Loading...
    • Productiehuis: Melisseweg 89, Noorddijk, 9731 BM Groningen
      Vismarkt, Binnenstad, 9711 KT Groningen
      Markt Vinkhuizen: Parelstraat, Schilders- en Zeeheldenwijk, 9743 JH Groningen
      Lente Verswaren: Akerkhof 32, Binnenstad, 9711 JC Groningen
      • tuesday
        • 08:00-15:00: Productiehuis: Melisseweg 89, Noorddijk, 9731 BM Groningen
        • 08:00-17:00: Vismarkt, Binnenstad, 9711 KT Groningen
        • 08:00-15:00: Lente Verswaren: Akerkhof 32, Binnenstad, 9711 JC Groningen
      • thursday
        • 08:00-15:00: Productiehuis: Melisseweg 89, Noorddijk, 9731 BM Groningen
        • 08:00-15:00: Lente Verswaren: Akerkhof 32, Binnenstad, 9711 JC Groningen
        • 10:00-17:00: Markt Vinkhuizen: Parelstraat, Schilders- en Zeeheldenwijk, 9743 JH Groningen
      • friday
        • 08:00-15:00: Productiehuis: Melisseweg 89, Noorddijk, 9731 BM Groningen
        • 08:00-17:00: Vismarkt, Binnenstad, 9711 KT Groningen
        • 08:00-15:00: Lente Verswaren: Akerkhof 32, Binnenstad, 9711 JC Groningen
      • saturday
        • 08:00-15:00: Productiehuis: Melisseweg 89, Noorddijk, 9731 BM Groningen
        • 08:00-17:00: Vismarkt, Binnenstad, 9711 KT Groningen
        • 08:00-15:00: Lente Verswaren: Akerkhof 32, Binnenstad, 9711 JC Groningen
      • tuesday
        • 13:00-15:00: Productiehuis: Melisseweg 89, Noorddijk, 9731 BM Groningen
        • 13:00-17:00: Vismarkt, Binnenstad, 9711 KT Groningen
      • thursday
        • 13:00-15:00: Productiehuis: Melisseweg 89, Noorddijk, 9731 BM Groningen
        • 13:00-17:00: Markt Vinkhuizen: Parelstraat, Schilders- en Zeeheldenwijk, 9743 JH Groningen
        • 13:00-18:30: Lente Verswaren: Akerkhof 32, Binnenstad, 9711 JC Groningen
      • friday
        • 13:00-15:00: Productiehuis: Melisseweg 89, Noorddijk, 9731 BM Groningen
        • 13:00-17:00: Vismarkt, Binnenstad, 9711 KT Groningen
        • 13:00-18:30: Lente Verswaren: Akerkhof 32, Binnenstad, 9711 JC Groningen
      • saturday
        • 13:00-15:00: Productiehuis: Melisseweg 89, Noorddijk, 9731 BM Groningen
        • 13:00-17:00: Vismarkt, Binnenstad, 9711 KT Groningen
        • 13:00-17:00: Lente Verswaren: Akerkhof 32, Binnenstad, 9711 JC Groningen
    • monday 08-09-2025:tuesday 09-09-2025:13:00-16:00
      wednesday 10-09-2025:thursday 11-09-2025:13:00-16:00
      friday 12-09-2025:13:00-16:00saturday 13-09-2025:13:00-16:00
      sunday 14-09-2025:monday 15-09-2025:
      tuesday 16-09-2025:13:00-16:00wednesday 17-09-2025:
      thursday 18-09-2025:13:00-16:00friday 19-09-2025:13:00-16:00
      saturday 20-09-2025:13:00-16:00sunday 21-09-2025:
    • delivery regiondelivery feeminimum order value
      Eelderwolde€ 4,95€ 50,00
      Groningen€ 4,95€ 50,00
      Haren€ 4,95€ 50,00
      • pickup
        • internet banking
      • delivery
        • internet banking
    • allergen and nutritional information can be requested by phone during opening hours via +31 50 541 5980

      • beef §

        Wij werken met duurzaam rundvlees van onze eigen runderen in Groningen. Het 'head to tail' principe voorkomt verspilling en garandeert een goed leven voor de dieren. Ze worden gevoed met natuurlijke voeding, zoals vers gras, voederbiet en bierbostel, wat hun unieke smaak ten goede komt.


        • Hollandse biefstuk §

          Hollandse biefstuk wordt van verschillende biefstukdelen gesneden.
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil. Kogelbiefstuk is malser dan biefstuk.
        • Ossenhaas §

          Ossenhaas is heerlijk mals en niet voor niets het mooiste deel van het rund. Tournedos is hetzelfde als biefstuk van de haas. Een dubbele tournedos is een chateaubriand. Het gewicht van een hele ossenhaas is ongeveer tussen de twee en vijf kilo.
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.
        • Bavette §

          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Het heeft een lange en grove draad. De bavette is botermals en wordt gebruikt in de lekkerste gerechten.

          € 5,59 / 200 g

        • Bieflap §

          Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 11,48 / 500 g

          gram
        • Bloemstuk §

          Bloemstuk is een stuk vlees met een lange nerf dat afkomstig is van de schouder. Zeer goed toe te passen in allerlei Oud-Hollandse recepten. Iets minder vet dan een borstlap. Leent zich uitstekend voor langzaam gegaarde schotels.

          € 10,48 / 500 g

          gram
        • Borstlappen §

          Het meest doorregen stoofvlees. Ongeveer drie uur stoven.

          € 8,25 / 500 g

          gram
        • Dikke lende §

          Dikke lende is een ondergewaardeerd stuk vlees. Het komt uit het gedeelte aan het heupgewricht en is malser dan entrecôte. Het kan het beste gebakken worden als biefstuk. Dikke lende is ook uitstekend geschikt voor de kortere stoofrecepten zoals bijvoorbeeld boeuf bourguignon.

          € 11,10 / 500 g

          gram
        • Dunne lende §

          Lendelappen zijn lapjes die van de dunne lende gesneden worden. Heerlijke runderlappen met een klein vet randje wat de smaak ten goede komt.

          € 14,98 / 500 g

          gram
        • Liesstuk/ Picanha nobre/ Tri tip §

          Dit stuk vlees komt uit de achtervoet en heeft als voordeel dat het zowel gaar als een beetje rauw kan blijven wanneer het gegeten wordt. Het weegt ongeveer 1,5 - 2 kilo per stuk.

          € 32,93 / ±1,5 kg

          piece
        • Mergpijp §

          Het mergpijpje is een runderbeen gezaagd van de bovenpoot van de koe. Ideaal om te gebruiken voor een heerlijke bouillon.

          € 0,75 / piece

          piece
        • Ossenhaaspuntjes §

          De puntjes van de ossenhaas worden gesneden van de dunnere stukken van de haas en zijn uitstekend geschikt om mee te wokken of te roerbakken.

          € 9,19 / 200 g

          gram
        • Ossenstaart §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 8,48 / 500 g

          gram
        • Picanha/ staartstuk §

          Botermals stuk staartstuk / rosbief met een vetlaag.

          € 13,48 / 500 g

          x 500 g
        • Rib-eye §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.
        • Riblap §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 19,75 / 500 g

          x 500 g
        • Rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van de achtermuis.
        • Runderlever §

          Runderlever is iets stugger dan varkens-, lams- of kalfslever. Runderlever is orgaanvlees dat vroeger bij voorkeur werd gebakken en gegeten als remedie tegen bloedarmoede. Runderlever mag niet te hard en te lang gebakken worden anders wordt het vrij droog. De lever wordt daarom vaak doorregen met repen vers vet spek.

          € 1,64 / 150 g

          x 150 g
        • Runderpoulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 4,24 / 250 g

          gram
        • Rundersaucijs §

          Saucijsjes worden gemaakt van mager rundvlees dat lekker is gekruid. Gewicht circa 110 gram.

          € 2,00 / piece

          piece
        • Runderschenkel §

          Schenkels zijn afkomstig van de bovenpoot. Ze bestaan uit vlees met been en merg. De lekkerste en krachtigste soepen en bouillons krijgt u door schenkels lang op te zetten.

          € 4,49 / 300 g

          gram
        • Rundertong §

          Rundertong is een smaakvolle 'vergeten' vleessoort. In het buitenland en met name Frankrijk is het een delicatesse die ook als hoofdmaaltijd gegeten wordt. De rundertong weegt ongeveer 2 kilo. Wrijf de tong voor het koken stevig in met zout en laat hem na het koken even liggen.

          € 15,50 / piece

          piece
        • Stooflap §

          Van de klapstuk kan je heel mooie stooflappen snijden. Deze vallen in dezelfde categorie als de doorregen runderlappen. de draad van het vlees is echter vaak wat fijner maar daar staat tegenover dat er meer bindweefsel aanwezig is.

          € 10,10 / 500 g

          x 500 g
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 10,98 / 500 g

          x 500 g
        • T-bone §

          De T-bone is een type steak dat van de dunne lende (entrecote) en de ossenhaas van een rund wordt versneden. De steak kenmerkt zich door het t-vormige bot waaraan hij zijn naam te danken heeft.

          € 19,48 / 500 g

          x 500 g
      • pork §

        Onze varkens worden liefdevol verzorgd door toegewijde boeren die duurzaamheid en dierwelzijn vooropstellen. Ze krijgen voldoende bewegingsruimte, een natuurlijk dag- en nachtritme, en belonen ons met gezond vlees.


        • Varkenshaas lokaal §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 6,29 / 300 g

          x 300 g
        • Schouderkarbonade lokaal §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 3,05 / 200 g

          x 200 g
        • Ribkarbonade lokaal §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 3,19 / 200 g

          x 200 g
        • Speklap (lokaal) met zwoerd §

          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort. Het zwoerd geeft een extra lekkere smaak aan het vlees, zodra krokant gebakken.

          € 2,25 / ±160 g

          piece
        • Speklap (lokaal) zonder zwoerd §

          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort.

          € 2,41 / ±160 g

          piece
        • Dobbelsteentjes rookspek §

          Dobbelsteentjes spek, fijn gesneden blokjes gerookt spek, toepasbaar in vele gerechten en salades.

          € 4,50 / ±250 g

          piece
        • Gerookt spek §

          De speklap van het varken (buik) wordt goed gezouten en daarna gerookt waarna het stuk mager spek nog enkele dagen narijpt voor een betere stevigheid.

          € 4,50 / ±250 g

          piece
        • Hamlap lokaal §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 3,19 / 200 g

          x 200 g
        • Hamschijf lokaal §

          Hamschijf wordt ook verkocht als ‘hips’ en in Duitsland als ‘Eisbein’. ‘Eisbein’ is licht gepekeld. Hamschijf smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en maaltijdsoepen. Het onderste gedeelte van het vlees is uitstekend geschikt voor soep.

          € 10,95 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Nasi/ bamivlees lokaal §

          Nasi/bamivlees wordt meestal gemaakt van iets doorregen varkensvlees. Ongekruid.

          € 5,75 / 500 g

          x 500 g
        • Onderpoot (gesneden) lokaal §

          Een echt ouderwetse topper voor de winterkost. Tegenwoordig een bijna vergeten product. De varkenspoot werd in de winterse stamppotten en soep meegekookt voor het aanwezige zwoerd dat vervolgens als bindmiddel werd gebruikt. Gewicht circa 1000 gram.

          € 6,50 / piece

          piece
        • Procureur lokaal §

          De procureur ligt meteen achter de kop. Daarnaast is het een mooi gemarmerd stuk vlees. Nooit droog en heeft erg veel smaak.

          € 7,48 / 500 g

        • Shoarmavlees §

          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.

          € 5,98 / 500 g

          x 500 g
        • Spareribs, rauw §

          Deze spareribs zijn vers/rauw en kun je zelf naar smaak marineren en/of bereiden.

          € 6,48 / 500 g

          x 500 g
        • Varkensfilet lokaal §

          Een klassieker. Varkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z'n geheel te braden in de pan of oven.

          € 9,25 / 500 g

        • Varkensfricandeau lokaal §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 7,48 / 500 g

        • Varkenshiel lokaal §

          Varkenshiel smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en in maaltijdsoepen. Gewicht circa 1000 gram.

          € 8,50 / piece

          piece
        • Varkenslap lokaal §

          Varkenslap komt uit de schouder van het varken. Braad de varkenslap aan en sudder deze gaar op een laag vuur.

          € 6,48 / 500 g

          x 500 g
        • Varkenssaucijs §

          Een varkenssaucijs is meestal samengesteld uit varkensgehakt met kruiden. Gewicht circa 110 gram.

          € 1,75 / piece

          piece
        • Varkensschnitzel gepaneerd §

          Zacht van smaak en zonder vet.

          € 3,14 / 175 g

          x 175 g
        • Varkensschnitzel lokaal §

          Filetschnitzel gesneden van de varkensbovenbil.

          € 2,48 / 150 g

          x 150 g
        • Vet spek lokaal §

          Dobbelsteentjes vet spek. Mooi blank van kleur.

          € 3,88 / 500 g

          x 500 g
        • Vleesribben lokaal §

          Aan de voorkant van de varkensbuik zitten een aantal kleine ribbetjes die apart worden losgesneden om als krabbetjes dienst te doen. Ze kunnen gegrild, gebakken of gekookt gegeten worden.

          € 4,73 / 500 g

          x 500 g
        • Zuurkoolspek lokaal §

          Gerookt spek speciaal voor zuurkool.

          € 3,88 / 250 g

          x 250 g
      • minced §


        • Gemengd gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 8,48 / 500 g

          gram
        • Kalfsgehakt §

          Kalfsgehakt heeft een zachte en sappige structuur. Het bevat bijna geen vet. Kalfsgehakt is heel delicaat van smaak.

          € 9,48 / 500 g

          gram
        • Lamsgehakt §

          Gehakt van lamsvlees is een bijzonder product. De meeste delen van het lam worden als één stuk bereid waardoor er weinig kleine stukjes overblijven om gehakt van te draaien.

          € 9,48 / 500 g

          gram
        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 9,48 / 500 g

          gram
        • Varkensgehakt (lokaal) §

          Varkensgehakt bestaat volledig uit varkensvlees. Varkensgehakt lijkt vaak wat vetter dan de andere gehaktsoorten. Het voordeel van het zachte vet is dat het gemakkelijk uitbakt en de bal gehakt verlaat. Na het bakken is het vlees daardoor smeuïger en bevat toch minder vet dan voor het bakken.

          € 5,98 / 500 g

          gram
      • roulades §


        • Half-om-halfrollade §

          Kenmerkend voor een 'half-om-half' rollade is de combinatie van rund en varkensvlees. Van groot belang is daarbij dat het meest malse vlees binnenin de rollade zit. Op die manier kan het braden gelijkmatig verlopen. Over het algemeen gebruikt de slager mals rundvlees aan de buitenkant en varkensfilet of varkenshaasjes (duurder) aan de binnenkant. De varkensfilet wordt rondom gekruid en de dunne lap rundvlees alleen aan de binnenkant. Daarna wordt het geheel opgerold en stevig opgebonden met rolladetouw. Het lekkerst wordt de rollade door hem langzaam in de oven te garen.
        • Varkensfiletrollade (lokaal) §

          Een rollade van varkensfilet braden in de oven is een makkelijk recept voor een feestelijk etentje. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.
        • Procureurrollade §

          Procureurrollade wordt gemaakt van de nek van het varken, en is daarom meer doorregen, daardoor blijft de rollade malser en sappiger en heeft deze veel smaak.
        • Varkensrollade §

          Rollade is een gerecht waarbij verschillende gekruide plakken vlees om elkaar heen worden gedraaid. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.
        • Dunne lende rollade §

          De meest malse rollade wordt van de dunne lende gemaakt. Kenmerkend voor de rollade is het dunne randje vet aan de buitenkant. Dat geeft deze rollade zijn specifieke smaak. De rollade is al gekruid dus hij kan zo de pan in. Een lenderollade is rosé het lekkerst. Laat na het bakken een rollade altijd een kwartiertje rusten. Het vlees komt dan tot rust en het zal bij het aansnijden veel minder vocht verliezen.
        • Spekrollade (lokaal) §

          Heerlijke ambachtelijk gemaakte spekrollade.
        • Lamsrollade §

          Van Hollandse lammeren/ lokaal.
        • Runderrollade §

          De magere runderrollade is een heerlijk stuk mager rundvlees. Deze is bereid met heerlijke rolladekruiden.
      • lamb §

        Hollandse lammeren/lokaal


        • Lamsbout met been §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Door het bot is het vlees veel smakelijker en sappiger. Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst.

          € 29,05 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Lamsbout zonder been §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst.

          € 30,10 / 1.000 g

          x 1.000 g
        • Lamsburger §

          Sappige en smaakvolle burger van lamsvlees.

          € 2,54 / 150 g

          x 150 g
        • Lamshaas §

          De lamshaas is het zachtste stukje vlees van het lam. Het vlees is uit de rug gesneden en bevat geen spieren of zeentjes. Lamshaasjes zijn de zachtste stukjes van het lam. Lamshaas is niet alleen heerlijk mals maar ook supersnel klaar te maken. Honingtijmsaus met een vleugje sinaasappel past er uitstekend bij.

          € 21,75 / 500 g

          x 500 g
        • Lamskotelet §

          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Lamskotelet is dik en mals en bevat een mooie vetrand die wegsmelt tijdens het bakken en veel smaak geeft.

          € 2,65 / 100 g

          gram
        • Lamskotelet gemarineerd §

          Een heerlijke gemarineerde lamskotelet.

          € 2,70 / 100 g

          gram
        • Lamsrack §

          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 17,28 / 500 g

          gram
        • Lamsschouder met been §

          De schouder is een van de meest boeiende stukken van het lam, omdat u er zoveel kanten mee uit kan. Een lamsschouder bevat een massa zacht en smeuïg vlees. De schouder wordt ook wel in zijn geheel bereid, zonder dat het been verwijderd wordt.

          € 2,49 / 100 g

          gram
        • Lamsschouder zonder been §

          Heerlijke lamsschouder zonder been.

          € 2,70 / 100 g

          gram
        • Lamsworstje §

          Lamsworstjes zijn erg smaakvol, lekker pittig en niet vet.

          € 1,70 / 100 g

          gram
      • veal §


        • Kalfslever §

          Kalfslever is de fijnste en volgens kennis de lekkerste soort lever, met een zeer verfijnde smaak. Hoeft alleen om en om gebakken te worden. Verwijder voor het bakken wel het vlies of laat dat door de slager doen. Het vlies is niet eetbaar en als het blijft zitten trekt de plak krom bij het bakken.

          € 3,73 / 150 g

          x 150 g
        • Kalfsschenkel (ossobuco) §

          Kalfsschenkel bestaat uit bindweefsel rijk soepvlees en een bot dat het mergpijpje wordt genoemd. Het been en de merg zijn verantwoordelijk voor de rijke smaak van dit product. Deze geur- en smaakstoffen komen vrij na langdurig trekken of koken. Schenkel kan ook worden gebruikt voor stoofschotels. In de Italiaanse keuken wordt van de kalfs-achterschenkel Ossobucco gemaakt. Bij het bereiden van Ossobucco is het raadzaam om het vetrandje in te snijden. Dan trekt het vlees niet krom.

          € 10,78 / 500 g

          x 500 g
        • Kalfsschnitzel §

          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 7,13 / 200 g

          x 200 g
        • Kalfstong §

          Kalfstong is een smaakvolle vergeten vleessoort. Wrijf de tong voor het koken stevig in met zout en laat hem na het koken even liggen. Het harde vel laat zich dan gemakkelijk verwijderen.

          € 21,55 / piece

          piece
      • Steaks en vlugklaar §


        • Blaarkop runderhamburger §

          Hamburger gemaakt van prachtig vers rundvlees.

          € 2,40 / ±150 g

          piece
        • Diamanthaas §

          Dit stuk vlees luistert naar meerdere namen. Jodenhaas, Jodenbiefstuk, Schouderhaas en Diamanthaas. Met alle vier wordt hetzelfde stuk vlees bedoeld. Dit stuk vlees wordt gesneden uit de schouder, waardoor Joden dit stuk vlees dus gewoon mogen consumeren, vandaar de naam.

          € 12,23 / 500 g

          x 500 g
        • Flank steak §

          Mager rundvlees met een lange, grove draad. Een sublieme steak.

          € 12,73 / 500 g

          x 500 g
        • Gebraden gehaktbal §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 4,50 / 5 pieces

        • Gebraden spareribs §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest voor varkensribben. Gemarineerd zijn spareribs nog lekkerder.

          € 8,48 / 500 g

          x 500 g
        • Gekruide speklap §

          Speklap, oerhollands en erg lekker gemarineerd.

          € 1,51 / 100 g

          gram
        • Gemarineerde beenham §

          Culinaire ambachtelijke beenham in een heerlijke marinade.

          € 8,08 / 500 g

          x 500 g
        • Gemarineerde cordonbleu §

          Cordonbleu maar dan niet naturel maar in een heerlijke marinade.

          € 2,70 / 175 g

          x 175 g
        • Gemarineerde lamshaas §

          Lamshaas is het meest zachte stukje vlees van het lam. In een heerlijke marinade. Even rondom bruin bakken in de pan en eet smakelijk!

          € 10,88 / 250 g

          x 250 g
        • Gemarineerde ribeye §

          Heerlijke gemarineerde, malse en sappige ribeye steaks.

          € 6,90 / 200 g

          x 200 g
        • Gemarineerde rundersteak §

          Rundersteaks, botermals rundvlees om even om-en-om te bakken. Pittig gekruid.

          € 3,23 / 150 g

          x 150 g
        • Gemarineerde varkensfilet §

          Smaakvol gemarineerde varkensfilet.

          € 2,06 / 125 g

          x 125 g
        • Houthakkerssteak §

          Schouderkarbonade zonder been, gekruid met een lapje ontbijtspek.

          € 3,17 / 200 g

          x 200 g
        • Martinisteak §

          Procureurlapje in een Zuid-Amerikaanse marinade.

          € 2,62 / 175 g

          x 175 g
        • Merguezworst §

          Merguez is een worst uit de Noord-Afrikaanse keuken die wordt bereid van lams- of rundvlees en is gekruid met harissa.

          € 1,65 / 100 g

          gram
        • Rolladeschijf §

          Gemaakt van grof gemalen varkensvlees en lekkere rolladekruiden. Ook geschikt voor de barbecue.

          € 1,75 / piece

          piece
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 1,35 / piece

          piece
        • Steakburger §

          Smaakvolle steakburger. Ideaal voor tussen een broodje als maaltijd of als lunchgerecht.

          € 3,02 / ±175 g

          piece
        • Tartaartje §

          Een tartaartje is gemaakt van 100% mager rundvlees.

          € 1,95 / piece

          piece
        • Varkensoester gemarineerd §

          Varkensoester gesneden van de achterham en lekker gemarineerd. Een varkensoester is klein, maar fijn.

          € 2,29 / 150 g

          x 150 g
      • Specialiteiten §


        • Rolpens §

          Rolpens is een artikel dat vroeger meestal werd gemaakt van de afsnijdsels die overbleven na de huisslachting.

          € 2,00 / piece

          piece
        • Casselerrib (plakken) §

          Deze casselerrib is gemaakt van het haas en ribgedeelte van de karbonadestrook. Het vlees wordt licht gepekeld met een kruidenpekel en daarna zacht in de oven gegaard. Voor de smaak, maar ook voor een mooier uiterlijk wordt de rib soms bestrooid met gebroken peperkorrels.

          € 2,80 / 200 g

          x 200 g
        • Pancetta §

          Pancetta is Italiaans spek afkomstig van de varkensbuik, dat ongeveer gedurende 3 maanden aan de lucht gedroogd is. Het wordt gekruid met zout, peper en andere kruiden zoals kaneel, nootmuskaat en kruidnagel.

          € 5,25 / 250 g

          x 250 g
        • Zeeuws spek §

          Zeeuws spek is een Zeeuws streekgerecht. De basis is een stuk doorregen spek zonder zwoerd. De ouderwetse variant werd zachtjes gaargekookt met zout, peper, laurier of andere in de ouderwetse keuken beschikbare kruiden. De slagers verkopen tegenwoordig onder deze naam een stuk spek dat wordt gemarineerd in een mengsel van olie, mosterd, sojasaus, ui, paprika, knoflook en peper en vervolgens gegrild of geroosterd. Het moderne Zeeuws spek heeft daardoor een kenmerkende smaak die doorgaans als barbecuesmaak wordt gekarakteriseerd.

          € 3,70 / 200 g

          x 200 g
        • Engelse bacon §

          Bacon geproduceerd vande rib van het varken. Een mager en smakelijk product, dat naast het traditioneel Engelse ontbijt ook geschikt is als smaakmaker voor tal van gerechten.

          € 9,60 / 500 g

          x 500 g
        • Gebraden varkensrollade (per plak) §

          De varkensrollade bestaat uit de karbonadestrooken de buik aan één stuk. Het hart van de rollade is mooi mager en door het spek houdt hij de sappigheid.

          € 0,95 / 50 g

          x 50 g
        • Cowboyvlees §

          Lekker op een schaal met heerlijke hapjes voor bij de borrel.

          € 9,25 / 500 g

          x 500 g
        • Filet americain §

          available on: wednesday, thursday, friday, saturday
          Filet americain wordt gemaakt van gemalen rauw mager rundvlees zoals biefstuk.

          € 2,95 / piece

          piece
      • barbecue package §

        Pakketten met lokaal puur en (h)eerlijk vlees.


        • BBQ Special §

          • runderhamburger
          • smokey joe
          • stukje bavette
          • procureurlapje

          € 16,95 / person

          person
      • barbecue §


        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 4,95 / 4 pieces

          x 4 pieces
        • Entrecôte §

          Smaakvolle entrecôte in een heerlijke marinade.

          € 4,73 / 150 g

          gram
        • Picanha §

          Picanha is een spectaculair stuk vlees dat je zeker een keer gegeten moet hebben: staartstuk van de koe dat maar weinig nodig heeft en makkelijk te bereiden is.

          € 13,48 / 500 g

          gram
        • Picanha Nobre §

          Picanha bestaat uit de tweehoofdige dijspier en het omliggende vet en laat zich prima bereiden op de barbecue.

          € 27,44 / 1.250 g

          gram
        • Rib-eye §

          Rib-eye is een dik, goed dooraderd en mooi rood stuk vlees. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 5,18 / 150 g

          gram
        • Smokey Joe §

          Eigengemaakte barbecueworst gevuld met kaas en omwikkeld met rookspek.

          € 2,00 / piece

          piece
        • T-bone steak §

          De T-bone steak is een groot premium stuk vlees afkomstig uit de dunne lende en heerlijk op de barbecue.

          € 10,80 / 300 g

          gram
        • Tomahawk steak §

          Een tomahawk steak is een ribeye aan één stuk met het been er nog aan. Het been zorgt voor een intensere smaakbeleving van het vlees.

          € 15,25 / 500 g

          gram
      • sausage §


        • Bloedworst ongezoet §

          Bloedworst is een worst gewoonlijk bestaande uit een mengsel van bloed (meestal van het varken, maar er bestaat ook runderbloedworst), vet of reuzel (smout), spek, kruiden en vulmiddelen (rogge, brood, gerst, en/of havermout).

          € 1,10 / 100 g

          x 100 g
        • Chorizoworstjes §

          Chorizo is een van oorsprong Spaanse worstsoort die kruidig van smaak en roodachtig van kleur is en een stevige, grove structuur heeft. Een kenmerkend ingrediënt is de pimiento choricero, een paprika(poeder) (al dan niet pittig) wat niet alleen zorgt voor de smaak en de rode kleur van de chorizo, maar dankzij de daarin aanwezige etherische oliën ook bijdraagt aan een betere houdbaarheid.

          € 9,95 / 2 pieces

          x 2 pieces
        • Morcilla §

          De Morcilla is een bloedworst van het Iberisch varken. Deze worst is zacht van smaak en kan zo gegeten worden, maar is ook geschikt om te bakken.

          € 4,50 / 300 g

          x 300 g
        • Ossenworst §

          Gewicht 175 gram.
          Deze specialiteit vindt haar oorsprong in de zeventiende eeuw, toen op grote schaal ossen uit Denemarken en Duitsland werden geïmporteerd. De specerijen in deze worst, zoals peper, kruidnagel, foelie en nootmuskaat, kwamen uit Nederlands-Indië.Mager rundvlees is de basis van deze typisch Amsterdamse specialiteit. Het vlees wordt gemalen en vermengd met witte peper, foelie, nootmuskaat en zout. Na het afstoppen in een runder- of kunstdarm wordt het vlees een paar te rijpen gelegd in de koeling. In die tijd ontstaat de zo kenmerkende smaak.

          € 2,95 / piece

          piece
        • Paardenworst §

          De worst is gemaakt van mager paarden- en doorregen varkensvlees en spek. Het deeg wordt meestal gekruid met een speciale kookworstmelange.

          € 8,95 / piece

          piece
        • Verse worst (grof) §

          Gehakt vlees flink door elkaar gedraaid en gemengd, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden namelijk zout, peper en kruidnagel.

          € 3,92 / 290 g

          x 290 g
      • smoked sausage §


        • Runderrookworst §

          Een ambachtelijk bereide rookworst van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout.

          € 3,45 / piece

          piece
        • Varkensrookworst §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 3,15 / piece

          piece
      • grilled sausage §


        • Grillworst §

          Gegrilde worst met heerlijke kruiden. Geschikt als hapje maar ook te verwarmen en op een broodje te serveren.

          € 3,95 / piece

          piece
        • Grillworst met kaas §

          Een heerlijke grillworst gevuld met kaas. Heerlijk voor bij de borrel of op brood.

          € 3,95 / piece

          piece
      • dried sausage §


        • Groninger droge metworst §

          Deze boerenmetworst wordt van varkensvlees en spek vervaardigd. Het deeg wordt gekruid met witte peper en, kenmerkend voor de Groninger worst, met kruidnagel.

          € 3,25 / piece

        • Knoflookworstjes §

          Smaakvolle miniworstjes met knoflook.

          € 3,50 / 3 pieces

          x 3 pieces
        • Madam Jeanet worstje §

          Huisgemaakt worstje met onder andere het pepertje Madame Jeanette. Verpakt per 3 stuks.

          € 3,50 / 3 pieces

          x 3 pieces
      • liverwurst §


        • Groninger leverworst §

          Groninger leverworst is vrij grof van structuur, heerlijk gekruid met o.a. kruidnagel.

          € 4,20 / piece

          piece
        • Groninger leverworst ring §

          In natuurdarm gehulde ambachtelijke leverworst.

          € 6,10 / piece

          piece
      • boiled sausage §


        • Kookworst §

          Deze populaire kookworst heet met name in het westen ook wel 'metworst'. De worst is gemaakt van mager rund- en doorregen varkensvlees en spek. Het deeg wordt meestal gekruid met een speciale kookworstmelange bestaande uit: peper, foelie, gember, kardemom en nootmuskaat. Na het afstoppen wordt de worst gerookt en geweld.

          € 4,25 / piece

      • Overig §


        • Vleeskruiden §

          Groningse vleeskruiden met zout, kruidnagel en witte peper.

          € 2,95 / piece

          piece
      • gourmet package §


        • Gourmet Culinair §

          • varkenshaas
          • biefstuk
          • bavette
          • merguez worstje
          • runderhamburger
          • gemarineerd procureurlapje
          U krijgt circa 400 gram per persoon

          € 12,50 / person

          person
      • Vleespakketten/ Relatiegeschenken §


        • Pakket Ome Loeks §

          • 4 varkensfiletlapjes
          • 1 blaarkopburger
          • Groninger leverworst
          • 1 ossenworst
          • 4 houthakkersteaks
          • vleeskruiden

          € 42,50 / package

          package
        • Pakket d' Olle Grieze §

          • 4 varkensfiletlapjes
          • 1 Groninger droge worst
          • 4 blaarkopburgers
          • 1 ossenworst
          • 4 houthakkersteaks
          • 1 varkensrollade
          • vleeskruiden

          € 52,50 / package

          package
        • Pakket Golden Raand §

          • 4 varkensfiletlapjes
          • Groninger droge worst
          • 4 blaarkopburgers
          • 1 Groninger leverworst
          • 1 ossenworst
          • 4 houthakkersteaks
          • 1 Hollandse rollade
          • 2 varkenshaasjes
          • vleeskruiden

          € 74,50 / package

          package
        • Pakket Rollade §

          • 1 half-om-half rollade
          • 1 varkensrollade
          • 1 spekrollade
          • 1 runderrollade
          • 1 procureurrollade

          € 84,50 / package

          package
      • Kookboek §

        Bestel dit geweldige kookboek mee. Kies een willekeurige leverdatum en laat via het instructieveld weten waar en wanneer u het boek geleverd wilt krijgen. Ook is het boek te verkrijgen op onze standplaatsen en bij het productiehuis.


        • Kookboek - De Marktslager §

          Een kookboek waar familie, vrienden en klanten veertig hartverwarmende verhalen en recepten delen.

          In het boek neemt De Marktslager je mee van boer tot bord en leer je meer over de filosofie van Geeske en Gezinus (de derde generatie Marktslager).

          We delen vakkennis en heel veel tips en tricks. Natuurlijk staan we ook stil bij de lokale eetcultuur.

          Een kookboek voor elk moment met makkelijke en hoogstaande recepten voor iedereen die van (h)eerlijk eten houdt.

          Leuk om te krijgen maar ook om te geven. Bestellen dus dit unieke boek!

          € 32,95 / piece

          piece