Loading...
    • Bovenheigraaf 20-a, 8096 PK Oldebroek
      Petuniaplein, Westenholte, 8042 AV Zwolle
    • Bovenheigraaf 20-a, 8096 PK Oldebroek
      monday 08-09-2025:07:30-17:00tuesday 09-09-2025:07:30-17:00
      wednesday 10-09-2025:07:30-17:00thursday 11-09-2025:07:30-17:00
      friday 12-09-2025:13:30-17:00saturday 13-09-2025:07:30-13:00
      sunday 14-09-2025:closedmonday 15-09-2025:07:30-17:00
      tuesday 16-09-2025:07:30-17:00wednesday 17-09-2025:07:30-17:00
      thursday 18-09-2025:07:30-17:00friday 19-09-2025:13:30-17:00
      saturday 20-09-2025:07:30-13:00sunday 21-09-2025:closed
      Petuniaplein, Westenholte, 8042 AV Zwolle
      monday 08-09-2025:closedtuesday 09-09-2025:closed
      wednesday 10-09-2025:closedthursday 11-09-2025:closed
      friday 12-09-2025:08:30-18:00saturday 13-09-2025:closed
      sunday 14-09-2025:closedmonday 15-09-2025:closed
      tuesday 16-09-2025:closedwednesday 17-09-2025:closed
      thursday 18-09-2025:closedfriday 19-09-2025:08:30-18:00
      saturday 20-09-2025:closedsunday 21-09-2025:closed
    • Bovenheigraaf 20-a, 8096 PK Oldebroek
      monday 08-09-2025:tuesday 09-09-2025:
      wednesday 10-09-2025:09:00-17:00thursday 11-09-2025:09:00-17:00
      friday 12-09-2025:14:00-17:00saturday 13-09-2025:08:00-13:00
      sunday 14-09-2025:monday 15-09-2025:
      tuesday 16-09-2025:wednesday 17-09-2025:09:00-17:00
      thursday 18-09-2025:09:00-17:00friday 19-09-2025:14:00-17:00
      saturday 20-09-2025:08:00-13:00sunday 21-09-2025:
      Petuniaplein, Westenholte, 8042 AV Zwolle
      monday 08-09-2025:tuesday 09-09-2025:
      wednesday 10-09-2025:thursday 11-09-2025:
      friday 12-09-2025:08:30-18:00saturday 13-09-2025:
      sunday 14-09-2025:monday 15-09-2025:
      tuesday 16-09-2025:wednesday 17-09-2025:
      thursday 18-09-2025:friday 19-09-2025:08:30-18:00
      saturday 20-09-2025:sunday 21-09-2025:
    • monday 08-09-2025:tuesday 09-09-2025:
      wednesday 10-09-2025:16:00-19:00thursday 11-09-2025:16:00-19:00
      friday 12-09-2025:16:00-19:00saturday 13-09-2025:09:00-13:00
      sunday 14-09-2025:monday 15-09-2025:
      tuesday 16-09-2025:wednesday 17-09-2025:16:00-19:00
      thursday 18-09-2025:16:00-19:00friday 19-09-2025:16:00-19:00
      saturday 20-09-2025:09:00-13:00sunday 21-09-2025:
    • delivery regiondelivery feeminimum order valuefree delivery from
      Elburg€ 10,00
      Oldebroek€ 10,00
      Wezep€ 20,00
      Dronten€ 10,00€ 25,00€ 75,00
      Zwolle€ 10,00€ 25,00€ 60,00
      Nunspeet€ 10,00€ 25,00€ 50,00
      Kampen€ 10,00€ 50,00
      Epe€ 15,00€ 25,00€ 50,00
      Hattem€ 15,00€ 25,00€ 50,00
      Heerde€ 15,00€ 25,00€ 50,00
      • pickup
        • cash money
        • payment terminal
      • delivery
        • cash money
    • allergen and nutritional information can be requested by phone during opening hours via +31 525 632 308

      • gourmet package §


        • Fondueschotel §

          • U krijgt circa 300 gram vlees per persoon

          € 7,98 / person

          person
        • Gourmetschotel §

          • U krijgt circa 300 gram vlees per persoon

          € 7,98 / person

          person
        • Steengrillschotel §

          • U krijgt circa 400 gram vlees per persoon

          € 8,98 / person

          person
      • party pan §


        • Partypan warme hapjes §

          Elektrisch te verwarmen partypan gevuld met gevarieerde hapjes. In een handomdraai op tafel. Na slechts 30 minuten opwarmen klaar voor gebruik. Te bestellen vanaf 100 hapjes.

          € 0,50 / piece

          piece
      • barbecue package §


        • Barbecue vleespakket §

          • Assortiment van 6 verschillende vleesspecialiteiten voor de barbecue

          € 10,00 / person

          person
        • Barbecuepakket All-in §

          • 6 verschillende vleesspecialiteiten
          • salade
          • sauzen
          • stokbrood
          • kruidenboter
          Te bestellen vanaf 6 personen.

          € 15,00 / person

          person
        • Barbecuepakket kinderen §

          • 2 satéstokjes
          • kinderspies
          • worstje of hamburger naar keuze

          € 5,00 / person

          person
        • Garnituurpakket §

          • stokbrood
          • kruidenboter
          • sauzen

          € 3,00 / person

          person
      • barbecue §


        • Barbecuehamburger §

          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue.

          € 1,75 / piece

          piece
        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 1,75 / piece

          piece
        • Beenham (voorgegaard) §

          Ambachtelijke, voorgegaarde beenham voor de grill.
        • Bieflap §

          Mals bieflapje in een heerlijke marinade.

          € 3,50 / piece

          piece
        • Biefstukspies §

          Een spies met malse stukjes biefstuk.

          € 3,50 / piece

          piece
        • Gebraden drumstick §

          Kant en klare lekker gekruide drumsticks.

          € 1,50 / piece

          piece
        • Gemarineerde karbonade §

          Gemarineerde karbonades zijn zeer geschikt om te braden of te grillen, ze blijven lekker sappig.

          € 2,00 / piece

          piece
        • Gemarineerde kipfilet §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 2,50 / piece

          piece
        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 2,00 / piece

          piece
        • Golfstick §

          Een spies van balletjes gehakt afgewisseld met stukjes paprika, ui en spek.

          € 2,00 / piece

          piece
        • Hawaïstick §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 2,00 / piece

          piece
        • Kinderspies §

          Een heerlijke spies voor de barbecue, speciaal voor de kleintjes.

          € 1,54 / piece

          piece
        • Kipsatéstokje §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,00 / piece

          piece
        • Procureurlap gemarineerd §

          Deze malse procureurlapjes worden gesneden van de varkensprocureur (hals/schouder) en daarna gekruid. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 2,00 / piece

          piece
        • Runderburger §

          Lekkere malse burger van rundvlees.

          € 2,25 / piece

          piece
        • Schnitzel gepaneerd §

          Een schnitzel kan ook prima bereid worden op de barbecue.

          € 2,00 / piece

          piece
        • Schnitzel ongepaneerd §

          Een schnitzel kan ook prima bereid worden op de barbecue.

          € 2,00 / piece

          piece
        • Shaslick (varkensspies) §

          Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui, spek en paprika.

          € 2,00 / piece

          piece
        • Shoarmavlees §

          Shoarma is een gerecht uit de keuken van het Midden-Oosten. De naam is afgeleid van het meestal draaiende spit waaraan de lappen vlees worden geroosterd. Ook goed geschikt voor de barbecue.

          € 2,50 / 200 g

          x 200 g
        • Sparerib barbecue §

          Spareribs behoren tot het populairste barbecuevlees wereldwijd. Het vlees van spareribs is mals en sappig, en aan elke spare rib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten.

          € 2,57 / piece

          piece
        • Varkenssatéstokje §

          Varkenssatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,00 / piece

          piece
      • barbecue accessories §


        • Gasbarbecue §

          Bij een bestelling vanaf 10 personen kunt u gratis een gasbarbecue in bruikleen krijgen. U betaalt € 20,- voor het gasverbruik.

          € 20,00 / piece

          piece
        • Gaspan §

          Bij een bestelling vanaf 10 personen kunt u gratis een barbecuepan in bruikleen krijgen. U betaalt € 20,00 voor het gasverbruik.

          € 20,00 / piece

          piece
        • Bezorging materialen §

          Laat de gehuurde materialen bezorgen. Dit geldt voor bezorging in een straal van 10 km. Hierbuiten prijs in overleg.

          € 20,00 / piece

          piece
        • Ophalen materialen §

          Voeg dit artikel bij uw bestelling voor onze haalservice en wij halen de gehuurde materialen weer bij u op.

          € 20,00 / piece

          piece
        • Schoonmaakservice §

          Bestel onze schoonmaakservice erbij en wij maken het gehuurde materiaal zelf schoon.

          € 20,00 / piece

          piece
      • salad dish §


        • Huzarensalade §

          Een rulle aardappelsalade afgemaakt met o.a. augurkjes, appel, uitjes en wat romige mayonaise, afgegarneerd met zuur, vruchtjes, vleeswaren, ei en verse groente.

          € 3,00 / person

          person
        • Rundvleessalade §

          Heerlijke rundvleessalade, gegarneerd met een combinatie van vruchtjes, ei en vleeswaren.

          € 3,00 / person

          person
        • Scharreleisalade §

          Romige salade met smaakvolle stukjes scharrelei.

          € 3,00 / person

          person
        • Pastasalade §

          Een overheerlijke pastasalade met kip, bleekselderij, rucola, mais, paprika en uien.

          € 3,00 / person

          person
      • beef §


        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.
        • Ossenhaas §

          Ossenhaas is heerlijk mals en niet voor niets het mooiste deel van het rund. Tournedos is hetzelfde als biefstuk van de haas. Een dubbele tournedos is een chateaubriand. Het gewicht van een hele ossenhaas is ongeveer tussen de twee en vijf kilo.
        • Ossenstaart §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 1,30 / 100 g

          gram
        • Bavette §

          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Het heeft een lange en grove draad. De bavette is botermals en wordt gebruikt in de lekkerste gerechten.

          U kunt bij "instructies" verderop in het bestelproces ook aangeven hoe groot u het stuk vlees wilt. Het gewicht dat er nu bij staat is een gemiddelde schatting.

          € 14,99 / 500 g

          gram
        • Borstlappen §

          Het meest doorregen stoofvlees. Ongeveer drie uur stoven.

          € 1,80 / 100 g

          gram
        • Magere braadlap §

          Deze magere runderlappen worden voornamelijk gesneden uit de dikke delen het rund.

          € 2,10 / 100 g

          gram
        • Picanha §

          Botermalse rosbief met een vetlaag.

          U kunt bij "instructies" verderop in het bestelproces ook aangeven hoe groot u het stuk vlees wilt. Het gewicht dat er nu bij staat is een gemiddelde schatting.

          € 44,97 / 1.500 g

          gram
        • Rib-eye §

          Rib-eye met een mooie, kruidige smaak. U kunt bij "instructies" verderop in het bestelproces ook aangeven hoe groot u het stuk vlees wilt. Het gewicht dat er nu bij staat is een gemiddelde schatting.

          € 17,49 / 500 g

          gram
        • Riblap §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 2,00 / 100 g

          gram
        • Rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 15,99 / 500 g

          gram
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 3,20 / 100 g

          gram
        • Runderhacheevlees §

          Hacheevlees is gesneden van de onderrib (hals). Om gaar en zacht te worden heeft het vlees een langere bereidingstijd nodig.

          € 2,00 / 100 g

          gram
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 2,20 / 100 g

          gram
      • pork §


        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 1,90 / 100 g

          gram
        • Varkensfilet §

          Een klassieker. Varkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z'n geheel te braden in de pan of oven.

          € 1,40 / 100 g

          gram
        • Varkensschnitzel ongepaneerd §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 1,68 / 120 g

          x 120 g
        • Varkensschnitzel gepaneerd §

          Zacht van smaak en zonder vet.

          € 2,10 / 150 g

          x 150 g
        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 2,09 / 190 g

          x 190 g
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 1,98 / 180 g

          x 180 g
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 2,20 / 200 g

          x 200 g
        • Dobbelsteentjes mager spek §

          Dobbelsteentjes spek, fijn gesneden blokjes gerookt spek, toepasbaar in vele gerechten en salades.

          € 2,00 / 100 g

          gram
        • Dobbelsteentjes vet spek §

          Spekblokjes van de rug van het varken.

          € 1,30 / 100 g

          gram
        • Gerookt mager buikspek §

          De speklap van het varken (buik) wordt goed gezouten en daarna gerookt waarna het stuk mager spek nog enkele dagen narijpt voor een betere stevigheid.

          € 1,70 / 100 g

          gram
        • Gerookt vet spek §

          De speklap van het varken (rug) wordt goed gezouten en daarna gerookt waarna het stuk spek nog enkele dagen narijpt voor een betere stevigheid.

          € 1,10 / 100 g

          gram
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 1,00 / 100 g

          gram
        • Hamschijf §

          Hamschijf wordt ook verkocht als ‘hips’ en in Duitsland als ‘Eisbein’. ‘Eisbein’ is licht gepekeld. Hamschijf smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en maaltijdsoepen. Het onderste gedeelte van het vlees is uitstekend geschikt voor soep.

          € 0,90 / 100 g

          gram
        • Ribbetjes §

          Aan de voorkant van de varkensbuik zitten een aantal kleine ribbetjes die apart worden losgesneden om als krabbetjes dienst te doen. Ze kunnen gegrild, gebakken of gekookt gegeten worden.

          € 0,70 / 100 g

          gram
        • Shoarmavlees §

          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.

          € 1,10 / 100 g

          gram
        • Speklap §

          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 1,56 / 120 g

          x 120 g
        • Varkenshaasmedaillon §

          Kleine biefstukjes van de varkenshaas gesneden. Ideaal om te grillen of te bakken.

          € 2,40 / 100 g

          gram
        • Voorgegaarde beenham §

          Culinaire beenham, reeds voorgegaard.

          € 2,00 / 100 g

          gram
        • Zeeuws spek (stuk) §

          Zeeuws spek is een Zeeuws streekgerecht. De basis is een stuk doorregen spek zonder zwoerd. De ouderwetse variant werd zachtjes gaargekookt met zout, peper, laurier of andere in de ouderwetse keuken beschikbare kruiden. De slagers verkopen tegenwoordig onder deze naam een stuk spek dat wordt gemarineerd in een mengsel van olie, mosterd, sojasaus, ui, paprika, knoflook en peper en vervolgens gegrild of geroosterd. Het moderne Zeeuws spek heeft daardoor een kenmerkende smaak die doorgaans als barbecuesmaak wordt gekarakteriseerd.

          € 2,30 / 100 g

          gram
      • chicken §


        • Kipdrumsticks §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 1,12 / 125 g

          x 125 g
        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Kippenbout §

          De achterpoot van een kip staat bekend als de kippenbout. Hij wordt geleverd met vel en been. Kippenbout is populair op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 2,63 / 330 g

          x 330 g
        • Kippendij vlees §

          Kipdijfilet is mager vlees met een klein beetje vet. Het is heel mals en heeft meer smaak dan de gewone kipfilet.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Kipvleugels §

          Kipvleugels zijn de kleinste stukjes vlees van de kip. Ideaal om te grillen en als snack te gebruiken.

          € 0,80 / 100 g

          gram
      • quick and ready to cook §


        • Boomstammetje §

          Een gehaktrolletje van lekker gekruid varkensgehakt.

          € 1,40 / piece

          piece
        • Braadworst §

          Reeds voorgegaarde braadworst. Past bij nagenoeg iedere maaltijd. Ook lekker op een broodje.

          € 1,75 / piece

          piece
        • Gehaktbal §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 1,75 / piece

          piece
        • Half-om-half burger §

          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees.

          € 1,75 / piece

          piece
        • Jungleburger §

          Een heerlijk gepaneerde kipsnack.

          € 1,30 / piece

          piece
        • Kip cordonbleu schnitzel §

          Mooie plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Op een helft van de lap gaat een plak kaas en een plak gekookte ham. Daarna wordt de plak dichtgeslagen, vastgestoken met een prikker en gepaneerd.

          € 1,65 / piece

          piece
        • Kipkrokant schnitzel §

          Plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Vervolgens wordt de schnitzel door een panade van cornflakes gehaald.

          € 1,65 / piece

          piece
        • Kipschnitzel §

          De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet en daarna gepaneerd. Bak de schnitzel niet al te hard aan want dan verbrandt het paneermeel. Een verse schnitzel heeft mooi droog paneermeel.

          € 1,50 / piece

          piece
        • Quarter Pounder §

          Heerlijke runderburger van circa 250 gram per stuk.

          € 4,75 / piece

          piece
        • Runderburger §

          Mager gemalen biefstuk vormt de basis voor deze smakelijke schijf.

          € 2,25 / piece

          piece
        • Rundervink §

          Rundervink is één van de meest gegeten vleesproducten. Rundervink bestaat uit rundergehakt dat gekruid is, omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees (rosbieflapje). Het is belangrijk dat het braden op niet te hoog vuur gebeurt om te voorkomen dat het rundvlees aangebrand is voordat het gehakt gaar is.

          € 2,25 / piece

          piece
        • Satéburger §

          Een burger gevuld met heerlijke saté.

          € 1,65 / piece

          piece
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 1,40 / piece

          piece
      • minced §


        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Varkensgehakt §

          Varkensgehakt bestaat volledig uit varkensvlees. Varkensgehakt lijkt vaak wat vetter dan de andere gehaktsoorten. Het voordeel van het zachte vet is dat het gemakkelijk uitbakt en de bal gehakt verlaat. Na het bakken is het vlees daardoor smeuïger en bevat toch minder vet dan voor het bakken.

          € 0,80 / 100 g

          gram
        • Gemengd gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 1,40 / 100 g

          gram
      • roulades §

        De gewichten beginnen bij 500 gram. Dat is een mini rollade. Een mooie rollade begint bij 1000 gram. U kunt zelf gemakkelijk kiezen hoe groot u de rollade wilt.


      • sausage §


        • Verse worst (fijn) §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.

          € 3,00 / piece

        • Verse worst (grof) §

          Door de grovere stukjes spek lijkt de worst vetter dan de fijne maar is het niet.

          € 3,00 / piece

        • Verse worst (rund) §

          Een verse worst gemaakt van rundvlees.

          € 4,50 / piece

          piece
        • Balkenbrij §

          Balkenbrij is een oud gerecht dat vooral in het najaar en in de winter wordt gegeten. Een typisch streekgerecht en iedere regio heeft zijn eigen variant. Je kunt het zo eten maar het is ook erg lekker op een plak brood.

          € 1,00 / 100 g

          gram
        • Bakbloedworst §

          Bakbloedworst wordt gemaakt van zwoerd, varkenskopvlees, bloed en spek. De kruiding bestaat uit zwarte peper, piment, majoraan, kaneel en uien.

          € 9,98 / piece

          piece
      • smoked sausage §


        • Rookworst §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 3,00 / piece

        • Rookworst grof §

          Ambachtelijke slagersrookworst, grovere maling. Heerlijk bij stamppotten.

          € 3,00 / piece

        • Runderrookworst §

          Een ambachtelijk bereide rookworst van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout.

          € 4,50 / piece

          piece
      • boiled sausage §


        • Knakworst §

          De knakworst is een kleine, dunne worst die zowel koud als warm op of zonder een broodje als snack gegeten kan worden.

          € 2,30 / 100 g

          gram
        • Kookworst §

          Deze populaire kookworst heet met name in het westen ook wel 'metworst'. De worst is gemaakt van mager rund- en doorregen varkensvlees en spek. Het deeg wordt meestal gekruid met een speciale kookworstmelange bestaande uit: peper, foelie, gember, kardemom en nootmuskaat. Na het afstoppen wordt de worst gerookt en geweld.

          € 1,60 / 100 g

          gram
      • liverwurst §


        • Bakleverworst §

          Een streekproduct uit Twente. Ook wel leverbeuling genaamd.

          € 9,98 / piece

          piece
        • Hausmacher §

          Een unieke grove leverworst met stevige smaak.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Leverworst (fijn) §

          Fijn gemalen leverworst. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en slagerszout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van slagerszout krijgt de worst haar roze kleur.

          € 1,20 / 100 g

          gram
      • grilled sausage §


        • Grillworst §

          Gegrilde worst met heerlijke kruiden. Geschikt als hapje maar ook te verwarmen en op een broodje te serveren.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Kipgrillworst met kaas §

          Grillworst is een gebraden worst, in dit geval gevuld met kaas.

          € 1,60 / 100 g

          gram
      • dried sausage §


        • Droge worst §

          Droge worst is een streekgerecht, waarbij de worst na het vullen wordt opgehangen om te drogen. De smaak verschilt afhankelijk van de gebruikte kruiden. Kruidnagel is daarvan de meest gebruikte. Droge worsten worden in Nederland voornamelijk in de Noordelijke kuststreken (Groningen, Friesland, maar ook in Drenthe en Overijssel) gemaakt, omdat daar de luchtvochtigheid geschikt is voor het drogen.

          € 3,50 / piece

      • soup supplies §


        • Poulet/ soepvlees §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 2,00 / 100 g

          gram
        • Soepballetjes §

          Kleine met de hand gevormde balletjes van mager rundvlees.Het gehakt is gekruid en kan zo aan de soep worden toegevoegd.

          € 1,70 / 100 g

          gram
        • Soepschenkel §

          Schenkels zijn afkomstig van de bovenpoot. Ze bestaan uit vlees met been en merg. De lekkerste en krachtigste soepen en bouillons krijgt u door schenkels lang op te zetten.

          € 1,40 / 100 g

          gram
      • snacks / appetizers §


        • Javaanse bamiballetjes §

          Javaanse bamiballetjes. Lekker als snack tussendoor of voor bij de maaltijd.

          € 7,98 / portion

          portion
        • Ketjapballetjes §

          Gehaktballetjes van varkensvlees in pittige ketjapsaus.

          € 7,98 / portion

          portion
      • cold meats §


        • Achterham §

          Voor de achterham zijn de magere delen van de ham in model gesneden zonder het spek en het zwoerd te verwijderen. Deze zijn uiteindelijk mede bepalend voor de smaak. Zeker wanneer de ham in het eigen vocht wordt gegaard. De ham laat zich moeilijk snijden vanwege de grote plak maar is uniek door smaak en malsheid.

          € 3,10 / 100 g

          gram
        • Boerensnijworst §

          Boerensnijworst is een grove worst en zachter dan boerenmetworst.

          € 2,70 / 100 g

          gram
        • Boterhamworst §

          Van het rundvlees en water wordt eerst een farce gecutterd waarna het fijngemalen kinnebakspek en het varkensvlees worden toegevoegd. Als kruiding worden witte peper, foelie, kardemom, gember en zout gebruikt. Vroeger werden daarna kleine spekblokjes toegevoegd. Nu vrijwel niet meer. Het spek is echter wel aanwezig, maar zo fijn gemalen dat het niet meer als zodanig wordt ervaren. Na het afstoppen in een kunstdarm wordt de worst gerookt en geweld in water van 80°C.Variaties: de Ardenner boterhamworst met meer varkensvlees, de kalfsboterhamworst en Parijzer boterhamworst die wat grover van structuur is.

          € 1,90 / 100 g

          gram
        • Cervelaatworst aan een stuk §

          Cervelaat is een droge worst, doorgaans gemaakt van varkens- en rundvlees.De naam komt van het Latijnse cerebellum (kleine hersenen) via het Italiaanse cervellata.

          € 2,30 / 100 g

          gram
        • Filet americain §

          Filet americain wordt gemaakt van gemalen rauw mager rundvlees zoals biefstuk.

          € 3,10 / 100 g

          gram
        • Ontbijtspek §

          Ontbijtspek is vleeswaar dat veelal gebruikt wordt als broodbeleg. Het is buikspek van het varken dat na te zijn gedroogd en gerookt in dunne plakken wordt gesneden. Deze plakken zijn ongeveer 20 cm lang en 8 cm breed. Ontbijtspek wordt ook gebakken geconsumeerd.

          € 2,20 / 100 g

          gram
        • Rauwe ham §

          Rauwe hammen zijn van oorsprong ontstaan vanuit de behoefte om vlees na het slachten langer te kunnen bewaren, want er waren vroeger nog geen koelkasten en dus moest het vlees wel geconserveerd worden. In grote lijnen gebeurde dat door het vlees te zouten of in de pekel te leggen. Eventueel werd tijdens of na het zouten een kruidenboeket toegevoegd. De laatste belangrijke smaakmaker is echter de rijping, al of niet in de buitenlucht.

          € 2,60 / 100 g

          gram
        • Runderrookvlees §

          Rookvlees van hoogwaardig gezouten en traditioneel gerookte. eersteklas bovenbil van het rund.

          € 3,50 / 100 g

          gram
        • Snijworst §

          Het vlees van snijworst bestaat uit rundvlees en spek. Het vlees wordt heel sterk verkleind tot blokjes van een paar millimeter. De massa wordt bijna bevroren vermengd met peper en zout en daarna in een poreuze kunstdarm gestopt zodat het aanwezige vocht tijdens het drogen kan uittreden. De worsten worden te drogen gehangen totdat ze voldoende stevig zijn om op de machine te snijden. Vroeger duurde dit drogen tot wel twee maanden. Tegenwoordig wordt het drogen versneld door aan het deeg bepaalde bacteriën toe te voegen. Daardoor is de smaak wat zuurder, maar dat wordt door de consumenten als prettig ervaren. De kwaliteit van een snijworst wordt onder andere bepaald door de hoeveelheid aanwezig vlees.

          € 2,30 / 100 g

          gram
      • Vlees-/voordeelpakketten §


        • Rundvleespakket §

          • biefstuk
          • rosbief
          • rollade
          • soepvlees
          • soepschenkel
          • magere braadlappen
          • riblappen
          • stoofvlees
          • rundergehakt

          € 159,80 / 10,0 kg

          kilo
        • Varkensvleespakket §

          • schnitzel
          • hamlap
          • schouderkarbonade
          • ribkarbonade
          • haaskarbonade
          • speklap
          • verse worst
          • rookworst

          € 99,80 / 10,0 kg

          kilo
        • Magere braadlappen §

          Deze magere runderlappen worden voornamelijk gesneden uit de dikke delen het rund.

          € 84,90 / 5,0 kg

          kilo
        • Riblappen §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 79,90 / 5,0 kg

          kilo
        • Borstlappen §

          Het meest doorregen stoofvlees. Ongeveer drie uur stoven.

          € 74,90 / 5,0 kg

          kilo
        • Sucadelappen §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 94,90 / 5,0 kg

          kilo
        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 69,90 / 5,0 kg

          kilo
        • Gemengd gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 59,90 / 5,0 kg

          kilo
        • Hamlappen §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 44,90 / 5,0 kg

          kilo
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 44,90 / 5,0 kg

          kilo
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 44,90 / 5,0 kg

          kilo
        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 44,90 / 5,0 kg

          kilo
        • Speklappen §

          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 59,90 / 5,0 kg

          kilo
        • Krabbetjes §

          Een krabbetje (meestal: krabbetjes) is een benaming voor de rib met vlees van een geslacht varken. Krabbetjes worden vaak als ingrediënt aan erwtensoep toegevoegd. In tegenstelling tot spareribs worden krabbetjes niet geroosterd maar gekookt.

          € 29,90 / 5,0 kg

          kilo
      • soup §


        • Oma's snert §

          Kant-en-klare erwtensoep om op te warmen. Erwtensoep, ook wel snert genoemd, is een dikke soep, gemaakt van spliterwten.

          € 6,98 / liter

          liter