Loading...
    • Zuidelijke Meentsteeg 9, Binnenveld, 3911 TD Rhenen
    • Zuidelijke Meentsteeg 9, Binnenveld, 3911 TD Rhenen
      monday 08-09-2025:10:00-16:30tuesday 09-09-2025:10:00-16:30
      wednesday 10-09-2025:10:00-16:30thursday 11-09-2025:10:00-16:30
      friday 12-09-2025:10:00-16:30saturday 13-09-2025:09:00-15:00
      sunday 14-09-2025:closedmonday 15-09-2025:10:00-16:30
      tuesday 16-09-2025:10:00-16:30wednesday 17-09-2025:10:00-16:30
      thursday 18-09-2025:10:00-16:30friday 19-09-2025:10:00-16:30
      saturday 20-09-2025:09:00-15:00sunday 21-09-2025:closed
    • Zuidelijke Meentsteeg 9, Binnenveld, 3911 TD Rhenen
      monday 08-09-2025:12:00-16:30tuesday 09-09-2025:12:00-16:30
      wednesday 10-09-2025:12:00-16:30thursday 11-09-2025:12:00-16:30
      friday 12-09-2025:12:00-16:30saturday 13-09-2025:12:00-15:00
      sunday 14-09-2025:monday 15-09-2025:12:00-16:30
      tuesday 16-09-2025:12:00-16:30wednesday 17-09-2025:12:00-16:30
      thursday 18-09-2025:12:00-16:30friday 19-09-2025:12:00-16:30
      saturday 20-09-2025:12:00-15:00sunday 21-09-2025:
    • monday 08-09-2025:tuesday 09-09-2025:
      wednesday 10-09-2025:12:00-16:30thursday 11-09-2025:
      friday 12-09-2025:saturday 13-09-2025:
      sunday 14-09-2025:monday 15-09-2025:
      tuesday 16-09-2025:wednesday 17-09-2025:12:00-16:30
      thursday 18-09-2025:friday 19-09-2025:
      saturday 20-09-2025:sunday 21-09-2025:
    • delivery regiondelivery feeminimum order valuefree delivery from
      radius: 10 kilometer€ 5,00€ 25,00€ 100,00
      • pickup
        • cash money
        • internet banking
        • payment terminal
      • delivery
        • internet banking
    • allergen and nutritional information can be requested by phone during opening hours via +31 6 51494691

      • beef §

        Rundvlees van Vleesboerderij het Binnenveld: (H)eerlijk/duurzaam/antibioticavrij/betaalbaar.


        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk. Om en om bakken ± 3 minuten.

          € 8,05 / 2 pieces at ±150 g

          x 2 pieces
        • Biefstuk §

          Hollandse biefstuk wordt van verschillende biefstukdelen gesneden.

          € 5,45 / 2 pieces at ±150 g

          x 2 pieces
        • Bavette §

          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Het heeft een lange en grove draad. De bavette is botermals en wordt gebruikt in de lekkerste gerechten.

          € 8,95 / 500 g

          x 500 g
        • Biefstukpuntjes §

          Heerlijk om te roerbakken.

          € 5,25 / 300 g

          x 300 g
        • Binnenveldse runderbraadworst §

          Runderbraadworst is fijngemalen mager rundvlees in worstvorm.

          € 2,85 / 2 pieces

          x 2 pieces
        • Binnenveldse runderrookworst §

          Een ambachtelijk bereide rookworst van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout.

          € 3,15 / ±250 g

          piece
        • Binnenveldse runderschijven §

          Rundvlees in een zachte marinade.

          € 2,65 / 2 pieces

          x 2 pieces
        • Côte de boeuf §

          Botermals rundvlees.

          € 16,75 / 750 g

          x 750 g
        • Entrecôte §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 4,10 / ±200 g

          piece
        • Magere runderlappen §

          Heerlijk stoofvlees.

          € 6,95 / 500 g

          x 500 g
        • Ossenhaas §

          Ossenhaas is heerlijk mals en niet voor niets het mooiste deel van het rund.

          € 7,10 / ±150 g

          piece
        • Ossenhaas carpaccio §

          De originele carpaccio wordt gesneden van de ossenhaas. Dit is het fijnste stuk vlees van het rund.

          € 5,25 / 2 portions at ±85 g

          x 2 portions
        • Ossenstaart §

          Heerlijk door de soep.

          € 4,65 / 500 g

          x 500 g
        • Pulled Beef §

          Heerlijk gemarineerd rundvlees wat urenlang langzaam is gegaard en uit elkaar getrokken wordt. Lekker op een broodje.

          € 4,25 / 200 g

          x 200 g
        • Rib-eye §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 4,65 / ±200 g

          piece
        • Riblappen §

          Heerlijk vlees voor de hachee.

          € 6,95 / 500 g

          x 500 g
        • Rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 8,45 / 500 g

          x 500 g
        • Rosbief à la minute §

          Rosbieflapjes zijn gesneden van mager rundvlees, vol van smaak en heerlijk mals. Dun gesneden, dus in een handomdraai op tafel.

          € 5,45 / ±300 g

          piece
        • Runder spareribs §

          Spareribs van het rund zijn een lekker alternatief voor varkensspareribs.

          € 6,95 / ±600 g

          piece
        • Runderpoulet §

          Heerlijk als soep-of hacheevlees.

          € 3,55 / 300 g

          x 300 g
        • Runderschenkel §

          Schenkels zijn afkomstig van de bovenpoot. Ze bestaan uit vlees met been en merg. De lekkerste en krachtigste soepen en bouillons krijgt u door schenkels lang op te zetten.

          € 0,01 / ±1 g

          piece
        • Runderschnitzel §

          Beetje onbekend maar heerlijk.

          € 5,95 / 2 pieces at ±300 g

          x 2 pieces
        • Rundervink §

          Rundervink is één van de meest gegeten vleesproducten. Rundervink bestaat uit rundergehakt dat gekruid is, omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees (rosbieflapje). Het is belangrijk dat het braden op niet te hoog vuur gebeurt om te voorkomen dat het rundvlees aangebrand is voordat het gehakt gaar is.

          € 3,75 / 2 pieces

          x 2 pieces
        • Staartstuk met vet §

          Het staartstuk behoort tot de fijnste en meest smakelijke delen van het rund. Het is een driehoekig stuk, bedekt met een vetlaagje.

          € 10,75 / 600 g

          x 600 g
        • Sucadelappen §

          Heerlijk stoofvlees.

          € 7,50 / 500 g

          x 500 g
        • T-bone steak §

          De T-bone is een type steak dat van de dunne lende (entrecote) en de ossenhaas van een rund wordt versneden. De steak kenmerkt zich door het t-vormige bot waaraan hij zijn naam te danken heeft.

          € 20,75 / 750 g

          x 750 g
        • Tartaarvlees §

          Een tartaartje is gemaakt van 100% mager rundvlees.

          € 2,95 / 2 pieces

          x 2 pieces
      • pork §

        Varkensvlees van Vleesboerderij het Binnenveld: (H)eerlijk/duurzaam/antibioticavrij/betaalbaar.


        • Beenham gesneden §

          Deze ham, die wordt vervaardigd van de achterbout van een varken waaruit de beenderen zijn verwijderd en waarvan het bovenste schnitzeldeel is verwijderd. Aan de buitenzijde blijft het zwoerd en het dunne spek zitten. Het vlees wordt ingespoten met pekel en blijft aansluitend enkele dagen in deze lichte pekel liggen. Voor een aparte smaak kan de ham ingewreven worden met Provençaalse kruiden. Vervolgens wordt de ham omwikkeld met varkensnet en langzaam gegaard.

          € 2,35 / 150 g

          x 150 g
        • Buikspek zonder zwoerd §

          Varkensbuik zonder zwoerd is heerlijk om langzaam te garen op de barbecue.

          € 10,95 / kilo

          kilo
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 4,75 / 400 g

          x 400 g
        • Hamschrijf met been en zwoerd §

          Hamschijf wordt ook verkocht als ‘hips’ en in Duitsland als ‘Eisbein’. ‘Eisbein’ is licht gepekeld. Hamschijf smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en maaltijdsoepen. Het onderste gedeelte van het vlees is uitstekend geschikt voor soep.

          € 3,65 / 400 g

          x 400 g
        • Procureurlap §

          De procureurlap is een schouderkarbonade zonder been. Het is een doorregen lapje wat gaar gegeten moet worden. De procureur kan ook aan een stuk gebraden worden. In de zomer wordt de procureurlap wat dunner gesneden. Een populair product op de barbecue!

          € 4,75 / 400 g

          x 400 g
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 4,75 / 400 g

          x 400 g
        • Rookspek §

          De speklap van het varken (buik) wordt goed gezouten en daarna gerookt waarna het stuk mager spek nog enkele dagen narijpt voor een betere stevigheid.

          € 4,75 / 300 g

          x 300 g
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 4,75 / 400 g

          x 400 g
        • Spareribs, rauw §

          Deze spareribs zijn vers/rauw en kun je zelf naar smaak marineren en/of bereiden.

          € 4,95 / 450 g

          x 450 g
        • Spekblokjes gezouten §

          Spek zit bij het varken op de rug en op de buik. Rugspek bestaat voornamelijk uit vet. Buikspek bevat meer vlees, het zogenaamde doorregen spek.

          € 3,95 / 300 g

          x 300 g
        • Speklap §

          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 3,45 / 300 g

          x 300 g
        • Speklap (gekruid) §

          Lekker dun gesneden gemarineerde speklapjes.

          € 2,75 / 2 pieces at ±200 g

          x 2 pieces
        • Varkensbraadworst §

          Braadworst is gemaakt van gemalen, en soms gekruid, vlees.

          € 2,55 / 2 pieces

          x 2 pieces
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 6,95 / 500 g

          x 500 g
        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 6,85 / ±250 g

          piece
        • Varkenshaaspuntjes §

          Kleine stukjes varkenshaas, zacht van smaak en heerlijk in Chinese of Indische gerechten.

          € 6,15 / 300 g

          x 300 g
        • Varkenspoulet §

          Varkenspoulet zijn kleine, magere stukjes varkensvlees. Het is uitermate geschikt om te gebruiken als vlees in de bami of nasi.

          € 3,25 / 300 g

          x 300 g
        • Varkensrookworst §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 2,95 / ±250 g

          piece
        • Varkensschnitzel §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 3,65 / 300 g

          x 300 g
        • Zuurkoolspek §

          Gerookt spek speciaal voor zuurkool.

          € 4,25 / 300 g

          x 300 g
      • chicken §

        Kipvlees van Vleesboerderij het Binnenveld: (H)eerlijk/duurzaam/antibioticavrij/betaalbaar.


        • Braadkuiken heel §

          Het braadkuiken is een snelgroeiende kip die speciaal gehouden wordt voor de vleesproductie.

          € 9,25 / ±1.200 g

          piece
        • Kipblokjes §

          Het magerste stukje vlees van de kip, in blokjes gesneden.

          € 2,95 / 300 g

          x 300 g
        • Kipbraadworst §

          Stevige, sappige kipbraadworst.

          € 2,75 / 2 pieces

          x 2 pieces
        • Kipburger §

          Een heerlijke magere burger gemaakt van kip.

          € 3,25 / 2 pieces

          x 2 pieces
        • Kipcordon bleu §

          Mooie plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Op een helft van de lap gaat een plak kaas en een plak gekookte ham. Daarna wordt de plak dichtgeslagen, vastgestoken met een prikker.

          € 6,95 / 2 pieces at ±400 g

          x 2 pieces
        • Kipdijenvlees §

          Kipdijenvlees is mager vlees met een klein beetje vet. Het is heel mals en heeft meer smaak dan de gewone kipfilet.

          € 3,50 / 400 g

          x 400 g
        • Kipdrumsticks §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 1,95 / 2 pieces at ±250 g

          x 2 pieces
        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 3,95 / 2 pieces

        • Kipkluif gaar §

          Lekker gekruide en gegaarde kipkluiven. Ideaal voor een feestje of een snelle maaltijd.

          € 3,25 / 300 g

          x 300 g
        • Kipnuggets §

          De kipnugget is een bekende snack. Een kipnugget is samengesteld uit een pasta van fijn gemarineerd kippenvlees en kippenhuid die wordt gehuld in beslag of broodkruimels voordat hij wordt bereid.

          € 3,25 / 15 pieces

          x 15 pieces
        • Kippeling §

          Gegrilde stukjes kipdijvlees.

          € 4,25 / 300 g

          x 300 g
        • Kippenpoot §

          Kippenpoten kunnen op vele manieren worden bereid. Ze kunnen gebakken of gebraden worden, gestoofd met allerhande kruiden , gekookt of gegrild op de barbecue.

          € 4,95 / 2 pieces

          x 2 pieces
        • Kiprookworst §

          Deze worst is gemaakt van kippendijenvlees, de bleekste onder de rookworsten. De lichte kleur komt omdat de worst heel licht is gerookt in combinatie met het bijna witte vlees.

          € 3,25 / piece

          piece
        • Kipschnitzel §

          De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet.

          € 4,25 / 300 g

          x 300 g
        • Kipshoarma §

          Kipshoarma van het magerste stukje vlees van de kip. Ideaal om te roerbakken.

          € 4,25 / 300 g

          x 300 g
        • Soepkip §

          De soepkip is een kip van minimaal 1 jaar oud. De kip is vetter dan de gebruikelijke kip en is juist daardoor ideaal voor het trekken van een heerlijke bouillon.

          € 7,25 / piece

          piece
      • lamb §

        Lamsvlees van Vleesboerderij het Binnenveld: (H)eerlijk/duurzaam/betaalbaar.


        • Lams spareribs §

          Spareribs van het lam zijn een mooi alternatief voor varkensspareribs.

          € 6,25 / ±450 g

          piece
        • Lams T-bone steak §

          Lams T-bone steak is een heerlijk stuk vlees met een T-vormig been, waar aan één kant een stukje vlees van de lamshaas zit.

          € 4,75 / ±150 g

          piece
        • Lamsbout §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Het vlees kan met en zonder bot (iets kortere bereidingstijd) bereid worden.

          € 18,25 / kilo

          kilo
        • Lamsbraadworst §

          Lamsbraadworsten zijn samengesteld uit lamsgehakt en kruiden. Braadworst kunt u het beste op een niet te hoog vuur bakken. Dit voorkomt het openbarsten. Lamsvlees is mager en heeft een milde karakteristieke smaak.

          € 2,85 / 2 pieces

          x 2 pieces
        • Lamskarbonade §

          Schouderkarbonade wordt uit de voorbout van het lam gehaald. De voorbout wordt in plakken gesneden waarna het uitermate geschikt is voor de barbecue, grill of koekenpan.

          € 4,75 / 2 pieces at ±250 g

          x 2 pieces
        • Lamsshoarma §

          Heerlijk malse shoarmareepjes.

          € 4,50 / 300 g

          x 300 g
      • roulades §


        • Kiprollade §

          De kiprollade is het vlees van een hele kip in een netje bij elkaar gehouden. Heerlijk gekruid en makkelijk te bereiden.

          € 13,50 / kilo

          kilo
        • Runderlenderollade §

          De meest malse rollade wordt van de dunne lende gemaakt. Kenmerkend voor de rollade is het dunne randje vet aan de buitenkant. Dat geeft deze rollade zijn specifieke smaak. De rollade is al gekruid dus hij kan zo de pan in. Een lenderollade is rosé het lekkerst. Laat na het bakken een rollade altijd een kwartiertje rusten. Het vlees komt dan tot rust en het zal bij het aansnijden veel minder vocht verliezen.

          € 18,75 / kilo

          kilo
        • Runderrollade §

          De magere runderrollade is een heerlijk stuk mager rundvlees. Deze is bereid met heerlijke rolladekruiden.

          € 10,95 / 750 g

        • Schouderrollade §

          Ouderwets lekkere schouderrollade.

          € 11,95 / kilo

          kilo
        • Varkensfiletrollade §

          Een rollade van varkensfilet braden in de oven is een makkelijk recept voor een feestelijk etentje. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.

          € 13,95 / kilo

          kilo
      • minced §


        • Rundergehakt §

          Heerlijk als gehaktbal of door de pasta.

          € 2,50 / 300 g

        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 2,45 / 300 g

          x 300 g
        • Kipgehakt §

          Gemaakt van kipdijen.

          € 2,65 / 300 g

          x 300 g
      • dried sausage §


        • Droge runderworst §

          Droge worst is een streekgerecht, waarbij de worst na het vullen wordt opgehangen om te drogen. De smaak verschilt afhankelijk van de gebruikte kruiden. Kruidnagel is daarvan de meest gebruikte. Droge worsten worden in Nederland voornamelijk in de Noordelijke kuststreken (Groningen, Friesland, maar ook in Drenthe en Overijssel) gemaakt, omdat daar de luchtvochtigheid geschikt is voor het drogen.

          € 1,50 / piece

          piece
        • Droge varkensworst §

          Droge worst is een streekgerecht, waarbij de worst na het vullen wordt opgehangen om te drogen. De smaak verschilt afhankelijk van de gebruikte kruiden. Kruidnagel is daarvan de meest gebruikte. Droge worsten worden in Nederland voornamelijk in de Noordelijke kuststreken (Groningen, Friesland, maar ook in Drenthe en Overijssel) gemaakt, omdat daar de luchtvochtigheid geschikt is voor het drogen.

          € 1,50 / piece

          piece
      • snacks / appetizers §


        • Binnenveldse rundvleesbitterballen §

          Heerlijke bitterballen met een krokante korst en een romige, rijkgevulde ragout.

          € 4,75 / 16 pieces

          x 16 pieces
        • Binnenveldse rundvleeskroketten §

          Een lekker krokant korstje met een smeuïge vulling.

          € 4,75 / 6 pieces

          x 6 pieces
        • Binnenveldse smulrol §

          € 3,75 / 2 pieces

          x 2 pieces
        • Bittergarnituur §

          • 5 bitterballen
          • 5 kaaskroketten
          • 5 kipfriedhaasjes[

          € 4,75 / 15 pieces

          x 15 pieces
        • Rundergehaktbal (gaar) §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 4,95 / 2 pieces

          x 2 pieces
      • cold meats §


        • Gebraden gehakt §

          Vlees en spek worden gemalen en met de kruiden vermengd. Over het algemeen worden peper en nootmuskaat gebruikt. Aan de massa wordt paneermeel toegevoegd. Het deeg wordt goed gemengd tot een homogene massa, waarna het tot een brood wordt gevormd dat in de oven wordt afgebakken. Gebraden gehakt wordt gesneden verkocht.

          € 3,35 / 150 g

          x 150 g
        • Kipgrillworst §

          Fijne kipgrillworst kenmerkt zich door de mooie aanwezige grillrand.

          € 4,25 / 250 g

          x 250 g
      • barbecue §


        • Bavette §

          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Heerlijk om te grillen.

          € 8,95 / 500 g

          x 500 g
        • Biefstukpuntjes spies (gemarineerd) §

          Een spies met malse stukjes biefstuk. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 7,95 / 4 pieces

          x 4 pieces
        • Binnenveldse runderbraadworst §

          Heerlijke braadworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen.

          € 2,85 / 2 pieces

          x 2 pieces
        • Burger de Luxe lactose- en glutenvrij §

          Heerlijke lactose- en glutenvrije burger.

          € 2,95 / 2 pieces

          x 2 pieces
        • Burger de Luxe met kaas §

          Heerlijke burger met Binnenvels Goud.

          € 2,95 / 2 pieces

          x 2 pieces
        • Côte de boeuf §

          Lekker, simpel en super mals.

          € 16,75 / 750 g

          x 750 g
        • Entrecôte §

          Dungesneden entrecôte, heerlijk voor op de barbecue.

          € 4,10 / ±200 g

          piece
        • Kipbraadworst §

          Heerlijk sappige kipbraadworst.

          € 2,75 / 2 pieces

          x 2 pieces
        • Kipburger §

          Een heerlijke kipburger. Wij hebben deze voor u al voorgegaard zodat u deze alleen maar even hoeft bruin te grillen.

          € 3,25 / 2 pieces

          x 2 pieces
        • Kipdijspies (voorgegaard) §

          De kipdijenspies is een spies met puur heerlijk gekruid kipdijenvlees.

          € 6,95 / 4 pieces

          x 4 pieces
        • Lamsbraadworst §

          Heerlijke lamsbraadworst, op de barbecue te bereiden.

          € 2,85 / 2 pieces

          x 2 pieces
        • Rib-eye §

          Rib-eye is een dik, goed dooraderd en mooi rood stuk vlees. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 4,65 / ±200 g

          piece
        • Rosbief §

          Supersappig, kruidig stuk vlees wat prima op de barbecue te bereiden is.

          € 8,45 / 500 g

          x 500 g
        • Speklap (gekruid) §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 2,75 / 2 pieces at ±200 g

          x 2 pieces
        • T-bone steak §

          De T-bone steak is een groot premium stuk vlees afkomstig uit de dunne lende en heerlijk op de barbecue.

          € 20,75 / 750 g

          x 750 g
        • Varkensbraadworst §

          Zoals een echte braadworst hoort te zijn, mager en sappig vlees.

          € 2,55 / 2 pieces

          x 2 pieces
        • Varkenshaasspies (gekruid) §

          Met de hand geregen en gesneden varkenshaas spies. De varkenshaas is het zachtste en mooiste stukje vlees van het varken.

          € 8,25 / 4 pieces

          x 4 pieces
      • vegetarian §


        • Groenteburger §

          € 2,75 / piece

          piece
      • gourmet package §


        • Gourmet Klassiek §

          • runderbraadworst
          • runderschijf
          • procureurlapje
          • speklap
          • kipbraadworst
          • kipburger

          € 13,95 / 2 persons

          x 2 persons
        • Gourmet de Luxe §

          • runderbraadworst
          • runderschijf
          • procureurlap
          • speklap
          • kipbraadworst
          • kipburger
          • biefstuk
          • kipschnitzel

          € 15,95 / 2 persons

          x 2 persons
        • Gourmet Exclusief §

          • ossenhaas
          • ribeye
          • runderschijf
          • varkenshaas
          • varkensschnitzel
          • speklap
          • kipburger
          • kipschnitzel

          € 18,45 / 2 persons

          x 2 persons
      • meat package §


        • Vleespakket Binnenveld 2,2 kg §

          Vleespakket Binnenveld bevat
          • 2x 2 runderschijven
          • 2x 2 runderbraadworstjes
          • 1x 500 gram magere runderlappen
          • 2x 300 gram rundergehakt
          • 1x 300 gram biefstuk

          € 25,95 / piece

          piece
      • cow cheese §

        Gemaakt van melk van Vleesboerderij het Binnenveld


        • Binnenvelds Goud jong §

          € 6,25 / 500 g

          x 500 g
        • Binnenvelds Goud jong belegen §

          € 6,50 / 500 g

          x 500 g
        • Binnenvelds Goud belegen §

          € 6,75 / 500 g

          x 500 g
        • Binnenvelds Goud oud §

          € 7,50 / 500 g

          x 500 g
        • Binnenvelds Goud brandnetel / chilipeper §

          € 6,75 / 500 g

          x 500 g
        • Binnenvelds Goud fenegriek §

          € 6,75 / 500 g

          x 500 g
        • Binnenvelds Goud komijn §

          € 6,75 / 500 g

          x 500 g
      • sheep cheese §

        Gemaakt van de melk van schapenhouderij G. Boonzaaier uit Achterberg


        • Schapenkaas fenegriek §

          € 9,25 / 400 g

          x 400 g
        • Schapenkaas naturel §

          € 8,25 / 400 g

          x 400 g
      • goat cheese §

        Gemaakt door Meester Affineurs met melk uit het Binnenveld


        • Geitenkaas naturel §

          € 7,25 / 400 g

          x 400 g
      • dairy §


        • Roomboter §

          Roomboter van Vleesboerderij het Binnenveld. Gemaakt bij Veco Zuivel.

          € 2,40 / ±250 g

          piece
        • Slagroom §

          Gemaakt door zuivelboerderij de Kleine Hope.

          € 2,75 / ±250 ml

          piece
      • eggs §


        • Scharreleieren §

          Heerlijk verse scharreleieren van Eitje van de Boer.

          € 2,25 / 10 pieces

          x 10 pieces
      • honey §


        • Bloemenhoning van Imkerij de Werkbij §

          De smaak van bloemenhoning hangt erg af van het jaargetijde waarin de bijen de honing winnen. In de lente bloeien namelijk andere bloemen dan in de zomer en dit zorgt dan ook voor de diverse smaken. Bloemenhoning zit, net als alle andere honingsoorten, vol met vitaminen en mineralen. Het is een heerlijke vloeibare honing voor zowel de 'onervaren' honingeter als voor de echte honingliefhebber. Perfect voor in een kopje thee of in de yoghurt!

          Wist je dat Nederlandse bloemenhoning kan helpen bij hooikoorts? Een deel van de pollen die de bijen uit de bloemen en planten halen, komt in de honing terecht. Door deze honing te eten, wordt het lichaam blootgesteld aan de boosdoeners van hooikoorts. Op een natuurlijke manier bouwt het lichaam resistentie op tegen de pollen.
        • Kastanjehoning §

          Kastanjehoning is een roodbruine, donkere honing met een heerlijke nootachtige smaak. Zoals de naam al zegt, wordt deze honing gemaakt met de nectar uit de bloesem van de kastanjeboom. Kastanjehoning is perfect voor liefhebbers van een sterke maar niet al te zoete honing. Het geeft een licht bittere nasmaak. Het is heerlijk op volkorenbrood in combinatie met kaas, vruchten en noten! Deze honing kristalliseert vrij traag en blijft dus een langere tijd goed vloeibaar. Onze Europese kastanjehoning komt uit het buitenland, voornamelijk uit het Middellandse zeegebied.

          € 5,75 / 250 g

          x 250 g
        • Lavendelhoning §

          Lavendelhoning wordt gewonnen uit de nectar van lavendelbloesem. De honing is goudbruin van kleur en heeft een vrij forse, kruidige smaak. De winterharde lavendelstruik is in de zomer volop in bloei met blauw-paarse bloemen. Deze bloemen staan bekend om de welbekende lavendelgeur, wat dan ook veel gebruikt wordt in bijvoorbeeld parfum en zeep. Lavendelhoning werkt kalmerend en heeft een gunstige werking op de nachtrust. Deze honing wordt dan ook graag gebruikt bij slapeloosheid. Onze lavendelhoning wordt in Europa gewonnen, voornamelijk uit Spanje.

          € 4,95 / 250 g

          x 250 g
        • Lindehoning §

          Lindehoning is een geelgroen tot donkergele honing met, volgens fijnproevers, een muntachtige nasmaak. Voordat het verzamelen van de nectar kan beginnen, moet de temperatuur wel aangenaam zijn, anders “honingt” de linde niet. “Honingen” wil zeggen dat de bloesem de nectar geeft. De bloesem van de lindebomen is vaak in het begin van de zomer.
          Lindehoning is een goed vloeibare honing die niet snel kristalliseert en kan dan ook goed gebruikt worden in de thee. De honing is bij velen geliefd om de rustgevende werking. Onze lindehoning komt van Nederlandse imkers die op eigen bodem imkeren.

          € 4,95 / 250 g

        • Orangebloesemhoning §

          Oranjebloesemhoning is een heldere goudkleurige honing met een zachte, zoete smaak en een fruitige geur. Deze honing wordt gewonnen uit de bloesem van de citrusbomen, voornamelijk van de sinaasappelboom. Wanneer de boom in bloei staat, halen de bijen de nectar uit de witte bloemetjes. Doordat de bijen van bloem naar bloem vliegen, wordt de boom bestoven, waardoor de voortplanting wordt gestimuleerd. Na verloop van tijd zullen de welbekende sinaasappels groeien. Oranjebloesemhoning is door de zoete smaak lekker voor op een pannenkoek of in de thee. Deze honing kristalliseert langzaam, wat ideaal is voor de liefhebber van vloeibare honing. Onze oranjebloesemhoning komt uit Europa, voornamelijk van de Spaanse oostkust.

          € 4,95 / 250 g

          x 250 g
        • Tijmhoning §

          Tijmhoning is vrij pittig van smaak. Deze honing wordt niet alleen vanwege de smaak gewaardeerd, maar ook vanwege de verzachtende werking op de luchtwegen. Voor deze honing verzamelen de bijen nectar uit de wit tot roze bloemen van de tijm. Tijm is een kruid wat veel in de keuken wordt gebruikt als smaakmaker. De bloeiperiode is kort en loopt van half juni tot half juli. Dit is dan ook de periode waarin de bijen aan de slag kunnen. Tijmhoning kan door de wat kruidige smaak goed gebruikt worden bij een stukje kaas of als marinade. Onze tijmhoning komt uit Europa.

          € 5,75 / 250 g

      • Koeken §


        • Honingkoek §

          Dit is een heerlijke, voorgesneden koek, die zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen gemaakt wordt. Er zit geen vet in deze koek. Een plak van deze zachte koek is heerlijk bij de koffie in plaats van ontbijtkoek.

          € 3,25 / 500 g

          x 500 g
        • Honingkoek met kandij §

          De kandij zit op en in de koek. Het is ook erg leuk om deze koek cadeau te geven!

          € 3,25 / 500 g

          x 500 g
        • Honingwafel §

          Bij ons kun je de heerlijkste honingwafels kopen! Gezonde honingkoek in de vorm van wafels. Een soort honing stroopwafel. Écht met een andere smaak, de smaak van honing! Verrukkelijk bij de koffie. Of een keer iets anders bij de High Tea.

          € 3,15 / 6 pieces

          x 6 pieces
      • Snoep §


        • Gemengde honingdrop §

          € 2,25 / 150 g

          x 150 g
        • Gevulde honingsnoep §

          De Koningin onder de honingbonbons met maar liefst 11,6% honing. Echt genieten. Hard aan de buitenkant en heerlijke zachte honing binnenin.

          € 2,25 / 100 g

          x 100 g
        • Honinglolly §

          € 2,65 / 10 pieces

          x 10 pieces
        • Lekkerste honingsnoepje §

          Geweldig lekker romig snoepje. Gemaakt met 43% pure volle melk en gevuld met heerlijke honing.

          € 2,25 / 100 g

          x 100 g
      • Divers §


        • Kleine korfkaars met bijtjes §

          De kleine korfkaars met bijtjes heeft 5 branduren.
          Hoogte: 5 cm
          Doorsnede: 4 cm.

          € 2,25 / piece

          piece
        • Kleine korfkaars geribbeld §

          De kleine geribbelde korfkaars heeft 5 branduren.
          Hoogte: 5 cm
          Doorsnede: 4 cm.

          € 2,25 / piece

          piece
        • Waxinelichtje §

          Waxinelichtje van pure bijenwas met 3,5 branduren.
          Hoogte: 2 cm
          Doorsnede: 3,5 cm.

          € 1,25 / piece

          piece
        • Zeep geel met bijenopdruk §

          Dit is een zeer zachte, verzorgende zeep (100 gram per stuk) met een rijke geur.

          € 4,75 / 3 pieces

          x 3 pieces
        • Ambrosius honing kruidenwijn §

          Deze gearomatiseerde drank, op basis van een zoete rode wijn, is verrijkt met lindehoning en propolis. Daarnaast zijn de kruidenextracten toegevoegd van: St. Janskruid, meidoorn, salie, klein hoefblad, zilverschoon, melisse, engelwortel, fenegriek en guldenroede.

          De heerlijke zoet smakende Ambrosia bevordert de eetlust en de nachtrust. De wijn wordt speciaal aanbevolen voor het verhogen van de weerstand. Drink de wijn als aperitief, tijdens de maaltijd of voor het slapen gaan.

          € 7,95 / 0,75 liter

          x 0,75 liter
        • Royal Jelly puur §

          De gelei bevat een grote hoeveelheid eiwitten, vitaminen (vooral B- complex) en glyceriden. Verder is er nog een klein deel onbekende stoffen, die misschien het geheim bevatten van de wonderbaarlijke vruchtbaarheid in de bijenwereld. Na ontdooien 1/2 jaar houdbaar in koelkast.

          Let op: de smaak is wrang-zuur. Kan goed gemengd met honing ingenomen worden.

          € 16,75 / 40 ml

          x 40 ml
        • Moedertinctuur Propolia §

          Ontdek de werking van deze krachtpatser en stimuleer het afweersysteem van jouw lichaam. Moedertinctuur kan worden gebruikt als ontsmettingsmiddel bij ontstekingen op de huid of in de mond. De moedertinctuur is veilig in te nemen en te gebruiken als gorgeldrank wanneer u last heeft van de keel. Wanneer u de tinctuur puur inneemt dient u er rekening mee te houden dat de smaak vrij sterk is. Wilt u een mildere smaak of geen toevoeging van alcohol? Probeert u dan de Propolisolie.

          € 14,95 / 30 ml

          x 30 ml
        • Propolis capsules Propolia §

          De glutenvrije Ultra propolis capsules van Propolia bieden hulp bij buikklachten en stimuleert het immuunsysteem van het lichaam. De capsules bevatten een hoge concentratie gezuiverde propolis (99%), afkomstig van imkerijen in het Franse région Occitanie / Pyrénées-Méditerranée. Grove propolis is moeilijk verteerbaar, maar door de uitzonderlijke fijnheid van de propolis poeder (30 PPM) in de capsules kan het lichaam de propolis goed opnemen en zo optimaal profiteren van de gunstige eigenschappen van propolis. Propolis heeft reinigende werking op het lichaam. Hierdoor wordt het lichaam geholpen om weerstand op te bouwen tegen ziekteverwekkers.

          Voor de versterking van het immuunsysteem wordt een kuur van één maand aangeraden, door elke dag vier capsules voor het ontbijt en vier capsules voor het avondeten te nemen (acht capsules per dag). Voor een kuur van één maand zijn 240 capsules nodig, oftewel drie potten van 80 capsules. Ook verkrijgbaar in potten van 180 stuks.

          Niet geschikt voor personen die allergisch zijn voor bijenproducten, zwangere vrouwen en kinderen onder de 3 jaar. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze. Buiten het bereik houden van jonge kinderen. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Koel en droog bewaren. Dit product is geen geneesmiddel.

          100% verpulverd extract van gezuiverde Europese Propolis (Waarvan voedings support: maiszetmeel).
          Voedingswaarden voor 8 capsules: Propolisextract 2,4 g (Waarvan: maiszetmeel 1,8g; propolis 600 mg
          Propolisextract 2,4g (hulpstof: Maïszetmeel 1,8g)
          Propolis 600 mg.
          Omhulsel van capsule: plantaardig.
          Inhoud: 180 capsules van 377 mg.

          € 27,95 / 180 pieces

          x 180 pieces
        • Propolis granulaat §

          Deze tot kleine brokjes gehakte zuivere propolis wordt vooral gebruikt bij kiespijn en andere ontstekingen in de mond, maar kan ook doorgeslikt worden bij maag- en darmproblemen. De propolis wordt in deze vorm niet of nauwelijks in de bloedbaan opgenomen en is dan ook niet bedoeld voor weerstandsverhoging. In dit geval gaat het om de antibacteriële werking of het weren van inwendige schimmel- en virusinfecties, waarbij de natuurlijke darmflora gespaard blijft.

          € 8,25 / 25 g

          x 25 g
        • Propolis hoestbonbons §

          Ingrediënten: glucosestroop, suiker, honing (11%), propolispoeder (80% propolis, maltodextrine), bruine suiker.

          € 2,95 / 100 g

          x 100 g
        • Propolis hoestsiroop §

          Deze propolis hoestsiroop remt ontsteking van de luchtwegen, zorgt voor een vrije en ontspannen ademhaling. Zowel bij bij volwassenen als bij kinderen zal de werking goed in de smaak vallen. Propolis helpt het lichaam de strijd tegen de bacteriën te overwinnen, terwijl kruiden als heemst en tijm een verzachtende werking hebben. Deze hoestsiroop bevat onder andere: propolis, melasse, tijmhoning, eucalyptusblad, heemst, venkel, anijs, tijm en salie.

          Gebruiksaanwijzing: 3 x 1 eetlepel of 30 ml per dag. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden.
          Niet gebruiken ter vervanging van een gevarieerde voeding. Niet langer dan 6 weken gebruiken zonder medisch advies.

          € 8,25 / 200 ml

          x 200 ml
        • Propolis lippenbalsem §

          Deze propolis lippenbalsem is niet alleen voor droge en gescheurde lippen, maar is ook uitstekend te gebruiken voor de dagelijkse verzorging van de lippen. De propolis die in de balsem is verwerkt, heeft een ontsmettende werking, terwijl de ricinusolie (ook wel castor- of wonderolie genoemd) ontstekingsremmende, ontgiftende, kalmerende en verzachtende eigenschappen heeft. Het maakt de huid zacht en soepel en heeft een afdekkende werking. Bovendien werkt de olie helend en verfijnt de poriën. Ook de bijenwas die in de lippenbalsem verwerkt is, draagt bij aan de bescherming en verzorging van de lippen. Pindaolie houdt de lippenhuid in goede conditie, bevat veel vitamine E en B3. Ook bevat pindaolie zink, dat het lichaam nodig heeft voor herstel en vernieuwing van weefsel.

          Ingrediënten: octyldodecanol, C20- 40 Alkyl Stearate, Hydrogenated Palm Oil, Ricinus Communis Oil, Candelilla Cera, Cera Alba, Propois Cera, Peanut Oil, Ascorbyl Palpitate, C140800, Lecithin, Tocopherol.

          € 3,75 / piece

          piece
        • Propolisolie zonder alcohol §

          Deze olie bevat de helende en zuiverende werking van Propolis, zonder alcohol of etherische oliën. Deze milde biologische olijfolie kan gebruikt worden op de huid en in de mond op de mondslijmvliezen. Propolis reinigt en kalmeert de huid, het tandvlees en de mondslijmvliezen. U kunt deze olie ook gebruiken als mondspoeling en rechtstreeks aanbrengen op het tandvlees.

          € 12,75 / 30 ml

          x 30 ml
        • Ultra propolis poeder §

          Zuivere, actieve propolis in poedervorm. Dagelijks te gebruiken gedurende een maand, vóór de eerste kou en tijdens de gehele winterperiode.

          Met dit Ultra Propolispoeder van laboratoriumkwaliteit kunt u elke dag profiteren van zuivere en geconcentreerde Franse propolis. Meng bijvoorbeeld een lepel poeder met wat honing en doe het in een warme drank. U zult de geur en de typische werking van propolis ontdekken.

          Neem 4 lepels (2,4 gram) per dag gedurende een maand. Voor een gemakkelijke inname kunt u het mengen met een theelepel (5 mg) honing of u kunt de propolis poeder geleidelijk verdunnen in een beetje warm water (50 ml).

          Niet geschikt voor personen die allergisch zijn voor bijenproducten, zwangere vrouwen en kinderen onder de 3 jaar. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en gezonde levenswijze. Buiten het bereik houden van jonge kinderen. De aangewezen dosis niet overschrijden. Koel en droog bewaren.

          100% zuivere propolis-poederextract. (Waarvan hulpstoffen: maiszetmeel, groene klei zodat het product poeder blijft)

          € 14,95 / 40 g

          x 40 g
      • Siroop §


        • Appelperenstroop §

          € 3,75 / 450 g

          x 450 g
        • Appelschenkstroop §

          Heerlijk op de pannekoek.

          € 3,75 / piece

          piece
      • Vruchtensappen §


        • Appelsap §

          Heerlijk appelsap uit de Betuwe.

          € 1,95 / liter

          liter
        • Perensap §

          Heerlijk perensap uit de Betuwe.

          € 1,95 / liter

          liter
        • Appel-perensap §

          Heerlijk appel-perensap uit de Betuwe.

          € 1,95 / liter

          liter
        • Appel-vlierbessensap §

          Heerlijk sap van Schulp.

          € 2,50 / 0,75 liter

          x 0,75 liter
      • spice mix §

        Heerlijke kruidenmix van Mix-E-Free. Op basis van Keltisch zeezout met zuivere kruiden. E-nummer vrij.


        • Gehaktkruiden §

          € 5,75 / 150 g

          x 150 g
        • Kipkruiden §

          € 5,75 / 150 g

          x 150 g
        • Rundvleeskruiden §

          € 5,75 / 150 g

          x 150 g
        • Varkensvleeskruiden §

          € 5,75 / 150 g

          x 150 g
        • Nasi mix §

          € 2,25 / piece

          piece
        • Bami mix §

          € 2,25 / piece

          piece
        • Champignonsoep mix §

          € 2,25 / piece

          piece
        • Kippensoep mix §

          € 2,25 / piece

          piece
        • Tomaten-groentesoep mix §

          € 2,25 / piece

          piece
        • Tomatensoep mix §

          € 2,25 / piece

          piece
      • Bakmix §

        Heerlijke bakmixen van de Betuwse Molens.


        • Appeltaart bakmix §

          € 2,95 / piece

          piece
        • Boerencake bakmix §

          € 2,75 / piece

          piece
        • Boterkoek bakmix §

          € 2,25 / piece

          piece
        • Ingense molenkoek bakmix §

          € 2,95 / piece

          piece
        • Pannekoekenmeel §

          € 1,75 / 500 g

          x 500 g
      • Kant en klaar §