Loading...
    • Kerkstraat 49-b, 5076 AT Haaren
    • Kerkstraat 49-b, 5076 AT Haaren
      monday 15-12-2025:08:00-18:00tuesday 16-12-2025:08:00-18:00
      wednesday 17-12-2025:08:00-18:00thursday 18-12-2025:08:00-18:00
      friday 19-12-2025:08:00-18:00saturday 20-12-2025:08:00-16:00
      sunday 21-12-2025:closedmonday 22-12-2025:08:00-18:00
      tuesday 23-12-2025:08:00-18:00wednesday 24-12-2025:08:00-15:00
      thursday 25-12-2025:closedfriday 26-12-2025:closed
      saturday 27-12-2025:closedsunday 28-12-2025:closed
    • Kerkstraat 49-b, 5076 AT Haaren
      monday 15-12-2025:10:00-18:00tuesday 16-12-2025:10:00-18:00
      wednesday 17-12-2025:10:00-18:00thursday 18-12-2025:10:00-18:00
      friday 19-12-2025:10:00-18:00saturday 20-12-2025:10:00-16:00
      sunday 21-12-2025:monday 22-12-2025:10:00-18:00
      tuesday 23-12-2025:10:00-18:00wednesday 24-12-2025:10:00-15:00
      thursday 25-12-2025:friday 26-12-2025:
      saturday 27-12-2025:sunday 28-12-2025:
    • monday 15-12-2025:08:00-18:00tuesday 16-12-2025:08:00-18:00
      wednesday 17-12-2025:08:00-18:00thursday 18-12-2025:08:00-18:00
      friday 19-12-2025:08:00-18:00saturday 20-12-2025:08:00-16:00
      sunday 21-12-2025:monday 22-12-2025:08:00-18:00
      tuesday 23-12-2025:08:00-18:00wednesday 24-12-2025:
      thursday 25-12-2025:friday 26-12-2025:
      saturday 27-12-2025:sunday 28-12-2025:
    • delivery regiondelivery feefree delivery from
      Oisterwijk€ 7,50€ 75,00
      Haaren€ 7,50€ 75,00
      • pickup
        • cash money
        • internet banking
        • payment terminal
      • delivery
        • cash money
        • internet banking
    • allergen and nutritional information can be requested by phone during opening hours via +31 411 621 490

      • gourmet package §


        • Gourmet de Luxe §

          • kogelbiefstuk
          • varkenshaas
          • kipfilet
          • hamburger
          • vinkje
          • Jambon
          • 2 satétokjes
          • cordon bleu
          • kruidenboter
          Verpakt op een bordje. U krijgt circa 350 gram vlees per persoon.

          € 10,95 / person

          person
        • Gourmet Populair §

          • kogelbiefstuk
          • varkensschnitzel
          • kipfilet
          • kalkoenfilet
          • satéstokje
          • vinkje
          • hamburger
          • shoarma
          Verpakt op een bordje. U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 9,50 / person

          person
        • Gourmet Kids §

          • kipfilet
          • vinkje
          • hamburger
          • 1 satéstokje
          • gehaktschnitzel
          Circa 200 gram vlees per kind.

          € 5,25 / person

          person
        • Gourmet Du Chef §

          Zeer uitgebreide vleesschotel met:
          • gemarineerde kogelbiefstuk
          • gemarineerde kiphaasjes
          • gemarineerde varkenshaas
          • Oosterse biefpuntjes
          • gemarineerde varkensfilet
          • kipfilet
          • varkensschnitzel
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 12,50 / person

          person
        • Fondue Populair §

          • kogelbiefstuk naturel en gekruid
          • kipfilet naturel en gekruid
          • varkensfricandeau naturel en gekruid
          • gehaktballetjes
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 8,95 / person

          person
        • Aanvullingspakket §

          • 2 soorten rauwkost
          • gemarineerde krieltjes
          • gemarineerde aardappelschijfjes met ui, paprika en courgette
          • 3 kleuren paprika
          • ui wit/rood
          • champignons

          € 24,95 / ±4 persons

          piece
        • Complete aanvulling §

          Let op: voor levering op vrijdag en zaterdag te bestellen tot en met donderdag 18:00 uur
          • huzarensalade (100 gram)
          • 2 soorten rauwkost (150 gram)
          • fruitsalade mogelijk als extra optie (meerprijs)
          • afbakstokbrood
          • kruidenboter
          • cocktailsaus
          • zigeunersaus
          • knoflooksaus
          Te bestellen vanaf 4 personen.

          € 8,50 / person

          person
      • Gourmet à la carte §

        Stel zelf uw gourmetfeest samen. Een bakje bevat circa 200 gram vlees. Wij adviseren 1,5 - 2 bakjes vlees per persoon.


        • Biefstuk gemarineerd §

          € 7,50 / tray

          tray
        • Biefstuk naturel §

          € 7,50 / tray

          tray
        • Kalfsschnitzel gemarineerd §

          € 8,95 / tray

          tray
        • Kalkoenschnitzel gemarineerd §

          € 5,65 / tray

          tray
        • Kipfilet gemarineerd §

          € 4,65 / tray

          tray
        • Kipfilet naturel §

          € 4,65 / tray

          tray
        • Lamsrack gemarineerd §

          € 8,50 / tray

          tray
        • Mini biefspiesjes §

          € 7,50 / tray

          tray
        • Mini hamburgers §

          € 4,50 / tray

          tray
        • Mini kipsatéspiesjes §

          € 4,95 / tray

          tray
        • Mini slavinkjes §

          € 4,35 / tray

          tray
        • Mini speklapjes gekruid §

          € 4,65 / tray

          tray
        • Mini varkenssatéspiesjes §

          € 4,95 / tray

          tray
        • Oosterse biefstukpuntjes §

          € 7,50 / tray

          tray
        • Scampi's gemarineerd §

          € 6,95 / tray

          tray
        • Varkensfilet gemarineerd §

          € 4,65 / tray

          tray
        • Varkenshaas gemarineerd §

          € 5,75 / tray

          tray
        • Varkensschnitzel §

          € 4,65 / tray

          tray
      • Rollades/ beenham §


      • Kant en klaar §


        • Hachee §

          available on: 1 - 31 December
          Hachee is een traditioneel stoofgerecht op basis van blokjes vlees, vis of gevogelte, en groenten.
        • Kipragout §

          available on: 1 - 31 December
          Kipragout is gemaakt van magere, gekookte kipfilet in een zachte champignonroomsaus.
        • Hazenpeper §

          available on: 1 - 31 December
          Hazenpeper is typisch een gerecht voor liefhebbers van wild, want hierin proef je de wildsmaak extra goed.

          € 39,50 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Aardappelgratin §

          available on: 1 - 31 December
          Een typisch winters bijgerecht. Een heerlijke en gezonde aardappelgratin.

          € 4,50 / ±400 g

          portion
        • Kalfsragout §

          available on: 1 - 31 December
          Ambachtelijke kalfsragout. Heerlijk bij de warme maaltijd of gecombineerd met een pasteitje.
        • Reepeper §

          available on: 1 - 31 December
          Heerlijke wildmaaltijd met blokjes gesneden reevlees en spekblokjes.

          € 39,90 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Rundvleesragout §

          available on: 1 - 31 December
        • Tamme konijnenbouten in jus gegaard §

          available on: 1 - 31 December
          Dit is een typisch Limburgs recept en smaakt overheerlijk.

          € 4,95 / piece

          piece
      • Ovenschaaltjes §


        • Biefstuk pannetje §

          available on: 1 - 31 December

          € 6,98 / ±175 g

          piece
        • Kipdij spek/ honing/ ketjap §

          available on: 1 - 31 December

          € 3,41 / ±175 g

          piece
        • Varkenshaas Champignonsaus §

          available on: 1 - 31 December

          € 4,29 / ±175 g

          piece
        • Varkenshaas Mediterraan §

          available on: 1 - 31 December

          € 4,29 / ±175 g

          piece
      • Diverse §


        • Carpaccio §

          available on: 1 - 31 December

          € 5,40 / ±80 g

          portion
        • Gebraden kalfsfricandeau §

          available on: 1 - 31 December

          € 3,99 / 100 g

          gram
        • Gerookte kipfilet §

          available on: 1 - 31 December

          € 2,29 / 100 g

          gram
      • Hapjespan §

        De party-/hapjespan sluit u aan op netstroom om de inhoud op te warmen. Zo heeft u in een handomdraai de lekkerste warme hapjes op tafel.


        • Hapjespan 60 hapjes §

          • spareribs
          • snackbal
          • tv-boutje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 34,50 / piece

          piece
        • Hapjespan 90 hapjes §

          • spareribs
          • snackbal
          • tv-boutje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 45,00 / piece

          piece
        • Hapjespan 60 hapjes zonder bot §

          • Spaans frikandelletje
          • snackbal
          • kipknotsje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 34,50 / piece

          piece
        • Hapjespan 90 hapjes zonder bot §

          • Spaans frikandelletje
          • snackbal
          • kipknotsje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 45,00 / piece

          piece
      • Salades groenteman §


        • Waldorfsalade §

          Spitskool, appel, rozijnen, ananas, mandarijn, walnoten en dressing.

          € 6,62 / ±350 g

          tray
        • Tomaat/ mozzarella salade §

          Snoeptomaatjes, bieslook en mozzarella dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          tray
        • Salade speciaal §

          Witte kool, paprika, prei, wortel en dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          tray
        • Slanksalade §

          Spitskool, druiven, bleekselderij, wortel, ananas en dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          tray
        • Fruitsalade §

          Een tropische verrassing: ananas, verschillende soorten meloen, kiwi, aardbeien, eigenlijk te veel om op te noemen.

          € 5,92 / ±350 g

          tray
        • Huzarensalade §

          Een huzarensalade is een salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel, augurk en soms ui.

          € 4,38 / ±350 g

          tray
        • Tonijn/ appel salade §

          Tonijn, appel, bosui, wortel en dressing.

          € 7,88 / ±350 g

          tray
        • Pastasalade met kip §

          Heerlijke koude pastasalade met malse kipstukjes.

          € 5,92 / ±350 g

          tray
        • Humorsalade §

          Spitskool, wortel, rode ui, bieslook en dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          tray
      • beef §


        • Haasbiefstuk §

          available on: 1 - 31 December
          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.

          € 7,79 / 100 g

          gram
        • Kogelbiefstuk §

          available on: 1 - 31 December
          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 4,39 / 100 g

          gram
        • Runderentrecôte §

          available on: 1 - 31 December
          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 3,89 / 100 g

          gram
        • Gemarineerde entrecôte §

          available on: 1 - 31 December
          Malse biefstuk met een klein randje vet, heerlijk gemarineerd.

          € 7,98 / 200 g

          gram
        • Rosbief §

          available on: 1 - 31 December
          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 13,96 / 400 g

          gram
        • Ossenstaart §

          available on: 1 - 31 December
          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 7,96 / 400 g

          gram
        • Schenkel §

          available on: 1 - 31 December
          Schenkels worden gebruikt in stoofschotels en bouillon. Schenkel is de benaming voor een vleesproduct afkomstig van de poot van runderen en andere viervoetige dieren. Schenkels worden horizontaal uitgesneden en bestaan uit een vleesdeel en een mergdeel.

          € 5,07 / 300 g

          gram
        • Picanha §

          available on: 1 - 31 December
          Botermals stuk staartstuk / rosbief met een vetlaag.

          € 18,46 / 500 g

          gram
        • Rib-eye §

          available on: 1 - 31 December
          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 14,77 / 400 g

          gram
        • Bavette §

          available on: 1 - 31 December
          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Het heeft een lange en grove draad. De bavette is botermals en wordt gebruikt in de lekkerste gerechten.

          € 3,60 / 100 g

          gram
        • Côte de boeuf §

          available on: 1 - 31 December
          Botermals Nederlands rundvlees, 32 dagen gerijpt in onze rijpingskast.

          € 40,37 / ±1.350 g

          piece
      • pork §


        • Varkensfilet aan een stuk §

          available on: 1 - 31 December
          Een klassieker. Varkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z'n geheel te braden in de pan of oven.

          € 1,99 / 100 g

          gram
        • Varkenshaas §

          available on: 1 - 31 December
          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 2,49 / 100 g

          gram
        • Varkensoester §

          available on: 1 - 31 December
          Varkensoester is gesneden van de achterham. Een varkensoester is klein, maar fijn. Wentel het vlees voor het bakken door de bloem. Dit voorkomt uitdroging en levert een smakelijke gebonden jus op.

          € 1,99 / 100 g

          gram
      • veal §


        • Kalfsoester §

          available on: 1 - 31 December
          Kalfsoester is in feite de biefstuk van het kalf. De kalfsoester komt uit het spierstuk, bevat weinig tot geen bindweefsel en heeft een zeer fijne vleesdraad. Een heerlijk mals stukje vlees van superieure kwaliteit.

          € 4,99 / 100 g

          gram
        • Kalfsschnitzel §

          available on: 1 - 31 December
          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 4,99 / 100 g

          gram
        • Kalfsfricandeau §

          available on: 1 - 31 December
          Fricandeau is, net als kalfsoesters en schnitzels, gesneden van het lendestuk (dikke lende).

          € 3,99 / 100 g

          gram
        • Kalfsschenkel (ossobuco) §

          available on: 1 - 31 December
          Kalfsschenkel bestaat uit bindweefsel rijk soepvlees en een bot dat het mergpijpje wordt genoemd. Het been en de merg zijn verantwoordelijk voor de rijke smaak van dit product. Deze geur- en smaakstoffen komen vrij na langdurig trekken of koken. Schenkel kan ook worden gebruikt voor stoofschotels. In de Italiaanse keuken wordt van de kalfs-achterschenkel Ossobucco gemaakt. Bij het bereiden van Ossobucco is het raadzaam om het vetrandje in te snijden. Dan trekt het vlees niet krom.

          € 4,98 / 200 g

          gram
        • Kalfspoulet §

          available on: 1 - 31 December
          Poulet is zeer mager, waardoor de blokjes niet alleen geschikt zijn voor een mooie bouillon, maar ook voor goulash, ragouts, kroketten, bitterballen en in ovenschotels. Alleen kalfspoulet en de fricandeaudelen zijn geschikt voor fondue en gourmet.

          € 2,75 / 100 g

          gram
        • Kalfsentrecôte §

          available on: 1 - 31 December
          Kalfsentrecôte is gesneden van de dunne lende. Kalfsentrecôte is malser dan runderentrecôte. Het vlees heeft een subtiele smaak en is bleekroze van kleur.

          € 4,88 / 150 g

          gram
      • lamb §


        • Lamsfilet §

          available on: 1 - 31 December
          Dit is het magere stukje vlees uit de rug van het lam. Dit stukje vlees is zonder vet en te bereiden als biefstuk.

          € 4,00 / 100 g

          gram
        • Lamsrack §

          available on: 1 - 31 December
          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 3,69 / piece

          piece
        • Lamskotelet §

          available on: 1 - 31 December
          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Lamskotelet is dik en mals en bevat een mooie vetrand die wegsmelt tijdens het bakken en veel smaak geeft.

          € 2,25 / 100 g

          gram
        • Lamsbout met been §

          available on: 1 - 31 December
          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Door het bot is het vlees veel smakelijker en sappiger. Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst.

          € 44,85 / 1.500 g

          gram
      • turkey §


      • roe deer §


        • Reefilet gevliesd §

          available on: 22 - 24 December
          De reerugfilet is eigenlijk de dunne lende van het ree. Het zit boven op de rug aan weerszijde van de wervels. Het vlees is botermals en snel klaar.

          € 11,95 / 100 g

          gram
        • Reebiefstuk §

          available on: 22 - 24 December
          Het vlees van het ree is mager, fijn van structuur en delicaat van smaak.

          € 8,09 / ±90 g

          piece
        • Reepoulet §

          available on: 22 - 24 December
          Heerlijk vlees voor een stoofpotje van wild.

          € 4,29 / 100 g

          gram
      • deer §


        • Hertenrugfilet gevliesd §

          available on: 22 - 24 December
          Hertenrugfilet wordt gesneden uit de rug. Het is snel te bereiden en is bijzonder fijn van smaak. Heerlijk rosé uit de oven of kort gebakken.

          € 8,45 / 100 g

          gram
        • Hertenbiefstuk §

          available on: 22 - 24 December
          Hertenbiefstuk is het meest bekende en meest gegeten stukje hertenvlees. Het wordt gesneden van de bovenbil, het spierstuk of de dikke lende.
        • Hertenpoulet §

          available on: 22 - 24 December
          Heerlijk wildvlees voor een stoofpotje.

          € 36,90 / ±1,0 kg

          piece
        • Hertenrack §

          available on: 22 - 24 December
          Heerlijke zachte hertenrack met een traditionele smaak.

          € 7,99 / 100 g

          gram
      • boar §


        • Wild zwijnfilet gevliesd §

          available on: 22 - 24 December
          Wild zwijnfilet is vlees met een zeer eigen, vrij sterke smaak.

          € 6,99 / 100 g

          gram
        • Wild zwijnbiefstuk §

          available on: 22 - 24 December
          Wildzwijn biefstuk is lekker. Het vlees bevat in tegenstelling tot 'gewoon' varkensvlees weinig verzadigd vet en past goed in een cholesterolverlagende eetstijl.
        • Wild zwijnpoulet §

          available on: 22 - 24 December
          Ideaal vlees voor een wildstoofschotel.

          € 3,49 / 100 g

          gram
      • hare §


        • Hazenrugfilet §

          available on: 22 - 24 December
          Hazenrugfilet is het mooiste gedeelte van de haas, is donkerrood van kleur en heeft een eigen karakteristieke smaak.

          € 8,39 / ±120 g

          piece
        • Hazenbout §

          available on: 22 - 24 December
          Heerlijk vlees van de haas.

          € 10,36 / ±400 g

          piece
        • Hazenrug §

          available on: 22 - 24 December
          Echte wilde hazenrug.

          € 28,70 / ±700 g

          piece
      • rabbit §


        • Tam Hollands konijn §

          available on: 22 - 24 December
          Het vlees van een tam konijn is malser dan dat van een wild konijn. Konijnenvlees is rijk aan vitamine B12, eiwitten en is een goede bron van ijzer.

          € 37,60 / ±1,6 kg

          piece
        • Tamme konijnenbout §

          available on: 22 - 24 December
          Konijnenbout is stevig van structuur en heeft een sterke smaak. Het vlees van een tam konijn is malser dan dat van een wild konijn.

          € 5,38 / 250 g

          x 250 g
        • Tam Hollands konijn in delen op schaal §

          available on: 22 - 24 December
          Tam konijn in stukken verdeeld.

          € 2,65 / 100 g

          gram
        • Tamme konijnenrug §

          available on: 22 - 24 December
          Een tam konijn heeft een forse brede rug, het vlees is lichtroze en bijzonder smaakvol.

          € 3,49 / 100 g

          gram
      • poultry §


        • Tamme eendenborstfilet de canette §

          available on: 22 - 24 December
          De eendenborst is de laatste jaren een steeds populairder stukje vlees. Het heeft een verfijnde smaak. Bak de filet niet te lang want dan wordt het vlees droog en stug en verliest dan een belangrijk deel van de smaak.

          € 32,25 / ±1.500 g

          piece
        • Tamme eendenfilet per 2 stuks §

          available on: 22 - 24 December
          Hoe jonger de eend, des te zachter en fijner het vlees. Bijzonder lekkere smaak.

          € 3,99 / 100 g

          gram
        • Eendenvet §

          available on: 22 - 24 December
          Ideaal om bijvoorbeeld groenten in te bakken. Het geeft niet alleen een subtiele smaak af, het rookpunt is een stuk hoger dan olie of boter. Perfect voor het braden, bakken en schroeien.

          € 19,90 / ±1 liter

          can
        • Gerookte eendenborstfilet §

          available on: 22 - 24 December
          Zorgvuldig gaargerookte eendenborst.

          € 6,75 / 100 g

          gram
        • Fazant haan panklaar §

          available on: 22 - 24 December
          Het vlees van de fazant is erg mals en zeer fijn van structuur.

          € 24,90 / piece

          piece
        • Fazantborstfilet §

          available on: 22 - 24 December
          Een stukje wild doet het altijd goed in een feestmenu. Heerlijk malse fazantfilet met een lekkere wildsmaak.

          € 5,45 / 100 g

          x 100 g
        • Fazantbout §

          available on: 22 - 24 December
          Fazant bereiden is niet heel ingewikkeld en de smaak is fantastisch! De fazant is een typische grondvogel en wordt in het wild geschoten.

          € 1,81 / 70 g

          x 70 g
        • Parelhoen heel panklaar §

          available on: 22 - 24 December
          Parelhoen is eenvoudig te bereiden en heeft een heerlijke smaak.

          € 18,50 / kilo

          kilo
        • Parelhoenfilet supreme met vleugel §

          available on: 22 - 24 December
          Uiterst mals en mager pluimveevlees van de parelhoenborst, zonder vel en been.

          € 3,75 / 100 g

          gram
      • Overig §


        • Wildpoulet §

          available on: 22 - 24 December
          Heerlijk wildvlees voor een stoofpotje.

          € 32,50 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Wild-trio §

          available on: 22 - 24 December
          Trio tournedos hert, haas en wildzwijn.

          € 6,99 / 100 g

          gram
      • gourmet package §


        • Gourmet de Luxe §

          • kogelbiefstuk
          • varkenshaas
          • kipfilet
          • hamburger
          • vinkje
          • Jambon
          • 2 satétokjes
          • cordon bleu
          • kruidenboter
          Verpakt op een bordje. U krijgt circa 350 gram vlees per persoon.

          € 10,95 / person

          person
        • Gourmet Populair §

          • kogelbiefstuk
          • varkensschnitzel
          • kipfilet
          • kalkoenfilet
          • satéstokje
          • vinkje
          • hamburger
          • shoarma
          Verpakt op een bordje. U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 9,50 / person

          person
        • Gourmet Kids §

          • kipfilet
          • vinkje
          • hamburger
          • 1 satéstokje
          • gehaktschnitzel
          Circa 200 gram vlees per kind.

          € 5,25 / person

          person
        • Gourmet Du Chef §

          Zeer uitgebreide vleesschotel met:
          • gemarineerde kogelbiefstuk
          • gemarineerde kiphaasjes
          • gemarineerde varkenshaas
          • Oosterse biefpuntjes
          • gemarineerde varkensfilet
          • kipfilet
          • varkensschnitzel
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 12,50 / person

          person
        • Fondue Populair §

          • kogelbiefstuk naturel en gekruid
          • kipfilet naturel en gekruid
          • varkensfricandeau naturel en gekruid
          • gehaktballetjes
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 8,95 / person

          person
        • Aanvullingspakket §

          • 2 soorten rauwkost
          • gemarineerde krieltjes
          • gemarineerde aardappelschijfjes met ui, paprika en courgette
          • 3 kleuren paprika
          • ui wit/rood
          • champignons

          € 24,95 / ±4 persons

          piece
        • Complete aanvulling §

          Let op: voor levering op vrijdag en zaterdag te bestellen tot en met donderdag 18:00 uur
          • huzarensalade (100 gram)
          • 2 soorten rauwkost (150 gram)
          • fruitsalade mogelijk als extra optie (meerprijs)
          • afbakstokbrood
          • kruidenboter
          • cocktailsaus
          • zigeunersaus
          • knoflooksaus
          Te bestellen vanaf 4 personen.

          € 8,50 / person

          person
      • Gourmet à la carte §

        Stel zelf uw gourmetfeest samen. Een bakje bevat circa 200 gram vlees. Wij adviseren 1,5 - 2 bakjes vlees per persoon.


        • Biefstuk gemarineerd §

          € 7,50 / tray

          tray
        • Biefstuk naturel §

          € 7,50 / tray

          tray
        • Kalfsschnitzel gemarineerd §

          € 8,95 / tray

          tray
        • Kalkoenschnitzel gemarineerd §

          € 5,65 / tray

          tray
        • Kipfilet gemarineerd §

          € 4,65 / tray

          tray
        • Kipfilet naturel §

          € 4,65 / tray

          tray
        • Lamsrack gemarineerd §

          € 8,50 / tray

          tray
        • Mini biefspiesjes §

          € 7,50 / tray

          tray
        • Mini hamburgers §

          € 4,50 / tray

          tray
        • Mini kipsatéspiesjes §

          € 4,95 / tray

          tray
        • Mini slavinkjes §

          € 4,35 / tray

          tray
        • Mini speklapjes gekruid §

          € 4,65 / tray

          tray
        • Mini varkenssatéspiesjes §

          € 4,95 / tray

          tray
        • Oosterse biefstukpuntjes §

          € 7,50 / tray

          tray
        • Scampi's gemarineerd §

          € 6,95 / tray

          tray
        • Varkensfilet gemarineerd §

          € 4,65 / tray

          tray
        • Varkenshaas gemarineerd §

          € 5,75 / tray

          tray
        • Varkensschnitzel §

          € 4,65 / tray

          tray
      • buffet §

        unavailable on: 24 - 27 December

        Onze buffetten worden geleverd inclusief borden en bestek. Voor extra gemak bestelt u onze schoonmaakservice erbij; dan doen wij de afwas voor u.


        • Warm en koud buffet §

          unavailable on: 24 - 27 December
          • opgemaakte koude schotel (eenvoudig)
          • aardappelgratin of romige aardappeltjes naar keuze
          • witte rijst of nasi naar keuze
          • stokbrood en kruidenboter
          • 2 soorten rauwkost
          • 1 vleesgerecht naar keuze uit:
          • rosbief met pepersaus
          • varkenshaas met champignon roomsaus
          • varkenshaas met satésaus
          • 2 bijgerechten naar keuze uit:
          • kip piri piri
          • kipdijsaté
          • kip kerrie
          • spareribs
          • gehaktballetjes in pangangsaus
          • gehaktballetjes in satésaus
          • gehaktballetjes in ketjapsaus

          € 18,50 / person

          person
        • Stamppotbuffet §

          unavailable on: 24 - 27 December
          • boerenkool
          • zuurkool
          • hutspot of andijviestamppot naar keuze
          • rookworst
          • gehaktballen
          • hachee
          • gebakken speklappen

          € 14,95 / person

          person
      • barbecue package §


        • Traiteur Gemak Pakket §

          Wij rekenen 4-5 stuks vlees per persoon
          • lamsfiletspies (gemarineerd)
          • bavettespies (gemarineerd)
          • varkensfiletlapje (gemarineerd)
          • speklapje (gemarineerd)
          • hamburger
          • kipsatéspies
          • varkenshaasspies
          • stokbrood + kruidenboter
          • 2 soorten rauwkostsalade
          • huzarensalade
          • fruitsalade
          • 3 soorten saus
          • inclusief borden en bestek
          • inclusief BBQ+ gas + schoonmaak
          • gratis bezorging in Haaren

          € 24,95 / person

          person
        • BBQ Populair §

          • gemarineerde kipfilet
          • hamburger
          • barbecueworst
          • gemarineerde speklap

          € 7,95 / person

          person
        • BBQ Speciaal §

          • hamburger
          • gemarineerde kipfilet
          • varkenshaasspies
          • kipsatéspies

          € 9,50 / person

          person
        • BBQ Du Chef §

          • hamburger
          • varkenshaasspies
          • gemarineerde kipfilet
          • gemarineerde biefstuk
          • kipsatéspies

          € 13,50 / person

          person
        • BBQ De Luxe §

          • gemarineerde biefstuk
          • gemarineerde kalkoenfilet
          • varkenshaasspies
          • kipsatéspies
          • gemarineerde scampispies

          € 13,95 / person

          person
        • BBQ Royaal §

          • hamburger
          • gemarineerd varkensfiletlapje
          • kipsatéspies
          • gemarineerde speklap
          • gemarineerde biefstukspies

          € 11,60 / person

          person
        • BBQ Kids §

          • gegaarde kipburger
          • barbecueworst
          • kinderspies

          € 4,50 / person

          person
        • Steelpanpakket A §

          • shoarmareepjes
          • gyrosreepjes
          • kip kebabreepjes
          • kalkoenreepjes (tandoori)
          U krijgt circa 400 gram vlees per persoon.

          € 8,50 / person

          person
        • Steelpanpakket B §

          • Gemarineerde biefreepjes
          • gyrosreepjes
          • kip tex-mex reepjes
          • kippendijenreepjes
          U krijgt circa 400 gram vlees per persoon.

          € 9,50 / person

          person
        • Complete aanvulling BBQ §

          Let op: voor levering op vrijdag en zaterdag te bestellen tot en met donderdag 18:00 uur
          • huzarensalade (100 gram)
          • 2 soorten rauwkostsalade (150 gram)
          • fruitsalade mogelijk als extra optie (meerprijs)
          • afbakstokbrood
          • kruidenboter
          • cocktailsaus
          • zigeunersaus
          • knoflooksaus

          € 8,50 / person

          person
      • vegetarian §


        • Barbecuepakket vegetarisch §

          • vegetarische hamburger
          • vegetarische shaslick
          • vegetarische groenteschijf

          € 3,95 / person

          person
        • Vega shaslick §

          Spies met heerlijk gekruid vlees, ui, spek en paprika.

          € 1,50 / piece

          piece
        • Vega hamburger §

          Een heerlijke vegetarische hamburger voor op de barbecue.

          € 1,25 / piece

          piece
        • Vega groenteburger §

          De vegetariër hoeft zeker niet alleen maar stokbrood te eten op een barbecue. Deze groenteburger is heerlijk!

          € 1,25 / piece

          piece
        • Vega champignonburger §

          Champignonburger voor op de barbecue. Lekker gemarineerd.

          € 1,50 / piece

          piece
        • Gevulde Portobello §

          Speciaal voor de vegetariër, gevulde champignon voor de barbecue.

          € 3,50 / piece

          piece
        • Courgette sleetje §

          Gezond recept voor de barbecue. Simpel, snel en verrassend lekker.

          € 2,50 / piece

          piece
      • barbecue §


        • Barbecuehamburger §

          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue.

          € 1,90 / piece

          piece
        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 1,60 / piece

          piece
        • Biefspies §

          Een spies met malse stukjes biefstuk.

          € 2,95 / piece

          piece
        • Bistro varkenshaaslapje §

          Heerlijk mals bistro gekruid varkenshaaslapje.

          € 2,50 / piece

          piece
        • Gebraden sparerib §

          Spareribs behoren tot het populairste barbecuevlees wereldwijd. Het vlees van spareribs is mals en sappig, en aan elke spare rib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten.

          € 3,50 / piece

          piece
        • Gegaarde drumstick §

          Kant en klare lekker gekruide drumsticks.

          € 1,45 / piece

          piece
        • Gegaarde grillburger §

          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue.

          € 1,85 / piece

          piece
        • Gemarineerd speklapje §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1,60 / piece

          piece
        • Gemarineerde biefstuk §

          Malse biefstuk in een heerlijke marinade.

          € 3,35 / piece

          piece
        • Gemarineerde entrecôte §

          Dungesneden entrecôte in een heerlijke marinade.

          € 4,75 / piece

          piece
        • Gemarineerde kalkoenschnitzel §

          Heerlijke smaakvolle schnitzel van kalkoen voor op de grill.

          € 1,95 / piece

          piece
        • Gemarineerde kipfilet §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 2,10 / piece

          piece
        • Gemarineerde lamsrack §

          Supermals vlees in een heerlijke marinade. Ideaal voor de barbecue.

          € 3,69 / piece

          piece
        • Gemarineerde runderschnitzel §

          Een schnitzel kan ook prima bereid worden op de barbecue.

          € 3,19 / piece

          piece
        • Gemarineerde varkenssteak §

          Heerlijke gemarineerde minute-steak. Ideaal voor op de barbecue.

          € 2,45 / piece

          piece
        • Globespies §

          Een spies met kleine gehaktballetjes.

          € 1,50 / piece

          piece
        • Haas op stok §

          Varkenshaas op stok is een spies met gemarineerde varkenshaas omwikkeld met ontbijtspek.

          € 2,75 / piece

          piece
        • Kinderspies §

          Een heerlijke spies voor de barbecue, speciaal voor de kleintjes.

          € 1,35 / piece

          piece
        • Kip Hawaïspies §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 2,75 / piece

          piece
        • Kip shaslick §

          Heerlijke shaslick spies.

          € 2,75 / piece

          piece
        • Kippendijenspies §

          Een spies met heerlijk malse stukjes kipdij.

          € 1,95 / piece

          piece
        • Kipsatéspies §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 2,10 / piece

          piece
        • Lamsspies gemarineerd §

          Een spies met heerlijk zacht lamsvlees.

          € 3,99 / piece

          piece
        • Procureurlap gemarineerd §

          Deze malse procureurlapjes worden gesneden van de varkensprocureur (hals/schouder) en daarna gekruid. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,70 / piece

          piece
        • Scampispies §

          Heerlijke garnalen op een spies.

          € 2,95 / piece

          piece
        • Souvlaki lapje §

          Filetlapje gekruid met Griekse souvlaki kruiden.

          € 1,70 / piece

          piece
        • Varkens shaslick §

          Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui, spek en paprika.

          € 2,25 / piece

          piece
        • Varkensfilet gemarineerd §

          Heerlijk mals stukje varkensvlees, ideaal voor op de barbecue.

          € 1,80 / piece

          piece
        • Varkenshaasspies §

          Met de hand geregen en gesneden spies van varkenshaas.

          € 2,40 / piece

          piece
        • Varkenssatéspies §

          Varkenssatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,70 / piece

          piece
      • BBQ Traiteurspecials §


        • Picanha §

          Picanha is een spectaculair stuk vlees dat je zeker een keer gegeten moet hebben: staartstuk van de koe dat maar weinig nodig heeft en makkelijk te bereiden is.

          € 9,23 / 250 g

          gram
        • Rib-eye §

          Rib-eye is een dik, goed dooraderd en mooi rood stuk vlees. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 9,23 / 250 g

          gram
        • Entrecôte §

          Smaakvol stuk vlees voor op de barbecue. Lekker als steak maar zeker ook als groot vlees heerlijk om te grillen.

          € 8,63 / 250 g

          gram
        • Bavette §

          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Heerlijk om te grillen.

          € 8,99 / 250 g

          gram
        • Varkensprocureur (pulled pork) §

          Grote stukken vlees zoals procureur laten zich perfect garen op de barbecue.

          € 4,49 / 250 g

          gram
        • Kippendijen (pulled chicken) §

          Heerlijk malse kippendij voor op de grill.

          € 4,73 / 250 g

          gram
      • garnish §


        • Fruitsalade §

          € 1,40 / person

          person
        • Pastasalade §

          € 1,40 / person

          person
        • Aardappelsalade §

          € 1,00 / person

          person
        • Satésaus §

          € 0,75 / person

          person
        • Stokbrood §

          € 1,90 / piece

          piece
        • Kruidenboter §

          € 1,80 / tray

          tray
      • barbecue accessories §


        • Gasbarbecue §

          Bij een bestelling van minimaal 15 personen kunt u gebruik maken van onze gasbarbecue. U betaalt alleen voor het gasverbruik.

          € 17,50 / piece

          piece
        • Reuze steelpan §

          Bij een bestelling van minimaal 15 personen kunt u gebruik maken van onze reuze steelpan. U betaalt alleen voor het gasverbruik.

          € 17,50 / piece

          piece
        • Borden en bestek vuil retour §

          Wij doen de afwas voor u.
          • porseleinen borden
          • metalen bestek
          • inclusief servetten

          € 1,10 / person

          person
        • Borden en bestek schoon retour §

          Moet schoon retour!
          • porseleinen borden
          • metalen bestek
          • inclusief servetten

          € 0,90 / person

          person
        • Schoonmaakservice Barbecue §

          Bestel onze schoonmaakservice erbij en wij maken de gehuurde barbecue voor u schoon!

          € 15,00 / piece

          piece
      • Hapjespan §

        De party-/hapjespan sluit u aan op netstroom om de inhoud op te warmen. Zo heeft u in een handomdraai de lekkerste warme hapjes op tafel.


        • Hapjespan 60 hapjes §

          • spareribs
          • snackbal
          • tv-boutje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 34,50 / piece

          piece
        • Hapjespan 90 hapjes §

          • spareribs
          • snackbal
          • tv-boutje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 45,00 / piece

          piece
        • Hapjespan 60 hapjes zonder bot §

          • Spaans frikandelletje
          • snackbal
          • kipknotsje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 34,50 / piece

          piece
        • Hapjespan 90 hapjes zonder bot §

          • Spaans frikandelletje
          • snackbal
          • kipknotsje
          • zwerfkei
          • honeypops
          • Harense schijf

          € 45,00 / piece

          piece
      • beef §

        available on: 1 - 31 December

        • Haasbiefstuk §

          available on: 1 - 31 December
          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.

          € 7,79 / 100 g

          gram
        • Kogelbiefstuk §

          available on: 1 - 31 December
          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 4,39 / 100 g

          gram
        • Runderentrecôte §

          available on: 1 - 31 December
          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 3,89 / 100 g

          gram
        • Gemarineerde entrecôte §

          available on: 1 - 31 December
          Malse biefstuk met een klein randje vet, heerlijk gemarineerd.

          € 7,98 / 200 g

          gram
        • Rosbief §

          available on: 1 - 31 December
          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 13,96 / 400 g

          gram
        • Ossenstaart §

          available on: 1 - 31 December
          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 7,96 / 400 g

          gram
        • Schenkel §

          available on: 1 - 31 December
          Schenkels worden gebruikt in stoofschotels en bouillon. Schenkel is de benaming voor een vleesproduct afkomstig van de poot van runderen en andere viervoetige dieren. Schenkels worden horizontaal uitgesneden en bestaan uit een vleesdeel en een mergdeel.

          € 5,07 / 300 g

          gram
        • Picanha §

          available on: 1 - 31 December
          Botermals stuk staartstuk / rosbief met een vetlaag.

          € 18,46 / 500 g

          gram
        • Rib-eye §

          available on: 1 - 31 December
          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 14,77 / 400 g

          gram
        • Bavette §

          available on: 1 - 31 December
          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Het heeft een lange en grove draad. De bavette is botermals en wordt gebruikt in de lekkerste gerechten.

          € 3,60 / 100 g

          gram
        • Côte de boeuf §

          available on: 1 - 31 December
          Botermals Nederlands rundvlees, 32 dagen gerijpt in onze rijpingskast.

          € 40,37 / ±1.350 g

          piece
      • veal §

        available on: 1 - 31 December

        • Kalfsoester §

          available on: 1 - 31 December
          Kalfsoester is in feite de biefstuk van het kalf. De kalfsoester komt uit het spierstuk, bevat weinig tot geen bindweefsel en heeft een zeer fijne vleesdraad. Een heerlijk mals stukje vlees van superieure kwaliteit.

          € 4,99 / 100 g

          gram
        • Kalfsschnitzel §

          available on: 1 - 31 December
          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 4,99 / 100 g

          gram
        • Kalfsfricandeau §

          available on: 1 - 31 December
          Fricandeau is, net als kalfsoesters en schnitzels, gesneden van het lendestuk (dikke lende).

          € 3,99 / 100 g

          gram
        • Kalfsschenkel (ossobuco) §

          available on: 1 - 31 December
          Kalfsschenkel bestaat uit bindweefsel rijk soepvlees en een bot dat het mergpijpje wordt genoemd. Het been en de merg zijn verantwoordelijk voor de rijke smaak van dit product. Deze geur- en smaakstoffen komen vrij na langdurig trekken of koken. Schenkel kan ook worden gebruikt voor stoofschotels. In de Italiaanse keuken wordt van de kalfs-achterschenkel Ossobucco gemaakt. Bij het bereiden van Ossobucco is het raadzaam om het vetrandje in te snijden. Dan trekt het vlees niet krom.

          € 4,98 / 200 g

          gram
        • Kalfspoulet §

          available on: 1 - 31 December
          Poulet is zeer mager, waardoor de blokjes niet alleen geschikt zijn voor een mooie bouillon, maar ook voor goulash, ragouts, kroketten, bitterballen en in ovenschotels. Alleen kalfspoulet en de fricandeaudelen zijn geschikt voor fondue en gourmet.

          € 2,75 / 100 g

          gram
        • Kalfsentrecôte §

          available on: 1 - 31 December
          Kalfsentrecôte is gesneden van de dunne lende. Kalfsentrecôte is malser dan runderentrecôte. Het vlees heeft een subtiele smaak en is bleekroze van kleur.

          € 4,88 / 150 g

          gram
      • lamb §

        available on: 1 - 31 December

        • Lamsfilet §

          available on: 1 - 31 December
          Dit is het magere stukje vlees uit de rug van het lam. Dit stukje vlees is zonder vet en te bereiden als biefstuk.

          € 4,00 / 100 g

          gram
        • Lamsrack §

          available on: 1 - 31 December
          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 3,69 / piece

          piece
        • Lamskotelet §

          available on: 1 - 31 December
          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Lamskotelet is dik en mals en bevat een mooie vetrand die wegsmelt tijdens het bakken en veel smaak geeft.

          € 2,25 / 100 g

          gram
        • Lamsbout met been §

          available on: 1 - 31 December
          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Door het bot is het vlees veel smakelijker en sappiger. Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst.

          € 44,85 / 1.500 g

          gram
      • pork §

        available on: 1 - 31 December

        • Varkensfilet aan een stuk §

          available on: 1 - 31 December
          Een klassieker. Varkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z'n geheel te braden in de pan of oven.

          € 1,99 / 100 g

          gram
        • Varkenshaas §

          available on: 1 - 31 December
          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 2,49 / 100 g

          gram
        • Varkensoester §

          available on: 1 - 31 December
          Varkensoester is gesneden van de achterham. Een varkensoester is klein, maar fijn. Wentel het vlees voor het bakken door de bloem. Dit voorkomt uitdroging en levert een smakelijke gebonden jus op.

          € 1,99 / 100 g

          gram
      • Diverse §

        available on: 1 - 31 December

        • Carpaccio §

          available on: 1 - 31 December

          € 5,40 / ±80 g

          portion
        • Gebraden kalfsfricandeau §

          available on: 1 - 31 December

          € 3,99 / 100 g

          gram
        • Gerookte kipfilet §

          available on: 1 - 31 December

          € 2,29 / 100 g

          gram
      • poultry §

        available on: 22 - 24 December

        • Tamme eendenborstfilet de canette §

          available on: 22 - 24 December
          De eendenborst is de laatste jaren een steeds populairder stukje vlees. Het heeft een verfijnde smaak. Bak de filet niet te lang want dan wordt het vlees droog en stug en verliest dan een belangrijk deel van de smaak.

          € 32,25 / ±1.500 g

          piece
        • Tamme eendenfilet per 2 stuks §

          available on: 22 - 24 December
          Hoe jonger de eend, des te zachter en fijner het vlees. Bijzonder lekkere smaak.

          € 3,99 / 100 g

          gram
        • Eendenvet §

          available on: 22 - 24 December
          Ideaal om bijvoorbeeld groenten in te bakken. Het geeft niet alleen een subtiele smaak af, het rookpunt is een stuk hoger dan olie of boter. Perfect voor het braden, bakken en schroeien.

          € 19,90 / ±1 liter

          can
        • Gerookte eendenborstfilet §

          available on: 22 - 24 December
          Zorgvuldig gaargerookte eendenborst.

          € 6,75 / 100 g

          gram
        • Fazant haan panklaar §

          available on: 22 - 24 December
          Het vlees van de fazant is erg mals en zeer fijn van structuur.

          € 24,90 / piece

          piece
        • Fazantborstfilet §

          available on: 22 - 24 December
          Een stukje wild doet het altijd goed in een feestmenu. Heerlijk malse fazantfilet met een lekkere wildsmaak.

          € 5,45 / 100 g

          x 100 g
        • Fazantbout §

          available on: 22 - 24 December
          Fazant bereiden is niet heel ingewikkeld en de smaak is fantastisch! De fazant is een typische grondvogel en wordt in het wild geschoten.

          € 1,81 / 70 g

          x 70 g
        • Parelhoen heel panklaar §

          available on: 22 - 24 December
          Parelhoen is eenvoudig te bereiden en heeft een heerlijke smaak.

          € 18,50 / kilo

          kilo
        • Parelhoenfilet supreme met vleugel §

          available on: 22 - 24 December
          Uiterst mals en mager pluimveevlees van de parelhoenborst, zonder vel en been.

          € 3,75 / 100 g

          gram
      • turkey §

        available on: 22 - 24 December

      • roe deer §

        available on: 22 - 24 December

        • Reefilet gevliesd §

          available on: 22 - 24 December
          De reerugfilet is eigenlijk de dunne lende van het ree. Het zit boven op de rug aan weerszijde van de wervels. Het vlees is botermals en snel klaar.

          € 11,95 / 100 g

          gram
        • Reebiefstuk §

          available on: 22 - 24 December
          Het vlees van het ree is mager, fijn van structuur en delicaat van smaak.

          € 8,09 / ±90 g

          piece
        • Reepoulet §

          available on: 22 - 24 December
          Heerlijk vlees voor een stoofpotje van wild.

          € 4,29 / 100 g

          gram
      • deer §

        available on: 22 - 24 December

        • Hertenrugfilet gevliesd §

          available on: 22 - 24 December
          Hertenrugfilet wordt gesneden uit de rug. Het is snel te bereiden en is bijzonder fijn van smaak. Heerlijk rosé uit de oven of kort gebakken.

          € 8,45 / 100 g

          gram
        • Hertenbiefstuk §

          available on: 22 - 24 December
          Hertenbiefstuk is het meest bekende en meest gegeten stukje hertenvlees. Het wordt gesneden van de bovenbil, het spierstuk of de dikke lende.
        • Hertenpoulet §

          available on: 22 - 24 December
          Heerlijk wildvlees voor een stoofpotje.

          € 36,90 / ±1,0 kg

          piece
        • Hertenrack §

          available on: 22 - 24 December
          Heerlijke zachte hertenrack met een traditionele smaak.

          € 7,99 / 100 g

          gram
      • boar §

        available on: 22 - 24 December

        • Wild zwijnfilet gevliesd §

          available on: 22 - 24 December
          Wild zwijnfilet is vlees met een zeer eigen, vrij sterke smaak.

          € 6,99 / 100 g

          gram
        • Wild zwijnbiefstuk §

          available on: 22 - 24 December
          Wildzwijn biefstuk is lekker. Het vlees bevat in tegenstelling tot 'gewoon' varkensvlees weinig verzadigd vet en past goed in een cholesterolverlagende eetstijl.
        • Wild zwijnpoulet §

          available on: 22 - 24 December
          Ideaal vlees voor een wildstoofschotel.

          € 3,49 / 100 g

          gram
      • hare §

        available on: 22 - 24 December

        • Hazenrugfilet §

          available on: 22 - 24 December
          Hazenrugfilet is het mooiste gedeelte van de haas, is donkerrood van kleur en heeft een eigen karakteristieke smaak.

          € 8,39 / ±120 g

          piece
        • Hazenbout §

          available on: 22 - 24 December
          Heerlijk vlees van de haas.

          € 10,36 / ±400 g

          piece
        • Hazenrug §

          available on: 22 - 24 December
          Echte wilde hazenrug.

          € 28,70 / ±700 g

          piece
      • rabbit §

        available on: 22 - 24 December

        • Tam Hollands konijn §

          available on: 22 - 24 December
          Het vlees van een tam konijn is malser dan dat van een wild konijn. Konijnenvlees is rijk aan vitamine B12, eiwitten en is een goede bron van ijzer.

          € 37,60 / ±1,6 kg

          piece
        • Tamme konijnenbout §

          available on: 22 - 24 December
          Konijnenbout is stevig van structuur en heeft een sterke smaak. Het vlees van een tam konijn is malser dan dat van een wild konijn.

          € 5,38 / 250 g

          x 250 g
        • Tam Hollands konijn in delen op schaal §

          available on: 22 - 24 December
          Tam konijn in stukken verdeeld.

          € 2,65 / 100 g

          gram
        • Tamme konijnenrug §

          available on: 22 - 24 December
          Een tam konijn heeft een forse brede rug, het vlees is lichtroze en bijzonder smaakvol.

          € 3,49 / 100 g

          gram
      • Overig §

        available on: 22 - 24 December

        • Wildpoulet §

          available on: 22 - 24 December
          Heerlijk wildvlees voor een stoofpotje.

          € 32,50 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Wild-trio §

          available on: 22 - 24 December
          Trio tournedos hert, haas en wildzwijn.

          € 6,99 / 100 g

          gram
      • Kant en klaar §

        available on: 1 - 31 December

        • Hachee §

          available on: 1 - 31 December
          Hachee is een traditioneel stoofgerecht op basis van blokjes vlees, vis of gevogelte, en groenten.
        • Kipragout §

          available on: 1 - 31 December
          Kipragout is gemaakt van magere, gekookte kipfilet in een zachte champignonroomsaus.
        • Hazenpeper §

          available on: 1 - 31 December
          Hazenpeper is typisch een gerecht voor liefhebbers van wild, want hierin proef je de wildsmaak extra goed.

          € 39,50 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Aardappelgratin §

          available on: 1 - 31 December
          Een typisch winters bijgerecht. Een heerlijke en gezonde aardappelgratin.

          € 4,50 / ±400 g

          portion
        • Kalfsragout §

          available on: 1 - 31 December
          Ambachtelijke kalfsragout. Heerlijk bij de warme maaltijd of gecombineerd met een pasteitje.
        • Reepeper §

          available on: 1 - 31 December
          Heerlijke wildmaaltijd met blokjes gesneden reevlees en spekblokjes.

          € 39,90 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Rundvleesragout §

          available on: 1 - 31 December
        • Tamme konijnenbouten in jus gegaard §

          available on: 1 - 31 December
          Dit is een typisch Limburgs recept en smaakt overheerlijk.

          € 4,95 / piece

          piece
      • Ovenschaaltjes §

        available on: 1 - 31 December

        • Biefstuk pannetje §

          available on: 1 - 31 December

          € 6,98 / ±175 g

          piece
        • Kipdij spek/ honing/ ketjap §

          available on: 1 - 31 December

          € 3,41 / ±175 g

          piece
        • Varkenshaas Champignonsaus §

          available on: 1 - 31 December

          € 4,29 / ±175 g

          piece
        • Varkenshaas Mediterraan §

          available on: 1 - 31 December

          € 4,29 / ±175 g

          piece
      • Salades groenteman §


        • Waldorfsalade §

          Spitskool, appel, rozijnen, ananas, mandarijn, walnoten en dressing.

          € 6,62 / ±350 g

          tray
        • Tomaat/ mozzarella salade §

          Snoeptomaatjes, bieslook en mozzarella dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          tray
        • Salade speciaal §

          Witte kool, paprika, prei, wortel en dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          tray
        • Slanksalade §

          Spitskool, druiven, bleekselderij, wortel, ananas en dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          tray
        • Fruitsalade §

          Een tropische verrassing: ananas, verschillende soorten meloen, kiwi, aardbeien, eigenlijk te veel om op te noemen.

          € 5,92 / ±350 g

          tray
        • Huzarensalade §

          Een huzarensalade is een salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel, augurk en soms ui.

          € 4,38 / ±350 g

          tray
        • Tonijn/ appel salade §

          Tonijn, appel, bosui, wortel en dressing.

          € 7,88 / ±350 g

          tray
        • Pastasalade met kip §

          Heerlijke koude pastasalade met malse kipstukjes.

          € 5,92 / ±350 g

          tray
        • Humorsalade §

          Spitskool, wortel, rode ui, bieslook en dressing.

          € 5,92 / ±350 g

          tray
      • salad dish §

        Voor onze saladeschotels adviseren wij als hapje circa 200 gram per persoon, als maaltijd circa 350 gram per persoon.