Loading...
    • Overtoom 474, Stadsdeel Oud-West, 1054 JZ Amsterdam
    • Overtoom 474, Stadsdeel Oud-West, 1054 JZ Amsterdam
      monday 08-09-2025:10:00-18:30tuesday 09-09-2025:08:30-18:30
      wednesday 10-09-2025:08:30-18:30thursday 11-09-2025:08:30-18:30
      friday 12-09-2025:08:30-18:30saturday 13-09-2025:09:00-17:00
      sunday 14-09-2025:closedmonday 15-09-2025:10:00-18:30
      tuesday 16-09-2025:08:30-18:30wednesday 17-09-2025:08:30-18:30
      thursday 18-09-2025:08:30-18:30friday 19-09-2025:08:30-18:30
      saturday 20-09-2025:09:00-17:00sunday 21-09-2025:closed
    • Overtoom 474, Stadsdeel Oud-West, 1054 JZ Amsterdam
      monday 08-09-2025:10:00-18:30tuesday 09-09-2025:08:30-18:30
      wednesday 10-09-2025:08:30-18:30thursday 11-09-2025:08:30-18:30
      friday 12-09-2025:08:30-18:30saturday 13-09-2025:09:00-17:00
      sunday 14-09-2025:monday 15-09-2025:10:00-18:30
      tuesday 16-09-2025:08:30-18:30wednesday 17-09-2025:08:30-18:30
      thursday 18-09-2025:08:30-18:30friday 19-09-2025:08:30-18:30
      saturday 20-09-2025:09:00-17:00sunday 21-09-2025:
      • pickup
        • internet banking
    • allergen and nutritional information can be requested by phone during opening hours via +31 20 618 2938

      • Voorgerechten §


        • Carpaccio §

          Carpaccio met pesto en pijnboompitjes.

          € 5,25 / person

          person
        • Vitello Tonnato §

          Gebraden kalfsfricandeau met romige tonijnsaus.

          € 6,95 / person

          person
      • pork §


      • beef §


        • Beef Wellington §

          Kant en klaar, alleen nog afbakken.
        • Dry aged côte de boeuf §

          Drie weken gerijpt. 1 tranche voor twee personen.

          € 45,00 / piece

          piece
        • Ossenhaas §

          Ossenhaas is heerlijk mals en niet voor niets het mooiste deel van het rund. Tournedos is hetzelfde als biefstuk van de haas. Een dubbele tournedos is een chateaubriand. Het gewicht van een hele ossenhaas is ongeveer tussen de twee en vijf kilo.

          € 14,00 / 150 g

          x 150 g
        • Beef Wellington §

          Kant en klaar, alleen nog afbakken.
      • lamb §


      • turkey §


        • Kalkoen vers §

          De kalkoen voor 4 personen is geschikt voor 4-6 personen.

          De kalkoen voor 7 personen is geschikt voor 7-10 personen.

          De kalkoen voor 10 personen is geschikt voor 10-14 personen.
        • Gevulde kalkoen §

          Kalkoen gevuld met prei, wortel, bleekselderij en kalfs/varkensgehakt, volledig voorbereid en ovenklaar. Inclusief creamy turkey gravy.

          De kalkoen voor 4 personen is geschikt voor 4-6 personen. In het aluminium folie 4 uur op 160 graden

          De kalkoen voor 7 personen is geschikt voor 7-10 personen. In het aluminium folie 5 uur op 160 graden

          De kalkoen voor 10 personen is geschikt voor 10-14 personen. In het aluminium folie 7 uur op 160 graden.
      • gourmet package §


        • Gourmet de Luxe voor 2 personen §

          • kogelbiefstukjes
          • varkenshaasmedaillons
          • scharrelkipsaté
          • black angusburger
          • kalfsrolletjes
          • slavinkjes
          • kalfs / merquez worstjes
          • lamsspiesjes

          € 27,00 / dish

          dish
        • Gourmet de Luxe voor 3 personen §

          • kogelbiefstukjes
          • varkenshaasmedaillons
          • scharrelkipsaté
          • black angusburger
          • kalfsrolletjes
          • slavinkjes
          • kalfs / merquez worstjes
          • lamsspiesjes

          € 39,95 / dish

          dish
        • Gourmet de Luxe voor 4 personen §

          • kogelbiefstukjes
          • varkenshaasmedaillons
          • scharrelkipsaté
          • black angusburger
          • kalfsrolletjes
          • slavinkjes
          • kalfs / merquez worstjes
          • lamsspiesjes

          € 52,00 / dish

          dish
        • Gourmet Culinaire voor 2 personen §

          • haasbiefstuk
          • varkenshaas
          • spiesjes
          • lam chops
          • black angus burgers
          • gemarineerde kalkoenfilet
          • kalfsbiefstuk
          • eendenborstfilet
          • carpaccio steak

          € 32,50 / dish

          dish
        • Gourmet Culinaire voor 3 personen §

          • haasbiefstuk
          • varkenshaas
          • spiesjes
          • lam chops
          • black angus burgers
          • gemarineerde kalkoenfilet
          • kalfsbiefstuk
          • eendenborstfilet
          • carpaccio steak

          € 47,95 / dish

          dish
        • Gourmet Culinaire voor 4 personen §

          • haasbiefstuk
          • varkenshaas
          • spiesjes
          • lam chops
          • black angus burgers
          • gemarineerde kalkoenfilet
          • kalfsbiefstuk
          • eendenborstfilet
          • carpaccio steak

          € 62,00 / dish

          dish
        • Gourmetfeest §

          • biefstuk
          • kipsaté
          • shoarma
          • merquezworstjes/kalfsworstjes
          • slavink
          • filetlapje
          • hamburger
        • Fondueschaal voor 2 personen §

          • kogelbiefstuk
          • varkenshaas
          • scharrelkipfilet
          • runderballetjes
          • slavinkjes
          • cordonbleu balletjes

          € 23,95 / dish

          dish
        • Fondueschaal voor 3 personen §

          • kogelbiefstuk
          • varkenshaas
          • scharrelkipfilet
          • runderballetjes
          • slavinkjes
          • cordonbleu balletjes

          € 36,00 / dish

          dish
      • daily §


        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 9,00 / 150 g € 8,95 / 2 pieces

    • Sinds 1946 zit onze familieslagerij aan de Overtoom in Amsterdam. Mijn opa, mijn vader en ik staan al jaren met passie en overtuiging voor het belang van eerlijk vlees. We werken samen met boeren uit de regio omdat zij hun dieren kweken met diervriendelijke veeteeltmethoden en verantwoorde voeding.

      • beef §

        Van runderen uit Aarland


        • Beef Wellington §

          Kant en klaar, alleen nog afbakken.
        • Côte de boeuf §

          Lekker, simpel en super mals.

          € 35,20 / 800 g

        • Dry aged côte de boeuf §

          Drie weken gerijpt. 1 tranche voor twee personen.

          € 45,00 / piece

          piece
        • Gevulde rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.
        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 6,40 / 500 g

          x 500 g
        • Klassieke rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 9,00 / 150 g € 8,95 / 2 pieces

        • Magere runderlappen §

          Mager suddervlees wat minder gemarmerd is dan riblappen en sukadelappen.

          € 12,30 / 500 g

          x 500 g
        • Muiderslotje §

          Het Muiderslotje is een ingesneden biefstuk, gevuld met een mengsel van roomkaas en kruidenboter. De randen van het vlees zijn door pampakruiden gehaald.

          € 8,98 / 2 pieces

          x 2 pieces
        • Ossenhaas §

          Ossenhaas is heerlijk mals en niet voor niets het mooiste deel van het rund. Tournedos is hetzelfde als biefstuk van de haas. Een dubbele tournedos is een chateaubriand. Het gewicht van een hele ossenhaas is ongeveer tussen de twee en vijf kilo.

          € 14,00 / 150 g

          x 150 g
        • Rib-eye §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 16,90 / 400 g

          x 400 g
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 13,50 / 300 g

          x 300 g
        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 6,50 / 500 g

          x 500 g
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 12,80 / 500 g

          x 500 g
      • veal §


        • Kalfsoester §

          Kalfsoester is in feite de biefstuk van het kalf. De kalfsoester komt uit het spierstuk, bevat weinig tot geen bindweefsel en heeft een zeer fijne vleesdraad. Een heerlijk mals stukje vlees van superieure kwaliteit.

          € 4,49 / 150 g

          x 150 g
        • Kalfsschnitzel §

          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 4,20 / 100 g

          x 100 g
        • Kalfsschnitzel gepaneerd §

          Schnitzel gesneden van de fricandeau en gepaneerd met goudpaneermeel.

          € 4,59 / 150 g

          x 150 g
      • pork §


        • Beenham (Christmas ham) §

          Met goud bekroond.

          € 22,80 / ±1.200 g

          gram
        • Porc Rib Roast §

          Een rib roast is een rib-eye aan één stuk met het been er nog aan. Het been zorgt voor een intensere smaakbeleving van het vlees. Heerlijk van de grill.

          € 12,95 / 500 g

          x 500 g
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 8,90 / 2 pieces

          x 2 pieces
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 8,45 / 2 pieces

          x 2 pieces
        • Spareribs, gemarineerd en gegaard §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest voor varkensribben. Gemarineerd zijn spareribs nog lekkerder.

          € 10,95 / 500 g

          x 500 g
        • Spareribs, rauw §

          Deze spareribs zijn vers/rauw en kun je zelf naar smaak marineren en/of bereiden.

          € 9,95 / 700 g

          x 700 g
        • Speklap §

          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 10,25 / 500 g

          x 500 g
        • Varkensfiletrollade §

          Een rollade van varkensfilet braden in de oven is een makkelijk recept voor een feestelijk etentje. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.
        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 10,95 / 300 g

          x 300 g
      • chicken §


        • Gegrilde scharrelkip §

          Een hele kip. Het vlees is mals en bijzonder mager en wordt opgebonden aangeboden.

          € 11,95 / piece

          piece
        • Gegrilde scharrelkippenbouten §

          Heerlijke malse kippenbout. Gewild op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 4,95 / 2 pieces

          x 2 pieces
        • Scharrelkipfilet §

          Heerlijke malse kipfilet van de scharrelkip. Natuurlijk gedrag en voeding zorgen voor een betere kwaliteit scharrelvlees.

          € 9,75 / 300 g

          x 300 g
        • Scharrelkippenbout §

          Goede bevleesde malse kippenbout van de scharrelkip.

          € 4,59 / 2 pieces

          x 2 pieces
        • Scharrelkippendijen §

          Kipdijfilet is mager vlees met een klein beetje vet. Het is heel mals en heeft meer smaak dan de gewone kipfilet.

          € 6,48 / 300 g

          x 300 g
      • lamb §


      • quick and ready to cook §


        • Classic hamburger §

          4 x 100 gram.

          € 6,95 / 4 pieces

          x 4 pieces
        • Juicy burger §

          Sappige en klassieke Amerikaanse hamburger.

          € 5,90 / 2 pieces

          x 2 pieces
        • Megaburger §

          Een heerlijk verse burger. Makkelijk en snel te bereiden. Lekker bij de maaltijd of op een broodje.

          € 9,95 / 4 pieces

          x 4 pieces
        • Shoarmapakket §

          500 gram vlees, 6 broodjes en 2 sausjes.

          € 11,95 / piece

          piece
        • Tartaartje §

          Twee x 150 gram per stuk.

          € 5,00 / 2 pieces

          x 2 pieces
      • cold meats §


        • Achterham §

          Voor de achterham zijn de magere delen van de ham in model gesneden zonder het spek en het zwoerd te verwijderen. Deze zijn uiteindelijk mede bepalend voor de smaak. Zeker wanneer de ham in het eigen vocht wordt gegaard. De ham laat zich moeilijk snijden vanwege de grote plak maar is uniek door smaak en malsheid.

          € 3,50 / 100 g

          gram
        • Chorizo §

          Chorizo is een van oorsprong Spaanse worstsoort die kruidig van smaak en roodachtig van kleur is en een stevige, grove structuur heeft. Een kenmerkend ingrediënt is de pimiento choricero, een paprika(poeder) (al dan niet pittig) wat niet alleen zorgt voor de smaak en de rode kleur van de chorizo, maar dankzij de daarin aanwezige etherische oliën ook bijdraagt aan een betere houdbaarheid.

          € 2,59 / 100 g

          gram
        • Foressa Sopressa §

          Foressa Sopressa is een originele Italiaanse salami.

          € 4,30 / 100 g

          gram
        • Gebraden fricandeau §

          De fricandeau wordt gemaakt van de biefstuk en rosbiefdelen van een varken.

          € 2,80 / 100 g

          gram
        • Gebraden gehakt §

          Vlees en spek worden gemalen en met de kruiden vermengd. Over het algemeen worden peper en nootmuskaat gebruikt. Aan de massa wordt paneermeel toegevoegd. Het deeg wordt goed gemengd tot een homogene massa, waarna het tot een brood wordt gevormd dat in de oven wordt afgebakken. Gebraden gehakt wordt gesneden verkocht.

          € 2,20 / 100 g

          gram
        • Gebraden kipfilet §

          Deze smaakvolle kipfilet heeft een prachtige structuur en is heerlijk op brood.

          € 2,90 / 100 g

          gram
        • Gebraden rosbief §

          De rosbief wordt gewoonlijk gemaakt van verschillende delen zoals de achtermuis (links), de platte bil of een van de lendedelen. De aard van het vlees bepaalt de kwaliteit van deze vleeswaar. Een goede rosbief is keimager en mals en mag niet te dik gesneden worden. De achtermuis is wel het bekendste deel. Daarnaast is een rosbief een uitstekend beleg voor mensen die een natriumbeperkt (zoutarm) dieet volgen. De rosbief wordt gewoonlijk namelijk alleen aan de buitenkant gezouten en niet gekruid. Vraag aan de slager gerust of hij tijdens de bereiding veel of weinig zout gebruikt heeft.

          € 3,50 / 100 g

          gram
        • Gekookte worst §

          Gekookte worst is een kookworst van mager varkensvlees. Het product wordt op smaak gebracht met kruiden en na het koken in darm verpakt. Hierna wordt de worst licht gerookt op beuken- en eikenhout.

          € 2,25 / 100 g

          gram
        • Gerookte ossenworst §

          Heerlijke gerookte ossenworst.

          € 2,90 / 100 g

          gram
        • Lever §

          Heerlijke smeuïge lever. Lekker in combinatie met pekelvlees, voor een broodje halfom.

          € 2,40 / 100 g

          gram
        • Mortadella §

          De mortadella is één van de oudere worstsoorten uit Italië. Voor de worst wordt rund- en varkensvlees gebruikt. Aan het vlees worden specerijen als witte peper, koriander, nootmuskaat, kaneel en gember toegevoegd. Evenals een scheut rum. Als het deeg heel fijn is gecutterd, bijna tot een dikke pasta, worden er spekblokjes en eventueel pistachenoten doorheen gemengd. Het deeg wordt afgestopt in een brede en lange kunstdarm, soms wel met een doorsnede van 25 cm en een lengte van enkele meters. Na het afstoppen wordt de worst minstens 24 uur geweld.

          € 2,75 / 100 g

          gram
        • Ossenworst §

          Deze specialiteit vindt haar oorsprong in de zeventiende eeuw, toen op grote schaal ossen uit Denemarken en Duitsland werden geïmporteerd. De specerijen in deze worst, zoals peper, kruidnagel, foelie en nootmuskaat, kwamen uit Nederlands-Indië. Mager rundvlees is de basis van deze typisch Amsterdamse specialiteit. Het vlees wordt gemalen en vermengd met witte peper, foelie, nootmuskaat en zout. Na het afstoppen in een runder- of kunstdarm wordt het vlees een paar te rijpen gelegd in de koeling. In die tijd ontstaat de zo kenmerkende smaak.

          € 2,80 / 100 g

          gram
        • Pancetta §

          Pancetta is Italiaans spek afkomstig van de varkensbuik, dat ongeveer gedurende 3 maanden aan de lucht gedroogd is. Het wordt gekruid met zout, peper en andere kruiden zoals kaneel, nootmuskaat en kruidnagel.

          € 2,80 / 100 g

          gram
        • Pastrami §

          Het magere rundvlees wordt behandeld met een mengsel van zout, salpeter en suiker. Vervolgens wordt het in bakken in de koeling geplaatst. Daar blijft het vlees enkele weken staan. Tussen en over de stukken vlees worden pepertjes en tuinkruiden gestrooid zodat de smaak er mooi intrekt. Ter afronding wordt het vlees gerookt en gekookt.

          € 3,35 / 100 g

          gram
        • Pekelvlees §

          Vlees dat in de pekel wordt bewaard. De naam is afkomstig uit de tijd van de VOC waar aan boord van de schepen, om de bemanning te voeden, het vlees in houten vaten in pekel werd bewaard.

          € 2,70 / 100 g

          gram
        • Runderrookvlees §

          Rookvlees van hoogwaardig gezouten en traditioneel gerookte. eersteklas bovenbil van het rund.

          € 4,25 / 100 g

          gram
        • Salami §

          Salami is de benaming voor gekruide worst van Italiaanse oorsprong. Het Italiaanse woord is de meervoudsvorm van salame, dat 'gezouten vlees' betekent.

          € 2,70 / 100 g

          gram
        • Wijncervelaat §

          Cervelaat is een droge worst, doorgaans gemaakt van varkens- en rundvlees. Het verschil tussen de wijncervelaat en de cervelaat is voornamelijk dat de plak van de wijncervelaat groter is en qua smaak bourgondischer.

          € 2,75 / 100 g

          gram
      • grilled sausage §


        • Grillworst §

          Gegrilde worst met heerlijke kruiden. Geschikt als hapje maar ook te verwarmen en op een broodje te serveren.

          € 4,85 / piece

          piece
        • Grillworst met kaas §

          Een heerlijke grillworst gevuld met kaas. Heerlijk voor bij de borrel of op brood.

          € 4,85 / piece

          piece
      • liverwurst §


        • Amsterdamse leverworst §

          De worst wordt meestal vervaardigd volgens het eigen recept van de slager. De grondstoffen bestaan uit varkenssnippers en rest- en kopvlees, spek, bouillon en lever. Afhankelijk van de mate van snijdbaarheid wordt zwoerd toegevoegd. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en slagerszout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van slagerszout krijgt de worst haar roze kleur. Na het afkoelen wordt de worst meestal vacuüm getrokken voor een betere houdbaarheid.

          € 3,90 / piece

          piece
        • Saks smeerworst §

          Een echte Saks door de specifieke kruiding. Heerlijk als hartig broodbeleg of op toast.

          € 2,40 / piece

          piece
        • Vlaamse pastei §

          Vlaamse pastei, ook wel likkepot genaamd, is saskische leverworst met een saus van mayonaise, kruiden, verse uitjes en paprika.

          € 3,75 / 200 g

          x 200 g
      • sausage §


        • Kalfsbraadworstjes §

          Runderbraadworst is fijngemalen mager rundvlees in worstvorm.

          € 4,59 / 4 pieces

          x 4 pieces
        • Merguez worstjes §

          Merguez is een worst uit de Noord-Afrikaanse keuken die wordt bereid van lams- of rundvlees en is gekruid met harissa.

          € 4,45 / 4 pieces

          x 4 pieces
        • Varkensbraadworst §

          Braadworst is gemaakt van gemalen, en soms gekruid, vlees. Bij de bereiding in de pan is de worst eerst dichtgeschroeid in hete boter en daarna ongeveer 15 minuten gebraden. Braadworst op de BBQ vraagt om een andere bereiding, blancheer de worst eerst halfgaar in warme bouillon.

          € 6,65 / 3 pieces

          x 3 pieces
        • Venkelbraadworstjes §

          Venkelworstjes zijn middelgrote braadworstjes met peterselie en fijne venkelzaadjes. De worstjes worden gemaakt in natuurdarm zonder enige toevoegingen van smaak-, kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

          € 6,69 / 3 pieces

          x 3 pieces
      • Vergaderpakketten §


        • Vergaderpakket §

          • 2 filet americain
          • 2 achterham
          • 2 kaas
          • 2 eiersalade
          • 1 tonijnsalade

          € 37,00 / piece

          piece
        • Vergaderpakket luxe §

          • 2 gezond
          • 2 carpaccio
          • 2 filet americain
          • 2 vitello tonato
          • 1 parmaham

          € 42,00 / piece

          piece
      • sandwiches with meats §


        • Pistolet carpaccio §

          • sla
          • pesto
          • pijnboompitten
          • oude kaas

          € 5,15 / piece

          piece
        • Pistolet filet americain §

          Filet americain met goud bekroond familierecept.

          € 4,65 / piece

          piece
        • Pistolet filet americain speciaal §

          • filet americain
          • ui
          • ei
          • mayonaise

          € 5,25 / piece

          piece
        • Pistolet ossenworst §

          Belegd stokbroodje met gerookte ossenworst. Zeer smaakvol broodje.

          € 4,90 / piece

          piece
        • Pistolet parmaham §

          • parmaham (18 maanden gerijpt)
          • truffel mayonaise
          • rucola

          € 5,45 / piece

          piece
        • Pistolet rosbief §

          Heerlijk 'mager' broodje rosbief met ei.

          € 4,95 / piece

          piece
        • Pistolet vitello tonato §

          • kalfsfricandeau
          • tonijn
          • mayonaise
          • kappertjes

          € 5,25 / piece

          piece
      • sandwiches with salad §


        • Pistolet krabsalade §

          Vers broodje met salade van het beste krabvlees.

          € 5,25 / piece

          piece
        • Pistolet scharreleisalade §

          • scharreleieren
          • mayonaise
          • bieslook

          € 4,75 / piece

          piece
        • Pistolet tonijnsalade §

          • tonijn
          • sla
          • tomaat

          € 5,00 / piece

          piece
      • sandwiches with cheese §


        • Pistolet gezond §

          • sla
          • ham
          • kaas
          • ei
          • tomaat
          • mayonaise

          € 5,45 / piece

          piece
        • Pistolet jong belegen boerenkaas §

          Vers broodje belegd met jong belegen kaas.

          € 4,20 / piece

          piece
      • turkey §


        • Kalkoen vers §

          De kalkoen voor 4 personen is geschikt voor 4-6 personen.

          De kalkoen voor 7 personen is geschikt voor 7-10 personen.

          De kalkoen voor 10 personen is geschikt voor 10-14 personen.
        • Gevulde kalkoen §

          Kalkoen gevuld met prei, wortel, bleekselderij en kalfs/varkensgehakt, volledig voorbereid en ovenklaar. Inclusief creamy turkey gravy.

          De kalkoen voor 4 personen is geschikt voor 4-6 personen. In het aluminium folie 4 uur op 160 graden

          De kalkoen voor 7 personen is geschikt voor 7-10 personen. In het aluminium folie 5 uur op 160 graden

          De kalkoen voor 10 personen is geschikt voor 10-14 personen. In het aluminium folie 7 uur op 160 graden.
      • salad §


        • Filet americain §

          Filet americain wordt gemaakt van gemalen rauw mager rundvlees zoals biefstuk.

          € 4,25 / 200 g

          x 200 g
        • Kipcarpacciosalade §

          Heerlijke salade met dungesneden carpaccio en o.a. pijnboompitjes.

          € 3,69 / 200 g

          x 200 g
        • Krabsalade §

          Krabsalade is een bereiding die meestal wordt gebruikt als broodbeleg. Krabsalade wordt gemaakt met stukjes krab, ei, sjalot, cayennepeper en mayonaise.

          € 4,25 / 200 g

          x 200 g
        • Piri-piri salade §

          Een rijkgevulde salade met stukjes kip, appel, knolselderij en ananas in een milde kerriesaus.

          € 3,69 / 200 g

          x 200 g
        • Scharreleisalade §

          Romige salade met smaakvolle stukjes scharrelei.

          € 3,75 / 200 g

          x 200 g
        • Tok-tok salade §

          Heerlijke salade met scharrel kipfilet van gerookte kip en cocktail saus.

          € 3,96 / 200 g

          x 200 g
        • Tonijnsalade §

          Een heerlijke vissalade die als lunch geserveerd kan worden met een krokant geroosterd broodje en een frisse salade, of als borrelhapje met toastjes of sneetjes stokbrood.

          € 4,25 / 200 g

          x 200 g
      • barbecue package §


        • BBQ Keurslager §

          • Hamburger
          • Kipsaté
          • Pork rib-eye
          • Merquez worst

          € 10,95 / person

          person
        • BBQ Luxe §

          • Juicy burger
          • Pepersteak
          • Kipsaté
          • Merquez worst

          € 13,45 / person

          person
        • BBQ All-in §

          • 4 soorten vlees
          • stokbrood
          • sausjes
          • 2 salades.

          € 17,50 / person

          person
      • barbecue §


        • Biefstukspies §

          Een spies met malse stukjes biefstuk.

          € 7,95 / 3 pieces

          x 3 pieces
      • gourmet package §


        • Gourmet de Luxe voor 2 personen §

          • kogelbiefstukjes
          • varkenshaasmedaillons
          • scharrelkipsaté
          • black angusburger
          • kalfsrolletjes
          • slavinkjes
          • kalfs / merquez worstjes
          • lamsspiesjes

          € 27,00 / dish

          dish
        • Gourmet de Luxe voor 3 personen §

          • kogelbiefstukjes
          • varkenshaasmedaillons
          • scharrelkipsaté
          • black angusburger
          • kalfsrolletjes
          • slavinkjes
          • kalfs / merquez worstjes
          • lamsspiesjes

          € 39,95 / dish

          dish
        • Gourmet de Luxe voor 4 personen §

          • kogelbiefstukjes
          • varkenshaasmedaillons
          • scharrelkipsaté
          • black angusburger
          • kalfsrolletjes
          • slavinkjes
          • kalfs / merquez worstjes
          • lamsspiesjes

          € 52,00 / dish

          dish
        • Gourmet Culinaire voor 2 personen §

          • haasbiefstuk
          • varkenshaas
          • spiesjes
          • lam chops
          • black angus burgers
          • gemarineerde kalkoenfilet
          • kalfsbiefstuk
          • eendenborstfilet
          • carpaccio steak

          € 32,50 / dish

          dish
        • Gourmet Culinaire voor 3 personen §

          • haasbiefstuk
          • varkenshaas
          • spiesjes
          • lam chops
          • black angus burgers
          • gemarineerde kalkoenfilet
          • kalfsbiefstuk
          • eendenborstfilet
          • carpaccio steak

          € 47,95 / dish

          dish
        • Gourmet Culinaire voor 4 personen §

          • haasbiefstuk
          • varkenshaas
          • spiesjes
          • lam chops
          • black angus burgers
          • gemarineerde kalkoenfilet
          • kalfsbiefstuk
          • eendenborstfilet
          • carpaccio steak

          € 62,00 / dish

          dish
        • Gourmetfeest §

          • biefstuk
          • kipsaté
          • shoarma
          • merquezworstjes/kalfsworstjes
          • slavink
          • filetlapje
          • hamburger
        • Fondueschaal voor 2 personen §

          • kogelbiefstuk
          • varkenshaas
          • scharrelkipfilet
          • runderballetjes
          • slavinkjes
          • cordonbleu balletjes

          € 23,95 / dish

          dish
        • Fondueschaal voor 3 personen §

          • kogelbiefstuk
          • varkenshaas
          • scharrelkipfilet
          • runderballetjes
          • slavinkjes
          • cordonbleu balletjes

          € 36,00 / dish

          dish
      • gourmet §


        • Saustrio §

          Keuze uit
          • kerriesaus
          • knoflooksaus
          • satésaus
          • cocktailsaus

          € 6,48 / piece

          piece
      • pasta §


        • Lasagne §

          Kant-en-klare lasagne met gehakt, courgette, paprika en tomaten.

          € 8,98 / 450 g

          x 450 g
        • Macaroni §

          Kant-en-klare macaroni.

          € 6,95 / 450 g

          x 450 g
        • Pasta met kip §

          Pasta met malse kip, cashewnoten, rucola, tomaat en kaassaus.

          € 7,95 / 450 g

          x 450 g
      • hotchpotch §


        • Andijviestamppot §

          Een heerlijke stamppot van andijvie, rijk gevuld met spekjes.

          € 6,95 / 450 g

          x 450 g
      • meal §


        • Gehaktballen in jus §

          Lekker gehaktballetjes in een heerlijke jus.

          € 4,25 / 2 pieces

          x 2 pieces
        • Tortillawrap §

          Een tortillawrap gevuld met gehakt, gekookte groenten, prei, rucola en uiensaus.

          € 7,95 / 2 pieces

          x 2 pieces