Loading...
    • de Boterberg 6, 8375 HJ Oldemarkt
    • de Boterberg 6, 8375 HJ Oldemarkt
      monday 08-09-2025:closedtuesday 09-09-2025:closed
      wednesday 10-09-2025:closedthursday 11-09-2025:closed
      friday 12-09-2025:10:00-17:30saturday 13-09-2025:08:30-12:00
      sunday 14-09-2025:closedmonday 15-09-2025:closed
      tuesday 16-09-2025:closedwednesday 17-09-2025:closed
      thursday 18-09-2025:closedfriday 19-09-2025:10:00-17:30
      saturday 20-09-2025:08:30-12:00sunday 21-09-2025:closed
    • de Boterberg 6, 8375 HJ Oldemarkt
      monday 08-09-2025:tuesday 09-09-2025:
      wednesday 10-09-2025:thursday 11-09-2025:
      friday 12-09-2025:10:00-17:30saturday 13-09-2025:08:30-12:00
      sunday 14-09-2025:monday 15-09-2025:
      tuesday 16-09-2025:wednesday 17-09-2025:
      thursday 18-09-2025:friday 19-09-2025:10:00-17:30
      saturday 20-09-2025:08:30-12:00sunday 21-09-2025:
      • pickup
        • cash money
        • payment terminal
    • allergen and nutritional information can be requested by phone during opening hours via +31 6 13815059

      • barbecue package §


        • BBQ ATS Standaard §

          • filetlap
          • verse hamburger
          • barbecueworst
          • satéstokje
          • gekruide speklap

          € 10,00 / person

          person
        • BBQ ATS Standaard Inclusief §

          • gemarineerde karbonade
          • verse hamburger
          • barbecueworst
          • satéstokje
          • gekruide speklap
          Aangevuld met:
          • huzaren- en rundvleessalade
          • knoflook-, shaslick- en satésaus
          • stokbrood en kruidenboter

          € 15,00 / person

          person
        • BBQ ATS Luxe §

          • gemarineerde procureurlap
          • gekruide speklap
          • gekruide kippendij
          • gemarineerde biefstuk
          • shaslick

          € 15,00 / person

          person
        • BBQ ATS Luxe Inclusief §

          • gemarineerde procureurlap
          • gekruide speklap
          • gekruide kippendij
          • gemarineerde biefstuk
          • shaslick
          Aangevuld met:
          • huzaren- en rundvleessalade
          • knoflook-, shaslick- en satésaus
          • stokbrood en kruidenboter

          € 20,00 / person

          person
        • BBQ ATS Kids §

          • verse hamburger
          • barbecueworst
          • satéstokje

          € 6,00 / person

          person
      • barbecue accessories §


        • Gasbarbecue §

          Alleen in bruikleen te krijgen bij afname van onze barbecuepakketten. Inclusief gasfles.

          € 35,00 / piece

          piece
      • beef §


        • Bavette §

          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Het heeft een lange en grove draad. De bavette is botermals en wordt gebruikt in de lekkerste gerechten.

          € 20,83 / 850 g

          x 850 g
        • Haas biefstukpuntjes §

          In puntjes/stukjes gesneden biefstuk.
        • Haasbiefstuk §

          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.
        • Hollandse biefstuk §

          Hollandse biefstuk wordt van verschillende biefstukdelen gesneden.
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.
        • Longhaas §

          De longhaas is de spier van het rund die de longen laat bewegen.

          € 7,88 / ±450 g

          piece
        • Magere runderlappen §

          Mager suddervlees wat minder gemarmerd is dan riblappen en sukadelappen.

          € 6,50 / 500 g

          x 500 g
        • Ossenstaart §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 6,48 / ±500 g

          piece
        • Picanha §

          Botermals stuk staartstuk / rosbief met een vetlaag.

          € 37,71 / 1.800 g

          x 1.800 g
        • Rib-eye §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.
        • Riblap fijn §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.
        • Runderlever §

          Runderlever is iets stugger dan varkens-, lams- of kalfslever. Runderlever is orgaanvlees dat vroeger bij voorkeur werd gebakken en gegeten als remedie tegen bloedarmoede. Runderlever mag niet te hard en te lang gebakken worden anders wordt het vrij droog. De lever wordt daarom vaak doorregen met repen vers vet spek.

          € 0,75 / 100 g

          gram
        • Runderschenkel §

          Schenkels zijn afkomstig van de bovenpoot. Ze bestaan uit vlees met been en merg. De lekkerste en krachtigste soepen en bouillons krijgt u door schenkels lang op te zetten.

          € 2,00 / ±250 g

          piece
        • Runderschnitzel §

          Runderschnitzels worden ook bieflappen of baklappen genoemd en worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten.

          € 4,31 / ±240 g

          piece
        • Runderstaart §

          Vlees met been en vliezen. Om te koken of als soepvlees.

          € 4,53 / ±350 g

          piece
        • Rundertartaar §

          Keimager gemalen rundvlees of gemalen biefstuk in het geval van de biefburger vormt de basis voor deze smakelijke schijf. Er mag beslist geen andere vleessoort in voorkomen en het van nature aanwezige vet mag maximaal 10% bedragen. De schijfjes mogen van binnen best een beetje rosé blijven. Dat komt de smaak alleen maar ten goede. Ze laten zich uitstekend combineren met alle mogelijk sauzen.

          € 2,56 / 2 pieces at ±80 g

          x 2 pieces
        • Schenkel §

          Schenkels worden gebruikt in stoofschotels en bouillon. Schenkel is de benaming voor een vleesproduct afkomstig van de poot van runderen en andere viervoetige dieren. Schenkels worden horizontaal uitgesneden en bestaan uit een vleesdeel en een mergdeel.

          € 2,25 / ±300 g

          piece
        • Spinnenkop §

          De spinnenkop is een stuk rundvlees uit het achterkwartier.

          € 3,79 / ±200 g

          piece
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 3,26 / ±225 g

          piece
        • T-bone §

          De T-bone is een type steak dat van de dunne lende (entrecote) en de ossenhaas van een rund wordt versneden. De steak kenmerkt zich door het t-vormige bot waaraan hij zijn naam te danken heeft.

          € 10,50 / 350 g

          x 350 g
        • Tomahawk steak §

          Australische rib-eye met been, prachtig op de barbecue of in de oven.

          € 34,20 / 1.200 g

          x 1.200 g
      • pork §


        • Amerikaanse banketham §

          Licht gezouten en gerookte ham die u volgens origineel Amerikaans recept in de oven kunt bakken.

          € 0,88 / 100 g

          gram
        • Boerenkarbonade §

          Stoere karbonade met spek en zwoerd.

          € 1,38 / 100 g

          gram
        • Buikspek met zwoerd §

          Het buikspek is heerlijk zacht van binnen en de zwoerd wordt daarentegen lekker krokant. Heerlijk op de barbecue.

          € 1,30 / 100 g

          gram
        • Gerookt spek (vet) §

          De speklap van het varken (rug) wordt goed gezouten en daarna gerookt waarna het stuk spek nog enkele dagen narijpt voor een betere stevigheid.

          € 2,04 / 100 g

          gram
        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 1,63 / 100 g

          gram
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 7,13 / 500 g

          x 500 g
        • Knarsribben §

          Knarsribben zijn korte vlezige delen van de rib aan het ondereinde van de spare ribs, tussen de ribben en het borstbeen.

          € 2,86 / ±400 g

          piece
        • Krabbetje §

          Een krabbetje (meestal: krabbetjes) is een benaming voor de rib met vlees van een geslacht varken. Krabbetjes worden vaak als ingrediënt aan erwtensoep toegevoegd. In tegenstelling tot spareribs worden krabbetjes niet geroosterd maar gekookt.

          € 3,52 / ±400 g

          piece
        • Nasivlees §

          Nasi/bamivlees wordt meestal gemaakt van iets doorregen varkensvlees. Het vlees kan bij aankoop al iets gekruid of gemarineerd zijn, waardoor het zó gebruikt kan worden.

          € 1,65 / 100 g

          gram
        • Procureur aan een stuk §

          De procureur ligt meteen achter de kop. Daarnaast is het een mooi gemarmerd stuk vlees. Nooit droog en heeft erg veel smaak.
        • Reuzel §

          Reuzel is varkensvet dat in de buikholte ligt. Het vet is zacht en wit van kleur. In verschillende ambachtelijke slagerijen is het nog steeds als uitgesmolten reuzel verkrijgbaar.

          € 0,60 / 100 g

          gram
        • Rib roast §

          Een varkens rib roast is eigenlijk een aantal (rib)karbonaatjes aan één stuk. Wat de rib roast zo smaakvol maakt is de marmering van het vlees.

          € 1,87 / 100 g

          gram
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 1,38 / 100 g

          gram
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 5,06 / 2 pieces at ±200 g

        • Shoarmavlees §

          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.

          € 7,18 / 500 g

          x 500 g
        • Spareribs gegaard §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest voor varkensribben. Gemarineerd zijn spareribs nog lekkerder.

          € 1,98 / 100 g

          gram
        • Spareribs, rauw §

          Deze spareribs zijn vers/rauw en kun je zelf naar smaak marineren en/of bereiden.

          € 13,56 / ±850 g

          piece
        • Speklap §

          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 4,05 / 2 pieces at ±150 g

        • Speklap met zwoerd §

          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort. Het zwoerd geeft een extra lekkere smaak aan het vlees, zodra krokant gebakken.

          € 1,35 / 100 g

          gram
        • Tomapork §

          Een varkensvlees tomahawk is eigenlijk een karbonade met vet van de varkensbuik.

          € 9,38 / ±450 g

          piece
        • Varkenscordon bleu §

          De cordon bleu is een gemarineerd varkensfiletlapje gevuld met ham en kaas.

          € 2,39 / ±150 g

        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 1,43 / 100 g

          gram
        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 7,01 / ±300 g

          piece
        • Varkenslever §

          Gebakken lever is een goede bron van mineralen en vitaminen én nog lekker ook.

          € 0,83 / 100 g

          gram
        • Varkenspoot §

          Een echt ouderwetse topper voor de winterkost. Tegenwoordig een bijna vergeten product. De varkenspoot werd in de winterse stamppotten en soep meegekookt voor het aanwezige zwoerd dat vervolgens als bindmiddel werd gebruikt.

          € 0,60 / 100 g

          gram
        • Varkensschnitzel ongepaneerd §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 4,05 / ±230 g

      • chicken §


        • Hele kip §

          Een hele kip. Het vlees is mals en bijzonder mager en wordt opgebonden aangeboden.

          € 9,85 / ±1.100 g

          piece
        • Kipdijfilet §

          Kipdijfilet is mager vlees met een klein beetje vet. Het is heel mals en heeft meer smaak dan de gewone kipfilet.

          € 3,00 / 2 pieces at ±120 g

        • Kipdijsaté §

          Kipsatévlees is heerlijk door een gerecht of je kunt het gebruiken om satéstokjes te spiezen.

          € 3,59 / 4 pieces at ±60 g

          x 4 pieces
        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 2,97 / ±220 g

        • Kippenpoot §

          Kippenpoten kunnen op vele manieren worden bereid. Ze kunnen gebakken of gebraden worden, gestoofd met allerhande kruiden , gekookt of gegrild op de barbecue.

          € 1,95 / 2 pieces

          x 2 pieces
        • Kipshoarma §

          Kipshoarma van het magerste stukje vlees van de kip. Ideaal om te roerbakken.

          € 7,75 / 500 g

          x 500 g
      • quick and ready to cook §


        • Filetlapje §

          Het filetlapje is een mooi mager stukje vlees gesneden van de rug van het varken.

          € 1,32 / 100 g

          gram
        • Oldejuije gehaktbal §

          Heerlijke gehaktbal uit Oldemarkt. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 8,00 / 4 pieces

          x 4 pieces
        • Runderhamburger §

          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees. Niet van de biefstukdelen maar meer van de wat doorregen delen van de voorkant van het rund. Het vet en meegemalen bindweefsel geeft wel extra smaak aan deze lekkernij die met name tussen een broodje en op de barbecue zeer geliefd is. Het vlees is niet zo mager als een tartaartje want dan wordt het veel te droog. Bak deze runderspecialiteit zeker niet te gaar. Aan de originele hamburger mag absoluut geen varkensvlees worden toegevoegd.

          € 5,64 / 4 pieces at ±120 g

          x 4 pieces
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 1,87 / 100 g

          gram
      • veal §


        • Kalfszwezerik §

          De zwezerik is een vrij kostbare delicatesse. Het is een klier die alleen bij het kalf aanwezig is. Als het kalf volwassen wordt verdwijnt deze klier. De zwezerik eerst blancheren, daarna ontvellen en de lekkernij in plakken snijden en bakken. Voor het bakken de plakjes licht met bloem bestrooien. Ze krijgen dan een lekker krokant korstje.Zwezerik is één van de weinige vleessoorten die vitamine C bevat én is rijk aan fosfor en zink.

          € 5,00 / 100 g

          gram
      • roulades §


        • Procureurrollade §

          De procureurrollade wordt gemaakt van de nek van het varken, en is daarom meer doorregen, daardoor blijft de rollade malser en sappiger en heeft deze veel smaak.
        • Shoarmarollade §

          Varkensrollade met shoarmakruiden.
        • Half-om-halfrollade §

          Kenmerkend voor een 'half-om-half' rollade is de combinatie van rund en varkensvlees. Van groot belang is daarbij dat het meest malse vlees binnenin de rollade zit. Op die manier kan het braden gelijkmatig verlopen. Over het algemeen gebruikt de slager mals rundvlees aan de buitenkant en varkensfilet of varkenshaasjes (duurder) aan de binnenkant. De varkensfilet wordt rondom gekruid en de dunne lap rundvlees alleen aan de binnenkant. Daarna wordt het geheel opgerold en stevig opgebonden met rolladetouw. Het lekkerst wordt de rollade door hem langzaam in de oven te garen.
      • minced §


        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 3,38 / 250 g

        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 3,00 / 250 g

      • sausage §


        • Verse worst (fijn) §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.

          € 2,63 / 2 pieces at ±100 g

        • Runderworst §

          De runderworst is gemaakt van mager rundvlees dat lekker is gekruid. Met het deeg wordt een varkensdarm gevuld, waarna de worstjes worden afgedraaid. Wanneer je de worst voor het bakken enkele tellen in heet water legt dan wordt de darm wat steviger. Droog de worstjes vervolgens af en bak ze. Door de behandeling zullen ze minder snel knappen.

          € 2,63 / 2 pieces at ±100 g

      • smoked sausage §


        • Rookworst §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 3,95 / piece

      • soup supplies §


        • Soeppakket §

          Compleet basispakket om heerlijke soep van te maken.

          € 5,95 / piece

          piece
        • Soepvlees §

          Poulet, soep- of bouillonvlees is allemaal hetzelfde. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon. Zet het vlees altijd op in koud water wanneer je het voor bouillon wilt gebruiken. Het vocht mag niet koken. De smaakstoffen trekken dan optimaal in de bouillon. Voor ragouts moeten die juist in het vlees blijven, daarvoor moet het vlees in warm water opgezet worden.

          € 3,00 / 250 g

          x 250 g
      • snacks / appetizers §


        • Kip borrelsnacks §

          Kant en klare vleugeltjes en boutjes.

          € 0,95 / 100 g

          gram
        • Zeeuws spek §

          Zeeuws spek is een Zeeuws streekgerecht. De basis is een stuk doorregen spek zonder zwoerd. De ouderwetse variant werd zachtjes gaargekookt met zout, peper, laurier of andere in de ouderwetse keuken beschikbare kruiden. De slagers verkopen tegenwoordig onder deze naam een stuk spek dat wordt gemarineerd in een mengsel van olie, mosterd, sojasaus, ui, paprika, knoflook en peper en vervolgens gegrild of geroosterd. Het moderne Zeeuws spek heeft daardoor een kenmerkende smaak die doorgaans als barbecuesmaak wordt gekarakteriseerd.

          € 4,95 / ±250 g

          piece
      • grilled sausage §


        • Grillworst met kaas §

          Heerlijke grillworst met de karakteristieke smaak, gevuld met kaas.

          € 1,76 / 100 g

          gram
        • Grillworst naturel §

          Gegrilde worst met heerlijke kruiden. Geschikt als hapje maar ook te verwarmen en op een broodje te serveren.

          € 3,96 / ±240 g

          piece
      • dried sausage §


        • Droge worst naturel §

          Droge worst is een streekgerecht, waarbij de worst na het vullen wordt opgehangen om te drogen. De smaak verschilt afhankelijk van de gebruikte kruiden. Kruidnagel is daarvan de meest gebruikte. Droge worsten worden in Nederland voornamelijk in de Noordelijke kuststreken (Groningen, Friesland, maar ook in Drenthe en Overijssel) gemaakt, omdat daar de luchtvochtigheid geschikt is voor het drogen.

          € 3,75 / piece

        • Droge worst met kruidnagel §

          Ambachtelijke droge worst met een uniek karakter door het gebruik van kruidnagel.

          € 3,75 / piece

      • liverwurst §


        • Leverworst (fijn) §

          Fijn gemalen leverworst. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en slagerszout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van slagerszout krijgt de worst haar roze kleur.

          € 3,95 / ±250 g

          piece
      • gourmet package §


        • Gourmet ATS Standaard §

          • schnitzeltje
          • 2 x hamburger
          • slavinkje
          • speklapje
          • shoarma

          € 6,50 / person

          person
        • Gourmet ATS Standaard Inclusief §

          • schnitzeltje
          • 2 x hamburger
          • slavinkje
          • speklapje
          • shoarma
          Aangevuld met
          • 2 soorten salade
          • shaslick-, knoflook- en satésaus
          • stokbrood en kruidenboter

          € 10,50 / person

          person
        • Gourmet ATS Luxe §

          • gemarineerd biefstukje
          • gekruide kipfilet
          • 2 x hamburger
          • cordonbleu
          • schnitzeltje
          • slavink
          • shoarma

          € 8,95 / person

          person
        • Gourmet ATS Luxe Inclusief §

          • gemarineerd biefstukje
          • gekruide kipfilet
          • 2 x hamburger
          • cordonbleu
          • schnitzeltje
          • slavink
          • shoarma
          Aangevuld met
          • 2 soorten salade
          • shaslick-, knoflook- en satésaus
          • stokbrood en kruidenboter

          € 13,95 / person

          person
        • Fondueschotel §

          • gehaktballetjes runder en half om half
          • biefstuk
          • kipfilet
          • varkenshaas
          • filetlapje

          € 6,75 / person

          person
      • Hapjes §


        • Borrelbak §

          Gevuld met circa 1 kilo huisgemaakte producten zoals
          • Zeeuws spek
          • grillworst naturel
          • grillworst met kaas
          • droge worst naturel
          • droge worst met kruidnagel
          • Oldejuije gehaktballetjes
          • rookworst

          € 25,00 / piece

          piece