Loading...
    • Stevinweg 32, 4691 SM Tholen
      Ruysdaelstraat, 5121 WB Rijen
      Schijfse Vaartkant, 4715 EK Rucphen
      Kloosterstraat, Wouw, 4724 EE Roosendaal
      Doeldreef, Wouw, 4724 BL Roosendaal
      Markt, 4651 BC Steenbergen
      Floraplein, 4651 NC Steenbergen
      Molenstraat, 4881 GD Zundert
      Gommersstraat, 4891 AP Rijsbergen
      Bergsebaan, 4709 AN Nispen
      Plantagebaan, Wouwse Plantage, 4725 AC Roosendaal
      Canadaplein, 4635 AZ Huijbergen
      Nieuwstraat, 5126 CE Gilze
      Voorstraat, 4675 CB Sint Philipsland
      Markt, 4751 HS Oud Gastel
      Voorstraat, 4793 ET Fijnaart
      Burgemeester Elkhuizenlaan 35, Halsteren, 4661 CH Bergen op Zoom
      St Lucasplein 5, Hoogerheide en Woensdrecht, 4631 LH Hoogerheide
      Dorpsstraat 41, Hoogerheide en Woensdrecht, 4634 TN Woensdrecht
      • tuesday
        • 10:00-17:30: Schijfse Vaartkant, 4715 EK Rucphen
        • 10:00-13:00: Nieuwstraat, 5126 CE Gilze
        • 13:30-17:30: Ruysdaelstraat, 5121 WB Rijen
      • wednesday
        • 08:30-12:30: Doeldreef, Wouw, 4724 BL Roosendaal
        • 09:30-13:15: Molenstraat, 4881 GD Zundert
        • 13:00-16:00: Markt, 4651 BC Steenbergen
        • 14:00-17:30: Gommersstraat, 4891 AP Rijsbergen
      • thursday
        • 09:15-13:00: Bergsebaan, 4709 AN Nispen
        • 13:30-15:00: Plantagebaan, Wouwse Plantage, 4725 AC Roosendaal
        • 15:30-17:30: Canadaplein, 4635 AZ Huijbergen
      • friday
        • 08:30-13:00: Burgemeester Elkhuizenlaan 35, Halsteren, 4661 CH Bergen op Zoom
        • 09:15-13:00: Floraplein, 4651 NC Steenbergen
        • 09:30-13:00: Voorstraat, 4675 CB Sint Philipsland
        • 13:30-18:00: Kloosterstraat, Wouw, 4724 EE Roosendaal
        • 13:30-15:45: St Lucasplein 5, Hoogerheide en Woensdrecht, 4631 LH Hoogerheide
        • 16:00-17:30: Dorpsstraat 41, Hoogerheide en Woensdrecht, 4634 TN Woensdrecht
      • saturday
        • 09:00-15:00: Markt, 4751 HS Oud Gastel
        • 09:00-13:00: Voorstraat, 4793 ET Fijnaart
        • 13:45-16:00: Floraplein, 4651 NC Steenbergen
      • tuesday
        • 10:00-17:30: Schijfse Vaartkant, 4715 EK Rucphen
        • 10:00-13:00: Nieuwstraat, 5126 CE Gilze
        • 13:30-17:30: Ruysdaelstraat, 5121 WB Rijen
      • wednesday
        • 08:30-12:30: Doeldreef, Wouw, 4724 BL Roosendaal
        • 09:30-13:15: Molenstraat, 4881 GD Zundert
        • 13:00-16:00: Markt, 4651 BC Steenbergen
        • 14:00-17:30: Gommersstraat, 4891 AP Rijsbergen
      • thursday
        • 09:15-13:00: Bergsebaan, 4709 AN Nispen
        • 13:30-15:00: Plantagebaan, Wouwse Plantage, 4725 AC Roosendaal
        • 15:30-17:30: Canadaplein, 4635 AZ Huijbergen
      • friday
        • 08:30-13:00: Burgemeester Elkhuizenlaan 35, Halsteren, 4661 CH Bergen op Zoom
        • 09:15-13:00: Floraplein, 4651 NC Steenbergen
        • 09:30-13:00: Voorstraat, 4675 CB Sint Philipsland
        • 13:30-18:00: Kloosterstraat, Wouw, 4724 EE Roosendaal
        • 13:30-15:45: St Lucasplein 5, Hoogerheide en Woensdrecht, 4631 LH Hoogerheide
        • 16:00-17:30: Dorpsstraat 41, Hoogerheide en Woensdrecht, 4634 TN Woensdrecht
      • saturday
        • 09:00-15:00: Markt, 4751 HS Oud Gastel
        • 09:00-13:00: Voorstraat, 4793 ET Fijnaart
        • 13:45-16:00: Floraplein, 4651 NC Steenbergen
    • allergen and nutritional information can be requested by phone during opening hours via +31 6 51846770

    • Bij de verse vis is het door dagprijzen mogelijk dat bij levering de prijs iets afwijkt van de prijs in de webshop.

      • herring §


        • Hollandse nieuwe §

          Haring is een vette vis die rijk is aan omega 3-vetzuren. Een perfecte heeft vrij blank vlees. De geur is fris en zilt, de rijping bepaalt het belangrijkste kenmerk: de smaak. Haring kun je naast puur, ook heel goed verwerken in recepten.

          € 2,50 / piece

      • saltwater fish §


        • Dorade §

          Dorade, ook wel bekend als zeebrasem, is een perfecte vis om te bereiden op een warme zomerse dag, omdat je er weinig werk aan hebt. Qua smaak en vleesstructuur is de wilde dorade de beste. Vraag de visspecialist om de ingewanden te verwijderen en de vis te ontschubben. Snijd met een scherp mes wat inkepingen in de huid van de dorade. Besprenkel de vis met wat olijfolie en voeg naar smaak zout en zwarte peper toe. Gaar de dorade op laag vuur ongeveer twintig minuten.

          € 9,00 / 500 g

          x 500 g
        • Kabeljauwfilet §

          Kabeljauw is een populaire vis met wit, stevig vlees en weinig graten. Het is een veelzijdige vis die op veel verschillende manieren kan worden bereid, onder andere door te bakken in de pan, te roosteren en te pocheren. Kabeljauw is arm aan verzadigde vetten, rijk aan omega3 en een uitstekende bron van vitaminen en mineralen.

          € 6,99 / 200 g

          x 200 g
        • Kabeljauwhaas §

          Het mooiste én meest smaakvolle deel van de kabeljauw. Het visvlees van de kabeljauwhaas is stevig maar laat makkelijk los als de vis gaar is.

          € 7,59 / 200 g

          x 200 g
        • Roodbaarsfilet §

          Het vlees van de roodbaars is smakelijk en matig vet. De roodbaars kan goed worden gebakken of gerookt.

          € 6,49 / 200 g

          x 200 g
        • Schol panklaar §

          Schol is een magere vissoort met een vrij neutrale smaak. Kleine schollen worden vaak panklaar verkocht, van grotere schollen koopt men meestal filets. Deze filets zijn het lekkerst wanneer ze gepaneerd en gefrituurd worden. Hele schol kan het beste gegrild of gebakken worden.

          € 3,99 / 200 g

          x 200 g
        • Scholfilet §

          Schol is een magere vissoort met een vrij neutrale smaak. Kleine schollen worden vaak panklaar verkocht, van grotere schollen koopt men meestal filets. Deze filets zijn het lekkerst wanneer ze gepaneerd en gefrituurd worden.

          € 7,49 / 200 g

          x 200 g
        • Sliptong groot §

          Tong is een ware delicatesse. De smaak is niet typisch vissig en lijkt op die van garnalen. Tong kan op verschillende manieren bereid worden: bakken, grillen, stomen en stoven. Voor de bereiding moet de tong ontveld worden.

          € 7,49 / 200 g

          x 200 g
        • Tonijnfilet §

          Het is een zeer gewaardeerde vissoort met stevig vlees. Bij een te lange bereidingstijd wordt de tonijn te droog. Tonijn is geschikt om mee te grillen en bakken.
        • Zalmfilet §

          Noorse zalm is een van de populairste vissen in Europa. Het is een zeer veelzijdige vis die gegrild, gebakken, gestoomd en gerookt kan worden.

          € 6,49 / 200 g

          x 200 g
        • Zeebaars §

          Zeebaars wordt steeds meer te koop aangeboden. Vooral in de horeca komt de vis vaker op de menukaart voor. De smaak is zoetig en mild met een fijne structuur. Zeebaars kan op vele manieren bereid worden. Vermijd bij het koken liever het gebruik van krachtige aroma's. Het vel is altijd lekker, laat dat dus aan de vis zitten.

          € 9,00 / 500 g

          x 500 g
        • Zeetong §

          De tong (Solea solea) is een bruingevlekte platvis. De tong dankt zijn naam aan de ovaalronde vorm. In de Noordzee is de tong niet meer overbevist omdat deze zich inmiddels boven het biologisch veilige niveau bevindt.

          € 19,90 / 400 g

          x 400 g
      • sweetwater fish §


        • Forel §

          In Nederland is forel eigenlijk een visje dat niet zo vaak gegeten wordt. En het is zo lekker! En het is ook nog eens heel gemakkelijk en supersnel klaar te maken.

          € 4,95 / 250 g

          x 250 g
      • smoked fish §


        • Bruine bokking §

          Een koudgerookte haring. Bokking is geen aparte vissoort, maar een bewerkte gerookte culinaire variëteit van de haring. Tegenwoordig maakt men onderscheid tussen stoombokking (warmgerookt) en spekbokking (koudgerookt). Kipper is ook gerookte haring, maar dan opengeklapt en warm gerookt.

          € 2,35 / piece

          piece
        • Gerookte forelfilet §

          In Nederland is forel eigenlijk een visje dat niet zo vaak gegeten wordt. En het is zo lekker! En het is ook nog eens heel gemakkelijk en supersnel klaar te maken.
        • Gerookte makreelfilet §

          Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur. De makreel kan goed gegrild of gebakken worden en wordt vaak gerookt verkocht. Door het hoge vetgehalte combineert makreel goed met iets zuurs: wijn, azijn, mierikswortel of mosterd.

          € 2,30 / piece

          piece
        • Gerookte paling §

          In alle streken waar palingen voorkomen worden ze ook gegeten. De manieren van bereiden komen neer op bakken, roken of stoven. De voedingswetenschap meent tegenwoordig dat vette vis, dus ook paling, een gunstig effect heeft op hersenen, hart en bloedvaten. Dit effect wordt vooral toegeschreven aan de omega 3-vetzuren EPA en DHA.

          € 12,50 / 200 g

          x 200 g
        • Gerookte palingfilet §

          Vers gerookte gefileerde paling, zonder huid en graat. Ideaal voor op toast, in salade of op broodje.
        • Gerookte zalm langgesneden §

          Het vlees van kweekzalm is half zacht, vettig en zeer smaakvol. Zalm is geschikt om te stoven, bakken of grillen.
        • Vistrio §

          Een drietal heerlijke gerookte vissoorten.

          € 12,95 / piece

          piece
        • Warmgerookte zalmmoot §

          Het vlees van kweekzalm is half zacht, vettig en zeer smaakvol. Zalm is geschikt om te stoven, bakken of grillen.

          € 5,50 / 150 g

          x 150 g
      • steamed fish §


        • Gestoomde makreel §

          Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur. De makreel kan goed gegrild of gebakken worden en wordt vaak gerookt verkocht. Door het hoge vetgehalte combineert makreel goed met iets zuurs: wijn, azijn, mierikswortel of mosterd.

          € 5,50 / piece

          piece
        • Gestoomde zalmmoot §

          Perfect gestoomde zalm, heerlijk met rijst of gebakken aardappeltjes.
      • snacks / appetizers §


        • Gegrilde tonijn §

          Rondom gegrilde tonijn met sesamsausje en wakamé, aanrader voor bij de borrel.

          € 12,00 / 200 g

          x 200 g
        • Hollandse garnalenkroket §

          Een lekkere visvulling in een krokant jasje.

          € 3,29 / piece

          piece
        • Pizzabroodje zalm §

          Hartig pizzabroodje met zalm.

          € 4,75 / piece

          piece
        • Zalm wrap §

          Heerlijke verse gerookte zalm in een wrap. Zó lekker....

          € 5,95 / piece

          piece
      • Vis in 't zuur §


        • Mosselen in het zuur §

          Gekookte mosselen in kruidenazijn, op ambachtelijke wijze en volgens traditioneel recept.

          € 4,95 / jar

          jar
        • Rolmops §

          Een rolmops is een opgerolde, gefileerde zure haring met daarin een augurk (kleine zure bom) en uitjes. 4 stuks per pot,.

          € 6,95 / jar

          jar
        • Zure haring §

          Zure haring is haring die is ingelegd in azijn en kruiden. 4 stuks per pot.

          € 6,95 / jar

          jar
      • fish dish §


        • Visschotel met zalmsalade §

          Luxe Visschotel, o.a. gevuld met
          • zalmsalade
          • Hollandse garnalen
          • rivierkreeft
          • gerookte palingfilet
          • gerookte zalmfilet
          • gerookte makreelfilet
          • gerookte sprotfilet
          • gerookte forelfilet

          € 24,95 / person

          person
        • Borrelplank §

          Borrelplank voor 3-4 personen met heerlijke hapjes. Aanrader!

          € 35,95 / piece

          piece
        • Gourmetschotel 2-3 personen §

          Gourmetschotel met gemarineerde zalmfilet, zeebaarsfilet, kabeljauwfilet, gamba's, victoriabaarsfilet, coquilles en tonijn

          € 34,95 / piece

          piece
      • baked fish §


        • Kibbeling klein §

          Kibbeling is een snack die bestaat uit stukken gesneden vis die in een beslag worden gedompeld en daarna gefrituurd. Circa 200 gram per portie.

          € 4,90 / portion

          portion
        • Kibbeling middel §

          Kibbeling is een snack die bestaat uit stukken gesneden vis die in een beslag worden gedompeld en daarna gefrituurd. Circa 350 gram per portie.

          € 8,70 / portion

          portion
        • Kibbeling groot §

          Kibbeling is een snack die bestaat uit stukken gesneden vis die in een beslag worden gedompeld en daarna gefrituurd. Circa 500 gram per portie.

          € 12,50 / portion

          portion
        • Lekkerbek (kabeljauw) §

          De lekkerbek is een heel toepasselijke naam voor deze vis die zich voedt met garnalen, een delicatesse uit de zee. Gewicht circa 300 gram per stuk.

          € 8,50 / piece

          piece
      • fish meals §


        • Visbami §

          Bami met surimi, gamba en Chinese saus.

          € 1,79 / 100 g

          gram
        • Vismihoen §

          Mihoen met kabeljauw, gamba's en oriëntaalse saus.

          € 1,69 / 100 g

          gram
        • Visquiche §

          Lekker hartig hapje met vis bereid.

          € 6,95 / piece

          piece
        • Zalmfilet in dillemarinade §

          Zalmfilet in een dillemarinade. Tien minuten in de oven op 180 graden en klaar is een gezonde en smaakvolle maaltijd.

          € 6,59 / 200 g

          x 200 g
        • Zalmfilet in honingmosterdsaus §

          Zalmfilet in een dillemarinade. Tien minuten in de oven op 180 graden en klaar is een gezonde en smaakvolle maaltijd.

          € 6,59 / 200 g

          x 200 g
        • Zalmfilet in tuinkruidenmarinade §

          Zalmfilet in een dillemarinade. Tien minuten in de oven op 180 graden en klaar is een gezonde en smaakvolle maaltijd.

          € 6,59 / 200 g

          x 200 g
        • Zalmrollade §

          Gevuld met smaakvolle kruiden en notentapenade

          € 6,59 / 200 g

          x 200 g
      • Wok- en ovenschotels §


        • Gambapotje §

          Eénpersoonsmaaltijd met tagliatelle, kerriesaus en gamba's.

          € 7,95 / piece

          piece
        • Japans vispotje §

          Eénpersoonsmaaltijd met bami, groente, sesamsaus en gekruide zalm.

          € 8,50 / piece

          piece
        • Kabeljauwgratin §

          Eénpersoonsmaaltijd met aardappelgratin, groente en kabeljauwfilet.

          € 8,50 / piece

          piece
        • Roerbakmosselen §

          Smaakvolle roerbakschotel met als basis mosselen.
        • Tongscharrolletjes §

          Zes rolletjes met witte wijnsaus en aardappeltjes met rozemarijn.

          € 9,95 / piece

          piece
        • Vispotje §

          Kabeljauw en zalm in een romige vissaus.

          € 11,50 / 500 g

          x 500 g
        • Wokschotel zalm/ kabeljauw §

          Stukjes zalm en kabeljauw in een pittige honing-mosterd marinade. Gegarneerd met rode ui, zoete tomaatjes en bosuitjes.

          € 11,50 / 500 g

          x 500 g
      • soup §


      • fish salad §


        • Belgische krabsalade §

          Huisgemaakte krabsalade met surimi, ei en smaakvolle kruiden.

          € 2,49 / 100 g

          gram
        • Feestsalade §

          Feestelijke viscocktail van witvis, surimi en garnaaltjes.

          € 2,99 / 100 g

          gram
        • Haring in dille §

          Frisse salade met stukjes haring in een dillesaus.

          € 2,99 / 100 g

          gram
        • Hollandse garnalensalade §

          Een kant-en-klare garnalensalade voor op brood of tijdens de borrel.

          € 5,99 / 100 g

          gram
        • Toscaanse tonijnsalade §

          Licht pittige salade met stukjes tonijn, fijngesneden paprika en zilveruitjes.

          € 2,99 / 100 g

          gram
        • Wakame zeewiersalade §

          Een heerlijke salade van zeewier, sesam en soja.

          € 1,99 / 100 g

          gram
        • Zalm-eisalade §

          Huisgerookte zalm met een lekkere eisalade.

          € 3,29 / 100 g

          gram
        • Zalmsalade §

          Huisgemaakte zalmsalade met gepocheerde en gerookte zalm.

          € 3,29 / 100 g

          gram
      • Slaatje §


        • Zalmslaatje §

          Ambachtelijk zalmslaatje voor één persoon.

          € 4,95 / piece

          piece
      • shellfish §


        • Jumbo mosselen §

          Mosselen zijn als 'zeevrucht' een bekend ingrediënt, ze bevatten eiwitten, mineralen, vitaminen, fosfor, ijzer, jodium en seleen. Met 1% is het vetgehalte te verwaarlozen. Honderd gram gekookt mosselvlees levert 70 kcal.

          € 10,95 / kilo

          kilo
        • Hollandse garnaal gepeld §

          Vers gepelde Hollandse garnalen. Unieke zoete smaak en structuur.

          € 9,90 / 100 g

        • Gamba's ongekookt ongepeld §

          Rauwe ongepelde gamba's kunt u op vele manieren bereiden. U kunt ze bakken, grillen, koken, barbecuen en roerbakken. Om te voorkomen dat ze droog worden dient u ze op hoge temperaturen te bereiden.

          € 16,95 / 800 g

          x 800 g
        • Gamba's ongekookt gepeld §

          Ongekookte gepelde gamba's.

          € 1,99 / 100 g

        • Coquilles §

          Coquilles zijn luxe cadeautjes uit de zee. Ze zijn een van onze favoriete zeevruchten. Bereid ze met zorg en ze smelten op je tong.

          € 5,99 / 100 g

        • Coquillevlees §

          Smaakvol coquillevlees.

          € 5,99 / 100 g

        • Gevulde Sint Jacobsschelp §

          Alleen het witte vlees (de 'pil' of 'noix') en het oranje kuit (de 'kam' of 'corail') wordt gegeten. Coquilles met oranje kuit zijn een delicatesse en waarvan de prijs aanzienlijk kan oplopen. Deze coquilles zijn tussen eind januari en maart verkrijgbaar. Sint Jacobsschelpen zijn geschikt om mee te grillen, bakken of kort te stoven.

          € 11,95 / piece

          piece
        • Rivierkreeftenvlees §

          Rivierkreeften vlees is een veelzijdig product te gebruiken in salades, sauzen en soepen. Het vlees is gekookt en klaar voor gebruik.

          € 4,50 / 100 g

      • oysters §


        • Gillardeau nr. 4 §

          De Gillardeau oester is vol en vlezig en heeft uiteindelijk een zoetige smaak met een licht komkommertje in zich.

          € 29,95 / 12 pieces

          x 12 pieces
        • Spéciales Geay nr. 4 §

          Een oester die zilt, dik en fris is. Een volle oester met een fijne korte nasmaak. De perfecte voorgerechtoester.

          € 19,95 / 12 pieces

          x 12 pieces
        • Fine de Normandie nr. 3 §

          Deze oesters uit Normandië hebben zacht en heerlijk vlees, met een unieke jodiumachtige smaak en lichte nootaroma.

          € 16,95 / 12 pieces

          x 12 pieces
        • Tsarskaya nr. 3 §

          Een ziltige oester met zoete nootachtige smaken.

          € 33,95 / 12 pieces

          x 12 pieces
        • Zeeuwse Creuse nr. 3 §

          De Zeeuwse creuse is zo de Zeeuw zegt 'geen cent te veel'. De Zeeuwse creuse bezit veel vlees, heeft een stevige bite en is ziltig te noemen.

          € 17,95 / 12 pieces

          x 12 pieces
        • Zeeuwse Platte nr. 3 §

          De Zeeuwse platte oester is een luxe oester die hoog staat aangeschreven in de wereld der gastronomie. Een echt staaltje van Zeeuwse trots!

          € 29,95 / 12 pieces

          x 12 pieces
      • sauce §


        • Kibbelingsaus §

          Een saus met een pittige smaak die lekker is bij kibbeling maar ook bij een lekkerbekje.

          € 0,90 / tray

          tray
        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 0,90 / tray

          tray
        • Ravigottesaus §

          Ravigottesaus komt uit de klassieke Franse keuken en wordt gemaakt op basis van vinaigrette. Aan deze vinaigrette worden kappertjes, tuinkruiden en gesnipperde ui toegevoegd.

          € 0,90 / tray

          tray
        • Remouladesaus §

          Remoulade - ook wel remouladesaus - is een saus die zijn oorsprong vindt in de Franse keuken en wordt gemaakt op basis van mayonaise. De ingrediënten zijn mayonaise, mosterd, fijngesneden augurk, kappertjes, diverse tuinkruiden zoals peterselie, dragon en bieslook.

          € 0,90 / tray

          tray
      • leafy vegetables §


        • Zeekraal §

          Deze zachte, knapperige, lichtzoute zeegroente is voor vrijwel iedereen die het voor het eerst eet een aangename verrassing. Veel Zeeuwen kennen de groente al langer, vooral in combinatie met vis. De buisvormige groente werd vooral in het wild op de schorren gesneden, maar wordt sinds kort ook gekweekt in Zeeland. Zeekraal is een pioniersplant en als geen andere plant bestand tegen zoute omstandigheden. De plant neemt het zout op tijdens de groei en heeft daardoor een zilte smaak.

          € 2,99 / 100 g

          x 100 g