Loading...
    • Kerkstraat 15, Centrum, 9751 BA Haren
    • Kerkstraat 15, Centrum, 9751 BA Haren
      monday 08-09-2025:09:30-18:00tuesday 09-09-2025:08:30-18:00
      wednesday 10-09-2025:08:30-18:00thursday 11-09-2025:08:30-18:00
      friday 12-09-2025:08:30-18:00saturday 13-09-2025:08:30-17:00
      sunday 14-09-2025:closedmonday 15-09-2025:09:30-18:00
      tuesday 16-09-2025:08:30-18:00wednesday 17-09-2025:08:30-18:00
      thursday 18-09-2025:08:30-18:00friday 19-09-2025:08:30-18:00
      saturday 20-09-2025:08:30-17:00sunday 21-09-2025:closed
    • Kerkstraat 15, Centrum, 9751 BA Haren
      monday 08-09-2025:09:30-18:00tuesday 09-09-2025:08:30-18:00
      wednesday 10-09-2025:08:30-18:00thursday 11-09-2025:08:30-18:00
      friday 12-09-2025:08:30-18:00saturday 13-09-2025:08:30-17:00
      sunday 14-09-2025:monday 15-09-2025:09:30-18:00
      tuesday 16-09-2025:08:30-18:00wednesday 17-09-2025:08:30-18:00
      thursday 18-09-2025:08:30-18:00friday 19-09-2025:08:30-18:00
      saturday 20-09-2025:08:30-17:00sunday 21-09-2025:
      • pickup
        • cash money
        • internet banking
        • pay on account
        • payment terminal
    • allergen and nutritional information can be requested by phone during opening hours via +31 50 534 4517

      • gourmet package §


        • Gourmetschotel §

          Heerlijk gevuld met ambachtelijke vleesspecialiteiten. Lekker voor iedereen!
          • biefstuk
          • varkensschnitzel
          • kipfilet
          • varkenshaas
          • hamburger
          • minivink

          € 11,95 / person

          person
        • Gourmetschotel Luxe §

          Genieten van luxe vleesspecialiteiten voor de gourmet!
          • ossenhaas
          • varkensschnitzel
          • kipfilet
          • varkenshaas
          • hamburger
          • mini vink

          € 13,95 / person

          person
        • Gourmetschotel All-in §

          Compleet genieten!
          • biefstuk
          • varkensschnitzel
          • kipfilet
          • varkenshaas
          • hamburger
          • mini vink
          • inclusief gegarneerde rundvleessalade
          • 3 soorten saus
          • kruidenboter
          • gesneden champignons
          • paprika en uitjes
          • stokbrood

          € 21,95 / person

          person
      • Gourmetvlees §


        • Mini rundervink §

          Rundervinkjes voor bij uw fondue- of gourmetavond.

          € 0,55 / piece

          piece
        • Mini slavink §

          Een heerlijke slavink in kleiner formaat voor uw gourmettafel.

          € 0,50 / piece

          piece
      • Hapjesschalen §


      • Losse hapjes §


        • Gevulde eitjes §

          De klassieker op elk feestje.

          € 4,99 / 8 pieces

          x 8 pieces
        • Monchourolletjes §

          Een heerlijk fris borrelhapje van ham met daarin monchou.

          € 5,99 / 12 pieces

          x 12 pieces
      • beef §


        • Haasbiefstuk §

          Boterzacht, luxe genieten.
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.
        • Bavette §

          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Het heeft een lange en grove draad. De bavette is botermals en wordt gebruikt in de lekkerste gerechten.

          € 3,19 / 100 g

          gram
        • Beefburger §

          Mager gemalen biefstuk vormt de basis voor deze smakelijke schijf.

          € 2,79 / piece

          piece
        • Bieflap §

          Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 2,99 / 100 g

          gram
        • Biefstukreepjes §

          In kleine reepjes gesneden biefstuk.

          € 3,29 / 100 g

          gram
        • Côte de boeuf §

          Botermals Nederlands rundvlees.

          € 51,38 / 750 g

          gram
        • Carpaccio Misto §

          Heerlijk dunne lapjes rosbief, gekruid met knoflookkruiden en gevuld met verse bladspinazie.

          € 4,94 / ±150 g

          piece
        • Dikke lende §

          Dikke lende is een ondergewaardeerd stuk vlees. Het komt uit het gedeelte aan het heupgewricht en is malser dan entrecôte. Het kan het beste gebakken worden als biefstuk, maar dan het liefste aan één stuk.

          € 2,99 / 100 g

          gram
        • Duitse biefstuk §

          Het vlees voor deze uitzonderlijk lekkernij wordt gesneden van de biefstuk (beste kwaliteit) of de rosbiefdelen. Volgens Duits recept moet het vlees fijngehakt worden. De stukjes die dan overblijven zijn onregelmatig van vorm, maar verliezen door deze werkwijze niet aan kwaliteit. De kruiding is per slager verschillend, maar is pittig en er wordt vaak knoflook gebruikt. De Duitse biefstuk wordt tot een bal gekneed en zo gebakken. Kneed niet te lang want dan kneed je de eiwitten los en dan kan het vlees taaier worden.

          € 3,74 / ±125 g

          piece
        • Gemarineerde entrecôte §

          Malse biefstuk met een klein randje vet, heerlijk gemarineerd.

          € 4,29 / 100 g

          gram
        • Jodenhaas §

          Dit stuk vlees luistert naar meerdere namen. Jodenhaas, Jodenbiefstuk, Schouderhaas en Diamanthaas. Met alle vier wordt hetzelfde stuk vlees bedoeld. Dit stuk vlees wordt gesneden uit de schouder, waardoor Joden dit stuk vlees dus gewoon mogen consumeren, vandaar de naam.

          € 23,34 / ±600 g

          piece
        • Klapstuk §

          Klapstuk is het vlees gesneden van de borst en is doorregen met kleine vetrandjes. Het is bij voorkeur geschikt om in één stuk mee te koken in een gerecht zoals bijvoorbeeld peen en uien. Snijd na het koken het vlees in kleinere porties.

          € 2,19 / 100 g

          gram
        • Magere runderlappen §

          Mager suddervlees wat minder gemarmerd is dan riblappen en sukadelappen.

          € 2,99 / 100 g

          gram
        • Ossenstaart (diepvries) §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 2,99 / 100 g

          gram
        • Pepersteak §

          Heerlijk malse pepersteak met versgemalen peper.

          € 6,28 / ±175 g

          piece
        • Rib-eye §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 17,23 / ±250 g

          piece
        • Riblap fijn §

          Lekker sudderen, ouderwets genieten.

          € 2,99 / 100 g

          gram
        • Runderentrecôte §

          Iets doorregen. Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecote smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 15,02 / ±350 g

          piece
        • Rundergoulashvlees §

          De grovere blokjes worden gesneden van de runderborst en van de vettere delen van de riblappen. Het vlees heeft een hoog bindweefselgehalte en moet dus lang opstaan.

          € 2,99 / 100 g

          gram
        • Runderhacheevlees §

          Hacheevlees is gesneden van de onderrib (hals). Om gaar en zacht te worden heeft het vlees een langere bereidingstijd nodig.

          € 2,99 / 100 g

          gram
        • Runderhart §

          In Nederland wordt een runderhart meestal gebruikt als hondenvoer. Jammer want het vlees is heel geschikt om een krachtige bouillon van te trekken.

          € 1,80 / 100 g

          gram
        • Runderpoulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 2,49 / 100 g

          gram
        • Rundersaucijs §

          Saucijsjes worden gemaakt van mager rundvlees dat lekker is gekruid.

          € 2,15 / ±120 g

          piece
        • Runderschenkel §

          Schenkels zijn afkomstig van de bovenpoot. Ze bestaan uit vlees met been en merg. De lekkerste en krachtigste soepen en bouillons krijgt u door schenkels lang op te zetten.

          € 1,79 / 100 g

          gram
        • Sucadelap §

          Lekker sudderen, ouderwets genieten.

          € 4,94 / ±150 g

          piece
        • T-bone steak §

          De T-bone is een type steak dat van de dunne lende (entrecote) en de ossenhaas van een rund wordt versneden. De steak kenmerkt zich door het t-vormige bot waaraan hij zijn naam te danken heeft.

          € 31,43 / 700 g

          gram
        • Verse rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 19,95 / 500 g

          gram
        • Verse runderlever (diepvries) §

          Runderlever is iets stugger dan varkens-, lams- of kalfslever. Runderlever is orgaanvlees dat vroeger bij voorkeur werd gebakken en gegeten als remedie tegen bloedarmoede. Runderlever mag niet te hard en te lang gebakken worden anders wordt het vrij droog. De lever wordt daarom vaak doorregen met repen vers vet spek.

          € 2,38 / ±200 g

          piece
        • Verse rundertong §

          Rundertong is een smaakvolle 'vergeten' vleessoort. In het buitenland en met name Frankrijk is het een delicatesse die ook als hoofdmaaltijd gegeten wordt. De rundertong weegt ongeveer 2 kilo. Wrijf de tong voor het koken stevig in met zout en laat hem na het koken even liggen.

          € 28,90 / ±1.000 g

          piece
      • pork §


        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 8,37 / ±300 g

          piece
        • Varkensschnitzel gepaneerd §

          Zacht van smaak en zonder vet.

          € 3,94 / ±180 g

          piece
        • Bami/ nasivlees §

          Bami/nasivlees wordt meestal gemaakt van iets doorregen varkensvlees. Het vlees kan bij aankoop al iets gekruid of gemarineerd zijn, waardoor het zó gebruikt kan worden.

          € 1,89 / 100 g

          gram
        • Beierse braadworst §

          Beierse braadworst is een smaakvolle, sappige worst waar je het ambacht nog in proeft.

          € 2,85 / ±130 g

          piece
        • Blokjes mager rookspek §

          Heerlijke ambachtelijk gerookte magere spekblokjes.

          € 2,99 / 100 g

          gram
        • Gegrilde spareribs §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest voor varkensribben. Gemarineerd zijn spareribs nog lekkerder.

          € 2,19 / 100 g

          gram
        • Gevulde varkensfilet §

          De varkensfilet wordt in het hart opengesneden en gevuld.

          € 3,11 / ±125 g

          piece
        • Gezouten vet spek §

          De speklap van het varken (rug) wordt goed gezouten en daarna gerookt waarna het stuk spek nog enkele dagen narijpt voor een betere stevigheid.

          € 2,19 / 100 g

          gram
        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 2,37 / ±140 g

          piece
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 2,85 / ±130 g

          piece
        • Hamschijf §

          Hamschijf wordt ook verkocht als ‘hips’ en in Duitsland als ‘Eisbein’. ‘Eisbein’ is licht gepekeld. Hamschijf smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en maaltijdsoepen. Het onderste gedeelte van het vlees is uitstekend geschikt voor soep.

          € 7,74 / ±600 g

          piece
        • Houthakkerssteak §

          Schouderkarbonade zonder been, gekruid met een lapje ontbijtspek.

          € 3,98 / ±200 g

          piece
        • Kaantjes §

          Kaantjes is wat overblijft als je stukjes vetspek heel langzaam uitbakt. Uitgebakken en uitgelekt en met peper en zout op smaak gebracht, eet je ze op brood of door een stamppot.

          € 3,69 / 100 g

          gram
        • Kaantjes met reuzel §

          Kaantjes met reuzel is heerlijk voor door bijvoorbeeld de stamppot, kaantjes houd je over als je reuzel(niervet) uitbakt.

          € 4,45 / 100 g

          gram
        • Katenhaas §

          Gemarineerde varkenshaas met katenspek.

          € 5,23 / ±175 g

          piece
        • Lardeerspek §

          Spek om te larderen moet stevig en hard zijn. Te zacht spek wordt namelijk snel stuk getrokken. Lardeerspek is lekker op de boterham.

          € 0,90 / 100 g

          gram
        • Magere varkenslap §

          Varkenslap komt uit de schouder van het varken. Braad de varkenslap aan en sudder deze gaar op een laag vuur.

          € 2,59 / ±130 g

          piece
        • Mosterdschnitzel §

          Smaakvolle schnitzel in mosterdmarinade.

          € 2,86 / ±125 g

          piece
        • Procureur §

          De procureur ligt meteen achter de kop. Daarnaast is het een mooi gemarmerd stuk vlees. Nooit droog en heeft erg veel smaak.

          € 1,99 / 100 g

          gram
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 2,09 / ±140 g

          piece
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 2,58 / ±200 g

          piece
        • Shoarmavlees vers gekruid §

          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.

          € 1,99 / 100 g

          gram
        • Speklap §

          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 1,61 / ±125 g

          piece
        • Varkenscordon bleu §

          De cordon bleu is een gemarineerd varkensfiletlapje gevuld met ham en kaas.

          € 4,04 / ±150 g

          piece
        • Varkensfilet §

          Een klassieker. Varkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z'n geheel te braden in de pan of oven.
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.
        • Varkenslever §

          Gebakken lever is een goede bron van mineralen en vitaminen én nog lekker ook.

          € 2,98 / ±250 g

          piece
        • Varkenssaucijs §

          Een varkenssaucijs is meestal samengesteld uit varkensgehakt met kruiden.

          € 2,15 / ±120 g

          piece
        • Varkensschnitzel ongepaneerd §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 2,99 / ±120 g

          piece
        • Varkenswangetjes (diepvries) §

          Varkenswangetjes leveren een smeuïg stukje varkensvlees uit de kaakspieren van de wangen. Deze zijn doorweven met zeer kleine zenuwen, wat de wangetjes een typische eigen smaak geeft.

          € 1,99 / 100 g

          gram
        • Verse reuzel §

          Reuzel is varkensvet dat in de buikholte ligt. Het vet is zacht en wit van kleur. In verschillende ambachtelijke slagerijen is het nog steeds als uitgesmolten reuzel verkrijgbaar.

          € 0,99 / 100 g

          gram
        • Verse spareribs §

          Deze spareribs zijn vers/rauw en kun je zelf naar smaak marineren en/of bereiden.

          € 11,34 / ±600 g

          piece
        • Vet spek §

          Vet spek is mooi blank van kleur en uitstekend geschikt in dunne plakjes of dobbelsteentjes uit te bakken.

          € 0,79 / 100 g

          gram
        • Vleesribbetjes §

          Aan de voorkant van de varkensbuik zitten een aantal kleine ribbetjes die apart worden losgesneden om als krabbetjes dienst te doen. Ze kunnen gegrild, gebakken of gekookt gegeten worden.

          € 5,36 / ±450 g

          piece
        • Zuurkoolspek §

          Gerookt spek speciaal voor zuurkool.

          € 1,79 / 100 g

          gram
      • chicken §


        • Boerderij kipfilet §

          Heerlijke malse kipfilet van de Hollandse scharrelkip. Natuurlijk gedrag en voeding zorgen voor een betere kwaliteit scharrelvlees. (H)eerlijk mager.

          € 5,38 / ±200 g

          piece
        • Boerderij kippenbout §

          De achterpoot van een kip staat bekend als de kippenbout. Hij wordt geleverd met vel en been. Kippenbout is populair op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 4,17 / ±300 g

          piece
        • Boerderij kippendijvlees §

          Kipdijfilet is mager vlees met een klein beetje vet. Het is heel mals en heeft meer smaak dan de gewone kipfilet.

          € 2,99 / ±150 g

          piece
        • Boerderijkip heel §

          Een hele kip. Het vlees is mals en bijzonder mager en wordt opgebonden aangeboden.

          € 26,28 / ±1.200 g

          piece
        • Gebraden kippenbout §

          Heerlijke malse kippenbout. Gewild op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 2,49 / piece

          piece
        • Gegrilde halve kip §

          Een heerlijk gegrilde specialiteit.

          € 5,99 / piece

          piece
        • Gegrilde kiprollade §

          Kiprollade wordt gemaakt van dijvlees van de kip. Het van nature vettere dijbeenvlees zorgt ervoor dat de rollade bijzonder mals blijft.

          € 11,96 / ±400 g

          piece
        • Gemarineerde kipfilet §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 5,38 / ±200 g

          piece
        • Gerookte kipfilet §

          Malse kipfilet gerookt op hout. Gerookte kipfilet is direct te verwerken in een salade of lekker als tussendoor.

          € 6,58 / ±200 g

          piece
        • Kippenlevertjes (diepvries) §

          Kippenlevertjes worden niet zoveel gegeten, maar er kunnen heerlijke recepten van gemaakt worden.

          € 2,98 / ±250 g

          piece
      • turkey §


        • Kalkoen heel §

          Kalkoen is net iets verfijnder dan kip en heeft een iets andere smaak.

          € 25,88 / 1.500 g

          gram
        • Gevulde kalkoen §

          Een echte klassieker voor de feestdagen!

          € 49,75 / 2.500 g

          gram
        • Kalkoenfilet §

          Kalkoenfilet is een groot stuk mager vlees van de borst van de kalkoen.

          € 1,89 / 100 g

          gram
        • Kalkoendrumstick §

          Een kalkoendrumstick heeft een gewicht dat varieert van 400 tot 500 gram. De drumstick kan op dezelfde manier als de bout bereid worden en is uitermate geschikt om te kluiven.

          € 1,49 / 100 g

          gram
      • veal §


        • Kalfsentrecôte §

          Kalfsentrecôte is gesneden van de dunne lende. Kalfsentrecôte is malser dan runderentrecôte. Het vlees heeft een subtiele smaak en is bleekroze van kleur.

          € 4,99 / 100 g

          gram
        • Kalfshaas §

          Kalfshaas is het malste en mooiste deel van het kalf, omdat dit jonge vlees bijna geen bindweefsel bevat. Biefstuk van de haas is hetzelfde als een tournedos. De kalfshaas is dan in dikke plakken gesneden.

          € 8,45 / 100 g

          gram
        • Kalfslever (diepvries) §

          Kalfslever is de fijnste en volgens kennis de lekkerste soort lever, met een zeer verfijnde smaak. Hoeft alleen om en om gebakken te worden. Verwijder voor het bakken wel het vlies of laat dat door de slager doen. Het vlies is niet eetbaar en als het blijft zitten trekt de plak krom bij het bakken.

          € 3,98 / ±150 g

          piece
        • Kalfsoester §

          Kalfsoester is in feite de biefstuk van het kalf. De kalfsoester komt uit het spierstuk, bevat weinig tot geen bindweefsel en heeft een zeer fijne vleesdraad. Een heerlijk mals stukje vlees van superieure kwaliteit.

          € 5,49 / 100 g

          gram
        • Kalfspoulet §

          Poulet is zeer mager, waardoor de blokjes niet alleen geschikt zijn voor een mooie bouillon, maar ook voor goulash, ragouts, kroketten, bitterballen en in ovenschotels. Alleen kalfspoulet en de fricandeaudelen zijn geschikt voor fondue en gourmet.

          € 2,29 / 100 g

          gram
        • Kalfsschenkel (diepvries) §

          Kalfsschenkel bestaat uit bindweefsel rijk soepvlees en een bot dat het mergpijpje wordt genoemd. Het been en de merg zijn verantwoordelijk voor de rijke smaak van dit product. Deze geur- en smaakstoffen komen vrij na langdurig trekken of koken. Schenkel kan ook worden gebruikt voor stoofschotels. In de Italiaanse keuken wordt van de kalfs-achterschenkel Ossobucco gemaakt. Bij het bereiden van Ossobucco is het raadzaam om het vetrandje in te snijden. Dan trekt het vlees niet krom.

          € 4,95 / 100 g

          gram
        • Kalfsschnitzel §

          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 5,63 / ±120 g

          piece
        • Kalfssucade §

          De kalfssucade lapjes zijn gesneden van de sucade. Dit stuk vlees komt uit de schouder van het kalf. De pees die door het vlees loopt zorgt voor de kenmerkende heerlijke sucade smaak. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 3,85 / 100 g

          gram
        • Kalfswang §

          Kalfswang is een van de lekkerste, goedkoopste en ook nog eens makkelijk klaar te maken delen van het kalf.

          € 6,50 / 100 g

          gram
        • Kalfszwezerik §

          De zwezerik is een vrij kostbare delicatesse. Het is een klier die alleen bij het kalf aanwezig is. Als het kalf volwassen wordt verdwijnt deze klier. De zwezerik eerst blancheren, daarna ontvellen en de lekkernij in plakken snijden en bakken. Voor het bakken de plakjes licht met bloem bestrooien. Ze krijgen dan een lekker krokant korstje.Zwezerik is één van de weinige vleessoorten die vitamine C bevat én is rijk aan fosfor en zink.

          € 4,95 / 100 g

          gram
        • Verse kalfstong §

          Kalfstong is een smaakvolle vergeten vleessoort. Een tong weegt ongeveer 500-800 gram. Wrijf de tong voor het koken stevig in met zout en laat hem na het koken even liggen. Het harde vel laat zich dan gemakkelijk verwijderen.

          € 18,45 / ±900 g

          piece
        • Kalfsgehaktbal §

          Mager gekruid kalfsgehakt.

          € 2,19 / 100 g

          gram
      • lamb §


        • Lams frenched racks §

          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 5,69 / 100 g

          gram
        • Lamsbout §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Het vlees kan met en zonder bot (iets kortere bereidingstijd) bereid worden.

          € 3,49 / 100 g

          gram
        • Lamsbout zonder been §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst.

          € 3,99 / 100 g

          gram
        • Lamsfilet §

          Dit is het magere stukje vlees uit de rug van het lam. Dit stukje vlees is zonder vet en te bereiden als biefstuk.

          € 5,59 / 100 g

          gram
        • Lamshaas §

          De lamshaas is het zachtste stukje vlees van het lam. Het vlees is uit de rug gesneden en bevat geen spieren of zeentjes. Lamshaasjes zijn de zachtste stukjes van het lam. Lamshaas is niet alleen heerlijk mals maar ook supersnel klaar te maken. Honingtijmsaus met een vleugje sinaasappel past er uitstekend bij.

          € 5,59 / ±80 g

          piece
        • Lamskotelet §

          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Lamskotelet is dik en mals en bevat een mooie vetrand die wegsmelt tijdens het bakken en veel smaak geeft.

          € 2,99 / 100 g

          gram
        • Lamspoulet §

          Magere stukjes lamsvlees die ideaal te gebruiken zijn om stoofpotjes mee te bereiden.

          € 2,99 / 100 g

          gram
        • Lamsschouder zonder been §

          Heerlijke lamsschouder zonder been.

          € 2,99 / 100 g

          gram
      • quick and ready to cook §


        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 2,27 / ±120 g

          piece
        • Tartaartje §

          Een tartaartje is gemaakt van 100% mager rundvlees.

          € 1,79 / piece

          piece
        • Bretonse gehaktschnitzel §

          Gehaktschnitzel met Bretonse kruiden.

          € 2,49 / piece

          piece
        • Gehaktcordon bleu §

          Het varkensvlees wordt, vermengd met kruiden en het zout, fijn gemalen. Daarna worden de schijven met de hand gevormd of wordt het deeg afgestopt in een kunsstof darm en aangevroren waarna de 'paal' (slagerstaal) wordt gesneden op de snijmachine. Op de plak wordt een een plakje kaas en ham gelegd en vervolgens wordt de schijf dubbel geklapt en worden de randen goed dichtgedrukt. Daarna wordt de gehaktcordonbleu gepaneerd.

          € 2,99 / piece

          piece
        • Hamburger §

          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees.

          € 1,99 / piece

          piece
        • Jungleburger §

          Een heerlijk gepaneerde kipsnack.

          € 1,79 / piece

          piece
        • Kip cordon bleu Beter Leven §

          Mooie plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Op een helft van de lap gaat een plak kaas en een plak gekookte ham. Daarna wordt de plak dichtgeslagen, vastgestoken met een prikker en gepaneerd.

          € 7,48 / ±250 g

          piece
        • Kip krokant schnitzel §

          Plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Vervolgens wordt de schnitzel door een panade van cornflakes gehaald.

          € 2,39 / piece

          piece
        • Kipschnitzel Beter Leven §

          De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet en daarna gepaneerd. Bak de schnitzel niet al te hard aan want dan verbrandt het paneermeel. Een verse schnitzel heeft mooi droog paneermeel.

          € 5,98 / ±200 g

          piece
        • Minute steak §

          Een steak ofwel biefstuk die dun gesneden is. Heel kort bakken of grillen met wat kruiden of zelfs alleen peper en zout en boter.

          € 4,49 / ±125 g

          piece
        • Rolladeschijf §

          Gemaakt van grof gemalen varkensvlees en lekkere rolladekruiden. Ook geschikt voor de barbecue.

          € 1,89 / piece

          piece
        • Runderrolletje §

          Een mager en wat dikker gesneden rosbieflapje vormt het omhulsel van een balletje gehakt.

          € 2,39 / 100 g

          gram
        • Slagersgehaktbal §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 1,99 / piece

          piece
        • Slavlinder §

          Een lekkere variant op de slavink. De gehaktvulling bestaat uit varkens- en rundvlees en is omwikkeld met dunne plakjes vers mager spek.

          € 2,63 / ±120 g

          piece
        • Varkenshaasmedaillon §

          Varkenshaas omhuld met rookspek en gemarineerd.

          € 4,04 / ±150 g

          piece
        • Verse gehaktbal §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 1,99 / piece

          piece
        • Harens rondje §

          € 5,54 / ±150 g

          piece
      • game §


        • Eendenborstfilet §

          De eendenborst is de laatste jaren een steeds populairder stukje vlees. Het heeft een verfijnde smaak. Bak de filet niet te lang want dan wordt het vlees droog en stug en verliest dan een belangrijk deel van de smaak.

          € 8,78 / ±220 g

          piece
        • Eendenbout (canette) §

          De eendenbout is heerlijk zacht en mals vlees. Door het aanwezige velletje en vet is het enorm smaakvol.

          € 1,99 / 100 g

          gram
        • Fazant haan §

          Het vlees van de fazant is erg mals en zeer fijn van structuur.

          € 15,95 / piece

          piece
        • Fazant hen §

          De vrouwtjes-fazant (hen) is wat bleker van kleur dan de mannetjes-fazant (haan) en heeft meestal zachter vlees.

          € 14,50 / piece

          piece
        • Fazantfilet §

          Een stukje wild doet het altijd goed in een feestmenu. Heerlijk malse fazantfilet met een lekkere wildsmaak.

          € 5,60 / 100 g

          gram
        • Ganzenvet §

          Ganzenvet geeft gerechten een rijke, volle smaak.

          € 0,01 / gram

          gram
        • Gerookte eendenborstfilet §

          Zorgvuldig gaargerookte eendenborst.

          € 10,98 / ±220 g

          piece
        • Hazenbout §

          Een heerlijk stukje vlees voor de wildliefhebber.

          € 17,96 / ±450 g

          piece
        • Hazenfilet §

          Hazenrugfilet is het mooiste gedeelte van de haas, is donkerrood van kleur en heeft een eigen karakteristieke smaak.

          € 8,39 / ±120 g

          piece
        • Hazenrug §

          Echte wilde hazenrug.

          € 23,96 / ±400 g

          piece
        • Hazenschouder §

          Heerlijk wild vlees van de haas.

          € 2,45 / 100 g

          gram
        • Hertenbiefstuk §

          Hertenbiefstuk is het meest bekende en meest gegeten stukje hertenvlees. Het wordt gesneden van de bovenbil, het spierstuk of de dikke lende.
        • Hertenfilet §

          Hertenrugfilet wordt gesneden uit de rug. Het is snel te bereiden en is bijzonder fijn van smaak. Heerlijk rosé uit de oven of kort gebakken.

          € 6,99 / 100 g

          gram
        • Hertenpoulet §

          Heerlijk wildvlees voor een stoofpotje.

          € 2,95 / 100 g

          gram
        • Parelhoen heel §

          Parelhoen is eenvoudig te bereiden en heeft een heerlijke smaak.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Parelhoenfilet §

          Uiterst mals en mager pluimveevlees van de parelhoenborst, zonder vel en been.

          € 3,49 / 100 g

          gram
        • Patrijs §

          De patrijs behoort tot de fazantenfamilie. Ze mogen in Nederland niet gejaagd worden. De meeste patrijzen die in Nederland verkocht worden zijn afkomstig van speciale fokkerijen. Het vlees is donkerrood van kleur en heeft een stevige wildsmaak.

          € 10,90 / piece

          piece
        • Reebout met been §

          Vlees van ree wordt door velen beschouwd als het lekkerste wild. De dieren zijn ware lekkerbekken en dat is terug te vinden in de verfijnde smaak van het vlees.

          € 3,85 / 100 g

          gram
        • Reerug met been §

          De reerug is eigenlijk de entrecote van het ree. Uit het vlees zijn de rugwervels en ribbetjes niet verwijderd. Het vlees is botermals en snel klaar.

          € 65,85 / 1.500 g

          gram
        • Reerugfilet §

          De reerugfilet is eigenlijk de dunne lende van het ree. Het zit boven op de rug aan weerszijde van de wervels. Het vlees is botermals en snel klaar.

          € 9,89 / 100 g

          gram
        • Vette eendenlever §

          Als alternatief voor dure ganzenlever wordt ook de lever van eenden gebruikt.

          € 5,99 / 100 g

          gram
        • Vette ganzenlever §

          Ganzenlever of foie gras wordt voornamelijk gebruikt voor de bereiding van de delicatessen ganzenleverpaté en ganzenleverterrine. Vaak wordt ook de lever van eenden gebruikt. Voor de ganzenlever wordt een grote Toulousegans gefokt en vetgemest.

          € 7,99 / 100 g

          gram
        • Wild zwijn procureur §

          Wild zwijn procureurlap is een doorregen stuk vlees van de everzwijn. Wild zwijnvlees kan net zo klaargemaakt worden als gewoon varkensvlees.

          € 2,99 / 100 g

          gram
        • Wild zwijnbout met been §

          Het vlees van de bout is donkerder van kleur en veel vetter dan het vlees van de varkens die we normaal op tafel krijgen. Net als bij het gewone varkensvlees zijn ook bij het wilde zwijn de 'fricandeau'delen malser en zachter.

          € 2,79 / 100 g

          gram
        • Wild zwijnpoulet §

          Ideaal vlees voor een wildstoofschotel.

          € 3,45 / 100 g

          gram
        • Wilde eend §

          Vers wild van de hoogste kwaliteit.

          € 21,95 / piece

          piece
      • minced §


        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 2,29 / 100 g

          gram
        • Mager rundergehakt §

          Mager rundergehakt bevat maximaal 15% vet (wettelijk geregeld).

          € 2,59 / 100 g

          gram
        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 1,99 / 100 g

          gram
        • Kalfsgehakt §

          Kalfsgehakt heeft een zachte en sappige structuur. Het bevat bijna geen vet. Kalfsgehakt is heel delicaat van smaak.

          € 2,19 / 100 g

          gram
        • Lamsgehakt §

          Gehakt van lamsvlees is een bijzonder product. De meeste delen van het lam worden als één stuk bereid waardoor er weinig kleine stukjes overblijven om gehakt van te draaien.

          € 2,99 / 100 g

          gram
      • roulades §


      • soup supplies §


        • Soepballetjes §

          Kleine met de hand gevormde balletjes van mager rundvlees.Het gehakt is gekruid en kan zo aan de soep worden toegevoegd.

          € 2,69 / 100 g

          gram
        • Mergpijp §

          Het mergpijpje is een runderbeen gezaagd van de bovenpoot van de koe. Ideaal om te gebruiken voor een heerlijke bouillon of als bot voor de hond.

          € 0,99 / piece

          piece
      • smoked sausage §


        • Huisgemaakte rookworst §

          Proef het ambacht!

          € 5,97 / ±300 g

          piece
        • Runderrookworst §

          Een ambachtelijk bereide rookworst van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout.

          € 2,29 / 100 g

          gram
        • Natriumarme rookworst §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 5,97 / ±300 g

          piece
      • sausage §


        • Groninger bak bloedworst §

          Bakbloedworst wordt gemaakt van zwoerd, varkenskopvlees, bloed en spek. De kruiding bestaat uit zwarte peper, piment, majoraan, kaneel en uien.

          € 2,59 / ±130 g

          piece
        • Balkenbrij §

          Balkenbrij is een oud gerecht dat vooral in het najaar en in de winter wordt gegeten. Een typisch streekgerecht en iedere regio heeft zijn eigen variant. Je kunt het zo eten maar het is ook erg lekker op een plak brood.

          € 1,29 / 100 g

          gram
      • liverwurst §


        • Leverworst (fijn) §

          Fijn gemalen leverworst. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en slagerszout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van slagerszout krijgt de worst haar roze kleur.

          € 1,89 / 100 g

          gram
        • Boerenleverworst §

          Grove leverworst met een goede bite.

          € 1,79 / 100 g

          gram
        • Hausmacher §

          Een unieke grove leverworst met stevige smaak.

          € 2,19 / 100 g

          gram
        • Kalfsleverworst §

          Eigenlijk is de kalfsleverworst een verfijnde en wat luxere vorm van de gewone leverworst.

          € 2,19 / 100 g

          gram
        • Saksische leverworst §

          Een echte Saks door de specifieke kruiding. Heerlijk als hartig broodbeleg of op toast.

          € 1,15 / 100 g

          gram
      • boiled sausage §


        • Slagers knakworst §

          De knakworst is een kleine, dunne worst die zowel koud als warm op of zonder een broodje als snack gegeten kan worden.

          € 2,52 / 100 g

          gram
      • dried sausage §


        • Groninger droge worst §

          Voordeel per 3 stuks! Heerlijke droge worst met kruidnagel, uitermate geschikt als borrelhapje en goed te combineren met een droge rode wijn of een licht bitter/ licht zoet biertje.

          € 3,79 / piece

      • grilled sausage §


        • Grillworst §

          Gegrilde worst met heerlijke kruiden. Geschikt als hapje maar ook te verwarmen en op een broodje te serveren.

          € 1,59 / 100 g

          gram
        • Grillworst met kaas §

          Heerlijke grillworst met de karakteristieke smaak, gevuld met kaas.

          € 1,79 / 100 g

          gram
      • snacks / appetizers §


        • Balletjes in ketjapsaus §

          Lekkere gehaktballetjes in een ketjapsaus.

          € 2,89 / 100 g

          gram
        • Balletjes in satésaus §

          Gehaktballetjes in satésaus.

          € 1,79 / 100 g

          gram
        • Cowboyvlees §

          Lekker op een schaal met heerlijke hapjes voor bij de borrel.

          € 2,99 / 100 g

          gram
        • Indische ballen §

          Indische gehaktballetjes met de bekende Oosterse smaak.

          € 3,29 / 100 g

          gram
        • Knabbelspekjes §

          Mooi en mager ontbijtspek wordt op ambachtelijke wijze gezouten, gedroogd en daarna op beukenhoutsnippers gerookt. Het ontbijtspek wordt in dunne plakjes in heteluchtovens (geen frituurvet) afgebakken. Door deze werkwijze is de Streaky Bacon niet zout en heeft een heerlijk braadsmaak.

          € 3,99 / 100 g

          gram
        • Saucijzenbroodje §

          Dit hartige broodje is gemaakt van bladerdeeg en gevuld met heerlijk gekruid gehakt.

          € 2,99 / piece

          piece
        • Shoarmabroodje §

          Dikke variant van het welbekende pitabroodje.

          € 0,49 / piece

          piece
        • Speenvarken snack §

          Dun gesneden speklapje, gemarineerd in een stevig kruidenmengsel waarna het in de oven wordt afgebakken. Heerlijk in een stamppot of salade maar ook lekker als tussendoortje.

          € 2,99 / 100 g

          gram
        • Zeeuws vlees §

          € 4,04 / ±150 g

          piece
      • cold meats §


      • barbecue package §


        • BBQ Basic §

          Lekker voor iedereen!
          • houthakkerssteak
          • braadworstje
          • hamburger
          • shaslick
          • hawaïspies

          € 11,90 / person

          person
        • BBQ Summer Vibes §

          Heerlijk en luxe genieten!
          • gemarineerde entrecote
          • varkenshaasmedaillon
          • Beierse braadworst
          • mixed grill spies
          • houthakkerssteak

          € 14,90 / person

          person
        • BBQ It's all for you §

          Compleet genieten!
          • braadworst
          • hamburger
          • gemarineerde karbonade
          • varkenssaté
          • speklapje of drumstick
          • inclusief salade op schaal
          • 3 soorten saus
          • stokbrood en kruidenboter

          € 17,90 / person

          person
        • BBQ Top of the Bill §

          Voor de échte fijnproever!
          • saté van varkenshaas
          • biefstukspies
          • picanha
          • ribeye of bavette
          • lamskotelet of lamsrack

          € 17,90 / person

          person
        • BBQ Little Friends §

          Ook aan de allerkleinste chefs is gedacht!
          • braadworst
          • saté (kip of varkenssaté)
          • drumstick of kipschnitzel

          € 5,95 / person

          person
        • BBQ Make it Complete §

          Maak uw BBQ compleet!
          • aardappelsalade
          • rundvleessalade
          • frisse rauwkost
          • knoflook-, cocktail- en barbecuesaus
          • satésaus
          • 2 soorten stokbrood
          • kruidenboter en tapenade

          Te bestellen vanaf minimaal 5 personen.

          € 8,90 / person

          person
      • barbecue §


        • BBQ beefburger §

          Lekkere malse rundvleesburger voor de barbecue.

          € 2,79 / piece

          piece
        • Beierse braadworst §

          Deze braadworstjes zijn omwikkeld met ontbijtspek en gemarineerd met een fijne marinade even op de grill en smullen maar.

          € 2,59 / ±130 g

          piece
        • Biefstukspies van ossenhaas §

          Heerlijk gekruide ossenhaasblokjes aan een spies.

          € 7,69 / ±70 g

          piece
        • Braadworst §

          Zoals een echte braadworst hoort te zijn, mager en sappig vlees.

          € 1,86 / ±110 g

          piece
        • Gemarineerde entrecôte §

          Dungesneden entrecôte in een heerlijke marinade.

          € 10,73 / ±250 g

          piece
        • Gemarineerde karbonade §

          Gemarineerde karbonades zijn zeer geschikt om te braden of te grillen, ze blijven lekker sappig.

          € 2,70 / ±160 g

          piece
        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1,94 / ±130 g

          piece
        • Kip Hawaïspies §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 1,88 / ±70 g

          piece
        • Kipsaté (boerderijkip) §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 2,15 / ±80 g

          piece
        • Mixed-grillspies §

          Spies met varkens, rund- en kippenvlees.

          € 2,93 / ±90 g

          piece
        • Varkens shaslick §

          Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui, spek en paprika.

          € 2,21 / ±90 g

          piece
        • Varkenshaassatéstokje §

          Met de hand geregen en gesneden spies van varkenshaas.

          € 2,15 / ±80 g

          piece
      • barbecue accessories §


        • Gasbarbecue §

          Gasbarbecue in bruikleen inclusief schoonmaakservice. Alleen mogelijk bij afname van barbecuevlees of barbecuepakketten.

          € 25,00 / piece

          piece
      • salad dish §


        • Rundvleessalade §

          Een echte klassieker! Uiteraard wordt deze salade luxe voor u opgemaakt met heerlijke verse producten zodat je een plaatje op tafel zet voor je gasten!
          • basis rundvleessalade
          • cervelaatworst
          • komkommer
          • meloen
          • eitje

          € 11,95 / person

          person
        • Zalmsaladeschotel §

          Voor de visliefhebber! Uiteraard wordt deze salade luxe voor u opgemaakt met heerlijke verse producten zodat je een plaatje op tafel zet voor je gasten!
          • basis zalmsalade
          • garnalen
          • krabsticks
          • meloen
          • augurk

          € 14,95 / person

          person
      • Brood- en toastsalade §


        • Beenhamsalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met malse beenham in een smaakvolle saus.

          € 1,99 / 100 g

          gram
        • Boeren eiersalade §

          Een heerlijke verse eiersalade. Lekker voor op toast of als broodbeleg.

          € 1,99 / 100 g

          gram
        • Filet americain §

          Filet americain wordt gemaakt van gemalen rauw mager rundvlees zoals biefstuk.

          € 2,39 / 100 g

          gram
        • Ham-preisalade §

          Een heerlijk frisse salade van ham en prei.

          € 2,19 / 100 g

          gram
        • Huzarensalade §

          Een huzarensalade is een salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel, augurk en soms ui.

          € 1,29 / 100 g

          gram
        • Kartoffelsalade §

          Een heerlijke salade met aardappelschijfjes in een saus met grof gemalen peper.

          € 1,39 / 100 g

          gram
        • Kipkerriesalade §

          Een rijkgevulde salade met stukjes kip, appel, knolselderij en ananas in een milde kerriesaus.

          € 2,39 / 100 g

          gram
        • Krabsalade §

          Krabsalade is een bereiding die meestal wordt gebruikt als broodbeleg. Krabsalade wordt gemaakt met stukjes krab, ei, sjalot, cayennepeper en mayonaise.

          € 4,49 / 100 g

          gram
        • Rundvleessalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met mals rundvlees en groente en een smaakvol kruidenbouquet.

          € 1,29 / 100 g

          gram
        • Salade tomaat-mozzarella §

          Een heerlijke salade van tomaat en mozzarella-kaas. Fris en toch pittig.

          € 2,09 / 100 g

          gram
        • Selderijsalade §

          Een heerlijke frisse salade rijk gevuld met raspstukjes van de Selderijknol, ook wel Sellierieknol genoemd. Deze wordt vermengd met een "mayonaise-achtige" saus.

          € 1,79 / 100 g

          gram
        • Tonijnsalade §

          Een heerlijke vissalade die als lunch geserveerd kan worden met een krokant geroosterd broodje en een frisse salade, of als borrelhapje met toastjes of sneetjes stokbrood.

          € 2,99 / 100 g

          gram
        • Zalmsalade §

          Zalmsalade is een heerlijke rijkgevulde salade met zalm, aardappelen, ei, ui, augurk en enkele kruiden.

          € 3,99 / 100 g

          gram
      • meal salad §


        • Maaltijd zalmsalade §

          Een heerlijke en gezonde salade op basis van gerookte zalm.

          € 1,75 / 100 g

          gram
    • Dagverse kant-en-klare maaltijden uit de keuken van onze slagerij.

      • sauce §


        • Satésaus §

          Satésaus, of pindasaus, een populaire saus en heerlijk bij veel gerechten.

          € 0,99 / 100 g

          x 100 g
        • Kruidenboter §

          Kruidenboter is boter met tuinkruiden zoals peterselie, bieslook en knoflook. Deze kruiden worden heel fijn gesneden en vervolgens door de boter gemengd.

          € 2,35 / 100 g

          x 100 g
      • side dish §


        • Huisgemaakte appelmoes §

          € 4,17 / 300 g

          gram
        • Huisgemaakte stoofpeertjes §

          € 4,17 / 300 g

          gram