Loading...
    • Stevensbloem 191, Stevenshofdistrict, 2331 JC Leiden
    • Stevensbloem 191, Stevenshofdistrict, 2331 JC Leiden
      monday 15-12-2025:closedtuesday 16-12-2025:08:30-18:00
      wednesday 17-12-2025:08:30-18:00thursday 18-12-2025:08:30-18:00
      friday 19-12-2025:08:30-18:00saturday 20-12-2025:08:00-17:00
      sunday 21-12-2025:closedmonday 22-12-2025:08:30-18:00
      tuesday 23-12-2025:08:30-18:00wednesday 24-12-2025:08:00-17:00
      thursday 25-12-2025:09:00-10:00friday 26-12-2025:closed
      saturday 27-12-2025:closedsunday 28-12-2025:closed
    • Stevensbloem 191, Stevenshofdistrict, 2331 JC Leiden
      monday 15-12-2025:tuesday 16-12-2025:08:30-18:00
      wednesday 17-12-2025:08:30-18:00thursday 18-12-2025:08:30-18:00
      friday 19-12-2025:08:30-18:00saturday 20-12-2025:
      sunday 21-12-2025:monday 22-12-2025:
      tuesday 23-12-2025:wednesday 24-12-2025:
      thursday 25-12-2025:friday 26-12-2025:
      saturday 27-12-2025:sunday 28-12-2025:
    • monday 15-12-2025:tuesday 16-12-2025:
      wednesday 17-12-2025:thursday 18-12-2025:
      friday 19-12-2025:16:30-18:00saturday 20-12-2025:
      sunday 21-12-2025:monday 22-12-2025:
      tuesday 23-12-2025:wednesday 24-12-2025:
      thursday 25-12-2025:friday 26-12-2025:
      saturday 27-12-2025:sunday 28-12-2025:
    • delivery regiondelivery feeminimum order valuefree delivery from
      Katwijk€ 2,00€ 17,00€ 25,00
      • pickup
        • internet banking
      • delivery
        • internet banking
    • allergen and nutritional information can be requested by phone during opening hours via +31 71 542 7317

      • Voorgerechten §


        • Carpaccio §

          De originele carpaccio wordt gesneden van de ossenhaas. Dit is het fijnste stuk vlees van het rund.

          € 4,85 / portion

          portion
        • Carpaccio compleet §

          Inclusief dressing, kaas en pijnboompitten

          € 6,85 / portion

          portion
        • Kalfsragout §

          Kalfsragout, 200 gram

          € 5,95 / ±200 g

          portion
        • Beef tataki §

          Gegrilde biefstuk op Oosterse wijze bereid.

          € 5,75 / portion

          portion
        • Vitello Tonnato §

          Wellicht de meest verrassende combinatie uit de Italiaanse keuken is ‘Vitello tonnato’. Kalfsvlees gecombineerd met tonijn.

          € 4,95 / portion

          portion
        • Vitello Tonnato compleet §

          Wellicht de meest verrassende combinatie uit de Italiaanse keuken is ‘Vitello tonnato’. Kalfsvlees gecombineerd met tonijn.

          € 6,95 / portion

          portion
      • Hoofdgerecht §

        Voor 2 á 3 personen


        • Beenham met mosterdsaus §

          € 12,50 / 3 persons

          x 3 persons
        • Varkenswangetjes in rodewijnsaus §

          € 20,00 / 3 persons

          x 3 persons
        • Coq au vin §

          € 12,50 / 3 persons

          x 3 persons
        • Kalfsoester hollandaise §

          € 20,00 / 3 persons

          x 3 persons
        • Ossenhaaspuntjes stroganoff §

          € 30,00 / 3 persons

          x 3 persons
        • Kogelbiefstuk peperroomsaus §

          € 22,50 / 3 persons

          x 3 persons
        • Varkenshaas in champignonsaus §

          € 20,00 / 3 persons

          x 3 persons
      • Bijgerechten §

        300 gram per bijgerecht


        • Aardappelgratin §

          € 4,99 / 300 g

          x 300 g
        • Aardappelpuree Francaise §

          € 3,99 / 300 g

          x 300 g
        • Aardappelwedges §

          € 3,99 / 300 g

          x 300 g
        • Haricoverts met spek §

          € 7,95 / 300 g

          x 300 g
        • Luchtige yoghurt met Kerst topping §

          € 3,25 / 300 g

          x 300 g
        • Rode kool met appel §

          € 4,95 / 300 g

          x 300 g
      • gourmet package §


      • Gourmetschaaltjes §


        • Beef tataki puntjes §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 3,00 / tray

          tray
        • Biefstuk §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 3,75 / tray

          tray
        • Gourmet worstjes §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 2,15 / tray

          tray
        • Hete kip §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 2,75 / tray

          tray
        • Kalfsbiefstuk §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 4,50 / tray

          tray
        • Kipfilet §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 2,50 / tray

          tray
        • Kipfilet Indian §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 2,75 / tray

          tray
        • Kipshoarma §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 2,75 / tray

          tray
        • Kogelbiefstuk §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 4,50 / tray

          tray
        • Lamshaas §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 4,50 / tray

          tray
        • Merquez worstjes §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 2,50 / tray

          tray
        • Mini bavette black garlic §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 4,00 / tray

          tray
        • Mini entrecote provence §

          Circa 100 gram per bakje

          € 4,00 / tray

          tray
        • Mini rib-eye pepersalt §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 4,00 / tray

          tray
        • Ossenhaas §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 8,00 / tray

          tray
        • Pittige biefstukpuntjes §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 3,00 / tray

          tray
        • Shoarma §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 2,15 / tray

          tray
        • Slavink §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 2,15 / tray

          tray
        • Varkenshaas §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 2,85 / tray

          tray
        • Varkenshaas black garlic §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 2,98 / tray

          tray
        • Wild gourmetschotel §

          • hert
          • haas
          • zwijn
          Circa 300 gram .

          € 23,50 / dish

          dish
        • Yakitori kipsaté (voorgegaard) §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 3,50 / tray

          tray
      • beef §


      • roulades §


      • pork §


        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 2,50 / 100 g

          gram
      • Hapjes §


        • Hapjesschaal klein §

          • wrap carpaccio
          • wrap filet americain
          • grillworst kaas
          • rookworst
          • ei rookvlees
          • blikworst met augurk
          • cervelaat met roomkaas
          • chorizo met zilveruitje


          40 stuks

          € 33,50 / piece

          piece
        • Hapjesschaal groot §

          • wrap carpaccio
          • wrap filet americain
          • grillworst kaas
          • rookworst
          • ei rookvlees
          • blikworst met augurk
          • cervelaat met roomkaas
          • chorizo met zilveruitje


          80 stuks

          € 65,00 / piece

          piece
      • salad dish §


        • Weekendsalade §

          Voor 2 á 3 personen.

          € 8,50 / piece

          piece
        • Luxe rundvleessalade §

          Ideaal voor de feestdagen. Luxe vleessalade gagarneerd met uitsluitend verse producten. Verkrijgbaar in 6-8 persoons en 8-10 persoons.

          € 27,50 / 8 persons

        • Carpaccio pastasalade §

          Goedgevulde capaccio pastasalade gegarneerd met uitsluitend verse producten. Verkrijgbaar in 6-8 persoons en 8-10 persoons.

          € 34,50 / 8 persons

      • Wild en Gevogelte §


        • Hertenbiefstuk §

          Verpakt per 2 van elk circa 140-160 gram.
          Het vlees van de achterbouten van een hert wordt ontdaan van botten, vellen en pezen. Het is daardoor heel mager.

          € 15,75 / 300 g

          x 300 g
        • Eendenborstfilet §

          Verpakt per 2 van elk circa 200 gram.
          De eendenborst is de laatste jaren een steeds populairder stukje vlees. Het heeft een verfijnde smaak. Bak de filet niet te lang want dan wordt het vlees droog en stug en verliest dan een belangrijk deel van de smaak.

          € 15,20 / 400 g

          x 400 g
      • BBQ Pakketten §

        unavailable on: 20 - 31 December

        Wij kunnen uw (bedrijfs-) BBQ ook compleet verzorgen inclusief kok. Ook in combinatie met Kamado BBQ. Wij doen dit in overleg met u, dus bij belangstelling graag contact zoeken met de winkel.


        • BBQ Populair §

          unavailable on: 20 - 31 December
          • 2 kipsaté Gildehoen kip
          • 1 hamburger (100% rund) Regio Rund
          • 1 runderschnitzel Regio Rund
          • 1 BBQ worst

          € 8,95 / person

          person
        • BBQ Lekker §

          unavailable on: 20 - 31 December
          • 1 varkenshaassaté
          • 1 biefstukspies Regio Rund
          • 1 gemarineerde kipfilet Gildehoen kip
          • 1 gemarineerde speklap

          € 10,50 / piece

          piece
        • BBQ Basis §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Voor uw gemak alles voorgegaard
          • 2 kipsaté Gildehoen kip
          • 1 hamburger Regio Rund
          • 1 BBQ worst

          € 5,95 / piece

          piece
        • BBQ Mixpakket §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Wij rekenen 5 stuks vlees per persoon gevarieerd in de 7 onderstaande specialiteiten
          • Kipsate Gildehoen kip
          • Hamburger Regio Rund
          • BBQ worstje
          • Gemarineerd filetlapje
          • Gemarineerde speklap
          • Runderschnitzel Regio Rund
          • Biefstukspies

          € 10,25 / person

          person
        • BBQ Mixpakket de Luxe §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Wij rekenen 5 stuks vlees per persoon gevarieerd in de 7 onderstaande specialiteiten
          • Varkenshaassaté
          • Entrecôte Regio Rund
          • Kipshaslick Gildehoen kip
          • Bombay kipdijspies
          • Argentijnse biefstukspies
          • Sparerib
          • Rib eye spies

          € 14,25 / person

          person
        • BBQ Kids pakket §

          unavailable on: 20 - 31 December
          • 1 kipsaté
          • 1 hamburger
          • 1 kinderspies
          • 1 barbecueworstje

          € 5,95 / person

          person
        • BBQ Hallal pakket §

          unavailable on: 20 - 31 December
          • 2 kipsaté
          • 1 hamburger
          • 1 biefstukspies
          • 1 gemarineerde kipfilet

          € 8,95 / person

          person
        • BBQ Compleet §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Maak uw vleespakket compleet met:
          • Salades; rundvleessalade en
          • Sauzen; knoflooksaus, satésaus
          • Brood; stokbrood met

          € 5,75 / person

          person
      • vegetarian §

        unavailable on: 20 - 31 December

        • BBQ Vega pakket §

          unavailable on: 20 - 31 December
          • 1 vegaburger
          • 1 vega shaslick
          • 1 groentespies

          € 7,75 / person

          person
      • Barbecue grootvlees §

        unavailable on: 20 - 31 December

        • Buikspek §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Buikspek is zacht, vol van smaak, en echt lekker knapperig van de grill.

          € 13,00 / kilo

          kilo
        • Gemarineerde entrecôte §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Dungesneden entrecôte in een heerlijke marinade.

          € 34,00 / kilo

          kilo
        • Grain fed bavette §

          unavailable on: 20 - 31 December
          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Heerlijk om te grillen.

          € 44,00 / kilo

          kilo
        • Picanha Grain fed §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Picanha is een spectaculair stuk vlees dat je zeker een keer gegeten moet hebben: staartstuk van de koe dat maar weinig nodig heeft en makkelijk te bereiden is.

          € 44,00 / kilo

          kilo
        • Procureur §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Grote stukken vlees zoals procureur laten zich perfect garen op de barbecue. Ideaal voor pulled pork.

          € 15,00 / kilo

          kilo
        • Rib-eye Grain fed §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Rib-eye is een dik, goed dooraderd en mooi rood stuk vlees. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 39,80 / kilo

          kilo
        • Short ribs §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Short Ribs (oftewel klapstuk met been) komt van het zachtste gedeelte van de runderborst. Normaal gebruikt voor tartaar, poulet of hacheevlees, of aan het stuk gekookt voor de hutspot, Allemaal lekker natuurlijk, maar op de Que Low en Slow is dit stuk vlees heel erg lekker, het heeft wel zijn tijd nodig natuurlijk, maar eenmaal klaar heeft u een uniek stuk vlees!

          € 20,00 / kilo

          kilo
        • Spareribs barbecue rauw §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Perfecte spareribs voor de barbecueliefhebber.

          € 11,50 / kilo

          kilo
        • Tomahawk §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Een tomahawk steak is een ribeye aan één stuk met het been er nog aan. Het been zorgt voor een intensere smaakbeleving van het vlees.

          € 38,00 / kilo

          kilo
      • barbecue §

        unavailable on: 20 - 31 December

        • Argentijnse biefspies §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Heerlijk gekruide biefstukblokjes aan een spies.

          € 3,60 / 100 g

          x 100 g
        • Barbecuehamburger §

          unavailable on: 20 - 31 December
          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue.

          € 1,80 / piece

          piece
        • Barbecueworst §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 1,35 / ±80 g

          piece
        • Biefstukspies §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Een spies met malse stukjes biefstuk.

          € 3,60 / 100 g

          x 100 g
        • Brasilsteak §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Heerlijke pepersteak met versgemalen peper voor de barbecue.

          € 3,40 / 100 g

          x 100 g
        • Gemarineerde speklap §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1,60 / 100 g

          x 100 g
        • Haassaté §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Met de hand geregen en gesneden varkenshaassaté. De varkenshaas is het zachtste en mooiste stukje vlees van het varken.

          € 2,25 / ±90 g

          piece
        • Kipsatéstokje Piri Piri §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Kipsatéstokje in Piri Piri marinade.

          € 1,30 / piece

          piece
        • Kipsatéstokje §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue. Circa 50 gram per stuk.

          € 1,20 / piece

          piece
        • Lamsrack §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Supermals vlees in een heerlijke marinade. Ideaal voor de barbecue. Verpakt per 2 stuks.

          € 19,60 / ±400 g

          piece
        • Ossenhaasspies §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Spies met blokjes malse ossenhaas.

          € 7,50 / 100 g

          x 100 g
        • Runderschnitzel §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Een heerlijke runderschnitzel voor op de barbecue.

          € 2,70 / 100 g

          x 100 g
        • Shaslick (kipspies) §

          unavailable on: 20 - 31 December
          De kipspies is een spies met puur heerlijk gemarineerd kippenvlees.

          € 2,20 / piece

          piece
        • Sparerib barbecue §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Spareribs behoren tot het populairste barbecuevlees wereldwijd. Het vlees van spareribs is mals en sappig, en aan elke spare rib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten.

          € 1,55 / 100 g

          x 100 g
      • Bijgerechten §

        unavailable on: 20 - 31 December

        • Pasta pesto pollo salade §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Smaakvolle pastasalade voor bij de barbecue.

          € 1,50 / 100 g

          gram
      • barbecue accessories §

        unavailable on: 20 - 31 December

        • RVS BBQ inclusief gas §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Alleen telefonisch te reserveren voor € 22,50 en alleen mogelijk bij het bestellen van barbecuevlees vanaf 10 personen. 071-5427317

          € 0,00 / piece

          piece
        • Schoonmaakservice BBQ §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Alleen telefonisch te reserveren voor € 9,50 in combinatie met een barbecue. Bestel deze schoonmaakservice erbij en wij maken de bbq voor u schoon. 071-5427317

          € 0,00 / piece

          piece
        • Bezorgen bestelling §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Voor € 12,50 komen wij uw barbecuebestelling bezorgen.

          € 12,50 / piece

          piece
        • Ophalen materialen §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Bestel dit artikel erbij en wij halen het gehuurde materiaal weer bij u op.

          € 12,50 / piece

          piece
        • Borden en bestekpochette §

          unavailable on: 20 - 31 December
          1 plastic bord (herbruikbaar) en 1 bestekpochette met herbruikbaar bestek.

          € 1,30 / person

          person
        • BBQ tang, stokbroodplank en mes §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Per set.

          € 2,50 / piece

          piece
      • Luxe Belegde Broodjes §

        unavailable on: 20 - 31 December

        • Broodje Oosterse Rosbief §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Met rosbief, lente-ui, teriyakisaus, wasabi-mayo en gebakken ui.

          € 4,75 / piece

          piece
        • Broodje Carpaccio §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Met carpaccio, rucola, Parmezaanse kaas, truffelmayo, pesto en notenmix.

          € 4,95 / piece

          piece
        • Broodje Carpaccio Rookvlees §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Met rookvlees, rucola, Parmezaanse kaas, truffelmayo, pesto en notenmix.

          € 4,75 / piece

          piece
        • Broodje Gezond §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Met ham, kaas, sla, tomaat, komkommer en ei.

          € 4,75 / piece

          piece
        • Broodje Gezond Kip §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Met kipfilet, kaas, sla, tomaat, komkommer en ei.

          € 4,75 / piece

          piece
        • Broodje Filet Speciaal §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Met filet americain, rode ui en ei.

          € 4,75 / piece

          piece
        • Broodje Filet Carpaccio §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Met carpacciofilet, rucola, Parmezaanse kaas en pesto.

          € 4,85 / piece

          piece
      • Diverse Belegde Broodjes §

        unavailable on: 20 - 31 December

        • Broodje Achterham §

          unavailable on: 20 - 31 December

          € 3,25 / piece

          piece
        • Broodje Eiersalade §

          unavailable on: 20 - 31 December

          € 3,25 / piece

          piece
        • Broodje Filet Americain §

          unavailable on: 20 - 31 December

          € 4,25 / piece

          piece
        • Broodje Kaas §

          unavailable on: 20 - 31 December

          € 3,25 / piece

          piece
        • Broodje Kipfilet §

          unavailable on: 20 - 31 December

          € 3,25 / piece

          piece
        • Broodje Rookvlees §

          unavailable on: 20 - 31 December

          € 3,25 / piece

          piece
        • Broodje Rosbief §

          unavailable on: 20 - 31 December

          € 3,25 / piece

          piece
        • Broodje Selderijsalade §

          unavailable on: 20 - 31 December

          € 3,25 / piece

          piece
        • Broodje Vleessalade §

          unavailable on: 20 - 31 December

          € 3,25 / piece

          piece
      • Warm Belegde Broodjes §

        unavailable on: 20 - 31 December

        • Broodje Bal Gehakt §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Met mayonaise of mosterd.

          € 4,25 / piece

          piece
        • Broodje Grillworst §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Keuze uit naturel of kaas. Met truffelmayo of Piri Piri saus.

          € 3,99 / piece

          piece
        • Broodje Hete Kip §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Met Piri Piri saus.

          € 3,99 / piece

          piece
        • Broodje Warm Vlees §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Met satésaus.

          € 3,99 / piece

          piece
        • Broodje Warme Beenham §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Met honingmosterdsaus.

          € 3,99 / piece

          piece
        • Broodje Zeeuws Spek §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Met barbecuesaus of Piri Piri saus.

          € 3,99 / piece

          piece
      • Wraps §

        unavailable on: 20 - 31 December

        • Carpaccio Wrap §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Met carpaccio, tartaarsaus, sla, Parmezaanse kaas, notentapenade en notenmix.

          € 4,50 / piece

          piece
        • Kip Tok Tok Wrap §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Met kip, kipkerrie, sla, tomaat en ei.

          € 4,50 / piece

          piece
        • Oosterse Rosbief Wrap §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Met rosbief, lente-ui, teriyakisaus, wasabi-mayo en gebakken ui.

          € 4,50 / piece

          piece
      • Belegde Broodjes MixBoxen §

        unavailable on: 20 - 31 December

        Ideaal voor bij een vergadering of personeelslunch.


        • MixBox 10 luxe broodjes §

          unavailable on: 20 - 31 December

          € 45,00 / piece

          piece
        • MixBox 5 luxe broodjes §

          unavailable on: 20 - 31 December

          € 22,50 / piece

          piece
      • Vruchtensappen §

        unavailable on: 20 - 31 December

        • Schulp Sinaasappelsap §

          unavailable on: 20 - 31 December

          € 2,30 / piece

          piece
        • Schulp Appelsap §

          unavailable on: 20 - 31 December

          € 1,90 / piece

          piece
        • Schulp Aardbeiensap §

          unavailable on: 20 - 31 December

          € 1,90 / piece

          piece
      • gourmet package §


      • Gourmetschaaltjes §


        • Beef tataki puntjes §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 3,00 / tray

          tray
        • Biefstuk §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 3,75 / tray

          tray
        • Gourmet worstjes §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 2,15 / tray

          tray
        • Hete kip §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 2,75 / tray

          tray
        • Kalfsbiefstuk §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 4,50 / tray

          tray
        • Kipfilet §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 2,50 / tray

          tray
        • Kipfilet Indian §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 2,75 / tray

          tray
        • Kipshoarma §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 2,75 / tray

          tray
        • Kogelbiefstuk §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 4,50 / tray

          tray
        • Lamshaas §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 4,50 / tray

          tray
        • Merquez worstjes §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 2,50 / tray

          tray
        • Mini bavette black garlic §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 4,00 / tray

          tray
        • Mini entrecote provence §

          Circa 100 gram per bakje

          € 4,00 / tray

          tray
        • Mini rib-eye pepersalt §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 4,00 / tray

          tray
        • Ossenhaas §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 8,00 / tray

          tray
        • Pittige biefstukpuntjes §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 3,00 / tray

          tray
        • Shoarma §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 2,15 / tray

          tray
        • Slavink §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 2,15 / tray

          tray
        • Varkenshaas §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 2,85 / tray

          tray
        • Varkenshaas black garlic §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 2,98 / tray

          tray
        • Wild gourmetschotel §

          • hert
          • haas
          • zwijn
          Circa 300 gram .

          € 23,50 / dish

          dish
        • Yakitori kipsaté (voorgegaard) §

          Circa 100 gram per bakje.

          € 3,50 / tray

          tray
      • beef §

        unavailable on: 20 - 31 December

        Ons rundvlees wordt beoordeeld op smaak, kleur en malsheid. We kopen onze koeien al dertig jaar bij firma Duineveld te Lisse, waar ze lekker grazen in de sappige Hollandse weiden. Hier groeien de koeien op met oog voor welzijn. Kortom, een diervriendelijke manier en dat alles komt de smaak van het vlees ten goede. Dagelijks


        • Hollandse biefstuk §

          Hollandse biefstuk wordt van verschillende biefstukdelen gesneden.
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.
        • Ossenhaas §

          Ossenhaas is heerlijk mals en niet voor niets het mooiste deel van het rund. Tournedos is hetzelfde als biefstuk van de haas. Een dubbele tournedos is een chateaubriand. Het gewicht van een hele ossenhaas is ongeveer tussen de twee en vijf kilo.

          € 7,60 / 100 g

          gram
        • Bavette grain fed §

          unavailable on: 20 - 31 December
          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Het heeft een lange en grove draad. De bavette is botermals en wordt gebruikt in de lekkerste gerechten.
        • Borstlappen §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Het meest doorregen stoofvlees. Ongeveer drie uur stoven.

          € 8,75 / 500 g

        • Klapstuk §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Klapstuk is het vlees gesneden van de borst en is doorregen met kleine vetrandjes. Het is bij voorkeur geschikt om in één stuk mee te koken in een gerecht zoals bijvoorbeeld peen en uien. Snijd na het koken het vlees in kleinere porties.
        • Onderriblap §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Dit stuk vlees wordt gesneden uit de dikke rib. Het deel dat zich bevindt tussen de fijne rib en de nek van het rund. Het is een stuk vlees dat uitzonderlijk lekker van smaak is wanneer het goed is bereid.

          € 5,13 / 250 g

        • Picanha §

          Botermals stuk staartstuk / rosbief met een vetlaag.
        • Picanha grain fed §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Picanha van topkwaliteit. Een prachtig stuk vlees voor de kenner.

          € 4,40 / 100 g

          gram
        • Rib-eye §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 3,98 / 100 g

          gram
        • Riblap §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 9,75 / 500 g

          x 500 g
        • Rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.
        • Rosbieflap §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 5,38 / 250 g

          x 250 g
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.
        • Rundergehakt §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 1,32 / 100 g

          gram
        • Runderhacheevlees §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Hacheevlees is gesneden van de onderrib (hals). Om gaar en zacht te worden heeft het vlees een langere bereidingstijd nodig.
        • Runderpoulet §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.
        • Sucadelap §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 2,20 / 100 g

          gram
        • Tartaartje §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Een tartaartje is gemaakt van 100% mager rundvlees.

          € 2,10 / piece

          piece
        • Verse tartaar §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Verse tartaar! Rauw maar bijzonder lekker!

          € 2,63 / 125 g

          gram
        • Beef Tataki §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Gegrilde biefstuk op Oosterse wijze bereid.

          € 26,25 / 750 g

      • pork §

        unavailable on: 20 - 31 December

        Niet ieder varken komt zomaar bij ons binnen. We selecteren het vlees op versheid, vet, bindweefsel, structuur en vleesvezels. Alleen het varkensvlees dat onze strenge beoordeling kan doorstaan bieden we u aan.


        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 2,50 / 100 g

          gram
        • Varkensfricandeau §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 8,75 / 500 g

        • Haaskarbonade §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.
        • Ribkarbonade §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.
        • Dobbelsteentjesspek §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Dobbelsteentjes spek, fijn gesneden blokjes gerookt spek, toepasbaar in vele gerechten en salades.

          € 1,49 / 100 g

        • Gerookt spek (mager) §

          unavailable on: 20 - 31 December
          De speklap van het varken (buik) wordt goed gezouten en daarna gerookt waarna het stuk mager spek nog enkele dagen narijpt voor een betere stevigheid.
        • Gerookt spek (vet) §

          unavailable on: 20 - 31 December
          De speklap van het varken (rug) wordt goed gezouten en daarna gerookt waarna het stuk spek nog enkele dagen narijpt voor een betere stevigheid.

          € 1,33 / 100 g

          gram
        • Halskarbonade §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Karbonade is het meest bekende stukje varkensvlees. Karbonade wordt gesneden van verschillende delen: rib- en haaskarbonade (mals) en hals- en schouderkarbonade (minder mager en minder mals). Karbonaden kunnen ook gemarineerd worden.
        • Hamlap §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.
        • Spareribs, rauw §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Deze spareribs zijn vers/rauw en kun je zelf naar smaak marineren en/of bereiden.

          € 5,75 / 500 g

          x 500 g
        • Speklap §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 2,09 / 150 g

          x 150 g
        • Varkensgehakt §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Varkensgehakt bestaat volledig uit varkensvlees. Varkensgehakt lijkt vaak wat vetter dan de andere gehaktsoorten. Het voordeel van het zachte vet is dat het gemakkelijk uitbakt en de bal gehakt verlaat. Na het bakken is het vlees daardoor smeuïger en bevat toch minder vet dan voor het bakken.

          € 1,00 / 100 g

          gram
        • Varkenshaas lang §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Varkenshaas komt uit de rug van het varken en is de meest malse spier.
        • Varkenslever §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Gebakken lever is een goede bron van mineralen en vitaminen én nog lekker ook.
        • Varkenspoulet §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Varkenspoulet zijn kleine, magere stukjes varkensvlees. Het is uitermate geschikt om te gebruiken als vlees in de bami of nasi.
        • Varkensschnitzel gepaneerd §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Zacht van smaak en zonder vet.
        • Vers mager spek §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Echt spek van het varken met maximaal twintig procent vet.
      • chicken §

        unavailable on: 20 - 31 December

        • Hele kip §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Een hele kip. Het vlees is mals en bijzonder mager en wordt opgebonden aangeboden.

          € 8,95 / piece

          piece
        • Kipdijfilet §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Kipdijfilet is mager vlees met een klein beetje vet. Het is heel mals en heeft meer smaak dan de gewone kipfilet.

          € 1,50 / 100 g

          gram
        • Kipdrumsticks §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 1,10 / 100 g

          gram
        • Kipfilet §

          unavailable on: 20 - 31 December
          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.
        • Kippenlevertjes §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Kippenlevertjes worden niet zoveel gegeten, maar er kunnen heerlijke recepten van gemaakt worden. Verpakt in een bakje van circa 200 gram.

          € 1,56 / 200 g

          x 200 g
        • Kippenpoot §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Kippenpoten kunnen op vele manieren worden bereid. Ze kunnen gebakken of gebraden worden, gestoofd met allerhande kruiden , gekookt of gegrild op de barbecue.

          € 0,88 / 100 g

          gram
        • Kippenpoot gekruid §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Heerlijk gekruide kippenpoot, geschikt voor zowel grillen als bakken.

          € 0,92 / 100 g

          gram
        • Kippoulet §

          unavailable on: 20 - 31 December
          In blokjes gesneden kippenvlees.

          € 1,85 / 100 g

          gram
      • veal §

        unavailable on: 20 - 31 December

        Kalfsvlees is een delicatesse. Het blankroze vlees is mals en zacht, kent een fijne smaak en een laag vetgehalte. Dit vanwege de nog niet volledig ontwikkelde spierbundels en de geringe omzetting van vet in de eerste levensjaren.


        • Kalfsschnitzel §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.
      • lamb §

        unavailable on: 20 - 31 December

        • Lamskotelet §

          unavailable on: 20 - 31 December
          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Lamskotelet is dik en mals en bevat een mooie vetrand die wegsmelt tijdens het bakken en veel smaak geeft.

          € 2,50 / 100 g

          x 100 g
        • Lamsrack §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 4,90 / 100 g

          x 100 g
      • quick and ready to cook §

        unavailable on: 20 - 31 December

        • Boomstammetje §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Een gehaktrolletje van lekker gekruid varkensgehakt.

          € 1,85 / piece

          piece
        • Bourgondische kip §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Gemarineerde kip gevuld met notentapenade en omwikkeld in rauwe ham.

          € 1,95 / 100 g

          gram
        • Bretonse kip §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Gemarineerde kipfilet omwikkeld met ontbijtspek.

          € 1,95 / 100 g

          gram
        • Duitse biefstuk §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Het vlees voor deze uitzonderlijk lekkernij wordt gesneden van de biefstuk (beste kwaliteit) of de rosbiefdelen. Volgens Duits recept moet het vlees fijngehakt worden. De stukjes die dan overblijven zijn onregelmatig van vorm, maar verliezen door deze werkwijze niet aan kwaliteit. De kruiding is per slager verschillend, maar is pittig en er wordt vaak knoflook gebruikt. De Duitse biefstuk wordt tot een bal gekneed en zo gebakken. Kneed niet te lang want dan kneed je de eiwitten los en dan kan het vlees taaier worden.

          € 2,78 / 150 g

          x 150 g
        • Gehaktbal panklaar §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Gehaktbal van puur rundergehakt, alvast lekker gekruid dus klaar om te braden.

          € 2,40 / piece

          piece
        • Gehaktcordon bleu §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Het varkensvlees wordt, vermengd met kruiden en het zout, fijn gemalen. Daarna worden de schijven met de hand gevormd of wordt het deeg afgestopt in een kunsstof darm en aangevroren waarna de 'paal' (slagerstaal) wordt gesneden op de snijmachine. Op de plak wordt een een plakje kaas en ham gelegd en vervolgens wordt de schijf dubbel geklapt en worden de randen goed dichtgedrukt. Daarna wordt de gehaktcordonbleu gepaneerd.

          € 2,85 / piece

          piece
        • Gekruid filetlapje §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Een varkensfiletlapje gemarineerd in een zachte marinade.

          € 1,45 / 100 g

          gram
        • Gevulde varkenshaas §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Gemarineerd met een pikante marinade gevuld met een kruidencreme kaas op een bedje van
          bospaddestoelensaus.

          € 3,60 / 150 g

          x 150 g
        • Hamburger gepaneerd §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Lekker en makkelijk, een gepaneerde hamburger om direct te bakken.

          € 1,85 / 100 g

          gram
        • Hamburger naturel §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Lekkere naturel hamburger. Past bij iedere maaltijd maar smaakt ook perfect tussen een bolletje.

          € 1,80 / piece

          piece
        • Katenhaas §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Gemarineerde varkenshaas met katenspek.

          € 3,60 / 150 g

        • Kipcordon bleu §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Mooie plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Op een helft van de lap gaat een plak kaas en een plak gekookte ham. Daarna wordt de plak dichtgeslagen, vastgestoken met een prikker en gepaneerd.

          € 1,95 / 100 g

          gram
        • Kipschnitzel §

          unavailable on: 20 - 31 December
          De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet en daarna gepaneerd. Bak de schnitzel niet al te hard aan want dan verbrandt het paneermeel. Een verse schnitzel heeft mooi droog paneermeel.

          € 1,90 / 100 g

          gram
        • Pepersteak §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Heerlijk malse pepersteak met versgemalen peper.

          € 6,80 / 200 g

          x 200 g
        • Runderschnitzel §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Runderschnitzels worden ook bieflappen of baklappen genoemd en worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten.

          € 3,38 / 125 g

          x 125 g
        • Rundervink §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Rundervink is één van de meest gegeten vleesproducten. Rundervink bestaat uit rundergehakt dat gekruid is, omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees (rosbieflapje). Het is belangrijk dat het braden op niet te hoog vuur gebeurt om te voorkomen dat het rundvlees aangebrand is voordat het gehakt gaar is.

          € 2,15 / piece

          piece
        • Satéschnitzel §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Voorgegaarde satéschnitzel van mager varkensvlees met een vulling van een zacht pittige satésaus.

          € 2,35 / piece

          piece
        • Seizoensburger §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Heerlijk robuust burgertje van puur rundergehakt met seizoenskruiden.

          € 1,90 / piece

          piece
        • Shoarmavlees §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.

          € 1,25 / 100 g

          gram
        • Slavink §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 1,55 / piece

          piece
        • Varkensfilet cordon blue §

          unavailable on: 20 - 31 December
          De varkensfiletlapjes worden belegd met een plak Goudse kaas en een plak sappige ham.

          € 3,53 / 225 g

          x 225 g
        • Varkensschnitzel ongepaneerd §

          unavailable on: 20 - 31 December
          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 3,70 / 200 g

        • Vuureiland reepjes §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Biefstukpuntjes pittig gemarineerd.

          € 2,80 / 100 g

          gram
        • Western steak §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Heerlijk gemarineerde steak.

          € 1,45 / 100 g

          gram
        • Zigeunerschnitzel §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Een schnitzel met paprika en andere kruiden door het paneermeel.
        • Beef tataki reepjes §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Biefstukreepjes op Oosterse wijze.

          € 2,80 / 100 g

          gram
      • roulades §


      • soup supplies §

        unavailable on: 20 - 31 December

        • Soepvlees §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Poulet, soep- of bouillonvlees is allemaal hetzelfde. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon. Zet het vlees altijd op in koud water wanneer je het voor bouillon wilt gebruiken. Het vocht mag niet koken. De smaakstoffen trekken dan optimaal in de bouillon. Voor ragouts moeten die juist in het vlees blijven, daarvoor moet het vlees in warm water opgezet worden.

          € 1,45 / 100 g

          gram
        • Hamschijf §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Hamschijf wordt ook verkocht als ‘hips’ en in Duitsland als ‘Eisbein’. ‘Eisbein’ is licht gepekeld. Hamschijf smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en maaltijdsoepen. Het onderste gedeelte van het vlees is uitstekend geschikt voor soep.
        • Korte krabbetjes §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Een krabbetje (meestal: krabbetjes) is een benaming voor de rib met vlees van een geslacht varken. Krabbetjes worden vaak als ingrediënt aan erwtensoep toegevoegd. In tegenstelling tot spareribs worden krabbetjes niet geroosterd maar gekookt.

          € 3,75 / 500 g

        • Mergpijp §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Het mergpijpje is een runderbeen gezaagd van de bovenpoot van de koe. Ideaal om te gebruiken voor een heerlijke bouillon.

          € 0,48 / 100 g

          gram
        • Ossenstaart §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.
        • Runderschenkel §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Schenkels zijn afkomstig van de bovenpoot. Ze bestaan uit vlees met been en merg. De lekkerste en krachtigste soepen en bouillons krijgt u door schenkels lang op te zetten.
        • Varkensstaart §

          unavailable on: 20 - 31 December
          De varkensstaart is één van de meest herkenbare delen van het varken.

          € 6,50 / piece

          piece
      • sausage §

        unavailable on: 20 - 31 December

        • Verse worst (fijn) §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.
        • Ossenworst §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Deze specialiteit vindt haar oorsprong in de zeventiende eeuw, toen op grote schaal ossen uit Denemarken en Duitsland werden geïmporteerd. De specerijen in deze worst, zoals peper, kruidnagel, foelie en nootmuskaat, kwamen uit Nederlands-Indië. Mager rundvlees is de basis van deze typisch Amsterdamse specialiteit. Het vlees wordt gemalen en vermengd met witte peper, foelie, nootmuskaat en zout. Na het afstoppen in een runder- of kunstdarm wordt het vlees een paar te rijpen gelegd in de koeling. In die tijd ontstaat de zo kenmerkende smaak.

          € 6,25 / piece

          piece
        • Paardenworst §

          unavailable on: 20 - 31 December
          De worst is gemaakt van mager paarden- en doorregen varkensvlees en spek. Het deeg wordt meestal gekruid met een speciale kookworstmelange.

          € 5,34 / 300 g

      • smoked sausage §

        unavailable on: 20 - 31 December

        • Rauwe rookworst §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Ambachtelijke slagersrookworst. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 4,30 / piece

          piece
        • Rookworst §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Al gekookt en lekker voor op brood of zo een plakje.
      • grilled sausage §

        unavailable on: 20 - 31 December

      • dried sausage §

        unavailable on: 20 - 31 December

        • Saltufo §

          unavailable on: 20 - 31 December
          De saltufo is een specialiteit met echte Italiaanse ingrediënten. De saltufo is een heerlijke salamikogel met echte zomertruffels en omringd met echte Parmezaanse kaas uit Parma (Italië).

          € 5,50 / piece

          piece
      • liverwurst §

        unavailable on: 20 - 31 December

        • Leverworst §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Fijn gemalen leverworst. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en slagerszout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van slagerszout krijgt de worst haar roze kleur.
      • pâté §

        unavailable on: 20 - 31 December

        • Bourgondische paté §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Deze paté heeft als basis, afhankelijk van de gewenste kwaliteit en prijsstelling, kalfskopvlees of varkensvlees, zacht spek en kalfs- of varkenslever. Vrijwel iedere producent heeft zijn eigen kruidenmelange, maar belangrijke smaakmakers zijn peper, kardemom, foelie, majoraan, tijm en vanillesuiker. Ook worden wel citroenrasp, cognac, gefruite uitjes en eieren toegevoegd. Een deel van de grondstoffen wordt tot een gladde massa gecutterd*. Een deel van de lever en varkensvlees wordt grover gemalen en aan de gladde massa toegevoegd waardoor een grove uitstraling ontstaat. De massa wordt afgevuld in een ovenbak en daarna wordt afgekookt of gebakken.

          € 4,50 / piece

          piece
        • Cranberry paté §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Voor deze zachte en romige paté wordt als basis een smeuïge smeerleverworst gebruikt. Deze worst is gemaakt van varkensvlees, varkenslever en zacht spek. Het basisdeeg is heel zacht gekruid zodat de smaak van de varkenlever mooi herkenbaar blijft. Aan het nog warme deeg worden zacht gegaarde cranberry's toegevoegd. Het warme deeg wordt in een vorm gegoten. Na het opstijven wordt de stevige paté uit de vorm geklopt en afgegarneerd met een mooie bruine gelatine en cranberry's.

          € 4,50 / piece

          piece
      • cold meats §

        unavailable on: 20 - 31 December

        We bieden een groot assortiment worst en vleeswaren, veelal traditioneel vervaardigd uit eigen worstmakerij. Met respect voor vlees zoals het bedoeld is.


      • snacks / appetizers §

        unavailable on: 20 - 31 December

        • Wrap kip pittig §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Een lekkere wrap gevuld met pikant gekruide kipstukjes met groente en saus.

          € 4,25 / piece

          piece
        • Wrap kip zoet §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Een lekkere wrap gevuld met mild gekruide kipstukjes.

          € 4,25 / piece

          piece
        • Calzone gehakt pittig §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Calzonebroodje gevuld met puur rundergehakt, om af te bakken in de oven.

          € 3,95 / piece

          piece
        • Calzone gehakt zoet §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Calzonebroodje gevuld met puur rundergehakt, om af te bakken in de oven.

          € 3,95 / piece

          piece
      • Kant en klaar §

        unavailable on: 20 - 31 December

        • Gegrilde kip §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Een hele gegrilde kip. Het vlees is mals en bijzonder mager.

          € 9,00 / piece

          piece
        • Gegrilde kippenbout §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Heerlijke malse kippenbout. Gewild op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 2,10 / piece

          piece
        • Kippeling §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Gegrilde stukjes kipdijvlees.

          € 1,80 / 100 g

          gram
        • Spareribs §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest voor varkensribben. Gemarineerd zijn spareribs nog lekkerder.

          € 1,55 / 100 g

          gram
        • Vuurribbetjes §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Lekker pittig gemarineerde gegrilde ribbetjes.

          € 1,55 / 100 g

          gram
        • Bal gehakt §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Kant en klare gehaktbal van puur rund.

          € 2,50 / piece

          piece
        • Bal gehakt met ui §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Kant en klare gehaktbal met ui.

          € 2,50 / piece

          piece
        • Kipsaté kant en klaar §

          unavailable on: 20 - 31 December
          3 voorgegaarde kipsatéstokjes in satésaus.

          € 3,75 / portion

          portion
      • Hapjes §

        unavailable on: 20 - 31 December

        • Hapjesschaal klein §

          • wrap carpaccio
          • wrap filet americain
          • grillworst kaas
          • rookworst
          • ei rookvlees
          • blikworst met augurk
          • cervelaat met roomkaas
          • chorizo met zilveruitje


          40 stuks

          € 33,50 / piece

          piece
        • Hapjesschaal groot §

          • wrap carpaccio
          • wrap filet americain
          • grillworst kaas
          • rookworst
          • ei rookvlees
          • blikworst met augurk
          • cervelaat met roomkaas
          • chorizo met zilveruitje


          80 stuks

          € 65,00 / piece

          piece
        • Tapastrio §

          unavailable on: 20 - 31 December
          • Parmaham
          • truffelsalami
          • salami felino

          € 9,95 / piece

          piece
      • Oriental §

        unavailable on: 20 - 31 December

        • Bami §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Kant-en-klaar bamigerecht om op te warmen. Bami is, oorspronkelijk, een Chinees ingrediënt. De benaming komt uit de Min Nan Chinese taal waarbij "ba" vlees betekent, en "mie" de Min Nan benaming is voor een soort noedels gemaakt van tarwe. Bak-mie betekent dus eigenlijk: "tarwenoedels geschikt voor vleesgerechten". Ook in Indonesië, Maleisië en in Thailand worden deze tarwenoedels als bami aangeduid en via het Maleis (de voertaal in Nederlands-Indië) is het woord in de Nederlandse taal opgenomen.

          € 4,80 / 400 g

          x 400 g
        • Nasi §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Kant-en-klaar nasigerecht om op te warmen. De naam nasi goreng komt uit het Indonesische en Maleisische taalgebied: "nasi", dat gekookte rijst betekent, en "goreng", dat gebakken betekent.

          € 4,80 / 400 g

          x 400 g
      • pasta §

        unavailable on: 20 - 31 December

        • Lasagne §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Kant-en-klare lasagne met gehakt, courgette, paprika en tomaten.

          € 6,20 / 400 g

          x 400 g
        • Macaroni §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Kant-en-klaar macaronigerecht. Macaroni is een soort pasta, gemaakt van tarwebloem (idealiter van durum tarwe) en water. Deze wordt onder hoge druk door een matrijs geperst. De elleboogjes krijgen deze typische kromme vorm doordat de pastasliert middels een scheefgeplaatste ring aan een zijde wordt afgeremd.

          € 4,80 / 400 g

          x 400 g
      • hotchpotch §

        unavailable on: 20 - 31 December

        • Andijviestamppot §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Een heerlijke stamppot van andijvie, rijk gevuld met spekjes.

          € 5,12 / 400 g

          x 400 g
        • Hutspotstamppot met rundvlees §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Hutspot is een heerlijke echt Nederlandse stamppot van wortelen, uien en aardappelen.

          € 5,80 / 400 g

          x 400 g
        • Zuurkoolstamppot met worst en spekjes §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Heerlijke zuurkool met worst.

          € 5,12 / 400 g

          x 400 g
      • soup §

        unavailable on: 20 - 31 December

        • Erwtensoep §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Kant-en-klare erwtensoep om op te warmen. Erwtensoep, ook wel snert genoemd, is een dikke soep, gemaakt van spliterwten.

          € 6,75 / liter

          liter
        • Goulashsoep §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Een heerlijk pittige, goedgevulde maaltijdsoep.

          € 6,75 / liter

          liter
        • Groentesoep §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Een royaal gevulde groentesoep op basis van runderbouillon met verse groenten en balletjes gehakt.

          € 6,25 / liter

          liter
        • Kippensoep §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Kippensoep is soep die smaakt naar en gemaakt is uit vlees van de kip en soepgroenten. Kippensoep wordt vooral geconsumeerd voor de maaltijd, bij wijze van voorgerecht.

          € 6,25 / liter

          liter
        • Mosterdsoep §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Mosterdsoep is een heerlijke zachte soep.

          € 6,25 / liter

          liter
        • Ossenstaartsoep §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Ossenstaartsoep is een soep die getrokken is van ossenstaart. Omdat de staart veel smaak afgeeft, kun je hier een krachtige soep van maken. Door de staart lang te koken op een laag vuur, wordt het vlees mals en valt het zo van het bot.

          € 6,75 / liter

          liter
        • Tomatensoep §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Tomatensoep bestaat uit vocht en eventueel groente, gehaktballetjes of rundvlees, croutons, kruiden en/of specerijen. De soep wordt bereid uit tomaten.

          € 6,25 / liter

          liter
      • salad §

        unavailable on: 20 - 31 December

        • Eiersalade §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Een heerlijke verse eiersalade. Lekker voor op toast of als broodbeleg.

          € 2,48 / 150 g

          x 150 g
        • Filet americain §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Filet americain wordt gemaakt van gemalen rauw mager rundvlees zoals biefstuk.

          € 3,38 / 150 g

          x 150 g
        • Sandwichcrème §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Een ware traktatie op je boterham.

          € 2,85 / 150 g

          x 150 g
        • Selderij salade §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Een heerlijke frisse salade rijk gevuld met raspstukjes van de Selderijknol, ook wel Sellierieknol genoemd. Deze wordt vermengd met een "mayonaise-achtige" saus.

          € 2,10 / 150 g

          x 150 g
        • Vleessalade §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Een heerlijke salade rijk gevuld met mals rundvlees en groente en een smaakvol kruidenbouquet.

          € 2,78 / 150 g

          x 150 g
      • salad dish §


        • Weekendsalade §

          Voor 2 á 3 personen.

          € 8,50 / piece

          piece
        • Luxe rundvleessalade §

          Ideaal voor de feestdagen. Luxe vleessalade gagarneerd met uitsluitend verse producten. Verkrijgbaar in 6-8 persoons en 8-10 persoons.

          € 27,50 / 8 persons

        • Carpaccio pastasalade §

          Goedgevulde capaccio pastasalade gegarneerd met uitsluitend verse producten. Verkrijgbaar in 6-8 persoons en 8-10 persoons.

          € 34,50 / 8 persons

      • Slaatje §

        unavailable on: 20 - 31 December

        • Slaatje §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Ambachtelijk slaatje voor één persoon.

          € 2,50 / piece

          piece
      • sauce §

        unavailable on: 20 - 31 December

        • Knoflooksaus §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 0,75 / 100 g

          x 100 g
        • Satésaus §

          unavailable on: 20 - 31 December
          Satésaus, of pindasaus, een populaire saus en heerlijk bij veel gerechten.

          € 0,83 / 100 g

          x 100 g