Loading...
    • Emmastraat 12, Dongen-Centrum, 5104 AT Dongen
    • Emmastraat 12, Dongen-Centrum, 5104 AT Dongen
      monday 08-09-2025:09:00-18:00tuesday 09-09-2025:08:00-18:00
      wednesday 10-09-2025:08:00-18:00thursday 11-09-2025:08:00-18:00
      friday 12-09-2025:08:00-18:00saturday 13-09-2025:08:00-15:00
      sunday 14-09-2025:closedmonday 15-09-2025:09:00-18:00
      tuesday 16-09-2025:08:00-18:00wednesday 17-09-2025:08:00-18:00
      thursday 18-09-2025:08:00-18:00friday 19-09-2025:08:00-18:00
      saturday 20-09-2025:08:00-15:00sunday 21-09-2025:closed
    • Emmastraat 12, Dongen-Centrum, 5104 AT Dongen
      monday 08-09-2025:12:00-18:00tuesday 09-09-2025:09:00-18:00
      wednesday 10-09-2025:09:00-18:00thursday 11-09-2025:09:00-18:00
      friday 12-09-2025:09:00-18:00saturday 13-09-2025:09:00-15:00
      sunday 14-09-2025:monday 15-09-2025:12:00-18:00
      tuesday 16-09-2025:09:00-18:00wednesday 17-09-2025:09:00-18:00
      thursday 18-09-2025:09:00-18:00friday 19-09-2025:09:00-18:00
      saturday 20-09-2025:09:00-15:00sunday 21-09-2025:
      • pickup
        • cash money
        • payment terminal
    • allergen and nutritional information can be requested by phone during opening hours via +31 162 312 292

      • Wild §


        • Fazant borstfilet §

          Een stukje wild doet het altijd goed in een feestmenu. Heerlijk malse fazantfilet met een lekkere wildsmaak.

          € 4,89 / 100 g

          x 100 g
      • Gourmet en Fondue §


        • Gourmet Compleet §

          • champignons
          • uiringen
          • stoplicht paprika
          • pastasalade
          • huzarensalade
          • rauwkostsalade
          • knoflooksaus
          • zigeunersaus
          • kruidenboter
          • stokbrood

          € 7,90 / person

          person
      • Barbecuepakketten §

        Maak een keuze uit onze luxe barbecuepakketten inclusief BBQ-buffet of stel uw eigen assortiment samen. Voor de barbecue All-in geldt dat dit 3
        dagen van tevoren besteld moet worden.


        • Barbecue Junior §

          • Barbecue hamburger
          • Kipsatéspies
          • Juniorspies

          € 4,75 / person

          person
        • Barbecue de Basis §

          Inclusief BBQ-buffet


          • Barbecueburger (voorgegaard)
          • Gemarineerde karbonade
          • Gemarineerde speklap
          • Barbecueworst gekruid
          • Kipsatéstokje


          Inclusief BBQ-buffet:
          • Huzarensalade
          • Pastasalade met kip
          • Knapperige rauwkostsalade
          • Vers gesneden fruitsalade
          • Saté-, knoflook- en zigeunersaus
          • Stokbrood en kruidenboter

          € 16,90 / person

          person
        • Barbecue Populair §

          Inclusief BBQ-buffet


          • 100% beefburger gekruid
          • Gemarineerde kippendijen
          • Sparerib (circa 3 botjes) voorgegaard en gemarineerd
          • Chilly willy kipspies
          • Barbecueworst gekruid


          Inclusief BBQ-buffet:
          • Huzarensalade
          • Pastasalade met kip
          • Knapperige rauwkostsalade
          • Vers gesneden fruitsalade
          • Saté-, knoflook- en zigeunersaus
          • Stokbrood en kruidenboter

          € 18,90 / person

          person
        • Barbecue de Luxe §

          Inclusief BBQ-buffet


          • Black Tiger garnalenspies
          • Varkenshaassatéspies
          • Griekse biefstukspies
          • Gemarineerde kipfilet
          • Gemarineerde entrecôte


          Inclusief BBQ-buffet:
          • Huzarensalade
          • Pastasalade met kip
          • Knapperige rauwkostsalade
          • Vers gesneden fruitsalade
          • Saté-, knoflook- en zigeunersaus
          • Stokbrood en kruidenboter

          € 23,90 / person

          person
        • Barbecue Puur & Taste §

          Inclusief BBQ-buffet


          • Stoere mannen burger 150 gram
          • Carpacciospies 150 gram
          • Franse truffelkipspies 150 gram
          • Lamsracks gemarineerd 150 gram


          Inclusief BBQ-buffet:
          • Huzarensalade
          • Pastasalade met kip
          • Knapperige rauwkostsalade
          • Vers gesneden fruitsalade
          • Saté-, knoflook- en zigeunersaus
          • Stokbrood en kruidenboter

          € 28,90 / piece

          piece
        • Barbecue All in §

          • Barbecue met gevulde gasfles
          • 5 populaire stukken vlees per persoon
          • Huzarensalade
          • Pastasalade met kip
          • Knapperige rauwkostsalade
          • Vers gesneden fruitsalade
          • Saté-, knoflook- en zigeunersaus
          • Stokbrood en kruidenboter
          • Porseleinen borden en bestek
          • Exclusief € 20,- schoonmaakkosten

          € 22,90 / person

          person
      • Barbecuevlees §

        Naast onze barbecuepakketten kunt u natuurlijk ook alles in eigen hand houden en alleen uit ons uitgebreide assortiment barbecuevlees kiezen. Advies is gemiddeld 4 tot 5 stukken vlees per persoon.


        • Entrecôte lapje §

          Dungesneden entrecôte in een heerlijke marinade.

          € 3,63 / ±100 g

          piece
        • Kogelbiefstuk §

          Malse biefstuk in een heerlijke marinade.

          € 4,17 / ±100 g

          piece
        • Griekse spies §

          Een spies met malse stukjes biefstuk in een Griekse marinade.

          € 3,25 / piece

          piece
        • Tomahawk steak §

          Stoer stuk vlees (gewicht per stuk zit tussen de 1,5 en 2 kilogram).

          € 64,35 / ±1.500 g

          piece
        • Shaslick (bief/varkens) §

          Spies met heerlijk gekruide biefstuk, varkensfricandeau, paprika en ui.

          € 3,25 / piece

          piece
        • Gemarineerde runderschnitzel §

          Een schnitzel kan ook prima bereid worden op de barbecue.

          € 3,33 / ±100 g

          piece
        • Beefburger §

          Een heerlijke huisgemaakte verse beefburger voor de barbecue.

          € 2,19 / ±100 g

          piece
        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 1,70 / piece

          piece
        • Voorgegaarde hamburger §

          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue.

          € 1,69 / piece

          piece
        • Stokje varkenshaassaté 90 gram §

          Met de hand geregen en gesneden spies van varkenshaas.

          € 2,59 / piece

          piece
        • Sparerib §

          Heerlijke gemarineerde spareribs, al voorgegaard dus ideaal voor de barbecue. Het vlees van spareribs is mals en sappig en aan elke sparerib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten.

          € 4,73 / 250 g

          gram
        • Varkensfiletlapje gemarineerd §

          Filetlapjes zijn gesneden van de lende of de rib van het varken.
          Het vlees is mager en heeft een fijne vleesdraad.
          Heerlijk voor op de barbecue!

          € 1,89 / 100 g

          x 100 g
        • Merquezworst §

          Merquez is een worst uit de Noord-Afrikaanse keuken die wordt bereid van gehakt en is gekruid met harissa.

          € 1,55 / piece

          piece
        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1,75 / 100 g

          x 100 g
        • Gemarineerde karbonade §

          Gemarineerde karbonades zijn zeer geschikt om te braden of te grillen, ze blijven lekker sappig.

          € 1,69 / 100 g

          x 100 g
        • Kipsatéstokje §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,45 / piece

          piece
        • Gemarineerde kipfilet §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,99 / 100 g

          x 100 g
        • Franse spies §

          Spies van kalkoen met kruidenbotermarinade.

          € 1,90 / piece

          piece
        • Shaslick (kipspies) §

          De kipspies is een spies met puur heerlijk gemarineerd kippenvlees.

          € 2,89 / ±100 g

          piece
        • Gemarineerd kalkoenlapje §

          Lekker mals en sappig en naast kip is ook kalkoen uitermate geschikt om op de barbecue klaar te maken.

          € 1,89 / ±100 g

          piece
        • Chilly Willy spies (voorgegaard) §

          Een heerlijke voorgegaarde gemarineerde kipspies.

          € 1,95 / piece

          piece
        • Piri Piri spies §

          Heerlijke spies van kalkoenfilet gemarineerd in een klassieke piri-piri marinade.

          € 2,49 / ±100 g

          piece
        • Kip op stok Pesto §

          Een spies met daaraan een stukje kipfilet ombonden met spek en gemarineerd met een pesto marinade.

          € 2,69 / ±100 g

          piece
        • Kipspies Gamba §

          Een spies met daaraan een stukje kipfilet gemarineerd met een honing mosterd marinade en ombonden met spek.

          € 2,69 / ±100 g

          piece
        • Verse garnalenspies §

          Heerlijk gemarineerde garnalen op een spies.

          € 3,40 / piece

          piece
        • Verse zalmspies §

          Een heerlijke visspies voor op de barbecue.

          € 4,10 / piece

          piece
        • Lamsfilet §

          Fijn gekruide lamsfilet, heerlijke traktatie van de grill.

          € 4,99 / 100 g

          x 100 g
        • Lamsrack §

          Supermals vlees in een heerlijke marinade. Ideaal voor de barbecue.

          € 5,29 / 100 g

          x 100 g
        • Berner Wurstl §

          Lekker worstje gevuld met kaas en met spek ombonden.

          € 2,79 / piece

          piece
        • Juniorspies §

          Een speciaal voor kinderen geschikte barbecuespies. Vaak met frikandel, knakworst of een gehaktballetje.

          € 1,69 / piece

          piece
        • Fakkelbrood (vega) §

          en wrap aan een stokje gevuld met mozarella, cheddar kaas en bosui.

          € 2,59 / piece

          piece
        • Barbecue Te Gek spies §

          Heerlijk gekruide spies van gehakt met een scherp randje.

          € 2,10 / piece

          piece
        • Beefburger met Jalapeño en kaas §

          Sappige gekruide burger met jalapeno en kaas erin.

          € 2,49 / ±100 g

          piece
        • Black Garlic entrecote burger §

          Burger van rund met heerlijke kruiden van truffel en black garlic.

          € 2,49 / ±100 g

          piece
        • Carpacciospies met truffel §

          Heerlijk malse biefstuk met carpacciokruiden en truffel. Een feestje op de barbecue.

          € 3,75 / piece

          piece
      • BBQ-buffet §

        Maak uw barbecue compleet met ons BBQ-buffet met salades, sauzen en stokbrood. Te bestellen vanaf 6
        personen. Graag 3 dagen van tevoren bestellen!


        • BBQ-buffet §

          • Huzarensalade
          • Pastasalade met kip
          • Knapperige rauwkostsalade
          • Vers gesneden fruitsalade
          • Saté-, knoflook- en zigeunersaus
          • Gesneden stokbrood en kruidenboter

          € 7,90 / person

          person
      • Extra service §


        • Huur BBQ + gas §

          BBQ past in de auto

          € 25,00 / piece

          piece
        • Huur Ofyr BBQ + hout §

          Inclusief bezorging

          € 90,00 / piece

          piece
        • Schoonmaakservice barbecue §

          Bestel onze schoonmaakservice erbij en wij maken de barbecue weer voor u schoon. Heeft u daar geen omkijken naar.

          € 20,00 / piece

          piece
        • Wegwerpborden en bestek §

          Wegwerpborden en wegwerpbestek, inclusief servet. 1 set per persoon.

          € 0,95 / person

          person
        • Porseleinen borden en bestekpochette §

          Porseleinen borden, bestek en een servet.

          € 1,75 / person

          person
        • Gasfles §

          € 20,00 / piece

          piece
        • Bezorgservice §

          Kies voor onze aanvullende service en laat uw bestelling (materiaal) bezorgen. Binnen een straal van 10 kilometer.

          € 10,00 / piece

          piece
        • Ophaalservice §

          Kies voor onze aanvullende service en laat het gehuurde materiaal na uw feest weer ophalen. Binnen een straal van 10 kilometer.

          € 10,00 / piece

          piece
      • Gourmet en Fondue §


        • Gourmet Standaard §

          • kogelbiefstuk
          • schnitzel
          • gemarineerde kipfilet
          • mini kipsaté
          • mini hamburgers
          • mini slavinkjes
          • kruidenbotertoefje

          U krijgt ca. 300 gram vlees per persoon.

          € 8,90 / person

          person
        • Gourmet Luxe §

          • kogelbiefstuk
          • varkenshaas
          • kalfslapjes
          • gemarineerde kipfilet
          • lamskoteletje
          • garnalen in knoflookmarinade
          • kruidenbotertoefje

          U krijgt ca. 300 gram vlees per persoon.

          € 11,90 / person

          person
        • Gourmet Kids §

          • hamburger
          • slavink
          • shoarma
          • satéetje

          € 4,90 / person

          person
        • Gourmet Compleet §

          • champignons
          • uiringen
          • stoplicht paprika
          • pastasalade
          • huzarensalade
          • rauwkostsalade
          • knoflooksaus
          • zigeunersaus
          • kruidenboter
          • stokbrood

          € 7,90 / person

          person
        • Vleesfondue §

          • blokjes kogelbiefstuk
          • blokjes varkensvlees
          • blokjes kipfilet
          • gehaktballetjes

          U krijgt ca. 300 gram vlees per persoon.

          € 9,25 / person

          person
      • Gourmetvlees los §


        • Gourmet hamburgertjes §

          € 3,58 / 200 g

          x 200 g
        • Gourmet biefstuklapjes §

        • Gourmet kipsaté §

          € 4,98 / 250 g

          x 250 g
        • Gourmet slavinken §

          € 3,58 / 200 g

          x 200 g
        • Gourmet kalfslapjes §

          € 10,38 / 250 g

          x 250 g
        • Gourmet varkenshaaslapjes §

          € 4,98 / 200 g

          x 200 g
        • Gourmet garnaaltjes in knoflookmarinade §

          € 4,29 / 100 g

          x 100 g
        • Gourmet gemarineerde kipfilet §

          € 3,78 / 200 g

          x 200 g
        • Gourmet varkensschnitzeltjes §

          € 4,98 / 250 g

          x 250 g
      • Borrelplanken §


        • Borrelplank Groot Feestje §

          Niet bedoeld als maaltijd. Wordt geserveerd op een schaal.
          • Boerenkampioen kaaspuntjes
          • zachte worst
          • augurkjes
          • snackspek
          • peppadew gevuld met roomkaas
          • zoete olijven
          • piri piri spiesjes
          • Brabantse grillworst
          • serranoham
          • snackballetjes met teriyakisaus
          • bali kipspiesjes
          • Spaanse fuet

          € 49,90 / ±10 persons

          piece
        • Borrelplank Klein Feestje §

          Niet bedoeld als maaltijd. Wordt geserveerd op een schaal.
          • Boerenkampioen kaaspuntjes
          • snackballetjes met teriyakisaus
          • snackspek
          • bali kipspiesjes
          • truffelsalami
          • serranoham

          € 27,90 / ±5 persons

          piece
      • Buffetten §


        • Buffet Voor het Lekkere §

          • kippendijen met een pikante satésaus
          • snackballetjes in sesamsaus
          • stokbrood
          • breekbrood
          • smeersels
          • makkelijk op te warmen met onze elektrische hapjespannen
          • inclusief houten bakjes met vorkjes en servetten

          € 12,90 / person

          person
        • Het Indonesisch Buffet §

          • kippendijen met een pikante satésaus
          • babi pangang
          • bami
          • nasi goreng
          • atjar
          • kroepoek
          • cassave
          • breekbrood
          • stokbrood
          • smeersels
          • sambal goreng telor (ei in saus van sambal en kerrie)
          • makkelijk op te warmen met onze elektrische hapjespannen

          € 17,90 / person

          person
        • Winters Stamppotbuffet §

          • boerenkool op Chef's eigen wijze
          • kruidige zuurkoolstamppot met spek
          • hutspot met winterwortel, ui en spek
          • rookworst uit de eigen slagerij
          • Oma's gehaktbal uit de jus de veau
          • gebakken speklapjes
          • kippendijen gekruid en gebakken
          • stoofpeertjes
          • appelcompote
          • mosterd
          • Amsterdamse uien
          • inclusief borden en bestek
          • opwarmen middels chafing dishes

          € 17,90 / person

          person
      • Hapjes §


        • Mini wraps §

          Mini wraps geserveerd op een schaal. U heeft de keuze uit onderstaande soorten. Let op! U kunt per 30 stuks één soort kiezen.
          • wrap serranoham
          • warp met carpaccio en truffel
          • wrap Caesar met kip
          • wrap pulled pork
          • wrap uit de zee
          • wrap met bami en omelet

          € 1,45 / piece

          piece
        • Mini Sandwich §

          • mini sandwich carpaccio, truffel en Parmezaan
          • mini sandwich serranoham, rode pesto en rucola
          • mini sandwich gerookte kipsalade en komkommer
          • mini sandwich zalm, avocado, ei en bieslook
          • mini sandwich tonijn, paprika, dille en mierikswortel
          • mini sandwich geitenkaas, honing, pecan en rucola
          • afname per soort van minimaal 40 stuks

          € 1,59 / piece

          piece
      • Partypannen §

        De Partypan sluit u aan op netstroom om de inhoud op te warmen. Zo heeft u in een handomdraai de lekkerste warme hapjes op tafel.


        • Pulled Pork Pan §

          • pan vol pulled pork
          • 15 grote verse broodjes
          • knapperige rauwkostsalade
          • barbecuesaus
          • inclusief houten bakjes en servetten

          € 75,95 / piece

          piece
        • Pulled Chicken Pan §

          • pan vol pulled chicken
          • 15 grote verse broodjes
          • knapperige rauwkostsalade
          • barbecuesaus
          • inclusief houten bakjes en servetten

          € 75,95 / piece

          piece
        • Rundvleesburger Pan §

          • pan met 30 mini beefburgers
          • 30 kleine hamburgerbroodjes
          • gebakken uiringen
          • pomodori tomaat
          • schijfjes komkommer
          • ijsbergsla
          • zigeunersaus
          • kaas
          • inclusief houten bakjes en servetten

          € 68,90 / piece

          piece
        • Kippendijen Pan §

          • pan met 30 gebakken kippendijen
          • 30 kleine broodjes
          • gebakken uiringen
          • pomodori tomaat
          • schijfjes komkommer
          • ijsbergsla
          • zigeunersaus
          • inclusief houten bakjes en servetten

          € 68,90 / piece

          piece
        • Shoarma Pan §

          • pan met gebakken shoarma en ui
          • 30 kleine broodjes
          • knoflooksaus
          • ijsbergsla
          • pomodori tomaat
          • schijfjes komkommer
          • inclusief houten bakjes en servetten

          € 68,90 / piece

          piece
        • Warme Hapjespan §

          • snackballetjes
          • spareribs
          • vleugeltjes
          • kipsatéstokjes
          • kip bali cocktail
          • spekjes
          • inclusief houten bakjes en servetten

          € 52,90 / piece

          piece
        • Kipsatéstokjes Pan §

          • 40 kipsatéstokjes
          • gesneden stokbrood
          • gebakken uitjes
          • atjar
          • kroepoek
          • satésaus
          • inclusief houten bakjes en servetten

          € 68,90 / piece

          piece
      • Schotels §


        • Koude huzaren vleesschotel §

          Vleesschotel zoals het behoort te zijn: dungesneden ham, balletjes, kipspiesjes, gekookte ham, spekjes, vleugeltjes, rauwe ham etc.. Inclusief lekkere garnituren tussen alle soorten vlees.

          € 15,90 / person

          person
        • Koude huzaren visschotel §

          Visschotel zoals het behoort te zijn: met krab, garnalen en bomvol diverse gerookte vissoorten zoals o.a. handgefileerde paling, makreelfilet, gerookte forelfilet etc. Inclusief lekkere garnituren tussen alle soorten vis.

          € 21,90 / person

          person
      • beef §


        • Runderhaas §

          Runderhaas is het beste van onze mooie “Weivlees” runderen. Tournedos is hiervoor een andere benaming voor hetzelfde mooie stuk vlees.
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 5,49 / 125 g

        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 5,69 / 150 g

        • Runderschnitzel gemarineerd §

          Bak dit lekkere lapje op hoog vuur om en om gedurende 2 minuten.

          € 4,61 / ±125 g

          piece
        • Pepersteak §

          Heerlijk malse pepersteak met versgemalen peper.

          € 5,69 / ±150 g

          piece
        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.
        • Tartaartje §

          Een tartaartje is gemaakt van 100% mager rundvlees.

          € 2,40 / piece

          piece
        • Duitse biefstuk §

          Tartaar met daardoor heerlijke kruiden, bieslook en uitjes. Een echte aanrader!

          € 2,50 / piece

          piece
        • Beefburger §

          Lekkere huisgemaakte burger op basis van rundvlees met heerlijke kruiden.

          € 2,29 / piece

          piece
        • Gemarineerde biefreepjes §

          Biefreepjes zijn botermals en snel klaar om te eten.

          € 3,69 / 100 g

          gram
        • Verse worst (rund) §

          Een verse worst gemaakt van rundvlees.

          € 2,24 / ±125 g

          piece
        • Hacheevlees §

          Hacheevlees is gesneden van de onderrib (hals). Om gaar en zacht te worden heeft het vlees een langere bereidingstijd nodig.
        • Riblap §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees.

          € 15,54 / ±600 g

          piece
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 4,04 / ±150 g

          piece
        • Runderlapje §

          Mager suddervlees wat minder gemarmerd is dan riblappen en sukadelappen.

          € 4,04 / ±150 g

          piece
      • veal §


        • Kalfsoester §

          Kalfsoester is in feite de biefstuk van het kalf. De kalfsoester komt uit het spierstuk, bevat weinig tot geen bindweefsel en heeft een zeer fijne vleesdraad. Een heerlijk mals stukje vlees van superieure kwaliteit.

          € 4,56 / ±125 g

          piece
        • Kalfsentrecôte §

          Kalfsentrecôte is gesneden van de dunne lende. Kalfsentrecôte is malser dan runderentrecôte. Het vlees heeft een subtiele smaak en is bleekroze van kleur.

          € 8,18 / 200 g

          x 200 g
        • Kalfsschnitzel §

          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 4,36 / ±125 g

          piece
      • pork §


        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 4,38 / ±200 g

          piece
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 3,39 / ±200 g

          piece
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 3,39 / ±200 g

          piece
        • Varkenslap §

          Varkenslap komt uit de schouder van het varken. Braad de varkenslap aan en sudder deze gaar op een laag vuur.

          € 2,24 / ±125 g

          piece
        • Speklap §

          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 1,79 / ±100 g

          piece
        • Nasivlees §

          Naturel varkenvlees in kleine blokjes gesneden.

          € 1,79 / 100 g

          gram
        • Leverlapje §

          Gebakken lever is een goede bron van mineralen en vitaminen én nog lekker ook.

          € 0,95 / ±100 g

          piece
        • Varkensfiletlapje §

          Het filetlapje is een mooi mager stukje vlees gesneden van de rug van het varken.

          € 2,31 / ±125 g

          piece
        • Varkenslapje gemarineerd §

          Het meest malse lapje uit een varken, heerlijk gemarineerd voor extra veel smaak.

          € 2,36 / ±125 g

          piece
        • Varkenscordon bleu §

          De cordon bleu is een gemarineerd varkensfiletlapje gevuld met ham en kaas.

          € 2,93 / ±150 g

          piece
        • Dongenaartje §

          Drie blokjes varkenshaas met katenspek eromheen aan een stokje met ui ertussen en afgemarineerd met een peper en zout marinade.

          € 3,29 / ±150 g

          piece
        • Italiaanse varkenshaas §

          Heerlijk gerkuid met Italiaanse kruiden. Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 4,38 / ±200 g

          piece
        • Katenhaas §

          Varkenshaas ombonden met katenspek en afgemarineerd met een lekkere marinade.

          € 3,29 / ±150 g

          piece
        • Gyrosreepjes §

          Varkensreepjes vermengd met gyroskruiden.

          € 3,98 / 250 g

          x 250 g
        • Shoarma reepjes §

          Natuurlijk heerlijk voor in een pitabroodje, maar met shoarmavlees kun je nog veel meer!

          € 4,48 / 250 g

          x 250 g
      • Diverse varkensschnitzels §


        • Varkensschnitzel §

          Filetschnitzel gesneden van de filet zonder procureur.

          € 2,44 / ±125 g

          piece
        • Varkensschnitzel gepaneerd §

          Zacht van smaak en zonder vet.

          € 2,99 / ±150 g

          piece
        • Kruidenboterschnitzel §

          Een varkensschnitzel ingesmeerd met een kruidenbotermarinade en daarna afgepaneerd.

          € 2,84 / ±150 g

          piece
        • Zigeunerschnitzel §

          Een schnitzel met paprika en andere kruiden door het paneermeel.

          € 2,84 / ±150 g

          piece
      • Varkensvlees gehaktproducten §


        • Gekruid gehakt §

          Kant-en-klaar gehakt (2/3 varkensvlees, 1/3 rundvlees), reeds op smaak gebracht met gehaktkruiden.
        • Ongekruid gehakt §

          Panklaar gehakt, ongekruid.
        • Gehaktbal §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 1,70 / piece

          piece
        • Verse worst (varken) §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.

          € 1,86 / ±125 g

          piece
        • Slavink §

          Rolletje gekruid gehakt omwikkelt met ontbijtspek.

          € 2,19 / ±125 g

          piece
        • Blinde vink §

          De naam 'blinde' vink is ontstaan omdat het gehakt niet zichtbaar is. Blinde vink is gemaakt van gekruid gehakt omwikkeld met een dun lapje vlees.

          € 2,24 / ±125 g

          piece
        • Hamburger §

          Een smaakvolle hamburger.

          € 1,59 / piece

          piece
        • Seizoensworstje §

          Is een vers worstje met daaromheen ontbijtspek afgemarineerd met een lekkere kerrie marinade.

          € 2,09 / ±150 g

          piece
      • chicken §


        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 2,44 / ±125 g

          piece
        • Kipfiletblokjes §

          Kipfilet in fijne blokjes gesneden, voor uw gemak.
        • Hele kip §

          Een hele kip. Het vlees is mals en bijzonder mager en wordt opgebonden aangeboden.

          € 9,54 / ±1.200 g

          piece
        • Kip in braadzak §

          Gekruide malse kip in braadzak. Oven voorverwarmen op 160 graden. Gaatje in de zak prikken en 60 minuten op 150 graden.

          € 10,89 / ±1.100 g

          piece
        • Kippenbout §

          De achterpoot van een kip staat bekend als de kippenbout. Hij wordt geleverd met vel en been. Kippenbout is populair op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 2,48 / ±250 g

          piece
        • Kippenbout zonder vel §

          De achterpoot van een kip staat bekend als de kippenbout. Hij wordt geleverd zonder vel en been. Kippenbout is populair op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 2,23 / ±250 g

          piece
        • Kipdrumsticks §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 1,24 / ±125 g

          piece
        • Kippendijen naturel §

          Kipdijen is het bovenste deel van de poot.

          € 1,85 / ±100 g

          piece
        • Kippenlevertjes §

          Kippenlevertjes worden niet zoveel gegeten, maar er kunnen heerlijke recepten van gemaakt worden.

          € 2,75 / ±250 g

          piece
        • Kip op stok §

          Verse Kipfiletje ombonden met ontbijtspek en afgemarineerd met een knoflookmarinade.

          € 2,84 / ±150 g

          piece
        • Kipschnitzel §

          Verse platgeslagen kipfiletje met een heerlijke paneer.

          € 3,38 / ±170 g

          piece
        • Grootmoeders kippendijen §

          Heerlijke kippendij die wij hebben gepaneerd met een saté paneer.

          € 2,36 / ±125 g

          piece
        • Kipcordon bleu §

          Verse kipfiletje gevuld met ham en kaas en afgemarineerd met een kerriemarinade.

          € 2,99 / ±150 g

          piece
        • Kipshoarma §

          Kipshoarma van het magerste stukje vlees van de kip. Ideaal om te roerbakken.

          € 4,73 / 250 g

          x 250 g
        • Kipburger §

          Een heerlijke magere burger gemaakt van kip.

          € 2,50 / piece

          piece
        • Kipvink §

          Kipvink is gemaakt van 100% kippengehakt, omwikkeld met een lapje kipfilet en kent vele varianten.

          € 2,49 / ±125 g

          piece
        • Kipgehakt §

          Kipgehakt is een stuk lichter en slanker dan rundergehakt.
      • turkey §


      • lamb §


        • Lamsrack §

          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 2,38 / 50 g

          x 50 g
        • Lamshaasje §

          De lamshaas is het zachtste stukje vlees van het lam. Het vlees is uit de rug gesneden en bevat geen spieren of zeentjes. Lamshaasjes zijn de zachtste stukjes van het lam. Lamshaas is niet alleen heerlijk mals maar ook supersnel klaar te maken. Honingtijmsaus met een vleugje sinaasappel past er uitstekend bij.

          € 2,50 / 50 g

          x 50 g
        • Lamslendefilet §

          Een heerlijk stukje vlees dat u kunt bakken als een biefstuk.

          € 9,98 / 200 g

          x 200 g
        • Lamsbout met been (Nieuw Zeelands) §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Het vlees kan met en zonder bot (iets kortere bereidingstijd) bereid worden.

          € 21,90 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Lamsbout zonder been (Nieuw Zeelands) §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst.

          € 21,52 / 800 g

          x 800 g
        • Lamsfilet §

          Dit is het magere stukje vlees uit de rug van het lam. Dit stukje vlees is zonder vet en te bereiden als biefstuk.

          € 9,98 / ±200 g

          piece
      • soup supplies §


        • Soepvlees §

          Poulet, soep- of bouillonvlees is allemaal hetzelfde. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon. Zet het vlees altijd op in koud water wanneer je het voor bouillon wilt gebruiken. Het vocht mag niet koken. De smaakstoffen trekken dan optimaal in de bouillon. Voor ragouts moeten die juist in het vlees blijven, daarvoor moet het vlees in warm water opgezet worden.
        • Bouilli §

          Soepvlees aan het stuk.
        • Runderschenkel §

          Schenkels zijn afkomstig van de bovenpoot. Ze bestaan uit vlees met been en merg. De lekkerste en krachtigste soepen en bouillons krijgt u door schenkels lang op te zetten.

          € 10,45 / ±500 g

          piece
        • Mergpijpje §

          Het mergpijpje is een runderbeen gezaagd van de bovenpoot van de koe. Ideaal om te gebruiken voor een heerlijke bouillon.

          € 1,40 / piece

          piece
        • Ossenstaart §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om een heerlijke bouillon te trekken.

          € 10,45 / 500 g

          x 500 g
        • Platte rib (varkens) §

          € 3,83 / ±450 g

          piece
        • Varkenshiel §

          Varkenshiel smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en in maaltijdsoepen.

          € 9,00 / 1.200 g

          x 1.200 g
      • Kant en klaar §


        • Slagers hachee §

          Deze huisgemaakte Hachee is een traditioneel stoofgerecht van blokjes rundvlees met een heerlijke saus.
        • Spareribs gebraden §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest voor varkensribben. Gemarineerd zijn spareribs nog lekkerder.

          € 7,56 / ±400 g

          piece
        • Gehaktbal gebraden §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 2,31 / ±125 g

          piece
        • Babi pangang §

          Kant-en-klaar babi pangang gerecht om op te warmen. Babi pangang (in Indonesië en Maleisië geschreven als babi panggang) is de naam voor verschillende gerechten uit het Verre Oosten gemaakt van varkensvlees. De naam babi pangang komt van de twee Maleis/Indonesische woorden babi, dat varken betekent, en panggang, dat geroosterd betekent.
        • Indische kip §

          Heerlijk licht pittig kipgerecht, klaargemaakt door onze huis kok Peter van Heteren.
        • Japanse kip §

          Heerlijk huisgemaakt licht zoetig kipgerecht met veel kip en lekkere roerbakgroenten.
        • Bami goreng §

          Kruidige Bami goreng met groenten en vlees.

          € 3,73 / 250 g

        • Nasi goreng §

          Nasi goreng is oorspronkelijk een Indonesisch gerecht.

          € 3,73 / 250 g

        • Pastasalade fitness §

          Heerlijke spirelli salade met ham, bosui, tomaat, komkommer en een super lekkere dressing.

          € 3,73 / 250 g

        • Kipragout §

          Kipragout is gemaakt van magere, gekookte kipfilet in een zachte champignonroomsaus.
        • Lasagne §

          Kant-en-klare lasagne met gehakt, courgette, paprika en tomaten.

          € 8,48 / ±500 g

          piece
        • Hazenpeper §

          Hazenpeper is typisch een gerecht voor liefhebbers van wild, want hierin proef je de wildsmaak extra goed.

          € 14,95 / ±500 g

          portion
        • Reepeper §

          Een echte wildklassieker! Gerecht met gesneden reevlees en spekblokjes.

          € 14,95 / ±500 g

          portion
        • Pulled Pork §

          Gesneden pulled pork, langzaam gegaarde varkensschouder van de grill.

          € 11,45 / 500 g

          gram
        • Saté pot §

          Heerlijk potje met satesaus en 8 kip saté stokjes … even in de magnetron en klaar.

          € 7,50 / piece

          piece
      • Soep §


        • Erwtensoep §

          Kant-en-klare erwtensoep om op te warmen. Erwtensoep, ook wel snert genoemd, is een dikke soep, gemaakt van spliterwten.

          € 6,90 / piece

          piece
      • Snel klaar §


        • Jungleburger §

          Een heerlijk gepaneerde kipsnack.

          € 1,40 / piece

          piece
        • Gehaktcordon bleu §

          Het varkensvlees wordt, vermengd met kruiden en het zout, fijn gemalen. Daarna worden de schijven met de hand gevormd of wordt het deeg afgestopt in een kunsstof darm en aangevroren waarna de 'paal' (slagerstaal) wordt gesneden op de snijmachine. Op de plak wordt een een plakje kaas en ham gelegd en vervolgens wordt de schijf dubbel geklapt en worden de randen goed dichtgedrukt. Daarna wordt de gehaktcordonbleu gepaneerd.

          € 2,19 / piece

          piece
        • Satéschnitzel §

          Voorgegaarde satéschnitzel van mager varkensvlees met een vulling van een zacht pittige satésaus.

          € 1,95 / piece

          piece
        • Gevulde kipfilet §

          Lekker voorgegaarde kipfilet met een champignonvulling.

          € 2,95 / piece

          piece
        • Hamburger (voorgegaard) §

          Voorgegaard, kan ook op de BBQ.

          € 1,69 / piece

          piece
        • Kipcorn §

          Een gegaarde kipfilet in een krokant jasje van cornflakes.

          € 1,75 / piece

          piece
        • Loempia vers §

          Een verse oven loempia rijkelijk gevuld met kip en groenten.

          € 3,25 / piece

          piece
      • Diepvries snacks §


        • Frikandel (diepvries) §

          Een frikandel is een langwerpige, donkergekleurde staaf van verschillende soorten vlees die warm gefrituurd wordt gegeten. In Vlaanderen wordt soms de oude betekenis gebruikt: een in de pan gebakken, veelal afgeplatte, gehaktbal.

          € 1,09 / piece

          piece
        • Kroket (diepvries) §

          Een lekker krokant korstje met een smeuïge vulling en 25% vlees.

          € 1,49 / piece

          piece
      • Vleeswaren / paté's §


        • Runderrookvlees §

          Rookvlees van hoogwaardig gezouten en traditioneel gerookte. eersteklas bovenbil van het rund.

          € 3,99 / 100 g

          gram
        • Gebraden rosbief §

          De rosbief wordt gewoonlijk gemaakt van verschillende delen zoals de achtermuis (links), de platte bil of een van de lendedelen. De aard van het vlees bepaalt de kwaliteit van deze vleeswaar. Een goede rosbief is keimager en mals en mag niet te dik gesneden worden. De achtermuis is wel het bekendste deel. Daarnaast is een rosbief een uitstekend beleg voor mensen die een natriumbeperkt (zoutarm) dieet volgen. De rosbief wordt gewoonlijk namelijk alleen aan de buitenkant gezouten en niet gekruid. Vraag aan de slager gerust of hij tijdens de bereiding veel of weinig zout gebruikt heeft.

          € 3,89 / 100 g

          gram
        • Slagersham §

          Uiteraard huisgemaakt.

          € 3,09 / 100 g

          gram
        • Beenham §

          Deze verse ham afkomstig uit de achterbout van een varken wordt door ons gepekeld en vacuum verpakt. U hangt de zak, een beetje afhankelijk van het gewicht een uurtje in een pan met water net onder de kook. Daarna haalt U hem uit de zak en geeft hem nog een mooi kleurtje door hem in de oven op 180 graden gedurende 15 minuten te bakken.

          € 2,59 / 100 g

          gram
        • Schouderham §

          Schouderham is redelijk eenvoudig te herkennen omdat het vlees, binnen één plak, in kleur varieert van licht tot donker.

          € 2,35 / 100 g

          gram
        • Casselerrib §

          Deze casselerrib is gemaakt van het haas en ribgedeelte van de karbonadestrook. Het vlees wordt licht gepekeld met een kruidenpekel en daarna zacht in de oven gegaard. Voor de smaak, maar ook voor een mooier uiterlijk wordt de rib soms bestrooid met gebroken peperkorrels.

          € 3,19 / 100 g

          gram
        • Superanoham §

          Superieure gedroogde Belgische Ham. Mooie vervanger voor de Parma Ham.

          € 4,59 / 100 g

          gram
        • Boeren rauwe ham §

          Boeren rauwe ham. Een heerlijke rauwe ham uit eigen keuken.

          € 3,15 / 100 g

          gram
        • Rauwe ham van het puntje §

          Rauwe hammen zijn van oorsprong ontstaan vanuit de behoefte om vlees na het slachten langer te kunnen bewaren, want er waren vroeger nog geen koelkasten en dus moest het vlees wel geconserveerd worden. In grote lijnen gebeurde dat door het vlees te zouten of in de pekel te leggen. Eventueel werd tijdens of na het zouten een kruidenboeket toegevoegd. De laatste belangrijke smaakmaker is echter de rijping, al of niet in de buitenlucht.

          € 2,79 / 100 g

          gram
        • Ardenner ham §

          Deze rauwe varkensham wordt gemaakt van het dikke deel van de varkensham.

          € 3,69 / 100 g

          gram
        • Ontbijtspek §

          Ontbijtspek is vleeswaar dat veelal gebruikt wordt als broodbeleg. Het is buikspek van het varken dat na te zijn gedroogd en gerookt in dunne plakken wordt gesneden. Deze plakken zijn ongeveer 20 cm lang en 8 cm breed. Ontbijtspek wordt ook gebakken geconsumeerd.

          € 2,69 / 100 g

          gram
        • Bak bacon §

          Bacon bestaat uit stukken vlees die gesneden worden van de flanken, de rug of de buik van een varken, die vervolgens worden geconserveerd (gezouten, gedroogd en mogelijk ook gerookt). Het wordt gewoonlijk gebruikt als een ingrediënt in een recept, vanwege het vet en de smaak.

          € 2,69 / 100 g

          gram
        • Gebraden fricandeau §

          De fricandeau wordt gemaakt van de biefstuk en rosbiefdelen van een varken.

          € 2,59 / 100 g

          gram
        • Leverkaas §

          Leverkaas behoort tot de vleeswaren en is sterk verwant aan leverpastei, maar het is door toevoegingen als zetmelen steviger geworden.Het voordeel daarvan is dat het in dunne plakjes te snijden is en door de slager voorgesneden kan worden verkocht.

          € 2,09 / 100 g

          gram
        • Gebraden gehakt §

          Vlees en spek worden gemalen en met de kruiden vermengd. Over het algemeen worden peper en nootmuskaat gebruikt. Aan de massa wordt paneermeel toegevoegd. Het deeg wordt goed gemengd tot een homogene massa, waarna het tot een brood wordt gevormd dat in de oven wordt afgebakken. Gebraden gehakt wordt gesneden verkocht.

          € 2,19 / 100 g

          gram
        • Gebraden gehakt met ui §

          Ambachtelijk gebraden gehakt met een uitje. Royaal gesneden is dit een heerlijk broodbeleg.

          € 2,19 / 100 g

          gram
        • Gebraden gehakt saté §

          Heerlijk gebraden gehakt met de toevoeging van saté.

          € 2,19 / 100 g

          gram
        • Palingworst §

          De worst wordt gemaakt van fijngemalen varkensvlees en kinnebakspek. Een heel belangrijke grondstof is tevens gerookt nekspek. Van deze grondstoffen wordt een niet al te fijn deeg gemaakt. Het deeg wordt afgestopt in kromme of rechte runderdarmen. Ook worden wel poreuze rookdoorlaatbare kunstdarmen gebruikt. De worst wordt na het stoppen gerookt en vervolgens gegaard. Het rookspek dat wordt gebruikt is verantwoordelijk voor een op gerookte paling lijkende smaak van de worst. Vandaar de naam.

          € 2,09 / 100 g

          gram
        • Pain de Provence §

          Gebraden kalfsgehakt met pistachenoten, champignons en paprika.

          € 1,89 / 100 g

          gram
        • Pain de Strassbourg §

          Zeer zachte variant op het traditionele vleesbrood. Bereid uit zuiver varkensvlees en wit brood.

          € 1,89 / 100 g

          gram
        • Snijworst §

          Het vlees van snijworst bestaat uit rundvlees en spek. Het vlees wordt heel sterk verkleind tot blokjes van een paar millimeter. De massa wordt bijna bevroren vermengd met peper en zout en daarna in een poreuze kunstdarm gestopt zodat het aanwezige vocht tijdens het drogen kan uittreden. De worsten worden te drogen gehangen totdat ze voldoende stevig zijn om op de machine te snijden. Vroeger duurde dit drogen tot wel twee maanden. Tegenwoordig wordt het drogen versneld door aan het deeg bepaalde bacteriën toe te voegen. Daardoor is de smaak wat zuurder, maar dat wordt door de consumenten als prettig ervaren. De kwaliteit van een snijworst wordt onder andere bepaald door de hoeveelheid aanwezig vlees.

          € 2,99 / 100 g

          gram
        • Ontbijtcervelaat §

          Cervelaat is een droge worst, doorgaans gemaakt van varkens- en rundvlees.De naam komt van het Latijnse cerebellum (kleine hersenen) via het Italiaanse cervellata.

          € 3,38 / 100 g

          gram
        • Salami §

          Salami is de benaming voor gekruide worst van Italiaanse oorsprong. Het Italiaanse woord is de meervoudsvorm van salame, dat 'gezouten vlees' betekent.

          € 3,29 / 100 g

          gram
        • Truffelsalami §

          Een heerlijke salami met de volle smaak van truffel. Een ware smaaksensatie.

          € 4,99 / 100 g

          gram
        • Boerenmetworst §

          Metworst of boerenmetworst is een harde gekruide worst gemaakt van stukjes varkensvlees en varkensvet.

          € 3,05 / 100 g

          gram
        • Pain d'Ardenne §

          Een heerlijke franse worstsoort met een beetje knoflook.

          € 4,00 / 100 g

          gram
        • Kipcervelaat §

          Traditioneel wordt cervelaat met varkensvlees bereid. Maar de kip cervelaat is een uitzondering. Deze is gemaakt van puur kippenvlees.

          € 3,60 / 100 g

          gram
        • Boerencervelaat §

          Boerencervelaat is een grove worst en zachter dan boerenmetworst.

          € 2,49 / 100 g

          gram
        • Chorizo fijn Pamplona §

          Chorizo Pamplona is een fijne chorizo afkomstig uit de omgeving van Navarra en wordt ook wel paprika chorizo genoemd.

          € 3,09 / 100 g

          gram
        • Boterhamworst §

          Van het rundvlees en water wordt eerst een farce gecutterd waarna het fijngemalen kinnebakspek en het varkensvlees worden toegevoegd. Als kruiding worden witte peper, foelie, kardemom, gember en zout gebruikt. Vroeger werden daarna kleine spekblokjes toegevoegd. Nu vrijwel niet meer. Het spek is echter wel aanwezig, maar zo fijn gemalen dat het niet meer als zodanig wordt ervaren. Na het afstoppen in een kunstdarm wordt de worst gerookt en geweld in water van 80°C.Variaties: de Ardenner boterhamworst met meer varkensvlees, de kalfsboterhamworst en Parijzer boterhamworst die wat grover van structuur is.

          € 1,99 / 100 g

          gram
        • Champignonworst §

          De lekkerste champignonworst, ambachtelijk gemaakt.

          € 2,49 / 100 g

          gram
        • Brusselse paté §

          Dit is een vaste paté die we kunnen snijden.

          € 2,59 / 100 g

          gram
        • Billy beer §

          Verantwoord, lekker en fun voor op brood.

          € 3,19 / 100 g

          gram
        • Ardenner boterhamworst §

          De basis bestaat uit mager rund-, varkensvlees en spek. Deze grondstoffen worden heel fijn gemalen en op smaak gebracht met zout, witte peper, gember, kardemom en foelie.

          € 1,89 / 100 g

          gram
        • Cornedbeef §

          Cornedbeef is gekookt rundvlees.Doordat er zout aan het vlees is toegevoegd en het gekookt is, is het lang houdbaar. De term "corn" betekent "kleine, harde korrel" en verwijst naar het gebruikte zout (vergelijk het Nederlandse pekelvlees). Cornedbeef is oorspronkelijk een joods gerecht.

          € 1,89 / 100 g

          gram
        • Kiprollade §

          Een ambachtelijke kiprollade vervaardigd van grove delen filet en kippendijvlees.

          € 2,89 / 100 g

          gram
        • Gebraden gehakt kip §

          Voor het gehakt wordt het sappigste gedeelte van de kip gebruikt, de kippendijen.

          € 2,40 / 100 g

          gram
        • Kipfilet met boschampignons §

          Heerlijk kipvlees met boschampignons. Lekker voor op de boterham.

          € 3,39 / 100 g

          gram
        • Bretonse kiprollade §

          Een ambachtelijke Bretonse kiprollade vervaardigd van grove delen filet en kippendijvlees.

          € 3,25 / 100 g

          gram
        • Groenten in aspic §

          Fijne groenten in gelei, lekker op de boterham of als voorgerecht.

          € 1,45 / 100 g

          gram
        • Gekookt spek §

          Het spek, afkomstig van de varkensbuik, wordt gepekeld en daarna gekookt.

          € 2,69 / 100 g

          gram
        • Katenspek §

          Katenspek is mager buikspek dat eerst wordt gepekeld en gegaard om daarna langdurig te worden gerookt.

          € 3,19 / 100 g

          gram
        • Gebraden Zeeuws spek §

          Zeeuws spek is een typisch Zeeuws streekgerecht, heerlijk voor op de boterham. Vers uit de grill.

          € 2,69 / 100 g

          gram
        • Vet gerookt spek §

          Ambachtelijk gerookt spek.

          € 1,43 / 150 g

          x 150 g
        • Zure zult §

          Zure zult is een streekgerecht uit Brabant en is gemaakt van varkensvlees. Verder zit er in: peperkorrel, zout, nootmuskaat,kruidnagel, ui, zure augurken en azijn.

          € 1,09 / 100 g

          gram
        • Roasted porc rib §

          Deze rollade wordt vervaardigd van het vrijwel complete middendeel van het varken en wordt in zijn geheel licht gezouten. Aan de pekel waarmee dat gebeurt is een kruidenboeket toegevoegd dat zorgt voor de unieke smaak.

          € 2,10 / 100 g

          gram
        • Gekookte lever §

          Heerlijke smeuïge lever. Lekker in combinatie met pekelvlees, voor een broodje halfom.

          € 1,89 / 100 g

          gram
        • Mosterdrollade §

          Heerlijke mosterdrollade. Lekker door een salade of natuurlijk gewoon op de boterham.

          € 2,59 / 100 g

          gram
        • Nostalgische ossenworst §

          Deze specialiteit vindt haar oorsprong in de zeventiende eeuw, toen op grote schaal ossen uit Denemarken en Duitsland werden geïmporteerd. De specerijen in deze worst, zoals peper, kruidnagel, foelie en nootmuskaat, kwamen uit Nederlands-Indië. Mager rundvlees is de basis van deze typisch Amsterdamse specialiteit. Het vlees wordt gemalen en vermengd met witte peper, foelie, nootmuskaat en zout. Na het afstoppen in een runder- of kunstdarm wordt het vlees een paar te rijpen gelegd in de koeling. In die tijd ontstaat de zo kenmerkende smaak.

          € 3,49 / 100 g

          gram
        • Gentse kop §

          De samenstelling bestaat uit varkenskopvlees, zwoerd en soms varkenslever. Vroeger werd in deze zultvariant ook hart en long verwerkt. Alle ingredienten worden in een bouillon tot een stevige brij gekookt die op smaak wordt gebracht met peper, zout, nootmuskaat, uien en mosterd. Alles wordt in een kom geschept om op te stijven.

          € 2,49 / 100 g

          gram
        • Tongenworst §

          Tongenworst behoort tot de vleeswaren, gemaakt van rundertong, spekjes en runderbloed zoals in bloedworst. Het wordt ook wel tongkaas genoemd.

          € 1,75 / 100 g

          gram
        • Roompaté §

          Lekker smeuïge roompaté.

          € 4,13 / ±150 g

          piece
        • Bolletje saks §

          Een echte Saks door de specifieke kruiding. Heerlijk als hartig broodbeleg of op toast.

          € 1,10 / piece

          piece
        • Grillworst gesneden §

          Grillworst is een gebraden worst met een hartige smaak. De worst kan met behulp van verschillende soorten vlees zijn gemaakt. De buitenkant is doorgaans sterk gekruid.

          € 1,79 / 100 g

          gram
        • Kalfsleverworst §

          Eigenlijk is de kalfsleverworst een verfijnde en wat luxere vorm van de gewone leverworst.

          € 1,10 / 100 g

          gram
        • Pepersaucies §

          Heerlijke snijworst met peperkorst.

          € 3,39 / 100 g

          gram
        • Walnotencervelaat §

          Heerlijke cervelaat met fijne stukjes walnoot.

          € 3,69 / 100 g

          gram
        • Zachte worst §

          Zachte metworst is een rauwe worstsoort die je kunt smeren. De worst wordt vervaardigd van varkensvlees.

          € 2,19 / 100 g

          gram
      • Ouderwets §


        • Bakje zult §

          Limburgse boerenzult.

          € 4,50 / ±245 g

          tray
        • Bakbloedworst §

          Bakbloedworst wordt gemaakt van zwoerd, varkenskopvlees, bloed en spek. De kruiding bestaat uit zwarte peper, piment, majoraan, kaneel en uien.

          € 1,55 / ±100 g

          slice
        • Kaantjes §

          Kaantjes is wat overblijft als je stukjes vetspek heel langzaam uitbakt. Uitgebakken en uitgelekt en met peper en zout op smaak gebracht, eet je ze op brood of door een stamppot.

          € 2,69 / ±90 g

          piece
      • Broodjes §


        • Stokbroodje speciaal §

          € 3,90 / piece

          piece
        • Smulslof Deens §

          € 3,95 / piece

          piece
        • Smulslof Mexicaans §

          € 3,95 / piece

          piece
        • Smulslof Javaans §

          € 3,95 / piece

          piece
        • Pitabroodjes §

          € 2,95 / 8 pieces

          x 8 pieces
        • Delifrance baguettes §

          € 3,10 / 2 pieces

          x 2 pieces
      • Worsten §


        • Droge worst §

          Droge worst is een streekgerecht, waarbij de worst na het vullen wordt opgehangen om te drogen. De smaak verschilt afhankelijk van de gebruikte kruiden. Kruidnagel is daarvan de meest gebruikte. Droge worsten worden in Nederland voornamelijk in de Noordelijke kuststreken (Groningen, Friesland, maar ook in Drenthe en Overijssel) gemaakt, omdat daar de luchtvochtigheid geschikt is voor het drogen.

          € 1,86 / ±110 g

          piece
        • Cervelaatworstje §

          Cervelaat is een droge worst, doorgaans gemaakt van varkens- en rundvlees. De naam komt van het Latijnse cerebellum (kleine hersenen) via het Italiaanse cervellata.

          € 4,99 / piece

          piece
        • Leverworstje §

          Een lekker worstje om plakjes van te snijden.

          € 2,95 / piece

          piece
        • Varkensringen §

          Lekkere worst om bij de borrel te snijden.

          € 4,95 / piece

          piece
      • Hartige hapjes §


        • Hapjesschaal §

          Mooie schaal die u zo op tafel kunt zetten. Bakjes gevuld met:
          • 12 stokjes gebraden mini satéstokjes
          • 10 slagersballetjes
          • 10 gebakken speklapjes
          • 8 gebraden borrelboutjes
          • inclusief schaal

          € 24,90 / piece

          piece
        • Mini satéetjes §

          Saté is van oorsprong een Indonesisch en Maleisisch gerecht, bestaande uit drie of meer stukjes geroosterd vlees op een dunne houten spies, meestal van bamboe.

          € 3,29 / 100 g

          gram
        • Gebakken speklap §

          Heerlijke ouderwetse speklap voor bij de maaltijd.

          € 3,95 / 100 g

          gram
        • Borrelboutjes §

          Heerlijke malse en gebraden kippenboutjes.

          € 3,38 / 200 g

        • Gebraden slagers balletjes §

          Gehaktballetjes zijn lekker als borrelhapje, maar ook als avondeten, geserveerd met bijvoorbeeld een lekkere pindasaus.

          € 3,98 / 200 g

        • Grillworst stuk §

          Gegrilde worst met heerlijke kruiden. Geschikt als hapje maar ook te verwarmen en op een broodje te serveren.

          € 4,48 / 250 g

        • Tapasschaal §

          Geschikt voor ca. 4 personen. Lekker schaaltje gevuld met:
          • Spaanse Fuet
          • grillworst
          • zoete olijfjes
          • superanoham
          • gebakken speklapjes
          • mini satéetjes

          € 29,90 / piece

          piece
      • Gerookte producten §


        • Rookworst §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 4,65 / ±275 g

          piece
        • Gerookte kipfilet §

          Malse kipfilet gerookt op hout. Gerookte kipfilet is direct te verwerken in een salade of lekker als tussendoor.

          € 4,62 / ±280 g

          piece
        • Gerookte kalkoenfilet §

          Gewicht per stuk is variabel. Deze malse kalkoenfilet is gerookt op hout in een traditionele rookkast. Deze gerookte kipfilet is direct geschikt voor consumptie.

          € 862,50 / 100 pieces at ±375 g

          x 100 g
      • hare §


        • Hele haas met kop §

          Hele haas, panklaar met kop. Gewicht is circa 2 - 2,5 kilo. Vooral haas die in november en december wordt gevangen heeft een sterke wildsmaak.

          € 53,50 / piece

          piece
        • Hazenrug §

          Echte wilde hazenrug.

          € 19,98 / 500 g

          x 500 g
        • Hazenrugfilet §

          Hazenrugfilet is het mooiste gedeelte van de haas, is donkerrood van kleur en heeft een eigen karakteristieke smaak.

          € 7,44 / 120 g

          x 120 g
        • Hazenbout §

          Een heerlijk stukje vlees voor de wildliefhebber.

          € 8,58 / ±350 g

          piece
      • rabbit §


        • Wild konijn met kop (vers) §

          Een wild konijn is kleiner dan een tam konijn. Bovendien is het vlees lichter van kleur en heeft het een uitgesproken wildsmaak.

          € 25,00 / piece

          piece
        • Tam Hollands konijn §

          Het vlees van een tam konijn is malser dan dat van een wild konijn. Konijnenvlees is rijk aan vitamine B12, eiwitten en is een goede bron van ijzer.

          € 19,90 / kilo

          kilo
        • Tamme konijnenrug Hollands (vers) §

          Mooi, mals vlees met een korte bereidingstijd.

          € 34,65 / 700 g

          x 700 g
        • Tamme konijnenbout Hollands (vers) §

          Konijnenbout is stevig van structuur en heeft een sterke smaak. Het vlees van een tam konijn is malser dan dat van een wild konijn.

          € 6,99 / ±250 g

          piece
        • Tamme konijnenbouten (diepvries) §

          Konijnenbout is stevig van structuur en heeft een sterke smaak. Het vlees van een tam konijn is malser dan dat van een wild konijn.

          € 5,37 / 300 g

          x 300 g
      • deer §


        • Hertenbiefstuk §

          Hertenbiefstuk is het meest bekende en meest gegeten stukje hertenvlees. Het wordt gesneden van de bovenbil, het spierstuk of de dikke lende.
        • Hertenrugfilet §

          Hertenrugfilet wordt gesneden uit de rug. Het is snel te bereiden en is bijzonder fijn van smaak. Heerlijk rosé uit de oven of kort gebakken.

          € 74,90 / kilo

          kilo
        • Hertenpoulet §

          Heerlijk wildvlees voor een stoofpotje.

          € 31,90 / kilo

          kilo
      • boar §


      • Wild §


        • Fazant borstfilet §

          Een stukje wild doet het altijd goed in een feestmenu. Heerlijk malse fazantfilet met een lekkere wildsmaak.

          € 4,89 / 100 g

          x 100 g
        • Wildpoulet §

          Malse stukjes van diverse wildsoorten.

          € 29,95 / kilo

          kilo
        • Eendenborstfilet (tam vrouwelijk) §

          Per 2 stuks verpakt. De eendenborst is de laatste jaren een steeds populairder stukje vlees. Het heeft een verfijnde smaak. Bak de filet niet te lang want dan wordt het vlees droog en stug en verliest dan een belangrijk deel van de smaak.

          € 13,28 / ±360 g

          piece