Carregando...
    • Klaas Fuitestraat 32a, 8281 BZ Genemuiden
      Pijmanstraat 21, Ittersum, 8014 VB Zwolle
    • Klaas Fuitestraat 32a, 8281 BZ Genemuiden
      segunda-feira 15-09-2025:08:00-12:15, 13:15-18:00terça-feira 16-09-2025:08:00-12:15, 13:15-18:00
      quarta-feira 17-09-2025:08:00-12:15, 13:15-18:00quinta-feira 18-09-2025:07:00-12:15, 13:15-18:00
      sexta-feira 19-09-2025:08:00-20:00sábado 20-09-2025:08:00-15:00
      domingo 21-09-2025:fechadosegunda-feira 22-09-2025:08:00-12:15, 13:15-18:00
      terça-feira 23-09-2025:08:00-12:15, 13:15-18:00quarta-feira 24-09-2025:08:00-12:15, 13:15-18:00
      quinta-feira 25-09-2025:07:00-12:15, 13:15-18:00sexta-feira 26-09-2025:08:00-20:00
      sábado 27-09-2025:08:00-15:00domingo 28-09-2025:fechado
      Pijmanstraat 21, Ittersum, 8014 VB Zwolle
      segunda-feira 15-09-2025:09:00-18:00terça-feira 16-09-2025:09:00-18:00
      quarta-feira 17-09-2025:09:00-18:00quinta-feira 18-09-2025:09:00-18:00
      sexta-feira 19-09-2025:09:00-20:00sábado 20-09-2025:08:00-17:00
      domingo 21-09-2025:fechadosegunda-feira 22-09-2025:09:00-18:00
      terça-feira 23-09-2025:09:00-18:00quarta-feira 24-09-2025:09:00-18:00
      quinta-feira 25-09-2025:09:00-18:00sexta-feira 26-09-2025:09:00-20:00
      sábado 27-09-2025:08:00-17:00domingo 28-09-2025:fechado
    • Klaas Fuitestraat 32a, 8281 BZ Genemuiden
      segunda-feira 15-09-2025:15:00-18:00terça-feira 16-09-2025:10:00-12:15, 13:15-18:00
      quarta-feira 17-09-2025:10:00-12:15, 13:15-18:00quinta-feira 18-09-2025:07:00-12:15, 13:15-18:00
      sexta-feira 19-09-2025:10:00-20:00sábado 20-09-2025:10:00-15:00
      domingo 21-09-2025:segunda-feira 22-09-2025:15:00-18:00
      terça-feira 23-09-2025:10:00-12:15, 13:15-18:00quarta-feira 24-09-2025:10:00-12:15, 13:15-18:00
      quinta-feira 25-09-2025:07:00-12:15, 13:15-18:00sexta-feira 26-09-2025:10:00-20:00
      sábado 27-09-2025:10:00-15:00domingo 28-09-2025:
      Pijmanstraat 21, Ittersum, 8014 VB Zwolle
      segunda-feira 15-09-2025:15:00-18:00terça-feira 16-09-2025:10:00-18:00
      quarta-feira 17-09-2025:10:00-18:00quinta-feira 18-09-2025:10:00-18:00
      sexta-feira 19-09-2025:10:00-20:00sábado 20-09-2025:10:00-17:00
      domingo 21-09-2025:segunda-feira 22-09-2025:15:00-18:00
      terça-feira 23-09-2025:10:00-18:00quarta-feira 24-09-2025:10:00-18:00
      quinta-feira 25-09-2025:10:00-18:00sexta-feira 26-09-2025:10:00-20:00
      sábado 27-09-2025:10:00-17:00domingo 28-09-2025:
    • segunda-feira 15-09-2025:13:00-18:00terça-feira 16-09-2025:10:00-15:00
      quarta-feira 17-09-2025:10:00-15:00quinta-feira 18-09-2025:10:00-15:00
      sexta-feira 19-09-2025:10:00-15:00sábado 20-09-2025:15:00-17:00
      domingo 21-09-2025:segunda-feira 22-09-2025:13:00-18:00
      terça-feira 23-09-2025:10:00-15:00quarta-feira 24-09-2025:10:00-15:00
      quinta-feira 25-09-2025:10:00-15:00sexta-feira 26-09-2025:10:00-15:00
      sábado 27-09-2025:15:00-17:00domingo 28-09-2025:
    • região de entregataxa de entregavalor mínimo do pedido
      Genemuiden€ 2,50€ 15,00
      Kamperzeedijk€ 5,00€ 15,00
      Schelle€ 5,00€ 25,00
      Ittersum€ 5,00€ 25,00
      Soestweteringlanden€ 5,00€ 25,00
      Hasselt€ 7,50€ 15,00
      • balcão
        • dinheiro a vista
        • débito online
      • entrega
        • débito online
    • informações sobre alérgenos e nutrição podem ser solicitadas por telefone durante o horário de funcionamento via +31 38 385 4435

      • carne de vaca §


        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 6,23 / 150 g

          x 150 g
        • Haasbiefstuk §

          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.

          € 11,85 / 150 g

          x 150 g
        • Bieflap §

          Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 5,90 / 200 g

          x 200 g
        • Doorregen runderlap §

          Deze lappen worden van de runderborst gesneden. Ze hebben een wat grovere structuur dan de riblappen.

          € 5,97 / 300 g

          x 300 g
        • Gemarineerde entrecôte §

          Malse biefstuk met een klein randje vet, heerlijk gemarineerd.

          € 13,17 / 300 g

          x 300 g
        • Magere runderlap §

          Mager suddervlees wat minder gemarmerd is dan riblappen en sukadelappen.

          € 7,05 / 300 g

          x 300 g
        • Pepersteak §

          Heerlijk malse pepersteak met versgemalen peper.

          € 4,43 / 150 g

          x 150 g
        • Rib-eye §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.
        • Riblap fijn §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 12,95 / 500 g

          x 500 g
        • Rosbief aan een stuk §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 14,75 / 500 g

          x 500 g
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 13,17 / 300 g

          x 300 g
        • Runderhacheevlees §

          Hacheevlees is gesneden van de onderrib (hals). Om gaar en zacht te worden heeft het vlees een langere bereidingstijd nodig.

          € 1,99 / 100 g

          grama
        • Runderpoulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 1,95 / 100 g

          grama
        • Runderschnitzel §

          Runderschnitzels worden ook bieflappen of baklappen genoemd en worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten.

          € 4,43 / 150 g

          x 150 g
        • Sucadelap mager §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 8,07 / 300 g

          x 300 g
      • carne de porco §


        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 3,10 / 200 g

          x 200 g
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 2,80 / 200 g

          x 200 g
        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 3,30 / 200 g

          x 200 g
        • Genemuiderrib §

          Gepekeld filetlapje gemarineerd met mosterd.

          € 2,63 / 150 g

          x 150 g
        • Dobbelsteentjesspek §

          Dobbelsteentjes spek, fijn gesneden blokjes gerookt spek, toepasbaar in vele gerechten en salades.

          € 6,13 / 250 g

          x 250 g
        • Gebraden spareribs §

          Spareribs, gemarineerd en gebraden.

          € 9,25 / 500 g

          x 500 g
        • Hasselter burger §

          Smaakvolle gekruide hamburger van varkensvlees.

          € 1,55 / peça

          peça
        • Nasivlees §

          Nasi/bamivlees wordt meestal gemaakt van iets doorregen varkensvlees. Het vlees kan bij aankoop al iets gekruid of gemarineerd zijn, waardoor het zó gebruikt kan worden.

          € 1,65 / 100 g

          grama
        • Procureur aan een stuk §

          De procureur ligt meteen achter de kop. Daarnaast is het een mooi gemarmerd stuk vlees. Nooit droog en heeft erg veel smaak.

          € 8,25 / 500 g

          x 500 g
        • Procureurlap §

          De procureurlap is een schouderkarbonade zonder been. Het is een doorregen lapje wat gaar gegeten moet worden. De procureur kan ook aan een stuk gebraden worden. In de zomer wordt de procureurlap wat dunner gesneden. Een populair product op de barbecue!

          € 3,30 / 200 g

          x 200 g
        • Speklap §

          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 2,63 / 150 g

          x 150 g
        • Speklap gekruid §

          Lekker dun gesneden gemarineerde speklapjes.

          € 2,63 / 150 g

          x 150 g
        • Varkenscordon bleu §

          De cordon bleu is een gemarineerd varkensfiletlapje gevuld met ham en kaas.

          € 3,70 / 200 g

          x 200 g
        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 7,65 / 300 g

          x 300 g
        • Varkensschnitzel gepaneerd §

          Zacht van smaak en zonder vet.

          € 3,12 / 160 g

          x 160 g
        • Verse spareribs, rauw §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Deze spareribs zijn rauw en ongemarineerd.

          € 6,45 / 500 g

          x 500 g
      • frango §


        • Boerderij scharrelkipfilet §

          Heerlijke malse kipfilet van de scharrelkip. Natuurlijk gedrag en voeding zorgen voor een betere kwaliteit scharrelvlees.

          € 5,25 / 250 g

          x 250 g
        • Boerderij kipfiletschnitzel §

          Kipfiletschnitzel is een opengesneden kipfilet. Heerlijk om snel te bakken en een zeer zacht stukje vlees.

          € 5,25 / 250 g

          x 250 g
        • Boerderij kippoulet §

          In blokjes gesneden kippenvlees van de boerderijkip.

          € 2,10 / 100 g

          grama
        • Kipdijfilet §

          Kipdijfilet is mager vlees met een klein beetje vet. Het is heel mals en heeft meer smaak dan de gewone kipfilet.

          € 3,70 / 200 g

          x 200 g
      • rápido e pronto para cozinhar §


        • Tartaartje §

          Een tartaartje is gemaakt van 100% mager rundvlees.

          € 3,15 / 140 g

          x 140 g
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 2,30 / peça

          peça
        • Klaas fuiteburger §

          Sappige klassieke hamburger.

          € 2,80 / peça

          peça
        • Studentensteak §

          Gekruide hamburger van varkensvlees.

          € 1,20 / peça

          peça
        • Gebraden gehaktbal §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 1,95 / peça

          peça
        • Beierse frikadel §

          Hamburger van varkensvlees met kaas en ui erin.

          € 1,99 / peça

          peça
        • Krokante kipschnitzel voorgegaard §

          Een heerlijke kipschnitzel in een krokant jasje.

          € 2,50 / peça

          peça
        • Rundervink §

          Rundervink is één van de meest gegeten vleesproducten. Rundervink bestaat uit rundergehakt dat gekruid is, omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees (rosbieflapje). Het is belangrijk dat het braden op niet te hoog vuur gebeurt om te voorkomen dat het rundvlees aangebrand is voordat het gehakt gaar is.

          € 2,70 / peça

          peça
        • Shoarmapakket §

          • 500 gram shoarma
          • 5 broodjes
          • inclusief saus

          € 9,50 / pacote

          pacote
        • Varkensfiletlap §

          Het filetlapje is een mooi mager stukje vlees gesneden van de rug van het varken.

          € 2,78 / 150 g

          x 150 g
        • Varkensfiletlap gemarineerd §

          Een varkensfiletlapje gemarineerd in een zachte marinade.

          € 2,78 / 150 g

          x 150 g
      • roulades §

        Wilt u een rollade cadeau doen, bestel er dan een geschenkdoosje bij.


      • picado §


        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 6,25 / 500 g

          x 500 g
        • Mager rundergehakt §

          Mager rundergehakt met minder vet om eindeloos mee te variëren.

          € 7,75 / 500 g

          x 500 g
      • suprimentos de sopa §


        • Mergpijp §

          Het mergpijpje is een runderbeen gezaagd van de bovenpoot van de koe. Ideaal om te gebruiken voor een heerlijke bouillon.

          € 1,50 / peça

          peça
      • salsicha §


        • Verse worst (fijn) §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.

          € 3,45 / peça

          peça
        • Saucijs §

          Een saucijs is een soort worst gemaakt van gekruid varkensgehakt. Het gehakt wordt bijeengehouden door een natuurlijke darm. De saucijs - waarvan de naam is afgeleid van het Franse woord saucisse - is verwant met de braadworst, zij het dat de saucijs dikwijls korter en iets dikker is. Saucijzen zijn zowel los, als nog aan elkaar verbonden verkrijgbaar. Een saucijs wordt in ongeveer 15 minuten gaar gebakken in een braadpan. Om het knappen van de worst tegen te gaan, wordt geadviseerd de saucijs alvorens deze te bakken, eerst te laten wellen in water. De saucijs kan ook worden bereid op de barbecue of onder de gril.

          € 1,50 / peça

          peça
      • chouriço §


        • Rookworst fijn §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 4,25 / peça

          peça
      • salsicha grelhada §


        • Grillworst §

          Onze huisgemaakte grillworst met een heerlijk kruidige smaak.

          € 6,00 / peça

          peça
        • Grillworst kaas §

          Een heerlijke grillworst gevuld met kaas. Heerlijk voor bij de borrel of op brood.

          € 6,00 / peça

          peça
        • Grillworst saté §

          Huisgemaakte grillworst gevuld met saté.

          € 6,00 / peça

          peça
        • Kipgrillworst §

          Fijne huisgemaakte kipgrillworst met een mooi aanwezige grillrand.

          € 6,50 / peça

          peça
        • Kipgrillworst kaas §

          Onze huisgemaakte grillworst gevuld met kaas.

          € 6,50 / peça

          peça
      • linguiça de fígado §


        • Leverworst §

          Smaakvol en smeuïge leverworst. Romig en stevig van bite.

          € 3,75 / peça

          peça
        • Boerenleverworst §

          Grove boerenleverworst met een unieke kruidensamenstelling.

          € 3,99 / peça

          peça
        • Hausmacher §

          Een unieke grove leverworst met stevige smaak.

          € 4,99 / peça

          peça
      • salsicha seca §


        • Hollandse droge worst §

          Authentieke Hollandse droge worst uit eigen worstmakerij.

          € 3,95 / peça

          peça
        • Droge worst truffel §

          Onze huisgemaakte droge worst met echte stukjes truffel.

          € 3,95 / peça

          peça
        • Droge worst walnoot §

          Onze huisgemaakte droge worst met stukjes walnoot.

          € 3,95 / peça

          peça
        • Droge worst venkel-rum §

          Onze huisgemaakte droge worst met venkelzaad en rum.

          € 5,95 / peça

          peça
        • Saltufo §

          De saltufo is een specialiteit met echte Italiaanse ingrediënten. De saltufo is een heerlijke salamikogel met echte zomertruffels en omringd met echte Parmezaanse kaas uit Parma (Italië).

          € 5,95 / peça

          peça
        • Meter droge worst §

          Vaderdagtip!

          € 9,95 / peça

          peça
      • carnes frias §