook zeer geschikt om te roerbakken of te koken als mosselen. Dankt zijn naam aan de vorm.

          € 17,50 / ±1,0 kg

          netje
        • Vongole §

          Een vongole is een schelpdier dat met name rond het Middellandse Zeegebied veel wordt gegeten. Vongolen, of venusschelpen, hebben een heerlijke smaak en zijn een uitstekende keuze voor iemand die op zoek is naar een mager gerecht.

          € 23,50 / ±1,0 kg

          netje
      • oesters §


        • Fines de Claires du Cap Horn §

          Oesters met een fijne jodiumachtige smaak. Door de aanwezigheid van algen in de claires kunnen de oesters een groene tot turquoiseblauwe kleur aannemen.

          € 18,95 / 12 stuks

          x 12 stuks
        • Franse Lima §

          Een oester met een hoog vleesgehalte en een unieke, zilte verfijnde smaak.

          € 2,50 / stuk

          stuk
        • Geay oester §

          Een oester die zilt, dik en fris is. Een volle oester met een fijne korte nasmaak. De perfecte voorgerechtoester.

          € 2,50 / stuk

          stuk
        • Gillardeau oester §

          De Gillardeau oester is vol en vlezig en heeft uiteindelijk een zoetige smaak met een licht komkommertje in zich.

          € 2,75 / stuk

          stuk
        • Spéciales Krystale §

          Spéciales Krystale uit Normandië. Een oester die zout en zoet tegelijk is. Een ware smaaksensatie.

          € 3,00 / stuk

          stuk
        • Oester Spéciale Les Parcs de L’Impératrice §

          De oesters komen uit het Bassin van Arcachon. Deze spéciale oester uit Les parcs de l'Impératrice heeft een genereus karakter. Ze wordt gekenmerkt door haar stevigheid en krokante bite. De smaakt geeft de geuren weer van de volle zee. Een robuuste oester, gebalanceerd en smakelijk.

          € 3,00 / stuk

          stuk
        • Oestermes §

          Een handig mesje om oesters open te steken

          € 4,95 / stuk

          stuk
      • barbecue §


        • Sardines §

          Sardines zijn ideaal om te grillen op de barbecue en zijn erg lekker.

          € 1,75 / 100 g

          x 100 g
        • Sardines filet §

          Sardientjes van de barbecue zijn altijd een succes. Makkelijk om te maken en hoeveel je ook haalt, het gaat altijd op.

          € 2,25 / 100 g

          x 100 g
        • Claresse in bananenblad §

          Een delicatesse op de barbecue. De nogal onbekende Claresse in een bananenblad.

          € 3,25 / 100 g

          x 100 g
      • Visspiezen §

        Onze visspiezen worden geleverd in aluminium bakjes, makkelijk op de barbecue. U krijgt circa 100 gram vis per spies. De marinades zijn vrij van allergenen.


        • Visspies naturel §

          Spies met blokjes tonijn, tilapia en zalm.

          € 3,95 / stuk

          stuk
        • Visspies dille §

          Spies met blokjes tonijn, tilapia en zalm in een dillemarinade.

          € 3,95 / stuk

          stuk
        • Visspies Frans §

          Spies met blokjes tonijn, tilapia en zalm in een Franse knoflookmarinade.

          € 3,95 / stuk

          stuk
        • Visspies Spaans §

          Spies met blokjes tonijn, tilapia en zalm in een Spaanse marinade van knoflook en gemengde kruiden.

          € 3,95 / stuk

          stuk
        • Visspies Grieks §

          Spies met blokjes tonijn, tilapia en zalm in een gyrosmarinade.

          € 3,95 / stuk

          stuk
        • Garnalenspies §

          Spies met garnalen voor op de barbecue.

          € 3,25 / stuk

          stuk
        • Garnalenspies Spaans §

          Een spies met garnalen in een Spaanse marinade van knoflook en gemengde kruiden.

          € 3,25 / stuk

          stuk
      • Gemarineerde vis §


      • tapas §


        • Ansjovis §

          De allerlekkerste verse, gezouten Spaanse ansjovis.

          € 8,95 / 100 g

          gram
        • Garnalen in aioli §

          Garnalen in een heerlijke knoflookmayonaise.

          € 4,55 / 100 g

          gram
        • Garnalen in knoflookolie §

          Heerlijk grote garnalen in knoflookolie.

          € 5,25 / 100 g

          gram
        • Gemarineerde octopus §

          Inktvis op z’n allerlekkerst.

          € 5,95 / 100 g

          gram
        • Krabscharen §

          Heerlijke krabscharen in knoflookolie.

          € 2,95 / 100 g

          gram
        • Tonijn sashimi §

          Licht aangebakken Sashimi van tonijn met knoflook, wasabi, geroosterde sesamzaadjes en gemengde kruiden. Inclusief wasabi, sojasaus, wakame en gember.

          € 9,95 / ±150 g

          stuk
        • Zalm sashimi §

          Licht aangebakken Sashimi van zalm met knoflook, wasabi, geroosterde sesamzaadjes en gemengde kruiden. Inclusief wasabi, sojasaus, wakame en gember.

          € 6,95 / ±150 g

          stuk
        • Zeewolfbombe §

          Zeewolfmousse met gerookte zalm, koud te serveren.

          € 3,50 / stuk

          stuk
      • Amuses §


        • Amuseglaasje Noorse garnalen §

          Noorse garnalencocktail met whiskysaus, appel, bosui, en verse kruiden.

          € 2,75 / stuk

        • Amuseglaasje tri-color §

          Drie soorten huisgemaakte mousses van gerookte zalm, gerookte paling, schol en visbouillon.

          € 2,75 / stuk

        • Amuseglaasje zalm Rilette §

          Smakelijke combinatie van gerookte en gekookte zalm met verse kruiden.

          € 2,75 / stuk

        • Paling-schol timbaal §

          Combinatie van huisgemaakt mousse van verse Noordzee schol met gerookte paling en vis bouillon.

          € 2,50 / stuk

        • Zalm timbaal §

          Huisgemaakte mousse van een verassende combinatie van gerookte en verse zalm met visbouillon.

          € 2,50 / stuk

        • Zalm-paling terrine §

          De hardloper van ons amuse-assortiment. Bijzonder smaakvolle, luxe terrine opgebouwd uit laagjes gerookte Noorse zalm, IJsselmeer paling en spinazie, gecombineerd met een kruidige visbouillon.

          € 5,25 / ±100 g

          stuk
      • broodjes met vis §


        • Broodje gerookte paling §

          Een vers broodje met paling.

          € 7,95 / stuk

          stuk
        • Broodje gerookte zalm §

          Heerlijk vers broodje met gerookte zalm.

          € 7,95 / stuk

          stuk
        • Broodje haringsalade §

          Broodje met haringsalade. Lekker zacht en romig van smaak.

          € 4,95 / stuk

          stuk
        • Broodje Hollandse Nieuwe §

          Een vers broodje haring.

          € 4,00 / stuk

          stuk
        • Broodje krabsalade §

          Vers broodje met salade van het beste krabvlees.

          € 5,95 / stuk

          stuk
        • Broodje makreelfilet §

          Een vers broodje met makreel.

          € 4,95 / stuk

          stuk
        • Broodje makreelsalade §

          Een vers broodje met salade van de beste makreel.

          € 4,95 / stuk

          stuk
        • Broodje tonijnsalade §

          Vers broodje met overheerlijke tonijnsalade.

          € 4,95 / stuk

          stuk
        • Broodje zalmsalade §

          Heerlijk broodje met zalmsalade.

          € 4,95 / stuk

          stuk
      • salade §


        • Garnalen looksalade §

          Garnalensalade met een vleugje look.

          € 3,95 / 100 g

          gram
        • Haringsalade huisgemaakt §

          Een kant-en-klare salade van haring en rode bieten.

          € 2,95 / 100 g

          gram
        • Krabsalade §

          Krabsalade is een bereiding die meestal wordt gebruikt als broodbeleg. Krabsalade wordt gemaakt met stukjes krab, ei, sjalot, cayennepeper en mayonaise.

          € 3,50 / 100 g

          gram
        • Makreelsalade §

          Een kant-en-klare makreelsalade voor op brood of tijdens de borrel.

          € 2,95 / 100 g

          gram
        • Tonijnsalade §

          Een heerlijke vissalade die als lunch geserveerd kan worden met een krokant geroosterd broodje en een frisse salade, of als borrelhapje met toastjes of sneetjes stokbrood.

          € 3,25 / 100 g

          gram
        • Zalmsalade §

          Zalmsalade is een heerlijke rijkgevulde salade met zalm, aardappelen, ei, ui, augurk en enkele kruiden.

          € 3,50 / 100 g

          gram
      • Zeewierproducten §


        • Zeewier wafeltjes §

          Een knapperig wafeltje met echt zeewier en fijne kruiden. Heerlijk bij gerookte vis, vissalades en vispatés. .

          € 2,95 / stuk

          stuk
        • Zeekraal §

          Deze zachte, knapperige, lichtzoute zeegroente is voor vrijwel iedereen die het voor het eerst eet een aangename verrassing. Veel Zeeuwen kennen de groente al langer, vooral in combinatie met vis. De buisvormige groente werd vooral in het wild op de schorren gesneden, maar wordt sinds kort ook gekweekt in Zeeland. Zeekraal is een pioniersplant en als geen andere plant bestand tegen zoute omstandigheden. De plant neemt het zout op tijdens de groei en heeft daardoor een zilte smaak.

          € 2,75 / 100 g

          x 100 g
        • Noriten wasabi §

          Toast met wasabi en nori

          € 5,95 / zak

          zak
      • saus §


        • Cocktailsaus §

          Cocktailsaus is een saus die in zijn eenvoudigste vorm een mengsel van tomatenketchup met mierikswortel is.

          € 1,50 / 100 g

          x 100 g
        • Dillesaus §

          Dillesaus is een typische vissaus die lekker is met zalm, visburgers en kabeljauw. Ook andere vissoorten kunnen met dillesaus gecombineerd worden.

          € 1,50 / 100 g

          x 100 g
        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 1,50 / 100 g

          x 100 g
        • Ravigottesaus §

          Ravigottesaus komt uit de klassieke Franse keuken en wordt gemaakt op basis van vinaigrette. Aan deze vinaigrette worden kappertjes, tuinkruiden en gesnipperde ui toegevoegd.

          € 1,50 / 100 g

          x 100 g
        • Remouladesaus §

          Remoulade - ook wel remouladesaus - is een saus die zijn oorsprong vindt in de Franse keuken en wordt gemaakt op basis van mayonaise. De ingrediënten zijn mayonaise, mosterd, fijngesneden augurk, kappertjes, diverse tuinkruiden zoals peterselie, dragon en bieslook.

          € 1,50 / 100 g

          x 100 g