Loading...
    • Stevensbloem 191, Stevenshofdistrict, 2331 JC Leiden
    • Stevensbloem 191, Stevenshofdistrict, 2331 JC Leiden
      monday 08-09-2025:closedtuesday 09-09-2025:08:30-18:00
      wednesday 10-09-2025:08:30-18:00thursday 11-09-2025:08:30-18:00
      friday 12-09-2025:08:30-18:00saturday 13-09-2025:08:00-17:00
      sunday 14-09-2025:closedmonday 15-09-2025:closed
      tuesday 16-09-2025:08:30-18:00wednesday 17-09-2025:08:30-18:00
      thursday 18-09-2025:08:30-18:00friday 19-09-2025:08:30-18:00
      saturday 20-09-2025:08:00-17:00sunday 21-09-2025:closed
    • Stevensbloem 191, Stevenshofdistrict, 2331 JC Leiden
      monday 08-09-2025:tuesday 09-09-2025:08:30-18:00
      wednesday 10-09-2025:08:30-18:00thursday 11-09-2025:08:30-18:00
      friday 12-09-2025:08:30-18:00saturday 13-09-2025:08:00-17:00
      sunday 14-09-2025:monday 15-09-2025:
      tuesday 16-09-2025:08:30-18:00wednesday 17-09-2025:08:30-18:00
      thursday 18-09-2025:08:30-18:00friday 19-09-2025:08:30-18:00
      saturday 20-09-2025:08:00-17:00sunday 21-09-2025:
    • monday 08-09-2025:tuesday 09-09-2025:
      wednesday 10-09-2025:thursday 11-09-2025:
      friday 12-09-2025:16:30-18:00saturday 13-09-2025:09:00-10:30
      sunday 14-09-2025:monday 15-09-2025:
      tuesday 16-09-2025:wednesday 17-09-2025:
      thursday 18-09-2025:friday 19-09-2025:16:30-18:00
      saturday 20-09-2025:09:00-10:30sunday 21-09-2025:
    • delivery regiondelivery feeminimum order valuefree delivery from
      Katwijk€ 2,00€ 17,00€ 25,00
      • pickup
        • cash money
        • internet banking
        • payment terminal
      • delivery
        • internet banking
    • allergen and nutritional information can be requested by phone during opening hours via +31 71 542 7317

      • BBQ Pakketten §

        Wij kunnen uw (bedrijfs-) BBQ ook compleet verzorgen inclusief kok. Ook in combinatie met Kamado BBQ. Wij doen dit in overleg met u, dus bij belangstelling graag contact zoeken met de winkel.


        • BBQ Populair §

          • 2 kipsaté Gildehoen kip
          • 1 hamburger (100% rund) Regio Rund
          • 1 runderschnitzel Regio Rund
          • 1 BBQ worst

          € 8,95 / person

          person
        • BBQ Lekker §

          • 1 varkenshaassaté
          • 1 biefstukspies Regio Rund
          • 1 gemarineerde kipfilet Gildehoen kip
          • 1 gemarineerde speklap

          € 10,50 / piece

          piece
        • BBQ Basis §

          Voor uw gemak alles voorgegaard
          • 2 kipsaté Gildehoen kip
          • 1 hamburger Regio Rund
          • 1 BBQ worst

          € 5,95 / piece

          piece
        • BBQ Mixpakket §

          Wij rekenen 5 stuks vlees per persoon gevarieerd in de 7 onderstaande specialiteiten
          • Kipsate Gildehoen kip
          • Hamburger Regio Rund
          • BBQ worstje
          • Gemarineerd filetlapje
          • Gemarineerde speklap
          • Runderschnitzel Regio Rund
          • Biefstukspies

          € 10,25 / person

          person
        • BBQ Mixpakket de Luxe §

          Wij rekenen 5 stuks vlees per persoon gevarieerd in de 7 onderstaande specialiteiten
          • Varkenshaassaté
          • Entrecôte Regio Rund
          • Kipshaslick Gildehoen kip
          • Bombay kipdijspies
          • Argentijnse biefstukspies
          • Sparerib
          • Rib eye spies

          € 14,25 / person

          person
        • BBQ Kids pakket §

          • 1 kipsaté
          • 1 hamburger
          • 1 kinderspies
          • 1 barbecueworstje

          € 5,95 / person

          person
        • BBQ Hallal pakket §

          • 2 kipsaté
          • 1 hamburger
          • 1 biefstukspies
          • 1 gemarineerde kipfilet

          € 8,95 / person

          person
        • BBQ Compleet §

          Maak uw vleespakket compleet met:
          • Salades; rundvleessalade en
          • Sauzen; knoflooksaus, satésaus
          • Brood; stokbrood met

          € 5,75 / person

          person
      • vegetarian §


        • BBQ Vega pakket §

          • 1 vegaburger
          • 1 vega shaslick
          • 1 groentespies

          € 7,75 / person

          person
      • Barbecue grootvlees §


        • Buikspek §

          Buikspek is zacht, vol van smaak, en echt lekker knapperig van de grill.

          € 13,00 / kilo

          kilo
        • Gemarineerde entrecôte §

          Dungesneden entrecôte in een heerlijke marinade.

          € 34,00 / kilo

          kilo
        • Grain fed bavette §

          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Heerlijk om te grillen.

          € 44,00 / kilo

          kilo
        • Picanha Grain fed §

          Picanha is een spectaculair stuk vlees dat je zeker een keer gegeten moet hebben: staartstuk van de koe dat maar weinig nodig heeft en makkelijk te bereiden is.

          € 44,00 / kilo

          kilo
        • Procureur §

          Grote stukken vlees zoals procureur laten zich perfect garen op de barbecue. Ideaal voor pulled pork.

          € 15,00 / kilo

          kilo
        • Rib-eye Grain fed §

          Rib-eye is een dik, goed dooraderd en mooi rood stuk vlees. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 39,80 / kilo

          kilo
        • Short ribs §

          Short Ribs (oftewel klapstuk met been) komt van het zachtste gedeelte van de runderborst. Normaal gebruikt voor tartaar, poulet of hacheevlees, of aan het stuk gekookt voor de hutspot, Allemaal lekker natuurlijk, maar op de Que Low en Slow is dit stuk vlees heel erg lekker, het heeft wel zijn tijd nodig natuurlijk, maar eenmaal klaar heeft u een uniek stuk vlees!

          € 20,00 / kilo

          kilo
        • Spareribs barbecue rauw §

          Perfecte spareribs voor de barbecueliefhebber.

          € 11,50 / kilo

          kilo
        • Tomahawk §

          Een tomahawk steak is een ribeye aan één stuk met het been er nog aan. Het been zorgt voor een intensere smaakbeleving van het vlees.

          € 38,00 / kilo

          kilo
      • barbecue §


        • Argentijnse biefspies §

          Heerlijk gekruide biefstukblokjes aan een spies.

          € 3,60 / 100 g

          x 100 g
        • Barbecuehamburger §

          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue.

          € 1,80 / piece

          piece
        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 1,35 / ±80 g

          piece
        • Biefstukspies §

          Een spies met malse stukjes biefstuk.

          € 3,60 / 100 g

          x 100 g
        • Brasilsteak §

          Heerlijke pepersteak met versgemalen peper voor de barbecue.

          € 3,40 / 100 g

          x 100 g
        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1,60 / 100 g

          x 100 g
        • Haassaté §

          Met de hand geregen en gesneden varkenshaassaté. De varkenshaas is het zachtste en mooiste stukje vlees van het varken.

          € 2,25 / ±90 g

          piece
        • Kipsatéstokje Piri Piri §

          Kipsatéstokje in Piri Piri marinade.

          € 1,30 / piece

          piece
        • Kipsatéstokje §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue. Circa 50 gram per stuk.

          € 1,20 / piece

          piece
        • Lamsrack §

          Supermals vlees in een heerlijke marinade. Ideaal voor de barbecue. Verpakt per 2 stuks.

          € 19,60 / ±400 g

          piece
        • Ossenhaasspies §

          Spies met blokjes malse ossenhaas.

          € 7,50 / 100 g

          x 100 g
        • Runderschnitzel §

          Een heerlijke runderschnitzel voor op de barbecue.

          € 2,70 / 100 g

          x 100 g
        • Shaslick (kipspies) §

          De kipspies is een spies met puur heerlijk gemarineerd kippenvlees.

          € 2,20 / piece

          piece
        • Sparerib barbecue §

          Spareribs behoren tot het populairste barbecuevlees wereldwijd. Het vlees van spareribs is mals en sappig, en aan elke spare rib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten.

          € 1,55 / 100 g

          x 100 g
      • Bijgerechten §


        • Pasta pesto pollo salade §

          Smaakvolle pastasalade voor bij de barbecue.

          € 1,50 / 100 g

          gram
      • barbecue accessories §


        • RVS BBQ inclusief gas §

          Alleen telefonisch te reserveren voor € 22,50 en alleen mogelijk bij het bestellen van barbecuevlees vanaf 10 personen. 071-5427317

          € 0,00 / piece

          piece
        • Schoonmaakservice BBQ §

          Alleen telefonisch te reserveren voor € 9,50 in combinatie met een barbecue. Bestel deze schoonmaakservice erbij en wij maken de bbq voor u schoon. 071-5427317

          € 0,00 / piece

          piece
        • Bezorgen bestelling §

          Voor € 12,50 komen wij uw barbecuebestelling bezorgen.

          € 12,50 / piece

          piece
        • Ophalen materialen §

          Bestel dit artikel erbij en wij halen het gehuurde materiaal weer bij u op.

          € 12,50 / piece

          piece
        • Borden en bestekpochette §

          1 plastic bord (herbruikbaar) en 1 bestekpochette met herbruikbaar bestek.

          € 1,30 / person

          person
        • BBQ tang, stokbroodplank en mes §

          Per set.

          € 2,50 / piece

          piece
      • Luxe Belegde Broodjes §


        • Broodje Oosterse Rosbief §

          Met rosbief, lente-ui, teriyakisaus, wasabi-mayo en gebakken ui.

          € 4,75 / piece

          piece
        • Broodje Carpaccio §

          Met carpaccio, rucola, Parmezaanse kaas, truffelmayo, pesto en notenmix.

          € 4,95 / piece

          piece
        • Broodje Carpaccio Rookvlees §

          Met rookvlees, rucola, Parmezaanse kaas, truffelmayo, pesto en notenmix.

          € 4,75 / piece

          piece
        • Broodje Gezond §

          Met ham, kaas, sla, tomaat, komkommer en ei.

          € 4,75 / piece

          piece
        • Broodje Gezond Kip §

          Met kipfilet, kaas, sla, tomaat, komkommer en ei.

          € 4,75 / piece

          piece
        • Broodje Filet Speciaal §

          Met filet americain, rode ui en ei.

          € 4,75 / piece

          piece
        • Broodje Filet Carpaccio §

          Met carpacciofilet, rucola, Parmezaanse kaas en pesto.

          € 4,85 / piece

          piece
      • Diverse Belegde Broodjes §


        • Broodje Achterham §

          € 3,25 / piece

          piece
        • Broodje Eiersalade §

          € 3,25 / piece

          piece
        • Broodje Filet Americain §

          € 4,25 / piece

          piece
        • Broodje Kaas §

          € 3,25 / piece

          piece
        • Broodje Kipfilet §

          € 3,25 / piece

          piece
        • Broodje Rookvlees §

          € 3,25 / piece

          piece
        • Broodje Rosbief §

          € 3,25 / piece

          piece
        • Broodje Selderijsalade §

          € 3,25 / piece

          piece
        • Broodje Vleessalade §

          € 3,25 / piece

          piece
      • Warm Belegde Broodjes §


        • Broodje Bal Gehakt §

          Met mayonaise of mosterd.

          € 4,25 / piece

          piece
        • Broodje Grillworst §

          Keuze uit naturel of kaas. Met truffelmayo of Piri Piri saus.

          € 3,99 / piece

          piece
        • Broodje Hete Kip §

          Met Piri Piri saus.

          € 3,99 / piece

          piece
        • Broodje Warm Vlees §

          Met satésaus.

          € 3,99 / piece

          piece
        • Broodje Warme Beenham §

          Met honingmosterdsaus.

          € 3,99 / piece

          piece
        • Broodje Zeeuws Spek §

          Met barbecuesaus of Piri Piri saus.

          € 3,99 / piece

          piece
      • Wraps §


        • Carpaccio Wrap §

          Met carpaccio, tartaarsaus, sla, Parmezaanse kaas, notentapenade en notenmix.

          € 4,50 / piece

          piece
        • Kip Tok Tok Wrap §

          Met kip, kipkerrie, sla, tomaat en ei.

          € 4,50 / piece

          piece
        • Oosterse Rosbief Wrap §

          Met rosbief, lente-ui, teriyakisaus, wasabi-mayo en gebakken ui.

          € 4,50 / piece

          piece
      • Belegde Broodjes MixBoxen §

        Ideaal voor bij een vergadering of personeelslunch.


        • MixBox 10 luxe broodjes §

          € 45,00 / piece

          piece
        • MixBox 5 luxe broodjes §

          € 22,50 / piece

          piece
      • Vruchtensappen §


        • Schulp Sinaasappelsap §

          € 2,30 / piece

          piece
        • Schulp Appelsap §

          € 1,90 / piece

          piece
        • Schulp Aardbeiensap §

          € 1,90 / piece

          piece
      • gourmet package §


        • Gourmetschotel §

          • biefstuk
          • varkenshaas
          • kipfilet
          • hamburger
          • shoarma
          • gourmetworst
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.
        • Gourmetschotel De Luxe §

          • gemarineerde biefstuk
          • varkenshaas black garlic
          • kipfilet
          • yakitori kipsaté
          • hamburger
          • beef tataki reepjes
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.
        • Fondueschotel §

          • kogelbiefstuk
          • kipfilet
          • varkenshaas
          • slavink
          • steak tartaar
          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon.

          € 7,95 / person

          person
        • Gourmet Kids §

          • balletjes gehakt
          • kipsaté
          • gourmetworst
          • hamburger
          U krijgt circa 200 gram vlees per persoon.

          € 4,85 / person

          person
        • Gourmet compleet §

          • champignons
          • uienringen
          • spekjes
          • paprika
          • satésaus
          • knoflooksaus

          € 7,95 / piece

          piece
      • Gourmetschaaltjes §


        • Beef tataki puntjes §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 5,95 / tray

          tray
        • Biefstuk §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 6,95 / tray

          tray
        • Cordon blue §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 4,95 / tray

          tray
        • Eendenborstfilet §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 8,95 / tray

          tray
        • Gourmet worstjes §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 4,50 / tray

          tray
        • Hete kip §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 5,25 / tray

          tray
        • Kipfilet §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 4,95 / tray

          tray
        • Kipshoarma §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 4,95 / tray

          tray
        • Kogelbiefstuk §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 7,85 / tray

          tray
        • Lamsrack §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 13,50 / tray

          tray
        • Merquez worstjes §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 4,95 / tray

          tray
        • Ossenhaas §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 14,50 / tray

          tray
        • Pittige biefstukpuntjes §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 5,85 / tray

          tray
        • Shoarma §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 3,95 / tray

          tray
        • Slavink §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 4,75 / tray

          tray
        • Varkenshaas §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 4,95 / tray

          tray
        • Varkenshaas black garlic §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 5,25 / tray

          tray
        • Yakitori kipsaté (voorgegaard) §

          Circa 200 gram per bakje.

          € 6,50 / tray

          tray
      • beef §

        Ons rundvlees wordt beoordeeld op smaak, kleur en malsheid. We kopen onze koeien al dertig jaar bij firma Duineveld te Lisse, waar ze lekker grazen in de sappige Hollandse weiden. Hier groeien de koeien op met oog voor welzijn. Kortom, een diervriendelijke manier en dat alles komt de smaak van het vlees ten goede. Dagelijks


        • Hollandse biefstuk §

          Hollandse biefstuk wordt van verschillende biefstukdelen gesneden.
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.
        • Ossenhaas §

          Ossenhaas is heerlijk mals en niet voor niets het mooiste deel van het rund. Tournedos is hetzelfde als biefstuk van de haas. Een dubbele tournedos is een chateaubriand. Het gewicht van een hele ossenhaas is ongeveer tussen de twee en vijf kilo.

          € 7,50 / 100 g

          gram
        • Bavette grain fed §

          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Het heeft een lange en grove draad. De bavette is botermals en wordt gebruikt in de lekkerste gerechten.
        • Borstlappen §

          Het meest doorregen stoofvlees. Ongeveer drie uur stoven.

          € 8,75 / 500 g

        • Klapstuk §

          Klapstuk is het vlees gesneden van de borst en is doorregen met kleine vetrandjes. Het is bij voorkeur geschikt om in één stuk mee te koken in een gerecht zoals bijvoorbeeld peen en uien. Snijd na het koken het vlees in kleinere porties.
        • Onderriblap §

          Dit stuk vlees wordt gesneden uit de dikke rib. Het deel dat zich bevindt tussen de fijne rib en de nek van het rund. Het is een stuk vlees dat uitzonderlijk lekker van smaak is wanneer het goed is bereid.

          € 5,13 / 250 g

        • Picanha §

          Botermals stuk staartstuk / rosbief met een vetlaag.
        • Picanha grain fed §

          Picanha van topkwaliteit. Een prachtig stuk vlees voor de kenner.

          € 4,40 / 100 g

          gram
        • Rib-eye §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 3,98 / 100 g

          gram
        • Riblap §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 9,75 / 500 g

          x 500 g
        • Rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.
        • Rosbieflap §

          Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 5,38 / 250 g

          x 250 g
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.
        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 1,32 / 100 g

          gram
        • Runderhacheevlees §

          Hacheevlees is gesneden van de onderrib (hals). Om gaar en zacht te worden heeft het vlees een langere bereidingstijd nodig.
        • Runderpoulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 2,20 / 100 g

          gram
        • Tartaartje §

          Een tartaartje is gemaakt van 100% mager rundvlees.

          € 2,10 / piece

          piece
        • Verse tartaar §

          Verse tartaar! Rauw maar bijzonder lekker!

          € 2,63 / 125 g

          gram
        • Beef Tataki §

          Gegrilde biefstuk op Oosterse wijze bereid.

          € 26,25 / 750 g

      • pork §

        Niet ieder varken komt zomaar bij ons binnen. We selecteren het vlees op versheid, vet, bindweefsel, structuur en vleesvezels. Alleen het varkensvlees dat onze strenge beoordeling kan doorstaan bieden we u aan.


        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 2,50 / 100 g

          gram
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 8,75 / 500 g

        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.
        • Dobbelsteentjesspek §

          Dobbelsteentjes spek, fijn gesneden blokjes gerookt spek, toepasbaar in vele gerechten en salades.

          € 1,49 / 100 g

        • Gerookt spek (mager) §

          De speklap van het varken (buik) wordt goed gezouten en daarna gerookt waarna het stuk mager spek nog enkele dagen narijpt voor een betere stevigheid.
        • Gerookt spek (vet) §

          De speklap van het varken (rug) wordt goed gezouten en daarna gerookt waarna het stuk spek nog enkele dagen narijpt voor een betere stevigheid.

          € 1,33 / 100 g

          gram
        • Halskarbonade §

          Karbonade is het meest bekende stukje varkensvlees. Karbonade wordt gesneden van verschillende delen: rib- en haaskarbonade (mals) en hals- en schouderkarbonade (minder mager en minder mals). Karbonaden kunnen ook gemarineerd worden.
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.
        • Spareribs, rauw §

          Deze spareribs zijn vers/rauw en kun je zelf naar smaak marineren en/of bereiden.

          € 5,75 / 500 g

          x 500 g
        • Speklap §

          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 2,09 / 150 g

          x 150 g
        • Varkensgehakt §

          Varkensgehakt bestaat volledig uit varkensvlees. Varkensgehakt lijkt vaak wat vetter dan de andere gehaktsoorten. Het voordeel van het zachte vet is dat het gemakkelijk uitbakt en de bal gehakt verlaat. Na het bakken is het vlees daardoor smeuïger en bevat toch minder vet dan voor het bakken.

          € 1,00 / 100 g

          gram
        • Varkenshaas lang §

          Varkenshaas komt uit de rug van het varken en is de meest malse spier.
        • Varkenslever §

          Gebakken lever is een goede bron van mineralen en vitaminen én nog lekker ook.
        • Varkenspoulet §

          Varkenspoulet zijn kleine, magere stukjes varkensvlees. Het is uitermate geschikt om te gebruiken als vlees in de bami of nasi.
        • Varkensschnitzel gepaneerd §

          Zacht van smaak en zonder vet.
        • Vers mager spek §

          Echt spek van het varken met maximaal twintig procent vet.
      • chicken §


        • Hele kip §

          Een hele kip. Het vlees is mals en bijzonder mager en wordt opgebonden aangeboden.

          € 8,95 / piece

          piece
        • Kipdijfilet §

          Kipdijfilet is mager vlees met een klein beetje vet. Het is heel mals en heeft meer smaak dan de gewone kipfilet.

          € 1,50 / 100 g

          gram
        • Kipdrumsticks §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 1,10 / 100 g

          gram
        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.
        • Kippenlevertjes §

          Kippenlevertjes worden niet zoveel gegeten, maar er kunnen heerlijke recepten van gemaakt worden. Verpakt in een bakje van circa 200 gram.

          € 1,56 / 200 g

          x 200 g
        • Kippenpoot §

          Kippenpoten kunnen op vele manieren worden bereid. Ze kunnen gebakken of gebraden worden, gestoofd met allerhande kruiden , gekookt of gegrild op de barbecue.

          € 0,88 / 100 g

          gram
        • Kippenpoot gekruid §

          Heerlijk gekruide kippenpoot, geschikt voor zowel grillen als bakken.

          € 0,92 / 100 g

          gram
        • Kippoulet §

          In blokjes gesneden kippenvlees.

          € 1,85 / 100 g

          gram
      • veal §

        Kalfsvlees is een delicatesse. Het blankroze vlees is mals en zacht, kent een fijne smaak en een laag vetgehalte. Dit vanwege de nog niet volledig ontwikkelde spierbundels en de geringe omzetting van vet in de eerste levensjaren.


        • Kalfsschnitzel §

          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.
      • lamb §


        • Lamskotelet §

          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Lamskotelet is dik en mals en bevat een mooie vetrand die wegsmelt tijdens het bakken en veel smaak geeft.

          € 2,50 / 100 g

          x 100 g
        • Lamsrack §

          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 4,90 / 100 g

          x 100 g
      • quick and ready to cook §


        • Boomstammetje §

          Een gehaktrolletje van lekker gekruid varkensgehakt.

          € 1,85 / piece

          piece
        • Bourgondische kip §

          Gemarineerde kip gevuld met notentapenade en omwikkeld in rauwe ham.

          € 1,95 / 100 g

          gram
        • Bretonse kip §

          Gemarineerde kipfilet omwikkeld met ontbijtspek.

          € 1,95 / 100 g

          gram
        • Duitse biefstuk §

          Het vlees voor deze uitzonderlijk lekkernij wordt gesneden van de biefstuk (beste kwaliteit) of de rosbiefdelen. Volgens Duits recept moet het vlees fijngehakt worden. De stukjes die dan overblijven zijn onregelmatig van vorm, maar verliezen door deze werkwijze niet aan kwaliteit. De kruiding is per slager verschillend, maar is pittig en er wordt vaak knoflook gebruikt. De Duitse biefstuk wordt tot een bal gekneed en zo gebakken. Kneed niet te lang want dan kneed je de eiwitten los en dan kan het vlees taaier worden.

          € 2,78 / 150 g

          x 150 g
        • Gehaktbal panklaar §

          Gehaktbal van puur rundergehakt, alvast lekker gekruid dus klaar om te braden.

          € 2,40 / piece

          piece
        • Gehaktcordon bleu §

          Het varkensvlees wordt, vermengd met kruiden en het zout, fijn gemalen. Daarna worden de schijven met de hand gevormd of wordt het deeg afgestopt in een kunsstof darm en aangevroren waarna de 'paal' (slagerstaal) wordt gesneden op de snijmachine. Op de plak wordt een een plakje kaas en ham gelegd en vervolgens wordt de schijf dubbel geklapt en worden de randen goed dichtgedrukt. Daarna wordt de gehaktcordonbleu gepaneerd.

          € 2,85 / piece

          piece
        • Gekruid filetlapje §

          Een varkensfiletlapje gemarineerd in een zachte marinade.

          € 1,45 / 100 g

          gram
        • Gevulde varkenshaas §

          Gemarineerd met een pikante marinade gevuld met een kruidencreme kaas op een bedje van
          bospaddestoelensaus.

          € 3,60 / 150 g

          x 150 g
        • Hamburger gepaneerd §

          Lekker en makkelijk, een gepaneerde hamburger om direct te bakken.

          € 1,85 / 100 g

          gram
        • Hamburger naturel §

          Lekkere naturel hamburger. Past bij iedere maaltijd maar smaakt ook perfect tussen een bolletje.

          € 1,80 / piece

          piece
        • Katenhaas §

          Gemarineerde varkenshaas met katenspek.

          € 3,60 / 150 g

        • Kipcordon bleu §

          Mooie plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Op een helft van de lap gaat een plak kaas en een plak gekookte ham. Daarna wordt de plak dichtgeslagen, vastgestoken met een prikker en gepaneerd.

          € 1,95 / 100 g

          gram
        • Kipschnitzel §

          De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet en daarna gepaneerd. Bak de schnitzel niet al te hard aan want dan verbrandt het paneermeel. Een verse schnitzel heeft mooi droog paneermeel.

          € 1,90 / 100 g

          gram
        • Pepersteak §

          Heerlijk malse pepersteak met versgemalen peper.

          € 6,80 / 200 g

          x 200 g
        • Runderschnitzel §

          Runderschnitzels worden ook bieflappen of baklappen genoemd en worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten.

          € 3,38 / 125 g

          x 125 g
        • Rundervink §

          Rundervink is één van de meest gegeten vleesproducten. Rundervink bestaat uit rundergehakt dat gekruid is, omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees (rosbieflapje). Het is belangrijk dat het braden op niet te hoog vuur gebeurt om te voorkomen dat het rundvlees aangebrand is voordat het gehakt gaar is.

          € 2,15 / piece

          piece
        • Satéschnitzel §

          Voorgegaarde satéschnitzel van mager varkensvlees met een vulling van een zacht pittige satésaus.

          € 2,35 / piece

          piece
        • Seizoensburger §

          Heerlijk robuust burgertje van puur rundergehakt met seizoenskruiden.

          € 1,90 / piece

          piece
        • Shoarmavlees §

          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.

          € 1,25 / 100 g

          gram
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 1,55 / piece

          piece
        • Varkensfilet cordon blue §

          De varkensfiletlapjes worden belegd met een plak Goudse kaas en een plak sappige ham.

          € 3,53 / 225 g

          x 225 g
        • Varkensschnitzel ongepaneerd §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 3,70 / 200 g

        • Vuureiland reepjes §

          Biefstukpuntjes pittig gemarineerd.

          € 2,80 / 100 g

          gram
        • Western steak §

          Heerlijk gemarineerde steak.

          € 1,45 / 100 g

          gram
        • Zigeunerschnitzel §

          Een schnitzel met paprika en andere kruiden door het paneermeel.
        • Beef tataki reepjes §

          Biefstukreepjes op Oosterse wijze.

          € 2,80 / 100 g

          gram
      • roulades §


      • soup supplies §


        • Soepvlees §

          Poulet, soep- of bouillonvlees is allemaal hetzelfde. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon. Zet het vlees altijd op in koud water wanneer je het voor bouillon wilt gebruiken. Het vocht mag niet koken. De smaakstoffen trekken dan optimaal in de bouillon. Voor ragouts moeten die juist in het vlees blijven, daarvoor moet het vlees in warm water opgezet worden.

          € 1,45 / 100 g

          gram
        • Hamschijf §

          Hamschijf wordt ook verkocht als ‘hips’ en in Duitsland als ‘Eisbein’. ‘Eisbein’ is licht gepekeld. Hamschijf smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en maaltijdsoepen. Het onderste gedeelte van het vlees is uitstekend geschikt voor soep.
        • Korte krabbetjes §

          Een krabbetje (meestal: krabbetjes) is een benaming voor de rib met vlees van een geslacht varken. Krabbetjes worden vaak als ingrediënt aan erwtensoep toegevoegd. In tegenstelling tot spareribs worden krabbetjes niet geroosterd maar gekookt.

          € 3,75 / 500 g

        • Mergpijp §

          Het mergpijpje is een runderbeen gezaagd van de bovenpoot van de koe. Ideaal om te gebruiken voor een heerlijke bouillon.

          € 0,48 / 100 g

          gram
        • Ossenstaart §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.
        • Runderschenkel §

          Schenkels zijn afkomstig van de bovenpoot. Ze bestaan uit vlees met been en merg. De lekkerste en krachtigste soepen en bouillons krijgt u door schenkels lang op te zetten.
        • Varkensstaart §

          De varkensstaart is één van de meest herkenbare delen van het varken.

          € 6,50 / piece

          piece
      • sausage §


        • Verse worst (fijn) §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.
        • Ossenworst §

          Deze specialiteit vindt haar oorsprong in de zeventiende eeuw, toen op grote schaal ossen uit Denemarken en Duitsland werden geïmporteerd. De specerijen in deze worst, zoals peper, kruidnagel, foelie en nootmuskaat, kwamen uit Nederlands-Indië. Mager rundvlees is de basis van deze typisch Amsterdamse specialiteit. Het vlees wordt gemalen en vermengd met witte peper, foelie, nootmuskaat en zout. Na het afstoppen in een runder- of kunstdarm wordt het vlees een paar te rijpen gelegd in de koeling. In die tijd ontstaat de zo kenmerkende smaak.

          € 6,25 / piece

          piece
        • Paardenworst §

          De worst is gemaakt van mager paarden- en doorregen varkensvlees en spek. Het deeg wordt meestal gekruid met een speciale kookworstmelange.

          € 5,34 / 300 g

      • smoked sausage §


        • Rauwe rookworst §

          Ambachtelijke slagersrookworst. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 4,30 / piece

          piece
        • Rookworst §

          Al gekookt en lekker voor op brood of zo een plakje.
      • grilled sausage §


      • dried sausage §


        • Saltufo §

          De saltufo is een specialiteit met echte Italiaanse ingrediënten. De saltufo is een heerlijke salamikogel met echte zomertruffels en omringd met echte Parmezaanse kaas uit Parma (Italië).

          € 5,50 / piece

          piece
      • liverwurst §


        • Leverworst §

          Fijn gemalen leverworst. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en slagerszout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van slagerszout krijgt de worst haar roze kleur.
      • pâté §


        • Bourgondische paté §

          Deze paté heeft als basis, afhankelijk van de gewenste kwaliteit en prijsstelling, kalfskopvlees of varkensvlees, zacht spek en kalfs- of varkenslever. Vrijwel iedere producent heeft zijn eigen kruidenmelange, maar belangrijke smaakmakers zijn peper, kardemom, foelie, majoraan, tijm en vanillesuiker. Ook worden wel citroenrasp, cognac, gefruite uitjes en eieren toegevoegd. Een deel van de grondstoffen wordt tot een gladde massa gecutterd*. Een deel van de lever en varkensvlees wordt grover gemalen en aan de gladde massa toegevoegd waardoor een grove uitstraling ontstaat. De massa wordt afgevuld in een ovenbak en daarna wordt afgekookt of gebakken.

          € 4,50 / piece

          piece
        • Cranberry paté §

          Voor deze zachte en romige paté wordt als basis een smeuïge smeerleverworst gebruikt. Deze worst is gemaakt van varkensvlees, varkenslever en zacht spek. Het basisdeeg is heel zacht gekruid zodat de smaak van de varkenlever mooi herkenbaar blijft. Aan het nog warme deeg worden zacht gegaarde cranberry's toegevoegd. Het warme deeg wordt in een vorm gegoten. Na het opstijven wordt de stevige paté uit de vorm geklopt en afgegarneerd met een mooie bruine gelatine en cranberry's.

          € 4,50 / piece

          piece
      • cold meats §

        We bieden een groot assortiment worst en vleeswaren, veelal traditioneel vervaardigd uit eigen worstmakerij. Met respect voor vlees zoals het bedoeld is.


      • snacks / appetizers §


        • Wrap kip pittig §

          Een lekkere wrap gevuld met pikant gekruide kipstukjes met groente en saus.

          € 4,25 / piece

          piece
        • Wrap kip zoet §

          Een lekkere wrap gevuld met mild gekruide kipstukjes.

          € 4,25 / piece

          piece
        • Calzone gehakt pittig §

          Calzonebroodje gevuld met puur rundergehakt, om af te bakken in de oven.

          € 3,95 / piece

          piece
        • Calzone gehakt zoet §

          Calzonebroodje gevuld met puur rundergehakt, om af te bakken in de oven.

          € 3,95 / piece

          piece
      • Kant en klaar §


        • Gegrilde kip §

          Een hele gegrilde kip. Het vlees is mals en bijzonder mager.

          € 9,00 / piece

          piece
        • Gegrilde kippenbout §

          Heerlijke malse kippenbout. Gewild op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 2,10 / piece

          piece
        • Kippeling §

          Gegrilde stukjes kipdijvlees.

          € 1,80 / 100 g

          gram
        • Spareribs §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest voor varkensribben. Gemarineerd zijn spareribs nog lekkerder.

          € 1,55 / 100 g

          gram
        • Vuurribbetjes §

          Lekker pittig gemarineerde gegrilde ribbetjes.

          € 1,55 / 100 g

          gram
        • Bal gehakt §

          Kant en klare gehaktbal van puur rund.

          € 2,50 / piece

          piece
        • Bal gehakt met ui §

          Kant en klare gehaktbal met ui.

          € 2,50 / piece

          piece
        • Kipsaté kant en klaar §

          3 voorgegaarde kipsatéstokjes in satésaus.

          € 3,75 / portion

          portion
      • Hapjes §


        • Hapjesschaal klein §

          • wrap carpaccio
          • wrap filet americain
          • grillworst kaas
          • rookworst
          • ei rookvlees
          • blikworst met augurk
          • cervelaat met roomkaas
          • chorizo met zilveruitje


          40 stuks

          € 29,95 / piece

          piece
        • Hapjesschaal groot §

          • wrap carpaccio
          • wrap filet americain
          • grillworst kaas
          • rookworst
          • ei rookvlees
          • blikworst met augurk
          • cervelaat met roomkaas
          • chorizo met zilveruitje


          80 stuks

          € 59,50 / piece

          piece
        • Tapastrio §

          • Parmaham
          • truffelsalami
          • salami felino

          € 9,95 / piece

          piece
      • Oriental §


        • Bami §

          Kant-en-klaar bamigerecht om op te warmen. Bami is, oorspronkelijk, een Chinees ingrediënt. De benaming komt uit de Min Nan Chinese taal waarbij "ba" vlees betekent, en "mie" de Min Nan benaming is voor een soort noedels gemaakt van tarwe. Bak-mie betekent dus eigenlijk: "tarwenoedels geschikt voor vleesgerechten". Ook in Indonesië, Maleisië en in Thailand worden deze tarwenoedels als bami aangeduid en via het Maleis (de voertaal in Nederlands-Indië) is het woord in de Nederlandse taal opgenomen.

          € 4,80 / 400 g

          x 400 g
        • Nasi §

          Kant-en-klaar nasigerecht om op te warmen. De naam nasi goreng komt uit het Indonesische en Maleisische taalgebied: "nasi", dat gekookte rijst betekent, en "goreng", dat gebakken betekent.

          € 4,80 / 400 g

          x 400 g
      • pasta §


        • Lasagne §

          Kant-en-klare lasagne met gehakt, courgette, paprika en tomaten.

          € 6,20 / 400 g

          x 400 g
        • Macaroni §

          Kant-en-klaar macaronigerecht. Macaroni is een soort pasta, gemaakt van tarwebloem (idealiter van durum tarwe) en water. Deze wordt onder hoge druk door een matrijs geperst. De elleboogjes krijgen deze typische kromme vorm doordat de pastasliert middels een scheefgeplaatste ring aan een zijde wordt afgeremd.

          € 4,80 / 400 g

          x 400 g
      • hotchpotch §


        • Andijviestamppot §

          Een heerlijke stamppot van andijvie, rijk gevuld met spekjes.

          € 5,12 / 400 g

          x 400 g
        • Hutspotstamppot met rundvlees §

          Hutspot is een heerlijke echt Nederlandse stamppot van wortelen, uien en aardappelen.

          € 5,80 / 400 g

          x 400 g
        • Zuurkoolstamppot met worst en spekjes §

          Heerlijke zuurkool met worst.

          € 5,12 / 400 g

          x 400 g
      • soup §


        • Erwtensoep §

          Kant-en-klare erwtensoep om op te warmen. Erwtensoep, ook wel snert genoemd, is een dikke soep, gemaakt van spliterwten.

          € 6,75 / liter

          liter
        • Goulashsoep §

          Een heerlijk pittige, goedgevulde maaltijdsoep.

          € 6,75 / liter

          liter
        • Groentesoep §

          Een royaal gevulde groentesoep op basis van runderbouillon met verse groenten en balletjes gehakt.

          € 6,25 / liter

          liter
        • Kippensoep §

          Kippensoep is soep die smaakt naar en gemaakt is uit vlees van de kip en soepgroenten. Kippensoep wordt vooral geconsumeerd voor de maaltijd, bij wijze van voorgerecht.

          € 6,25 / liter

          liter
        • Mosterdsoep §

          Mosterdsoep is een heerlijke zachte soep.

          € 6,25 / liter

          liter
        • Ossenstaartsoep §

          Ossenstaartsoep is een soep die getrokken is van ossenstaart. Omdat de staart veel smaak afgeeft, kun je hier een krachtige soep van maken. Door de staart lang te koken op een laag vuur, wordt het vlees mals en valt het zo van het bot.

          € 6,75 / liter

          liter
        • Tomatensoep §

          Tomatensoep bestaat uit vocht en eventueel groente, gehaktballetjes of rundvlees, croutons, kruiden en/of specerijen. De soep wordt bereid uit tomaten.

          € 6,25 / liter

          liter
      • salad §


        • Eiersalade §

          Een heerlijke verse eiersalade. Lekker voor op toast of als broodbeleg.

          € 2,48 / 150 g

          x 150 g
        • Filet americain §

          Filet americain wordt gemaakt van gemalen rauw mager rundvlees zoals biefstuk.

          € 3,38 / 150 g

          x 150 g
        • Sandwichcrème §

          Een ware traktatie op je boterham.

          € 2,85 / 150 g

          x 150 g
        • Selderij salade §

          Een heerlijke frisse salade rijk gevuld met raspstukjes van de Selderijknol, ook wel Sellierieknol genoemd. Deze wordt vermengd met een "mayonaise-achtige" saus.

          € 2,10 / 150 g

          x 150 g
        • Vleessalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met mals rundvlees en groente en een smaakvol kruidenbouquet.

          € 2,78 / 150 g

          x 150 g
      • salad dish §


        • Luxe vleessalade §

          Ideaal voor de feestdagen. Luxe vleessalade gagarneerd met uitsluitend verse producten. Verkrijgbaar in 6-8 persoons en 8-10 persoons.

          € 24,95 / 8 persons

      • Slaatje §


        • Slaatje §

          Ambachtelijk slaatje voor één persoon.

          € 2,50 / piece

          piece
      • sauce §


        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 0,75 / 100 g

          x 100 g
        • Satésaus §

          Satésaus, of pindasaus, een populaire saus en heerlijk bij veel gerechten.

          € 0,83 / 100 g

          x 100 g