Loading...
    • Gildeplein 50, Purmer-Noord, 1445 BM Purmerend
    • Gildeplein 50, Purmer-Noord, 1445 BM Purmerend
      monday 08-09-2025:closedtuesday 09-09-2025:07:30-17:30
      wednesday 10-09-2025:07:30-17:30thursday 11-09-2025:07:30-17:30
      friday 12-09-2025:07:30-17:30saturday 13-09-2025:07:30-16:30
      sunday 14-09-2025:closedmonday 15-09-2025:closed
      tuesday 16-09-2025:07:30-17:30wednesday 17-09-2025:07:30-17:30
      thursday 18-09-2025:07:30-17:30friday 19-09-2025:07:30-17:30
      saturday 20-09-2025:07:30-16:30sunday 21-09-2025:closed
    • Gildeplein 50, Purmer-Noord, 1445 BM Purmerend
      monday 08-09-2025:tuesday 09-09-2025:07:30-16:30
      wednesday 10-09-2025:07:30-16:30thursday 11-09-2025:07:30-16:30
      friday 12-09-2025:07:30-16:30saturday 13-09-2025:07:30-16:00
      sunday 14-09-2025:monday 15-09-2025:
      tuesday 16-09-2025:07:30-16:30wednesday 17-09-2025:07:30-16:30
      thursday 18-09-2025:07:30-16:30friday 19-09-2025:07:30-16:30
      saturday 20-09-2025:07:30-16:00sunday 21-09-2025:
    • monday 08-09-2025:tuesday 09-09-2025:16:00-18:30
      wednesday 10-09-2025:16:00-18:30thursday 11-09-2025:16:00-18:30
      friday 12-09-2025:16:00-18:30saturday 13-09-2025:16:00-18:00
      sunday 14-09-2025:monday 15-09-2025:
      tuesday 16-09-2025:16:00-18:30wednesday 17-09-2025:16:00-18:30
      thursday 18-09-2025:16:00-18:30friday 19-09-2025:16:00-18:30
      saturday 20-09-2025:16:00-18:00sunday 21-09-2025:
    • delivery regiondelivery feeminimum order value
      Purmerend€ 20,00€ 30,00
      Oosterblokker€ 20,00€ 30,00
      Ilpendam€ 20,00€ 30,00
      Beemster€ 20,00€ 30,00
      Edam-Volendam€ 20,00€ 30,00
      Hoorn€ 20,00€ 30,00
      De Rijp€ 20,00€ 30,00
      Beets€ 20,00€ 30,00
      Oosthuizen€ 20,00€ 30,00
      Warder€ 20,00€ 30,00
      Middelie€ 20,00€ 30,00
      Kwadijk€ 20,00€ 30,00
      Hobrede€ 20,00€ 30,00
      Monnickendam€ 20,00€ 30,00
      Ilpendam€ 20,00€ 30,00
      Neck (gedeeltelijk)€ 20,00€ 30,00
      • pickup
        • cash money
        • internet banking
        • payment terminal
      • delivery
        • internet banking
    • allergen and nutritional information can be requested by phone during opening hours via +31 299 465 070

      • gourmet package §

        Heeft u speciale wensen, laat het ons even weten. Wij werken met allergenen. Heeft u een voedselallergie, geef dit aan ons door. Al onze marinades zijn allergeenvrij.


        • Gourmetschotel De Luxe §

          • kogelbiefstuk
          • kogelbiefstuk in zwarte knoflook marinade
          • varkenshaas
          • Griekse varkenshaas
          • kipfilet
          • gemarineerde kipfilet
          • kip op stok
          • kipvink
          • Duitse biefstuk
          • Black Angus hamburger
          • biefstukreepjes in zwarte knoflook marinade
          • varkenshaassaté
          U krijgt ruim 400 gram vlees per persoon.

          € 17,95 / person

          person
        • Fondueschotel §

          • gemarineerde kogelbiefstuk
          • gemarineerd Livar filetlapje
          • gemarineerde kipfilet
          • Duits biefstukballetje
          • Black Angus balletje
          U krijgt ruim 400 gram vlees per persoon.

          € 17,95 / person

          person
        • Gourmetschaal populair §

          Schaal met 1 kilo vlees bestaande uit:

          • biefstuk
          • gemarineerde biefstuk
          • varkenshaas
          • gemarineerde varkenshaas
          • kipfilet
          • gemarineerde kipfilet
          • hamburgers

          € 35,00 / piece

          piece
      • gourmet §


        • Kogelbiefstuk naturel §

          250 gram per bakje.

          € 14,75 / tray

          tray
        • Kogelbiefstuk gemarineerd §

          250 gram per bakje.

          € 14,75 / tray

          tray
        • Biefstuk stroganoff §

          250 gram per bakje.

          € 7,75 / tray

          tray
        • Ossenhaas naturel §

          250 gram per bakje.

          € 22,99 / tray

          tray
        • Ossenhaas gemarineerd §

          250 gram per bakje.

          € 22,99 / tray

          tray
        • Biefstukreepjes met bosui §

          In een zwarte knoflookmarinade. 250 gram per bakje.

          € 10,25 / tray

          tray
        • Black Angus runderhamburger §

          250 gram per bakje.

          € 6,25 / tray

          tray
        • Duitse biefstuk §

          250 gram per bakje.

          € 7,50 / tray

          tray
        • Varkenshaas naturel Livar §

          250 gram per bakje.

          € 8,99 / tray

          tray
        • Varkenshaas gemarineerd Livar §

          250 gram per bakje.

          € 8,99 / tray

          tray
        • Varkenshaassatéspiesjes Livar §

          250 gram per bakje.

          € 8,99 / tray

          tray
        • Slaburger Livar §

          250 gram per bakje.

          € 5,99 / tray

          tray
        • Varkensshoarma Livar §

          250 gram per bakje.

          € 6,50 / tray

          tray
        • Kipfilet naturel §

          250 gram per bakje.

          € 6,25 / tray

          tray
        • Kipfilet gemarineerd §

          250 gram per bakje.

          € 6,25 / tray

          tray
        • Kip op stok §

          250 gram per bakje.

          € 6,50 / tray

          tray
        • Kipvink §

          250 gram per bakje.

          € 6,50 / tray

          tray
        • Kip piri piri spiesjes §

          250 gram per bakje.

          € 6,50 / tray

          tray
        • Kipshoarma §

          250 gram per bakje.

          € 6,50 / tray

          tray
        • Kalfsbiefstuk naturel §

          250 gram per bakje.

          € 11,99 / tray

          tray
        • Kalfsbiefstuk gemarineerd §

          250 gram per bakje.

          € 11,99 / tray

          tray
        • Lamsrack naturel §

          Verse gourmet lamsracks. U krijgt 4 ribbetjes.

          € 14,99 / tray

          tray
        • Lamsrack gemarineerd §

          Verse gourmet lamsracks. U krijgt 4 ribbetjes.

          € 14,99 / tray

          tray
        • Eendenborst naturel §

          250 gram per bakje.

          € 12,99 / tray

          tray
        • Eendenborst gemarineerd §

          250 gram per bakje.

          € 12,99 / tray

          tray
        • Gemarineerde lamsfilet §

          U krijgt 250 gram per bakje

          € 14,99 / tray

          tray
      • barbecue §


        • Barbecueworst Livar met kaas §

          Heerlijk gekruide barbecueworst met stompetoren kaas.

          € 10,50 / 4 pieces

          x 4 pieces
        • Barbecueworst naturel Livar §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 10,00 / 4 pieces

          x 4 pieces
        • Barbecueworstje Jalepeño Livar §

          Een heerlijk sappig barbecueworstje Jalepeño met stompetorenkaas.

          € 10,75 / 4 pieces

          x 4 pieces
        • Biefstukspies §

          Een spies met heerlijk gemarineerde stukjes biefstuk.

          € 5,79 / piece

          piece
        • Black Angus hamburger §

          Een heerlijk verse runderhamburger voor de barbecue.

          € 3,80 / piece

          piece
        • Cheeseburger black angus §

          Hamburger gevuld met stompetoren kaas.

          € 5,99 / piece

          piece
        • Côte de boeuf §

          Botermals Hollands rundvlees.

          € 44,99 / ±1.000 g

          piece
        • Entrecôte black angus gemarineerd §

          Mooie entrecôte in een heerlijke marinade.

          € 16,50 / ±300 g

          piece
        • Entrecôte black angus naturel §

          Mooie entrecôte naturel.

          € 16,50 / ±300 g

          piece
        • Filetlapje gemarineerd Livar §

          Filetlapjes zijn gesneden van de lende of de rib van het varken.
          Het vlees is mager en heeft een fijne vleesdraad.
          Heerlijk voor op de barbecue!

          € 3,99 / piece

          piece
        • Gekruide eendenborstspies §

          Heerlijk gekruide eendenborst stukjes op een spies.

          € 6,25 / piece

          piece
        • Gemarineerde lamskotelet §

          Malse lams T-bone gemarineerd in knoflookmarinade.

          € 4,99 / piece

          piece
        • Gemarineerde lamsrack §

          Supermals vlees in een heerlijke marinade. Ideaal voor de barbecue. U krijgt 8 ribben.

          € 29,98 / piece

          piece
        • Griekse varkenshaasspies Livar §

          Met de hand geregen en gesneden varkenshaas spies. De varkenshaas is het zachtste en mooiste stukje vlees van het varken.

          € 3,50 / piece

          piece
        • Jack daniels steaks Livar §

          Gemarineerde karbonades zijn zeer geschikt om te braden of te grillen, ze blijven lekker sappig.

          € 5,99 / piece

          piece
        • Jodenhaas §

          Jodenhaas is een heel zacht mals stuk rundvlees uit de voorkant van het rund.

          € 6,39 / piece

          piece
        • Katenhaas §

          Varkenshaas, omwikkeld met gerookt spek en gemarineerd met Argentijnse marinade.

          € 8,00 / piece

          piece
        • Kip houthakker §

          Kip omwikkelt met gerookt spek en gemarineerd met een curry marinade.

          € 5,50 / piece

          piece
        • Kip op stok §

          Kipfilet gemarineerd in knoflookmarinade en omwikkeld met spek.

          € 5,50 / piece

          piece
        • Kip piri piri §

          Een mals stukje kipfilet met piri piri. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 4,75 / piece

          piece
        • Kipknoflookspies §

          Kipspies in knoflookmarinade.

          € 2,75 / piece

          piece
        • Kipsatéspies §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 2,75 / piece

          piece
        • Rib-eye black angus gemarineerd §

          Rib-eye is een dik, goed dooraderd en mooi rood stuk vlees. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 18,00 / ±300 g

          piece
        • Rib-eye black angus naturel §

          Rib-eye is een dik, goed dooraderd en mooi rood stuk vlees. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 18,00 / ±300 g

          piece
        • Shaslick (varkenshaas) Livar §

          Spies met heerlijke varkenshaas, ui, spek en paprika.

          € 5,50 / piece

          piece
        • Spareribs (gaar) §

          Spareribs behoren tot het populairste barbecue vlees wereldwijd. Het vlees van spareribs is mals en sappig en aan elke spare rib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten.

          € 11,50 / 750 g

          x 750 g
        • Speklap gemarineerd Livar §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 3,99 / piece

          piece
      • Barbecue grootvlees §

        Heeft u speciale wensen, laat het ons even weten. Wij werken met allergenen. Heeft u een voedselallergie, geef dit aan ons door. Al onze marinades zijn allergeenvrij.


        • Buikspek met zwoerd Livar §

          Buikspek met zwoerd dient 2 dagen van te voren besteld te worden. Het buikspek is de magerste speksoort. Het zwoerd geeft een extra lekkere smaak aan het vlees, zodra krokant gebakken.

          € 22,99 / kilo

          kilo
        • Buikspek zonder zwoerd Livar §

          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort.

          € 24,49 / kilo

          kilo
        • Hele kip §

          Een gekruide hele kip. Het vlees is mals en bijzonder mager. Een hele kip weegt circa 1 kilo.

          € 12,00 / piece

          piece
        • Hollandse côte de boeuf §

          Botermals Hollands rundvlees.

          € 44,99 / ±1.000 g

          piece
        • Hollandse ossenhaas §

          Ossenhaas is heerlijk mals en niet voor niets het mooiste deel van het rund.

          € 89,99 / kilo

          kilo
        • Hollandse T-bone §

          Bij afwijking in gewicht zal verrekening plaatsvinden. De T-bone is een type steak dat van de dunne lende (entrecote) en de ossenhaas van een rund wordt versneden. De steak kenmerkt zich door het t-vormige bot waaraan hij zijn naam te danken heeft.

          € 54,00 / ±1.200 g

          piece
        • Hollandse Tomahawk §

          Een tomahawk steak is een ribeye aan één stuk met het been er nog aan. Het been zorgt voor een intensere smaakbeleving van het vlees.

          € 53,40 / ±1.200 g

          piece
        • Hollandse zijlende §

          Het vaste zijdeel van de dikke lende. het is uitstekend geschikt voor het maken van lekker biefstukken, maar ook op de barbecue is het een gemakkelijk te bereiden stuk vlees dat van binnen best een klein beetje rauw mag blijven.

          € 57,99 / kilo

          kilo
        • Kalfsfricandeau §

          Fricandeau, gesneden van de bovenbil.

          € 55,00 / kilo

          kilo
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk (Belgisch witblauw dikbil). Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 57,99 / kilo

          kilo
        • Lamsrack §

          Gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Het vlees wordt rosé geserveerd. U krijgt 8 ribben.

          € 29,98 / piece

          piece
        • Nek zonder been Livar §

          Heerlijk braadstuk (pulled pork) van de nek van het varken. Zonder been.

          € 28,99 / kilo

          kilo
        • Picanha Black angus §

          Een heerlijk staartstuk voor op de barbecue. Bij afwijkend gewicht zal verrekening plaatsvinden.

          € 88,00 / ±1.600 g

          piece
        • Rosbief aan stuk §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van de dikke lende van het rund.

          € 35,50 / kilo

          kilo
        • Spareribs §

          Dikbevleesde spareribs voor de echte vleesliefhebber.

          € 15,99 / kilo

          kilo
        • Spareribs §

          Dikbevleesde spareribs voor de echte vleesliefhebber.

          € 125,00 / ±10,0 kg

          box
        • Varkensfilet livar §

          Een braadstuk van de Livar filet is een beleving!

          € 24,99 / kilo

          kilo
        • Varkensrack Livar §

          De rack is een stuk van de ribben van het varken, waarbij de filet er nog aan zit en waarbij de botjes worden schoongemaakt.

          € 26,99 / kilo

          kilo
      • garnish §


        • Carpacciobordje §

          Dungesneden biefstuk met onder andere grand cru stompetoren kaas,
          pijnboompitten, bosui, zongedroogde tomaatjes en dressing. Naar smaak uit te breiden met rucola en truffelmayonaise.

          € 7,50 / piece

          piece
        • Stokbroodpakket §

          4 Italiaanse vloerbaquettes en een bakje kruidenboter.

          € 10,99 / piece

          piece
      • barbecue accessories §

        Voor alle huur BBQ's geldt dat we een beperkt aantal hebben, dus beschikbaarheid is beperkt. Het is daarom verstandig om eerst contact op te nemen met de winkel om de beschikbaarheid te checken.


        • Huur OFYR (groot) §

          Inclusive:
          • houtskool
          • hout
          • toebehoren
          • bezorgen

          De OFYR kan alleen gehuurd worden bij tevens afname van BBQ vlees of BBQ pakketten. Deze OFYR is geschikt voor een BBQ tot maximaal 50 personen. De OFYR kan alleen in Purmerend gehuurd worden voor deze prijs. Overige locaties zijn eventueel mogelijk in overleg.

          € 200,00 / piece

          piece
        • Briketten §

          Heb je een barbecue, die je kunt afsluiten met een deksel? Dan zijn briketten een absolute aanrader. Briketten blijven lang op temperatuur. Ideaal als je vlees hebt dat langzaam moet garen.

          € 10,00 / 3,0 kg

          x 3,0 kg
        • Houtskool §

          Houtskool verbrandt snel, zorgt voor veel meer vlammen en bereikt een veel hogere temperatuur dan briketten. Hierdoor is houtskool perfect voor open barbecues en direct grillen, waarbij hoge temperaturen gewenst zijn.

          € 10,00 / 3,0 kg

          x 3,0 kg
      • party pan §

        Lekker en creatief genieten met de partypan. Een elektrische warmhoudpan waarmee u in een handomdraai de lekkerste warme hapjes of maaltijd op tafel zet. Heeft u een feestje of krijgt u mensen over de vloer en heeft u geen zin om te koken? Dan is de partypan een uitkomst. Wij rekenen € 40,00 borg per partypan.


        • Partypan gemengd §

          • pan gevuld met circa 100 hapjes:
          • borrelpootjes
          • gehaktballetjes
          • mini kipsaté
          • kippeling
          • kipvink
          • gehaktballetjes in ketjapsaus
          • spareribs

          € 65,00 / piece

          piece
        • Kippiepan §

          • pan gevuld met circa 100 hapjes:
          • borrelpootjes
          • kipballetjes
          • kippeling
          • kipsatestokje

          € 65,00 / piece

          piece
        • Kipshoarmapan §

          • pan gevuld met circa 2 kilo kipshoarma
          • inclusief 20 shoarmabroodjes
          • inclusief shoarmasaus en knoflooksaus

          € 65,00 / piece

          piece
        • Varkensshoarmapan §

          • pan gevuld met circa 2 kilo varkensshoarma
          • inclusief 20 shoarmabroodjes
          • inclusief shoarmasaus en knoflooksaus

          € 65,00 / piece

          piece
        • Kipsatépan §

          • pan gevuld met 60 stokken kipsaté
          • inclusief satésaus

          € 60,00 / piece

          piece
        • Spareribpan §

          • pan gevuld met circa 3 kilo spareribs
          • inclusief knoflooksaus

          € 70,00 / piece

          piece
        • Beenhampan §

          • pan gevuld met circa 2 kilo beenham in plakken
          • inclusief 20 zachte bollen
          • inclusief beenhamsaus

          € 75,00 / piece

          piece
        • Balletjespan §

          • pan gevuld met circa 100 gehaktballetjes
          • naturel, in satésaus, ketjapsaus, piri piri saus of een combinatie hiervan

          € 65,00 / piece

          piece
        • Kluifpan §

          • pan gevuld met circa 75 borrelhapjes

          € 50,00 / piece

          piece
        • Kipdonnerpan §

          • pan gevuld met circa 2 kilo kipdonner met rode ui
          • incl. 20 shoarmabroodjes
          • incl. shoarmasaus en knoflooksaus

          € 65,00 / piece

          piece
        • Hamburgerpan §

          • pan gevuld met 20 hamburgers black angus
          • incl. 20 zachte bollen
          • incl. knoflooksaus en hamburgersaus

          € 75,00 / piece

          piece
        • Maaltijdpan Stamppot §

          • pan gevuld met circa 2 kilo stamppot naar keuze
          • inclusief gehaktballetjes, rookworst en jus

          € 50,00 / piece

          piece
        • Maaltijdpan Bami §

          • pan gevuld met circa 2 kilo bami
          • inclusief borrelpootjes, kipsaté en ketjapballetjes

          € 50,00 / piece

          piece
        • Maaltijdpan Nasi §

          • pan gevuld met circa 2 kilo nasi
          • inclusief borrelpootjes, kipsaté en ketjapballetjes

          € 50,00 / piece

          piece
      • Hapjes §

        Heeft u speciale wensen, laat het ons even weten. Wij werken met allergenen. Heeft u een voedselallergie, geef dit aan ons door.


        • Tapasschaal §

          • filet americain
          • carpacciofilet
          • stompetorenkaas
          • cacciatore
          • saltufo
          • bernardus rauwe ham (livar)
          • plakjes gegrilde metworst

          € 55,00 / dish

          dish
        • Worstenlaar op schaal §

          • 1 gesneden ossenworst
          • 1 gesneden leverworst
          • 1 gesneden gekookte worst
          • 2 gesneden grillworsten


          Dit wordt verdeeld over twee schalen.

          € 65,00 / piece

          piece
        • Boerenschaal Kaas en Worst §

          • blokjes kaas
          • ossenworst
          • leverworst
          • grillworst
          • gekookte worst

          € 40,00 / dish

          dish
        • Borrelpootjes §

          Een heerlijk mals kippenpootje voor bij de borrel.

          € 7,75 / 500 g

          x 500 g
        • Carpacciobordje §

          Dungesneden biefstuk met onder andere grand cru stompetoren kaas,
          pijnboompitten, bosui, zongedroogde tomaatjes en dressing. Naar smaak uit te breiden met rucola en truffelmayonaise.

          € 7,50 / piece

          piece
        • Gevuld ei §

          Gevulde eieren met een lekkere pittige vulling.

          € 25,00 / 20 pieces

          x 20 pieces
        • Kippeling §

          Gegrilde stukjes kippendijenvlees.

          € 12,99 / 500 g

          x 500 g
        • Kipsatéspies met satésaus §

          Reeds gegaarde kipsaté in satésaus.

          € 11,00 / 12 pieces

          x 12 pieces
        • Stokbroodpakket §

          4 Italiaanse vloerbaguettes met huisgemaakte kruidenboter.

          € 10,99 / piece

          piece
        • Wraprolletje carpaccio §

          Wrap gevuld met onder andere carpaccio, stompetorensalade, pijnboompitjes, ei, komkommer, rucola en bosui.

          € 8,50 / piece

          piece
        • Wraprolletje gerookte kip §

          Wrap gevuld met onder andere gerookte kipfilet, stompetorensalade, pijnboompitjes, ei, komkommer, rucola en bosui.

          € 8,50 / piece

          piece
        • Wraprolletje Vitello Tonato §

          Een wraprolletje gevuld met vitello tonato. Ideaal voor feestjes of bij de borrel.

          € 8,50 / piece

          piece
        • Yakitori spiesjes §

          Kant en klaar.

          € 11,00 / ±550 g

          piece
        • Ossenworst met zure ui §

          Met geel Amsterdams uitje.

          € 21,99 / 20 pieces

          x 20 pieces
      • Snackballetjes §


        • Snackballetjes naturel §

          € 7,50 / 12 pieces

          x 12 pieces
        • Snackballetjes in ketjapsaus §

          € 8,75 / 12 pieces

          x 12 pieces
        • Snackballetjes in Piri Piri saus §

          € 8,75 / 12 pieces

          x 12 pieces
        • Snackballetjes in satésaus §

          € 8,75 / 12 pieces

          x 12 pieces
      • Paul's Pie §

        Paul's Pie. The Traditional New Zealand Pie! In Nieuw-Zeeland en Australië is de pie een traditionele lunch, diner of snack, die te krijgen is in allerlei smaken.


        • Paul's Pie kip saté §

          Een lekker pittige vulling van heerlijke satésaus en malse kipfilet waarin de beste kruiden en pinda’s zijn verwerkt. Echt een pie voor diegenen die van pit houden. Voor het beste resultaat: vóór het opwarmen eerst laten ontdooien, vervolgens 12-15 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 180ºC. (Let op: niet in de magnetron!)

          € 6,50 / piece

          piece
        • Paul's Pie Stewed Beef §

          Voor de stoofvlees liefhebber is deze pie echt een aanrader. Stukjes rundvlees, in een heerlijke krachtige saus, die lekker uit elkaar vallen in uw mond. Voor het beste resultaat: vóór het opwarmen eerst laten ontdooien, vervolgens 12-15 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 180ºC. (Let op: niet in de magnetron!)

          € 6,50 / piece

          piece
        • Paul's Pie Thai Chicken Curry §

          Met groene kerrie, kokosroom, ananas, paprika en malse stukjes kip wordt de Aziatische invloed vertegenwoordigd. Een heerlijke balans van smaak. Voor het beste resultaat: vóór het opwarmen eerst laten ontdooien, vervolgens 12-15 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 180ºC. (Let op: niet in de magnetron!)

          € 6,50 / piece

          piece
        • Paul's Pie traditioneel §

          Mager rundergehakt in een heerlijk gekruide saus. Deze smaak is zeer geliefd bij jong en oud. Voor het beste resultaat: vóór het opwarmen eerst laten ontdooien, vervolgens 12-15 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 180ºC. (Let op: niet in de magnetron!)

          € 6,50 / piece

          piece
      • beef §


        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk (Belgisch witblauw dikbil). Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.
        • Jodenhaas §

          Jodenhaas is een heel zacht mals stuk rundvlees uit de voorkant van het rund.

          € 6,39 / piece

          piece
        • Duitse biefstuk §

          Het vlees voor deze uitzonderlijk lekkernij wordt gesneden van de biefstuk (beste kwaliteit) of de rosbiefdelen. Volgens Duits recept moet het vlees fijngehakt worden. De stukjes die dan overblijven zijn onregelmatig van vorm, maar verliezen door deze werkwijze niet aan kwaliteit. Extra smaakvol is het peperrandje aan deze Duitse biefstuk.

          € 4,50 / piece

          piece
        • Hollandse runderossenhaas §

          Ossenhaas is heerlijk mals en niet voor niets het mooiste deel van het rund.
        • Bavette aan één stuk §

          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Het heeft een lange en grove draad. De bavette is botermals en wordt gebruikt in de lekkerste gerechten.

          € 35,99 / kilo

          kilo
        • Biefstuk stroganoff §

          Heerlijk gekruide malse biefstuk in een stroganoffsaus met paprika en champignons.

          € 15,50 / 500 g

          x 500 g
        • Biefstuktartaar §

          Biefstuk tartaar is fijngemalen mager rundvlees.

          € 4,50 / piece

          piece
        • Black Angus hamburger §

          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees.

          € 3,80 / piece

          piece
        • Carpacciorollade §

          Heerlijke rollade van Belgisch blauw rundvlees, gevuld met groene pesto, pijnboompitten en stompetoren grand cru.
        • Carpacciorolletje §

          Gevulde kogelbiefstuk met pijnboompitten, zongedroogde tomaten, pesto, stompetorenkaas en omwikkeld met Livar rauwe ham in een kruidenbotermarinade.

          € 10,00 / piece

          piece
        • Cheeseburger black angus §

          Hamburger gevuld met stompetoren kaas

          € 5,99 / piece

          piece
        • Entrecôte black angus §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 16,50 / ±300 g

          piece
        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 9,50 / 500 g

          x 500 g
        • Hollandse côte de boeuf §

          Botermals Hollands rundvlees.

          € 44,99 / ±1.000 g

          piece
        • Hollandse Chateau Briand §

          Premium kwaliteit middenstuk ossenhaas.

          € 36,00 / 400 g

          x 400 g
        • Hollandse runder T-bone §

          De T-bone is een type steak dat van de dunne lende (entrecote) en de ossenhaas van een rund wordt versneden. De steak kenmerkt zich door het t-vormige bot waaraan hij zijn naam te danken heeft.

          € 54,00 / ±1.200 g

          piece
        • Hollandse runderrollade gekruid §

          De magere runderrollade is een heerlijk stuk mager rundvlees. Deze is bereid met heerlijke rolladekruiden.
        • Hollandse runderrollade naturel §

          De magere runderrollade is een heerlijk stuk mager rundvlees.
        • Hollandse runderrosbief naturel §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, uitsluitend gesneden uit de dikke lende van het rund.

          € 17,99 / 500 g

          x 500 g
        • Hollandse staartstuklapjes §

          Heerlijke magere lapjes om te stoven.

          € 15,75 / 500 g

          x 500 g
        • Hollandse Tomahawk §

          Bij afwijkend gewicht vindt verrekening plaats. Rib-eye met been, ideaal voor op de barbecue of in de oven.

          € 53,40 / ±1.200 g

          piece
        • Jodenhaas in zwarte knoflook §

          Jodenhaasbiefstuk in zwarte knoflook.

          € 8,99 / piece

          piece
        • Rib-eye black angus §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 18,00 / ±300 g

          piece
        • Riblap §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees.

          € 15,00 / 500 g

          x 500 g
        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 10,00 / 500 g

          x 500 g
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 15,50 / 500 g

          x 500 g
        • Biefstukreepjes §

          In zwarte knoflookmarinade en bosui.

          € 20,00 / 500 g

          x 500 g
      • pork §

        Ons varkensvlees is afkomstig van het Livarvarken.
        Sinds het ontstaan van het Livarvarken in 1999, heeft het varken altijd in het teken gestaan van een onderscheidende smaak en vleeskwaliteit. Dit in combinatie met een kleinschalige- en liefdevolle vorm van dierhouderij, onder toeziend oog van de monniken op Abdij Lilbosch, die rekening houdt met het natuurlijke gedrag en leefomgeving van het varken. Deze manier van varkenshouden uit zich in de hoogste mate van dierenwelzijn en het drie sterren beter leven keurmerk van de dierenbescherming. De combinatie van granen, kruising van bijzondere rassen en het scharrelen in een weelde van ruimte maakt Livarvlees tot een uniek product. Het vlees is rijper en gemarmerd. Daarbij heeft het vlees heeft bij bereiding nauwelijks gewichtsverlies. Livarvlees is ambachtelijk, eerlijk en lekker!


        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedallions. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 8,88 / 250 g

          x 250 g
        • Katenhaas §

          Varkenshaas, omwikkeld met gerookt spek en gemarineerd met Argentijnse marinade.

          € 8,00 / piece

          piece
        • Haaskarbonade Livar §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 7,99 / 300 g

          x 300 g
        • Ribkarbonade Livar §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 7,75 / 300 g

          x 300 g
        • Buikspek met zwoerd Livar §

          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort.

          € 3,45 / ±150 g

          piece
        • Buikspek zonder zwoerd Livar §

          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort. Zonder been en zonder zwoerd.

          € 3,74 / ±150 g

          piece
        • Filetrollade gekruid Livar §

          Een rollade van varkensfilet braden in de oven is een makkelijk recept voor een feestelijk etentje. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.

          € 29,99 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Filetrollade naturel Livar §

          Een rollade van varkensfilet braden in de oven is een makkelijk recept voor een feestelijk etentje. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.

          € 29,99 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Rollade Noëlle Livar §

          Gevulde filetrollade in braadzak. De rollade is gevuld met kalfsgehakt, tutti frutti, walnoten en omwikkeld met Livar rauwe ham.

          € 48,50 / 1.500 g

        • Schnitzel Livar §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 4,19 / 140 g

          x 140 g
        • Schouderkarbonade Livar §

          Deze schouderkarbonade is zonder been.

          € 5,05 / ±175 g

          piece
        • Schouderrollade gekruid Livar §

          Ouderwets lekkere schouderrollade. Verkrijgbaar vanaf 1 kilo.
        • Schouderrollade naturel Livar §

          Ouderwets lekkere schouderrollade. Verkrijgbaar vanaf 1 kilo.
        • Slaburger Livar §

          Bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met ontbijtspek.

          € 3,50 / piece

          piece
        • Spekblokjes (mager) Livar §

          Magere blokjes kunnen uitstekend gebakken worden als smaakmaker bij een winterse stamppot. Wanneer je stukjes mager spek bakt dan is na het bakken ongeveer 35% van het vet uit het spek verdwenen.

          € 4,99 / 200 g

          x 200 g
        • Tussenribkarbonade zonder been Livar §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 4,50 / ±150 g

          piece
        • Tussenribrollade gekruid Livar §

          Rollade is een gerecht waarbij verschillende gekruide plakken vlees om elkaar heen worden gedraaid. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.

          € 29,99 / kilo

          kilo
        • Tussenribrollade naturel Livar §

          Rollade is een gerecht waarbij verschillende gekruide plakken vlees om elkaar heen worden gedraaid. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.

          € 29,99 / kilo

          kilo
        • Varkenscordon bleu Livar §

          Cordon bleu, varkensfiletlapje gevuld met ham en kaas en gepaneerd met gekruid paneermeel.

          € 5,45 / piece

          piece
        • Varkenshaasschuitje groot §

          Ovenschaaltje met peperroomsaus, brie, Grieks gemarineerde varkenshaas en gefrituurde uitjes. Oven voorverwarmen op 180 graden celcius, circa 15 minuten.

          € 14,99 / piece

          piece
        • Varkenshaasschuitje klein §

          Ovenschaaltje met peperroomsaus, brie, Grieks gemarineerde varkenshaas en gefrituurde uitjes. Oven voorverwarmen op 180 graden celcius, circa 15 minuten.

          € 9,99 / piece

          piece
        • Varkensschnitzel gepaneerd Livar §

          Zacht van smaak en zonder vet.

          € 4,69 / 175 g

          x 175 g
        • Varkensshoarmapakket Livar §

          - 500 gram varkensshoarma
          - 5 broodjes
          - bakje knoflooksaus.

          € 12,99 / piece

          piece
        • Griekse varkenshaas §

          Gemarineerde varkensoester.

          € 9,75 / ±275 g

          piece
      • veal §


        • Hollandse kalfsfricandeau §

          Fricandeau, gesneden van de bovenbil.

          € 27,50 / 500 g

          x 500 g
        • Hollandse kalfsoester §

          Kalfsoester, gesneden van de bovenbil.
        • Hollandse kalfsrollade gekruid §

          Kalfsrollade is lekker makkelijk te bereiden, dat is dus handig als u weinig in de keuken wilt staan en toch een lekkere magere rollade wilt serveren.

          € 55,00 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Hollandse kalfsrollade naturel §

          Kalfsrollade is lekker makkelijk te bereiden, dat is dus handig als u weinig in de keuken wilt staan en toch een lekkere magere rollade wilt serveren.

          € 55,00 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Hollandse kalfsschnitzel §

          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 6,88 / 125 g

          x 125 g
        • Ossebuco §

          Kalfsschenkel bestaat uit bindweefsel rijk soepvlees en een bot dat het mergpijpje wordt genoemd. Het been en de merg zijn verantwoordelijk voor de rijke smaak van dit product. Deze geur- en smaakstoffen komen vrij na langdurig trekken of koken. Schenkel kan ook worden gebruikt voor stoofschotels. In de Italiaanse keuken wordt van de kalfs-achterschenkel Ossobucco gemaakt. Bij het bereiden van Ossobucco is het raadzaam om het vetrandje in te snijden. Dan trekt het vlees niet krom.

          € 9,50 / ±300 g

          piece
      • chicken §


        • Gegrilde kip §

          Malse gegrilde kip van hoge kwaliteit met een voortreffelijke smaak.

          € 12,00 / piece

          piece
        • Hele kip §

          Een gekruide hele kip. Het vlees is mals en bijzonder mager. Een hele kip weegt circa 1 kilo.

          € 12,00 / piece

          piece
        • Italiaans ovenschaaltje §

          Ovenschaaltje met één kip cordon bleu, pepersaus en geraspte kaas. Circa 30 minuten in een voorverwarmde oven op 165 graden.

          € 8,99 / piece

          piece
        • Kip houthakker §

          Kip omwikkelt met gerookt spek en gemarineerd met een curry marinade.

          € 5,50 / piece

          piece
        • Kip op stok §

          Kip omwikkelt met gerookt spek en gemarineerd met Franse knoflook marinade.

          € 5,50 / piece

          piece
        • Kip piri piri §

          Lekker malse kipfilet in een piri piri marinade.

          € 4,75 / piece

          piece
        • Kipcordon bleu §

          Een heerlijke kip cordon bleu, opengesneden en gevuld met ham en kaas. Opgebonden en aan de buitenzijde gekruid.

          € 5,45 / piece

          piece
        • Kipdijfilet §

          Kipdijfilet is mager vlees met een klein beetje vet. Het is heel mals en heeft meer smaak dan de gewone kipfilet.

          € 8,75 / 500 g

          x 500 g
        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 11,99 / 500 g

          x 500 g
        • Kiphammetje in braadzak §

          Heerlijk mals en zacht kiphammetje in braadzak: 1 uur in oven op 200 graden

          € 12,99 / ±600 g

          piece
        • Kiprollade §

          Rollade van kippendijenvlees, lekker gekruid.
        • Kipshoarmapakket §

          - 500 gram kipshoarmavlees
          - 5 broodjes
          - bakje knoflooksaus.

          € 12,99 / piece

          piece
        • Krokante kip §

          Met teriyaki saus of zoetzure saus naar keuze.

          € 12,75 / ±650 g

          piece
        • Ovenschaaltje kip pesto §

          Ovenschaaltje met één kipfilet in knoflookmarinade omwikkeld met rauwe ham en in pepersaus. Kipfilet is gevuld met onder andere pesto, pijnboompitjes en grand cru stompetorenkaas.Circa 35 minuten in een voorverwarmde oven op 165 graden.

          € 12,50 / piece

          piece
        • Kiphaasjes §

          In zwarte knoflookmarinade

          € 12,75 / 500 g

          x 500 g
      • turkey §

        Kalkoen heeft minimaal 4 dagen levertijd.


      • lamb §


        • Lamskotelet gemarineerd §

          Lams T-bone is entrecote én haas met een lendenwervel. Lams T-bone is ook zeer geschikt voor op de barbecue.

          € 4,99 / piece

          piece
        • Lamskotelet naturel §

          Lams T-bone is entrecote én haas met een lendenwervel. Lams T-bone is ook zeer geschikt voor op de barbecue.

          € 4,99 / piece

          piece
        • Lamsrack gemarineerd §

          Lamsrack in een knoflookmarinade. Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd. U krijgt 8 ribbetjes.

          € 29,99 / piece

          piece
        • Lamsrack naturel §

          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd. U krijgt 8 ribbetjes.

          € 29,99 / piece

          piece
      • game §


        • Hertenbiefstuk §

          Twee stuks hertenbiefstuk van 150 gram met gratis bakje rodewijnkaneelsaus.

          € 20,00 / 2 pieces

          x 2 pieces
      • Worstsoorten §


        • Leverworst §

          Heerlijke huisgemaakte leverworst (naturel). Weegt circa 250 gram per stuk.

          € 3,75 / 250 g

          x 250 g
        • Pittige leverworst §

          Heerlijke huisgemaakte leverworst (met spek). Weegt circa 350 gram per stuk.

          € 4,85 / 350 g

          x 350 g
        • Ossenworst §

          Deze specialiteit vindt haar oorsprong in de zeventiende eeuw, toen op grote schaal ossen uit Denemarken en Duitsland werden geïmporteerd. De specerijen in deze worst, zoals peper, kruidnagel, foelie en nootmuskaat, kwamen uit Nederlands-Indië.Mager rundvlees is de basis van deze typisch Amsterdamse specialiteit. Het vlees wordt gemalen en vermengd met witte peper, foelie, nootmuskaat en zout. Na het afstoppen in een runder- of kunstdarm wordt het vlees een paar te rijpen gelegd in de koeling. In die tijd ontstaat de zo kenmerkende smaak. Ossenworst weegt circa 700 gram.

          € 17,50 / piece

          piece
        • Gerookt ossenworstje §

          Heerlijk gerookte ossenworstje. Weegt circa 300 gram.

          € 12,50 / piece

          piece
        • Louman rauwe metworst §

          Louman rauwe metworst. Weegt circa 300 gram.

          € 10,00 / piece

          piece
        • Gekookte worst (heel) §

          Gekookte worst is een kookworst van mager varkensvlees. Het product wordt op smaak gebracht met kruiden en na het koken in darm verpakt. Hierna wordt de worst licht gerookt op beuken- en eikenhout. Weegt circa 1 kilo.

          € 15,99 / piece

          piece
        • Paardenworst (heel) §

          De worst is gemaakt van mager paarden- en doorregen varkensvlees en spek. Het deeg wordt meestal gekruid met een speciale kookworstmelange. Paardenworst weegt circa 500 gram.

          € 8,99 / piece

          piece
        • Rookworst §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 4,35 / piece

          piece
        • Runderrookworst §

          Een ambachtelijk bereide rookworst van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout.

          € 5,99 / piece

          piece
        • Kiprookworst §

          Deze worst is gemaakt van kippendijenvlees, de bleekste onder de rookworsten. De lichte kleur komt omdat de worst heel licht is gerookt in combinatie met het bijna witte vlees.

          € 6,50 / piece

          piece
        • Grillworst heel §

          Hele huisgemaakte grillworst.

          € 9,99 / piece

          piece
        • Grillworst met kaas (heel) §

          Een heerlijke grillworst gevuld met kaas. Heerlijk voor bij de borrel of op brood.

          € 9,99 / piece

          piece
        • Grillworst Spaans §

          Lekker pittige Spaanse grillworst.

          € 9,99 / piece

          piece
        • Saltufo §

          De saltufo is een specialiteit met echte Italiaanse ingrediënten. De saltufo is een heerlijke salamikogel met echte zomertruffels en omringd met echte Parmezaanse kaas uit Parma (Italië).

          € 6,99 / piece

          piece
      • soup supplies §


        • Ossenstaart §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 12,00 / ±600 g

          piece
        • Runderschenkel §

          Schenkels zijn afkomstig van de bovenpoot. Ze bestaan uit vlees met been en merg. De lekkerste en krachtigste soepen en bouillons krijgt u door schenkels lang op te zetten.

          € 6,50 / ±400 g

          piece
        • Soeppakket §

          Mergpijp, 300 gram rundergehakt, 300 gram runderpoulet.

          € 17,00 / piece

          piece
      • cold meats §

        Vleeswaren uit eigen worstmakerij. De vleeswaren, met uitzondering van de gebraden vleeswaren, verpakken wij in speciale gasverpakkingen waardoor de vleeswaren in een ongeopende verpakking ruim 1 week houdbaar zijn. Pas na het openen gaat de normale houdbaarheid in. Dit is slechts een selectie van de aanwezige vleeswaren. Heeft u speciale wensen, meldt dit dan via het opmerkingenveld.


        • Amsterdamse achterham gerookt Livar §

          Voor de achterham zijn de magere delen van de ham in model gesneden zonder het spek en het zwoerd te verwijderen. Deze zijn uiteindelijk mede bepalend voor de smaak. Zeker wanneer de ham in het eigen vocht wordt gegaard. De ham laat zich moeilijk snijden vanwege de grote plak maar is uniek door smaak en malsheid.

          € 6,15 / 150 g

          gram
        • Bacon Livar §

          Bacon bestaat uit stukken vlees die gesneden worden van de flanken, de rug of de buik van een varken, die vervolgens worden geconserveerd (gezouten, gedroogd en mogelijk ook gerookt). Het wordt gewoonlijk gebruikt als een ingrediënt in een recept, vanwege het vet en de smaak.

          € 3,69 / 100 g

          gram
        • Beemsterlant's rookvlees §

          Varkensrookvlees met een peperrandje.

          € 5,19 / 100 g

          gram
        • Beenham §

          De kant en klare beenham met minder dan 7% vet kan zowel koud als warm gegeten worden.

          € 6,15 / 150 g

          gram
        • Bernardus rauwe ham (Livar) §

          Rauwe hammen zijn van oorsprong ontstaan vanuit de behoefte om vlees na het slachten langer te kunnen bewaren, want er waren vroeger nog geen koelkasten en dus moest het vlees wel geconserveerd worden. In grote lijnen gebeurde dat door het vlees te zouten of in de pekel te leggen. Eventueel werd tijdens of na het zouten een kruidenboeket toegevoegd. De laatste belangrijke smaakmaker is echter de rijping, al of niet in de buitenlucht.

          € 5,75 / 100 g

          gram
        • Boterhamworst §

          Van het rundvlees en water wordt eerst een farce gecutterd waarna het fijngemalen kinnebakspek en het varkensvlees worden toegevoegd. Als kruiding worden witte peper, foelie, kardemom, gember en zout gebruikt. Vroeger werden daarna kleine spekblokjes toegevoegd. Nu vrijwel niet meer. Het spek is echter wel aanwezig, maar zo fijn gemalen dat het niet meer als zodanig wordt ervaren. Na het afstoppen in een kunstdarm wordt de worst gerookt en geweld in water van 80°C.Variaties: de Ardenner boterhamworst met meer varkensvlees, de kalfsboterhamworst en Parijzer boterhamworst die wat grover van structuur is.

          € 2,79 / 100 g

          gram
        • Chorizo Pamplona §

          Chorizo is een van oorsprong Spaanse worstsoort die kruidig van smaak en roodachtig van kleur is en een stevige, grove structuur heeft. Een kenmerkend ingrediënt is de pimiento choricero, een paprika(poeder) (al dan niet pittig) wat niet alleen zorgt voor de smaak en de rode kleur van de chorizo, maar dankzij de daarin aanwezige etherische oliën ook bijdraagt aan een betere houdbaarheid.

          € 3,09 / 100 g

          gram
        • Coburger rauwe ham §

          Deze ham is vermoedelijk ontstaan in het plaatsje Coburg in Duitsland. De ham bestaat uit de twee schnitzeldelen van het varken; de boven- en de plattebil. Het vlees wordt drooggezouten met zeezout.

          € 4,09 / 100 g

          gram
        • Gebraden gehaktbal gesneden Livar §

          Prijs per gesneden bal. Gewicht circa 200 gram.

          € 3,99 / piece

          piece
        • Gebraden kalfsrosbief §

          Gebraden kalfsrosbief is een stuk kalfsmuis welke gebraden en erg zacht en mals is. Je gebruikt dit ook voor vitello tonato.

          € 5,25 / 100 g

          gram
        • Gebraden kipfilet §

          Deze smaakvolle kipfilet heeft een prachtige structuur en is heerlijk op brood.

          € 3,49 / 100 g

          gram
        • Gebraden rosbief §

          De rosbief wordt gewoonlijk gemaakt van verschillende delen zoals de achtermuis (links), de platte bil of een van de lendedelen. De aard van het vlees bepaalt de kwaliteit van deze vleeswaar. Een goede rosbief is keimager en mals en mag niet te dik gesneden worden. De achtermuis is wel het bekendste deel. Daarnaast is een rosbief een uitstekend beleg voor mensen die een natriumbeperkt (zoutarm) dieet volgen. De rosbief wordt gewoonlijk namelijk alleen aan de buitenkant gezouten en niet gekruid. Vraag aan de slager gerust of hij tijdens de bereiding veel of weinig zout gebruikt heeft.

          € 6,15 / 150 g

          gram
        • Gebraden rosbief gekruid §

          De rosbief wordt gewoonlijk gemaakt van verschillende delen zoals de achtermuis (links), de platte bil of een van de lendedelen. De aard van het vlees bepaalt de kwaliteit van deze vleeswaar. Een goede rosbief is keimager en mals en mag niet te dik gesneden worden. De achtermuis is wel het bekendste deel. Daarnaast is een rosbief een uitstekend beleg voor mensen die een natriumbeperkt (zoutarm) dieet volgen. De rosbief wordt gewoonlijk namelijk alleen aan de buitenkant gezouten en niet gekruid. Vraag aan de slager gerust of hij tijdens de bereiding veel of weinig zout gebruikt heeft.

          € 6,15 / 150 g

          gram
        • Gekookte worst §

          Gekookte worst is een kookworst van mager varkensvlees. Het product wordt op smaak gebracht met kruiden en na het koken in darm verpakt. Hierna wordt de worst licht gerookt op beuken- en eikenhout.

          € 2,69 / 100 g

          x 100 g
        • Gerookte kipfilet §

          Smaakvolle gerookte kipfilet om te verwerken in een salade of als broodbeleg.

          € 3,39 / 100 g

          gram
        • Gesneden carpaccio §

          Carpaccio is een gerecht van dungesneden rauwe biefstuk.

          € 4,50 / 100 g

          gram
        • Gesneden grillworst naturel §

          Grillworst is een gebraden worst met een hartige smaak. De worst kan met behulp van verschillende soorten vlees zijn gemaakt. De buitenkant is doorgaans sterk gekruid.

          € 2,69 / 100 g

          x 100 g
        • Italiaanse salami §

          Salami is de benaming voor gekruide worst van Italiaanse oorsprong. Het Italiaanse woord is de meervoudsvorm van salame, dat 'gezouten vlees' betekent.

          € 3,29 / 100 g

          gram
        • Kalfslever §

          Gekookte kalfslever is een romige en zachte leversoort. Om die zachtheid te evenaren wordt de veel stuggere runderlever vaak gelardeerd met dunne repen vet spek. Vervolgens wordt de lever geïnjecteerd met een pekeloplossing waaraan een kruidenboeket is toegevoegd. Daarna wordt de lever langzaam gegaard.

          € 4,19 / 100 g

          gram
        • Kinderworst §

          Leuke en smaakvolle broodversiering in de vorm van een beer, speciaal voor de kleintjes.

          € 2,99 / 100 g

          gram
        • Ontbijtspek Livar §

          Ontbijtspek is vleeswaar dat veelal gebruikt wordt als broodbeleg. Het is buikspek van het varken dat na te zijn gedroogd en gerookt in dunne plakken wordt gesneden. Deze plakken zijn ongeveer 20 cm lang en 8 cm breed. Ontbijtspek wordt ook gebakken geconsumeerd.

          € 3,59 / 100 g

          gram
        • Pancetta §

          Pancetta is Italiaans spek afkomstig van de varkensbuik, dat ongeveer gedurende 3 maanden aan de lucht gedroogd is. Het wordt gekruid met zout, peper en andere kruiden zoals kaneel, nootmuskaat en kruidnagel.

          € 3,69 / 100 g

          gram
        • Pekelvlees §

          Vlees (rundvlees) dat in de pekel wordt bewaard. De naam is afkomstig uit de tijd van de VOC waar aan boord van de schepen, om de bemanning te voeden, het vlees in houten vaten in pekel werd bewaard.

          € 3,80 / 100 g

          gram
        • Pepercervelaat §

          Mager borstvlees van het rund, dat is mooi stevig, wordt samen met varkensschoudervlees fijngehakt in de cutter. Tijdens deze bewerking worden zout en drogeworstkruiden toegevoegd. Het deeg gaat nu in een vorm om wat aan te drogen. De volgende dag wordt de zachte worst door de gebroken gedroogde pepers gerold en heel even vacuüm getrokken. Door het vacuüm trekken worden de pepers in de buitenrand van de worst gedrukt en blijven zo mooi zitten tijdens het snijden. De worst wordt niet verder gedroogd of gerookt, maar meteen verkocht. Door geen verdere bewerkingen meer toe te passen behoudt de worst de unieke pepersmaak.

          € 3,79 / 100 g

          gram
        • Runderrookvlees §

          Rookvlees van hoogwaardig gezouten en traditioneel gerookte. eersteklas bovenbil van het rund.

          € 5,19 / 100 g

          gram
        • Serranoham §

          Serranoham is een rauwe ham, oorspronkelijk afkomstig uit de Spaanse bergen. Tegenwoordig wordt hij gemaakt van een speciaal gefokt Spaans varkensras.Oorspronkelijk is de serranoham afkomstig uit de bergachtige regio Andalusië. Daar werd de gezouten ham gedroogd in de berglucht. (Vandaar de term serrano: serrano,-a is Spaans voor berg-, gebergte-).De originele serranoham is te herkennen aan het S-logo. Nadat de verse ham in een pekelbad met kruiden heeft gelegen, rijpt hij zo'n negen maanden in een ruimte waar de temperatuur langzaam toeneemt tot 30 graden. Tegelijkertijd neemt de vochtigheid af, waardoor de hammen uitdrogen.De ham is rijk aan ijzers en eiwitten en vetarm. Hierdoor wordt deze ham soms ook voorgeschreven aan mensen met bloedarmoede of een ijzertekort.

          € 5,69 / 100 g

          gram
        • Varkensfricandeau Livar §

          Heerlijke gebraden fricandeau van het varken.

          € 5,35 / 150 g

          gram
        • Wijncervelaat §

          Cervelaat is een droge worst, doorgaans gemaakt van varkens- en rundvlees. Het verschil tussen de wijncervelaat en de cervelaat is voornamelijk dat de plak van de wijncervelaat groter is en qua smaak bourgondischer.

          € 3,69 / 100 g

          gram
      • Gesneden kaas §


        • Stompetoren Jong §

          Gesneden kaas. Per pakje van 150 gram.

          € 3,49 / packet

          packet
        • Stompetoren Jong Belegen §

          Gesneden kaas. Per pakje van 150 gram.

          € 3,69 / packet

          packet
        • Stompetoren Oud §

          Gesneden kaas. Per pakje van 150 gram.

          € 4,19 / packet

          packet
      • salad dish §

        Heeft u speciale wensen, laat het ons even weten. Wij werken met allergenen. Heeft u een voedselallergie, geef dit aan ons door.


        • Saladeschotel §

          Opgemaakte schotel met als basis russische eiersalade of vleessalade. U krijgt twee schalen, één met salade en één met gevulde eitjes.
          Te bestellen vanaf 6 personen. U krijgt circa 350 gram en twee gevulde eitjes per persoon.

          € 13,50 / person

          person
        • Combinatieschotel §

          Deze schotel bestaat uit Russische eisalade of vleessalade gecombineerd met luxe vleeswaren zoals beenham, rosbief, fricandeau, gebraden kiprollade en wijncervelaat en gevulde eitjes. U ontvangt 3 schalen.

          Te bestellen vanaf 6 personen.
          U krijgt circa 300 gram salade, twee gevulde eitjes en 150 gram vleeswaren per persoon.

          € 18,50 / person

          person
        • Carpaccioschaal §

          Dungesneden ossenhaasbiefstuk met onder andere gemengde salade, tapenade, grand cru stompetoren kaas en pijnboompitten.

          € 59,95 / 4 persons

          x 4 persons
        • Vitello Tonnato §

          Gebraden kalfslende met onder andere tonijnmayonaise, gemengde salade, zongedroogde tomaten en pijnboompitten.

          € 59,95 / 4 persons

          x 4 persons
      • salad §


        • Beenhamsalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met malse beenham in een smaakvolle saus.

          € 4,40 / 150 g

          x 150 g
        • Carpacciofilet §

          Lekker voor op brood. Filet carpaccio, een ware traktatie.

          € 5,99 / 150 g

          x 150 g
        • Eiersalade §

          Een heerlijke verse eiersalade. Lekker voor op toast of als broodbeleg.

          € 4,10 / 150 g

          x 150 g
        • Filet americain §

          Filet americain wordt gemaakt van gemalen rauw mager rundvlees zoals biefstuk. Een bakje bevat 150 gram.

          € 5,25 / 150 g

          x 150 g
        • Gerookte kipsalade §

          Lekker frisse salade op basis van gerookte kip. Heerlijk op een toastje of als broodbeleg.

          € 4,40 / 150 g

          x 150 g
        • Grillsalade §

          Heerlijke grillworstsalade voor op brood of op een toastje.

          € 4,10 / 150 g

          x 150 g
        • Ham-preisalade §

          Een heerlijk frisse salade van ham en prei.

          € 4,10 / 150 g

          x 150 g
        • Krabsalade §

          Verse krabsalade. Lekker op brood of toast.

          € 5,30 / 150 g

          x 150 g
        • Likkepot §

          Likkepot is saskische leverworst met een saus van mayonaise, kruiden, verse uitjes en paprika.

          € 4,10 / 150 g

          x 150 g
        • Oma's stoofvleessalade §

          Een heerlijke authentieke salade zo oma hem maakte.

          € 4,99 / 150 g

          x 150 g
        • Pikante kipsalade §

          Een heerlijk frisse kipsalade. Lekker voor op een toast of op de boterham.

          € 4,40 / 150 g

          x 150 g
        • Stompetoren salade §

          Een heerlijke huisgemaakte salade met o.a. groene pesto, pijnboompitjes en grand cru stompetorenkaas.

          € 7,50 / 150 g

          x 150 g
        • Tonijnsalade §

          Een heerlijke vissalade die als lunch geserveerd kan worden met een krokant geroosterd broodje en een frisse salade, of als borrelhapje met toastjes of sneetjes stokbrood.

          € 5,30 / 150 g

          x 150 g
        • Verse tartaar §

          Verse tartaar! Rauw maar bijzonder lekker!

          € 4,55 / 150 g

          x 150 g
        • Zalmsalade §

          Een heerlijke vissalade met zalm. Lekker bij de lunch of op een toastje.

          € 5,30 / 150 g

          x 150 g
      • sandwiches with meats §


        • Broodje achterham §

          Een zacht broodje belegd met ham.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje Amsterdamse ossenworst §

          Belegd broodje met Amsterdamse ossenworst. Zeer smaakvol broodje.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje bacon §

          Broodje, belegd met lekker knapperige bacon.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje beenham §

          Een heerlijk broodje belegd met beenham.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje boerenmetworst §

          Heerlijk broodje met ambachtelijke boerenmetworst.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje carpaccio §

          Heerlijk belegd broodje met carpaccio, dressing, pijnboompitjes en grand cru stompetorenkaas.

          € 8,75 / piece

          piece
        • Broodje carpacciofilet §

          Belegd broodje met luxe carpacciofilet.

          € 5,25 / piece

          piece
        • Broodje carpacciofilet met stompetorensalade §

          Belegd broodje met luxe carpacciofilet.

          € 6,50 / piece

          piece
        • Broodje Chinees spek §

          Broodje met Chinees gestoofd buikspek.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje chorizo §

          Lekker pittig broodje met chorizo.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje cornedbeef §

          Broodje met heerlijke plakken cornedbeef.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje ei §

          Vers broodje met ei.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje filet americain §

          Vers broodje belegd met filet americain.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje filet americain met ei en ui §

          Vers broodje belegd met filet americain speciaal. Filet met ei en ui toegevoegd.

          € 4,75 / piece

          piece
        • Broodje filet americain met stompetorensalade §

          Broodje rijkelijk belegd met heerlijke huisgemaakte filet americain.

          € 5,25 / piece

          piece
        • Broodje fricandeau §

          Broodje met fricandeau.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje gebraden gehakt §

          Broodje belegd met gebraden gehakt.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje gebraden kipfilet §

          Vers broodje met kipfilet.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje gehaktbal §

          Belegd broodje met gehakt.

          € 5,50 / piece

          piece
        • Broodje gekookte worst §

          Heerlijk dagvers broodje met gekookte worst.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje gerookte kip §

          Zacht broodje met gerookte kip.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje grillworst kaas §

          Belegd broodje met ambachtelijke grillworst gevuld met kaas.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje grillworst naturel §

          Belegd broodje met ambachtelijke naturel grillworst.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje halfom §

          Een broodje halfom is een broodje met pekelvlees en kalfslever.

          € 6,00 / piece

          piece
        • Broodje ham en kaas §

          Een heerlijk vers broodje met ham en kaas.

          € 5,25 / piece

          piece
        • Broodje ham-kaas gezond §

          Een heerlijk vers broodje gezond.

          € 6,25 / piece

          piece
        • Broodje kalfslever §

          Broodje met in plakjes gesneden kalfslever.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje leverkaas §

          Vers broodje met leverkaas.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje leverworst §

          Broodje met huisgemaakte leverworst.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje likkepot §

          Vers broodje belegd met likkepot.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje ontbijtspek §

          Broodje belegd met plakjes ontbijtspek.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje pekelvlees §

          Broodje belegd met pekelvlees.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje rauwe ham §

          Broodje belegd met rauwe ham.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje rookvlees §

          Broodje belegd met runderrookvlees.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje rosbief §

          Belegd broodje met rosbief.

          € 4,50 / piece

          piece
        • Broodje salami §

          Lekker zacht broodje met salami.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje tartaar §

          Belegd broodje met tartaar.

          € 5,00 / piece

          piece
        • Broodje tartaar met ei en ui §

          Belegd broodje met tartaar speciaal.

          € 5,75 / piece

          piece
        • Broodje wijncervelaat §

          Een vers broodje, belegd met wijncervelaat.

          € 4,00 / piece

          piece
      • sandwiches with cheese §


        • Broodje jong belegen kaas §

          Vers broodje met jonge kaas.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje oude kaas §

          Vers broodje belegd met oude kaas.

          € 4,00 / piece

          piece
      • sandwiches with salad §


        • Broodje beenhamsalade §

          Broodje met zeer smakelijke beenhamsalade.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje eiersalade §

          Vers broodje met eiersalade.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje gerookte kipsalade §

          Heerlijk vers broodje met gerookte kipsalade.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje grillsalade §

          Vers broodje met huisgemaakte grillsalade.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje ham-prei salade §

          Broodje belegd met een salade van ham en prei.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje krabsalade §

          Broodje belegd met krabsalade.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje pikante kipsalade §

          Broodje met een heerlijk pittige kipsalade.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje tonijnsalade §

          Broodje belegd met tonijnsalade.

          € 4,00 / piece

          piece
        • Broodje zalmsalade §

          Heerlijk broodje met eigengemaakte zalmsalade.

          € 4,00 / piece

          piece
      • hot sandwiches §


        • Broodje gehaktbal §

          Warm broodje gehaktbal.

          € 5,50 / piece

          piece
        • Broodje warm vlees met satésaus §

          Broodje met warm vlees. Een heerlijk broodje voor de lunch.

          € 6,50 / piece

          piece
        • Broodje warme beenham §

          Broodje warme beenham met honing-mosterdsaus Een zeer smakelijk broodje voor de lunch.

          € 6,50 / piece

          piece
        • Broodje gebakken biefstuk §

          Vers broodje belegd met biefstuk en een saus naar keuze.

          € 7,50 / piece

          piece
        • Broodje warme rookworst §

          Broodje warme rookworst, desgewenst met honing-mosterdsaus.

          € 4,00 / piece

          piece
    • In ons bedrijf wordt met allergenen gewerkt. Heeft u een voedselallergie, geeft dit aan ons door. Alle maaltijden gaan per 1-persoonsbakjes (circa 600 gram). De maaltijdbakjes kunnen zowel in de oven als in de magnetron geplaatst worden.

      • hotchpotch §

        Onze stamppotten worden per bakje verkocht. U heeft zelf de keuze of u een gehaktbal of rookworst bij de stamppot wenst en of u wel of geen jus wilt.


        • Andijviestamppot §

          Een heerlijke stamppot van andijvie, rijk gevuld met spekjes.

          € 10,50 / piece

          piece
        • Boerenkoolstamppot §

          Heerlijke boerenkool stamppot met worst.

          € 10,50 / piece

          piece
        • Hutspot met runderhachee §

          Hutspot is een heerlijke echt Nederlandse stamppot van wortelen, uien en aardappelen.

          € 12,50 / piece

          piece
        • Spinaziestamppot §

          Een heerlijke stamppot van spinazie.

          € 10,50 / piece

          piece
        • Zuurkoolstamppot §

          Heerlijke zuurkool met worst.

          € 10,50 / piece

          piece
      • meal §


        • Aspergeschotel §

          Krieltjes met Hollandse asperges en eigengemaakte beenham in Hollandaise saus, afgegratineerd met stompetorenkaas.

          € 12,50 / piece

          piece
        • Duiveltjesvlees met rijst §

          Mals kippendijvlees in pittige satésaus met sperziebonen, champignons en rijst.

          € 11,50 / piece

          piece
        • Goulashschotel §

          Rundergoulash met lekker veel groenten en aardappelpuree.

          € 12,50 / piece

          piece
        • Hacheeschotel §

          Runderstoofvlees met groenten en aardappelpuree.

          € 12,50 / piece

          piece
        • Kapsalon §

          Gegrild kippendijvlees met diverse groenten, gegrilde aardappelwedges, knoflooksaus en afgegratineerd met stompetorenkaas.

          € 11,50 / piece

          piece
        • Prei gehaktschotel §

          Gewokte prei met puntpaprika in peperroomsaus, rundergehakt en aardappelgratin met stompetorenkaas.

          € 12,50 / piece

          piece
        • Witlofschotel §

          Gesneden witlof met ham en kaas, Hollandse krieltjes, afgegratineerd met stompetorenkaas.

          € 12,50 / piece

          piece
      • Oriental §


        • Bami met kip §

          Bami met kippendijvlees en veel groenten.

          € 10,50 / piece

          piece
      • pasta §


        • Lasagne §

          Originele Italiaanse lasagne met gehakt, tomaat, bechamelsaus en afgegratineerd met stompetorenkaas.

          € 11,50 / piece

          piece
        • Marcaronischotel §

          Macaroni met Spaanse grillworst en veel groenten in tomatensaus.

          € 10,50 / piece

          piece
        • Pasta pesto met kip §

          Een heerlijke pasta pesto met gegrilde kip.

          € 11,50 / piece

          piece
        • Spaghetti §

          € 10,50 / piece

          piece
      • sauce §


        • Grillsaus §

          Lekkere saus. Heerlijk bij grillgerechten.

          € 5,99 / bottle

          bottle
        • Joppiesaus §

          Joppiesaus is een koude, gelige saus. De saus wordt meestal gegeten bij friet, diverse snacks en hamburgers.

          € 5,99 / bottle

          bottle
        • Knoflooksaus (huisgemaakt) §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld.

          € 5,99 / bottle

          bottle
        • Milde kerriesaus §

          Deze kerriesaus heeft een milde, volle kerriesmaak en is heerlijk bij onder andere kip, varkensvlees en gehakt.

          € 5,99 / bottle

          bottle
        • Piri Piri saus §

          Deze saus van rode pepers zorgt voor de scherpe smaak in pittige gerechten. Ook heerlijk voor bij de barbecue.

          € 5,99 / bottle

          bottle
        • Shoarmasaus §

          Een heerlijke, beetje pittige saus. Past uitstekend bij alle soorten vlees, maar in het bijzonder bij shoarmavlees.

          € 5,99 / bottle

          bottle
        • Whiskeysaus §

          Whiskeysaus is een saus die vaak gecombineerd wordt gebruikt met vlees, schaaldieren en mosselen. Basisingrediënten zijn crème fraîche, mayonaise en/of yoghurt, whisky en een pittig ingredient zoals mosterd of chilisaus. De saus kan koud maar ook warm bereid worden.

          € 5,99 / bottle

          bottle
        • Peperroomsaus §

          Heerlijk romige pepersaus voor bij uw vleesgerecht.

          € 7,99 / bottle

          bottle
        • Paddestoelensaus §

          Champignonsaus is een verfijnde saus met een zachte smaak en toegevoegde champignons.

          € 7,99 / bottle

          bottle
        • Huisgemaakte kruidenroomboter §

          Kruidenboter is boter met tuinkruiden zoals peterselie, bieslook en knoflook. Deze kruiden worden heel fijn gesneden en vervolgens door de boter gemengd.

          € 5,99 / tray

          tray
      • Marinade §


        • Zwarte knoflook marinade §

          Heerlijke zwarte knoflook marinade, lekker bij diverse vleesgerechten.

          € 14,99 / 300 ml

          x 300 ml
        • Argentijnse marinade §

          € 14,99 / 300 ml

          x 300 ml
        • Franse knoflookmarinade §

          € 14,99 / 300 ml

          x 300 ml
        • Griekse marinade §

          € 14,99 / 300 ml

          x 300 ml
        • Indonesische marinade §

          € 14,99 / 300 ml

          x 300 ml
        • Spaanse knoflookmarinade §

          € 14,99 / 300 ml

          x 300 ml