Loading...
    • Overtuinen 5, Wijk 00, 9801 BR Zuidhorn
    • Overtuinen 5, Wijk 00, 9801 BR Zuidhorn
      monday 08-09-2025:closedtuesday 09-09-2025:closed
      wednesday 10-09-2025:08:30-17:00thursday 11-09-2025:08:30-17:00
      friday 12-09-2025:08:30-17:00saturday 13-09-2025:08:30-16:00
      sunday 14-09-2025:closedmonday 15-09-2025:closed
      tuesday 16-09-2025:closedwednesday 17-09-2025:08:30-17:00
      thursday 18-09-2025:08:30-17:00friday 19-09-2025:08:30-17:00
      saturday 20-09-2025:08:30-16:00sunday 21-09-2025:closed
    • Overtuinen 5, Wijk 00, 9801 BR Zuidhorn
      monday 08-09-2025:tuesday 09-09-2025:
      wednesday 10-09-2025:08:30-17:00thursday 11-09-2025:08:30-17:00
      friday 12-09-2025:08:30-17:00saturday 13-09-2025:08:30-16:00
      sunday 14-09-2025:monday 15-09-2025:
      tuesday 16-09-2025:wednesday 17-09-2025:08:30-17:00
      thursday 18-09-2025:08:30-17:00friday 19-09-2025:08:30-17:00
      saturday 20-09-2025:08:30-16:00sunday 21-09-2025:
    • monday 08-09-2025:tuesday 09-09-2025:
      wednesday 10-09-2025:17:00-19:00thursday 11-09-2025:17:00-19:00
      friday 12-09-2025:17:00-19:00saturday 13-09-2025:16:00-18:00
      sunday 14-09-2025:monday 15-09-2025:
      tuesday 16-09-2025:wednesday 17-09-2025:17:00-19:00
      thursday 18-09-2025:17:00-19:00friday 19-09-2025:17:00-19:00
      saturday 20-09-2025:16:00-18:00sunday 21-09-2025:
    • delivery regionminimum order value
      Zuidhorn€ 25,00
      Noordhorn€ 25,00
      Oldehove€ 25,00
      Aduard€ 25,00
      Den Horn€ 25,00
      Den Ham€ 25,00
      • pickup
        • cash money
        • internet banking
        • payment terminal
      • delivery
        • cash money
        • internet banking
        • payment terminal
    • allergen and nutritional information can be requested by phone during opening hours via +31 6 51129796

      • cow cheese §

        Koeienkaas is kaas gemaakt van koemelk. Het is een veelgebruikte melksoort voor kaasproductie vanwege de milde smaak en veelzijdigheid. Koeienkaas varieert van zacht en romig tot hard en pittig.


        • Veenmeester jong §

          Deze kaas gaat goed samen met sla of komkommer op een broodje of wat frisse mosterd-dilledip op een kaasplankje. En omdat jonge kaas goed smelt, kun je Anno59 Jong ook gebruiken om die ovenschotel mee te gratineren.

          Deze kaas wordt gemaakt van 100% weidegangmelk en door ambachtslieden die al sinds 1959 kaas maken volgens eigen recept.

          € 7,10 / 500 g

          x 500 g
        • Veenmeester jong belegen §

          Deze kaas smaakt heerlijk op een boterham of geraspt over een bordje pasta. Serveer hem ook eens naast wat pikantere kazen op een kaasplank. Lekker met een fluweelzachte Pinot Noir of juist een fruitige Sauvignon Blanc.

          Anno59 Jong Belegen wordt gemaakt door echte ambachtslieden die al sinds 1959 kaas maken. Altijd met 100% weidegangmelk en geheel volgens eigen recept.

          € 7,35 / 500 g

          x 500 g
        • Veenmeester belegen §

          Belegen kaas smaakt heerlijk op een boterham of op een sappige burger van de bbq. Maar het is net zo goed een smakelijke toevoeging aan die luxe borrelplank. Zeker met wat friszoete druiven en crunchy noten erbij.

          Onze kaasmakers maken Anno59 Belegen volgens traditioneel recept uit 1959. Met de duurzame technieken van nu en dezelfde passie als toen.

          € 7,60 / 500 g

          x 500 g
        • Veenmeester extra belegen §

          Je gebruikt deze kaas bijvoorbeeld voor een sandwich met rucola en honing-mosterddressing, in een kaasfondue of als snack bij de borrel. Vooral lekker bij een stevige Cabernet Sauvignon of donker biertje!

          Anno59 Extra Belegen wordt gemaakt in een kaasmakerij waar echte liefhebbers al sinds 1959 ambachtelijke kaas maken.

          € 7,85 / 500 g

          x 500 g
        • Veenmeester oud §

          Onze oude kaas eet je bijvoorbeeld op een knapperig meergranenbroodje. Je gebruikt ‘m geschaafd, als garnering voor over dat luxe gerecht. Of je serveert hem in blokjes op een kaasplank met vijgenchutney en perencompote!

          Anno59 Oud wordt gemaakt door echte vaklui met nog steeds met evenveel passie en toewijding als op onze eerste dag in 1959. Geheel volgens eigen recept.

          € 8,80 / 500 g

          x 500 g
        • Veenmeester overjarig §

          Een krachtige overjarige kaas met een scherp randje, een romig mondgevoel en een subtiel zoetje dat verrassend goed samengaat met de hartige tonen. Met andere woorden: oude kaas met een volle smaak.

          Het past daarmee perfect op je kaasplankje. Als nagerecht of voor bij de borrel. Met druiven, vijgen of wat appel. Maar je kunt ‘m natuurlijk ook gewoon op brood eten of gebruiken voor die heerlijke ovenschotel.

          € 10,45 / 500 g

          x 500 g
        • Veenmeester brokkel §

          Trakteer jezelf eens op een stukje Anno59 Extra Oud en laat je verrassen door een lekkere brokkelkaas met een diepgaande smaak: zoet, zuur, zout, pittig en met een mysterieus umamirandje. Zeg daar maar eens nee tegen.

          Anno59 Extra Oud heeft ongeveer 80 weken gerijpt. In die tijd ontwikkelt deze kaas een authentieke smaak én een bijzondere textuur. De stevige kaas brokkelt namelijk mooi weg, maar blijft vanbinnen stiekem ook een beetje romig.

          Je kunt de brokkelkaas gebruiken als broodbeleg, maar hij doet het vooral goed op een kaasplankje bij de borrel. Zeker als je er nog wat zoets bij serveert. Denk aan een vijgenchutney of bijvoorbeeld een glaasje port.

          Anno59 Extra Oud wordt gemaakt door gepassioneerde kaasmakers en volgens traditioneel recept waarmee onze kazen zich al sinds 1959 weten te onderscheiden.

          € 11,05 / 500 g

          x 500 g
        • Boerenkaas jong belegen §

          Boerenkaas wordt gemaakt van rauwe melk, rechtstreeks van de koe, terwijl gewone kaas meestal van gepasteuriseerde melk wordt gemaakt.

          Rijpt ongeveer 8 tot 10 weken. Deze kaas is iets steviger dan jonge kaas en heeft een iets vollere smaak.

          € 8,60 / 500 g

          x 500 g
        • Boerenkaas belegen §

          Boerenkaas wordt gemaakt van rauwe melk, rechtstreeks van de koe, terwijl gewone kaas meestal van gepasteuriseerde melk wordt gemaakt.

          Rijpt ongeveer 16 tot 18 weken. Belegen kaas is steviger dan jong belegen en heeft een meer uitgesproken smaak.

          € 9,00 / 500 g

          x 500 g
        • Boerenkaas extra belegen §

          Boerenkaas wordt gemaakt van rauwe melk, rechtstreeks van de koe, terwijl gewone kaas meestal van gepasteuriseerde melk wordt gemaakt.

          Rijpt ongeveer 7 tot 8 maanden. Deze kaas is nog harder en droger dan belegen kaas, en de smaak is intenser.

          € 9,05 / 500 g

          x 500 g
        • Lutjewinkel jong §

          Lutjewinkel kaas is een beschermde streekkaas uit Noord-Holland, gemaakt volgens een traditioneel recept met 100% Noord-Hollandse weidemelk. Deze kaas bevat minder zout. Er zijn verschillende soorten Lutjewinkel kaas. De kaas staat bekend om zijn volle, romige smaak en wordt vaak geprezen om zijn kwaliteit en ambachtelijke bereidingswijze.

          De kaas wordt uitsluitend gemaakt van melk van koeien die minimaal 120 dagen per jaar, minimaal 6 uur per dag in de wei lopen.

          De kaas is 4 tot 6 weken oud, zachte en romige smaak.

          € 7,95 / 500 g

          x 500 g
        • Lutjewinkel jong belegen §

          Lutjewinkel kaas is een beschermde streekkaas uit Noord-Holland, gemaakt volgens een traditioneel recept met 100% Noord-Hollandse weidemelk. Deze kaas bevat minder zout. Er zijn verschillende soorten Lutjewinkel kaas. De kaas staat bekend om zijn volle, romige smaak en wordt vaak geprezen om zijn kwaliteit en ambachtelijke bereidingswijze.

          De kaas wordt uitsluitend gemaakt van melk van koeien die minimaal 120 dagen per jaar, minimaal 6 uur per dag in de wei lopen.

          Deze kaas is 6 tot 10 weken oud, iets steviger dan jonge kaas met een mildere smaak.

          € 8,15 / 500 g

          x 500 g
        • Lutjewinkel belegen §

          Lutjewinkel kaas is een beschermde streekkaas uit Noord-Holland, gemaakt volgens een traditioneel recept met 100% Noord-Hollandse weidemelk. Deze kaas bevat minder zout. Er zijn verschillende soorten Lutjewinkel kaas. De kaas staat bekend om zijn volle, romige smaak en wordt vaak geprezen om zijn kwaliteit en ambachtelijke bereidingswijze.

          De kaas wordt uitsluitend gemaakt van melk van koeien die minimaal 120 dagen per jaar, minimaal 6 uur per dag in de wei lopen.

          Belegen kaas is 10 tot 17 weken oud, heeft een vollere smaak en wordt al wat harder.

          € 8,55 / 500 g

          x 500 g
        • Lutjewinkel extra belegen §

          Lutjewinkel kaas is een beschermde streekkaas uit Noord-Holland, gemaakt volgens een traditioneel recept met 100% Noord-Hollandse weidemelk. Deze kaas bevat minder zout. Er zijn verschillende soorten Lutjewinkel kaas. De kaas staat bekend om zijn volle, romige smaak en wordt vaak geprezen om zijn kwaliteit en ambachtelijke bereidingswijze.

          De kaas wordt uitsluitend gemaakt van melk van koeien die minimaal 120 dagen per jaar, minimaal 6 uur per dag in de wei lopen.

          Extra belegen kaas is 17 tot 24 weken oud, krachtige en volle smaak, met een rijker aroma dan belegen kaas.

          € 8,85 / 500 g

          x 500 g
        • Lutjewinkel oud §

          Lutjewinkel kaas is een beschermde streekkaas uit Noord-Holland, gemaakt volgens een traditioneel recept met 100% Noord-Hollandse weidemelk. Deze kaas bevat minder zout. Er zijn verschillende soorten Lutjewinkel kaas. De kaas staat bekend om zijn volle, romige smaak en wordt vaak geprezen om zijn kwaliteit en ambachtelijke bereidingswijze.

          De kaas wordt uitsluitend gemaakt van melk van koeien die minimaal 120 dagen per jaar, minimaal 6 uur per dag in de wei lopen.

          Oude kaas is 35 tot 52 weken oud, heeft een uitgesproken pittige smaak en is harder en droger.

          € 9,35 / 500 g

          x 500 g
        • Komijn jong belegen §

          Komijn jong belegen is een Nederlandse kaas, gemaakt van koemelk, met daaraan toegevoegd komijnzaad. Deze kaas rijpt ongeveer 8 weken, waardoor hij een zachte, romige en licht pittige smaak krijgt, met een nootachtige ondertoon door de komijn.

          € 7,35 / 500 g

          x 500 g
        • Komijn belegen §

          Belegen komijnekaas is een kaas die ongeveer 4 maanden heeft gerijpt, waardoor de komijnzaadjes hun smaak goed hebben kunnen afgeven. Dit resulteert in een kaas met een milde, romige en kruidige smaak, waarbij de komijn een licht nootachtig accent toevoegt. De kaas is goed snijdbaar en smaakt heerlijk op brood, bij de maaltijd of op een kaasplank.

          € 7,55 / 500 g

          x 500 g
        • Komijn oud §

          In deze oude variant met komijnzaad proeft u de pure smaak van kaas. De oude komijn ligt een jaar te rusten waarbij de natuur haar gang gaat en de bijzondere smaak ontwikkelt.

          € 9,05 / 500 g

          x 500 g
        • Lutjewinkel 35+ jong belegen §

          Deze 35+ jong belegen kaas is licht gerijpt en mild van smaak. Bevat minimaal 30% minder vet én minder zout dan de originele Jong Belegen, maar met volop Noord-Hollands karakter en smaak.

          Erg geschikt voor iedereen die wat meer op de lijn wil letten en wil genieten van kaas met smaak op de boterham.

          € 8,70 / 500 g

          x 500 g
        • Lutjewinkel 35+ belegen §

          Deze 35+ belegen kaas heeft minimaal 4 maanden gerijpt en heeft daardoor een licht pittige smaak. Bevat minimaal 30% minder vet én minder zout dan de originele Belegen, maar met volop Noord-Hollands karakter en smaak.

          Erg geschikt voor iedereen die wat meer op de lijn wil letten en wil genieten van kaas met smaak.

          € 9,10 / 500 g

          x 500 g
        • Lutjewinkel 35+ extra belegen §

          Deze 35+ extra belegen kaas heeft minimaal 6 maanden gerijpt en heeft daardoor een stevige en pikante smaak. Bevat minimaal 30% minder vet én minder zout dan de originele Extra Belegen, maar met volop Noord-Hollands karakter en smaak.

          Erg geschikt voor iedereen die wat meer op de lijn wil letten en wil genieten van kaas met smaak.

          € 9,56 / 500 g

          x 500 g
      • goat cheese §

        Geitenkaas is een kaas gemaakt van geitenmelk, bekend om zijn kenmerkende, vaak pittige en rijke smaak. Jonge geitenkaas is mild, romig en smeerbaar, terwijl oudere, gerijpte geitenkaas harder en scherper van smaak is. Geitenkaas is ook vaak gemakkelijker verteerbaar dan kaas gemaakt van koemelk, mede doordat geitenmelk van nature minder lactose bevat.


        • Geitenkaas jong belegen §

          Jong belegen geitenkaas is een Nederlandse kaas gemaakt van 100% geitenmelk, die ongeveer 8 weken rijpt. Dit resulteert in een zachte, smeuïge kaas met een milde, nootachtige smaak. Het is een populaire keuze voor op brood, in salades, of als onderdeel van een kaasplankje.

          € 10,80 / 500 g

          x 500 g
        • Geitenkaas belegen §

          Geitenkaas is kaas die gemaakt is van geitenmelk. Omdat melk maar beperkt houdbaar is, maakt men er kaas van, zodat de waardevolle bestanddelen van de melk langer behouden blijven.

          € 11,45 / 500 g

          x 500 g
        • Geitenkaas oud §

          Oude geitenkaas is een harde, pittige kaas met een rijpingstijd van minimaal 12 maanden. De kaas heeft een krachtige, zoutige smaak en kan zowel op een kaasplank als in gerechten gebruikt worden.

          € 14,55 / 500 g

          x 500 g
        • Geitenkaas brandnetel §

          De volle romige smaak van geitenkaas gecombineerd met brandnetel, wat de kaas net wat meer pit geeft.

          € 11,90 / 500 g

          x 500 g
        • Geitenkaas fenegriek §

          Deze volle, romige geitenkaas is verrijkt met fenegriek, wat de geitenkaas een kruidige smaak geeft.

          € 11,90 / 500 g

          x 500 g
      • eggs §


        • Eieren 6 stuks §

          € 2,25 / 6 pieces

          x 6 pieces
        • Eieren 10 stuks §

          € 2,50 / 10 pieces

          x 10 pieces