Loading...
    • Middenweg 52, Stadsdeel Oost en Watergraafsmeer, 1097 BR Amsterdam
    • Middenweg 52, Stadsdeel Oost en Watergraafsmeer, 1097 BR Amsterdam
      monday 08-09-2025:closedtuesday 09-09-2025:closed
      wednesday 10-09-2025:08:30-18:00thursday 11-09-2025:08:30-18:00
      friday 12-09-2025:08:30-18:00saturday 13-09-2025:08:00-17:00
      sunday 14-09-2025:closedmonday 15-09-2025:08:30-18:00
      tuesday 16-09-2025:08:30-18:00wednesday 17-09-2025:08:30-18:00
      thursday 18-09-2025:08:30-18:00friday 19-09-2025:08:30-18:00
      saturday 20-09-2025:08:00-17:00sunday 21-09-2025:closed
    • Middenweg 52, Stadsdeel Oost en Watergraafsmeer, 1097 BR Amsterdam
      monday 08-09-2025:tuesday 09-09-2025:
      wednesday 10-09-2025:09:00-17:45thursday 11-09-2025:09:00-17:45
      friday 12-09-2025:09:00-17:45saturday 13-09-2025:09:00-16:45
      sunday 14-09-2025:monday 15-09-2025:09:00-17:45
      tuesday 16-09-2025:09:00-17:45wednesday 17-09-2025:09:00-17:45
      thursday 18-09-2025:09:00-17:45friday 19-09-2025:09:00-17:45
      saturday 20-09-2025:09:00-16:45sunday 21-09-2025:
      • pickup
        • internet banking
    • allergen and nutritional information can be requested by phone during opening hours via +31 20 752 6733

      • Visschotels §


        • Visschotel Volendam §

          • zalmsalade
          • gerookte paling
          • gerookte zalm
          • gerookte makreel
          • krabsalade
          • warm gerookte zalm
          • krab chunks
          • Hollandse garnalen
          Verkrijgbaar in 3-5 en 6-8 persoons.

          € 55,00 / 5 persons

        • Visschotel Volendam de Luxe §

          • zalmsalade
          • krabsalade
          • paling
          • gerookte zalm
          • gerookte makreel
          • rivierkreeftenvlees
          • Hollandse garnalen
          • gerookte heilbot
          • gerookte forel
          • warm gerookte zalm
          • cocktailgarnalen knoflook
          • cocktailsaus
          Verkrijgbaar in 8-10 en 10-12 persoons.

          € 90,00 / 10 persons

        • Luxe hapjesschotel §

          • tonijntataki
          • gamba's knoflook
          • zalmwrap
          • cupje paling
          • cupje makreel
          • gevuld eitje
          • zalmtataki
          • haring

          € 45,00 / 48 pieces

        • Rondje Middenweg §

          • geroookte makreel
          • Hollandse garnalen
          • gerookte paling
          • gerookte zalm
          • cocktailsaus

          € 50,00 / piece

          piece
        • Haringschotel §

          Altijd vers van het mes! De schotel is verder prachtig opgemaakt en voorzien van uitjes en zuur.

          € 3,30 / piece

          piece
        • Gebakken visschotel §

          Gezond snacken. Schotel met heerlijke koude gebakken vis en bijpassende sauzen.

          € 35,00 / piece

          piece
        • Tatakischotel §

          Tatakischotel met licht gegrilde tonijn en zalm met diverse dips.

          € 49,50 / piece

          piece
        • Gourmet/ fondue visschotel §

          Samen aan tafel verrassende stukjes vis bereiden.

          € 15,95 / person

          person
        • Zalmschotel groot §

          Prachtig opgemaakt en uiteraard volgens eigen recept. Ideaal voor de feestdagen bij een warm stokbroodje.

          € 29,50 / piece

          piece
        • Luxe koude hapjesschotel §

          • Tonijntataki
          • Zalmtataki
          • Dumplings garnalen
          • Gamba’s in knoflook
          • Warme gerookte zalm
          • Zalmwrap

          € 50,00 / piece

          piece
        • Rondje Middenweg de Luxe §

          • Zalmslaatje
          • Paling
          • Gerookte zalm
          • Hollandse garnalen
          • Gerookte makreel

          € 60,00 / piece

          piece
        • Warme hapjesschotel §

          • dumplings
          • zalm piri piri
          • gamba’s knoflook
          • torpedogarnalen
          • kibbeling

          Even 10 minuten opwarmen op 175 graden. Wordt geserveerd op een ovenschotel.

          € 30,00 / piece

          piece
      • Onze Visspecials §


        • Zalmtataki §

          Heerlijk verse, licht gegrilde, zalmsashimi.

          € 6,95 / piece

          piece
        • Tonijntataki §

          Licht gegrilde sashimi van tonijn.

          € 7,95 / piece

          piece
        • Tatakiduo §

          Een combi van tonijn- en zalmtataki

          € 18,75 / piece

          piece
        • Zalmwrap §

          Heerlijke verse gerookte zalm in een wrap. Zó lekker....

          € 5,50 / piece

          piece
        • Zalmslaatje klein §

          Ambachtelijk zalmslaatje voor één persoon.

          € 3,75 / piece

          piece
        • Zalmslaatje luxe §

          Een kant-en-klare zalmsalade voor op brood of tijdens de borrel.

          € 7,95 / piece

          piece
        • Mini visschotel §

          • zalmsalade
          • gerookte paling
          • gerookte zalm
          • gerookte makreel
          • Hollandse garnalen

          € 32,50 / piece

          piece
        • Vistrio de Luxe §

          Trio van gerookte paling, gerookte zalm en Hollandse garnalen. Verkrijgbaar in klein en groot.

          € 7,95 / piece

        • Volendammertje §

          Een cocktail van krabsalade, rode zalm, Hollandse garnalen, cocktailgarnalen met een toefje cocktailsaus.

          € 4,50 / piece

          piece
        • Dumpling gyoza §

          Deegpakketjes gevuld met gekruide gamba's.

          € 5,95 / piece

          piece
        • Zalmcarpaccio §

          € 4,95 / tray

          tray
        • Gestoomde dumplings §

          Deegpakketjes gevuld met gekruide vis.

          € 5,95 / piece

          piece
      • saltwater fish §


        • Haring §

          Haring is een vette vis die rijk is aan omega 3-vetzuren. Een perfecte heeft vrij blank vlees. De geur is fris en zilt, de rijping bepaalt het belangrijkste kenmerk: de smaak. Haring kun je naast puur, ook heel goed verwerken in recepten.

          € 3,30 / piece

        • Dorade schoongemaakt met kop §

          Dorade, ook wel bekend als zeebrasem, is een perfecte vis om te bereiden op een warme zomerse dag, omdat je er weinig werk aan hebt. Qua smaak en vleesstructuur is de wilde dorade de beste. Vraag de visspecialist om de ingewanden te verwijderen en de vis te ontschubben. Snijd met een scherp mes wat inkepingen in de huid van de dorade. Besprenkel de vis met wat olijfolie en voeg naar smaak zout en zwarte peper toe. Gaar de dorade op laag vuur ongeveer twintig minuten.

          € 8,50 / ±500 g

          piece
        • Doradefilet §

          Dorade, ook wel bekend als zeebrasem, is een perfecte vis om te bereiden op een warme zomerse dag, omdat je er weinig werk aan hebt. Qua smaak en vleesstructuur is de wilde dorade de beste. Vraag de visspecialist om de ingewanden te verwijderen en de vis te ontschubben. Snijd met een scherp mes wat inkepingen in de huid van de dorade. Besprenkel de vis met wat olijfolie en voeg naar smaak zout en zwarte peper toe. Gaar de dorade op laag vuur ongeveer twintig minuten.

          € 6,80 / 200 g

          gram
        • Heilbot moot §

          Er zijn meerdere soorten heilbot te verkrijgen. De vis wordt, omdat hij zo groot van formaat is, meestal in moten of filets verkocht.

          € 7,00 / 200 g

          gram
        • Kabeljauwfilet §

          Kabeljauw is een populaire vis met wit, stevig vlees en weinig graten. Het is een veelzijdige vis die op veel verschillende manieren kan worden bereid, onder andere door te bakken in de pan, te roosteren en te pocheren. Kabeljauw is arm aan verzadigde vetten, rijk aan omega3 en een uitstekende bron van vitaminen en mineralen.

          € 7,50 / 200 g

          gram
        • Makreel §

          Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur. De makreel kan goed gegrild of gebakken worden en wordt vaak gerookt verkocht. Door het hoge vetgehalte combineert makreel goed met iets zuurs: wijn, azijn, mierikswortel of mosterd.

          € 2,60 / 200 g

          gram
        • Rogvleugel §

          Voor velen een niet alledaags recept, maar als je het eenmaal gemaakt hebt zul je het niet snel vergeten. Koop je rogvleugel vers en bereid een heerlijke vismaaltijd.

          € 5,20 / 200 g

          gram
        • Roodbaarsfilet §

          Het vlees van de roodbaars is smakelijk en matig vet. De roodbaars kan goed worden gebakken of gerookt.

          € 7,60 / 200 g

          gram
        • Schol §

          Schol is een magere vissoort met een vrij neutrale smaak. Kleine schollen worden vaak panklaar verkocht, van grotere schollen koopt men meestal filets. Deze filets zijn het lekkerst wanneer ze gepaneerd en gefrituurd worden. Hele schol kan het beste gegrild of gebakken worden.

          € 2,70 / 200 g

          gram
        • Scholfilet §

          Schol is een magere vissoort met een vrij neutrale smaak. Kleine schollen worden vaak panklaar verkocht, van grotere schollen koopt men meestal filets. Deze filets zijn het lekkerst wanneer ze gepaneerd en gefrituurd worden.

          € 7,50 / 200 g

          gram
        • Sliptong §

          Tong is een ware delicatesse. De smaak is niet typisch vissig en lijkt op die van garnalen. Tong kan op verschillende manieren bereid worden: bakken, grillen, stomen en stoven. Voor de bereiding moet de tong ontveld worden.

          € 7,60 / 200 g

          gram
        • Tong groot/middel §

          Een Tong groot-middel is een tong die tussen de 400 en 500 gram weegt. De tong heeft een verfijnde smaak en is ideaal voor het bakken in roomboter.

          € 20,00 / ±350 g

          piece
        • Tong klein/middel §

          Tong is een ware delicatesse. De smaak is niet typisch vissig en lijkt op die van garnalen. Tong kan op verschillende manieren bereid worden: bakken, grillen, stomen en stoven. Voor de bereiding moet de tong ontveld worden.

          € 13,50 / ±250 g

          piece
        • Tonijn §

          Het is een zeer gewaardeerde vissoort met stevig vlees. Bij een te lange bereidingstijd wordt de tonijn te droog. Tonijn is geschikt om mee te grillen en bakken.

          € 13,00 / 200 g

          gram
        • Wilde zalmfilet §

          Onze wilde rode zalm, komt rechtstreeks uit de nog relatief schone wateren van Alaska.

          € 9,20 / 200 g

          gram
        • Zalmfilet Noors §

          Noorse zalm is een van de populairste vissen in Europa. Het is een zeer veelzijdige vis die gegrild, gebakken, gestoomd en gerookt kan worden.

          € 8,40 / 200 g

          gram
        • Zeebaars schoongemaakt met kop §

          Zeebaars wordt steeds meer te koop aangeboden. Vooral in de horeca komt de vis vaker op de menukaart voor. De smaak is zoetig en mild met een fijne structuur. Zeebaars kan op vele manieren bereid worden. Vermijd bij het koken liever het gebruik van krachtige aroma's. Het vel is altijd lekker, laat dat dus aan de vis zitten.

          € 8,95 / ±500 g

          piece
        • Zeebaarsfilet §

          Zeebaars wordt steeds meer te koop aangeboden. Vooral in de horeca komt de vis vaker op de menukaart voor. De smaak is zoetig en mild met een fijne structuur. Zeebaars kan op vele manieren bereid worden. Vermijd bij het koken liever het gebruik van krachtige aroma's. Het vel is altijd lekker, laat dat dus aan de vis zitten.

          € 7,60 / 200 g

          gram
        • Zeeduivel §

          De smaak van de zeeduivel is heel verfijnd en vergelijkbaar met die van de kreeft. Het vlees is roomwit met een oranje-achtige gloed, glanzend, stevig en zoetig van smaak. Voor de bereiding moet het sterke vlies dat om het visvlees zit, verwijderd worden. Zeeduivel kan gestoofd, gestoomd, gebakken of gegrild worden. Als de kop nog aanwezig is, kan hiervan soep worden getrokken.

          € 8,40 / 200 g

          gram
        • Zeeduivelfilet §

          De smaak van de zeeduivel is heel verfijnd en vergelijkbaar met die van de kreeft. Het vlees is roomwit met een oranje-achtige gloed, glanzend, stevig en zoetig van smaak.

          € 10,00 / 200 g

          gram
        • Zeewolffilet §

          Het is een uitstekende vis met een heel eigen smaak. Doordat zeewolf stevig vlees heeft zijn veel bereidingswijzen mogelijk: bakken, stomen, stoven, grillen en barbecuen. Aan de huidzijde kan een wit, stug vlies zitten dat taai kan zijn en dus verwijderd moet worden.

          € 7,60 / 200 g

          gram
        • Zwaardvis §

          De structuur van zwaardvis is stevig en de smaak heeft iets weg van kalfsvlees. De vis kan gegrild of gebakken worden. In Portugal wordt de zwaardvis ook gerookt.

          € 7,60 / 200 g

          gram
      • sweetwater fish §


        • Forel §

          In Nederland is forel eigenlijk een visje dat niet zo vaak gegeten wordt. En het is zo lekker! En het is ook nog eens heel gemakkelijk en supersnel klaar te maken.

          € 3,95 / piece

          piece
      • frozen fish §


        • Easy peel garnalen §

          Ingevroren Black Tiger garnalen zonder kop.

          € 7,70 / 250 g

          gram
        • Escargots §

          Een delicatesse als voor- of tussengerecht, zonder schoonmaken of voorbereiding. De escargots kunnen direct met schaal in de oven. Met knoflookboter en stokbrood erbij heeft u in een handomdraai een culinair hoogstandje.

          € 5,95 / tray

          tray
        • Fruits de mer §

          Verschillende soorten diepvriesvis.

          € 4,25 / 250 g

          gram
        • Gamba white 20/30 §

          Diepvriesgamba's per kilozak verpakt.

          € 10,50 / 250 g

          gram
        • Heilbot gerookt §

          Heilbot zijde gerookt ongesneden.

          € 18,75 / 250 g

          gram
        • Inktvis vuil §

          Kleine inktvis, vers ingevroren.

          € 14,50 / ±1,0 kg

          box
        • Inktvistubes §

          Vers ingevroren inktvis.

          € 3,13 / 250 g

          gram
        • Pangafilet §

          Pangasius is een straalvinnige vis uit de familie van de meerval. De vis wordt tot 130 centimeter lang en heeft donkergrijze tot zwarte vinnen.

          € 3,50 / 250 g

          gram
        • Sardines §

          Zak met zo vers mogelijk ingevroren sardines zodat er geen smaak verloren gaat. Een zak bevat 1 kilo.

          € 8,50 / bag

          bag
        • Tijgergarnalen 6/8 §

          Garnalen hebben een subtiele zeesmaak die goed past bij diverse kruiden en sauzen.

          € 14,15 / 250 g

          gram
        • Tijgergarnalen gepeld §

          Garnalen hebben een subtiele zeesmaak die goed past bij diverse kruiden en sauzen.

          € 7,20 / 250 g

          gram
        • Zwaardvis §

          Zwaardvisfilet zonder huid, diepvries.

          € 9,50 / 250 g

          gram
      • baked fish §


        • Kibbeling van kabeljauw §

          Kibbeling is een snack die bestaat uit stukken gesneden vis die in een beslag worden gedompeld en daarna gebakken.

          € 3,25 / 100 g

        • Lekkerbek (heek) §

          De lekkerbek is een heel toepasselijke naam voor deze vis die zich voedt met garnalen, een delicatesse uit de zee.

          € 4,50 / piece

        • Lekkerbek (kabeljauw) §

          De lekkerbek is een heel toepasselijke naam voor deze vis die zich voedt met garnalen, een delicatesse uit de zee.

          € 2,95 / 100 g

          x 100 g
        • Gebakken inktvisringen §

          Heerlijke inktvisringen in een krokant jasje.

          € 2,50 / 100 g

          x 100 g
        • Gebakken mosselen §

          Verse mosselen die meteen na het koken gepaneerd en gebakken worden met een krokant korstje als gevolg.

          € 2,50 / 100 g

          x 100 g
        • Gebakken gamba's §

          Lekker met tacosaus.

          € 2,85 / 100 g

          x 100 g
        • Torpedogarnalen §

          Heerlijke gepaneerde garnalen.

          € 1,20 / piece

          piece
        • Visfriet §

          Visfriet wordt gemaakt van gemalen wijting. Deze wordt licht gekruid en in een krokant jasje gestopt.

          € 1,90 / 100 g

          x 100 g
        • Bokking §

          Speciale gebakken haring.

          € 2,50 / piece

          piece
        • Gebakken schar §

          Schar is een magere en smakelijke vis waarvan de smaak overeenkomt met tong.

          € 1,20 / 100 g

          x 100 g
        • Gebakken schol §

          Heerlijk krokant gebakken scholletje.

          € 1,70 / 100 g

          x 100 g
        • Gebakken scholfilet §

          Gebakken scholfilet, niets is zo lekker als een gebakken scholletje.

          € 3,80 / 100 g

          x 100 g
        • Garnalenkroket §

          Een lekkere visvulling in een krokant jasje.

          € 2,00 / piece

          piece
        • Viskroket §

          Lekkere huisgemaakte viskroket.

          € 1,75 / piece

          piece
        • Viskoek §

          Heerlijk gekruide en goed gevulde viskoek.

          € 1,75 / piece

      • Fish and Chips §


        • Kibbelingmenu §

          Kibbeling met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze.

          € 9,50 / piece

          piece
        • Lekkerbekmenu (heek) §

          Lekkerbekmenu van heek met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze.

          € 8,00 / piece

          piece
        • Lekkerbekmenu (kabeljauw) §

          Lekkerbek van kabeljauw met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze.

          € 9,50 / piece

          piece
        • Mossel menu §

          Mosselen met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze.

          € 7,00 / piece

          piece
        • Bokkingmenu §

          Speciaal gebakken haring met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze.

          € 6,00 / piece

          piece
        • Gambamenu §

          Gamba's met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze.

          € 8,50 / piece

          piece
        • Inktvismenu §

          Inktvisringen met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze.

          € 7,50 / piece

          piece
        • Scharmenu §

          Gebakken schar met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze.

          € 7,00 / piece

          piece
        • Scholmenu §

          Gebakken schol met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze.

          € 8,50 / piece

          piece
        • Scholfiletmenu §

          Scholfilet met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze.

          € 9,50 / piece

          piece
        • Torpedogarnalenmenu §

          Torpedogarnalen (4 stuks) met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze.

          € 7,00 / piece

          piece
        • Visfrietmenu §

          Visfriet met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze.

          € 6,50 / piece

          piece
        • Viskoekmenu §

          Viskoek met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze.

          € 7,00 / piece

          piece
        • Friet §

          Friet, frieten of patat is een gerecht van gefrituurde aardappelreepjes.

          € 3,00 / portion

          portion
      • smoked fish §


        • Gerookte palingfilet §

          Vers gerookte gefileerde paling, zonder huid en graat. Ideaal voor op toast, in salade of op broodje.

          € 11,00 / 100 g

          gram
        • Gerookte makreelfilet §

          Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur. De makreel kan goed gegrild of gebakken worden en wordt vaak gerookt verkocht. Door het hoge vetgehalte combineert makreel goed met iets zuurs: wijn, azijn, mierikswortel of mosterd.

          € 3,40 / 100 g

          gram
        • Gerookte makreel §

          Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur. De makreel kan goed gegrild of gebakken worden en wordt vaak gerookt verkocht. Door het hoge vetgehalte combineert makreel goed met iets zuurs: wijn, azijn, mierikswortel of mosterd.

          € 5,50 / piece

          piece
        • Gerookte zalmfilet Noors §

          Onze Noorse gerookte zalm is droog gezouten, ambachtelijk gerookt in eigen rokerij en heeft de unieke smaak van wilde zalm.

          € 6,50 / 100 g

          gram
        • Gerookte zalmfilet Schots §

          Onze gerookte zalm is droog gezouten, ambachtelijk gerookt in eigen rokerij en heeft de unieke smaak van wilde zalm.

          € 6,50 / 100 g

          gram
        • Gerookte zalmmoot §

          Ambachtelijk gerookte zalmmoot. Pure kwaliteit!

          € 5,80 / 100 g

          gram
        • Gerookte zalmsnippers §

          Heerlijke stukjes gerookte zalm. Lekker en gemakkelijk om te gebruiken.

          € 3,95 / 100 g

          gram
        • Gerookte wilde zalm §

          Het vlees van wilde zalm is half zacht, vettig en zeer smaakvol. Zalm is geschikt om te stoven, bakken of grillen.

          € 8,50 / 100 g

          gram
        • Gerookte heilbotfilet §

          Vers gerookte heilbot.

          € 7,50 / 100 g

          gram
        • Gerookte forelfilet §

          In Nederland is forel eigenlijk een visje dat niet zo vaak gegeten wordt. En het is zo lekker! En het is ook nog eens heel gemakkelijk en supersnel klaar te maken.

          € 3,90 / 100 g

          gram
        • Gerookte makreel met peper §

          Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur. De makreel kan goed gegrild of gebakken worden en wordt vaak gerookt verkocht. Door het hoge vetgehalte combineert makreel goed met iets zuurs: wijn, azijn, mierikswortel of mosterd.

          € 2,40 / 100 g

          gram
        • Gerookte spekbokkingfilet §

          Een koudgerookte haring. Bokking is geen aparte vissoort, maar een bewerkte gerookte culinaire variëteit van de haring. Tegenwoordig maakt men onderscheid tussen stoombokking (warmgerookt) en spekbokking (koudgerookt). Kipper is ook gerookte haring, maar dan opengeklapt en warm gerookt.

          € 2,40 / piece

          piece
        • Gerookte sprotfilet §

          Sprot is een vis van de familie van de haringen, ze zijn rond de 10 cm lang. De sprot krijgt door het roken een delicate smaak (lijkt op sardine) en wordt zeer gewaardeerd als borrelhapje.

          € 4,00 / 100 g

          gram
        • Zalm/ heilbot rondje §

          Een heerlijk rolletje van zalm en heilbot.

          € 1,54 / piece

          piece
      • salad §


        • Haring in dille §

          Een kant-en-klare salade van zure haring in een heerlijke dille saus.

          € 2,10 / 100 g

          x 100 g
        • Haring-bietsalade §

          Een kant-en-klare salade van haring en rode bieten.

          € 2,10 / 100 g

          x 100 g
        • Inktvissalade §

          Koude salade met inktvis.

          € 2,80 / 100 g

          x 100 g
        • King crabsalade §

          Een kant-en-klare krabsalade voor op brood of tijdens de borrel.

          € 3,60 / 100 g

          x 100 g
        • Krabsalade §

          Krabsalade is een bereiding die meestal wordt gebruikt als broodbeleg. Krabsalade wordt gemaakt met stukjes krab, ei, sjalot, cayennepeper en mayonaise.

          € 2,65 / 100 g

          x 100 g
        • Makreelpaté §

          Een soort filet americain maar dan met gestoomde makreel.

          € 2,65 / 100 g

          x 100 g
        • Pittige makreelpaté §

          Filet americain maar dan gemaakt met gestoomde makreel, licht pikant en heerlijk op brood en toast.

          € 2,65 / 100 g

          x 100 g
        • Pure zalmsalade §

          Zalmsalade is een heerlijke rijkgevulde salade met zalm, aardappelen, ei, ui, augurk en enkele kruiden.

          € 2,95 / 100 g

          x 100 g
        • Tonijnsalade §

          Een heerlijke vissalade die als lunch geserveerd kan worden met een krokant geroosterd broodje en een frisse salade, of als borrelhapje met toastjes of sneetjes stokbrood.

          € 2,65 / 100 g

          x 100 g
        • Volendammer krabsalade §

          Een kant-en-klare krabsalade voor op brood of tijdens de borrel.

          € 2,65 / 100 g

          x 100 g
        • Zalmsalade §

          Een kant-en-klare zalmsalade voor op brood of tijdens de borrel.

          € 2,40 / 100 g

          x 100 g
        • Zeewiersalade §

          De wakame salade zoals wij die kennen is gemaakt van de 'stengel' van het zeewier wakame. Deze wordt in dunne reepjes gesneden en vervolgens op smaak gebracht.

          € 2,25 / 100 g

          x 100 g
      • Visgerechten §


        • Calzone de luxe §

          Calzone is een hartige snack, die lijkt op een kleine, dubbelgevouwen pizza.

          € 4,75 / piece

          piece
        • Chinese vismie §

          Chinese vismie met paksoi en citroen.

          € 8,50 / person

        • Franse smulrol §

          Heerlijk bij de maaltijd of als lunchgerecht.

          € 4,95 / piece

        • Gamba gratin §

          Heerlijke gratin van gamba's.

          € 7,75 / piece

          piece
        • Gamba tortilla §

          Eet een keer iets anders, tortillawrap gevuld met gamba's. Heerlijk bij de maaltijd of als lunchgerecht.

          € 6,50 / piece

          piece
        • Gamba's in knoflookmarinade §

          Lekkere sappige gebakken garnalen in knoflookolie.

          € 3,25 / 100 g

          x 100 g
        • Gebakken zalm in piri piri §

          € 2,75 / 100 g

          x 100 g
        • Kabeljauwgratin §

          Kabeljauwgratin met een heerlijk krokant jasje.

          € 7,75 / piece

          piece
        • Kabeljauwlasagne §

          Italiaanse lasagne rijk gevuld met kabeljauw.

          € 8,50 / piece

          piece
        • Kibbeling in Japanse sesamsaus §

          Heerlijke vers gebakken kibbeling in een Japanse sesamsaus.

          € 2,50 / 100 g

          x 100 g
        • Paella §

          Een Spaans rijstgerecht met vis, heerlijk en gezond!

          € 8,95 / person

        • Surinaamse visbami §

          Een heerlijke bami rijk gevuld met vis.

          € 8,95 / person

        • Visloempia §

          Visloempia uit eigen keuken.

          € 4,50 / piece

        • Zalmlasagne §

          Heerlijk Italiaans gerecht bereid met zalm.

          € 8,50 / piece

          piece
        • Maaltijdbakje kabeljauw §

          Maaltijdbakje kabeljauw in pepersaus met aardappelpuree en groenten.

          € 9,50 / piece

          piece
        • Maaltijdbakje zalm §

          Maaltijdbakje zalm in kreeftensaus met med. aardappelgratin en broccoli.

          € 9,50 / piece

          piece
      • pasta §


      • soup §


        • Gevulde vissoep kabeljauw/ rivierkreeft §

          Vissoep gevuld met kabeljauw en rivierkreeft.

          € 4,95 / piece

          piece
        • Kreeftenbisque §

          Met deze smaakvolle kreeftenbisque tover je in een paar ogenblikken een memorabel feestgerecht op tafel.

          € 4,50 / piece

          piece
        • Thaïse vissoep §

          Goedgevulde Thaïse vissoep. Smakelijk en erg gezond.

          € 4,50 / piece

          piece
        • Volendammer vissoep §

          Een overheerlijke vissoep, lekker als voorgerecht of als maaltijd.

          € 4,50 / piece

          piece
      • sandwiches with fish §


        • Broodje gamba's §

          Garnalen zijn kreeftachtige schaaldiertjes die boordevol selenium, kalium, calcium, fosfor en vitamine B12 zitten. Heerlijk op een vers broodje.

          € 4,50 / piece

          piece
        • Broodje garnalenkroket §

          Een vers broodje met een
          garnalenkroket.

          € 3,25 / piece

          piece
        • Broodje gerookte zalm §

          Heerlijk vers broodje met gerookte zalm.

          € 6,00 / piece

          piece
        • Broodje haring §

          Een vers broodje haring.

          € 4,25 / piece

          piece
        • Broodje haring in dille §

          Een vers broodje haring.

          € 3,50 / piece

          piece
        • Broodje haring-bietensalade §

          Heerlijk broodje voor de lunch of als tussendoortje. Snel, lekker en gezond.

          € 3,50 / piece

          piece
        • Broodje Hollandse garnalen §

          Een vers broodje met overheerlijke garnalen.

          € 9,95 / piece

          piece
        • Broodje kibbeling §

          Een vers broodje met kibbeling.

          € 4,75 / piece

          piece
        • Broodje krabsalade §

          Vers broodje met salade van het beste krabvlees.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje makreel §

          Een vers broodje met makreel.

          € 4,50 / piece

          piece
        • Broodje mosselen §

          Lekker vers broodje met gebakken mosselen.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje paling §

          Een vers broodje met paling.

          € 9,50 / piece

          piece
        • Broodje viskoek §

          Heerlijk vers broodje met viskoek, vers uit de bakpan.

          € 2,50 / piece

          piece
        • Broodje viskroket §

          Een vers broodje met een viskroket.

          € 3,00 / piece

          piece
        • Broodje wilde gerookte zalm §

          Heerlijk vers broodje met gerookte zalm.

          € 7,50 / piece

          piece
      • sandwiches with salad §


        • Broodje makreelpaté §

          Filet americain maar dan gemaakt met gestoomde makreel, licht pikant en heerlijk op brood en toast.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje pittige makreelpaté §

          Filet americain maar dan gemaakt met gestoomde makreel, licht pikant en heerlijk op brood en toast.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje Pure zalmsalade §

          Heerlijk broodje met zalmsalade.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje tonijnsalade §

          Vers broodje met overheerlijke tonijnsalade.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje Volendammer krabsalade §

          Heerlijk broodje belegd met krabsalade.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje zalmsalade §

          Heerlijk broodje met zalmsalade.

          € 4,00 / piece

          piece
      • shellfish §


        • Argentijnse gamba's gepeld §

          Ongekookte gepelde gamba's.

          € 3,75 / 100 g

          x 100 g
        • Cocktailgarnalen §

          Heerlijk borrelhapje, cocktailgarnalen.

          € 3,95 / 100 g

          x 100 g
        • Coquillevlees §

          Coquilles zijn luxe cadeautjes uit de zee. Ze zijn een van onze favoriete zeevruchten. Bereid ze met zorg en ze smelten op je tong.

          € 6,75 / 100 g

          x 100 g
        • Hollandse garnalen §

          Garnalen worden vaak als ingrediënt van een maaltijd gebruikt, of in een (garnalen)salade of garnalencocktail.

          € 11,00 / 100 g

          x 100 g
        • Kokkels §

          Het vlees van de kokkel is mager en zeer smaakvol. Kokkels zijn als diepvriesproduct of als conserven te koop. Kokkels zijn makkelijk te verwerken in visschotels zoals paëlla.

          € 10,00 / 500 g

        • Krabchunks §

          Heerlijke crab chuncks voor de liefhebber.

          € 1,23 / 100 g

          x 100 g
        • Krabsticks §

          Heerlijk krabsticks, lekker op een sandwich of in een sushirol.

          € 2,26 / 100 g

          x 100 g
        • Mosselen super §

          Mosselen zijn als 'zeevrucht' een bekend ingrediënt, ze bevatten eiwitten, mineralen, vitaminen, fosfor, ijzer, jodium en seleen.

          € 8,50 / kilo

          kilo
        • Rivierkreeftenvlees §

          Rivierkreeften vlees is een veelzijdig product te gebruiken in salades, sauzen en soepen. Het vlees is gekookt en klaar voor gebruik.

          € 4,40 / 100 g

          x 100 g
        • Vongole §

          Een vongole is een schelpdier dat met name rond het Middellandse Zeegebied veel wordt gegeten. Vongolen, of venusschelpen, hebben een heerlijke smaak en zijn een uitstekende keuze voor iemand die op zoek is naar een mager gerecht.

          € 13,00 / 500 g

      • oysters §


        • Fine de claire §

          Deze oesters uit Normandië hebben zacht en heerlijk vlees, met een unieke jodiumachtige smaak en lichte nootaroma.

          € 2,50 / piece

        • Gillardeau oester §

          De Gillardeau oester is vol en vlezig en heeft uiteindelijk een zoetige smaak met een licht komkommertje in zich.

          € 3,95 / piece

        • Oester Zeeuwse Creuse §

          De Zeeuwse creuse is zo de Zeeuw zegt 'geen cent te veel'. De Zeeuwse creuse bezit veel vlees, heeft een stevige bite en is ziltig te noemen.

          € 2,25 / piece

      • sauce §


        • Remouladesaus §

          Remoulade - ook wel remouladesaus - is een saus die zijn oorsprong vindt in de Franse keuken en wordt gemaakt op basis van mayonaise. De ingrediënten zijn mayonaise, mosterd, fijngesneden augurk, kappertjes, diverse tuinkruiden zoals peterselie, dragon en bieslook.

          € 0,75 / piece

        • Cocktailsaus §

          Cocktailsaus is een saus die in zijn eenvoudigste vorm een mengsel van tomatenketchup met mierikswortel is.

          € 0,75 / piece

        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 0,75 / piece

        • Fritessaus §

          Fritessaus of frietsaus is een mayonaiseachtige saus met slechts 25% vet. Dit in tegenstelling tot de 75% tot 80% vet die zich in de meeste soorten mayonaise bevindt.

          € 0,60 / piece

        • Piri Piri saus §

          Deze saus van rode pepers zorgt voor de scherpe smaak in pittige gerechten. Ook heerlijk voor bij de barbecue.

          € 0,75 / piece

        • Sojasaus Kikoman §

          Sojasaus is een gefermenteerde saus, gemaakt van de sojaboon, geroosterd graan, water en zeezout.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Wasabi §

          Kant en klare wasabi pasta, een onmisbare smaakmaker voor de sushi liefhebber.

          € 3,25 / piece

          piece
      • Diversen §


        • Augurken §

          Heerlijke augurken op zoet-zure azijn.

          € 4,50 / jar

          jar
        • Augurken dill chips §

          Knapperige augurkenschijfjes in een heerlijke gekruide opgiet.

          € 4,50 / jar

          jar
        • Augurkensticks §

          Heerlijke zoet-zure augurkensticks.

          € 4,50 / jar

          jar
        • Amsterdamse uien §

          Een zeer bijzonder product en heerlijk van smaak.

          € 4,50 / jar

          jar
        • Zure bom §

          Een zure bom is een Noord-Nederlandse term voor een ingelegde augurk. De smaak is zoetzuur, waarbij het zuur overheerst.

          € 1,10 / piece

          piece
        • Potje zure haring §

          Zure haring is haring die is ingelegd in azijn en kruiden.

          € 4,25 / jar

          jar
        • Potje rolmops §

          Een rolmops is een opgerolde, gefileerde zure haring met daarin een augurk (kleine zure bom) en uitjes.

          € 4,25 / jar

          jar
        • Haringmootjes §

          Fijne stukjes haring in een zoet-zure njatuurazijn.

          € 4,25 / jar

          jar
        • Panharing §

          Panharing is een haring die niet gekaakt en gepekeld is. Het is een Nederlandse vis, volop te krijgen en ontzettend lekker.

          € 5,00 / jar

          jar
        • Zure leverworst §

          Leverworst in natuurazijn.

          € 5,00 / jar

          jar
        • Blik zalm §

          Middelmaat blik gevuld met zalm. Altijd goed om op voorraad te hebben.

          € 9,95 / piece

          piece
        • Visfond §

          Een visfond is vocht dat de smaak van vis heeft gekregen door vissenkoppen en –graten (met nog wat vlees eraan) langdurig in te koken in water en wijn.

          € 4,37 / piece

          piece
        • Kreeftenfond §

          Geschikt voor bereidingen met kreeft en schaaldieren en voor allerlei kreeftensauzen.

          € 4,37 / piece

          piece
        • Zalmeitjes §

          Een van de favoriete soorten viseitjes is de zalmkaviaar.

          € 12,95 / piece

          piece
        • Lompviseitjes §

          Lompviseitjes zijn van nature meestal grijs of beige. Om ze appetijtelijker te maken, worden er kleurstoffen aan toegevoegd.

          € 5,95 / piece

          piece
        • Ansjovis in olie §

          Mooie lichtgezouten gefileerde ansjovis in olie.

          € 2,00 / 100 g

          x 100 g
        • Zeekraal §

          Deze zachte, knapperige, lichtzoute zeegroente is voor vrijwel iedereen die het voor het eerst eet een aangename verrassing. Veel Zeeuwen kennen de groente al langer, vooral in combinatie met vis. De buisvormige groente werd vooral in het wild op de schorren gesneden, maar wordt sinds kort ook gekweekt in Zeeland. Zeekraal is een pioniersplant en als geen andere plant bestand tegen zoute omstandigheden. De plant neemt het zout op tijdens de groei en heeft daardoor een zilte smaak.

          € 2,20 / 100 g

          x 100 g
        • Coca-Cola 0,33L §

          Coca-Cola is in 1886 door apotheker John Pemberton bedacht. Tijdens de Olympische Spelen van 1928 was Coca-Cola voor het eerst in Nederland verkrijgbaar. De samenstelling van Coca-Cola is geheim.

          € 2,50 / piece

          piece
        • Fanta 0,33L §

          Fanta orange is een lekkere combinatie van sinaasappelsmaak met sprankelend water, dat voor een krachtige fruitsmaak zorgt. Beleef de heerlijke, fruitige sensatie van Fanta.

          € 2,50 / piece

          piece
        • Capri Sun §

          Lekker fruitdrankje in een uniek drinkzakje.

          € 1,25 / piece

          piece
        • Red Bull 330ml §

          Een functionele drank die je vleugels geeft. Ontdek 't zelf.

          € 3,00 / piece

          piece