Carregando...
    • Willem Eggertstraat 131, Centrum, 1441 CH Purmerend
    • Willem Eggertstraat 131, Centrum, 1441 CH Purmerend
      segunda-feira 22-09-2025:09:00-17:45terça-feira 23-09-2025:09:00-17:45
      quarta-feira 24-09-2025:09:00-17:45quinta-feira 25-09-2025:09:00-17:45
      sexta-feira 26-09-2025:09:00-18:00sábado 27-09-2025:09:00-17:00
      domingo 28-09-2025:fechadosegunda-feira 29-09-2025:09:00-17:45
      terça-feira 30-09-2025:09:00-17:45quarta-feira 01-10-2025:09:00-17:45
      quinta-feira 02-10-2025:09:00-17:45sexta-feira 03-10-2025:09:00-18:00
      sábado 04-10-2025:09:00-17:00domingo 05-10-2025:fechado
    • Willem Eggertstraat 131, Centrum, 1441 CH Purmerend
      segunda-feira 22-09-2025:09:00-17:45terça-feira 23-09-2025:09:00-17:45
      quarta-feira 24-09-2025:09:00-17:45quinta-feira 25-09-2025:09:00-17:45
      sexta-feira 26-09-2025:09:00-18:00sábado 27-09-2025:09:00-17:00
      domingo 28-09-2025:segunda-feira 29-09-2025:09:00-17:45
      terça-feira 30-09-2025:09:00-17:45quarta-feira 01-10-2025:09:00-17:45
      quinta-feira 02-10-2025:09:00-17:45sexta-feira 03-10-2025:09:00-18:00
      sábado 04-10-2025:09:00-17:00domingo 05-10-2025:
      • balcão
        • dinheiro a vista
        • débito online
        • terminal de pagamento
    • informações sobre alérgenos e nutrição podem ser solicitadas por telefone durante o horário de funcionamento via +31 299 434 007

      • prato de peixe §


        • Visschotel §

          Verkrijgbaar in 2, 3-4, 5-6, 7-8 en 9-10 personen. Onze wereldberoemde visschotel in Purmerend, bestaande uit:
          • zalmsalade
          • tonijnsalade
          • Volendammersalade
          • palingfilet
          • gerookte zalm
          • makreelfilet
          • Hollandse garnalen
          • warm gerookte zalmmoot
        • Visschotel Volendam §

          Onze nieuwe aanwinst in ons assortiment. Combinatie van een vis- en hapjesschotel. Voorzien van
          • tonijnsalade
          • Volendammersalade
          • pure zalmsalade
          • palingfilet
          • makreelfilet
          • gerookte zalm
          • Hollandse garnalen
          • zalm-surimiwrap
          • tonijncarpaccio
          • zalmcarpaccio
          • dumplings

          € 59,50 / peça

          peça
        • Gebakken visschotel §

          Ideaal voor tijdens een feestje. Voorzien van
          • gebakken kibbeling naturel
          • kibbeling met sesamsaus
          • gamba’s naturel
          • gamba’s piri-piri
          • mosselen
          • inktvisringen
          • visfriet

          € 22,50 / peça

          peça
        • Hapjesschotel §

          Schotel gevuld met overheerlijke hapjes.
          • tonijncarpaccio
          • zalmcarpaccio
          • warm gerookte zalm
          • zalm-surimiwraps
          • haring
          • gevulde eieren

          € 37,50 / peça

          peça
        • Haringschotel (grote haring) §

          Onze voortreffelijke haring feestelijk opgemaakt.

          € 3,20 / peça

          peça
        • Luxe gourmetschotel §

          Gourmet/BBQ schotel belegd met luxere vissoorten in diverse marinades:
          • zeebaars
          • coquilles
          • wilde Argentijnse gamba’s
          • kabeljauw
          • tonijn
          • zalmfilet
          • groenten

          € 16,95 / pessoa

          pessoa
        • Luxe vistrio §

          Palet van
          • palingfilet
          • gerookte zalm
          • Hollandse garnalen

          € 23,95 / peça

          peça
        • Mini visschotel §

          Palet van
          • palingfilet
          • gerookte zalm
          • zalmsalade

          € 8,95 / peça

          peça
        • Rondje Purmerend §

          Schotel voorzien van luxe vissoorten.
          • palingfilet
          • gerookte zalm
          • makreel
          • rivierkreeftjes
          • Hollandse garnalen

          € 52,50 / peça

          peça
        • Sashimi schotel §

          De hit van dit moment. Rijkelijk gevuld met
          • tonijncarpaccio
          • zalmcarpaccio
          • zeewiersalade
          • sojasaus
          • geroosterde sesamsaus

          € 29,95 / peça

          peça
        • Triootje §

          Palet van
          • palingfilet
          • gerookte zalm
          • Hollandse garnalen

          € 10,95 / peça

          peça
        • Visschoteltje deluxe §

          Klein formaat visschotel met
          • zalmsalade
          • krabsalade
          • Volendammersalade
          • palingfilet
          • makreelfile
          • gerookte zalm
          • Hollandse garnalen

          € 14,95 / peça

          peça
      • peixes de água salgada §


        • Dorade §

          Dorade, ook wel bekend als zeebrasem, is een perfecte vis om te bereiden op een warme zomerse dag, omdat je er weinig werk aan hebt. Qua smaak en vleesstructuur is de wilde dorade de beste. Vraag de visspecialist om de ingewanden te verwijderen en de vis te ontschubben. Snijd met een scherp mes wat inkepingen in de huid van de dorade. Besprenkel de vis met wat olijfolie en voeg naar smaak zout en zwarte peper toe. Gaar de dorade op laag vuur ongeveer twintig minuten.
        • Doradefilet §

          Dorade, ook wel bekend als zeebrasem, is een perfecte vis om te bereiden op een warme zomerse dag, omdat je er weinig werk aan hebt. Qua smaak en vleesstructuur is de wilde dorade de beste. Vraag de visspecialist om de ingewanden te verwijderen en de vis te ontschubben. Snijd met een scherp mes wat inkepingen in de huid van de dorade. Besprenkel de vis met wat olijfolie en voeg naar smaak zout en zwarte peper toe. Gaar de dorade op laag vuur ongeveer twintig minuten.
        • Kabeljauwfilet §

          Kabeljauw is een populaire vis met wit, stevig vlees en weinig graten. Het is een veelzijdige vis die op veel verschillende manieren kan worden bereid, onder andere door te bakken in de pan, te roosteren en te pocheren. Kabeljauw is arm aan verzadigde vetten, rijk aan omega3 en een uitstekende bron van vitaminen en mineralen.
        • Makreel §

          Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur. De makreel kan goed gegrild of gebakken worden en wordt vaak gerookt verkocht. Door het hoge vetgehalte combineert makreel goed met iets zuurs: wijn, azijn, mierikswortel of mosterd.
        • Schar §

          Schar is een magere en smakelijke vis waarvan de smaak overeenkomt met tong. De schar is goed om mee te bakken of te stoven en is ook gerookt verkrijgbaar.
        • Schelvis §

          In de Nederlandse visafslagen wordt de laatste jaren weer wat meer schelvis aangevoerd. Gelukkig, want schelvis is een lekkere vis, die verfijnder is dan kabeljauw. Schelvis kan goed worden gebakken, gefrituurd of gestoofd.
        • Schelvisfilet §

          In de Nederlandse visafslagen wordt de laatste jaren weer wat meer schelvis aangevoerd. Gelukkig, want schelvis is een lekkere vis, die verfijnder is dan kabeljauw. Schelvisfilet kan goed worden gebakken, gefrituurd of gestoofd.
        • Schol §

          Schol is een magere vissoort met een vrij neutrale smaak. Kleine schollen worden vaak panklaar verkocht, van grotere schollen koopt men meestal filets. Deze filets zijn het lekkerst wanneer ze gepaneerd en gefrituurd worden. Hele schol kan het beste gegrild of gebakken worden.
        • Scholfilet §

          Schol is een magere vissoort met een vrij neutrale smaak. Kleine schollen worden vaak panklaar verkocht, van grotere schollen koopt men meestal filets. Deze filets zijn het lekkerst wanneer ze gepaneerd en gefrituurd worden.
        • Sliptong §

          Tong is een ware delicatesse. De smaak is niet typisch vissig en lijkt op die van garnalen. Tong kan op verschillende manieren bereid worden: bakken, grillen, stomen en stoven. Voor de bereiding moet de tong ontveld worden.
        • Tong middel §

          Tong is een ware delicatesse. De smaak is niet typisch vissig en lijkt op die van garnalen. Tong kan op verschillende manieren bereid worden: bakken, grillen, stomen en stoven. Voor de bereiding moet de tong ontveld worden.
        • Tonijn §

          Het is een zeer gewaardeerde vissoort met stevig vlees. Bij een te lange bereidingstijd wordt de tonijn te droog. Tonijn is geschikt om mee te grillen en bakken.
        • Zalmfilet §

          Zalm is een van de populairste vissen in Europa. Het is een zeer veelzijdige vis die gegrild, gebakken, gestoomd en gerookt kan worden.
        • Zeebaars §

          Zeebaars wordt steeds meer te koop aangeboden. Vooral in de horeca komt de vis vaker op de menukaart voor. De smaak is zoetig en mild met een fijne structuur. Zeebaars kan op vele manieren bereid worden. Vermijd bij het koken liever het gebruik van krachtige aroma's. Het vel is altijd lekker, laat dat dus aan de vis zitten.
        • Zeebaarsfilet §

          Zeebaars wordt steeds meer te koop aangeboden. Vooral in de horeca komt de vis vaker op de menukaart voor. De smaak is zoetig en mild met een fijne structuur. Zeebaars kan op vele manieren bereid worden. Vermijd bij het koken liever het gebruik van krachtige aroma's. Het vel is altijd lekker, laat dat dus aan de vis zitten.
      • peixes de água doce §


        • Pangafilet §

          Pangasius is een meervalachtige zoetwatervis die in de natuur alleen voorkomt in de Aziatische wateren. De vis leeft in zoet en brak water en houdt van een tropisch klimaat.

          € 4,50 / 2 peças

          x 2 peças
      • arenque §


        • Haring groot §

          Haring is een vette vis die rijk is aan omega 3-vetzuren. Een perfecte heeft vrij blank vlees. De geur is fris en zilt, de rijping bepaalt het belangrijkste kenmerk: de smaak. Haring kun je naast puur, ook heel goed verwerken in recepten.

          € 3,20 / peça

        • Haringmoot groot §

          Fijne stukjes haring in een zoet-zure njatuurazijn.

          € 4,95 / peça

          peça
        • Haringmoot klein §

          Fijne stukjes haring in een zoet-zure njatuurazijn.

          € 3,95 / peça

          peça
      • peixe defumado §


        • Gerookte forel §

          In Nederland is forel eigenlijk een visje dat niet zo vaak gegeten wordt. En het is zo lekker! En het is ook nog eens heel gemakkelijk en supersnel klaar te maken.

          € 5,50 / peça

          peça
        • Gerookte heilbot §

          Vers gerookte heilbot.

          € 9,95 / peça

          peça
        • Gerookte makreelfilet §

          Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur. De makreel kan goed gegrild of gebakken worden en wordt vaak gerookt verkocht. Door het hoge vetgehalte combineert makreel goed met iets zuurs: wijn, azijn, mierikswortel of mosterd.
        • Gerookte palingfilet §

          Vers gerookte gefileerde paling, zonder huid en graat. Ideaal voor op toast, in salade of op broodje.
        • Gerookte spekbokkingfilet §

          Filets van een gerookte bokking, Het visvlees is stevig en licht zoutig. Ideaal op voor op de boterham of als borrelhapje!
        • Gerookte zalmfilet Noors §

          Onze gerookte wilde zalm is droog gezouten, ambachtelijk gerookt in eigen rokerij en heeft de unieke smaak van wilde zalm.

          € 6,95 / 100 g

          grama
        • Gerookte zalmfilet Schots §

          Onze Schotse gerookte wilde zalm is droog gezouten, ambachtelijk gerookt in eigen rokerij en heeft de unieke smaak van wilde zalm.

          € 7,95 / 100 g

          grama
        • Gerookte zalmmoot §

          Ambachtelijk gerookte zalmmoot. Pure kwaliteit!
        • Gerookte zalmsnippers §

          Heerlijke stukjes gerookte zalm. Lekker en gemakkelijk om te gebruiken.
        • Gestoomde makreel §

          Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur.
        • Spekbokking §

          Een koudgerookte haring. Bokking is geen aparte vissoort, maar een bewerkte gerookte culinaire variëteit van de haring. Tegenwoordig maakt men onderscheid tussen stoombokking (warmgerookt) en spekbokking (koudgerookt). Kipper is ook gerookte haring, maar dan opengeklapt en warm gerookt.

          € 2,75 / peça

          peça
      • peixe congelado §


        • Inktvis §

          Inktvis, vers ingevroren.

          € 18,50 / quilo

          quilo
        • Inktvistubes §

          Vers ingevroren inktvis.

          € 14,50 / quilo

          quilo
        • Tilapia §

          Tilapia is een stevige, smaakvolle vis.

          € 16,00 / quilo

          quilo
      • Zuurwaren §


        • Panharing §

          Panharing is een haring die niet gekaakt en gepekeld is. Het is een Nederlandse vis, volop te krijgen en ontzettend lekker.

          € 6,25 / jarra

          jarra
        • Zure bom §

          Een zure bom is een Noord-Nederlandse term voor een ingelegde augurk. De smaak is zoetzuur, waarbij het zuur overheerst.

          € 1,25 / peça

          peça
        • Zure haring §

          Zure haring is haring die is ingelegd in azijn en kruiden.

          € 3,95 / jarra

        • Zure leverworst §

          Leverworst in natuurazijn.

          € 4,25 / jarra

          jarra
        • Zuur de leeuw §

          Zuurwaren als augurken, uien etc. .

          € 4,95 / jarra

          jarra
      • Diverse §


        • Rode zalm §

          Wild gevangen rode zalm.

          € 11,95 / lata

          lata
      • marisco §


        • Argentijnse gamba §

          De Argentijnse garnaal is een wilde koudwatergarnaal die wordt gevangen voor de kusten van Argentinië.

          € 3,95 / 100 g

        • Gamba in schaal §

          Gamba is een veel gebruikte naam voor een grote groep garnalen uit één familie, de zogenaamde peneïde garnalen. Een garnaal is een schaaldier dat behoort tot de kreeftachtigen. Hierdoor ontstaat vaak verwarring in de benamingen 'scampi' en 'gamba'. Voor de duidelijkheid: een gamba is een grote garnaal en een scampi is een kleine kreeft.

          € 2,50 / 100 g

        • Hollandse garnalen §

          De Hollandse garnaal is één van de uitgesproken specialiteiten van de Nederlandse visserij. Deze garnalen verschillen niet alleen in kleur en grootte van de andere soorten die in de viswinkel worden aangeboden. Er is ook een duidelijk verschil in smaak en prijs. De smaak van de buitenlandse 'roze' garnalen is minder uitgesproken.

          € 11,00 / 100 g

        • Kokkels §

          Het vlees van de kokkel is mager en zeer smaakvol. Kokkels zijn als diepvriesproduct of als conserven te koop. Kokkels zijn makkelijk te verwerken in visschotels zoals paëlla.

          € 18,50 / quilo

          quilo
        • Krabsticks §

          Heerlijk krabsticks, lekker op een sandwich of in een sushirol.

          € 3,25 / 100 g

        • Krabvlees §

          Krabvlees wordt veelvuldig genuttigd in verschillende Aziatische landen, en is verkrijgbaar in uiteenlopende vormen, smaken en texturen.

          € 2,00 / 100 g

        • Mosselen jumbo §

          Mosselen zijn als 'zeevrucht' een bekend ingrediënt, ze bevatten eiwitten, mineralen, vitaminen, fosfor, ijzer, jodium en seleen. Met 1% is het vetgehalte te verwaarlozen. Honderd gram gekookt mosselvlees levert 70 kcal.

          € 9,50 / quilo

          quilo
        • Mosselen super §

          Heerlijke mosselen. Kort koken met witte wijn, zodra de schelp open gaat is de mossel klaar om opgediend te worden. Door de frisse, zilte smaak erg lekker bij frietjes!

          € 7,50 / quilo

          quilo
        • Mosselkruiden §

          Heerlijke mosselkruiden, onmisbaar voor een avondje mosselen eten.

          € 1,00 / peça

          peça
        • Noorse garnalen jumbo §

          Noorse garnalen worden ook wel 'shrimps' genoemd, het Engelse woord voor garnaal. Noorse garnalen leven in diepe, koude wateren en worden op dezelfde wijze bereid als Hollandse garnalen, namelijk door ze te koken en te pellen. Noorse garnalen zijn groter dan Hollandse garnalen en meestal wat goedkoper.

          € 3,90 / 100 g

        • Noorse garnalen klein §

          Garnalen worden vaak als ingrediënt van een maaltijd gebruikt, of in een (garnalen)salade of garnalencocktail.

          € 2,50 / 100 g

        • Rivierkreeftjes §

          Rivierkreeftjes zijn een van de eetbare kreeftsoorten. Het verschil met de gewone kreeft is dat deze kreeftsoort, zoals de naam al doet vermoeden, leeft in zoet water. De kreeftjes zijn klein en gekookt en hebben een oranje, roodachtige kleur met wit vlees.

          € 5,75 / 100 g

        • Sint Jacobsschelp §

          Alleen het witte vlees (de 'pil' of 'noix') en het oranje kuit (de 'kam' of 'corail') wordt gegeten. Coquilles met oranje kuit zijn een delicatesse en waarvan de prijs aanzienlijk kan oplopen. Deze coquilles zijn tussen eind januari en maart verkrijgbaar. Sint Jacobsschelpen zijn geschikt om mee te grillen, bakken of kort te stoven.

          € 5,95 / 100 g

        • Vongole §

          Een vongole is een schelpdier dat met name rond het Middellandse Zeegebied veel wordt gegeten. Vongolen, of venusschelpen, hebben een heerlijke smaak en zijn een uitstekende keuze voor iemand die op zoek is naar een mager gerecht.

          € 24,95 / quilo

          quilo
      • ostras §


        • Oesters §

          De Zeeuwse oesters kunnen zowel rauw als gegrild geserveerd worden. Oesters zijn geschikt om te pocheren, te bakken en te gratineren. Zeeuwse platte oesters hebben zo'n verfijnde smaak, dat het zonde is om ze verder te bereiden.

          € 1,95 / peça

      • Belegde broodjes §


        • Broodje garnalen §

          Een vers broodje met overheerlijke garnalen.

          € 8,75 / peça

          peça
        • Broodje garnalenkroket §

          Een vers broodje met een
          garnalenkroket.

          € 2,75 / peça

          peça
        • Broodje gebakken gamba's §

          Vers broodje belegd met heerlijk op smaak gebrachte gebakken gamba's.

          € 4,00 / peça

          peça
        • Broodje gebakken mosselen §

          Lekker vers broodje met gebakken mosselen.

          € 3,75 / peça

          peça
        • Broodje gerookte zalmfilet §

          Heerlijk vers broodje met gerookte zalm.

          € 6,00 / peça

          peça
        • Broodje haring groot §

          Een vers broodje haring.

          € 4,00 / peça

          peça
        • Broodje kibbeling §

          Een vers broodje met kibbeling.

          € 4,00 / peça

          peça
        • Broodje krabsalade §

          Heerlijk broodje belegd met krabsalade.

          € 3,75 / peça

          peça
        • Broodje lekkerbek §

          Een vers broodje met een lekkerbek.

          € 3,00 / peça

          peça
        • Broodje makreel §

          Een vers broodje met makreel.

          € 4,50 / peça

          peça
        • Broodje makreelpaté §

          Paté met gestoomde makreel, licht pikant en heerlijk op brood en toast.

          € 3,50 / peça

          peça
        • Broodje paling §

          Een vers broodje met paling.

          € 8,75 / peça

          peça
        • Broodje tonijnsalade §

          Vers broodje met overheerlijke tonijnsalade.

          € 3,75 / peça

          peça
        • Broodje viskoek §

          Lekkere snack van kabeljauw, vers uit de bakpan.

          € 2,75 / peça

          peça
        • Broodje Volendammer salade §

          Een heerlijk vers broodje belegd met lekkere Volendammer salade.

          € 3,50 / peça

          peça
        • Broodje zacht los §

          Zacht broodje.

          € 0,80 / peça

          peça
        • Broodje zalmsalade §

          Heerlijk broodje met zalmsalade.

          € 3,25 / peça

          peça
        • Broodje zalmsnippers §

          Vers broodje belegd met in stukjes gesneden zalm.

          € 4,00 / peça

          peça
        • Pistolet los §

          Luxe hard broodje.

          € 1,00 / peça

          peça
      • Salade §


        • Garnalensalade §

          Een kant-en-klare garnalensalade voor op brood of tijdens de borrel.

          € 3,95 / bandeja

          bandeja
        • Haringsalade §

          Een kant-en-klare salade van haring en rode bieten.

          € 2,20 / 100 g

          grama
        • Huzarensalade §

          Een huzarensalade is een salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel, augurk en soms ui.

          € 2,95 / bandeja

          bandeja
        • Krabsalade §

          Een kant-en-klare krabsalade voor op brood of tijdens de borrel.

          € 2,60 / 100 g

          grama
        • Makreelpaté §

          Paté met gestoomde makreel, licht pikant en heerlijk op brood en toast.

          € 2,60 / 100 g

          grama
        • Salade trio §

          Een trio van zalmpaté, tonijnsalade, en Volendammer salade.

          € 8,75 / peça

          peça
        • Tonijnsalade §

          Een heerlijke vissalade die als lunch geserveerd kan worden met een krokant geroosterd broodje en een frisse salade, of als borrelhapje met toastjes of sneetjes stokbrood.

          € 3,95 / bandeja

          bandeja
        • Volendammersalade §

          Luxe schaaltje met krabsalade, gevulde eitjes, gerookte zalm en twee soorten gepelde garnalen. Heerlijk voor bij de lunch.

          € 2,60 / 100 g

          grama
        • Zalmpaté §

          Huisgemaakte paté met verse zalm.

          € 2,60 / 100 g

          grama
        • Zalmsalade §

          Heerlijke rijkgevulde zalmsalade. Verkrijgbaar in klein, middel, groot met als laatste formaat een salade van 1 kilo.
        • Zeewiersalade §

          De wakame salade zoals wij die kennen is gemaakt van de 'stengel' van het zeewier wakame. Deze wordt in dunne reepjes gesneden en vervolgens op smaak gebracht.

          € 2,20 / 100 g

          grama
      • sopa §


        • Kreeftensoep §

          Een heerlijke soep met kreeftenvlees.

          € 4,50 / ±500 ml

          peça
        • Mosterdsoep §

          Mosterdsoep is een heerlijke zachte soep.

          € 4,50 / ±500 ml

          peça
        • Thaïse rode kerriesoep §

          Licht pittige curry soep gevuld met garnalen en kabeljauw.

          € 4,50 / ±500 ml

          peça
        • Vissoep §

          Een overheerlijke vissoep, lekker als voorgerecht of als maaltijd.

          € 5,95 / ±500 ml

          peça
      • Maaltijd §


        • Calzone Gamba §

          Heerlijke hartige snack met gamba's, Piri-Piri saus en groente.

          € 4,25 / peça

          peça
        • Calzone Kibbeling §

          Heerlijke hartige snack met kibbeling, Deens Sandwichsaus en groente.

          € 4,25 / peça

          peça
        • Calzone zalm §

          Heerlijke hartige snack met zalm en honing mosterdsaus.

          € 4,25 / peça

          peça
        • Gamba gratin §

          Heerlijke gratin van gamba's.

          € 6,95 / peça

          peça
        • Gambawrap §

          Eet een keer iets anders, tortillawrap gevuld met gamba's. Heerlijk bij de maaltijd of als lunchgerecht.

          € 4,95 / peça

          peça
        • Kabeljauwhaasje met spek §

          Heerlijk verse kabeljauw omwikkeld met spek.
        • Kabeljauwtaartje §

          Maaltijdtaartje voor één persoon met kabeljauw.

          € 6,95 / peça

          peça
        • Kibbelingmenu §

          Kibbeling met rauwkost, salade, saus en friet.

          € 9,95 / peça

          peça
        • Kindermenu §

          Visfriet incl. saus met een caprisonne.

          € 2,75 / peça

          peça
        • Lasagne §

          Heerlijk Italiaans gerecht bereid met scholfilet.

          € 7,50 / peça

          peça
        • Ovenschoteltje §

          Een heerlijke visovenschotel.

          € 4,50 / peça

          peça
        • Paella §

          Een Spaans rijstgerecht met diverse soorten vis. Een heerlijke en gezonde maaltijd.
        • Panga in marinade §

          Pangafilet ingelegd met een kruidenmarinade. Tien minuten in de oven op 180 graden voor een overheerlijke maaltijd.

          € 4,95 / 2 peças

          x 2 peças
        • Panga-zalm rol in marinade §

          Heerlijke maaltijd van panga en zalm in marinade.

          € 4,25 / peça

          peça
        • Patat met saus §

          Friet, frieten of patat is een gerecht van gefrituurde aardappelreepjes.

          € 2,00 / peça

          peça
        • Smulschotel §

          Gebakken aardappelschotel met gebakken kabeljauw in piri-piri saus.

          € 6,95 / peça

          peça
        • Tagliatelle §

          Pasta met een romige kerrie saus. Gevuld met krab, zalm en rivierkreeft.
        • Visbami §

          Een heerlijke bami rijk gevuld met vis.
        • Zalm in marinade §

          Heerlijk gebakken verse zalm in marinade.
        • Zalmtaartje §

          Maaltijdtaartje voor één persoon met zalm.

          € 6,95 / peça

          peça
      • petiscos / aperitivos §


        • Combi sashimi §

          Mix van rauwe zalm en tonijn.

          € 13,95 / peça

          peça
        • Dumplings §

          Met garnalen- en groentevulling.

          € 5,50 / bandeja

          bandeja
        • Kibbeling stok §

          Stokbrood gevuld met kibbeling in piri-piri saus, groente en kaas.

          € 4,50 / peça

        • Kroepoek §

          Kroepoek (Indonesisch: Kerupuk) is een bijgerecht uit de Indonesische keuken.

          € 1,65 / peça

          peça
        • Pitabroodje §

          Een plat, rond broodje met een zachte korst en een holle binnenkant. In sommige culturen in het Midden-Oosten wordt het pitabroodje gebruikt als vervanger van een bord.

          € 5,25 / 4 peças

          x 4 peças
        • Tonijncarpaccio §

          Een heerlijke carpaccio van tonijn.

          € 7,50 / peça

          peça
        • Visloempia §

          Visloempia uit eigen keuken.

          € 2,00 / peça

        • Visstokbrood §

          Heerlijk vers visstokbrood.

          € 4,50 / peça

          peça
        • Zalm-surimi wrap §

          € 4,50 / peça

          peça
        • Zalmcarpaccio §

          Een heerlijke carpaccio van zalm.

          € 6,50 / peça

          peça
      • Saus en kruiden §


        • Cocktailsaus §

          € 1,75 / peça

          peça
        • Kewpie saus §

          € 5,95 / peça

          peça
        • Knoflooksaus §

          € 1,75 / peça

          peça
        • Ravigottesaus §

          € 1,75 / peça

          peça
        • Umami sojasaus §

          € 5,95 / peça

          peça
        • Viskruiden potje §

          € 1,75 / peça

          peça
      • Drinken §


        • Capri Sun §

          Lekker fruitdrankje in een uniek drinkzakje.

          € 1,00 / peça

          peça
        • Coca-Cola §

          Coca-Cola is in 1886 door apotheker John Pemberton bedacht. Tijdens de Olympische Spelen van 1928 was Coca-Cola voor het eerst in Nederland verkrijgbaar. De samenstelling van Coca-Cola is geheim.

          € 2,50 / peça

          peça
        • Coca-Cola Zero §

          Coca-Cola Zero is een colavariant die geproduceerd wordt door The Coca-Cola Company. De drank is, net als Coca-Cola light, een colavariant zonder suiker.

          € 2,50 / peça

          peça
        • Fanta §

          Fanta orange is een lekkere combinatie van sinaasappelsmaak met sprankelend water, dat voor een krachtige fruitsmaak zorgt. Beleef de heerlijke, fruitige sensatie van Fanta.

          € 2,50 / peça

          peça
        • Red Bull §

          Een functionele drank die je vleugels geeft. Ontdek 't zelf.

          € 2,75 / peça

          peça
        • Spa blauw §

          Koolzuurvrij mineraalwater uit de Belgische Ardennen.

          € 2,50 / peça

          peça
      • bebida láctea §


        • Chocomel §

          € 2,50 / peça

          peça
        • Fristi rood fruit §

          € 2,50 / peça

          peça