Laden...
    • Benschopperstraat 2, 3401 DH IJsselstein
    • Benschopperstraat 2, 3401 DH IJsselstein
      maandag 08-09-2025:08:00-18:00dinsdag 09-09-2025:08:00-18:00
      woensdag 10-09-2025:08:00-18:00donderdag 11-09-2025:08:00-18:00
      vrijdag 12-09-2025:08:00-19:00zaterdag 13-09-2025:08:00-16:00
      zondag 14-09-2025:geslotenmaandag 15-09-2025:08:00-18:00
      dinsdag 16-09-2025:08:00-18:00woensdag 17-09-2025:08:00-18:00
      donderdag 18-09-2025:08:00-18:00vrijdag 19-09-2025:08:00-19:00
      zaterdag 20-09-2025:08:00-16:00zondag 21-09-2025:gesloten
    • Benschopperstraat 2, 3401 DH IJsselstein
      maandag 08-09-2025:10:00-18:00dinsdag 09-09-2025:10:00-18:00
      woensdag 10-09-2025:10:00-18:00donderdag 11-09-2025:10:00-18:00
      vrijdag 12-09-2025:10:00-19:00zaterdag 13-09-2025:10:00-16:00
      zondag 14-09-2025:maandag 15-09-2025:10:00-18:00
      dinsdag 16-09-2025:10:00-18:00woensdag 17-09-2025:10:00-18:00
      donderdag 18-09-2025:10:00-18:00vrijdag 19-09-2025:10:00-19:00
      zaterdag 20-09-2025:10:00-16:00zondag 21-09-2025:
      • afhalen
        • contant geld
        • betaalautomaat
    • allergenen- en voedingsinformatie kan tijdens openingstijden telefonisch opgevraagd worden via +31 30 688 8575

      • barbecuepakket §


        • BBQ Meatlover Pakket §

          • spareribs
          • BBQ chicken spies
          • Black Angus burger
          • grillsteak
          • porc belly stick

          € 16,49 / persoon

          persoon
        • BBQ Quality de Luxe Pakket §

          • kipsatéspies
          • beefsteak
          • Toscaanse spies
          • Black Angus burger
          • varkenshaasbrochette

          € 15,95 / persoon

          persoon
        • Quality Gelderblom Pakket §

          • kipsatéspies
          • verse hamburger
          • kipfilet gemarineerd
          • special van de slager

          € 10,95 / persoon

          persoon
        • BBQ Quality Premium Pakket §

          • biefstukspies
          • Italiaanse kipdijspies
          • varkenshaasbrochette
          • quality bbq burger
          • quality satéspies
          • rundvleessalade
          • salade van het huis
          • stokbrood met kruidenboter
          • saus naar keuze

          € 21,95 / persoon

          persoon
        • Quality Exclusief Pakket §

          • quality bbq spies
          • Black Angus burger
          • luxe kipspies
          • beef roast steak
          • luxe varkenshaasspies
          • rundvleessalade
          • aardappelsalade
          • salade van het huis
          • saus naar keuze
          • divers brood met diverse toppings

          € 24,95 / persoon

          persoon
        • Quality Kids Pakket §

          • hamburger
          • barbecueworst
          • kipsaté

          € 5,95 / persoon

          persoon
        • Quality Family Pakket §

          Geschikt voor een groep van minimaal 20 personen
          • 40 kipsatéspiesen
          • 12 kip op stok spiesen
          • 12 varkenshaasmedaillon spiesen
          • 12 filetlapjes gemarineerd
          • 12 hamburgers
          • 12 biefstukspiesen
          • 12 kipshaslicks
          • aardappel- en rundvleessalade
          • stokbrood en kruidenboter
          • knoflook-, barbecue- en satésaus

          € 399,80 / stuk

          stuk
        • Quality Compleet Pakket §

          • rundvleessalade
          • aardappelsalade
          • salade van het huis
          • brood met kruidenboter
          • saus naar keuze

          € 6,95 / persoon

          persoon
      • barbecue §


        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 5,99 / 4 stuks

          x 4 stuks
        • Gelderblom hamburger §

          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue.

          € 3,24 / ±120 g

          stuk
        • Gemarineerde filetlap §

          Filetlapjes zijn gesneden van de lende of de rib van het varken.
          Het vlees is mager en heeft een fijne vleesdraad.
          Heerlijk voor op de barbecue!

          € 2.299,00 / ±100,0 kg

          stuk
        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 2,64 / ±120 g

          stuk
        • Scampispies §

          Heerlijke garnalen op een spies.

          € 4,50 / stuk

          stuk
        • Shaslick (kipspies) §

          De kipspies is een spies met puur heerlijk gemarineerd kippenvlees.

          € 3,49 / stuk

          stuk
        • Varkenshaassatéstokje §

          Met de hand geregen en gesneden spies van varkenshaas.

          € 2.399,20 / ±80 g

          stuk
        • Zalmspies §

          Een heerlijke visspies voor op de barbecue.

          € 5,99 / stuk

          stuk
      • borden en bestek §


        • Bord, mes en vork §

          € 1,75 / persoon

          persoon
        • Wegwerpbestek §

          € 1,25 / persoon

          persoon
      • barbecuetoebehoren §


        • Gasbarbecue §

          Gasbarbecue met speciaal rooster waardoor eenvoudig te gebruiken en te reinigen.

          € 25,00 / stuk

          stuk
        • Borg / schoonmaakkosten §

          Bestel onze schoonmaakservice erbij en wij doen de complete afwas voor u.

          € 30,00 / stuk

          stuk
        • Gasverbruik §

          Verbruik voor de gasbarbecue.

          € 15,00 / stuk

          stuk
        • Hotpot bruikleen §

          Huur hier een hotpot voor uw barbecuefeestje.

          € 12,49 / stuk

          stuk
      • gourmetpakket §


        • Gourmet Standaard §

          • mini slavink
          • mini hamburger
          • varkenshaas
          • kipfilet
          • kogelbiefstuk
          • shoarma

          € 9,99 / persoon

          persoon
        • Gourmet Gemarineerd §

          • mini vink
          • mini hamburger
          • varkenshaas gemarineerd
          • kipfilet gemarineerd
          • kogelbiefstuk gemarineerd
          • biefstukreepjes

          € 10,99 / persoon

          persoon
        • Gourmet Luxe §

          • kogelbiefstuk
          • varkenshaas
          • kipfilet
          • lamsrack
          • kalfsoester
          • gemarineerde biefstukpuntjes

          € 11,99 / persoon

          persoon
      • gourmet §


        • Gehakt cordon bleu §

          Cordon-bleu is een smaakvol stukje vlees gevuld met ham en kaas.

          € 4,99 / 4 stuks

          x 4 stuks
        • Hamburgertje §

          Mini hamburgertjes voor een heerlijke gourmetavond.

          € 4,99 / 8 stuks

          x 8 stuks
        • Hertenbiefstuk §

          Malse hertenbiefstuk voor bij het gourmetten.

          € 59,99 / kilo

          kilo
        • Kipfiletstukje §

          Kleine stukjes malse kipfilet voor uw gourmetavond.

          € 24,95 / kilo

          kilo
        • Mini biefstuk §

          Biefstuk in kleine stukjes gesneden voor een geslaagde gourmetavond.

          € 39,95 / kilo

          kilo
        • Mini kipsaté §

          Mini kipsatéstokjes voor uw gourmettafel.

          € 5,99 / 8 stuks

          x 8 stuks
        • Mini slavinkje §

          Een heerlijke slavink in kleiner formaat voor uw gourmettafel.

          € 4,99 / 8 stuks

          x 8 stuks
        • Varkenshaas §

          Malse varkenshaas voor de gourmet.

          € 27,99 / kilo

          kilo
      • rundvlees §


        • Bavette §

          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Het heeft een lange en grove draad. De bavette is botermals en wordt gebruikt in de lekkerste gerechten.
        • Bieflap §

          Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 3,99 / 100 g

          gram
        • Biefreepjes §

          In kleine reepjes gesneden biefstuk.

          € 4,00 / 100 g

          gram
        • Biefstuktartaar §

          Biefstuk tartaar is fijngemalen mager rundvlees.

          € 3,00 / 100 g

          gram
        • Black Angus Picanha §

          Botermals stuk staartstuk / rosbief met een vetlaag.
        • Carpacciorolletje §

          Runderrolletje met pesto, pijnboompitten en kaas.

          € 4,30 / 100 g

          gram
        • Haasbiefstuk §

          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.
        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 2,00 / 100 g

          gram
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 4,50 / 100 g

        • Mager rundergehakt §

          Mager rundergehakt bevat maximaal 15% vet (wettelijk geregeld).

          € 2,10 / 100 g

          gram
        • Magere stooflap §

          Mager suddervlees wat minder gemarmerd is dan riblappen en sukadelappen.

          € 3,00 / 100 g

          gram
        • Ossenstaart §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 15,00 / ±500 g

          stuk
        • Pepersteak §

          Heerlijk malse pepersteak met versgemalen peper.

          € 4,50 / 100 g

          gram
        • Riblap fijn §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.
        • Rosbief aan een stuk §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.
        • Runderschenkel §

          Schenkels zijn afkomstig van de bovenpoot. Ze bestaan uit vlees met been en merg. De lekkerste en krachtigste soepen en bouillons krijgt u door schenkels lang op te zetten.

          € 7,00 / 250 g

        • Runderschnitzel gemarineerd §

          Runderschnitzels worden ook bieflappen of baklappen genoemd en worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten.

          € 4,00 / 100 g

          gram
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.
      • varkensvlees §


        • Bami-nasi vlees §

          Nasi/bamivlees wordt meestal gemaakt van iets doorregen varkensvlees. Het vlees kan bij aankoop al iets gekruid of gemarineerd zijn, waardoor het zó gebruikt kan worden.

          € 2,30 / 100 g

          gram
        • Dikke krabben §

          Een krabbetje (meestal: krabbetjes) is een benaming voor de rib met vlees van een geslacht varken. Krabbetjes worden vaak als ingrediënt aan erwtensoep toegevoegd. In tegenstelling tot spareribs worden krabbetjes niet geroosterd maar gekookt.

          € 6,00 / 500 g

        • Ham Kaas steak §

          Filetlapje met ham en kaas.

          € 5,00 / ±200 g

          stuk
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 1,80 / 100 g

          gram
        • Hips (bovenpoot) §

          Het dikke deel van de varkenspoot wordt verkocht als bovenbeen of hips. Het stuk kan van zowel de ham als de schouder worden gesneden.

          € 14,99 / ±1.500 g

          stuk
        • Katenhaas §

          Gemarineerde varkenshaas met katenspek.

          € 4,50 / ±150 g

          stuk
        • Patron haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 4,75 / ±250 g

          stuk
        • Patron ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 4,50 / ±250 g

          stuk
        • Patron schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 4,25 / ±250 g

          stuk
        • Shoarmavlees §

          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.

          € 1,80 / 100 g

          gram
        • Spareribs, rauw §

          Deze spareribs zijn vers/rauw en kun je zelf naar smaak marineren en/of bereiden.

          € 17,99 / ±1.000 g

          stuk
        • Spekblokjes (mager) §

          Magere blokjes kunnen uitstekend gebakken worden als smaakmaker bij een winterse stamppot. Wanneer je stukjes mager spek bakt dan is na het bakken ongeveer 35% van het vet uit het spek verdwenen.

          € 2,20 / 100 g

          gram
        • Spekblokjes (vet) §

          Spekblokjes van de rug van het varken.

          € 1,80 / 100 g

          gram
        • Varkenscordon bleu §

          De cordon bleu is een gemarineerd varkensfiletlapje gevuld met ham en kaas.

          € 2,60 / 100 g

          gram
        • Varkenshaas lang §

          Varkenshaas komt uit de rug van het varken en is de meest malse spier.
        • Varkensschnitzel §

          Filetschnitzel gesneden van de filet zonder procureur.

          € 2,10 / 100 g

          gram
        • Varkensschnitzel gepaneerd §

          Zacht van smaak en zonder vet.

          € 2,20 / 100 g

          gram
        • Zuurkoolspek §

          Gerookt spek speciaal voor zuurkool.

          € 2,20 / 100 g

          gram
      • kip §


        • Borrelpootjes §

          Lekkere gekruide kipsnacks als hapje voor bij de borrel of als tussendoortje.

          € 1,20 / 100 g

          gram
        • Gegaarde borrelpootjes §

          Lekker gegrild hapje voor bij de borrel of op een verjaardag.

          € 1,50 / 100 g

          gram
        • Gemarineerde kipfiletschnitzel §

          Kipfiletschnitzel is een opengesneden kipfilet. Heerlijk om snel te bakken en een zeer zacht stukje vlees.

          € 2,40 / 100 g

          gram
        • Gerookte kipfilet §

          Malse kipfilet gerookt op hout. Gerookte kipfilet is direct te verwerken in een salade of lekker als tussendoor.

          € 3,00 / 100 g

          gram
        • Kipdijfilet §

          Kipdijfilet is mager vlees met een klein beetje vet. Het is heel mals en heeft meer smaak dan de gewone kipfilet.

          € 2,10 / 100 g

          gram
        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 2,30 / 100 g

          gram
        • Kippeling §

          Gegrilde stukjes kipdijvlees.

          € 2,50 / 100 g

          gram
        • Kippenpoot §

          Kippenpoten kunnen op vele manieren worden bereid. Ze kunnen gebakken of gebraden worden, gestoofd met allerhande kruiden , gekookt of gegrild op de barbecue.
      • kalfsvlees §


        • Kalfshaas §

          Kalfshaas is het malste en mooiste deel van het kalf, omdat dit jonge vlees bijna geen bindweefsel bevat. Biefstuk van de haas is hetzelfde als een tournedos. De kalfshaas is dan in dikke plakken gesneden.
        • Kalfsoester §

          Kalfsoester is in feite de biefstuk van het kalf. De kalfsoester komt uit het spierstuk, bevat weinig tot geen bindweefsel en heeft een zeer fijne vleesdraad. Een heerlijk mals stukje vlees van superieure kwaliteit.

          € 5,50 / 100 g

        • Kalfsschnitzel §

          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 5,50 / 100 g

          gram
      • vlug en panklaar §


        • Gehaktbal §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 2,40 / ±120 g

          stuk
        • Gebraden gehaktbal §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Kipcordon bleu §

          Mooie plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Op een helft van de lap gaat een plak kaas en een plak gekookte ham. Daarna wordt de plak dichtgeslagen, vastgestoken met een prikker en gepaneerd.

          € 3,75 / ±150 g

          stuk
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 3,00 / ±150 g

          stuk
      • rollades §


      • worst §


        • Verse worst (fijn) §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.

          € 2,55 / ±150 g

          stuk
        • Runderworst §

          De runderworst is gemaakt van mager rundvlees dat lekker is gekruid. Met het deeg wordt een varkensdarm gevuld, waarna de worstjes worden afgedraaid. Wanneer je de worst voor het bakken enkele tellen in heet water legt dan wordt de darm wat steviger. Droog de worstjes vervolgens af en bak ze. Door de behandeling zullen ze minder snel knappen.

          € 3,75 / ±150 g

          stuk
        • Balkenbrij §

          Balkenbrij is een oud gerecht dat vooral in het najaar en in de winter wordt gegeten. Een typisch streekgerecht en iedere regio heeft zijn eigen variant. Je kunt het zo eten maar het is ook erg lekker op een plak brood.

          € 1,70 / 100 g

          gram
      • rookworst §


        • Rookworst §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 5,00 / ±250 g

          stuk
      • gekookte worst §


        • Huisgemaakte kookworst §

          Deze populaire kookworst heet met name in het westen ook wel 'metworst'. De worst is gemaakt van mager rund- en doorregen varkensvlees en spek. Het deeg wordt meestal gekruid met een speciale kookworstmelange bestaande uit: peper, foelie, gember, kardemom en nootmuskaat. Na het afstoppen wordt de worst gerookt en geweld.

          € 3,30 / 150 g

        • Knakworst §

          De knakworst is een kleine, dunne worst die zowel koud als warm op of zonder een broodje als snack gegeten kan worden.

          € 6,25 / 5 stuks

          x 5 stuks
      • gegrilde worst §


        • Grillworst §

          Gegrilde worst met heerlijke kruiden. Geschikt als hapje maar ook te verwarmen en op een broodje te serveren.

          € 2,00 / 100 g

          gram
      • leverworst §


        • Leverworst (fijn) §

          Fijn gemalen leverworst. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en slagerszout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van slagerszout krijgt de worst haar roze kleur.

          € 3,99 / ±250 g

          stuk
        • Boerenleverworst §

          Boerenleverworst is rijk gevuld met lever, is grover van structuur en kent een goede bite.

          € 4,35 / stuk

          stuk
        • Saksische leverworst §

          Een echte Saks door de specifieke kruiding. Heerlijk als hartig broodbeleg of op toast.

          € 2,99 / stuk

          stuk
      • soepbenodigdheden §


        • Mergpijp §

          Het mergpijpje is een runderbeen gezaagd van de bovenpoot van de koe. Ideaal om te gebruiken voor een heerlijke bouillon.

          € 2,40 / ±200 g

          stuk
        • Soepvlees §

          Poulet, soep- of bouillonvlees is allemaal hetzelfde. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon. Zet het vlees altijd op in koud water wanneer je het voor bouillon wilt gebruiken. Het vocht mag niet koken. De smaakstoffen trekken dan optimaal in de bouillon. Voor ragouts moeten die juist in het vlees blijven, daarvoor moet het vlees in warm water opgezet worden.

          € 2,20 / 100 g

          gram
      • snacks / hapjes §


        • Indische ballen §

          Indische gehaktballetjes met de bekende Oosterse smaak.

          € 3,00 / 100 g

          gram
        • Gegaarde kippenpoot §

          Een heerlijk gebraden kippenpootje, lekker als snack, bij de maaltijd of als tussendoortje.

          € 4,12 / ±275 g

          stuk
        • Japanse kipsatétjes §

          Een echte lekkernij. Balistokjes met heerlijke stukjes mals vlees.

          € 1,99 / 100 g

          gram
        • Zeeuws spek §

          Zeeuws spek is een Zeeuws streekgerecht. De basis is een stuk doorregen spek zonder zwoerd. De ouderwetse variant werd zachtjes gaargekookt met zout, peper, laurier of andere in de ouderwetse keuken beschikbare kruiden. De slagers verkopen tegenwoordig onder deze naam een stuk spek dat wordt gemarineerd in een mengsel van olie, mosterd, sojasaus, ui, paprika, knoflook en peper en vervolgens gegrild of geroosterd. Het moderne Zeeuws spek heeft daardoor een kenmerkende smaak die doorgaans als barbecuesmaak wordt gekarakteriseerd.

          € 2,80 / 100 g

          gram
      • vleeswaren §


      • partypan §


        • Partypan hapjes §

          Gevuld met circa 120 hapjes. Goed voor circa 25 personen.

          € 59,99 / stuk

          stuk
      • saladeschotel §


        • Rundvleessalade §

          € 6,50 / persoon

          persoon
        • Scharreleisalade §

          € 6,50 / persoon

          persoon
        • Zalmsalade §

          € 10,50 / persoon

          persoon
        • Zoete aardappelsalade §

          € 6,50 / persoon

          persoon
      • Belegde broodjes §


        • Broodje Filet Americain §

          € 5,49 / stuk

          stuk
        • Broodje Grillworst §

          € 5,49 / stuk

          stuk
        • Broodje Truffel Beef §

          € 5,99 / stuk

          stuk
        • Broodje Japanse Kip §

          € 5,49 / stuk

          stuk
        • Broodje Pulled Beef §

          € 4,49 / stuk

          stuk
      • saus §


        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 1,85 / 100 g

          x 100 g
        • Piri Piri saus §

          Deze saus van rode pepers zorgt voor de scherpe smaak in pittige gerechten. Ook heerlijk voor bij de barbecue.

          € 2,00 / 100 g

          x 100 g
        • Satésaus §

          Satésaus, of pindasaus, een populaire saus en heerlijk bij veel gerechten.

          € 2,00 / 100 g

          x 100 g