Loading...
    • Torenstraat 10, 3861 BT Nijkerk
    • Torenstraat 10, 3861 BT Nijkerk
      monday 08-09-2025:08:00-18:00tuesday 09-09-2025:08:00-18:00
      wednesday 10-09-2025:08:00-18:00thursday 11-09-2025:08:00-18:00
      friday 12-09-2025:08:00-18:00saturday 13-09-2025:08:00-15:00
      sunday 14-09-2025:closedmonday 15-09-2025:08:00-18:00
      tuesday 16-09-2025:08:00-18:00wednesday 17-09-2025:08:00-18:00
      thursday 18-09-2025:08:00-18:00friday 19-09-2025:08:00-18:00
      saturday 20-09-2025:08:00-15:00sunday 21-09-2025:closed
    • Torenstraat 10, 3861 BT Nijkerk
      monday 08-09-2025:12:00-18:00tuesday 09-09-2025:12:00-18:00
      wednesday 10-09-2025:12:00-18:00thursday 11-09-2025:12:00-18:00
      friday 12-09-2025:12:00-18:00saturday 13-09-2025:12:00-15:00
      sunday 14-09-2025:monday 15-09-2025:12:00-18:00
      tuesday 16-09-2025:12:00-18:00wednesday 17-09-2025:12:00-18:00
      thursday 18-09-2025:12:00-18:00friday 19-09-2025:12:00-18:00
      saturday 20-09-2025:12:00-15:00sunday 21-09-2025:
    • monday 08-09-2025:11:00-13:00tuesday 09-09-2025:11:00-13:00
      wednesday 10-09-2025:11:00-13:00thursday 11-09-2025:11:00-13:00
      friday 12-09-2025:11:00-13:00saturday 13-09-2025:11:00-13:00
      sunday 14-09-2025:monday 15-09-2025:11:00-13:00
      tuesday 16-09-2025:11:00-13:00wednesday 17-09-2025:11:00-13:00
      thursday 18-09-2025:11:00-13:00friday 19-09-2025:11:00-13:00
      saturday 20-09-2025:11:00-13:00sunday 21-09-2025:
    • delivery regiondelivery fee
      Nijkerk€ 3.50
      Wijk 00€ 3.50
      • pickup
        • cash money
        • internet banking
        • payment terminal
      • delivery
        • cash money
        • internet banking
    • allergen and nutritional information can be requested by phone during opening hours via +31 33 245 0670

    • Stel hieronder zelf uw gourmet samen uit de lekkerste vleesspecialiteiten. Handig verpakt in bakjes.


      Ons advies om het juiste aantal bakjes te bestellen:
      • 4 personen: 7 tot 9 bakjes
      • 5 personen: 8 tot 10 bakjes
      • 6 personen: 9 tot 11 bakjes
      • 7 personen: 11 tot 13 bakjes
      • 8 personen: 12 tot 14 bakjes

      • Gourmet Standaard §


        • Mini biefstuk §

          € 7.98 / ±200 g

          tray
        • Varkenshaas §

          € 5.75 / ±200 g

          tray
        • Speklapje §

          € 4.50 / ±200 g

          tray
        • Kipfilet §

          € 4.98 / ±200 g

          tray
        • Shoarmavlees §

          € 3.98 / ±200 g

          tray
        • Mini hamburger §

          € 4.25 / 6 pieces

          x 6 pieces
        • Mini slavink §

          € 4.50 / 6 pieces

          x 6 pieces
        • Mini cordon bleu §

          € 3.75 / 4 pieces

          x 4 pieces
      • Gourmet Voor de Fijnproevers §


        • Ribeye in kruidenbotermarinade §

          € 8.98 / ±200 g

          tray
        • Biefstukspiesje Spaanse knoflook §

          € 8.50 / 6 pieces

          x 6 pieces
        • Black Angus hamburgertje §

          € 6.50 / 6 pieces

          x 6 pieces
        • Mini lamsrack Spaanse knoflook §

          € 11.99 / 4 pieces

          x 4 pieces
        • Kalfsbiefstukje §

          € 8.90 / ±200 g

          tray
        • Gemarineerde stukjes zalmfilet §

          € 7.98 / ±200 g

          tray
        • Gemarineerde gamba's §

          € 6.50 / 8 pieces

          x 8 pieces
      • Gourmet De Luxe §


        • Biefstukje in chilimarinade §

          € 7.98 / ±200 g

          tray
        • Varkenshaas in knoflookmarinade §

          € 5.75 / ±200 g

          tray
        • Pepersteak §

          € 7.50 / ±200 g

          tray
        • Gemarineerd speklapje §

          € 5.75 / ±200 g

          tray
        • Kipsatéstokje §

          € 5.98 / 6 pieces

          x 6 pieces
        • Gemarineerde kipfilet §

          € 4.98 / ±200 g

          tray
      • Gourmet Extra bij te bestellen §


        • Knoflooksaus §

          € 2.50 / ±200 g

          tray
        • Cocktailsaus §

          € 2.50 / ±200 g

          tray
        • Zigeunersaus §

          € 2.50 / ±200 g

          tray
        • Kruidenboter §

          € 2.98 / tray

          tray
      • gourmet package §


        • Gourmetschotel Standaard §

          • biefstuk
          • varkenshaas
          • shoarma
          • speklap
          • kipfilet
          • hamburger
          Circa 300 gram p.p.

          € 8.90 / person

          person
        • Gourmetschotel De Luxe §

          • biefstuk gemarineerd
          • varkenshaas gemarineerd
          • kipfilet gemarineerd
          • slavink
          • hamburger
          • speklap gemarineerd
          Circa 300 gram p.p.

          € 9.90 / person

          person
        • Gourmetschotel Superieur §

          • lamsrack gemarineerd
          • hamburger Black Angus
          • biefstukspies
          • varkenshaas gemarineerd
          • biefstukreepjes
          • saté
          Circa 300 gram p.p.

          € 12.50 / person

          person
        • Gourmet Compleet §

          • 200 gram rundvleessalade
          • 3 soorten saus
          • stokbrood en kruidenboter

          € 4.98 / person

          person
      • barbecue package §


        • Barbecuepakket kinderen §

          • hamburger gegaard
          • barbecueworst
          • satéstokje

          € 4.50 / person

          person
        • Barbecuepakket Plus §

          • rundvleessalade/ scharrelsalade (200gram p.p)
          • knoflooksaus
          • barbecuesaus
          • cocktailsaus
          • stokbrood (zelf af te bakken)
          • kruidenboter
          • bordje met pochet bestek (weggooi)

          € 5.50 / person

          person
        • Barbecuepakket Budget §

          • varkenssaté groot
          • speklapje gemarineerd
          • hamburger
          • filetlapje gemarineerd
          • barbecueworst

          € 8.98 / person

          person
        • Barbecuepakket Kingsize §

          • varkenssaté groot
          • biefstukspies
          • hamburger of barbecueworst
          • filetlapje gemarineerd
          • speklapje gemarineerd
          • kipspies piri piri

          € 11.98 / person

          person
        • Barbecuepakket American Style §

          • spareribs
          • hamburger vers
          • kip Texas
          • varkenssaté
          • rundersteak gemarineerd
          • speklapje gemarineerd

          € 12.90 / person

          person
        • Pakket Buurtbarbecue §

          • kip Texas
          • varkenssaté
          • speklapje gemarineerd
          • hamburger vers
          • shaslick
          • 200 gram rundvleessalade
          • 3 soorten sausjes
          • stokbrood (zelf af te bakken)
          • kruidenboter
          • weggooibord met pochet bestek

          € 14.90 / person

          person
      • barbecue §


        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 7.75 / 5 pieces

          x 5 pieces
        • Barbecueworst kaas jalapeno §

          Barbecueworst gevuld met kaas.

          € 8.75 / 5 pieces

          x 5 pieces
        • Beefburger §

          Verse runderhamburger gemaakt van mager rundergehakt en diverse kruiden. Heerlijk om te grillen.

          € 2.15 / piece

          piece
        • Biefstukspies gemarineerd §

          Een spies met malse stukjes biefstuk.

          € 2.85 / piece

          piece
        • Black Angus hamburger §

          De Black Angus Burger heeft de smaak van gerijpt rundvlees en is lekker mals.

          € 3.49 / piece

          piece
        • Entrecôte Argentina §

          Dungesneden entrecôte in een heerlijke marinade.

          € 9.00 / ±250 g

          piece
        • Garnalenspies §

          Een lekker en gezond visgerecht voor op de barbecue.

          € 2.98 / piece

          piece
        • Gegaarde spareribs §

          Perfecte spareribs voor de barbecueliefhebber.

          € 9.45 / ±500 g

          piece
        • Gemarineerde filetlap §

          Filetlapjes zijn gesneden van de lende of de rib van het varken.
          Het vlees is mager en heeft een fijne vleesdraad.
          Heerlijk voor op de barbecue!

          € 1.95 / piece

          piece
        • Gemarineerde kipfilet §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 1.79 / 100 g

          x 100 g
        • Gemarineerde lamskotelet §

          Malse lamskotelet gemarineerd in een kruidige marinade.

          € 3.50 / piece

          piece
        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1.90 / piece

          piece
        • Golfstick §

          Een spiesje van drie balletjes afgewisseld met een stukje paprika.

          € 1.95 / piece

          piece
        • Hamburger voorgegaard §

          Een heerlijke barbecuehamburger. Al voorgegaard dus zo klaar.

          € 1.30 / piece

          piece
        • Hawaïstick §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 1.99 / piece

          piece
        • Kip op stok §

          Kippendijenspies omwikkeld met rookspek.

          € 1.99 / piece

          piece
        • Kip Texas §

          Smaakvol stukje kipdijfilet in een heerlijke Texaanse marinade.

          € 1.69 / 100 g

          x 100 g
        • Kipsaté §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 1.85 / piece

          piece
        • Kipspies Piri Piri §

          Heerlijke spies van kipfilet gemarineerd in een klassieke piri-pirisaus.

          € 1.99 / piece

          piece
        • Lamsrack §

          Supermals vlees in een heerlijke marinade. Ideaal voor de barbecue.

          € 13.50 / ±300 g

          piece
        • Lange ritter §

          Deze lekkernij heeft qua uiterlijk wel wat weg van een Hollandse frikandel. Daarmee houdt iedere vergelijking echter op. Lange ridders zijn gemaakt van vers mager varkens- en rundvlees dat klein is gehakt. Het deeg is met verse kruiden en uien op smaak gebracht en tot het frikandelformaat gevormd. Deze Duitse gehaktstaven zijn in de frituur voorgebakken en ideaal voor op de barbecue.

          € 1.99 / piece

          piece
        • Oerhammetje §

          Heerlijke kluifjes gemaakt van de varkenshiel met een klein botje. Dit botje wordt dusdanig bewerkt dat er een handgreep blijft.

          € 2.98 / piece

          piece
        • Picanha steak §

          Picanha is een spectaculair stuk vlees dat je zeker een keer gegeten moet hebben: staartstuk van de koe dat maar weinig nodig heeft en makkelijk te bereiden is.

          € 6.18 / ±200 g

          piece
        • Procureurlap gemarineerd §

          Deze malse procureurlapjes worden gesneden van de varkensprocureur (hals/schouder) en daarna gekruid. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 1.55 / 100 g

          x 100 g
        • Procureurspies §

          Een spies met heerlijk zacht vlees van de procureur.

          € 1.99 / piece

          piece
        • Rib-eye §

          Rib-eye is een dik, goed dooraderd en mooi rood stuk vlees. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 9.75 / ±250 g

          piece
        • Runderschnitzel §

          Een schnitzel kan ook prima bereid worden op de barbecue.

          € 3.74 / ±150 g

          piece
        • Shaslick (varkensspies) §

          Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui, spek en paprika.

          € 1.95 / piece

          piece
        • Varkenshaasspies §

          Met de hand geregen en gesneden varkenshaas spies. De varkenshaas is het zachtste en mooiste stukje vlees van het varken.

          € 2.25 / piece

          piece
        • Varkenssaté §

          Varkenssatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 1.75 / piece

          piece
        • Verse hamburger §

          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue.

          € 1.85 / piece

          piece
        • Vleesfakkel §

          Lange spies omwikkeld met vlees. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 1.85 / piece

          piece
        • Zalmfilet §

          Speciaal voor de visliefhebber. Een heerlijk stukje verse zalm voor de barbecue.

          € 42.50 / kilo

          kilo
      • Grootvlees Barbecue §


      • barbecue accessories §


        • Dammers Restaurant houtskool §

          Dammers Restaurant houtskool wordt gemaakt van Zuid-Afrikaanse Acacia. Deze houtskool brandt gelijkmatig en langdurig. Topkwaliteit!

          € 28.90 / 10.0 kg

          x 10.0 kg
        • Aanmaakkrullen §

          Met deze houtkrullen heb je in een mum van tijd jouw barbecue of vuurkorf aangestoken.

          € 5.98 / piece

          piece
        • Koeltas §

          € 2.75 / piece

          piece
        • Vleesthermometer digitaal §

          € 6.98 / piece

          piece
        • Schoonmaakborstel BBQ §

          € 4.98 / piece

          piece
        • BBQ handschoen leder §

          € 9.98 / piece

          piece
        • Barbecuetang §

          € 2.98 / piece

          piece
        • Koelaanhanger weekend (op aanvraag) §

          Koelaanhanger, ideaal voor grotere groepen.

          € 90.00 / piece

          piece
        • Pepermolen grof §

          € 6.50 / piece

          piece
        • Himalaya zoutmolen §

          € 4.98 / piece

          piece
        • Olijfolie §

          € 14.90 / piece

          piece
      • salad §


      • salad dish §

        Bij de salades gaan we uit van 200 gram per persoon. Al onze salades worden voor u opgemaakt en gegarneerd met diverse vleeswaren en hapjes.


        • Huzarensalade §

          € 6.50 / person

          person
        • Kartoffelsalade §

          € 6.50 / person

          person
        • Rundvleessalade §

          € 6.50 / person

          person
        • Scharreleisalade §

          € 6.50 / person

          person
      • salad for bread and toast §


        • Eierbieslooksalade §

          Je kunt deze salade op een lekker broodje doen (heerlijk bij een kom verse soep) of als borrelhapje gebruiken.

          € 3.98 / 200 g

          x 200 g
        • Filet americain §

          Filet americain wordt gemaakt van gemalen rauw mager rundvlees zoals biefstuk.

          € 5.20 / 200 g

          x 200 g
        • Kipkerriesalade §

          Een rijkgevulde salade met stukjes kip, appel, knolselderij en ananas in een milde kerriesaus.

          € 4.38 / 200 g

          x 200 g
        • Kipsatésalade §

          Een rijk gevulde salade met stukjes gebraden kip in satésaus.

          € 4.38 / 200 g

          x 200 g
        • Selderijsalade §

          Een heerlijke frisse salade rijk gevuld met raspstukjes van de Selderijknol, ook wel Sellierieknol genoemd. Deze wordt vermengd met een "mayonaise-achtige" saus.

          € 3.75 / 200 g

          x 200 g
        • Tomaat-mozzarella salade §

          Een heerlijke salade van tomaat en mozzarella-kaas. Fris en toch pittig.

          € 3.85 / 200 g

          x 200 g
      • Hapjesschotel §


        • Hapjesschotel Standaard §

          • keuze uit 50 of 100 hapjes
          • grillworst
          • kookworst
          • grillworst met kaas
          • boterhamworst met augurk
          • balletjes gehakt
          • Zeeuws spek
          • boerenmetworst

          € 23.50 / piece

        • Hapjesschotel de Luxe §

          • keuze uit 50 of 100 hapjes
          • rookvlees met ei
          • snackspek
          • gevulde wraps
          • grillworst
          • grillworst met kaas
          • boterhamworst met augurk
          • balletjes gehakt

          € 27.50 / piece

        • Tapasplank §

          • keuze uit 75 of 120 hapjes.
          • diverse tapas hapjes
          • lekkere smeersels

          € 45.00 / piece

        • Partypan Warme Hapjes §

          In totaal 75 hapjes:
          • gehaktballetjes
          • grillworst
          • grillworst met kaas
          • kippeling
          • kipkluifjes
          .

          € 37.50 / piece

          piece
      • beef §


        • Beefburger §

          Verse runderhamburger gemaakt van mager rundergehakt en diverse kruiden.

          € 2.15 / piece

          piece
        • Bieflap §

          Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 2.99 / 125 g

          x 125 g
        • Haasbiefstuk §

          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.
        • Magere runderlappen §

          Mager suddervlees wat minder gemarmerd is dan riblappen en sukadelappen.

          € 12.45 / 500 g

          x 500 g
        • Ossenstaart §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 4.73 / ±250 g

          piece
        • Rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 16.99 / 500 g

          x 500 g
        • Runderhacheevlees §

          Hacheevlees is gesneden van de onderrib (hals). Om gaar en zacht te worden heeft het vlees een langere bereidingstijd nodig.

          € 2.49 / 100 g

          x 100 g
        • Runderpoulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 2.19 / 100 g

          x 100 g
        • Runderschnitzel §

          Runderschnitzels worden ook bieflappen of baklappen genoemd en worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten.

          € 3.74 / ±150 g

          piece
        • Rundertartaar §

          Keimager gemalen rundvlees of gemalen biefstuk in het geval van de biefburger vormt de basis voor deze smakelijke schijf. Er mag beslist geen andere vleessoort in voorkomen en het van nature aanwezige vet mag maximaal 10% bedragen. De schijfjes mogen van binnen best een beetje rosé blijven. Dat komt de smaak alleen maar ten goede. Ze laten zich uitstekend combineren met alle mogelijk sauzen.

          € 2.49 / ±100 g

          piece
        • Rundervink §

          Rundervink is één van de meest gegeten vleesproducten. Rundervink bestaat uit rundergehakt dat gekruid is, omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees (rosbieflapje). Het is belangrijk dat het braden op niet te hoog vuur gebeurt om te voorkomen dat het rundvlees aangebrand is voordat het gehakt gaar is.

          € 2.85 / piece

          piece
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 6.23 / 250 g

          x 250 g
      • pork §


        • Boerenkarbonade §

          Stoere karbonade met spek en zwoerd.

          € 3.88 / ±250 g

          piece
        • Gelderse schijf §

          Een Gelderse schijf is eigenlijk een 'varkenshamburger'. Met dien verstande dat deze variant meestal gepaneerd wordt aangeboden. Het vlees is puur varken en wordt, vermengd met de kruiden en het zout, fijn gemalen.

          € 1.65 / piece

          piece
        • Gerookt spek (mager) §

          De speklap van het varken (buik) wordt goed gezouten en daarna gerookt waarna het stuk mager spek nog enkele dagen narijpt voor een betere stevigheid.

          € 3.88 / 250 g

          x 250 g
        • Gerookt spek (vet) §

          De speklap van het varken (rug) wordt goed gezouten en daarna gerookt waarna het stuk spek nog enkele dagen narijpt voor een betere stevigheid.

          € 6.95 / 500 g

          x 500 g
        • Gerookte spekblokjes §

          Heerlijke ambachtelijk gerookte magere spekblokjes.

          € 3.98 / 250 g

          x 250 g
        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 3.98 / ±250 g

          piece
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 3.88 / 250 g

          x 250 g
        • Hamschijf §

          Hamschijf wordt ook verkocht als ‘hips’ en in Duitsland als ‘Eisbein’. ‘Eisbein’ is licht gepekeld. Hamschijf smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en maaltijdsoepen. Het onderste gedeelte van het vlees is uitstekend geschikt voor soep.

          € 7.18 / ±800 g

          piece
        • Krabbetje §

          Een krabbetje (meestal: krabbetjes) is een benaming voor de rib met vlees van een geslacht varken. Krabbetjes worden vaak als ingrediënt aan erwtensoep toegevoegd. In tegenstelling tot spareribs worden krabbetjes niet geroosterd maar gekookt.

          € 4.95 / 500 g

          x 500 g
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 2.98 / 200 g

          x 200 g
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 3.88 / 250 g

          x 250 g
        • Spareribs, rauw §

          Deze spareribs zijn vers/rauw en kun je zelf naar smaak marineren en/of bereiden.

          € 10.43 / ±700 g

          piece
        • Speklap §

          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 2.33 / ±150 g

          piece
        • Varkensfilet cordon blue §

          De varkensfiletlapjes worden belegd met een plak Goudse kaas en een plak sappige ham.

          € 3.18 / ±200 g

          piece
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 7.95 / 500 g

          x 500 g
        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 6.45 / 300 g

          x 300 g
        • Varkenslap §

          Varkenslap komt uit de schouder van het varken. Braad de varkenslap aan en sudder deze gaar op een laag vuur.

          € 3.98 / 250 g

          x 250 g
        • Varkenslever §

          Gebakken lever is een goede bron van mineralen en vitaminen én nog lekker ook.

          € 2.25 / ±250 g

          piece
        • Varkenspoulet §

          Varkenspoulet zijn kleine, magere stukjes varkensvlees. Het is uitermate geschikt om te gebruiken als vlees in de bami of nasi.

          € 1.69 / 100 g

          x 100 g
        • Varkensschnitzel gepaneerd §

          Zacht van smaak en zonder vet.

          € 2.80 / ±160 g

          piece
        • Zuurkoolspek §

          Gerookt spek speciaal voor zuurkool.

          € 6.36 / 400 g

          x 400 g
      • chicken §


        • Dijenfilet §

          Kipdijfilet is mager vlees met een klein beetje vet. Het is heel mals en heeft meer smaak dan de gewone kipfilet.

          € 6.45 / 500 g

          x 500 g
        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 3.73 / 250 g

          x 250 g
        • Kipvleugels §

          Kipvleugels zijn de kleinste stukjes vlees van de kip. Ideaal om te grillen en als snack te gebruiken.

          € 4.45 / 500 g

          x 500 g
      • quick and ready to cook §


        • Boomstammetje §

          Een gehaktrolletje van lekker gekruid varkensgehakt.

          € 1.90 / piece

          piece
        • Gehaktbal §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 2.25 / piece

          piece
        • Gelderse schijf §

          Gekruide en gepaneerde half om half burger.

          € 1.65 / piece

          piece
        • Hamburger §

          De lekkerste hamburger van half om half gehakt.

          € 1.85 / piece

          piece
        • Kwartetje §

          Dun gesneden speklapjes met ham en kaas en omwikkeld met spek.

          € 2.45 / piece

          piece
        • Shoarmavlees §

          Natuurlijk heerlijk voor in een pitabroodje, maar met shoarmavlees kun je nog veel meer!

          € 3.98 / 250 g

          x 250 g
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 1.80 / piece

          piece
        • Speklap gemarineerd §

          Lekker dun gesneden gemarineerde speklapjes.

          € 2.11 / ±125 g

          piece
        • Varkenshaasmedaillon §

          Varkenshaas omhuld met rookspek en gemarineerd.

          € 2.90 / piece

          piece
        • Kruidenrolletje §

          € 2.49 / piece

          piece
        • Rosbief rolletje §

          Lapje rosbief met roomkaas, rauwe ham, pijnboompitten en kruiden.

          € 3.50 / piece

          piece
      • roulades §


      • minced §


        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 1.49 / 100 g

          gram
        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 1.68 / 100 g

          gram
      • sausage §


        • Verse worst (fijn) §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.

          € 1.85 / piece

          piece
        • Verse worst (rund) §

          Een verse worst gemaakt van rundvlees.

          € 2.25 / piece

          piece
        • Balkenbrij §

          Balkenbrij is een oud gerecht dat vooral in het najaar en in de winter wordt gegeten. Een typisch streekgerecht en iedere regio heeft zijn eigen variant. Je kunt het zo eten maar het is ook erg lekker op een plak brood.

          € 6.76 / ±400 g

          piece
        • Ossenworst (smeerbaar) §

          Deze specialiteit vindt haar oorsprong in de zeventiende eeuw, toen op grote schaal ossen uit Denemarken en Duitsland werden geïmporteerd. De specerijen in deze worst, zoals peper, kruidnagel, foelie en nootmuskaat, kwamen uit Nederlands-Indië. Mager rundvlees is de basis van deze typisch Amsterdamse specialiteit. Het vlees wordt gemalen en vermengd met witte peper, foelie, nootmuskaat en zout. Na het afstoppen in een runder- of kunstdarm wordt het vlees een paar te rijpen gelegd in de koeling. In die tijd ontstaat de zo kenmerkende smaak.

          € 4.75 / piece

          piece
      • smoked sausage §


        • Rookworst fijn §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 4.20 / piece

          piece
        • Rookworst grof §

          Ambachtelijke slagersrookworst, grovere maling. Heerlijk bij stamppotten.

          € 4.20 / piece

          piece
        • Runderrookworst §

          Een ambachtelijk bereide rookworst van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout.

          € 4.98 / piece

          piece
      • grilled sausage §


        • Grillworst §

          Gegrilde worst met heerlijke kruiden. Geschikt als hapje maar ook te verwarmen en op een broodje te serveren.

          € 5.98 / piece

          piece
        • Grillworst met kaas §

          Een heerlijke grillworst gevuld met kaas. Heerlijk voor bij de borrel of op brood.

          € 6.50 / piece

          piece
        • Grillworst saté §

          Heerlijke gegrilde worst met saté.

          € 6.50 / piece

          piece
        • Nijkerkse grillworst §

          Gegrilde worst met heerlijke kruiden. Geschikt als hapje maar ook te verwarmen en op een broodje te serveren.

          € 6.50 / piece

          piece
        • Uiengrillworst §

          Heerlijke gegrilde worst met ui.

          € 5.00 / piece

          piece
      • dried sausage §


        • Boerenmetworst §

          Metworst of boerenmetworst is een harde gekruide worst gemaakt van stukjes varkensvlees en varkensvet.

          € 2.59 / 100 g

          gram
        • Droge worstjes met kruidnagel §

          Ambachtelijke droge worst met kruidnagel.

          € 3.98 / piece

          piece
        • Rotterdammertje §

          Dit lid van de boerenmetworst familie bestaat uit mager varkensvlees en spek en is niet al te fijn gemalen. De worstjes worden afgestopt in langwerpige kunstdarmen, gedroogd en daarna licht gerookt.

          € 3.98 / piece

          piece
        • Saltufo §

          De saltufo is een specialiteit met echte Italiaanse ingrediënten. De saltufo is een heerlijke salamikogel met echte zomertruffels en omringd met echte Parmezaanse kaas uit Parma (Italië).

          € 4.75 / piece

          piece
      • boiled sausage §


        • Ambachtelijke knakworst §

          De knakworst is een kleine, dunne worst die zowel koud als warm op of zonder een broodje als snack gegeten kan worden.

          € 4.98 / 5 pieces

          x 5 pieces
        • Kookworst §

          Deze populaire kookworst heet met name in het westen ook wel 'metworst'. De worst is gemaakt van mager rund- en doorregen varkensvlees en spek. Het deeg wordt meestal gekruid met een speciale kookworstmelange bestaande uit: peper, foelie, gember, kardemom en nootmuskaat. Na het afstoppen wordt de worst gerookt en geweld.

          € 4.23 / ±250 g

          piece
      • liverwurst §


        • Boerenleverworst §

          Boerenleverworst is rijk gevuld met lever, is grover van structuur en kent een goede bite.

          € 4.75 / piece

          piece
        • Bolletje smeerleverworst §

          Een heerlijk smeuïge smeerbare leverworst.

          € 2.75 / piece

          piece
        • Leverworst §

          Fijn gemalen leverworst. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en slagerszout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van slagerszout krijgt de worst haar roze kleur.

          € 4.25 / piece

          piece
        • Pittige leverworst §

          Leverworst met pittige smaak.

          € 4.90 / piece

          piece
      • snacks / appetizers §


        • Indische gehaktballetjes §

          Indische gehaktballetjes met de bekende Oosterse smaak.

          € 4.25 / 250 g

          x 250 g
        • Kippeling §

          Gegrilde stukjes kipdijvlees.

          € 4.50 / 250 g

          x 250 g
        • Sjoelstenen §

          € 5.00 / 250 g

          x 250 g
        • Snackspek §

          Knabbelspek met een heerlijke braadsmaak.

          € 4.73 / 250 g

          x 250 g
        • Tortilla kip §

          Goedgevulde tortillawrap met kip.

          € 2.98 / piece

          piece
        • Tortilla rund §

          Een heerlijk gevulde wrap met rundvlees.

          € 2.98 / piece

          piece
      • cold meats §


      • meal §


        • Hachee §

          Hachee is een traditioneel stoofgerecht op basis van blokjes vlees, vis of gevogelte, en groenten.

          € 8.45 / ±500 g

          portion
      • Oriental §


        • Bami §

          Kant-en-klaar bamigerecht om op te warmen. Bami is, oorspronkelijk, een Chinees ingrediënt. De benaming komt uit de Min Nan Chinese taal waarbij "ba" vlees betekent, en "mie" de Min Nan benaming is voor een soort noedels gemaakt van tarwe. Bak-mie betekent dus eigenlijk: "tarwenoedels geschikt voor vleesgerechten". Ook in Indonesië, Maleisië en in Thailand worden deze tarwenoedels als bami aangeduid en via het Maleis (de voertaal in Nederlands-Indië) is het woord in de Nederlandse taal opgenomen.

          € 7.95 / ±500 g

          portion
        • Nasi §

          Kant-en-klaar nasigerecht om op te warmen. De naam nasi goreng komt uit het Indonesische en Maleisische taalgebied: "nasi", dat gekookte rijst betekent, en "goreng", dat gebakken betekent.

          € 7.95 / ±500 g

          portion
      • pasta §


        • Lasagne §

          Kant-en-klare lasagne met gehakt, courgette, paprika en tomaten.

          € 7.45 / ±500 g

          portion
      • hotchpotch §


        • Boerenkoolstamppot §

          Klassieke boerenkoolstamppot. Een heerlijk winters en echt Hollands gerecht.

          € 7.75 / ±500 g

          portion
        • Hutspotstamppot §

          Hutspot is een heerlijke echt Nederlandse stamppot van wortelen, uien en aardappelen.

          € 7.75 / ±500 g

          portion
        • Zuurkoolstamppot §

          Een traditioneel en lekker Hollands gerecht: zuurkoolstamppot met rookworst en spekjes.

          € 7.75 / ±500 g

          portion
      • soup §


        • Bruine bonensoep §

          De basis voor bonensoep is een bouillon van rundvlees, met daarin groenten als prei, selderij, ui en natuurlijk bruine bonen.

          € 6.98 / liter

          liter
        • Champignonsoep §

          Champignonsoep is een gebonden soep, die wordt bereid door een roux te verdunnen met room en paddenstoelenbouillon. Hier worden dan plakjes champignon aan toegevoegd.

          € 4.75 / piece

          piece
        • Erwtensoep §

          Kant-en-klare erwtensoep om op te warmen. Erwtensoep, ook wel snert genoemd, is een dikke soep, gemaakt van spliterwten.

          € 5.98 / liter

          liter
        • Groentesoep §

          Groentesoep is een prima vervanging voor een uitgebreide warme maaltijd. Er zit zo’n beetje alles in wat je nodig hebt. Groenten, vlees, vocht en vitaminen.

          € 4.75 / liter

          liter
        • Kippensoep §

          Kippensoep is soep die smaakt naar en gemaakt is uit vlees van de kip en soepgroenten. Kippensoep wordt vooral geconsumeerd voor de maaltijd, bij wijze van voorgerecht.

          € 4.75 / liter

          liter
        • Mosterdsoep §

          Mosterdsoep is een heerlijke zachte soep.

          € 4.75 / liter

          liter
        • Tomatensoep §

          Tomatensoep bestaat uit vocht en eventueel groente, gehaktballetjes of rundvlees, croutons, kruiden en/of specerijen. De soep wordt bereid uit tomaten.

          € 4.75 / liter

          liter
        • Uiensoep §

          Uiensoep is een soep, gemaakt van bouillon en ui. De soep wordt gemaakt door ui te fruiten, en deze met runderbouillon te blussen. Tip: serveer de soep met croutons met daarop geraspte kaas.

          € 4.75 / liter

          liter
      • Voorgerecht §


        • Kant-en-klare carpaccio §

          Met rucola sla, pijnboompitten, tomaat, Old Amsterdam oude kaas, kappertjes en truffelmayonaise.

          € 7.98 / ±200 g

          tray
    • Zelf uw buffet samenstellen? Neem contact met ons op.

      • buffet §

        Voor onze buffetten geldt een langere bereidingstijd. Graag minimaal 3 dagen van tevoren bestellen.


        • Hollands buffet §

          • gebakken aardappeltjes
          • 2 gehaktballetjes in bourgondische saus
          • kipsaté in satésaus
          • 2 kippenvleugeltjes piri piri
          • huisgemaakte rundvleessalade
          • huisgemaakte eiersalade
          • stokbrood met kruidenboter

          € 16.90 / person

          person
        • Indisch buffet §

          • nasi
          • bami
          • hete kip
          • saté in satésaus
          • gegrilde spareribs
          • kroepoek
          • atjar
          • rauwkostsalade
          • stokbrood met kruidenboter

          € 17.90 / person

          person
        • Bourgondisch buffet §

          • gebakken aardappeltjes
          • gegrilde spareribs
          • oerhammetje
          • koude varkensrollade
          • huisgemaakte rundvleessalade
          • rauwkostsalade
          • stokbrood met kruidenboter

          € 17.90 / person

          person
      • sauce §


        • Barbecuesaus §

          Barbecuesaus is een van de sauzen die bijna overal op tafel staat tijdens het barbecuen. Deze zoete en vaak ietwat pittige saus is heerlijk bij veel soorten vlees.

          € 1.25 / 100 g

          x 100 g
        • Beenhamsaus §

          Heerlijk bij al uw snacks en gerechten waarin beenham een rol speelt maar ook lekker bij andere vleesgerechten.

          € 2.60 / 200 g

          x 200 g
        • Cocktailsaus §

          Cocktailsaus is een saus die in zijn eenvoudigste vorm een mengsel van tomatenketchup met mierikswortel is.

          € 1.25 / 100 g

          x 100 g
        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 1.25 / 100 g

          x 100 g
        • Kruidenboter §

          Kruidenboter is boter met tuinkruiden zoals peterselie, bieslook en knoflook. Deze kruiden worden heel fijn gesneden en vervolgens door de boter gemengd.

          € 2.98 / packet

          packet
        • Piri Piri saus §

          Deze saus van rode pepers zorgt voor de scherpe smaak in pittige gerechten. Ook heerlijk voor bij de barbecue.

          € 1.25 / 100 g

          x 100 g
        • Satésaus (kant en klaar) §

          Satésaus, of pindasaus, een populaire saus en heerlijk bij veel gerechten.

          € 1.25 / 100 g

          x 100 g
        • Smulsaus §

          Een koude, gelige saus. De saus wordt meestal gegeten bij friet, diverse snacks en hamburgers.

          € 1.25 / 100 g

          x 100 g
        • Zigeunersaus §

          Heerlijke pikante saus met peper.

          € 1.25 / 100 g

          x 100 g