Loading...
    • Europaboulevard 361, 1825 RK Alkmaar
    • Europaboulevard 361, 1825 RK Alkmaar
      monday 08-09-2025:09:00-17:45tuesday 09-09-2025:09:00-17:45
      wednesday 10-09-2025:09:00-17:45thursday 11-09-2025:09:00-17:45
      friday 12-09-2025:09:00-17:45saturday 13-09-2025:09:00-17:00
      sunday 14-09-2025:closedmonday 15-09-2025:09:00-17:45
      tuesday 16-09-2025:09:00-17:45wednesday 17-09-2025:09:00-17:45
      thursday 18-09-2025:09:00-17:45friday 19-09-2025:09:00-17:45
      saturday 20-09-2025:09:00-17:00sunday 21-09-2025:closed
    • Europaboulevard 361, 1825 RK Alkmaar
      monday 08-09-2025:10:00-17:00tuesday 09-09-2025:10:00-17:00
      wednesday 10-09-2025:10:00-17:00thursday 11-09-2025:10:00-17:00
      friday 12-09-2025:10:00-17:00saturday 13-09-2025:10:00-17:00
      sunday 14-09-2025:monday 15-09-2025:10:00-17:00
      tuesday 16-09-2025:10:00-17:00wednesday 17-09-2025:10:00-17:00
      thursday 18-09-2025:10:00-17:00friday 19-09-2025:10:00-17:00
      saturday 20-09-2025:10:00-17:00sunday 21-09-2025:
      • pickup
        • internet banking
    • allergen and nutritional information can be requested by phone during opening hours via +31 72 562 2666

      • fish dish §

        Vergeet niet ons knapperige vers huis afgebakken stokbrood mee te bestellen Dit mag niet ontbreken bij uw visschotel.


        • Hors d'Oeuvre §

          Royale visschotel die ook gebruikt kan worden als feestmaaltijd
          • frisse opgemaakte zalmsalade
          • eigen uitgesneden palingfilet
          • gerookte meerval
          • gerookte forel
          • gerookte zalm
          • gestoomde zalm
          • gestoomde makreel
          • kreeftgarnalen
          • handgepelde Hollandse garnalen
          U heeft de keuze uit 4-5, 6-7 of 9-10 persoons. Let op! De grootste variant past niet in een standaard koelkast. Wij adviseren u dan 2 kleinere varianten te bestellen.
        • Hapjesschotel §

          Deze hapjesschotel is een echte smaakmaker bij elke (feestelijke) gelegenheid
          • eigen uitgesneden palingfilet
          • handgepelde Hollandse garnalen
          • gerookte zalm
          • forel
          • meerval
          • krabsalade
          • gestoomde zalm
          • makreel
          • kreeftgarnalen
          • crabchunks

          € 67,50 / piece

          piece
        • Visschotel §

          Een kleine visschotel voor 2 - 3 personen.
          Ook als maaltijd te gebruiken. Met o.a.
          • gerookte palingfilet
          • gerookte makreelfilet
          • gerookte zalm
          • Hollandse garnalen
          • gestoomde zalm
          • huisgemaakte zalmsalade

          € 32,50 / 3 persons

          x 3 persons
        • Rondje de Mare §

          Een rondje met luxe vissoorten
          • gerookte zalm
          • gestoomde makreel
          • huisgerookte zalm
          • Hollandse garnalen

          € 57,50 / piece

          piece
        • Zalmsalade §

          Onze huisgemaakte zalmsalade op aardappelbasis met uitgekiende ingrediënten. Stijlvol gegarneerd, extra lekker op brood of toast.

          € 13,95 / 750 g

          x 750 g
        • Visplateau §

          Een gevarieerde 4 persoons visschotel met diverse soorten luxe en gerookte visproducten
          • zalmwrap
          • gegrilde tonijn
          • Hollandse handgepelde garnalen
          • huisgerookte zalm
          • makreelfilet
          • gerookte zalm

          € 52,50 / 4 persons

          x 4 persons
        • Visplateau De Luxe §

          Prachtig gepresenteerde visschaal, rijkgevuld met luxe vissoorten
          • eigen uitgesneden palingfilet
          • gerookte zalm
          • gestoomde makreel
          • handgepelde Hollandse garnalen
          • Noorse garnalen
          • rivierkreeftenvlees

          € 82,50 / piece

          piece
        • Haringschotel §

          Vers gesneden en prachtig opgemaakt, met fijn gesnipperde uitjes en lekkere augurk. Gemakkelijk, gezond en lekker als hapje met een feest of verjaardag. Te bestellen vanaf 6 stuks.

          € 2,75 / piece

          piece
        • Trio salade §

          Drietal heerlijke huisgemaakte salades naar keuze.

          € 9,95 / piece

          piece
        • Gourmet/ fondue visschotel §

          Een uitgekiende variatie vissoorten voor een heerlijke avond rond het gourmetstel. Deze vis-gourmetschotel is ook bijzonder geschikt voor de steengrill. Met o.a.
          • kabeljauwfilet
          • zalmfilet
          • gamba's
          • tonijn
          • victoriabaars

          € 12,50 / person

          person
        • Gebakken visschotel §

          Een smaakvol en hartig assortiment van fijne gebakken vis.
          Heerlijk als hapje bij de borrel.
          • kibbeling van kabeljauw
          • gebakken mosselen
          • stukjes pangafilet in Japanse sesamsaus
          • victoriabaars in ketjapsaus
          • gebakken gamba's
          • even opwarmen in de oven en smullen maar

          € 22,50 / piece

          piece
        • Mini Hors d' Oeuvre §

          Een heerlijk vistrio van boterzachte paling, gerookte zalm en Hollandse garnalen. Verkrijgbaar in klein en groot.

          € 10,25 / piece

        • Borrelplateau §

          • pure zalm
          • gevulde eieren
          • gamba's
          • 2 soorten wraps

          € 19,50 / piece

          piece
        • Wraps carpacciotwist §

          Smaakvolle wraprolletjes met carpaccio.

          € 3,50 / portion

          portion
        • Zalmwraps §

          Wraprolletjes met o.a. gerookte zalm.

          € 3,50 / portion

          portion
      • soup §


        • Franse vissoep §

          Bereid van zorgvuldig gemaakte visbouillon, vol met vis, romig en vol vitaminen. Heerlijk als voorgerecht.

          € 5,25 / 0,5 liter

          x 0,5 liter
        • Kreeftensoep §

          Bereid van zorgvuldig gemaakte visbouillon, vol met vis, romig en vol vitaminen. Heerlijk als voorgerecht.

          € 5,50 / 0,5 liter

          x 0,5 liter
        • Thaïse currysoep met gamba's §

          Thaise currysoep met Victorianaars en Argentijnse gamba’s. Romig en vol vitaminen. Heerlijk als voorgerecht.

          € 5,25 / 0,5 liter

          x 0,5 liter
        • Toscaanse vissoep §

          Bereid van zorgvuldig gemaakte visbouillon, vol met vis, romig en vol vitaminen. Heerlijk als voorgerecht.

          € 5,25 / 0,5 liter

          x 0,5 liter
        • Volendammer vissoep §

          Bereid van zorgvuldig gemaakte visbouillon, vol met vis, romig en vol vitaminen. Heerlijk als voorgerecht.

          € 5,25 / 0,5 liter

          x 0,5 liter
      • fish salad §


        • Haringsalade §

          Een kant-en-klare salade van haring en rode bieten.

          € 1,95 / 100 g

          gram
        • Krabsalade §

          Een kant-en-klare krabsalade voor op brood of tijdens de borrel.

          € 2,75 / 100 g

          gram
        • Makreelsalade §

          Een kant-en-klare makreelsalade voor op brood of tijdens de borrel.

          € 2,75 / 100 g

          gram
        • Pure zalm salade §

          Een heerlijke en gezonde salade op basis van pure zalm.

          € 2,75 / 100 g

          gram
        • Tonijnsalade §

          Een kant-en-klare tonijnsalade voor op brood of tijdens de borrel.

          € 2,75 / 100 g

          gram
        • Triosalade §

          Een trio van verschillende vissalades.

          € 9,95 / piece

          piece
        • Wakame zeewiersalade §

          Een heerlijke salade van zeewier, sesam en soja.

          € 3,25 / 100 g

          gram
        • Zalmsalade §

          Een kant-en-klare zalmsalade voor op brood of tijdens de borrel.

          € 3,95 / tray

          tray
      • Garnering §


        • Stokbrood §

          Vers, in de winkel afgebakken stokbrood, knapperig en smaakvol. Heerlijk bij uw visschotel of soep.

          € 1,95 / piece

          piece
      • shellfish §


        • Hollandse garnaal §

          De Hollandse garnaal is één van de uitgesproken specialiteiten van de Nederlandse visserij. Deze garnalen verschillen niet alleen in kleur en grootte van de andere soorten die in de viswinkel worden aangeboden. Er is ook een duidelijk verschil in smaak en prijs. De smaak van de buitenlandse 'roze' garnalen is minder uitgesproken.

          € 8,25 / 100 g

        • Wilde gamba's Brazilië §

          Wilde gamba afkomstig van de kustlijn van Brazilië.

          € 4,95 / 100 g

        • Sint Jacobsschelp §

          Alleen het witte vlees (de 'pil' of 'noix') en het oranje kuit (de 'kam' of 'corail') wordt gegeten. Coquilles met oranje kuit zijn een delicatesse en waarvan de prijs aanzienlijk kan oplopen. Deze coquilles zijn tussen eind januari en maart verkrijgbaar. Sint Jacobsschelpen zijn geschikt om mee te grillen, bakken of kort te stoven.

          € 6,95 / 100 g

        • Vongole §

          Een vongole is een schelpdier dat met name rond het Middellandse Zeegebied veel wordt gegeten. Vongolen, of venusschelpen, hebben een heerlijke smaak en zijn een uitstekende keuze voor iemand die op zoek is naar een mager gerecht.

          € 19,95 / sachet

          sachet
      • oysters §


        • Oesters §

          De Zeeuwse oesters kunnen zowel rauw als gegrild geserveerd worden. Oesters zijn geschikt om te pocheren, te bakken en te gratineren. Zeeuwse platte oesters hebben zo'n verfijnde smaak, dat het zonde is om ze verder te bereiden.

          € 18,50 / 12 pieces

          x 12 pieces
      • Overig §


        • Zeekraal §

          Deze zachte, knapperige, lichtzoute zeegroente is voor vrijwel iedereen die het voor het eerst eet een aangename verrassing. Veel Zeeuwen kennen de groente al langer, vooral in combinatie met vis. De buisvormige groente werd vooral in het wild op de schorren gesneden, maar wordt sinds kort ook gekweekt in Zeeland. Zeekraal is een pioniersplant en als geen andere plant bestand tegen zoute omstandigheden. De plant neemt het zout op tijdens de groei en heeft daardoor een zilte smaak.

          € 3,06 / 125 g

        • Kroepoek §

          Kroepoek (Indonesisch: Kerupuk) is een bijgerecht uit de Indonesische keuken.

          € 1,50 / portion

          portion